Teidän Tukku Oy kokemuksia ?

*******

Mistään ei löydy minkäänlaista keskustelua ko. yrityksestä.
Onko siis ketään kellä olisi kokemusta työntekijänä itsellä tai kaverilla tuosta firmasta ?

Asiallisia vastauksia, kiitos.

59

5899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *****

      Kiitoksia tiedosta.

    • Olin töissä kyseisessä firmassa muutaman kuukauden ja mielestäni se oli ihan ok työpaikka. Olen ollut muutamassa muussakin puhelinmyyntifirmassa ja tämä oli oikeastaan niistä parhain kokemus, hyvä tiimi ja palkat maksettiin aina ajoissa. Huono puoli työssä oli se, että siellä on tiukat säännöt ja myyntitavoitteet oli korkeat.

      • menestyjä

        tuotteet kaiketi kunnossa? ja eiks tavoitteet kannatakkin asettaa korkealle!!!


      • menestyjä kirjoitti:

        tuotteet kaiketi kunnossa? ja eiks tavoitteet kannatakkin asettaa korkealle!!!

        Tuotteet vaikuttivat hyviltä, tunnettuja merkkejä kuitenkin.


      • lglgo

        Mitä tarkoitat tiukilla säännöillä?


      • nimetön
        lglgo kirjoitti:

        Mitä tarkoitat tiukilla säännöillä?

        Tiukoilla säännöillä tarkoitetaan tässä kohtaa taukoja. Työaika on 8.30-15.30 jonka aikana on 3 taukoa, joista yksi on ruokatauko. Muut on 10min.
        Lopun ajan istut perse penkissä ja soitat.
        Heti ensimmäisestä päivästä lähtien vaaditaan ihan hirvittävää tulosta ja jollet pääse tavoitteisiin pääset koppiin myyntipäällikön kanssa joka huutaa pää punaisena ja uhkailee potkuilla.
        Niin ja vessassa käyntejäkin vahdattiin ja taidettiin yhdessä kohtaa jopa laskea.


    • piitu93

      Olin siel töis muutaman kuukauden ennen kun alotin opiskelut. Must se oli hyvä paikka.

    • JapeT

      Olen ollut nyt töissä 2 vuotta kyseisessä firmas ja myyn ihan ok, palkka on hyvä ja pääosin kaikki toimii niin kuin pitääkin. Tottakai on myös jotain huonoa sanottavaa niinkuin kaikissa työpaikoissa, mutta ne on pikku asioita. Ei tämä työ kaikille sovi mutta niinhän se on aina.

    • Teidän Tukku hakee tällä hetkellä puhelinmyyjiä tänne Turkuun, mutta onko niin että vain 18-30 vuotiaat kelpuutetaan ( tieto on firman omilla nettisivuilla ) ?

    • hte1

      Suosittelen kokeilemaan jos myyntityö kiinnostaa, yksi parhaista puhelinmyyntifirmoista, jossa voi OIKEASTI tienata hyvät rahat.

    • 000099

      Turun päädyssä on tosi ikäviä työkavereita ainakin.Firmassa ei varmasti mitään vikaa.

    • tyytyväinen

      Olen ollut töissä kyseisessä firmassa jo kahdeksan kuukautta. Viihdyn hyvin eikä työkavereista valittamista.

    • Kimmo Aaltonen

      Myös minä olen työskennellyt tässä firmassa, erityisen hyvä paikka ja palkka parempi kuin muualla vastaavassa työssä, tulosta kun tekee homma toimii. -Kimmo Aaltonen

    • älä osta heiltä!

      Myyjä soitti kyseisestä paikasta ja tarjosi vanhan asiakkaan etuna heti puhelun alussa 50 € lahjakorttia S-ryhmään.

      Puhelu jatkui ja sovimme lahjakortin lisäksi tilauksesta.

      Myöhemmin yrityksen asiakaspalvelusta soitettiin "tilauksen varmistamiseksi" ja hinta oli eri kuin myyntipuhelussa sovittu hinta. Sanoin, etten tilaa tähän uuteen hintaan yhtään mitään. Tällöin ilmoitettiin, että S-ryhmän lahjakortti oli jo postitettu, eikä tilausta voida enää muuttaa. (Kumma kyllä, yllätys, yllätys, lahjakortti ei ollut enää lahja vaan sidottu tilaukseen!)

      Sovimme "lisäalennuksesta" ja annoin luvan lähettää tuotteet.

      Lopulta tuli lasku ja sen loppusumma ei ollut edelleenkään sitä, mitä oli sovittu. Tilausta ei enää voinut peruuttaa, eikä hintaa alennettu sovitulle tasolle.

      Jäi erittäin huono kuva yrityksen myynnistä, asiakaspalvelusta ja kyvystä selvittää ongelmatilanteita ja pitää asiakkaansa. Viimeisessä selvittelypuhelussa vielä asiakaspalvelija kertoi, että tuotteet on valmistettu juuri tätä tilausta varten. Tämänkään vuoksi niitä ei voinut enää palauttaa. Laatikon avattuani tuotteen valmistuspäivä neljä kuukautta aikaisempi! :) Toivottavasti tuotteen laatu on edes sitä mitä luvattiin.

      • Johtaja...

        Just soitti sieltä myyjä ja edelleen oli vaihtamassa muihin hommiin ja tarjosi lahjakorttia. Pitkä siirtymäaika...

        Koskaan en ole ollut heidän kanssaan tekemisissä ja silti väittivät toimittaneensa tavaraa meille. Täyttä kusetusta koko lafka!


      • En tilaisi
        Johtaja... kirjoitti:

        Just soitti sieltä myyjä ja edelleen oli vaihtamassa muihin hommiin ja tarjosi lahjakorttia. Pitkä siirtymäaika...

        Koskaan en ole ollut heidän kanssaan tekemisissä ja silti väittivät toimittaneensa tavaraa meille. Täyttä kusetusta koko lafka!

        Täysin samat kokemukset minulla. Tänään myyjä kovasti vakuutteli, että lahjakortti ei edellytä tilausta, nytpä siis odottelen milloin tupsahtaa lahjakortti postilaatikkoon..

        Ikinä en ko. firmasta tilaisi näiden kokemusten jälkeen.


    • Kusetusta

      Vastannut nyt 4 kertaa kyseisen firman puheluihin ja aina on ollut joku vaihtamassa uusiin tehtäviin ja tämän vuoksi kovat alennukset tästä syystä.
      Viime kerralla olivat kuulemma siirtymässä uusiin tiloihin ja vanhaa varastoa pitäisi tyhjentää ja tästä syystä "pomo" oli antanut luvan myydä värikasetteja tosi halvalla.

      Erään kerran vastasin tarjoukseen kieltävästi niin kohta jo soi puhelin ja joku nainen varmisteli toimitusosoitetta kun olin kuulemma tilannut värikasetteja...

      • Hili-Kulla

        Taisipa tässä käydä niin, että ko. myyjän tapana on/oli myydä ilmapalloja, ja "pomo" käski jonkun soittaa perään ja varmistaa, että kaupat olivat syntyneet...


      • HaNnA-32

        Juurikin näin kuin Hili-Kulla sanoi. Jotkus myyjät lähettävät olemattomia kauppoja, jotta saavat paremmat provikat. Toihan kuulostaa vastuulliselta, että myyjien tekemät kaupat varmistetaan eikä vain lähetetä tuotteita ja laskuja. Noin pitäisi muidenkin toimia.


      • heheeeee
        HaNnA-32 kirjoitti:

        Juurikin näin kuin Hili-Kulla sanoi. Jotkus myyjät lähettävät olemattomia kauppoja, jotta saavat paremmat provikat. Toihan kuulostaa vastuulliselta, että myyjien tekemät kaupat varmistetaan eikä vain lähetetä tuotteita ja laskuja. Noin pitäisi muidenkin toimia.

        Hyvä vitsi. Varsinkin yrittäjillä onkin aikaa vastailla puheluihin, joissa saman firman "ylempi" henkilö varmistelee alaistensa sönkötyksiä ja epämääräisiä kauppoja. Kukaan _ei_ halua, että samasta firmasta tulee vielä jotakin varmistelusoittojakin (ellei kyse ole vaikkapa jostakin 35 000 euron talopakettiasioista) Koitahan etsiä itsellesi kunnon työntekijät, eli katso ensin itse työnantajana peiliin.


    • SilläLailla

      Heh :-D vakimyyjä sieltä soitti parisen kuukautta sitten, ja ensimmäiseksi sanoi, että 100 euron lahjakortti olisi tulossa s-kauppaan joita oli "arvottu" hyvien asiakkaiden kesken. Vasta tämän jälkeen rupesi kauppaamaan värikasetteja "hyvällä alennuksella", joita en tietenkään suostunut tilaamaan, koska edellisiäkin on jäljellä vielä pitkäksi aikaa, ja hemmetin kalliitahan noi kasetit on!
      Puhelun päätyttyä myyjä sitten hetken päästä soittikin uudestaan ja sanoi "puhuneensa" pomon kanssa ja liipalaapa.. No kasetteja en edelleenkään tilannut ja arvata saattaa, että lahjakorttia ei ole näkynyt eikä kuulunut.
      Matka-arvonnassakin muka olemme mukana..

    • mäen anna

      Mulle soitettiin kyseisestä firmasta kanssa ja tilasin ison kasan värikasetteja.100 euron lahjakortin käytän sitten ihan omiin ostoksiin. hahahaha...

    • Yrittäjä

      Itse olen saanut nyt 5 puhelua 3 vuoden sisällä täältä, joka kerta eri myyjä ollut siirtymässä Vantaan pääkonttoriin. (aivan niinkuin miljoonan euron liikevaihto pyörittävällä pikku firmalla olisi erillenen pääkonttori :)
      Viimeksi naurettii yhdessä myyjän kanssa, kun kerroin tarinan hänelle valmiiksi, pitä hän oli alkamassa kertoa minulle. Totesi että tarina on valmiiksi kirjoitettu, ja luvattu että toimii suurimmalle osalle! :)

    • pienibutiikki

      Olen ostanut värikasetteja tältä firmalta pari kertaa vuodessa kun ovat soittaneet. Joskus olen myös itse soittanut ja tilannut kun on ollut tarvetta. Olen ollut tyytyväinen tarjouksiin ja tuotteisiin ja palvelu on ollut mielestäni hyvää. Kerran oli ongelmia yhden kasetin kanssa ja he vaihtoivat sen uuteen ongelmitta. Hakivat vanhan pois ja toimittivat uuden.

    • -ihanjees-

      Aloitin työt siellä viime vuonna. Aluksi oli aika vaikeaa päästä kiinni työstä ja kovat myyntitavoitteet oli haastava saavuttaa. Kaikki eivät niitä saavutakaan ja siksi välillä myyjiä tulee ja menee. Tällä hetkellä mulla menee ok ja viihdyn ihan hyvin. Plussaa on, että työaika on lyhyt, vain 30h viikossa ja palkka on hyvä jos myynti sujuu.

    • Ari H.

      Itse tilaan sieltä, nopeat toimitukset ja hyvä palvelu!

    • jallitustako

      Meille kaupattiin loisteputkia 14,90e kpl. Normaalit maksaa sen alle 3e.

      • jallitus

        niin huom nää led - putki !


    • mihkelkartsan

      Teidän Tukun vedätyksestä olen päässyt osalliseksi itsekin. Juuri näistä 14.90e loisteputkista oli kyse ja S-ryhmän lahjakortteja lupaillaan vaan ei lähetetä.
      Näyttää sama firma harrastavan trollausta venäjän malliin kuten tässä yllä pieniputiikki, ihanjes ja arih.
      Turhan pieni yhteystieto varasto heillä kun itsekin olen saanut jo kolme huijausyritystä ja aina sama kaava paperista luettuna.

    • Huijareita

      Teidän Tukku on ainakin 3v käyttänyt samaa myyntitaktiikkaa. Myyjä on muka lopettamassa ja saa lahjana lähettää lahjakortin S-ryhmään. Olen nyt kolme kertaa vastannut saman myyjän soittoon, joka on jo vuoden ollut "lopettamassa". Eräs meidän työntekijä haksahti tilaamaan "pitkäkestoisia eco-värikasetteja" lahjakortin takia. Hinta oli hirvittävä! Kolmesta värikasetista kaksi teki epämääräistä suttua. Mainostettu pitkäkestoisuus ei pitänyt paikkansa, kesti vähemmän aikaa kuin yli puolet halvemmat kasetit.
      Noita loisteputkilamppujakin ovat koittaneet myydä. Väittävät, että kestävät 2x niin pitkään kuin tavalliset. Heidän lampun hinnalla saisi kolme tavallista lamppua...
      Älkää ikinä ostako Teidän Tukusta yhtään mitään!

    • hullunpaperit

      No minustakin tuo vähän haiskahti aluksi huijaukselta ja nyt ainakin kun maksan tulevasta kasetista 199e mukamas -30% ja paikallinen kirjakauppa myy vastaavaa 129e... Laittaa juu lahjakortin...;-) taitaa olla lahjakortin hinta tuossa kyydissä.

    • Jepjeps0

      Osaako joku sanoa onko tuo totta että he maksavat 2000 € takuupalkkaa ensimmäiseltä kuukaudelta?

      • ohxogx

        ei kyseisestä firmasta kokemusta mutta tiskimpa :)


    • Kömpelöä_huijaamista

      Kaveri soitti ja oli saanut taas ylennyksen. Lahjakorttia olisi tarjolla 50€.
      Ollaan kuulemma paljon tilattu sieltä. Koskaan ei olla tilattu mitään.
      Hintaa tuotteille ei kerrottu puhelimessa mutta samaan hintaan kuin ennenkin 30% pois. Kun löin luurin korvaan niin soitti kollegalle ja sanoi että olin käskenyt soittaa. Just juu... Liikevaihtoa näyttää olevan firmalla joten kusetettuja ja firmassa työskenteleviä puhelinkusettajia riittää. Ei kusettajille yleensä ole elämässä onnellisesti käynyt. Aina saa lymyillä ja katsoa pitkin seiniä kun ei tiedä ketä on kusettanut ja koska.

    • lamput

      ja lamput eivät oo mitään eurooppalaisii vaan Kiinakamaa kuten muutkin ja samaa potaskaa kun muutkin kiinalamput ja muka 5v takuu hopö höpö takuuloppuu kun perävalot hävii :

    • 20000015

      Jos on niin hyvä paikka niin miksi kokoajan hakee myyjiä edellinen ilmoitus oli paripäivää pois ja taas haetaan 4 uutta näin on mennyt ainakin viimeiset 2 vuotta. ja toki tuoteiden hintaan lisätään lahjakorttien kustannukset ja muutamat hakasahtaa siihen ja tilaa 40% liian kalliitalamppuja ! he he

    • Barris

      Jag har stora problem med Teidän Tukku. Fick en leverans med färgpatroner till min Edson printer. Priset var 3-4ggr högre än t,ex Prisma. Gåvor kort på 50eur som lovats lämna bort.
      Värst utav allt jag returnerade hela paketet men Teidän Tukku vägrade godkänna returnera paketet. Detta blir ett fall för konsument ombudsman. BB-MB

    • 6666666666666

      täysin bullshift firma

    • zb86

      Justiinsa tapasin yhden jolta kyseinen yritys oli huijannut ja lähettänyt tavaraa 4000 eurolla, väittivät vielä että ei olisi palautusoikeutta... että semmoista !

    • Speedy_85

      Useimmat työntekijät ovat olleet töissä firmassa jo monta vuotta, mutta toki uusiakin tulee ja menee. Myyntialalla on vaikea pärjätä ja sen takia juuri uusissa työntekijöissä onkin kova vaihtuvuus. Työpaikka on kaikkinensa ok, olen ollut töissä siellä vuodesta 2012.

    • Janita123522

      Olen ollut muutamassa puhelinmyyntifirmassa töissä ja Teidän Tukku on kyllä ollut niistä ehdoton ykkönen. Palkka on oikeasti hyvä jos tekee tulosta, ja työntekijöitä kohdellaan hyvin.
      Ymmärrän toisaalta tuon kitinän täällä missä moititaan Teidän Tukun myyntitaktiikkaa, mutta tässä kohtaa muistuttaisin, että se on puhelinmyyntiä. Myyjällä on pilkesilmäkulmassa toki, mutta minkäänlaisesta kusetuksesta ei voida puhua.

      Terv: Janita

    • TyytyväinenAsiakas

      Tilaukset tulevat nopeasti ja tuotteet ovat olleet laadukkaita , loisteputket käytössä jo 3 vuotta ja tulostin kasetit toimineet hyvin.

    • Liuruloiri

      Mitäs verottaja sanoo

    • herätyssss

      Herätkää ny. Kyse on b2b -myynnistä, joten tottakai siihen vähän tarinointi kuuluukin. En itse ole edes ollut töissä kys. firmassa mutta kaverini on, mutta miettikäähä ny.

      Jos te perustaisitte oman yrityksen joka myy loisteputkia tmv muuta yleistarviketta, väitättekö te tosissanne että uutena yrityksenä saisitte tavarat myytyä "moikka ostakaa loisteputkia" periaatteella?

      Kyllä huomaa taas että ei täällä suomikaksnelosessa liiku kauheesti porukkaa jonka äo on suurempi ku toi äsken mainittu 24. Herätkää. Bisnes on bisnestä, työtään ne myyjät siellä tekee.

      • puhelinmyyntikiellettävä

        Kutsut työksi sitä, kun soitetaan esimerkiksi dementoituneelle vanhukselle tai muuten hieman yksinkertaiselle yksilölle tämän heikkona hetkenä ja huijataan ovelalla spiikillä ostamaan täyttä skeidaa ylihinnalla? En tiedä sinun moraalistasi, mutta minä en halua huijata jotakuta vain siksi, että olen älykkäämpi, ovelampi tai sinnikkämpi huijaamaan.


      • puhelinmyyntisallittua

        Etpä taida ymmärtää mitä tarkoittaa b2b.


      • herää
        puhelinmyyntikiellettävä kirjoitti:

        Kutsut työksi sitä, kun soitetaan esimerkiksi dementoituneelle vanhukselle tai muuten hieman yksinkertaiselle yksilölle tämän heikkona hetkenä ja huijataan ovelalla spiikillä ostamaan täyttä skeidaa ylihinnalla? En tiedä sinun moraalistasi, mutta minä en halua huijata jotakuta vain siksi, että olen älykkäämpi, ovelampi tai sinnikkämpi huijaamaan.

        Noh herätys nyt taas. Ne soittelee yrityksiin, ei yksityishenkilöille. Tuskin yrityksisessä on tälläisistä asioista "dementikot" päättämässä. :)


      • poiwpioeuptoiupoiu

        Tässä soitellaan henkilöille, jotka vastaavat loisteputkien hankinnasta. Nuo eivät ole niitä parhaita palkkoja nauttivia, joten pienet lahjukset esim. "50 euron S-ryhmän lahjakortti kotiosoitteeseen toimitettuna" saattavat usein tepsiä.

        Moraalisesti tuo on väärin ja rapauttaa yhteiskunnan mainetta vähiten korruptoituneena maana.


    • meitäettehuijaa

      loisteputkia kauppasi, oli siirtymässä turusta helsinkiin "parempiin" työtehtäviin ja pomo oli luvannut että saa antaa "vanhoille hyville asiakkaille" 50,00€:n lahjakortin s-ryhmään, mutta lahjakorttia vastaan olisi pitänytkin tilata 4-laatikkoa loisteputkia ja sytyttimet, yrityksemme on kuulemma tilannut ko. firmasta ennenkin tiesi olevinaan millaisia putkia(höpöhöpö)... mutta eipäs ollakkaan vaan hankimme tarvitsemamme loisteputket AINA paikallisesta sähkötarvikeliikkeestä PALJON halvemmalla.

      • OIPOIUOPIUOPUOP

        Sama tarina kerrottiin minullekin...

        ÄLKÄÄ OSTAKO VAHINGOSSAKAAN!


    • p.ekola

      ne loisteputket muuten tulee suoraan tehtaalta ruotsista. "tukku" ei omista minkäänlaista varastoa vain soittohuoneen josta tilaus kiikutetaan paperilla sihteerille. tämä laittaa tilauksen eteenpäin.

    • J-ukka

      Hyvä paikka. Omista myyntityökokemuksista ollut paras tähän asti.

    • Wääpeli

      Olin kyseisessä työpaikassa vain hetken, mutta tuli heti selväksi, että firmasta puuttui ns. johtajuutta. Subbari pauhasi musiikin tahtiin, joka oli muuten todella kovalla ja ei ollut kovin kiva siinä sitten samalla tehdä töitä puhelimessa, koska ei tahtonut yksinkertaisesti kuulla mitään. Säännöt tuntuivat olevan kaikille työntekijöille omanlaisensa ja sen vuoksi firmasta ei löytynyt myöskään aitoa yhteishenkeä. Koko ajan oli jokseenkin sellainen olo, että joiltain työntekijöiltä vaadittiin enemmän velvollisuuksia kuin toisilta ja ettei työporukka uskaltanut oikein sanoa esimiehelleen, mitä oikeasti ajatteli. Työpaikassa oli myös pääsääntöisesti rekrytoitu hyvin nuorta porukkaa, kaiketi silläkin oli oma tarkoituksensa. Suht ykstoikkoistahan tuo homma oli kun pakotettiin paperista lukemaan, minulle yksinkertaisesti liian yksinkertaista. Eli, jos kehittyä tahtoi myyjänä, en oikein osaa sanoa miten se olisi ollut mahdollista.

    • tyrmistynyt

      Tuntuu todella huijatulta ololta. Samaa tarinaa vedetty vuosikausia. Olisin myös ollut palauttamassa tuotteita,todelle ylihintaan myytyjä. Ja puhelut kuulemma nauhoitettu,en muista,että siitä olisi erikseen mainittu. Eikös se pidä sanoa,jos niin tehdään?? Sanoin,että meidät voi poistaa kokonaan asiakasrekisteristä ja enää ei tarvitse soitella. En todellakaan suosittele kenellekään kyseistä yritystä.
      Täyttä vedätystä koko homma!

    • Teidän_Tukku_Oy_

      Hei.

      Yritys on huomannut tämän keskusteluketjun. Mottomme on 100% tyytyväiset asiakkaat. Mikäli joku asiakkaistamme ei ole tyytyväinen johonkin tuotteeseen tai palveluun ohjeistamme heitä aina olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme (ma-pe klo: 8.00-15.30) jotta voimme parhaamme mukaan ratkaista ongelman ja mahdollisen väärinkäsityksen. Yksittäisiin chat-keskusteluihin emme valitettavasti kykene vastamaan.

      Teidän Tukku Oy:llä on tänä päivänä noin 6000 asiakasta ja yhteyskonttorimme hoitavat lähes 1000 puhelua päivittäin ja käsittelemme näin ollen monia tilauksia. Valitettavasti välillä sattuu inhimillisiä erehdyksiä, mutta ne on pääsääntöisesti aina hoidettu niin että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Toivotammekin niin asiakkaat kuin uudet työntekijätkin tervetulleiksi yritykseemme.

      Ystävällisin terveisin

      Teidän Tukku Oy / Asiakaspalvelu

    • Anonyymi

      Koijari firma, mitä tulee laskutukseen ja tuotteiden palautukseen. Nyt vaan sattuivat huijaamaan väärää ihmistä ja firma menettää yhden isoimmista asiakkaistaan.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe