postin kulku

hidasta

Jopa on myöhäistä postin jako Neulamäessä.Maanantaina 28.10.13 posti jaettiin klo 16.00.Onko tämä jotain säästöä????Jokunen vuosi sitten postikulki aamuisin jo ennen kymmentä.Mitenhän joulun aikaan,kun joskus ennen kulki klo15-16.00,nyt varmaan joskus klo21.00.

29

3723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusti polkee

      Onko yleistä että Neulamäessä posti tulee noin myöhään?Jos kertaluontainen tapahtuma taustalla voi olla esim. vakityöntekijän sairastuminen tai muu vastaava inhimillinen tekijä.Sattuuhan sitä kaikenlaista.

    • kusti polkee

      Perusjakelu arkipäivisin

      Postin perusjakelu tapahtuu työpäivinä (ma–pe) klo 16 mennessä.
      Siihen mennessä jaetaan kaikki kooltaan enintään 25 x 40 x 3 cm ja enintään 2 kg painavat kirjeet, lehdet ja perusjakeluun soveltumattomien lähetysten saapumisilmoitukset.

      • Anonyymi

        Kylläpä tuli puhtaaksi valehtelijalta tekstiä.Taitaa olla työnantajan äänitorvi.Näitä kärryn työntelijöitä huuhailee Kuopion keskustassa iltamyöhään jopa kello 20 jälkeen.


    • mini

      Tuntuu että tuota postia tulee vähän milloin mihinkin aikaan, itselle joskus 9-10 aikaan... Ja mainoksia jaellaan välillä niin että tulee kolmesti päivässä, viikonloppuisin mukavasti keskellä yötäkin...

      Huippu kyllä postinjakajat jotka soittavat ovikelloa tuodakseen lähetystä, mutta kun ei ehdi ovea edes aukaisemaan kun kuski jo viilettää pois eikä jätä sitä saapumisilmoitus lappua, vaan tuo sen vasta seuraavana päivänä. Onpa jäänyt näitä saamattakin, helppo varmaan unohtaa ne kun ei samana päivänä voi jättää kuten oikeasti kuuluisi. Ja onpa tuota postia avattukin, en luota postinjakajiin täällä kun niillä näyttää olevan omat sääntönsä ja epärehellisyyttäkin.

      Mikähän siinäkin on kun eräässä kioskin postitoimipisteessä ei millään haluta antaa kuittia lähetyksistä? Saa pyytää sitä aina ja sitten selitellään miten kuitilla ei näy paketin lähetystunnusta jos lähettää vaikka kirjeen... Eihän sitä varmaan useita satoja kertoja postittanut muuten tiedäkään;) Ihmeellistähän se on jos asiakas kuitin haluaa että muistaa milloin on postittanut...

      Ja kyseisen paikan omat säännöt, että hyväksyvät jonkun kokorajoituksen rajoilla olevan lähetyksen ja sitten sanovat että "jos se ei tuolla mene niin omalla vastuulla lähetät", eli että joutuisi muka itse maksamaan ekstrakulut jos postilla ovat sitä mieltä että maksetut kulut ei riitä. Ei se vaan niin mene silloin jos postissa ovat sen hyväksyneet ja sen mukaan laskuttaneet, niiden moka silloin.
      Kyseinen kioski myös aikaisemmin oli laittanut lapun seinälle jossa luki jotenkin että "emme korvaa myymiämme viallisia puheaikapaketteja"... Samaa selittivät joillekin asiakkaille, ei ilmeisesti kioskilla ole ymmärtäneet että myyjä vastaa asiakkaalle jos myyty tuote on viallinen...

      Ihmeellistä kusetusta vaan kaikessa, pitäkääpä ihmiset oikeuksistanne kiinni;)

      • ex-mainosjakelija

        olet taas tyypillinen minä-minä -asenteella varustettu asiakas.

        Nuo vaihtelevat postinjakeluajat kai johtuvat siitä, että aloitetaan jakelu jonon häntäpäästä. Näin tasataan jakeluaikoja, etteivät aina samat asiakkaat saa postiaan viimeisinä.

        Mainoksia jaetaan sekä postin välityksellä että suorajakelufirmojen kautta. Suorajakelun kautta niistä saa palkkaa 100-200 €/kk, huippusesonkina joulumainoksia jaellessa peräti 250 €/kk. Tuolla rahalla ihminen ei elä, joten hän tod. näk. tekee toistakin huonopalkkaista työtä / on opiskelija. Joten mainokset tulevat silloin, kun jakelijalla on aikaa 2-3 tuntia lajitella kotonaan mainosniput jokaiselle asiakkaalle, joita yleensä on 200-300 vuoron aikana. Itse kierroksessa menee 2-3 tuntia.


    • pate

      Näin entisenä Itellan työntekijänä voin kertoa, että kyllä postinjakajat tekevät kaikkensa alati kasvavan työtaakan alla. Toiminta on kiristetty äärimmilleen. Jaeltavien mainoksien määrä on kasvanut tasaisesti samalla kun jakajien reitit laajenevat. Muistelen kauhulla joulun ajan jakelua...

      • laatikkorivit?

        Tässä on vuosia ooteltu, että milloin postinjakelu keskitetään kerrostaloissakin yhteen paikkaan. Eli alakerrassa on laatikkorivi, jossa jokaiselle on oma lukollinen lokero. Postilaatikoita on ollut jo kauan rivitaloalueilla, mutta en tiedä onko kerrostaloissa kuopiossa. Hesassa ainakin on. Suurissa kerrostaloissa on laatikkorivit kerrostasanteilla , ainakin merihaassa.


    • Itellalta

      Postinjakelu on osin myöhäisempi kaikissa jakelupiireissä.

    • Eipä väliä

      Haapaniemellä on myöhästynyt entiseen nähden. Ennen tuli apouttiarallaa 8-10 aamulla niin nykyään 12-14 aikaan

    • Nallikuuma

      Niin ja näköjään häviää paketit ja kirjeet jonnekin hevonwidduun ja niitä ei löydykkään enää. Ilmoitus tietysti tulee lootaan, muttei tavaraa löydy.
      Posti ei korvaa mitään.
      Posti on paskalaitos, joka ei ole vastuussa ryssimisistään.

    • mainossaasta

      HeHHeeeHH. Tiällä mualla jakaja ajjaa kerran päivään, mut minä kään laatikolla kerran viikkoon tyhjentämässä sen mainos saastan. Laskut tulloo nettiin, tai ilimotus, tai txt-viestinä, tai molemmat. Mihin Postia enää tarvitaan? Kansa lopettaa lehtien tilakset, kun nekin voi lukkee netistä. Täysin tyhjänpanttina koko firma. Matkahuolto kuskaa paketit, tai FedEx.

    • jutapi

      1.-ja 2.12.2016 postia ei tullut laisinkaan neulamäessä, vaikka normaalisti viikkolehdet tulevat torstaisin.

      • niiralalainen

        Sama juttu Niiralassa.


    • numter

      Posti menee,sinne sun tänne. Joskus jopa oikeaan osoitteeseenkin.

    • Anonyymi

      Toisen kerran jo Kuopion Sataman alueella käynyt niin, että vaikka on kotiinkuljetus tilattu niin seurannasta käy ilmi, että kotiinkuljetusta muka yritetty, mutta asiakas ei ole ollut paikalla tai ollut jokin este... No summeri löytyy alaovelta ulkoa ja asunnon numero ja rappu tiedossa postilla, mutta eipä ollut summeria edes soitettu sillä olin kotona paikalla siihen aikaan milloin muka toimitusta yritetty. Surkeasti kyllä toimii posti nykyään. Mistähän niille pakettien jakelijoille oikein maksetaan?

    • Anonyymi

      Olen huolestunut postinjakelusta Kuopion Haapaniemellä,viime aikoina postia on jaettu yhtenä päivänä viikossa.Kysyin postinjakajalta ,että mistä tämä johtuu ,hän sanoi sen johtuvan henkilökuntapulasta ja ettei esimiehet osaa organisoida jakeluhenkilökuntaa !
      Selitys vaikuttaa uskottavalta ! Herätys POSTI jotain täytyisi tehdä !

      • Anonyymi

        Posti sanastolla sanottuna ,kaikki johtuu uurnauksesta !


    • Anonyymi

      Eikö posti versonut oikeaoppisesti ja vakuuttavasti laatikkoon.

    • Anonyymi

      Tuohan on aivan normaalia postinjako jako aika. Täällä Väinölänniemellä posti tulee
      joskus kello 21 jälkeenkin.

      • Anonyymi

        Postilla menee aikaa etsiessä minkä veneen alla asut. Väinölänniemellä ei ole taloja saati asuntoja.


    • Anonyymi

      Mitenkä postia jaetaan.välillä kuulostaa ettei jaetaan ollenkaan.jos odottaa tärkeää postia.nyt parannusta postin jakeluun.posti pitäisi tulla ajallaan.

      • Anonyymi

        Kaikki sai alkunsa rankasta uurnauksesta ,mitä Posti kohdisti henkilökuntaan !


    • Anonyymi

      Miksi jälleen tällä viikolla on jäänyt aikakausilehdet jakamatta on ihan jatkuva ongelma Kelloniemessä Ankkuritiellä

      • Anonyymi

        Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

        tuhansien aiheiden tyyppiä raivostuttaa kun aku ankka ei tullutkaan, siinä on niin jänniä kuveja vaikkei osaa lukeakaan.


    • Anonyymi

      Ennen Posti oli Suomen luotettavin virasto, mutta yksityistäminen ja kilpailuyhteiskunta paskoi tämänkin pilalle :/

      • Anonyymi

        Kuka tuon postin osti?

        Posti Group Oyj (vuosina 2007–2014 Itella Oyj, sitä ennen Suomen Posti Oyj) on suomalainen yhtiö, jonka toimialana on postitoiminta, logistiikka ja taloushallinnon palvelut. Yhtiön omistaa Suomen valtio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka tuon postin osti?

        Posti Group Oyj (vuosina 2007–2014 Itella Oyj, sitä ennen Suomen Posti Oyj) on suomalainen yhtiö, jonka toimialana on postitoiminta, logistiikka ja taloushallinnon palvelut. Yhtiön omistaa Suomen valtio.

        Heti kun mikä tahansa muuttuu osakeyhtiöksi, toiminta menee pilalle kun pääasiana ei ole enää toimia mahdollisimman hyvin vaan tuottaa maksimaalinen voitto osakkeenomistajille ja kaikki muu joustaa sen tähden...


    • Anonyymi

      Petoselle tuli joskus 18,30 varmaan joku ylitöinä jaettu mutta kyllä oli postin auto.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe