Juha Valjakkala

Venkula tutkija

No kertokaas asioista tietävät, miten Juha pärjäsi aikanaan linnoissa? Tuliko toimeen muitten kriminaalien kanssa ja miten muuten?

10

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Söpöliinistä mieheks

      Katselin tuossa Youtubea ja siellä ruotsinkielinen haastattelu ohjelma Juhasta, vankilassa tehty, Juhiskin puhui ruotsia. Näyttivät vanhoja kuvia, missä Juha hetkeä ennen kolmois murhia. Nuori kaveri 80-luvun hevibändimäinen olemus, tais olla kajaaliakin silmissä jossain kuvassa. Juha itsekin naureskeli haastattelun lomassa, että oli sellainen söpö ja nätti poika silloin. Tuolla habituksella silloin linnaan, niin on varmaan Kanaali Koskiset ja kumppanit katselleet sillä silmällä himoiten. Tosin vankilavuodet ovat tehneet Juhasta aika äijän näköisen körilään, ei enää mikään söpö poika, vaan pe* kele mies.

      • WarFAce

        Ai että mies? Valjakkala ampui puolustuskyvyttömän naisen ja lapsen. Kun jäi kiinni, yritti vierittää syyn tyttöystävän niskoille. Voiko sanoa että tollasesta tyypistä tulee koskaan miestä? Raukkamainen täytyy olla jos naisen ja lapsen tappaa.


    • Missä nyt

      Tämä Valjakkala on, linnassa?

    • Kongin kettu

      Eihän siitä linnan seisovasta pöydästä nyt heti pääse eroon, jos niinkin kauan kuin Juhis aikanaan siellä oli, tulee vieroitus oireita siviilissä ja pitää päästä takas ineen.

    • keltaisia ruusuja

      Keskustelin asiasta viime vuonna paikallisten kanssa. Sukevan aikanaan Valjakkala oli ihan hiljaa. Hänet tavanneiden mukaan on ihan rivimiehiä.

    • Evp ex konna

      Ihan oli vanki vankien joukossa niin kuin 99,99% vangeista on,oli sitten tehnyt mitä tahansa! Suoraan sanoen kyllä ne raiskaajat ja lapsentappajat ihan rauhassa ovat kakkunsa lusineet aina! Jos joku muuta väittää niin paskaa jauhaa! Linnassa vintiöt hoitavat lähinnä omat asiansa ja eivät toisten lusimisiin puutu!
      Toisin on (tai ainakin ennen oli) vasikat joita halveksittiin yli kaiken. Saunassa ämpäri päähän ja sitten kunnon pieksäntä. Vasikka sitten oli "yleensä liukastunut saippuaan" jne...Muutamia "erikoislusijoita" on ollut ja niihin ei mitkään Valjakkalat kuulunut vaan esim. Pasasen Tane, Aimo Myssylä jne.... Ensimmäinen teurasti ne poliisit ja Myssylä vittumaisen kapiaisen nimeltä Suonperä.

    • Heguligulix

      Hyppään nyt vähän aloittajan aiheesta sivuun, mutta mainitsit Tauno Pasasen olleen "erikoislusijan". Minua ja varmasti monia muitakin kiinnostaisi saada kuulla, että miten surmanluotimieheen suhtauduttiin isossa talossa.

    • siwatalo

      Ilmeisesti vapaalla koska liikkuu kurvissa.pongattu syyskuussa 2016 kahdesti. Riutuneen oloinen,kalju,käyttää jumppa vaatteita jopa tuli mieleen suunnistaja. Vähän muistuttaa morsmaikulta vain huntu puuttuu.

      • Jessestä-Jessikaksi

        Ei Jesse ole vielä osastolla ollut - SILLEE.


    • Saabismionsairaus

      Vankilapako 1994 valjakkala.. ilpo nimipäivävankilapako oliko ilpo larhalle.. kun alibi lehdessä näkyy hiuksia hiponut luotijakaus.. pakopaikkakunnan vaakunanhyväksyntäpäivästä nimi aslak.. ilpo larha surmaviesti brauni tarinasta aatami ja eeva.. surmaviesti ..

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe