Mistä ootte tilanneet laadukkaita feikki vaatteita laukkuja jne

HaluuOllaMuodikas

Mistä olette siis tilanneet _laadukkaita_ (feikki, eli halpoja) tuotteita?
Esimerkiksi.
UGG kenkiä
Chanelia - laukkuja, kenkiä
Guessia - lompakoita, kelloja, koruja, laukkuja, vaatteita, kenkiä
Prada - lompakoita, kelloja, laukkuja, kenkiä
Michael kors - lompakoita, kelloja, laukkuja, kenkiä
Converse - laukkuja, kenkiä, huppareita
Hollister - onko olemassa feikki sivua hollisterille? Ei sit mitään holliiiister :D
PeakPerformance - onko olemassa feikki sivua?
Mitä vain merkki tuotteita!

Ei minkään merkkisiä mutta halpoja, kauniita ja kestäviä
Vaatteita - takkeja, paitoja, pipoja
Kenkiä - nahkasaappaita, tennareita
Lompakoita
Kelloja
Koruja

Ja jos on tullut kauempaa niin paljonko on tullia? Perus 24%? Ja kyllä olen köyhä opiskelija, mutta haluaisin vaikuttaa siltä etten joudu ostamaan vaatteitani kirpputorilta :) Ja tästä on varmasti hyötyä monelle meikäläiselle!

36

17337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • melkiaidot70

      Mulle tuli aitoa nahkaa olevat "UGG" kengät www.bootssoutlet.com ista ! Aivan mahtavat. Jymäkkä pohja, ja oikeasti aitoa nahkaa ja villaa (käytin suutarilla näytillä) ! Lovetan

    • 54877

      Ei vittu... Feikit on laittomia jos et sattunut tietämään ja niistä tulee sille merkille tappiota josta ne feikit on tehty

      • Anonyymi

        Ei niitä oo laittomaa ostaa mutta on myydä


    • .........
    • ed.
    • feikin omistaja

      Mulla mahdollisesti saattaisi olla myytävän Michael Kors Jet Set laukun kopio jos en saa palautettua sitä sinne mistä sen ostin, jos vielä olisit kiinnostunut. Ostin sen nettikaupasta joka mainosti olevansa Michael Kors Outlet myymälä ulkomaalainen tietenkin. Sivuilla kerrottiin Michael Korsista ja vaikutti luotettavalta ja että tuotteet olisi aitoja. Tuotteet olivat halvempia ja siitä vielä alennuksessa joten päätin ostaa sitten laukun. Kun laukku saapui, aloin tutkimaan asiaa ja ikäväkseni sain todeta että laukkuni eli kopio. Itseasiassa laukku ei täysin edes täsmää nettisivun kuvaan kyseisestä laukusta. Tällä perusteella sinne laitoinkin sitten s-postia ja koitan saada sen palautettua, mutta jos ei näin onnistu niin myyn sen suht edullisesti pois. Itse laukusta maksoin 80 euroa postikuluineen, postikulut oli 20e. Myisin pois 30-50 euroa. Mieluiten tietenkin 50euroa mutta jos ei muuten niin sitten edes se 30euroa. Näin opiskelijana 80euroa on ollut suuri rahasumma ja iso kolo rahapussissa.

      • kiinostunut2

        Oletko sä saanut jo sen laukun pois myytyä tai palautettua jos et ole niin minkä värinen se laukku on olis itelläni kiinnostusta


      • Määää

        Minuakin kiinnostaisi tietää millainen sesun feikkilaukku on? Voitko laittaa tänne kuvaa?


      • kiinnostunu1234

        Mie oisin kiinnostunu et mistä sie oot sen tilannu? :D


      • AttiYlänen

        Ei hitto! Eikä sanaakaan mistä sen osti. Se oli juuri se, mitä kysyttiin! 😂😂😂


    • Oiva neuvo

      Ei kannata niitä feikkejä tilata. Eivät ne kuitenkaan aitoja vastaa ja jäät kiinni feikin käyttämisestä. Minkä viestin sitten annat itsestäsi? Ei ole rahaa ostaa aitoja mutta kova halu vaikuttaa varakkaalta... Tosi noloa. Olet saanut jo pari hyvää vastausta. Tee vaatteesi itse. Saat juuri niin muodikasta kuin mitä silmäsi antavat myöten, eikä ihan samanlaista mekkoa tule kadulla vastaan.

    • gnomus

      Miksi kukaan haluaisi tukea järjestäytynyttä rikollisuutta ja lapsityövoimaa tällä tavalla? Hei haloo!

      • Aitoeioleainaeettinen

        Ja aidot merkit ei käytä lapsityövoimaa?! Hah, juuri oli dokumentti jossa mm. Tommy Hilfigerin tehtailla käytetään lapsityövoimaa. Järjettömän kalliita vaatteita ja tuotantokustannus euron. On katteet kohdillaan ja omistajat kylpee rahoissa.


    • Vitundaiju

      "Miksi kukaan haluaisi tukea järjestäytynyttä rikollisuutta ja lapsityövoimaa tällä tavalla? Hei haloo!"
      samaa lapsityövoimaa niihin aitoihinkin käytetään pässi

    • ärsyyntynyt

      Kyse ei ole siitä että haluaa näyttää varakkaalta. Oli se sitten mikä tahansa ja mielyttää ni miks ei. Mun mielestä se on tyhmä joka maksaa järjettömiä hintoja ku halvemmalla saa vastaavaa. Mitä sitten vaikka on feikki. Mun mielestä on enemmän NOLOA edes kirjottaa mitään tollasta 'Oiva neuvo'. Tuomitset ihmiset turhan helposti.

    • Normityty

      Oon samaa mieltä kun 'ärsyyntynyt' koska mäki haluaisin esim michael kors laukun mut arvatkaas saanko? Jos mä haluun jonkun merkki laukun nii miks helvetissä en ostais feikkii ku sen saa halvemmalla. Ei tietysti siin mitää jos haluu maksaa ittesä kipeeks jostain laukusta tai jos on joku miljonääri tai jotain, mutta suosittelen miettii!!

    • aliexpress

      aliexpress.com tuolta löydät ihan mitä vaan

    • kyllästynyfeikkii

      No voi nyt vittu! Jos ei ole varaa ostaa oikeeta ni kyl kaikki Vrm tietää. En suosittele esittää mitää rikasta, varsinkaa sillee et ostaa jtn feikkei, vitu noloo! Jos ostais aidon ni kestäis ainaki monta vuotta hyvänä (jos pitää hyvänä) feikit menee paskaks jo kuukaudessa vaik kuin hyvänä pitäis (jos on kovas käytös). Ihanaa kun mainostat tääl et haluut ostaa feikkei juttui, se on rikollista lapsi pieni! Itselläni on varaa ostaa mk laukku jos siltä tuntuu vaikka halvemmalla saisi feikin "saman veroisen". Tukekaa ihmiset mielummin aitoa kuin feikkiä!! Itse en ikinä mitään feikkiä ole ostanut tai tule ostamaan. Itse kutsun sijoitukseksi ostaa jotain aitoa, kyllähän sitä rahaa voi aina säästää. Eikö olisi yhtään noloa jos joku kysyy sinulta vaikka että onko laukkusi aito? Ja joudut vastata että ei ole (ellet sitten päädy valehtelemaan joka on TODELLA ala-arvoista) Jos et ole ostamassa aitoa niin suosittelen jättämään kokonaan ostamatta!! Mene vaikka kirpparille ja etsi niitä halpoja asusteita ja vaatteita tai tee itse! Ja vielä että miten kukaan voi verrata aitoa ja feikkiä keskenään Xd!!? Lapset rakkaat pyytäkää vaikka synttäri-tai joululahjaksi sitä MK:n laukkua. Suosikaa aitoa, feikit ovat luusereille!!! Ja pakko nyt vielä puhua ihmisistä jotka valmistavat feikkejä tuotteita, miksi mitää matkia aitoa?! SEHÄN ON HELVETTI RIKOS!!! Tämän tekstin tarkoitus ei ollut pahoittaa kenenkään herkkää mieltä, mutta voisi vähän miettiä mihin käyttää rahansa!

      • ArmaniFakeBoss

        Vitun poliisi,,idioooooot olet,riko,,rikos,,stupit


      • Asdasdasdq

        Btw, feikit kestää kyllä useimmiten paremmin kun aidot. Kokemusta on


      • Hhhhhhhhhh

        Itselläni on feikki yeezyt ja nillä on kuljettu jo kohta 2 ja puol vuotta. Vähä välii ku pesee ni näyttää taas uusilta ja on kestäny ihan helvetin hyvin!


      • Yeezyfanixd
        Hhhhhhhhhh kirjoitti:

        Itselläni on feikki yeezyt ja nillä on kuljettu jo kohta 2 ja puol vuotta. Vähä välii ku pesee ni näyttää taas uusilta ja on kestäny ihan helvetin hyvin!

        Mistä sait hankittua ja näyttääkö aidoilta?


      • fufujunnut

        menkää ny pojat ostaan aidot ku saa halvalla jo 200-300e yeezyjä. ite hommasin kahet legitit blue tint ja zebrat 550e yhteensä


      • nonnih
        Hhhhhhhhhh kirjoitti:

        Itselläni on feikki yeezyt ja nillä on kuljettu jo kohta 2 ja puol vuotta. Vähä välii ku pesee ni näyttää taas uusilta ja on kestäny ihan helvetin hyvin!

        onko ig tai snäp voisin ostaa halvalla feikit


      • mullaoisyhdet

        Mulla olis feikit yeezy zebrat kaapin päällä koristeena ei tarvetta enää. Ainoo ero pohjallisessa. Haluaisko joku ostaa? koko 12/46 mut sopii 44-45. Yhteystietoja?


      • Anonyymi

        Osaat säkin sit olla harvinaisen vajaa…


      • Anonyymi
        Asdasdasdq kirjoitti:

        Btw, feikit kestää kyllä useimmiten paremmin kun aidot. Kokemusta on

        riipuu mitä pitää jos pitää pipoo lv tai lv laukkuu nii kyl kestää mut ei kengät


    • SeijaS123

      suomalainen perusluonne. kun tavallista asiaa kysellään, niin asiallista vastausta ei tuu, just tollasta turhanpäivästä höpinää: halutko näyttää varakkaalta vaikka et ookkaan jne.

      Ahdashenkistä kateellista porukkaa

    • Pohjanmaavaasa

      Mulla olis beige aidon oloinen "mk" laukku myynnissä. Tosi kestävä ja laadukas. Uudenveroinen

      • kuvaakiitos

        saisko kuvaa?


    • tuoltalöytyykyllä

      Ikivanha ketju, mutta vastaus: Aliexpress ja eBay. Kunnollisen tuotteen metsästäminen vie tietty aikaa (katso, että Suomeen on ilmaiset postikulut, katso että myyjä on saanut palautetta oikeilta ihmisiltä ja mielellään kuvien kanssa), mutta on sen arvoista. Samaa tuotetta myy yleensä useampi kauppias, joten vertaile hintoja ja varsinkin sitä asiakaspalautetta. Alilta tilaavat etenkin venäläiset, jotka hyvin innokkaasti ottavat tuotteista kuvia arvioittensa tueksi - myös niiden virheistä, mikä on meille muille erittäin hyvä juttu. :)

    • Feikkirules

      Entäs muut verkkokaupat - mistä voisi ostaa luotettavasti feikkejä, tai saisiko mistään vaikka postiennakolla tms., ettei täytyisi antaa luottokortinnumeroa. Erityisesti kiinnostaisi hyvälaatuinen Omega-kello, ja toki LV- tuotteet. Tai saako näitä ostettua mistään läheltä feikkeinä, esim. Tallinnasta tai Tukholmasta ja mistä sieltä?

    • vnmh

      Ostin ali expressistä Marimekon laukun. maksokohan jonku 14€, sisällä lappu made in Finland, ja täysin samanlainen kun aiempi unikko laukkuni joka maksoi suomessa 80€. Eli kyllä sieltä saa aitoa, ei vaan ole välistä vetäjiä.

    • hermomenee

      on taas jumalauta täälläki vastauksia!!!!!!!!

    • pellejä

      jos joku kysyy jotain niin ruetaan selittään jotain ihan muuta.... hohhoh mitä ihmisiä taas täälläki

    • Anonyymi

      En tilaa yhtään mitään netistä.Ostan kaiken minkä tarvitsen myymälät. Koskaan ei varaa olut merkki tuoteet. Joten en myöskään etsi varjatoreja nille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe