MAAJUSSI JYRKI LAMMERVO

levittäkääjavarokaa

56

9769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kakkajapissa

      Jakaa

    • Munat pois sairailta

      Kuvake.net:issä ainakin etsi seuraa. Tuohon on nuorille tarkoitettu yhteisö. Keski-ikä taitanee olla 16 v. Ei terve päästään oleva 37 v mies etsi sieltä seuraa vaikka menisi kuinka huonosti. Hänen mielestäänhän 14v teini ja aikuinen 37v voivat aidosti ihastua ja rakastua toisiinsa ja kenekään ei tulisi tähän puuttua. Ei luoja, 14v ei ole kykenevä suhteeseen lähes 40 v miehen kanssa. Jyrkin mielestä myös ei ollut mitään pahaa kun kumpikaan ei ole määräävässä asemassa toisiinsa. No kyllä siinä aikuisella on määräävä asema 14v. Ihmettelen mitä he ovat keskustelleet kuukausia netissä, miten yläasteella on mennyt, oletkohan menossa rippikoululeirille vai mihin....Siis luoja ajatelkaa miten sairasta.

    • Osoittelevaa

      Seiskan otsikko:
      VIP: Maajussi-Jyrki hyväksikäyttämistään teineistä: "He olivat enkeleitä!"

      "Hyväksikäyttämistään"? Onko tämä mies jo tuomittu hyväksikäytöstä?

      • S-M T-puro

        Ei, mutta hän on ilmeisesti Very Important Person?


      • Osoittelevaa
        S-M T-puro kirjoitti:

        Ei, mutta hän on ilmeisesti Very Important Person?

        Ai että VIPin saa jokainen nimetä rikolliseksi, vaikkei tuomiota olisikaan?
        Tekopyhät kivittäjät. :(


    • diipadaapa

      Ihan sama. Jos on 37v mies ja pannut 14 v kanssa se on rikos. Syytetty ei ole kieltänyt tapahtumaa, joten turha siellä moralisoida.

      • Korkea ikäraja pois

        Suomen 16 vee ikäraja on muinaisjäänne, ei 14-vuotias mikään pikkulapsi ole, vaan sukukypsä ja seksistä kiinnostunut.

        Jos kaveri olis laittanut 14 vee neitosta laivalla, jonka perässä liehuu Viron tai Venäjän lippu, mitään rikosta ei olisi tapahtunut. Jopa Ruotsissa on Suomea alempi ,15 vuoden ikäraja seksille.


    • no huh huh9

      Täytyy kyllä olla pahasti päässä vikaa, jos menee johonkin teinigalleriaan vuodattamaan ongelmiaan, aikuinen mies! tuommoisista paikoista saa varmasti tosi syvällisiä vastauksia. Luuliko, että jotain 14v oikeesti kiinnostaa patun elämä?

    • Aikuinen

      Aikuisillehan on ihan omat seuranhakupalstat, on suomi24 ym. Mutta eikös hän kertonut jo ohjelman esittelyssä olleensa aina nuorempien kanssa?
      Ja Seiskassa kertoi, että ex vaimo ei antanut tavata poikaansa 10 kk:teen niin sitten nämä enkelit (14v) pelastivat hänet itsemurhalta. No huh. Sairasta on se, ettei edelleenkään näe tehneensä virhettä siinä, että on ollut 14 v.kanssa. Tuollaiset ei opi ja on vaaraksi, ei ymmärrä mikä on oikein ja mikä väärin.

    • ei ummaRRa n

      ja jos tykkää nuoremmista, niin eikö parikymppinen naikkonen kelpaa? semmosella nyt olisi enemmän älliäkin päässä, kuin jollain 14v teinillä. ei käsitä, vai oikein enkeleitä...

    • Häpeis edes

      Hyh hyh. Miettikää itseänne 14-vuotiaana ja seksisuhdetta 38-vuotiaaseen aikuiseen, olittepa miehiä tai naisia.

      • Yök mikä kuvotus

        Tää kuvotus on varmaan saanu 14v lankeen kun uhannu itsarilla tai ainakin kertonu. Törkeää lapsen niskaan kaataa tuollasta. Kuvotushan kertoi, että nämä 14 ja 15v enkelit pelastivat hänet itsarilta. Sillähän oli se saunabussi, toiminu varmaan turmion pesänä. Voi yök.


      • onko sukua

        Jos tiedot isoäidistä pitävät paikkansa, niin miksi vain tästä maajussista revitään otsikoita. Olisihan tuo paljon myyvämpi lööpeissä.


      • OMG!

        Kannattaa lukea. Sattuu sitä paremmissakin piireissä...


    • Inhottavaa sakkia

      Foorumilla riehuu taas sama sairashenkinen lynkkaussakki kuin aikoinaan Sulkasen jutun yhteydessä.

      Sulkasta oltiin täyttä päätä demonisoimassa ja kivittämässä, vaikkei hänen syyllisyydestään ollut vielä mitään kunnollista näyttöä.

      Lopultahan Sulkanen todettiinkin syyttömäksi.

      • laki on laki

        Eihän tämä Jyrki ole kieltänyt ettei näin ole tapahtunut vaan myöntänyt. Laki on laki ja jos 37 v mies panee 14 v kanssa se on rikos. RIKOS. Samoin on jo ehdottelu ym, toinen syyte mistä häntä syytetään, ei oke sitäkään kieltänyt. Että turha puolustaa pedofiilia.


      • Inhottavaa sakkia
        laki on laki kirjoitti:

        Eihän tämä Jyrki ole kieltänyt ettei näin ole tapahtunut vaan myöntänyt. Laki on laki ja jos 37 v mies panee 14 v kanssa se on rikos. RIKOS. Samoin on jo ehdottelu ym, toinen syyte mistä häntä syytetään, ei oke sitäkään kieltänyt. Että turha puolustaa pedofiilia.

        En yhtään hämmästyisi, vaikka tytöt olisivat vedättäneet miekkosta.
        Oikesti hyväksikäyttäjä/uhri-asetelma voi olla tyystin toisin päin.

        Ken sen tietää?


      • laki on laki
        Inhottavaa sakkia kirjoitti:

        En yhtään hämmästyisi, vaikka tytöt olisivat vedättäneet miekkosta.
        Oikesti hyväksikäyttäjä/uhri-asetelma voi olla tyystin toisin päin.

        Ken sen tietää?

        Kyllä aikuisen muehen, joka on terve, pitää tajuta että 14 v on lapsi. Herra isä tolla kuvotuksella on omakin lapsi. Mitäs se sanois kun 40 v puumanainen olis sen kimpussa kun sevolis alle rippikouluiän?! Pedofiili mikä pedofiili.


      • tsuidaduida1
        laki on laki kirjoitti:

        Kyllä aikuisen muehen, joka on terve, pitää tajuta että 14 v on lapsi. Herra isä tolla kuvotuksella on omakin lapsi. Mitäs se sanois kun 40 v puumanainen olis sen kimpussa kun sevolis alle rippikouluiän?! Pedofiili mikä pedofiili.

        Mitä, luuletko että tämä Jyrki Lammervo osaisi AJATELLA? Ihanko oikeasti? Jos aikuisella miehellä pienikin herne yläpäässä liikkuu, ei toimi kuten hän on toiminut.. Joo, sairas on, mutta ei käsittääkseni psykoottinen, joten tietää kyllä mitä tekee..


    • Heidi.

      Noniin, kerrotaampa vähän faktoja.

      Itse olen tälläinen 18-vuotias nuori nainen/tyttö. Mä veikkaan että tuo 14-vuotias on ollu hyvin samantyyppinen mitä minä. Eli ei mikään jakorasia, mutta siihen tiettyyn ikään kun tullaan että alkaa tollanen rakastuminen ja seurustelu kiinostaa, niin hän on varmaan kanssa kokenu aina vetoa vanhempiin poikiin/miehiin. Just niin kuin minäkin. Ja ai miksi? No siksi että jos itse on jossain asioissa vähän kypsempi ja oman ikäisten lapsellisuus vituttaa, vanhemmat pojat/miehet ovat myös eritavalla vahvempia ja seksikkäämpiä, kuin oman ikäset hintelät es jonne pojat joita ylä-asteella tapaa kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Eli tuo 14-vuotias mimmi on varmaan hyvin naisellinen kun kiinostuu sellasista vahvoista miehistä ja pojista, miehekkäistä miehistä ja pojista.

      Mutta ei mullakaan 14-vuotiaana koskaan 38-vuotiasta miestä ollu. Se nyt on jo oksettavaa ja ällöttävää! Vanhin tais olla 20-vuotias, eikä meillä sillonkaan ollu mitään seksiä ja ei se ees sitä vaatinu eli ihan fiksu kundi. Ei tuossa 19-vuoden iässä oo pakko vielä edes seksiä harrastaa, vaikka se on myös ihan ok ikä harrastaa sitä. Kyllä mä varmaan 14-vuotiaana olisin voinut kaverikin olla 38-vuotiaalle miehelle eli joskus jutella esimerkiks vaihtaa kuulumiset sun muuta, kun tuosta Jyrkistäkin tajusin että se taitaa vähän sellanen onneton ja yksinäinen reppana olla, mut tämän en tee mistään pervoudesta vaan ihan silkasta ystävällisyydestä ja hyvistä käytöstavoista. Minut on ainakin opetettu siihen että ystävä voi olla kaiken ikästen kanssa, että ei se ystävyys ikää katso. Sanoo sananlaskukin. Ja onneks mulla oli 14-vuotiaana (kun oon rankkoja joutunu kokemaan aikasemmin) niin järkeä ja kypsyyttä sen verran nupissa, että livenä en ois varmaan suostunu tuota miestä tapaamaan tai mihinkään seksijuttuihin suostunu sen kanssa, kun en tehny niitä vielä oman ikästenkään kanssa.

      Mut toisaalta ihan oikein et vanhemmat pisti tuon 14-vuotiaan ja 38-vuotiaan miehen jutun poikki. Ihan sen takia et minusta tuo Jyrki vaikuttaa vähän häiriintyneeltä, niin kuin jotkut muutkin tuossa maajussi ohjelmassa esiintyneet miehet joskus. Tämä nyt on taas tällästä yleistystä ja ei varmaan joillekin hullumpikaan vaihtoehto, mut minusta tuntuu jo vähän tollolta lähtee hakee jotain parisuhdetta television kautta... et voiko siinä ees sellasta aitoa ja kunnollista rakkautta muodostua. Varmaan joillekin voi, mut tuohan se parisuhteeseen sellasen oman epänormaalin tilanteensa kun kamerat seuraa koko ajan.

      Nyt 18-vuotiaana nuorena naisena ajattelen tästä seuranhakemisesta sillä tavalla et itse etsin miestä ikäkriteerein 18-30vuotta. Eli minimissään sen ikänen kuin minäkin että ois elämä omissa käsissä ja eri oikeuksia mitä ala-ikäisillä ole ja maximissaan taas 30v. koska siihen ikään kuin "päättyy" se nuoruus. Niin emmä tämänkään ikäsenä vois alkaa minkään 38v jykän kanssa seurustelemaan! Siis herranjumala sehän täyttää kohta 40v ja mun omat vanhemmat on 48. On pikkusen eriasia olla 18-vuotiaana 30-vuotiaan nuoren ihmisen kanssa vielä kuitenkin, joilla monilla on elämä vielä kuin parikymppisillä jos ei oo lapsia ja hyvää ulkonäköä, nuoren mieltä riittää. Mut 38v on jo ihan eri juttu, se ylittää jo tuon minunkin maximi iän 8 vuodella. Eli mä sanon näin et kun sä oot melkein 40v, niin sieltä ei oo oikeesti enää paluuta nuoruuteen. 30-vuotias ihminen on vielä nuori koska se on just päättäny sen ikäkaudenkin vasta mitä kutsutaan nuoreksi aikuisuusiäksi eli 18-30vuotta. Eli alkaa siitä kun tulet täysi-ikäiseksi ja päättyy siihen kun tulet kolmekymppiseksi. Mut eläähän moni vielä nuoruuttaan nykypäivänä senkin jälkeen, mut ei nyt kuitenkaan enää n. 40-vuotiaana...

      • Heidi.

        Ja sitten mitä tulee noihin 20-vuotiaisiin niin ei 18-vuotiaalla ja 20-vuotiaalla oo enää pahemmin mitään eroa.

        Kyllä mä voin sanoo kun mä katon noita joitain parikymppisii, et kyllä musta luonteenpiirteitä katsoen tulis paljon parempi nainen jo nyt 30-vuotiaalle, kuin jostain parikymppisestä gimmasta jolla on vielä aivan lapsen elkeet. Se on niin yksilöllistä, mut 2v ihmisen kehityksessä ei paljon mitään tee vaikka muutokset nuorena voikin olla suuria. 10v rupeaa olemaankin sit jo erijuttu ja näkymään ihmisen käytöksessä sun muussa.

        Mut ei niinkun tolla Jyrkillä oo ees ulkonäköö enää. Näyttää vanhalta patulta! ja oikeesti, jos nuori mimmi rupeaa seurustelemaan vanhemman jätkän kanssa niin pitää sillä jätkälläkin olla vielä ulkonäköä ja luonnekin sellanen et on nuori/nuorekas. Koska et sä muuten nuoren mimmin kans pärjää! ei sulle sillon sovi mikään nuorempi nainen. Joka on kaunis, kiihkeä, menevä, pitää hyvästä bilemusiikista, bileistä, viikonloppu menoista, rakastaa laittaa ihteään ja kaipaa myös aika paljon vapautta jne. (vaikka tuo vapauskin voi olla enemmän luonteenpiirre.) ei oo mitään järkee et on nuori hyvännäkönen mimmi, mut käyttäytyy kuin Jenni Haukio 36v kotirouva ja istuu kiltisti vanhan patunsa kanssa jossain maatilalla, iltapäivällä kahvikuppi kourassa ja käy sit lakasemassa lehmän lantaa! Hei ei ihan iske.

        Ei tälle Jyrkille mikään nuori muija sovi, saatikka et ees nuorille muijille Jyrki kelpais...


      • Linnaan ja opetus tulee.
        Heidi. kirjoitti:

        Ja sitten mitä tulee noihin 20-vuotiaisiin niin ei 18-vuotiaalla ja 20-vuotiaalla oo enää pahemmin mitään eroa.

        Kyllä mä voin sanoo kun mä katon noita joitain parikymppisii, et kyllä musta luonteenpiirteitä katsoen tulis paljon parempi nainen jo nyt 30-vuotiaalle, kuin jostain parikymppisestä gimmasta jolla on vielä aivan lapsen elkeet. Se on niin yksilöllistä, mut 2v ihmisen kehityksessä ei paljon mitään tee vaikka muutokset nuorena voikin olla suuria. 10v rupeaa olemaankin sit jo erijuttu ja näkymään ihmisen käytöksessä sun muussa.

        Mut ei niinkun tolla Jyrkillä oo ees ulkonäköö enää. Näyttää vanhalta patulta! ja oikeesti, jos nuori mimmi rupeaa seurustelemaan vanhemman jätkän kanssa niin pitää sillä jätkälläkin olla vielä ulkonäköä ja luonnekin sellanen et on nuori/nuorekas. Koska et sä muuten nuoren mimmin kans pärjää! ei sulle sillon sovi mikään nuorempi nainen. Joka on kaunis, kiihkeä, menevä, pitää hyvästä bilemusiikista, bileistä, viikonloppu menoista, rakastaa laittaa ihteään ja kaipaa myös aika paljon vapautta jne. (vaikka tuo vapauskin voi olla enemmän luonteenpiirre.) ei oo mitään järkee et on nuori hyvännäkönen mimmi, mut käyttäytyy kuin Jenni Haukio 36v kotirouva ja istuu kiltisti vanhan patunsa kanssa jossain maatilalla, iltapäivällä kahvikuppi kourassa ja käy sit lakasemassa lehmän lantaa! Hei ei ihan iske.

        Ei tälle Jyrkille mikään nuori muija sovi, saatikka et ees nuorille muijille Jyrki kelpais...

        Säälittävä reppana tuo Jyrki mitä ohjelmasta näin. Ei taida kaverilla paljon kavereita olla enkä ihmettele. Kaveri on kyllä tyhmä kuin saapas ja todennäköisesti narsistipaska joka aina syyttelee muita.

        Toivottavasti joutuu istumaan linnaan, niin saa siellä kyllä opetuksen.


    • joku vaan

      Olen tässä miettinyt tuon 14-vuotiaan elämän tilannetta. Voisiko olla, että ihan normaali 14-vuotias lähtisi tuollaiseen mukaan? Kyllä siinä minusta pitää aika huonosti muutenkin mennä, jos tuollaisen ällöttävän tyypin juttuihin mukaan lähtee.
      Ja emmehän me tiedä, onko juuri tuo 14-vuotias ollut seksi hommissa mukana? Jutussahan sanotaan, että sille ällöttävälle ihmiselle luetaan myös syyte törkeästä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä, jolloin mitään ei ole vielä ehtinyt tapahtua näiden kahden välillä. Ja toivottavasti asia onkin näin.

      • kkk5

        Niinpä, kuka meistä tietää tarkoittaako hyväksikäytön syyte juuri tätä 14v nuorta vai ihan jotain toista tapausta?


    • Levittäkääolkaahyvä

      Nostakaa, levittäkää, jatkakaa. Mies tulee saamaan elämässään ansionsa mukaan. Uskon karman lakiin.

    • niks ja naks
    • Siellä on tilaa

      Lammervo joutaisi viedä saunan taakse.

      • Saunan taakse

        Ei jumalauta, toi Jyrki Lammervo on sairas pervo. Toivottavasti ei saa lastaan tavata enää ikinä! Ja toi toinen likka tossa alotteessa on varmaan joku sen 11 vuotias rakkaus. Sairas.


      • heta6

      • yööökkkkk
        heta6 kirjoitti:

        http://www.pernionseudunlehti.fi/pernioelaeinen-maajussi-hakee-iloista-maatalon-tyttoeae

        Eikö ollut sopivan ikäisiä tarjolla...


      • tsuidaduida1

        Juu, niin vois, tai siis ei vois vaan PITÄS viedä..


    • 117

      Ja tuomio pamahti!
      Yli kaks vuotta
      plus 14.500€ korvaukset
      :D

      • Vaihtelu virkistää..

        Se o sitte mannepoikia kivitalossa partnereina pari vuotta..


      • ei siperian meininki
        Vaihtelu virkistää.. kirjoitti:

        Se o sitte mannepoikia kivitalossa partnereina pari vuotta..

        Ensikertalaisena tuomittu istuu puolet rangaistuksesta jossain mukavassa avovankilassa pihahommia tehden ja siitäkin ajasta vain osan kun hyvin käyttäytymällä voi päästä valvottuun ehdonalaiseen.


      • tsuidaduida1
        ei siperian meininki kirjoitti:

        Ensikertalaisena tuomittu istuu puolet rangaistuksesta jossain mukavassa avovankilassa pihahommia tehden ja siitäkin ajasta vain osan kun hyvin käyttäytymällä voi päästä valvottuun ehdonalaiseen.

        No voi ...... tommosen tarttis istuu ns. ISOJEN POIKIEN kans ... ja koko tuomio, päivästä päivään! Toivottavasti siellä on oikeita miehiä jotka laittaa ton sekopään ojennukseen, ainakin siellä suljetuissa tiloissa, valitettavasti se pääsee sieltä ulos...


      • Voinappi+pyllynsilmä
        tsuidaduida1 kirjoitti:

        No voi ...... tommosen tarttis istuu ns. ISOJEN POIKIEN kans ... ja koko tuomio, päivästä päivään! Toivottavasti siellä on oikeita miehiä jotka laittaa ton sekopään ojennukseen, ainakin siellä suljetuissa tiloissa, valitettavasti se pääsee sieltä ulos...

        Avolla on myös ns. kovia nimiä totuttelemassa lähenevään vapauteen.. Ne jannut nuschii jyrki-peppulin..


      • tsuidaduida1
        Voinappi+pyllynsilmä kirjoitti:

        Avolla on myös ns. kovia nimiä totuttelemassa lähenevään vapauteen.. Ne jannut nuschii jyrki-peppulin..

        TOIVOTTAVASTI!


      • Veskin analyysi
        tsuidaduida1 kirjoitti:

        TOIVOTTAVASTI!

        On taidettu katsella amerikkalaisia tv-sarjoja, kun puhutaan niin asiantuntevasti ISOISTA POJISTA ja pyllynsilmistä. :)


      • u & ur dad R homos
        Veskin analyysi kirjoitti:

        On taidettu katsella amerikkalaisia tv-sarjoja, kun puhutaan niin asiantuntevasti ISOISTA POJISTA ja pyllynsilmistä. :)

        Wit-tu FAIJAS KOTONAAN FILMAAMIA HOMOPÄTKIÄ ON TSIIGAILTU INSPIRATIIOX


    • ei ummarraah

      En ymmärrä noita miehiä, miksi pitää välttämättä vikitellä 14-vuotiasta, kun pari vuotta vanhempaa voi jo ihan lain hyväksymänä panna? Ja luulis, että 40v sedälle kelpais parikymppinenkin morsian? Eiköhän toikin tiennyt ihan hyvnin, että vankeutta ja sakkoja on tulossa, mutta silti teki näin. Jotenkin niin idioottimaista toimintaa, en käsitä.

    • "Tuntui hyvältä"

      Asiantuntijat kertovat että seksuaalirikokseen ajaa moni eri tekijä, esimerkiksi kyvyttömyyden ja riittämättömyyden tunne, muutos aikuissuhteessa tai muuten dramaattisesti järkkynyt elämäntilanne.

      Lapsesta tulee tällöin aikuisen kumppanin korvike.

      Seksuaalirikoksen kautta tekijä tyydyttää paitsi seksuaalisia myös muita psykologisia tarpeitaan.

      Näitä voivat olla yksinkertaisesti läheisyyden kokeminen.

      Moni seksuaalirikollinen käyttää seksiä pahan olonsa poistamiseen ja lievittämiseen.

      Oma mielipaha sokaisee: hetkellinen mielihyvä muuttuu tärkeämmäksi kuin siitä lankeavat seuraukset. Kyse on väliaikaisesta kontrollin ja arvostelukyvyn menetyksestä.

      Usein seksuaalinen kiinnostus teinejä kohtaan on hetkellistä, tosin se voi jatkua vuosiakin.

      Teini-ikäisen seksuaalisuus on jo herännyt, hän on jopa saattanut flirttailla, kokeillut omaa seksuaalista viehätysvoimaansa. Tuomittu on tulkinnut, että toinen osapuoli on kiinnostunut, ja vie tilanteen pitemmälle.

      On kokemusta lukuisista tapauksista, joissa varhaisnuori aivan selvästi flirttaili tai jopa osoitti nauttivansa tilanteesta.

      »Murrosikää lähentelevä lapsi kertoo että tilanne ei ollutkaan kamala. Että siinä oli sellaisiakin asioita, jotka tuntuivat hyvältä»

      • kkk121

        Onkohan tällä Jyrkillä sisaruksia ja/tai heillä lapsia?? Kyllähän tällainen toiminta on ihan varmasti antanut joitain merkkejä perheelle/omaisille jo vuosia sitten.. Jos sisaruksilla lapsia, ovatkohan tutkijat heitä kuulleet..?


    • Korkein suojaikäraja

      Suomessa on suojaikäraja KORKEAMPI kuin muissa sivistyneissä länsimaissa.

      Muissa EU-maissa suojaikäraja on vain 12-15 vuotta!

      Peräti parissakymmenessä euroopan maassa suojaikäraja on ALEMPI kuin Suomessa!

      Alimmat suojaikärajat löytyvät Hollannista (12 vuotta) ja Espanjasta (13 vuotta).
      Tyypilliset ikärajat ovat 14–15 vuotta kautta Euroopan. (Lähde: Väestöliitto)

      14 vuotta: Saksa, Italia, Itävalta, Bulgaria, Kroatia, Liechtenstein, Montenegro, Serbia, Unkari, Viro, Albania, jne..

      15 vuotta: Ruotsi, Tanska, Ranska, Islanti, Puola, Romania, Slovakia, Slovenia, Färsaaret, jne..

      Espanjassa vasta 2000-luvulla suojaikäraja on ollut 13-vuotta, sitä ennen sielläkin se oli 12v.

      Islanti nosti ikärajan 14:sta vuodesta 15:sta vuoteen vasta vuonna 2007.

      Jopa naapurin hyysärimaassa Ruotsissa suojaikäraja on alempi, 15-vuotta kuten myös Ranskassa, Tanskassa, Islannissa, Puolassa, Romaniassa, Slovakiassa, ym... monissa muissa ns. sivistysmaissa.

      Kaikissa noissa EU-maissa olisi täysin laillista ja normaalia että 14-15 vuotias itse päättää keneen rakastuu ja kenen kanssa rakastelee, ilman vanhempien tai viranomaisten suostumusta.

      Käytännössä Suomessa nuoret aloittavat seksin jo huomattavasti suojaikärajaa aiemmin, tämä on syynä Suomen korkeisiin lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tuomioihin, ei se että Suomessa oikeasti olisi "pedoja".

      • Vain Suomessa pedo?

        Miten perustelette sen että vain suomalainen 14-15 vuotiaan kanssa seurusteleva olisi pedo, vaikkeivät muunmaalaiset sitä ole?

        Ruotsissa yhdyntä 15-vuotiaan kanssa EI ole rikos eikä siis kenenkään hyväksikäyttöä, toisin kuin Suomessa.

        Ruotsissa suojaikäraja on vain 15 vuotta, vaikka Ruotsi on panostanut lastensuojeluun ja on lastensuojelun kärkimaita maailmassa. Jos tällainen valtio olisi nähnyt tarvetta nostaa tuota suojaikärajaa, niin eiköhän se olisi tapahtunut jo ajat sitten.

        Suomessa alkaa rikosoikeudellinen vastuu 15 vuotiaana, eli lain mukaan olet tarpeeksi kypsä tajuamaan tekojesi seuraukset ja näin ollen sinut voidaan tuomita teoistasi, mutta lain mukaan et kumminkaan ole tarpeeksi kypsä päättämään haluatko harrastaa seksiä jonkun kanssa?

        Itse asiassa lainoppineet olisivat olleet tuon 15 vuoden ikärajan kannalla myös Suomessa, mutta eduskunta ajoi yli ja valitsi 16 vuoden ikärajan.

        Miten joku teko voi olla täysin rikollista ja paheksuttavaa toisessa länsimaassa, mutta toisessa aivan normaalia ja luonnollista?

        Miksi Suomessa 14-15-vuotiaan kanssa seurusteleva on "pervopedofiili, joka pitäisi kastaroida" vaikka muissa Eu-maissa ihan normaali?


    • VAIN Suomessa rikos

      "harrasti seksiä 15-vuotiaan tytön kanssa."

      Kummallista että sellainen teko mikä ei edes ole rikos suurimmassa osassa muita EU-maita, johtaa Suomessa VANKILAAN?!

      Esim. ylihyysäri naapurimaassamme Ruåttissa teko olisi ollut ihan sallittua ja laillista.

      EU:ssa suurimmassa osassa maita, suojaikäraja on vain 13-15 ikävuotta.

      "Olen myös jutellut muutaman keski Euroopasta kotoisin olevan tuttuni kanssa tästä aiheesta joskus ohimennen, he tavallisia perheellisiä ihmisiä. Ovat vaan sanoneet, etteivät he ole kuulleetkaan henkisesti kehityshäiriöisistä, ahdistuneista ja elämänsä pilanneista ihmisistä, jotka aikanaan aloittaneet seksielämänsä 13-15 vuotiaina. He muuten itse kuuluvat kanssa näihin 13-15 kesäisinä aikanaan sekstailun aloittaneisiin ihmisiin ja vastapuoli ollut vanhempi henkilö. Suomen mielenterveys ammattilaisten mielestä heidän pitäisi olla syvästi traumatisoituneita uhreja jne. He ovat kyllä menestyneitä ja hyvin voivia ihmisiä ja ihmettelivät ja huvittuivat, kun kysyin, eikö menneet nuoruuden sekstailut ahdista?"

      • ukkopekka2

        HYVÄ PROVO!!! Laita kone kiinni, mietippä vähän mitä kirjottelet (varmaankin ihan tsoukilla,mutta silti) ja häpeä!!


    • hiukseton

      Olen aloittanut seksielämän 14 vuotiaana. Tällä hetkellä revin hiuksia yksitellen päästäni ja syön jokainen hiuksen naksutellen. Olen 47 vuotis. Olen hermostunut, aloitekyvytön, päättämätön enkä tiedä mitä elämälläni tekisin. Haluan kuolla pois. tivon joka päivä, että saisin vaikka syövän ja sitten kun seon, niin en halua mitään hoitoa. En uskalla tappaa, siis lopettaa itseäni, vaikka olen täysin turha ja hyödytön ihminen. Seksi on täysin turhaa, en sitä harrasta enää. Terveisiä kaikille, joiden melestä voi panna vaikka 11 vuotiasta.

      • Jossun turinaa

        Minkä ikäsen kanssa sä sen sitten alotit sillon 14-vuotiaana?


      • Nyt olen kalju homo
        Jossun turinaa kirjoitti:

        Minkä ikäsen kanssa sä sen sitten alotit sillon 14-vuotiaana?

        Naapuritilan aikamiesisännän kanssa. Torsti-Kalevi antoi liiterissä munnoo miespimppiini.


    • hiukseton

      21 vuotiaan kanssa. Se on jo kuollut. Hukkui kännikala reisullaan jo yli 20 vuotta sitten.

    • Oksettavaa

      Jos lähes 40v miehen kiinnostus on jossain 14v tytössä,niin päässä heittää ja pahasti! Toinen selitys on,että pedo itse on henkisesti jäänyt 14v tasolle eikä kykene aikuisen naisen kanssa normaaliin suhteeseen.Vois olla,että aikuisen naisen iskeminen ei ees onnistuis;)

      • kamalaa1

        Ei voi olla tasapainossa missään suhteessa! Läheisten ja omaisten on ollut pakko tietää asiasta, ainakin aavistella jotain! Pelottavaa että tällaiset saavat todellakin lyhyet tuomiot tekoonsa nähden ja vielä pelottavampaa on se että ihan kohta he ovat taas täällä meidän ja lapsiemme keskuudessamme touhuilemassa....


      • Tytöt vaihteluna!!
        kamalaa1 kirjoitti:

        Ei voi olla tasapainossa missään suhteessa! Läheisten ja omaisten on ollut pakko tietää asiasta, ainakin aavistella jotain! Pelottavaa että tällaiset saavat todellakin lyhyet tuomiot tekoonsa nähden ja vielä pelottavampaa on se että ihan kohta he ovat taas täällä meidän ja lapsiemme keskuudessamme touhuilemassa....

        V-tun vammanen työnteli lampaita ekat 30v


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe