Hämeenkyrö Hämeenkyröläisille!!!

Pro Sarvi!

Olen huomannut että täällä pyörii kaikennäköisiä mamuja. On Ylöjärveläistä ja Ikaalislaista, eikä siinä vielä kaikki! Jokunen Kankaanpääläinenkin on ihanaan isänmaahamme eksynyt! Että kehtaavatkin. Mitä he täältä etsivät? Naisemme? Työmme?

39

785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohajalaanen

      Vai namuja... Mikähän se sellaanen hämeenkyröläänen on, onko vanhakin rotu?

      • Kyllästynyt222

        Onko niillä maahanmuuttajilla mielennterveys ok?Hämeenkyrössä on erikoisosaamista sille alalle.Niitä saa kohdella miten vaan.Miten vaan,toistan.
        Ja itsemurhan kunniaksi mennään syömään ja pidetään hauskaa kun on ihmisiä jotka ei ole jaksanut elää tässä Hämeenkyrössä.Virikkeetöntä toimintaa tarjotaanmissä herkimmät itkee harva se päivä.


    • arvaat varmaan :)

      Ihania nuo tumman namupojat !!

    • Sarvi pystyssä!

      Jes!! Asiaa, kyllä noiden ulkopaikkakuntalaisten perään on saanutkin katsoa jo pitkät ajat. Viimeksikin, kun tuli autolastillinen Mouhijärveläisiä, niin veivät pirut Aamulehteni ja suoraan postilaatikosta! Eikö ole enää röyhkeydellä rajaa, tullaan tuolla tavalla rauhallisten Hämeenkyröläisten ihmisten päivä pilaamaan :(

    • Kyntäjä pohjoisesta

      Ei niitä hämeenkyröläisten naisia tartte kenenkään viedä kun hiukankin saavat ulkopaikkakuntalaista herkkua niin eivät enään vanhaan sarveen lankea

    • aikuinen 5

      Jopas on asiallista taas tämä Hämeenkyrön sakki. Naiset vievät tms...pelot ja muut....Kuka kyröläinen järkimies nyt pelkää että naiset viedään ;))))) Tai kuka kyröläinen nainen että miehet viedään :DDD. Kukaan ei ketään ihmistä vie jollei itte halua, pölijä

      • Kohtuutta!

        Halusiko tuon "Sarvi pystyssä"- kirjoittajan pieni ja viaton Aamulehti, että ilkeät Mouhijärveläiset vievät sen? Nyt se ei pääse enää milloinkaan omistajansa helliin käsiin... :(


    • siskojaveli1

      Älkää tulko häiritsemään meitä! Olemme olleet jo vuosisatoja Hämeen sisäsiitoisin kunta. Katsokaa vaikka lapsiamme!

      • jaarmo hoikkala

        Ikaalislaiset on sisäsiittosempia ja kaikki homoja


    • kyllä euroja säästyy

      Teilläkin pitäisi isännöintifirmat siirtää kunnan palvelukseen, niin säästyis eroja kunnan omaisuudella ja kunnolla. Meilläkin siirrytään kehittämään kunnan palveluja ja kunnan kiinteistöt omaan kunnan hoitoon. Lakkaa tuo isännöintitoimistojen kunnan varojen syöminen.

      • pankkimies

        Niin. Säilyy ero omien ja kunnan rahojen välillä...


    • Tarkan euron paikka

      Sillä säästöllä muuten palkkais kuntaan muutamia työntekijöitä, jos hoitas kunnan kiinteistöt ja vuokraukset itse, siis kunta itse. Hyvä huomio säästöistä puheen ollen.
      Ei tarvis väkee vähentää kunnalta ja saisivat nuo syrjäkylät pitää koulunsa pikkulapsilla.

    • Pro Sarvi!

      Aloittaja tässä äänessä! Tännehän onkin tullut hyvää palautetta ja moni näyttää olevan samoilla linjoilla kanssani siitä, että Hämeenkyröön ei tarvita ulkopaikkakuntalaisia. Olen itse ollut todistamassa, kuinka Mouhijärveläinen renkimies kaappasi naapuritalon tyttären vuonna -68. Jaa niin hyvä työihminen kun hänkin oli, niin hyvää pullaakin leipoi! Kunnia hänen muistolleen, joutuu nyt eläkepäiviä viettämään vieraalla maalla kaukana kotoa.

      Kunnia Meille Puhdasrotuisille Hämeenkyröläisille!!

      • harmittaa.vieläkin

        1918 vuonna hämeenkyröläiset yrittivät venäläistää
        kuntansa mutta ikaalislaiset ja muut pohjoisen alueen
        asukkaat esitivät heidän aikeensa.


    • trollollooo

      Tää on hauskin ketju pitkiin aikoihin....

      • HyvänHeitti

        No todellakin on. Onkohan aloittajalle paha paikka, jos tämmönen Tampereella asuva entinen lahtelainen tuossa ensi kesänä tulee ja ajaa useammankin pyörälenkin Hämeenkyrön kautta? Sitä maisematietä pitkin tulisin Hämeenkyröön ja jatkaisin Viljakkalaan vievää tietä pitkin Ylöjärven suuntaan.


    • Pro Sarvi!

      Olemme muutaman luotettavan sarvivaakunankantajan kanssa perustamassa Pro Sarvi- yhdistystä Hämeenkyröön. Toimitilamme sijaitsevat toistaiseksi Tippavaarassa, mutta tiedän, että saamme niin paljon jäseniä, että voimme vuokrata suuremmat tilat myöhemmin Valtakadulta.

      Kutsun yhdistyksen jäseneksi kaikki Teidät arvoisat Hämeenkyrön kansalaiset, jotka tunnette asiamme omaksenne! Mukaan vain, olemme aatteellisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys, eikä meillä ole rasistisia päämääriä. Ainoa päämäärämme on saada Hämeenkyröön puhdasrotuinen valiokansa ja ajaa Mouhijärven mouhot ja muut takaisin maalle.

      • siskojaveli1

        Voisimme vähän sukurutsailla samalla?


    • jautaa tai rautaa

      Kerrankin oikeaa puhetta Hämeenkyröstä, Hämeenkyrö hämeenkyröläisille ja muut painukoot suohon. HEH

    • Kyröstä, herra varje

      Sarvi teillä on jalkovälissänne. Ja vielä h.elvetin pieni. Nimimerkki Pro Sarvi on kotoisin Pukarasta Mouhijärven puolelta, että se siitä kyröläisyydestä. Minun hämeenkyröläisyyteni voidaan jäljittää 1400-luvun puolelle saakka, mutta en silti näe mitään aihetta sillä ylpistellä. Ei todellakaan ole aihetta, jokainen on jostain kotoisin. Ei vanhat ja entiset meriitit paina tänään yhtään mitään.

      "Vaietkaa, te valkeaksi kalkitut muurit!"

      • Pro Sarvi!

        No johan on! Vai minäkö olisin Mouhijärveltä? Pötyä kaikki tyynni. Omat sukujuureni on selvitetty jääkautta edeltävälle ajalle asti. Olen täysin puhdasverinen Hämeenkyröläinen, eikä isänpuoleinen sukuni ole milloinkaan nainut vieraspaikkakuntalaista vaimokseen. Mitä lähempää kotitilaa (on muuten iso tila ja viljavat maat!), sen parempi.


      • näin on näppylät
        Pro Sarvi! kirjoitti:

        No johan on! Vai minäkö olisin Mouhijärveltä? Pötyä kaikki tyynni. Omat sukujuureni on selvitetty jääkautta edeltävälle ajalle asti. Olen täysin puhdasverinen Hämeenkyröläinen, eikä isänpuoleinen sukuni ole milloinkaan nainut vieraspaikkakuntalaista vaimokseen. Mitä lähempää kotitilaa (on muuten iso tila ja viljavat maat!), sen parempi.

        Isänpuoleinen sukusi ei ole milloinkaan nainut kotoa kauempaa. Sen huomaa. Eikä sen puoleen äidinkäänpuoleinen sukusi. Ja senkin huomaa.


    • Sarvi pöytään!!

      Jes! Olen messissä!!

    • Voimia aatteellenne!

      Olettepa te Hämeenkyröläiset kovaa porukkaa! Ei voi kuin hattua nostaa. Harmi, että en ole sukua teille... Epäpuhtaana kansalaisena en voi liittyyä joukkoonne.

    • Pro Sarvi!

      Kiitos tuestanne, arvon kansalaiset! Yhdistykseemme on littynyt ja 163 puhdasrotuista ja sukuselvää jäsentä! Vaikka jo alussa uskoinkin, että saamme paljon jäseniä, en sentään uskonut, että se tapahtuu näin nopeasti!

      Teoriassa lähes joka toinen sivulla käynyt on liittynyt jäseneksemme!

      Työtä on siltti vielä paljon edessä ja lisävoima on yhä tervetullutta.

      • Pääsenkö jäseneksi?

        Arvoisa Pro Sarvi!

        Aivosi ovat kovin kuumeiset. Hellitä vähän, etteivät ne hitsaa aivan kiinni. Olen antanut kertoa itselleni, että suvustasi löytyy ryssää, mustalaista ja lähisukulaisuutta sekä sellaisia periyttäjiä, joiden henkilö ja sukuperä on jäänyt tuntemattomaksi.

        Olet siis aivan tavallinen hämeenkyröläinen. Todellisuudessa sinusta löytyy vielä ainakin ruotsalaista, saksalaista, balttilaista, ehkä tanskalaistakin verenperintöä. Useimmilta meistä löytyy, ja mitä vanhempi suku, sen varmemmin läntinen ja eteläinen DNA löytyy. Hyvin monet vanhat suvut periytyivät maahanmuuttajista. Kuin myös minunkin oma sukuni.


    • HALOO ONKO VALOO

      Ei oo totta, että tällaista kirjoittelua vielä Suomessa v.2013 käydään. Mistä mettänperältä kirjoittelijat mahtaa olla?

      • sarvi- parvi...

        Hämeenkyröstä... Eikö se nyt ole käynyt selväksi? :D


    • kanta6

      Laitakkaapa terveisiä kuntaan suoraan, että mikä Hämeenkyrö pitäs olla :) ! Ja saadaan asiat näin kuntoon tai syystä että ei saada.... :) Oikeesti kunnanjohtajalle ja virkamiehille postia vaan,

      • Hookyrö

        Haluat Hämeenkyröstä puhdasrotuisen kunnan? Ensimmäisenä Suomessa?


      • Pro Sarvi!

        Kiitos vinkistä, laitanpa heti Aleniukselle postia!


      • lappalaisen.geenit
        Hookyrö kirjoitti:

        Haluat Hämeenkyröstä puhdasrotuisen kunnan? Ensimmäisenä Suomessa?

        Pääsarvipääkin on Parkanosta kotoisin.


      • naapurista

        Joutas meneen takas ja veis jälkeläisensä mukanaan.


    • maisematieforever

      Mahnala Mahnalalaisille! Piruako tuuppaavat Sasista tänne asumaan!

      • Taatasillanpää

        Just näin!


    • nääs

      Aita vaan ympärille, ettei kukaan pääse ulos.

      • Natsimeininkiä

        Nii ja korkeajännitettä aitaan, niin ei kukaan yritäkään ulos. Olisivat sitten vähän kuin Wayward Pinessa, keskellä ei niin mitään.


    • yksi.musta.piste

      Ei ole muuten Ikaalisissa montaa mamua näkynyt.Ja jos noihin ympäristökuntiin
      muutama sata tulee niin sehän vain piristää kuolevia kuntia.Ikaalinen on Suomen
      kartalla musta piste mamujen suhteen.Vaikka kai Ikaalinenkin voidaan laskea
      kuoleviin kuntiin.Väkiluku vähenee ja vanhenee.

      • paikallinentietäjä

        Meille Ikaalisiin kun ei ulkolaasia oteta kun on kaik julkiset rakennukset homeessa niin nehän ei mamuille kelpaa ja hyvä niin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3910
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      604
      3717
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3702
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2351
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      63
      2291
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      327
      1988
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1967
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1806
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1479
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1372
    Aihe