Pokerstars huijaa

haistakaa paska tana

Rollit kuivuvat ohivetoihin ja ansoihin.

Rollin jämät näin:

0 voittoa 7:stä, ohivetoja 6
1 voitto 10.stä, ohivetoja 8

Ja tällaista kerta toisensa jälkeen Herolle, joka todella osaa pelata pottikertoimien mukaan ja riidata vastustajat. Semmoista vitun rigged pokeria.

39

2712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfghjk

      Se on just tätä. Oddsit ja todennäköisyydet on hallussa ja kaikenmaailman apinat maksaa ja vetää miten sattuu ja kas kummaa - ohi mentiin taas ties kuinka monennen kerran.

      Alkuun depon jälkeen lähes epätodelliselta vaikuttanut voittoputki jonka jälkeen alkoi tämä käsittämätön ohivetojen putki.

      Älkää laittako rahojanne tuonne te, jotka haluatte pelata reilua ja oikeudenmukaista pokeria!

    • idiamininpoika

      Jos vihut vetää ohi niin sunhan pitäis olla tyytyväinen...voitat pidemmän päälle helvetisti rahaa, jos vihut pelaa ihan yhtä paskasti jatkossakin. Jokaista kättä et voi voittaa, vaikka olisit aina 99,9% suosikki, kun vihulle täytyy napsahtaa flopin jälkeen ne kaks ainoaa korttia pakasta - joskushan ne tulee väkisin, itekin nähny muutaman kerran näin käyneen, jopa itse olen tullut ohi.

      Ei auta itku markkinoilla. Ihmettelen vaan miten aikuiset ihmiset ei kestä pientä biittiä pokerissa. Melkosta idioottimaisuutta leijuu ilmassa, jos kuvittelee, ettei itselleen - maailman parhaalle pelaajalle - voisi koskaan tulla jäätävää tappioputkea ilman, että heti täytyy valittaa kuin pieni pentu jostain kusetuksesta.

      Nauratti tuo alotuskin jo, kun sankari kertoo, että tuntee oddsit ja todennäköisyydet. Opetahan nuo kavereilleskin ennen kun alkavat pelaamaan enempää tätä jaloa peliä.

      Jotenkin tuntuu, että lasket ohivedoiksi kaikki nekin tilanteet, joissa sinulla on preflop AI -tilanteessa hallussa vaikka 44 ja munapäävihu maksanu/puskena AKo ja osunu pöytään jotain ja sankarimme määkyy ja itkee.

      Menehän lipittämään tissiä niin kasvat.

    • vitutus äärirajalla

      Pokerstarsin huijaus on täysin selvä. RNG antaa sinun voittaa jonkin aikaa normaalisti oddsien ja taitojen mukaan, mutta muuttaa moodinsa aina välillä sellaisksi, että sitä on mahdotonta voittaa. Pelasitpa miten tahansa (TAG. ROCK, LAG,...), niin häviät takuuvarmasti niin kauan ja ja niin paljon, että lopulta näiden down swingien aikana rolli kuivuu tyhjiin ja joudut depottamaan lisää, jos tahdot jatkaa peliä.

      Huijaus on niin selvää, että sen huomaa tyhmempikin pelaaja. Kun huijausjakso alkaa, niin saat ansoja ansojen perään ja häviät ohivedoille ohivetojen perään. Kun voitat normaalisti vähintään puolet isoista poteista, häviät näiden jaksojen aikana niistä noin 3/4, mikä takaa kassan tyhjenemisen ja lopullisen tappion.

      Upswingin aikana on mahdotonta nousta niin paljon, että saisit kotiutettavaa tai edes häviösi takaisin.

      Selvää kusetusta!

      Erikoisuutena on turnausten chip leader etu. Jos stäkkisi alkaa vajeta ja laitat esimerkiksi AQs all-in blindilla tai flopilla, johon saat Q-parin, niin vihu vetää takuuvarmasti ohitse esim. QKo:lla, niin kuin mulle on käynyt monta kertaa: pöytään tulee viimeistään riverillä rattaat AK. Ja oikeastaan on ihan sama, millä kädellä lähdet mukaan chip leaderia vastaan: häviät takuuvarmasti. Niin se vain on.

      Että sillee...(turnauksia ei aikuisten oikeasti kannata pelata)

      • vitutus äärirajalla

        rattaat KQ tietysti, joilla vihu vetää ohitse AQ:sta


      • dsfsgsfgsdgsdg

        Miten pääset chipleaderiksi jos joku kerran aina vetää ohi ja alussa kaikilla on saman kokoiset stäkit? Ei nyt oikein ota tuulta tuo teoria.


      • eivoittoaonkusetusta

        "Huijaus on niin selvää, että sen huomaa tyhmempikin pelaaja."

        Pääasiassahan ne valittajat ovatkin juuri niitä tyhmempiä pelaajia.

        Tiedättekö, että on olemassa kymmeniä tuhansia wannabe-pokeritähtiä, joilla on trackerit* ja satojen tuhansien käsien tietokannat? Useampi miljoonaa pelattua kättä ei ole harvinaisuus. Nämä kaverit jakavat jatkuvasti yksittäisiä käsiä foorumeilla ja keskustelevat niistä, koska haluavat kehittyä pokerissa ja ymmärtää sitä paremmin.

        Pokerin opettelu on edennyt jo vuosia sitten parin kirjan lukemisesta oma-aloitteiseen data-analyysiin ja tilanteiden simulointiin. Pelajaat ovat useita kertoja tietokantojensa avulla löytäneet bottirinkejä ja yksittäisiä epäilyttäviä pelaajia, mutta koskaan ei kukaan heistä ole löytänyt poikkeavaisuutta pokerisaittien rng:stä. Nyt puhutaan jostain 10 vuoden ajanjaksosta ja tyypeistä, jotka tekevät (tai ainakin pyrkivät) rahaa pelaamalla.

        Juuri tämän vuoksi korttien jakamisen rikittäminen olisi tyhmää ja itsetuhoista. Tämä tilanne on pokerimaailman perusfakta. Sen tietävät ne "kusettavat" saitit ja kaikki, jotka ovat yhtään seuranneet nettipokeria.

        Ne, jotka asiasta nillittävät, eivät ole koskaan esittäneet todisteita ja ne, joilla on siihen tarvittava data, eivät ole koskaan esittäneet tuollaisia väitteitä.

        *Tracker on ohjelma esim. Holdem Manager, mikä tallentaa kaikki pelaajan näkemät kortit ja panostukset tietokantaan. Tämän avulla voidaan profiloida muita pelaajia ja löytää heidän käyttäytymisestään kankeita kaavoja, joita voi hyväksikäyttää, sekä analysoida omaa käyttäytymistä ja kehittää sitä. Näihin liittyen on olemassa HUD l. Heads Up Display -ohjelmia, mitkä näyttävät pelin aikana jokaisen pelaajan kohdalla tunnuslukuja hänen käyttäytymisestään esim. kuinka monta prosenttia kerroista foldaa jatkolyöntiin, kuinka monta prosenttia käsistä 3-bettaa.


    • lyhyesti

      Pokerstarsin sittarit ja turnaukset on lapsellista all-in lottoa,jossa parhaiten pärjää vetämällä paskakorteilla

      • vaadinvoittoja

        Kiinnostaisi tietää, miten pärjäsit tuolla "parhaimmalla" strategialla.

        2014 taisi jo sng:t olla täysin preflop-ratkaistuja. Kun stäkit pienenvät tarpeeksi, tulee pelistä niin mekaanista, että sen voi kuvata charteilla. Niitä tosin tarvitaan muutama sata kappaletta, mutta tässä tulee ohjelmat avuksi. Painat hiirellä muutamaa nappia, ja ohjelma näyttää muutaman prosentin tarkkuudella tilanteeseen sopivan puskutaulukon. Pokerstars sallii esilasketut preflop-taulukot, kunhan vain ohjelma ei suorita pelinaikaista analyysiä. Pelkästään hyviä kortteja odottavia saattaa ihmetyttää, kun joku menee alliin 60% käsistä ja on vielä voittava pelaaja.


    • jkp631

      Näin toimii muutkin saitit. Kokeilkaa vaikka jos ette usko. Olkaa pari kk pelaamatta, sitten laitatte muutaman satasen tilille. Alkaa käsittämätön voittoputki, joka kuitenkin äkkiä loppuu ja alkaa häviöputki. Voittoa ei tule ennenkuin depoat lisää. Tappioputken alkamista nopeuttaa, jos tililtä ottaa rahaa pois. Voittoa ei kertakaikkiaan tule, ennekuin tili taas kuiva ja depoat lisää. Aivan käsittämättömiä ohivetoja lähinnä, joilla rolli kuivuu. Aina. Toiimii ainakin starsilla ja fulltiltillä.

      • dsfdfgsadgasfads

        Ei minulla ole koskaan tili kuivunut. Miten se edes voisi kuivua kun ymmärtää aina siirtyä alas tasoissa jos on alle 20 sisäänostoa kassassa?


    • outcastdRiK

      Et vaan osaa. Voitollista pokeria pelaa harva pelaaja, se on vain näin.

      • joo joo

        Älä homo lässytä.


      • outcastdRiK
        joo joo kirjoitti:

        Älä homo lässytä.

        En kyllä huomannut lässytystä viestissä? Sinä sentään lässytät turhasta. Opettele pelaaman, äläkä itke pentu.


    • peace cake

      Varmaan ne voitollisesti pelaavat suomalaiset sitten on vaan parempia kun sinä.

      • poker hero 2014 :D

        Vitun salaliittoteorioihin uskovat hullut :D joo suuri ja paha poker stars haluaa vittuilla juuri sinulle, pienelle merkityksettömälle pokeri herolle :D hehheheehe päivän naurut hehheeheehe


    • Vanha konkari

      Ohivetoja muistellen...

      Board:
      KK222

      1:AK
      2:AK
      3:29

      Flop all in.

    • Sebaawww

      Moro! Osaatteko sanoa että saako pokerstarsista voitot kotiutettua paypal tilille?

    • Sebastian_pitkäviiksi

      Nettipokeri toimii kuten slotit. Swingit valikoituvat randomisti pelaajien kesken niin että jotkut onnekkaat saavat sen jackpotin millä upswingi pysyy nousujohteisena. Nämä pelaajat voivat sitten vaahdota ja tehdä hienoja opetusvideoita miten "oikealla"pelillä tulee tulosta. Huono osaiset sitten räpiköivät, tehden enemmän tai vähemmän tappiota pelityylistä riippuen.

    • Vittumitapaskaaaa

      Voin tilastotieteisiin kouluttautuneena kertoa, että Pokerstarsin satunnaisgeneraattorin toiminnalla ei ole yhtään mitään tekemistä satunnaisen rehellisen pokerin kanssa. Jos olisin massipäällikkö, haastaisin Pokerstarsin oikeuteen.

    • NuhaHelppi

      Jos Volkkarikin kusettaa, niin voi vaa kuvitella tämän kusetuslafkan kusetustason! Tällä paskalla mitä nämä kusettajat tarjoavat ei ole mitään tekemistä satunnaisuuksien kanssa! Softa rigattu maksimoimaan talon voitto todella todella törkeästi! Pysykää kaukana Jokerstarsista!!!

      • zvdgsdfsfas

        Tämä lafka on nyt kuitenkin ollut olemassa toista kymmentä vuotta yhdellä maailman säädellyimmillä ja tarkimmin kontrolloiduilla aloilla heti pankki- ja sijoitustoiminnan jälkeen.

        Pokerstarsin emoyhtiön liikevaihto on miljardiluokkaa. Riggaamalla pelit se ehkä voisi kasvattaa liikevaihtoaan joitain prosentteja, max. 10-15 %. Toisaalta jäämällä kiinni tulot tippuu nollaan. Ei kuulosta ihan kauhean järkevältä se riggaaminen, vai mitä?


      • pulustelija-
        zvdgsdfsfas kirjoitti:

        Tämä lafka on nyt kuitenkin ollut olemassa toista kymmentä vuotta yhdellä maailman säädellyimmillä ja tarkimmin kontrolloiduilla aloilla heti pankki- ja sijoitustoiminnan jälkeen.

        Pokerstarsin emoyhtiön liikevaihto on miljardiluokkaa. Riggaamalla pelit se ehkä voisi kasvattaa liikevaihtoaan joitain prosentteja, max. 10-15 %. Toisaalta jäämällä kiinni tulot tippuu nollaan. Ei kuulosta ihan kauhean järkevältä se riggaaminen, vai mitä?

        Moi Pokerstars Staff! Hyvinkö sinulle maksetaan Kusetusstarsin puolesta trollaamisesta? Kusetusstars ei vuotta 2020 näe.


      • sdfasdasdas
        pulustelija- kirjoitti:

        Moi Pokerstars Staff! Hyvinkö sinulle maksetaan Kusetusstarsin puolesta trollaamisesta? Kusetusstars ei vuotta 2020 näe.

        Enpä tiedä mikä on Kusetusstars, enkä kyllä ole moisen puolesta sanaakaan sanonut suuntaan enkä toiseen.


    • sdafghgj

      Joka vitun kerta. Oon hienosti voitolla. Sitten joku vitun petteri12v tulee ja tekee jotain ihan vitun tyhmää. Ja vetää ohi riverillä. Kaikki nämä vitun 3 outin munapäät vetää aivan varmasti ohi joka vitun all-inissä.

    • srdt

      Ja paras juttu siitä on se kun vittu tiedän kaverin kortit.

    • huijattu_kuudessadas

      Se nyt on IHAN varmaa, että pokerstars huijaa.
      Pelatkaa vain pokerin peluun kiinnostukseta. Ette vain tule ikinä voittamaan yli 20e
      Näin se vaan menee.

    • Pokerstar

      Pelasin vielä 50e ja totesin , että se HUIJJAUS on TOSI ! !

    • ArvoPärtinTakalaiton

      Tähän voisi maineikasta hashtagia #pollopaat.

      Taikauskoisten ei tulisi pelata.

    • VarianssiAnssi

      Pokerin varianssin ymmärtäminen on 1 tärkeimmistä asioista pokerinpelaajalle.. 15v kokemuksella totean.. Hyvällekkin pelaajalle saattaa tulla todella pitkiä ajanjaksoja jolloin et vaan pysty voittamaan. Oma ennätyksi on 100 000 jakoa, tuon kauhujen kuukauden aikana runnasin monta tuhatta € alle odotusarvojen.. Käytännössä kaikesta vedettiin ohi oli sitten outteja 15 tai 1.

      Tuon kuukauden aikana byu inneissä mitattuna kassa kutistui 28bin. Myös usko omaan tekemiseen horjui pahasti vaikka olen pelannut voittavaa pokeria 14vuotta.

      Nyt voidaan miettiä tuota 100 000 jakoa.. Ajatelkaapas jos tuollainen run sattuu 1 pöytää pelaavalle aloittelijalle, hänen elinikänsä ei riitä tuon käsimäärän pelaamiseen. Yleisesti omat badbiit runit ovat noin 5000 jaon mittaisia. Jonka jälkeen tulee hyvää runia tai tasapaksua puurtamista,.

      Hommahan toimii myös toiseen suuntaan, pisin ns godmode jakso jossa kaikki vedot osuvat ja hyvin harvoin kukaan pääsi ohi kesti 60 000 jakoa. Tuona ajanjaksona sain kotiutettua silloisen pelitason mukaan yli 60buy inniä. Kokonaisnousu oli noin 100bin.

      Summa summarum.. Pokeri on taitopeli jossa menestystä määrittää tuuri. Tekemällä asiat hyvin ja pitämällä pään kylmänä menestytään.

    • Zulewi

      Muistatteko, kun f-b i laittoi poker starin raha hanat kiinni, kun he eivät maksaneet tareeksi suojelurahoja?
      Nyt peli on ollu auki jo vuosia, koska rahaa tulee, enemmän kun he ehtivät jakaa!
      Ja se raha on juuri SINUN rahaasi. ET VOI VOITTAAA, sori. Tai siis ET VOI VOITTAA, kuten tiedät jos pelaat poker starilla.

    • frg

      Oikein kiva pelata, kun "tietäää" milloin poker star huijaa.
      Ja ohi veto tulee POKER STAR HUIJAA varmuudella, aina.
      Siihen voi luottaa.

      Joten paljonko olet valmis antamaan huijareille rahaa?

    • Jokestars

      Jos 5:n tunnin ajanjaksolla itselle ei osu yhtään settiä ja vastustajalle 3 peräkkäin, niin että olen aina tehnyt rebuyn välissä. Ensin häviän QQ vs. 44, siihen perään KdQd ja floppiin kärkipari ja värin veto 9d7d, niin vastustajalla oli Gretzky hanskassa. Sitten vika oli kylläkin idioottimainen tiltti, jossa AJo kohtasi länkkärit ja kolmas napsahti tietty floppiin, ettei tarvinnut nauloja liikaa jännitellä! Pointtini tässä oli 3 peräkkäistä settiä ja 11 taalaa per laaki kontra 5 tuntia pelkkää kuraa!

      Olen aina ollut eniten voittava pelaaja lukiossa, kauppiksessa, armeijassa, häämatkalla Pariisissa ja nettipokerissa aina kotimaisilla vaihtoehdoilla, vanhoissa Pokerihuoneesa ja Club4Aces:sillä ja Pokerstarsillakin kaksi peräkkäistä turnauslippua taalalla ja vain voittajalle lippu 256:sta. Voitan tai olen finaalipöydissä Limit tai PotLimit-pöydissä, on sitten Omahaa ylä- taikka alapäätä, Horsea, 8-gamea, Badugia, Telesinaa, Sököä - U´ll name it? Mutta kun päästään NL:n pariin ja vähänkään isompiin sisäänostoihin, niin turpaan tulee!

      Vedin itsekin alkuun nauloista ohi BigBlindilta ja sain 75 % lisää merkkejä. Ohivedon syy oli kuitenkin vastapuolessa, koska löi buttonilta muiden kipattua kesysti 2 blindia ja molemmat 63o:sta osuivat 8:n lisäksi floppiin, värin vetoa ei ollut ja vastustajan American Airline tärähti tonttiin laskutelineet ylhäällä!

    • Pokeripoju81

      Onko kellään kokemusta omahan käteispöydistä? Mulla on aina ollut paskaa tuuria aina ku oon johdossa niin yllätys riverillä saa vihu sen tarvittavan kortin voittaakseen potin. Ässillä monesti siks en lyö flopilla ässäparilla jos en saa settiä pöytään. Muuten häviää aina nauloilla

    • Karvahat

      Joo pokerstars on huijaussivusto. Ei pelkkä pokeri, kasinolla satunnaisesti pikkupanoksin pelannu niin 2 kertaa eri peleissä bonusroundit saanu ni jumiin meni ja ilmotti et yritä hetken päästä uudelleen. Molemmilla kerroilla bonuspelit katosivat. Blood suckers ja mega fortune omivat pelit. Laitoin molemmilla kerroilla asiakaspalveluun kyselyt, ei koskaan ole vastattu. Pokerstars on huijaussivusto 100 prosenttisesti.

    • Anonyymi

      Pelasin monia vuosia silloin tällöin pienillä panoksilla ja turnauksia. Yllätys oli suuri kun voitinkin turnauksessa muutaman tontun. taisi olla jotain vikaa softassa koska heti kun yritin nostaa voittoni minut hyllytettin, enkä saanut ropoakaan. sieltä alettiin pyytää moneen otteeseen erilaisia dokumentteja sähkölaskuista alkaen ja vaikka ne lähetti, tili pysyy kiinni. suomalaisen pelaajan nyt on niin helppo tunnistaa vrk.fi kautta minuutissa, tuonne pitää olla passista lähtien. miten ihmeessä nostan voittoni? voikohan tuosta reklamoida maltan lisenssin valvojalle, saa nähdä. pysyttelen kotimaisessa veikkauksessa tästä lähtien, tulee ainakin voitot heti! Älkää ikinä luovuttako veikkauksen monopolia, siinä lähtee rahat maailmalle, eikä palaa...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe