Marion Rungin uran nykytila

MinneMarion?

Marion tuntuu vähentäneen keikkatahtia viime vuosina ja ihan ymmärrettävää - johan hänellä on yli 50 vuotta artistina takana.

Minusta on kuitenkin ikävä seurata kuinka hänen managerimiehensä Kalle Munck ajaa Marionin uraa alaspäin! Viime viikkoina Marion on ollut lehdissä erohuhujen vuoksi, jotka lähtivät liikkeelle, kun Kalle illan hämärinä tunteina kirjoitti avioerosta omalle Facebook-seinälleen. Seuraavana päivänä Kalle kiisti erohuhut ja kaikki on kuulemma hyvin heidän välillään.

En tiedä, oliko Kallen kirjoituksen tarkoituksena saada Marionille lisänäkyvyyttä julkisuudessa. Jos oli, niin kyllähän se onnistui, mutta näkyvyys ei ehkä kuitenkaan tässä tapauksessa ole kovinkaan imartelevaa... Seiska puolestaan kirjoitti, että Kalle on viime aikoina öiseen aikaan soitellut eri medioihin sekavia puheluita. Tähän voisi tietenkin kommentoida, että kyseessä on Seiska, mutta ainakaan minulla ei ole mitään syytä epäillä tässä tapauksessa jutun paikkaansa pitävyyttä.

Syksyllä järjestettiin yleisön pyynnöstä (tai näin ainakin annettiin ymmärtää) Marionin kaksi konserttia: yksi Lahdessa ja yksi Järvenpäässä. Ymmärtääkseni Järvenpäässä kuulijoita oli vain satakunta paikalla. En yhtään epäile, etteikö Marion vetäisi enemmän porukkaa paikalle - onhan hän kuitenkin yksi Suomen menestyneimpiä iskelmäartisteja - mutta markkinointi, oliko sitä. Ihmisten on hankala löytää paikalle, jos mainonta on lähes olematonta. Oliko näistä konserteista etukäteen lehdissä tai netissä kunnon mainontaa? En ainakaan itse sellaiseen törmännyt.

Marionilla ei myöskään ole toimivia kotisivuja ollut muutamaan vuoteen (ei sen jälkeen, kun Kalle ryhtyi "manageroimaan"). Millaisen kuvan antaa artisti, jolla ei ole edes toimivia kotisivuja saati sitten keikkakalenteria. Keikoista ilmoitellaan yleensä muutaman päivän varoajalla Marionin Fan Club -seinällä Facebookissa.

Marionia artistina arvostavana mielelläni näkisin hänet konserttisaleissa Katri Helenan ja Paula Koivuniemen tapaan. Mielestäni Marion on "ansainnut" laadukkaita konserttisaliesiintymisiä huonokuntoisten tanssilavojen sijaan. On surullista, että Kalle ei saa kansainvälistäkin mainetta nauttineen Marionin uraa tämän kummempaan jamaan. Liikkeelle voisi lähteä vaikka kotisivujen remppaamisesta ja keikkakalenterin perustamisesta, sillä luulen, että Marionilla kuitenkin kysyntää on!

43

3553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikuuinen märkä uni

      Täysin tuntematta ko Kallen roolia , itse 65 vuotiaana antaisn Marionin tehdä
      rauhassa keikkoja siinä tahidssa kuin hän itse haluaa.

      Olen aina pitänyt Marionista ja pidän edelleen.

      Harmi jos asioita hoideta, mutta Marionin laulut elävät edelleen siitä huolimatta, jaksaako hän esiintyä vai ei.

      Ymmärrän asian myös näin, ettei ole noinkin loistavan uran tehneelle ajautua tilanteesseeen jossa riskinä on puolityhjiä katsomoita. Tarjontahan on aivan valtava nykyään.

      Kaikkea hyvää Marionille :)

    • Papukaish

      Pitkälti samaa mieltä aloittajan kanssa, surullista :( Katri Helenan ja Paula Koivuniemen kohdallahan homma toimii huomattavasti paremmin. Marionilla on kyllä ollut melko paljon medianäkyvyyttä, mutta se ei ole samassa suhteessa keikkamyynnin kanssa. Tuo suhdekuvio on kieltämättä omituinen ja pelkkä mainostaminen Facebookissa ei juuri vie asioita eteenpäin. Marion on joka tapauksessa rautainen ammattilainen, joka on hyvässä iskussa edelleen.

    • Se Toinen Manageri

      Asioita on helppo aina kritisoida ja kommentoida. Varsinkin sellaisten ihmisten, jotka eivät tiedä asioista yhtään mitään. Tai ainakaan muuta, kuin tämän kirjoittaja, "tietolähteenään Seiskaa" pitävä "MinneMarion?" pitävä nimimerkki. Tämän pariskunnan kuitenkin hyvin tuntevana voi kertoa, ettei asianlaita ole edes sinnepäinkään, mitä tämä katkeran vuodatuksen tehnyt nimimerkki yrittää vuodattaa... Liekö kateellinen ja katkera oman elämänsä pilalle elänyt pappa?

      • Säälittävää

        Mikä toinen manageri :O
        Olin vielä jokin aika sitten itsekin Kallen "kavereissa".
        Oli jopa facessa möhlinyt mm. Kotkan keikan ; Kaupungintalolla, hahhaa.
        Eipä ole vielä yhtään konsrttia siellä järkätty.
        Ystäväni korjasi asian suoraan YSTÄVÄLLISESTI Kallelle, mahtoiko kyseessä olla kenties Konserttitalo ja olihan se.
        No kaverini sai samantien eston Kallelta???? Loppujen lopuksi kokoKotkan konsertti peruttiin, koska lipunmyynti oli minimaalinen.
        Tämä narsisti vie ikävä kyllä Marionin meiltä ikuisilta faneilta :/
        Toivon sydämestäin, että Marion jättäisi sinut Kalle, joka tässä esität "toista manageria".
        Ei mene sinun paskapuhees enää läpi.
        Se on voi, voi, ettet aina saa viimeistä sanaa.
        Kaikenkaikkiaan hyvin vastenmielinen ihminen olet.
        Ja korostan, etten minä ole vanha katkera pappa vaan nuori hehkeä neitonen!


      • Manageri3
        Säälittävää kirjoitti:

        Mikä toinen manageri :O
        Olin vielä jokin aika sitten itsekin Kallen "kavereissa".
        Oli jopa facessa möhlinyt mm. Kotkan keikan ; Kaupungintalolla, hahhaa.
        Eipä ole vielä yhtään konsrttia siellä järkätty.
        Ystäväni korjasi asian suoraan YSTÄVÄLLISESTI Kallelle, mahtoiko kyseessä olla kenties Konserttitalo ja olihan se.
        No kaverini sai samantien eston Kallelta???? Loppujen lopuksi kokoKotkan konsertti peruttiin, koska lipunmyynti oli minimaalinen.
        Tämä narsisti vie ikävä kyllä Marionin meiltä ikuisilta faneilta :/
        Toivon sydämestäin, että Marion jättäisi sinut Kalle, joka tässä esität "toista manageria".
        Ei mene sinun paskapuhees enää läpi.
        Se on voi, voi, ettet aina saa viimeistä sanaa.
        Kaikenkaikkiaan hyvin vastenmielinen ihminen olet.
        Ja korostan, etten minä ole vanha katkera pappa vaan nuori hehkeä neitonen!

        Samaa mieltä! Tuon lukihäiriöisen Kallen käsialan tuntee vaikka onkin poikkeuksellisen hyvin yrittänyt tekstin oikolukea.


      • Munkki olut

        Eikös toi Munck ole jonkin sortin sekopää? Uskomatonta että tuo narsisti luuseri ajaa Marionin uraa alaspäin. Munck on jopa suljenut Marionin omat kotisivut ja facebookinkin. Kaikki kommentit Marionille pitää laittaa sekopää Munckin osoitteeseen. Uskomaton hullu joka tuhoaa Marionin upean uran.


    • Njaa-a.....

      Kyllä Marion Rung vaikuttaa olevan aivan mainiossa lauluvedossa edelleen. Olin hänen keikallaan taannoin.

    • Minne menen

      Loistava Marion, uralla paljon peukkaja ja toivottavasti kuullaa laulujaan jatkossakin. rautainen ammattilainen.

      Keikkakalenteri tosin kaipailen...

    • Hiukset

      Marion vois jo päivittää sen kampauksensa.....

      • lisukkeet

        Samaa vois sanoa monelle naiselle. Marionilla on lisukkeet päälaella ainaskin, eikä voi muuttaa muuksi. Hiukset ilmeisesti menneet aikoja sitten eikä omia hiuksia ole enää tarpeeksi... sama monella muulla


      • karmeameikki

        Voisi päivittää myös meikkinsä. Tuore "hivenainemainos" pyörii telkussa joka päivä ja Marionilla niin karsee ja kova silmämeikki et meinaa karista poskille... mistä muuten johtuu, et mitä vanhempi laulaja, sen kovempi meikki pitää olla. Sama vika K H :lla , Paulalla ja monella ..?


      • StailaajaVaihtoon

        Samaa katsellut. Mainoksessa aivan järkyttävä teatterimeikki ja sen lisäksi homssuiset hiukset eikä Marionin päällä oleva kaapukaan paljoa mairittele.
        Kuka lie stailannut ja ehostanut...


    • kuunnellut

      kuuntelin marionia pitkästä aikaa ku luin tän viestiketjun. olin vähän järkyttynyt ku kuuntelin hänen livelevyään 80 luvun lopusta ja sitten muutaman vuoden takaista livelevyä nimeltään sydänsillat. molemmilta livelevyiltä löytyy horapotpuri. kuuntelin kuulokkeilla, joten kuulin ehkä normikajarimeininkiä tarkemmin. uudella livelevyllä (horapotpurrissa) ääni tuntuu "huojuvan" ja välillä jopa pettävän. kyllä eroa kuin yöllä ja päivällä verrattuna 80 luvun livelevyyn.

      myöskin osassa uuden livelevyn biiseistä ääni ei yksinkertaisesti tunnu riittävän korkeisiin ääniin ja jossain kappaleessa kuuleekin, että hän suosiolla jää sävelaskeleen pari alemmas, koska huomaa, että ei vain riitä. välillä ääni kovin puristeista ja väkisin tuotettua.

      marionin ääni vaikuttaa joskus 90 luvulla muuttuneen tukkoiseksi eikä mun mielestä nykyään siinä enää ole sitä entisajan marion-soundia. on harmi, että hän ei tee asialle mitään. tehokas äänitreeni osaavan laulunopettajan johdolla voisi tehdä ihmeitä. kuuntelin vertailupohjaksi hänen 70 ja 80 luvun levytyksiään, joissa ääni vielä soi tosi kauniisti ja oli miellyttävän kuuloista.

      keikkakalenteria kaipailen kuten myös Minne menen -nimimerkki.

      • Entä itse?

        Nimimerkille 'kuunnellut': väität siis ihan tosissasi että hienon uran tehneen kuusvitosen (esim. urheilijan) pitäisi pystyä samaan kuin mihin pystyi pari-kolmekymppisenä.


      • Minnamarja

        Olen kuunnellut korva tarkkana Marionia livenä hänen 70-vuotiskiertueellaan, samoin pubiesiintymisissä. Taitava äänen käyttö on taitavaa kun sen osaa! Ei mitään valittamista! Ja höpölöpöä noita " ääni iän myötä kärsinyt". kommentteja.Iän myötä ääni ei pysy nuoruuden heleänä, vähän lapsenomaisena kuten alun Katri-Helenalla ja P. Koivuniemelläkin. Jokaisen näiden naisten ääni on syventynyt ja parantunut kuin viini vanhetessa. Asiantuntematonta puhetta; sävellaji madalttunut jne. Biisejä sovitetaan, tulkitaan ja sävellajieja etsitään uudelleen kaiken aikaa nuoremmillakin lauljajilla. Niihän tehdään Vain Elämää ohjelmassakin, kun laulvat toistensa biisejä. Musiikkimaalmassa " maan tapa", eikä mitään kummallista.


      • fyjhsgj

        Lea Lavenin, Koivuniemen ja Katri Helenan äänet kypsyneet, Paulalla kylläkin korkeat äänet jo ulottumattomissa, käheys lisääntyy, mutta Marionin ääni jo pahaa kuunneltavaa välillä. Onkohan rouvalla astmalääkitys kunnossa? Ei pitäis hiuslakkapöllyjä enää yhtään hengitellä. Tunkkaista.


      • KampauskinKuntoon

        Kalastajatorpalla niin homssuista, masentunutta, tunkkaista esiintymistä, että myötähäpeä heräsi. Ja Miriamin valssissakin Marion lauloi väärissä kohdissa, homma ei toiminut hänen ja orkesterin välillä. Marionin olemus oli nuutunut ja veltto, enkä puhu iästä ja ylipainosta vaan yleisestä vaikutelmasta, ääni ei vain kulkenut, ylärekat tuottivat vaikeuksia etenkin. Harmi, olen pitänyt Marionista 70-luvun lopulta. Olisi jo aika päästä eläkkeelle.

        On myös ruvennut ihmetyttämään, että eikö Marionilla ole mielipiteitä yhtään mistään? Vuosikausia kirjoittaa sos.mediaan ja muualle säästä ja vuodenajoista. Ja mitä on syönyt, minkälaiset kynnet hommannut. Kynnet ja syömiset eivät kiinnosta, säätilasta ja vuodenajoista on perillä jokainen ilman Marionin ilmoituksia niistä. Elämänkerroistakaan ei mielipiteitä löydy. Haamukirjoittajat vain kertovat, mitä rouvan elämässä on tapahtunut. Rahastusta. Marion itse ei ota kantaa mihinkään eikä häntä tunnu kiinnostavan mikään? Missä intohimoinen suhtautuminen elämään?

        Jotain muuta siis kuin säätä ja vuodenaikailmoituksia tästä eteenpäin. Osaava, talous- ja kirjoitustaitoinen, mieleltään kypsä ja hillitty manageri olisi myös hyvä hankkia.


      • Munkitonpaskoja

        Managerimiehensä kontrolloi Marionin someuutisointia.
        Kamala öykkäri mies. Käytöstavoista ei tietoakaan.


    • Merimariaana

      Heippa,kannustakaamme kaunista ja heleä-äänistä Marioniamme.Hän on vuosikymmenet antanut meille kaikkensa,nyt on vuoromme ablodeerata hänet
      juhlistamaan Suomen alkavaa suvea arvoiselleen estraadille.

      Paremminkin kansan syvistä riveistä varmasti löytyisi herrat kultatuolissa artistin nostamaan lavalle hyvien ystäviensä/kollegoidensa seurassa,Suomen hienot miehet,tehkää niin ,please

      Kaikk mukkaa meidän hymytyttömme Marionin matkaan.

      • Rung-Kari

        Tipi tiitä kehiin tänäkin keväänä!


      • AlpoKärnä

        No ihan ensiksi Marionin pitäisi päästä eroon manageri Kalle Munkista joka on lasketellut Marionin uraa vessanpöntöstä alas. Kalle Munck on täysin epäpätevä manageri ha lehtijuttujen mukaan myös päästään vialla.


    • Ma...r

      Jos Marion olisi " Vain elämää" ohjelmassa, niin olisihan se huippua. Suomen paras naisartisti, jolla ihana ääni, hyviä biisejä ja joka on menestynyt myös maailmalla. Toisin kuin kukaan muu.

      • entykkäämunkeista

        Munkki istuis pöydänalla sanelemassa ohjeita kuitenkin.


    • MrJuha82outolintu

      Sen tuotannossa aika taiteellista iskelmämusaa eli pääosin ne coverit.
      Mulla on yksi Marionin levy.
      Hyvä levy onkin.

    • ikävaikuttaa

      Totuus on, että iän myötä naisten ääni menettää heleytensä jos sellasta on ollut nuorempana. Niin on käynyt Marionillekin.Niin on käynyt KH:lle, Paulalle jne.. Äänen tuotto ei käy enää helposti vaan useampi joutuu ponnistamaan. Osa kaulasuonet pullollaan.

    • Munkintippa

      Toi Munck on ihan pimeä.Just eilen kävi työpaikallani syömässä.ja siitäkös äläkkä syntyi.kokit ei osaa kokata ja rahat takaisin.käytös oli pöyristyttävää!!

    • Onkohemmo

      Samoja Munckeja kuin joskus ollut laulaja Petri Munck?

    • SeuraillutOlenKauan

      No, nyt on Marionilla kotisivut. Kielioppivirheitä ja tönkkötekstiä, munckmaista paasausta tursuavat sivut. Kukahan muu pitkän linjan artisti palkkaisi Munckin kaltaisen nostattajan ykkösapurikseen, käveleväksi mainoksekseen? Munck manageroi, "edistää" Rungin uraa kotisivuilla, jotka vaikuttavat lukihäiriöisen huitaisulta, synnyttämällä myötähäpeää herättäviä lööppejä mediaan, sortumalla räkyttämiseen niin lehdissä (esim. Hynysen lyttäys, juutalaiskuohahtelu..) kuin myös julkisella Face-seinällään, olemalla kummallisen huomionjanoinen yli - ilmeisesti liian kiltin Marionin? Munck on olevinaan väkevä Mies naisensa takana. Suojelija, uurastuksestaan numeroa tekemätön Sankari, vaikka itsestään mies sitä numeroa kaiken aikaa on tehnyt ja tekee, on aina oikeassa, ei kestä kritiikkiä, kuohahtelee.. ja - tekee hallaa Marionin uralle. Onhan Marionilla vakaa yleisönsä, se ikääntyvä nostalgiaporukka, mutta oikeasti ammattimainen manageri olisi nostanut Marionin uran vielä kerran aivan toisenlaisiin ulottuvuuksiin. Olisi Marion saanut arvoisensa säihkyvän, myyvän, myös nuoria innostavan loppusuoran.

      • Tipitiityttö

        Juuri noin. Säälittää Marionin uran kohtalo ja kohtelu. Mutta vastuunsa on hänelläkin, miksi lähteä KM kelkkaan. Alunalkaen tiesi ongelmia. Miehellä ei ole pihtaat jauhot pussissa.Hämmästelin jossain naistenlehedessä heidän toteavan ettäon samanlainen huumorintaju. KM:n kirjoituksista jo näkee minkälainen mies on liikkeellä. Moni nainen häpeäsi tuollaista miehensä käytöstä...


    • Tipitiityttö

      Kyllä tämä Kalle M on alusta alkaen näyttäytynyt mieheltä, joka alkoi ikääntyvän naisen mieheksi käyttääkseen tätä ja tämän julkisuutta hyväkseen. Ikääntyvät naiset on höynäytettävissä rakkauden nimissä. Nyt on esille tullut osaamaton taloudenhoito Marionin nimeä kantavassa yrityksessä, tätä sai vain odottaa.Mitä vielä paljastuuikaan Kallen yöllisestä elämästä . Marion tarvitsisi aivan toisenlaisen tsemppaajan ja managerin itselleen , voidakseen ottaa uudelleen paikkansa Paula Koivuniemen ja Kari-Helenan rinnalle, jonne hän kuuluu. Ensinnäkin stailisti paikalle ja se kauhea hiuskuontalo nykyaikaistettava ja strutsinsulkatrikoot, jotka venähtäneet ja valahtaneet pois juhlakonserteista ja tyylikkyyttä ja laatua tilalle.Kansainvälisen tason laulaja , viihdyttäjä ja taitava muusikko on antanut itsensä aivan vääriin käsiin. Rakastuneet naiset eivät aina ole loogisia ja järkeviä, sehän tiedetään.

      • MarioninSiivelläEsiin

        No tämäpä tuli selväks viimeistään nyt, kun KM on alkanut mainostaa itseään muusikkona. Ilmoitella että toivottavasti pääsee levylle ja keikoille. Kävin kuuntelemassa EK:n kanssa tekemänsä kappaleen. Aivan hirveetä kuraa! Itsekritiikistä ei tietoakaan. Noloa, noloa on.


    • Minnamarja

      Juuri uutisoidut talousongelmat tuovat esille KM:n taidot ja kyvyt. Ostanut firman Marionilta kertomansa mukaan 2013, mutta jättänyt Marionin nimen firman vastuunkantajaksi.Selittelee, miten selittelee, toivottavasti ei kaikki mene viranomaisille perille...Marion ei varmaan edes tiedä kaikkea mitä tämä " herra" yöllisillä fasesivuillaan tai puheluillaan, oikutteluillaan, ihmisten haukkumisilla on puuhaillut ja aiheuttanut Marionille harmia...Toivon sydämestäni Marionille uutta tommiliimataista, joka oikeasti manageroi artistinsa eteen.

    • vjhiuytn

      Komppaan edellistä. Marionilla on ollut hieno ura.

    • Aurajoenranta

      Turussa helmikuussa 2016 esiintynyt Star-Marion sulatti meidän kaikkien sydämet Sigyn salissa. Koskaan en ole nauttinut niin paljon live-esityksestä.

    • Dgjklölll

      Marion on varmaan hieno ihminen ja laulaja, ainakin ollut mutta.... en ole koskaan ymmärtänyt hänen kappalevalintojaan, en kampaustaan enkä tuota nykyistä karmeata meikkiä... näytti siinä tv-mainoksessa joltain huuhkaajalta. Ihmisen pitää osata vanheta arvokkaasti, me ihan varmasti jokainen vanhenemme eli tulemme vanhoiksi..... miksi sitä pitäisi yrittää salata. Ja aikansa kutakin..... jäisi jo ansaitulle eläkkeelle.

    • vaikotyhmä

      Se mainos poistui ruudusta aikasta nopeaan. Manageri vaihtoon. Liian kiltti ja lähisokea, riippuvainen jsinen taitaa Marion olla.

    • Tekotukkajatke78

      Montako laulua Marion on itse tehnyt?

    • hesankundi

      Kyllä Marion on ollut vuosikymmeniä hyvin mielenkiintoinen ja valloittava esiintyjä laulajana. Kiitos hänelle siitä.

    • MattiMiettiväinen

      Munkkina mahaanko mahtoivat mennä Marionin manit maineineen...

    • Munkitonpahoja

      Munkki on törkeästi käyttäytyvä öykkäri. Pilasi Marionin maineen.
      Munasi lopullisesti itsensä sotkemalla omat ja vaimonsa raha asiat.
      Liekö enää keikkaa Marionilla ollenkaan.

    • Anonyymi

      Katsoin eilen Marionia Arto Nybergin vieraana ja mieleeni tuli vain ajatus, että onko kaikki ihan kunnossa? Niin oli rouva hermostuneen oloinen sekä pakkoliikkeitä ym. Onko koronavuosi tehnyt tehtävänsä. Voi voi kun mitään ei tuntunut olevan mielessä kuin kiertueelle ja yleisön eteen kun rakastaa niin yleisöä. Eikö olisi aika jo nauttia auvoisista eläkepäivistä vaan eivät nämä osaa.

    • Anonyymi

      Kalle nosti kytkintä lähtien isöäitimisdin kelkkaan, samankaltaiset sopivat toisilleen.

      Kumpa M löytäisi tasoisensa ystävän ja L häipyisi takavasemmalle ikuisiksi ajoiksi.

      Maron on iskelmämusiikkimme legenda!

      • Anonyymi

        Kuka on L?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe