Bläkkis on paskaa

L0l

Paskaa mielisairaiden hörhöjen örinää. Lisäks täysin soittotaidotonta eikä kuullosta millekkään.
Turha alkaa selittää tyyliin: "jonne joka kuuntelee jtn paska räppii" tai vastaavaa.
Kuuntelen iha tyylin Deicidee, Metallicaa, CoBia, Arch enemyy ja sellast, mutten mitää tollasta mielisairasta paskaa.

25

1910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapsihevi kunniaan

      No, siinäpä vasta hyviä bändejä tulikin :SD

      Joku Children of Bodom, Metallica ja Arch Enemy, HAH HAH!!!

    • asldfjasöfkj

      Samaa mieltä... Bläkkis kusee!!! Tyttä paskaa. Ja tosiaan soittotaitoa ei löydy ollenkaa oikeesti täyttä paskaa

    • mayhem fan

      Bläkki on parasta. Mayhem, burzum, nargaroth, watain, marduk..the list goes on

      • Tappaja

        Tosi misantrooppista tuo


    • Päivän paras

      Nauroin jopa ääneen :D Vähän tekis itteski mieli kuunnella, mut kukaan kaveri ei kuuntele, ni et vaan uskalla ;) Bläkkis ei ole laumasielujen musiikkia. Eikä sen pidäkään olla. Kuunnelkaa te "sivistyneet" vaan ihan rauhassa sitä tiluliluheviänne. Me emme teidän mielipiteitänne kaipaa.

    • metallistiprkl

      tietyt bläkkisbändit on ihan jees. Lempibändi on kyllä CoB. Teiön pitäis vaan kuunnella tarkemmin niitä bläkkisbiisejä. Välillä sieltä löytyy helvetin kovaa soittotaitoa!

    • vitun_homot

      Ootteko homoja kun kuuntelette Metallicaa ja Bodomii? :----DDDDDDDDD

    • Mitä helvettiä?

      CoB ja Metallica on just kovii bändei!

      • Spede-Matti Loiri

        Onhan ne ihan ookoo. Hymiö-kovikset uhoo isoilla d-kirjaimilla, kun ovat kovii rankkikisii.


    • Ihsahn

      Mitä Bläkkiä Bodom muka on? Ei mitään...koskaan ollutkaan. Taas puhuu Jonnet jotka luulee että jos biisissä äristään tai liimaletti heiluu niin se on Bläkkiä. No tommosten tyyppien ei tarvi mitään Bläkistä tietääkkään. Kuunnelkaa vaan niitä vajakkien valtavirtamusaa. Black Metal on miesten musiikkia.

    • asdasdasdasadasd

      kuka tässä on väittänytkään että bodom ois bläkkistä

    • Tr00 Evil Metal

      Vitun pelle.

      Et ole tr00 koska kuuntelet tuollaista itsensä myynyttä markettimetallia.

      mielisairaspaska pellepaska

    • 1337 3l1t3

      The Black Satans on paras norjalaista blackmetallia soittava bändi suomesta.
      Vähän saattaa vaikuttaa humoristiselta, mutta se on harhaa. Ja voittaa silti metallican viime aikojen tuotannon.

    • Metal Heavier

      norjalaista blackmetallia soittava bändi suomesta.

      Minkä maalaiset villapaidat niillä sitten oikein on? Jussi-paita vai hä?

    • lollotilolloo

      Kaikki on paskaa jos siltä kantilta katsoo. Soittotaidosta et kyllä taida tietää mitään.

    • 131313131313131313131313

      Ei o paskaa ja jos sun mielestä on niin ei o pakko kuunnella! Ja ei se o vaan miesten musiikkia itse kuuntelen monenlaista metallia ja musiikkia ja oon nainen! Ja siinä kuuluu olla vähän särö siinä musiikissa eikä olla mitään ylihiottua tai jotain... Ei Bodomit o eikä oikeestaan enää myöskään COF se on kauhumetallia. Venom on hyvä

    • COB_94

      Siis fiksataanpas nyt muutama asia. Jokaisella on oma mielipiteensä. Children Of Bodom ei varsinaisesti ole black metallia, ensimmäisellä lätyllä on vivahteita black metallin suuntaan ennen kuin Bodom oli Bodom, se oli IneartheD ja sieltä löytyy vielä enemmän tuota black metallin tyylistä soittoa.
      Uusin albumi (Halo Of Blood) sisältää ainakin omaan korvaan myös lisää vivahteita black metallin tyylistä, mutta kuten Laiho on tuumannut, hän ei kategorisoi bändiä mihinkään metallin tiettyyn alalajiin, vaan sieltä löytyy vähän kaikennäköistä härpäkettä (mm. melodic death metal, black metal, thrash metal)

      Sitten, tähän black metalliin.
      "Paskaa mielisairaiden hörhöjen örinää. Lisäks täysin soittotaidotonta eikä kuullosta millekkään." Tokihan tämä nyt on sinun mielipiteesi, mutta se perustuu kyllä täysin harhaluuloon. Tosin, onhan noita mielisairata bläkkiksen soittajia ollut jotka ovat nyt jo siirtyneet tuonpuoleiseen, mutta ei voida yleistää että kaikki olisi hörhöjen örinää.

      "soittotaidotonta eikä kuullosta millekkään" Nomutta. Olet ehkä törmännyt sitten täysin vääränlaiseen musiikkiin, koska sehän kuulostaa juurikin black metallilta. Synkältä. Vihaiselta. Joissain määrin satanistiselta (miten se sitten ikinä määritelläänkään). Tyypillistä black metallille on että laulut ovat pääosin örinää, ja biisit kertovat misantropiasta (=ihmisvihasta), elämästä/kuolemasta, sodista, uskonnoista, Saatanasta, Jumalasta, luonnosta, melkeinpä mistä vaan. Ja on myös bändejä jotka lisäävät puhdasta laulua biiseihin (mm. Dimmu Borgir. (ko. bändi soittaa nykyään pääosin sinfonista black metallia jossa jousiorkesteri on vahvana taustalla))
      Soittotaidoista sen verran että kyllähän nuo bläkkiksen tekijät osaavat soittaa. Olet taas ehkä saattanut törmätä johonki humoristiseen versioon missä vedetään kaikki överiksi, mutta esimerkiksi rummuilla erittäin nopeat blast beat-kompit/tuplabasarin paasaaminen, syntikalla taustat/solon vetäminen ei varmasti jokaiselta tallaajalta onnistu, vaan siihen vaaditaan harjoitusta ja nimenomaan sitä soittotaitoa jota kyllä näiltä bläkkiksen soittajilta löytyy. Kitarat yleensä vetää taustalla riffejä, mutta ei solotkaan mitään outoja ole.

      Black metal ei tietystikään sovi kaikille, ja hyvä niin. Eipä sitä ole tarkoitettu massoille. :) Itse löysin jo nuorena black metallin, enkä ole pitänyt sitä mitenkään pahana asiana eikä vanhempanikaan. Kuunnelkoon jokainen mitä lystää, ja antakaa muiden elää omaa elämäänsä. Sen verran piti tähän puuttua että piti muutamaa "faktaa" korjata :D Hyvää pääsiäistä kaikille!

    • natas

      bläkkist on just parasta

    • M21

      Nyt on kyllä niin rölli ap aivan varmasti! :D Mutta bläkkishän sitä parasta on, ei se tosin sovi oikein tuollaisille karitsalaumoille.

    • Musiikki peilaa vahvasti tunnetiloja ja elämää yleisesti. En pysty itse luokittelemaan mitään musiikkityyliä paskaksi tai hyväksi, koska kaikesta löytyy jotain samaistumispintaa omaankin elämään. Jostain musiikista enemmän ja jostain sitten taas ihan helvetin vähän. Black metal tarjoaa minulle paljon. Kaikki se mystiikka, raakuus, primitiivisyys, hypnoottisuus, hulluus, kauneus, rumuus, kontrasti nyky-yhteiskunnan pinnallisuuteen jne jne... Ehdotan lämpimästi kaikille, jotka eivät pidä black metalista, että kuunnelkaa sitä enemmän.

    • jjoopppa

      bläkkis?? Black Sabbath on tosi kova vieläkin. Nykyisistä black ym metalli yhtyeistä en tunne ainuttakaan saati, että jollakin niistä olisi edes joku biisi jääny mieleen.

    • gemm

      Bläkkis on pelkkää örinäpaskaa ja Black Sabbath pelkkä smurffibändi ja tässä raakaa faktaa:

      Maailmassa on monia loistavia heavyrumpaleita, mutta on vain yksi joka on täysin ylitse muiden: Hän on Kissin legendaarinen PETER CRISS. Criss soittaa täysin omassa kastissaan vertailtaessa häntä muihin rumpaleihin. Edes ex-kiss rumpalit Singer ja Carr eivät pääse lähellekään siihen agressiivisenn atmosfääriin jonka Criss luo rumpusooloillaan. Crissillä on aivan omintakeinen ja kopioimaton tyyli. Hänen soittonsa on hyvin persoonallinen ja pelkästään nauhahalta kuulemalta voi todeta, että siellä soittaa legendaarinen Criss. Criss on kaikkienaikojen rumpali, ikoni eläessään. Tuskin Kiss olisi koskaan noussut maailmanmaineeseen ilman karismaattista ja upeaa Crissiä. Kissin alamäki alkoikin Crissin poistuttua kuvioista ja uusi tuleminen tuli vasta kun ReUnion toteutui Crissin johdolla. Toivon, että Crissille pitkää ikää, sillä hänen kaltaistaan rumpalia tuskin enää koskaan näemme. Criss elää ikuisesti .

      • jfkgm

        Kissillä on tuskin yhtäkään huippubiisiä en ainakaan tiedä ainoatakaan ja vielä vähemmän joku rumpali siinä bändissä jääny mieleen koska koko yhtyeen imago perustuu vain oikeastana pelkästään siihen miltä ne näyttää.


    • Itse lasken Kissin enemmänkin hard rockiksi kuin heviksi, mutta rajahan on hiuksenhieno.

    • www.eroakirkosta.fi

      Parasta palvelua on erota kirkosta ei välttämättä polttaa niitä koska tilalle rakennetaan aina uusi tai nykyjään kauppakeskus. Hmm .... Joten...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe