Harrastuksia

KatsomattaIkään

Tämän tekstin alla on aikas moinen rivi harrastuksia, jos olisit ystävällinen ja löydät omia harrastuksiasi listasta voisitjo laittaa harrastuksen alla oleviin viiivoihin pari lausetta harrastuksesta..jos harrastustasi ei ole listasta olisitko ystävällinen ja lisäisit sen sinne viivoineen ja kirjottaisit juttun alle pari lausetta.. :)
Tällä autatte minua valitsemaan 2 uutta harrastusa..KIITOS

Jalkapallo:

Pesäpallo:

Partio:

Ratsastus:

Judo:

Vapaa paini:

Eri tanssit:

Skeittaus:

Uinti:

Keräily:

Kalastus:

Sähly:

Golf:

Kanootointi:

Melominen:

Lenkkeily:

Punttisali:

Telinevoimistelu:

Jumppa:

84

19858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jääkiekon pelaaja

      Ajattelitko ihan seura toimintaa vai ns. kaveriporukalla/höntsy mielessä.

      No Jääkiekko/ringette: Todella hauska laji ei pidä pelata joukkueessa ehkä enemmän vaatisi ison kaveri porukan.

      Salilla käynti: Hauskaa, pitää luoda tavotteet,
      hyödyllsitä.

      • Timanttitonttu

        Mulla on ongelma mä haluun aloittaa ratsastuksen mutta pelkään hevosia.Auttakaa kommentoimalla


      • heissanhalla
        Timanttitonttu kirjoitti:

        Mulla on ongelma mä haluun aloittaa ratsastuksen mutta pelkään hevosia.Auttakaa kommentoimalla

        Itse aloitin ratsastuksen noin 7-vuotiaana, ja heti ensimmäisenä mulle opetettiin hevosen hoitamisen lisäksi että hevosta ei saisi pelkää. Olen tällä hetkellä 18, ja edelleenkin joskus pelkään. Se on täysin normaalia. Ratsastus on yksi vaarallisimmista harrastuksista, juurikin hevosten syystä. Ne ovat eläimiä, ja vaikka kuinka hyvin ne olisi koulutettu, ei voida 100 prosenttisesti taata ettei vahingoilta vältyttäisi.

        Minua on purtu, (viimeksi eilen heh) potkittu, olen pudonnut selästä, murtanut luita sekä muuta kivaa. Kaikki tämä on kuitenkin vain ehkä 5 % minun 11 vuotta kestäneestä ratsastusurasta. Ratsastus on erittäin vaativa, mutta ansaitseva laji, jota suosittelen kaikille joita vähänkään hevoset kiinnostaa. Itse rupesin ratsastamaan koska en ollut hyvä missään joukkuepelissä, mutta hevosen kanssa yhteen hiileen puhaltaminen onnistui heti.

        Suosittelisin että katsoisit lähimpiä tallejasi ja käy vähän tutustumassa henkilökuntaan ja hevosiin. Voit jopa opettajalle kertoa pelostasi, ja esim. Hevosen varustamista avustetaan.
        Suosittelen myls että ratsastat isoimmilla hevosilla, vaikka se kuulostaakin pelottavalta, ponit ovat usein arvaamattomia ja suosin täksi hevosia. Luotan niihin enemmän :).

        Anteeksi pitkästä viestistä, toivottavasti saat rohkeuden aloittaa ratsastuksen. Tämä on todellakin palkiseva laji, joka on opettanut minulle erittäin paljon. <3


    • haha

      mä harrastan tanssii ja se on kivaa...itsekkin haluisin uuden harrastuksen, mutta en tiedä mitään sopivaa...kannattaa alkaa harrastaa tanssia! :)

      • ............

        Haluaisin alkaa harrastaa tanssia, mutta siinä tarvitsee itseluottamusta, ja se ei minulla ole mikään maailman paras, sillä minut on monesti esim. koulun liksatunnilla jätetty porukasta :(


      • MALTSULAINEN :D
        ............ kirjoitti:

        Haluaisin alkaa harrastaa tanssia, mutta siinä tarvitsee itseluottamusta, ja se ei minulla ole mikään maailman paras, sillä minut on monesti esim. koulun liksatunnilla jätetty porukasta :(

        joo, oon samaa mieltä ja säälin sua, mua ei sentää porukasta jätetä, mut itseluottamus ei ole parasta lajia....kaverit kyllä auttaa kohentamaan itseluottamusta kehumalla ja kannustamalla. oon kyllä ittekki joskus tanssinu ja sanoisin et kannattaa alkaa tanssiii tai sit alottaa aerobic muutaman kerran aerobicciä kokeilin ja tosi kivaa oli. ei ihan niinku tanssia, mutta saman tyylistä. suosittelen lämpimästi :) :)


      • gravedancer
        ............ kirjoitti:

        Haluaisin alkaa harrastaa tanssia, mutta siinä tarvitsee itseluottamusta, ja se ei minulla ole mikään maailman paras, sillä minut on monesti esim. koulun liksatunnilla jätetty porukasta :(

        se myös nostaa itseluottamustasi. itseluottamuksesi ei koskaan nouse jos et yritä ja anna itsellesi mahdollisuutta onnistua!

        zsemiä sulle :p


      • näitä ainakin!!

        Lenkkeily on siitä hyvä, että voit tehdä lenkkisi milloin vaan, ja ainut, mikä maksaa, on hyvät lenkkarit. Raitis ilma ja luonto plussaa.

        Tanssiminen on ihanaa, liikunnan lisäksi todellakin tuo muutakin iloa, etenkin jos musiikista ja rytmeistä pitää.

        Partio. Nykypäivänä aivan liian harva osaa mitään perustaitoja luonnossa liikkumisessa. Eikä osaa edes kotiinsa ilman kännyköitään. Ikiaikaiset taidot ovat todella miehekkäät osata, nam ja grrr!

        Melomista en oli itse vielä kokeillut, mutta ilmeisesti juuri aivan veden rajassa matkaaminen tuo upean tunteen ja kajakeillahan pääsee (kun oppii vähän ohjailemaan ensin) ihan miten kapeisiin soliin tahansa. Tätä haluan itse kokeilla!

        Ei niin liikunnallisia harrastuksia:
        kielet, teatteri (siis myös sen tekeminen harrastajaryhmässä) laulaminen, soittaminen, kuoro, kuvataiteet ja kokkauskurssit. Noista on moni aika sosiaalisia harrastuksia, tai siis niitä voi harrastaa sitenkin. Hyviä siis uusien ihmisten tapaamiseen, tai vaikka kun muuttaa uudelle paikkakunnalle, niin on uusia tuttuja ja joku oma ryhmä :)


    • Nimetön

      jenkkifutis ei ole mitään taklimista koko ajan se on kunnon liikuntaa ja todella mukavaa!kokeile sinäkin suosittelen paljon sinullekkin.

      • ...TyttöTuollainen...

        Heips! Itse tykkään harrastaa mm:

        BREAKDANCE: Hauskaa ja mukavaa. Tarvitaan voimaa ja myös itseluottamusta. Kun kunnolla harjoittelee, kunto kohoaa ja lihakset kunnossa ;) Tarvitsee olla aika itsevarma varsinkin kun kursseilla välillä kaikki saattavat alkaa tölläämään juuri sinua kun yrität jotain liikettä... Kokemusta on :'D

        SÄHLY: Vaihdikasta ja hauskaa! Suosittelen!


    • typy12

      Haluaisin alottaa ratsatuksen mutta äiti ei anna onko vinkkejä kuinka saisin hänet suostumaan?



      AUTTAKAAAAAAAAAAAAA!!!!

      • eikukaan

        no sano et mul ei oo muit kivoi harrastuksii mihi haluun mennä,halluksä must plösön?!


      • Päärynä1222

        Minun äiti lupasi alkaa harrastamaan ratsastusta kun kerroin mitä hyviä puolia siinä on esim: Siitä saa jalka voimaa ja kuntonousee oppiiuusia taitoja ja saa paljon kivoja kokemuksia .
        HOX: Leirit ei ole pakollisia!!!

        Ja vielä yksi juttu aloitin sen pikku poneilla kannattaa koitta nyt mulla on jo 7 hevosta :)


      • Ratsastusta!!

        No sanot vaa että siinä saa olla eläinten kanssa, kunto kohenee, ja oppii paljon hevosista.
        Vaikka se onkin aika kallista, mutta kannattavaa.
        Hevosen selässä on aivan ihanaa olla. Silloin varsinkin jos laukataan! :)
        Eli itse harrastan ratsastusta.....


      • MALTSULAINEN :D

        vetoa äitiisi, että jos et saa aloittaa ratsastusta, sinusta saattaa tulla yksinäinen ja ratsastuksessa saisit uusia kavereita ja jotain tekemistä vapaa ajalle :D
        jos se ei onnistu, mene juttelemaan itkunsekaisella äänellä ja itke teko kyyneleitä. sano ettei sinusta koskaan tuu mitään jos et saa harrastusta, ja sinä haluaisit ratsastaa.... kysy myös siitä että eikö hän muka itse halunnut harrastusta nuorempana.


      • MALTSULAINEN :D
        Ratsastusta!! kirjoitti:

        No sanot vaa että siinä saa olla eläinten kanssa, kunto kohenee, ja oppii paljon hevosista.
        Vaikka se onkin aika kallista, mutta kannattavaa.
        Hevosen selässä on aivan ihanaa olla. Silloin varsinkin jos laukataan! :)
        Eli itse harrastan ratsastusta.....

        kivalta kuulostaa, ton perusteella sanon et kannattaa...:D vois itekki yrittää :DD


      • Carrie 13

        No kannattaa lukee hevosista sillon kun sun äiti näkee, ja näytä vaik joskus jotain kuvii, ja sano vaik että kainaston ponitallilla on 12e tunti ja sitte sielä saa mennä vapaastikki, ja saa olla pihakentällä "sielä ei oikeen opeteta mitää, ja ne hevoset ei aina tottele" mutta semppa 18v on oikeen suosittu hevonen, ja sillä tarvii raipan mutta muuten se on hyvä, sellanen ponia vähä isompi, ja kompelinda on toinen vähä villimpi heppa, ottaa 1 käskystä laukan /ravin, odessa ja mymmeli ja karkki on aika rauhallisii" Ja jos haluut opettavaisen tallin nii anniinan talli on yks, ehkä vähä liikaa komentelua! Sit voit kysyy kainastolt saisikko oman hoitohepan "jos pääset ees kerran sinne" Ja kannattaa sanoo myös sille äitilles että pääsenkö ees kerran sinne, ja jos se menee hyvin ni ehkä toisenki kerran :)


      • kanerva991

        Mä harrastan ratsastusta LEMU TALOISTEN TALLI
        nää tallit on myös halpoja ALVAN TALLI
        , METSÄKYLÄ, PONIKUMPU ←←(EI NIIN HALPA.....)
        POLLEN POTKU..... SULLE typy12


      • Hepoin

        Kommentoin tähän itsekin vielä. Olen monts vuotta ratsastanut ja olen oppinut muutakin kuin itse hevosen käsittelyn taidon. Eli osaan kantaa vastuun paremmin, olla nöyrä ja kuunnella palautteen, hoitaa määrätyt työt aikataulussa ja paljon lisää sosiaalista kanssakäymistä. Ratsasrus on rankka fyysinen laji eli kuntoham siinä nousee ja tallitöitä tehdessä myös. Suosittelen !!


    • Haisuli.

      Moi (:
      Tässä olisi pari sanaa. ~Vain minun mielipiteitä.

      Jalkapallo: Jalkapallossa plussaa se, että saa kuntoa, pääsee "jengiin" mukaan ja saa ystäviä. Miinuksia, että sateella on huono pelata.

      Pesäpallo: Ei mitään, hhyi!

      Partio: En ole tajunnut ikinä..

      Ratsastus: Kallista puuhaa, mutta opettaa tasapainoon. Miinuksia, että tulee jalat ja pylly kipeeksi..

      Judo: JOO! :) Vahvistaa lihaksia ja tulee kuntoa, suosittelen.

      Vapaa paini: Eeeiii!

      Eri tanssit: Sopii kaikille.

      Skeittaus: Tasapainoittava, muttei mitenkään "nosta kuntoa"..

      Uinti: Sopii, vaikka jalat eivät kestäisi rasitusta. Tulee kuntoa ja oppii hengittämään vedessä. Kaikille.

      • jalkapalloilija1111

        no ei sateella oo kyl huono pelata... se on just hyvä ku ei oo sit nii lämmin


      • MALTSULAINEN :D

        no partion ideana on saada kavereita ja että on tekemistä. oon kyllä ihan samaa mieltä siitä uinnista, mutta pesäpallosta en, mä tykkäään ihan sikana... saattaa johtuu siitä et ala-asteella aina voitettii pesismatsit :D samoin ku jumppa! suosittelen! tulee notkeutta ja kunto kasvaa ite oon tanssinu ja jumpannu pari vuotta ja nyt on kunto korkeella :DD suosittelen jumppaa! sekä zumba-tanssia tulee uusia taitoja ja notkeutta ja kuntoa!


      • sk81

        ja mist sää tiedät et skeittaus ei paranna kuntoa?Skeittaappa pari korttelii ilman taukoi ni et varmana jaksa.


      • tietäjä

        vaikka tää ketju onn nyt tooosi vanha, ni vastaanpa kuitekii.
        Miten niin ratsastuksesta tulee pylly ja jalat kipeäksi? Tottakai jos nyt lihaskuntoa lähtee harjottaa, niin saattaa joku lihas kipeytyy. Mutta itelläni ei ole ikinä ollut pysyviä ongelmia, ja lajia on tullut harjoiteltua jo 7 vuotta!
        Ja sitten judosta. Jos siitäkin lihakset kasvaa, niin kasvaako ne sitten ihan kivuttomasti?
        Että tuskin tuo ratsastus sen ``kivuliaampaa`` ole.


      • TOD. URHEILULLISTA

        Lenkkeily/ juokseminen!♥
        Suosittelen hyvänä ja liikunnallisen lajina.
        Suosittelen myös yleisurheilua.
        Nyrkkeilykin on mukavaa kai kaikkien mielestä.


    • sitten..

      on vielä ainakin rullaluistelu. Siinä oppii tasapainoa, mutta jalat rasittuvat.

      • RL on kivaa!

        Minusta rullaluistelu on todella kivaa puuhaa, mutta kotini lähellä tiet ovat aika huonoja, joten jalat tulevat helposti kipeiksi! Ei ole myöskään kovin mitään hyvää reittiä missä kävisin.. Yksi todella suuri miinus on se että rullaluistimeni ovat pienet.. Joskus kyllä käytän siskoni, mutta jos se joskus lähtee kanssani rullistelemaan niin se on hieman huono..


      • simo toini
        RL on kivaa! kirjoitti:

        Minusta rullaluistelu on todella kivaa puuhaa, mutta kotini lähellä tiet ovat aika huonoja, joten jalat tulevat helposti kipeiksi! Ei ole myöskään kovin mitään hyvää reittiä missä kävisin.. Yksi todella suuri miinus on se että rullaluistimeni ovat pienet.. Joskus kyllä käytän siskoni, mutta jos se joskus lähtee kanssani rullistelemaan niin se on hieman huono..

        Rullaluistelu on tosi kivaa jos et löydä hyviä reittejä lähet vaa keskustasta pois ja et mieti minne meet


    • ksd

      Suosittelen pyöräilyä,ei maksa mitään muuta kuin pyörän ja kunto kohoaa,ja samalla voi etsiä vaikka ojaan heitettyjä tölkkejä.

      • MALTSULAINEN :D

        niimps. pyörällä voi mennä retkelle, etsiä tölkkejä ja vaikka mitä! jos säästää kaikki tölkki rahat, niillä voi vaikka saada mopon (mutsin frendin poika sai mopon pullorahoilla :D)


    • Äiti!

      Itse en harrasta mitään noista, joten ei oikein ole kokemuksia joten en myöskään voi oikein kommentoida. Mutta kumminkin joskus kesällä tulee käytyä rullaluistelemassa, telinevoimistelun ja jumpan sekoitusta eli cheerleadingiä tyttäreni harrastaa. Se on ainakin minun käsitykseni mukaan todella monipuolinen laji, kasvaa kunto. Jos haluaa sen aloittaa, ei tarvitse osata mitään, toisin kun monet ajattelevat, että en voi aloittaa cheerleadingiä kun en edes saa spagaattia. Ei ole totta. Kaikki vaan mukaan cheerleadingiin ja kaikkiin muihinkin urheilulajeihin! Kunto kasvaa ja se on myös kivaa kunhan löytää mieleisensä!

      • .

        Haluaisin kans alottaa jonkun tanssi-harrastuksen, mut mistä semmossia löytää???
        Netistä en oo löytäny?? =)


      • MALTSULAINEN :D
        . kirjoitti:

        Haluaisin kans alottaa jonkun tanssi-harrastuksen, mut mistä semmossia löytää???
        Netistä en oo löytäny?? =)

        osta zumba-tanssi levy! kunto kohoo ja kivaa on, ittelleni nimittäin ostin ja kivaa oli kavereitten kaa tanssiii


      • MALTSULAINEN :D

        öö....urheilu lajit on sitä varten et on kivaa, kunto kasvaa ja että OPPIII kuka väittäää et ei voi alottaa jotain harrastusta jos ei osaa? sitähän varte harrastukset on: jotta oppii
        ei mitään voi oppiii jos ei opettele tai opi jostain harrastuksesta.....
        sano niille jotka aattelee et ei voi harrastaa jotai ilma et osaa, ni suorat sanat!!!


    • 8rl

      itse olen kaheksan ja haluisin harrastaa koripalloa kun kaverikin mutta noi turnaukset vähä pelottaa

      • HMM...

        Lol , oon ite 12v ja harrastin futista ja sekin oli ensiks pelottavaa , kus sai paljon vastuuta ja jos kikka epä onnistuis. Esim. liikunta on mulla 10 ja minuakin pelottaa joskus tehä vaikka mitä jos epäonnistuu , mutta kaikki epäonnistuu joskun ja se ei ole mitää pahaa .anna niiden Nauraa jotka luulevat olevansa parempia , mutta muista että hekin epäonnistuvat joskus


      • MALTSULAINEN :D
        HMM... kirjoitti:

        Lol , oon ite 12v ja harrastin futista ja sekin oli ensiks pelottavaa , kus sai paljon vastuuta ja jos kikka epä onnistuis. Esim. liikunta on mulla 10 ja minuakin pelottaa joskus tehä vaikka mitä jos epäonnistuu , mutta kaikki epäonnistuu joskun ja se ei ole mitää pahaa .anna niiden Nauraa jotka luulevat olevansa parempia , mutta muista että hekin epäonnistuvat joskus

        no lol.... kaikki jotka itte luulee ain olevansa parempii, nauraa ain toisille, esim mun koululaiset dissaa kaikkii, jopa niitten omii frendei, puhuu paskaa selän takan ja sillee.... säälittävää


    • venkku14

      Mullakaa ei oo harrastusta. Ja haluais äkkiä jonku harrastuksen. On alkanu kiinnostaa tanssi mutta mikä tanssi. Ja minä ja mun kamu ollaan ajateltu ratsastusta , mutta en varmasti saa ku se on nii himskatin kallista =( Se kamu sitte alottaa ratsastuksen syksyllä. Saan kohta hermoraunion jos en ala harrastaa jotai =(

      • @nnika13veew

        no onko vielä löytyny harrastusta? Joss ei oo ni älä mee kaverin perässä vaan alota joku mikä sua toooosi paljon kiinnostaa ja mikä on mahdollinen sulle ja sun perheelles (siis ei liian kallis).. Esim mä alotin tanssin (nykytanssin) ja menin sinne ihan ilman ketää tuttuu mut sieltä sitte sain oikeen parhaan kaverin!


    • krister äh

      LENTOPALLO: hieno peli, todellista pelitaktiikan hiomista. laji jota niin moni ei harrasta joten pääset leuhkimaan pihapeleissä jo vähillä taidoilla ;) halpa laji harrastaa ja lentisporukat on rentoja ja mukavia.

    • Urku auki

      Monipuolinen ja kehittävä urheilulaji on

      PIERUTRIO, joka koostuu seuraavista osista:

      1. Hajupieru
      2. Voimapieru (äänenvoimakkuus)
      3. Taidepieru

      Kokeile, ihastu ja haasta ystäväsi kilpailemaan!

    • siivilla

      Ego subjugale mutum.

      • Fabricando fit faber

        Aliquando insanire iucundum est.


    • Hömppeloi

      No taitoluistelu sika makee harrastus! suosittelen kaikille hyväkuntosille ja jotka jaksaa yrittää uudestaan ja uudestaan!

    • @nnika13veee

      TANSSI, PIANO JA VIULU

      Tanssi: tykkään tosi paljo tanssista, ja se todellaki kannattaa alottaa. =) Pitää tietty löytäää oikee tanssi mikä sopii ittelleen. Itte olen harrastanu balettia 4 vuotta ja nykytanssia 2 vuotta. Baletin lopetin tänävuonna.

      Piano: oon soittanu 6 vuotta. TOSI RASITTAVAA ja ärsyttävä tehä pianoläksyi ja käydä esiintymässä ja suorittaa tasosuorituksia=( mut taidosta on kyl hyötyy töiden hakemisessa=)

      Viuli: vaikee sanoo ku oon soittanu vasta 3 kuukautta =D. Mut tähän mennessä tosi kivaa =) kivempaa ku piano.. Viulun soitto vaatii kyl aikas paljon aikaa ainaski ku mä alotin sen 13 vuotiaana.. mut se on iha jeba..

    • Semmonen kuntoa kasvattava, aito suomalainen talvilaji, ilman laiskotteluhissejä on pulkkailu. Melkolailla tuntematon laji harrastuksena, kuitenkin sopiva kaikille. Sitä voi harrastaa tavallisena mäenlaskuna, mutta pulkkailijan käyttöön voivat tulla myös boxit ja reilit! Sivustoni tastä aiheesta:

      https://sites.google.com/site/pulkkaurheilujkl/

    • WMWMWMWMW

      No esim: ratsastus. Ite oon harrastanu sitä jo tosi pitkään, koska se on vaan niin kivaa! Tietty on makuasia, kun miettii et tykkääkö hevosista yms. Must se on ainakin tosi kivaa, kannattaa kokeilla! ;D

      Myös tanssia oon harrastanu, ja se oli TOOOOSI kivaa, mut jostain syystä lopetin sen. Kannattaa alkaa tanssii, sitä olen harrastanu 2 vuotta, ratsastusta kauemmin. =)

    • ammattilainen

      olen harrastanut 7 vuotta ratsastusta mutta sattui pienitapaturma ja minulle jäi pieni hevoskammo ei itse hevosiin ja ratsastamiseen vaan laukkaamiseen lopetin ratsatuksen kertokaa miten saisin rohkaistua itseäni ja alkaa taas laukkaamaan sekä voisitteko kertoa halpoja ratsastuspaikkoja lukuun ottamatta hetantallia ja tapiolan tallia

      • hypnoosiiiiin?

        Jonkun terapeutin ja self help-kirjan avulla saisit ehkä käsiteltyä laukkakammoa. Enkä siis tarkoita mitään vuosien psykoterapiaa, vaan kerran tai kahden käyntiä :)


    • Hevostyttö

      //Katsomattalkään, ehdottaisin ratsastusta. Siinä tasapaino paranee yllättävän hyvin, luottamus isoihin eläimiin paranee ja kuntokin kohenee. Hevosen selässä on ihana istua, toivon, että tykästyisit näihin ihaniin eläimiin. Olen harrastanut ratsastusta monia vuosia, ja olen päässyt pitkälle harrastuksessani. Kannattaa kokeilla!

      //Ammattilainen, sinulle suosittelen että kokeilet laukkaamista ensin hyvin rauhallisella ja hyvälaukkaisella hevosella. Toivottavasti auttaa! Hevostalleista kun puhutaan, pitäisi tietää, missä päin asut. Jos ehdotan esim. oman kotikaupunkini talleja, niin sinähän voit asua vaikka kuinka kaukana! Kerrotko hieman, missä päin asustelet ja myös siitä, minkälaisessa paikassa kävisit mieluiten? Onko iso ratsastuskoulu vaiko pieni yksäritalli? Voin auttaa, jos saan hieman taustaa. :)

      • mielenterveysssss

        hevosten parissa oleminen tuo myös rauhaa ja keskittymistä, jos kunnioittaa niitä ja tajuaa harrastuksessa tämänkin puolen sekä luonnon kauneuden retkillä hevosen kanssa.


    • tyttö

      Moi! Tarvisin uuden harrastuksen jossa pysyy kunto hyvänä jos tiedätte jonkun helpon ja mukavan harrastuksen niin voitko kertoa??

      kiitos jos autat :)

    • niiioookkkkkjkjkj

      Tykään motocrossista

    • paljon harrastuksia

      Olen 12v.
      Ratsastus: Olen harrastanut kauan ja se on Todella kivaa, suosittelen! kehittää tasapainoa ja luottamusta itseään satakertaa painavampaan eläimeen=)sopii kaiken ikäisille!
      Akrobatia:olen harrastanut kohta kaksi vuotta,mukava ja liikunnallinen harrastus,lisää itseluottamusta,ryhmä henkeä,voimaa,notkeutta ym.
      Suunnistus:Mukavaa,olen harrastanut 7 vuotta ja käy kaikille,halpaa ja seuroja löytyy varmasti!
      Golf:mukavaa ajan vietettä tylsiin päiviin.
      Pianon soitto: ihan mukavaa, sopii niille joilla on tahdon halua oppia,olen harrastanut 5 vuotta.
      Baletti:harrastin viisi vuotta, mutta lopetin opettajan vaihtuessa ja aloittelijoiden siirtyessä samaan ryhmään.Oli lempi harrastukseni eli todella mukavaa ja suhteellisen halpaa.

    • motocrossitonkivoja

      Hei, voisko joku auttaa mua yhdessä asiassa? Olen siis juuri täyttänyt 12v. ja mun vanhemmat ei anna mut alottaa motocrossia. Siis en ajatellu nyt aluks sillain kisaa mut vaan vapaa ajalla ajamista. Siis jos kertoisitte miten saisin ne suostumaan ja sen jälkeen voisitte kertoa mistä saa halvan pyörän ja kypärän muita ei nyt tarvii kun ajan vapaa ajalla ja budjetti ois ny jtn 100-350e. Käytetty mopedi sopii hyvin ja kyl mun mielestä niitä kypäriä saa aika halvalla joku 50-100e :) VASTATKAA NOPEASTI!

    • mitä harrastais

      mää en tiiä mitään mitä pitäs alkaa harrastaan. Ois aika hauskaa harrastaa jääkiekkoo mutta aika kallistab puuhaa. Mää oon harrastanu jalkapalloa noin pari vuotta. mun ykkös suosikkina on nytten lentopallo. Mää ehkä alan harrastaan sitä jos löytyy kiva joukkue jossa pelaata.

    • motocrossitonkivoja

      Vastatkaa ny toho mun eka ennenku ton toisen, olin ennen tota kirjottanu! :(

    • Sannyxo

      Alota cheerleading tai cheertanssi. Se on aika hintavaa mut se on sen arvost et pääsee kisoihin jne. Jos vanhemmat ei anna alottaa ni sit ois varmaa teline voimistelu tai joku muu tommone. :) . Ite harrastan cheertanssii ja kilpacheerleadingii. Viikos 6 kertaa harkat mut kyl siihe tottuu jos haluu harjotella ja oppii:) cheertanssi vie viikost vaa päivä ku se on simmost rennonpaa mut se kilpacheerleading on sit jo vähä vaativampaa.

    • Ells1

      Punttisali: Mukavaa itsenäistä urheilua :)

      http://gettinglifehealthier.blogspot.fi/


      20-vuotias sohvaperuna opettelemassa terveellisempään elämään! Ruokaohjeita, vinkkejä ja urheilukokemuksiani. Kommentoikaa ja kertokaa mitä olette tähän asti mieltä :)

    • ...

      Han Moo Do: Mukava ja hauska harrastus, etenki jos otat myös kavereita mukaan. Lisäksi kunto nousee kohisten ja hyödyllinen harrastus kun oppii itsepuolustus- ja taistelutaitoja. (:

    • tyttö

      Tanssi on kivaa :D

    • Kouvolalainen

      Apua!!! Mä tarvin jonkun harrastuksen. En oo oikeen ikinä härrästanu mitää ja kunto on päässy vähä rapistuun..... Tykkään sählyst, jalkkiksest, sulkapallost ja tollasist, mut mä oon vähä ujo ja kuitenki haluisin harrastaa joukkuepelejä, vaikka sulkkis ei oo joukkue peli........ MULLA ON ONGELMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • paska5

      telinevoimistelua lapsille. Ei löydy eisitte mistää

    • sisäsoutaja

      Sisäsoutu on hieno yksilölaji. Treenaaminen ja kisaaminen on haastavaa. Tässä lajissa todella kunto testataan. Kisamatkoja on mm. 500m:stä maratoniin. Raastavan kisan jälkeen on aina hieno fiilis.

    • voimistelija1

      telinevoimistelua löytää voimistelu seurojen sivuilta esim. tampereen voimistelijat. :)

    • jokublaa

      Moii. Oon 11v tyttö ja tarviisin uuden harrastuksen. Ei mielellään mitään kovin kallista, ja haluaisin koittaa yksilö urheilua:)

    • Cheer 4 life

      Haluaisin alottaan cheerleadingin mut äiti ei anna :( AUTTAKAA MUA!!! Äidin mielestä cheerleading on vähissä vaatteissa pomppimista ihmisten edessä, ja se ei vaan millään haluis et alotan sen. Tarviinn neuvoja miten saan sen suostuu! Ja oon 14, eli tiedän mitä teen ja haluan, mut äiti ei suostu millään. :(((

      • äititonhölmäjä

        No sitä cheerleading ei todellakaan ole! Sano äitilles, että ei monissa muissakaan urheilu harrastuksissa pompita missään pitkälahkeisissa ja pitkähihasissa, tulee meinaa todella kuuma. Cheerleading on todella hyvää urheilua siinä kunto paranee huomaamatta, saa notkeutta, koordinaatiota, sosiaalisuutta yms. Uskon että äitis antaa sun alottaa ku se vaa sais tietää millast cheerleadaus oikeesti on.


    • Urheilija01

      Tässä ois yks harrastus, nimittäin ampumahiihto! Kokeilkaa ihmeessä! Itte oon 12v tyttö ja oon harrastanu ampumahiihtoa puolitoista vuotta. Ampumahiihto sopii kaiken ikäisille! Mun ikästenkään ei vielä tartte kantaa pyssyä selässä... Ja mun ikäsillä ja nuoremmilla saa olla vielä tuki, siinä ampumisessa... Jaa, ettäkö talviurheilulaji? Tottakai pääasiassa on se hiihto ja ampuminen, mutta ei ne harkat kesäksi lopu! Kesällä juostaan hiihtämisen sijasta! Ampumahiihto on yksilölaji. Jos kiinnostaa kokeilla, niin ettikää lähin ampumahiihtoseura vaikkapa netistä! Ja itse tykkään ampumahiihdosta, koska ei ole aina pakko mennä harkkoihin. Tottakai se hyvä ois jos mensi aina. Mutta harkoissa ei olla pakottettu ketään! Se tekee siitä kivan lajin, että ketään ei pakoteta ja vaikka ampumahiihto on yksilölaji, niin kaikki kannustaa kaikkia!!! Meillä on harkkoja 2 kertaa viikossa. Tervetuloa kokeilemaan!!!

    • rossikka

      olen kaksitoista vuotias tyttöja tykkään paljon urheilusta ja teatterista...
      mutta en löydä lahdesta mitää oikee kivoja harrastuksia kun en ole kiinnostunut ringetestä,cherleardinista,tanssista. taitoluisteluakin olen jo harrastanut.
      jos joku tietää lahdessa jotain kivoja harrastuksia niin voisitko ilmoittaa.
      olen harrastanut tanssia,ratsastusta.taitoluistelua.jalkapalloa,ykspyöräilyä,partiota...
      joten jokumuu harrastus olisikiva :)

      • Vastailen

        Uinti, jos hevosista tykkäät niin joku kärry/ravikurssi, Zumba... ?


    • Kokenut ridaaja

      Toi ratsastus on ainakin mun mielestä tosi kivaa, koska siinä tulee urheiltua kevyesti ja saa olla tekemisissä hevosten kanssa useilla talleilla on ihan mahtava talliporukka ja yhteishenki, joten sieltä saa aika varmasti uusia kavereita.

    • Ehottakaa

      mää harrastan kuoroa joka on ilmanen. Mut haluaisin jonku harrastuksen missä saa liikuntaa, esim. telinevoimistelu? ehotttakaaa xDD

    • Heppahöperö16

      Ratsastus ehdottomasti en itsekkään harrasta mitään muuta, ratsastus on monipuolinen laji ja siinä saa olla hevosten kanssa

    • Waterpologirl

      Vesipallo: kivaa, saa kavereita, tulee tosi hyvä kunto, oppii heittämään , uimaan hyvin ja tietenkin ite peli on kivaa! (:

    • rakkaudesta lajiin

      RATSASTUS: Suosittelen ratsastusta kaikille iästä riippumatta! Ratsastuksessa voi tehdä kaiken oman tason mukaan kunhan valitsee sopivan tallin. Eli kunhan et vihaa tai pelkää (siihenkin apua tietysti löytyy) hevosia niin ei muuta kun kumpparit jalkaan ja harjoittelemaan!

      Eli jos ei ole ennen ratsastanut on aloitettava alkeistunneista jotka eivät ole kovin rankkoja mutta tulee niissäkin ulkoiltua. Ratsastus on virkistävää ja ajatukset saa muualle. Hyvä opettaja auttaa kehittymään mutta pääosassa on hevonen. Kun hevosen oppii tuntemaan voi sen kanssa tehdä melkein mitä vaan, riippuen tietysti hevosen koilutuksesta. Ratsastuksen ohella voi vaikka käydä kärryajelulla joka sekin on liikuntaa vaikkei näin usein oleteta.

      Kun myöhemmin kehittyy on mahdollisuus hypätä esteitä, mennä vaikeitakin maastoreittejä vauhtia unohtamatta ja kunnon kouluratsastustreenit mukaan myös! Ratsastuksessa siis on kolme yleisintä "lajia" eli kouluratsastus (tasaisella erilaisten tehtävien suorittaminen mahdollisimman tarkasti ja virheettömästi), esteratsastus (esteiden ylittämistä tiputtamatta puomeja aikaa vastaan) ja maastoratsastus (usein leppoisin mielin mutta halutessa aikaa vastaan tietyn matkan kulkeminen, myös esteet ja maaston yhdistämällä saa hauskaa puuhaa)

      Kouluratsastuksesta: Usein ajatellaan että kouluratsastus on vain istumista mutta ei. Sitä se ei ole! Aluksi se voi tuntua siltä kun ei osaa vaatia hevoselta paljoa mutta hyvä opettaja johdattelee ripeästi ratsastajan oikelle teille. Kouluratsastus on hyvää treeniä niin syville vatsalihaksille kuin pohjelihaksillekkin. Tasapaino kehittyy ja kropan hallinta paranee.

      Varusteista: Kun aloitat harrastuksen ei sinun tarvitse maksaa kalliista varusteista. Hyvin käy kumisaappaat jossa on korkoa ja joustavat mutta ei liukkaat housut. Kypäriä yleensä saa lainaan tallilta.

      EI MUUTA KUN HEVOSEN SELKÄÄN!!! :)

    • venla.R

      ratsastus on mukavaa koska saa laukata ja jopa hyppiä esteitä harrastan sitä itse.

    • UrheiluTyttö

      Tässä on pari kivaa harrastusta :)

      1. Koripallo
      2. Jääkiekko
      3. Lentopallo
      4. Ratsastus
      5. Tennis
      6. Cheerleading
      7. Voimistelu
      8. Jalkapallo
      9. Tanssi
      10. Sähly
      11. Luistelu




      Jos näistä harrastus ideoista olisi apua

    • LUISTELIJA03

      Itse harrastan muodostelmaluisteua ja golffii. Molemmat aivan ihania lajeja.
      Muodostelmaluistelu: Saa olla ystävien kannassa mota kertaa viikossa, kisoissa on aina hauskaa, esim tapparasta löytyy harrastaja joukkueita jotka kilpailevat välillä.
      Golf: ulkoilua ja liikuntaa saman aikaisesti. Itse olen 13 ja lyön jo aikuisten mailoilla. Jos ei aloita,mutta aina voi mennä koittamaan

    • Jokuvaaaaan

      Pesis ehdottomasti(ite kohta4 vuotta sitä pelannu

    • 12vpoika1

      Harrastan jääkiekkoa mutta se on perseestä koska olen huono ja minut jätetään ulkopuolelle käyn mielummin metsästämässa isäni kanssa.

    • Harrastuksenetsiä

      Ite harrastan kalpa miekkailua ja sirkusta. Haluaisin vaihtaa miekkailun johonkin hieman toiminnallisempaan lajiin, koska kokoajan vain miekkaa heilutteleminen ja toista tökkiminen ei oikein enää kiinnosta. Kuitenkin sitä on kaksi vuotta harrastettu joten... Suosittelen kyllä kokeilemaan jos pitää jostain hieman vaativammasta. Säilää tai florettiakin voi koklata.

    • SoccerMommie
    • Anonyymi

      Voit golfata js ratsastaa.
      Kävimme projennin golf matkalla, isäntä js poika golfadi minä ja tyttäreni rstsadtettiin maipen tallilla. Tosi mukava reisdu. Kiitos projennitraves

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1205
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1147
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1043
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe