OPASMEDIA kusettaa

M KArlsson

Ensimmäinen 2 vkoa ilman työsopimusta, eli ei palkkaa, ja jos saat, se on niistä, jotka ovat maksaneet viikon kahden ajalla palkanmaksukuukauteen saakka.

ELI 2 VKOA TYÖSKENTELET ILMAN PALKKAA!!! SEN JÄLKEEN SAAT RAHAA, JOS YRITTÄJÄT, JOILLE MYYT, MAKSAVAT ERÄPÄIVÄNÄ 2 VKO-6 KK. SITTEN KUN MAKSAVAT, SAAT RAHAT!

Koko työsopimus on työnantajien unelma: ainoa kohta, jossa työntekijää ei kuseteta on 4 kk koeaika, mutta siinäkin on 4 kk ehto arkipyhille.. :D

Sattumalta sellainen kirja kuin Suomen Laki sanoo, että arkipyhät maksetaan 6 vkon jäklkeen kaikille VAKITUISILLE.

Noh, yhtiöhän haluaa, että kaikki ovat vakituisia klo 8-16, eli vaatii sitä päivittäin, mutta tavallaan vapaita, kun tulee kyseeseen arkipyhät 6 vkon jälkeen, jonka Laki turvaa.

En ymmärrä, onko työnantaja Afganistanista vai mistä, mutta tervetuloa Suomeen, jota talvisodassakin puolustettiin, ja puolustetaan edelleen!

Ja palkanmaksu... Melkein itkettää ja naurattaa samaan aikaan...

C'moon!!! Jos menen töihin kuun puolivälissä, en saa mitään palkkaa ennen kuin on seuraavan kuun 15. päivä!

Laskutushan menee niin, että jos ASIAKKAAN lasku tulee parin viikon päästä, saan palkkani siis sitä seuraavan kuun puolivälissä. Jos saan...

ELI KAIKEN AVAIN ON TODELLA UPEAN OVELAN HIENOSTI SE, ETTÄ KUN YRITTÄJÄ ON SAANUT KOKO 2000 EUROA TEKEMÄSTÄNI KAUPASTA LOMPAKKOONSA, HÄN "EHKÄ" ANTAA MINULLE, (JOLLEI TULE POIKKEUKSEN POIKKEUSTA) 50 EUROA.

EHKÄ...

Sitä saa kerjätä ja anella, ja jos se annetaan, muista soittaa numeroon joka ei koskaan vastaa sanoaksesi kiitos..!

OPASMEDIA ei koskaan vastaa.

En jäänyt odottamaan...

38

2931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • millamagiia

      siis tarkotat et ku meet töihin esim maaliskuun puolesvälis, saat liksan toukokuun 15..?

    • Näin se vaan menee

      Totanoin... et sitten aikaisemmin ole tehny provikkapalkkaista hommaa?

    • mkar1

      juu en oikeestaan... noin 22 vuotta, mutta ei kyllä ole elinikäistä kokemusta. :) MISSÄÄN ei ole noin röyhkeästi lainvastaista toimintaa kuin opasmedialla.

      • m kar3634654367

        ja missään ei suojella toimitusjohtajan numeroa yhtä huolella kuin siellä... 2 vkoa töissä ollut myyntipäällikkö jakaa pätemisen tarpeessa tuomioita ymmärtämättä mitään myynti contra tulos-yhtälöstä. me, myself and I on periaate.


    • MKArlss

      Kyse on varmaan siitä samasta "ammattitaidottomuudesta", joka teki yhtiölle 7000 euroa ja sai itselleen satasen. Eli parhaana myyjänä arvoni kuukauden työstä oli sata euroa.
      MUTTA: "pisteitä" tuli hurja määrä. :)
      Koitahan nyt mennä lähikauppaan ostamaan perheellesi ruokaa "pisteillä".
      Juu ja voit rauhassa vedota työsopimukseen. Siellähän on jopa yksi lause, joka on laillinen - kaikki loppu pelkkää laitonta roskaa.
      MUTTA: lupaan mainita täällä, mikäli yhtiö toimii sellaisen oudon kirjan kuin Suomen Laki mukaan, eli palkkani on kolmessa pvssä tililläni.
      Ja seuraavaksi avaan "työsopimuksenne" täällä... Kohta kohdalta.

    • MKArllkjjbjbb

      ja se tjn numero on kyllä yhä edelleen piilossa... ihan ammattitaidottomuuttani, ja myynnin johtokaan ei sitä mulle anna. eli niin löydettävä heppu. mutta oikaise mutkat suoriksi ja vastaa puhelimeen tai anna se täällä?

    • teräsmiess

      normisatti ei ole mitenkään erityistä

    • dfgdfgfdgfdfgdf

      Toivottavasti tämä selventää asiaa.

      http://www.tyosuojelu.fi/fi/palkanmaksu

      http://www.tyosuojelu.fi/fi/palkkasaatava/29

      "Palkka on maksettava työsuhteen päättyessä viimeisenä työpäivänä, ellei toisin ole sovittu työsopimuksessa tai sovellettavassa työehtosopimuksessa."

      "Palkanmaksun myöhästyttyä sovitusta palkanmaksupäivästä työsuhteen aikana, on työntekijälle syntynyt oikeus korkolain (633/1982) mukaiseen viivästyskorkoon."

      "Vähimmäispalkka perustuu työehtosopimuksiin. Työnantaja, joka kuuluu työehtosopimuksen tehneeseen työnantajaliittoon, noudattaa liittonsa alalle tekemää työehtosopimusta. Työnantaja, joka ei kuulu työehtosopimuksen tehneeseen työnantajaliittoon, on velvollinen noudattamaan alan yleissitovaa työehtosopimusta. Työnantaja ei saa sopia työntekijälle huonompia etuja kuin yleissitova työehtosopimus määrää.

      Yleisitovat työehtosopimukset löytyvät Finlexin verkkopalvelusta kohdasta Finlex » Viranomaiset » Työehtosopimukset."

      Tässä tapauksessa PAM.

    • terässmies

      taidan ottaa oman asiani esille. olin töissä 2 viikkoa enkä saanut killinkiäkään. ny olen muualla, mutta haluan jotain turhasta ajastani.

    • fghfdhgf

      yhtiöllä on jo palkkaturvahakemus sisällä. siitä tulee ennakkotapaus ja sen pohjalta voivat sitten muut 3 v sisällä työssä olleet hakea esim minimipalkkaa.

    • hätävessahätähätä

      Mulla kova hätähätähätä! Kahvia juottaa ja kusettaa!!!

    • MKarsghjgjh

      Palkkaturvassa olivat järkyttyneitä, kuten myös työsuojelussa, koko yhtiön toimintaperiaatteista ja työsopimuksesta.

      Suunnilleen JOKAINEN talossa ollut on oikeutettu hakemaan omiaan palkkaturvan kautta, ja he auttavat mielellään anomuksen, odotusaikojen palkkojen jne jne kanssa.

      Tuon yhtiön toiminta ei ainakaan tuollaisena kauhean kauaa jatku. Tutkinta kesken, ja mikäli huomaavat tarpeeksi törkeäksi ja laittomaksi koko touhun, laittavat mm. rekrytointikiellon mol:n kautta.

      Noin niin kuin alkuun...

    • nimet esiin

      Mitä tälläiset asiat nettipalstoille kuuluvat? En oikein ymmärrä. Minusta ainakin
      tämä " MKarsghjgjh" voisi tulla julkisuuteen omalla nimellään. Puskan takaa on helppo huudella. Jos syytöksiä kohdistaan selkeästi nimettyyn henkilöön/yritykseen, niin vastapuolenkin pitäisi olla oikealla nimellään esillä.
      Kohtuullisempaa olisi niin!

      • jfdfgbfn

        Niin, ja julkisuus ei ole mikään itseisarvo ellei tarkoitus ole mustamaalata. Toivottavasti kaikille keskustelupalstoille tulee rekisteröityminen esimerkiksi pankkitunnuksilla. Näin voi nimimerkinkin takaa selvittää kuka kirjoitti ja onko asia hänen tapauksessaan totta. Kuitenkaan ihmisen henkilöllisyys ei paljastuisi suurelle yleisölle. Perustelu, miksi näin ei tehdä on se että keskustelupalstat kuulemma hiljenisivät. Se kertoo vain siitä että suurin osa nimimerkin takaa kirjoitetuista asioista on lähes täyttä valheellista paskaa.


    • M Karlssjhjhjk

      toi palkkaturva-asia on joka ikisen vahvistettavissa ihan vaan palkkaturvaan soittamalla.

      lisäksi työolosuhteiden ja -sopimuksen laittomuus aiheuttaa alta 10 sekunnin jopa hilpeyttä työsuojelussa, jonka jokainen voi myös itse tarkistaa kävelemällä sinne sisään.

      ja vielä lisäksi: joka ikinen kyseisessä "helvetin eteisessä" työskennellyt voi tarkistaa mitä saatavia on jäänyt puuttumaan marssimalla palkkaturvaan, eli ELY-keskukseen.

      mihin tarvitaan nimeä, jotta laki pätee?

      te tiedätte nimeni...

      • M KArlshjdfhkjd

        olin paras myyjä KAIKKIA myyntipäälliköitä myöten huomioiden, ja yksinkertaisesti aivan liian osaava ja väärä mies vittuilla.

        pelottelette työntekijöitänne "meillä on monia juristeja, jotka voittavat kaikki tapaukset". :)

        ihan jännittää. katsotaan...


    • näin ajattelen

      Minä olen vuosikymmeniä ihmisten kanssa asioinut, mutta riitojeni selvittämiseen en kyllä tämänkaltaista julkisuutta ole koskaan tarvinnut. Enkä kyllä tajua, että minä asioitani tämänkaltaisen median kautta käsittelisin.

      Minulle tulee tämänkaltaisesta kirjoittelusta mieleen se, että kirjoittaja haluaa selkeästi kostaa. Itse asiasta , enkä siitä kuka oikeassa on ja kuka väärässä, en mitään tiedä
      No ehkä olen erilainen ihminen, minä en jaksa yleensäkään kostamista ymmärtää!
      Vanha sanonta pitää edelleen paikkansa, jos p..skaa käsittelee, niin omatkin kädet siinä likaantuvat.

      • sdfsfdsfdsfds

        tiedätkö, on sellaisia miehiä, jotka eivät välitä hinnasta, kun sotivat oikeuden puolesta.


    • näin ajattelen

      Yleensä on kyllä niin, että asioilla tapaa olla kaksi puolta ja yleensä näissä kirjoituksissa on vain se yksi puoli..Eli mikä on oikeus ja sen ainakin tiedän, ettei sitä täältä mielipideosastolta löydö!

      Sellaisia miehiä on esimerkiksi avioerojutuissa. Aivan sama miten itselle käy, kunhan tuo toinen osapuoli ei mitään saa ja kärsii mahdollisimman paljon. Onkohan tässäkin jotain samaa?

    • myyntipäällikkö

      Paskat työntekijät kusettaa!!!!!!

    • dgfxgdfgd

      mitäs jos hyvä työntekkijä ei saa sitä mitä on sovittu ja luvattu? kukas silloin kusettaa? :)

    • pettynyt asiakas

      Kyseinen firma huijaa myös asiakkaitaan. Myy mainospalveluita ja ei ikinä toimita luvattuja tuotteita, eikä enää muutaman yhteydenoton jälkeen vastaa sähköposteihinkaan. Toivottavasti kukaan ei myöskään käytä kyseisen firman palveluita!

    • onko näin1

      Eipä pidä "pettyneen asiakkaan" viesti paikkaabsa. Taitaa ketjun aloittaja olla taas asialla.

    • dgdggsdg

      mites ketjun aloittaja tietää vastaako yhtiö sähköposteihin vai ei, ja toimittaako luvatut tuotteet?

      aloittaja tietää vain, ettei yhtiö maksa työntekijöilleen palkkoja!!!

    • mummu vaan

      en saanut paskaakaan siitä mitä luvattiin, ja maksoin vajaaan 590 e!

    • Kokemustaon

      Asiakkaana kannattaa varoa etenkin sopimusehtoa:
      "Laskuerä 3/5. Maksusopimusta tulee noudattaa täsmällisesti. Mikäli yksikin
      erä jätetään maksamatta, raukeaa sopimus ja koko velka erääntyy heti
      maksettavaksi."

      Tuotetta ei toimiteta.. Teknikot selvittää kuukausikaupalla.. Taas tulee laskua.. Jos et maksa pitää maksaa kaikki.
      Älkää hyväksykö heidän oletustoimitusehtoja.

    • dgfdgdfgfgdfgdg

      Kun luulet, että paha oli jo niin pohjalla ettei se enää voi alemmas vajota, absoluuttinen ja järjen ylittävä tyhmyys opastaa miten siinäkin vielä onnistutaan! :D :D :D

      http://www.aamulehti.fi/kotimaa/pirkanmaan-yrittajat-varoittaa-huijauslaskuista-lahettaja-hakee-yrittajien-yhtiota-konkurssiin/

      "Pirkanmaan Yrittäjät kertoo saaneensa jäsenyrityksiltään ilmoituksia Opasmedia Oy:n lähettämistä huijauslaskuista. Niissä yritetään laskuttaa yrityksiä medianäkyvyydestä tai mukanaolosta erilaisissa opasjulkaisuissa, vaikka yrittäjä ei ole tehnyt asiasta mitään sopimuksia.

      – Huijauslaskuja on mennyt maksuunkin, kun yrittäjä on vasta jälkikäteen ymmärtänyt tulleensa huijatuksi, sanoo Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen. Mäkinen toivoo, että huijauslaskuja saaneet yrittäjät ottaisivat yhteyttä Pirkanmaan Yrittäjiin, joka järjestönä vie asiaa eteenpäin. "

    • Lorunloppuko
    • Outoaon

      Nimi vaihtunut Power Digimedia Oy:ksi 29.8.2016 alkaen.

    • fdsfsdfsd

      Mutta ilmeisesti sama kusettaja Tuomainen siellä edelleen takana?

      • kepulipeliä

        eiköhän tuo nimi vaihdettu ettei opasmedian nimi lokaantuisi yhtään enempää konkurssissa. niinhän se opasmyyntikin muuttui sales centeriksi vähän ennen konkkaa.


      • kepulipeliä

        Konkurssi 30.8. eli kuten arvelimme, nimi vaihdettiin juuri ennen.


    • mävaantaas

      Smart Context Oy myös konkurssissa

    • Klup

      Onko Fenntron Oy saman yrittäjän uusi firma?

      • Finntrolli

        On. Ja verovelkaa ainakin 10 000€ edelleen, eli ei taida tuokaan pitkään pystyssä pysyä. Tosin, varmasti on seuraava firma pöytälaatikossa odottamassa, kun tämä menee nurin


    • neverendingstory
    • kääk
    • Mimis

      Hahaa aprillii! Sitä on yrityksen toiminta ollut monia vuosia. Saat palkkaa, et saakaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe