Huonoja kokemuksia!

kuluttaja

Tilasin GlamShop nimisestä verkkokaupasta vaatteita. Sivuilla luvattiin että tuotteet postitetaan 2-8 arkipäivän sisällä.. Nyt on mennyt kaksi viikkoa eikä tuotteita näy vieläkään. Olen lähettänyt muutaman sähköpostiviestin myyjälle mutta niihin ei vastattu. Löysin paripäivää sitten yrityksen puhelinnumeron ja sain yhteyden myyjään, myyjä sanoi että posti on hukannut tuotteet.. Ihmettelin vaan sitä että miksi myyjä ei vastannut sähköposteihin kun niissä selkeästi kysyin "missä tilaamani vaatteet viipyvät" ?
Todella huonoa palvelua!
En suosittele kyseistä firmaa kenellekkään.. :(

66

18214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikosilmoitus

      on kova sana. Kuulostaa niin selittelyltä että postin vika, joojoo...

      • kuluttaja

        Niinpä.. mutta äänestän itse nyt "jaloilla", en enää tilaa tuolta mitään ja en tosiaan suosittele muillekkaan! Käytetään "tuttuja ja turvallisia" nettikauppoja :)


    • ags palveluksessa

      Ikävä että jotkut huijarit heikentävät verkkokauppojen mainetta.
      Itse kiinnittäisin huomiota jo ennen tilausta seuraaviin asioihin.
      Löytyykö verkkokaupan sivuilta käyntiosoite, sähköposti, puhelinnumero, Y tunnus jne. Nämä ovat hyvin oleellisia tietoja ja kertoo siitä kantaako yritys vastuunsa.
      Muita merkkejä lutettavuudesta ovat esim. , Suomen vahvimmat tai AAA luokitus tai "Reilun pelin" merkki joka on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton myöntämä luotettavan verkkokaupan merkki. Tämä tarkoittaa että yritys on sitoutunut selkeisiin
      toimintamalleihin.

      Esimerkkiä voi käydä katsomassa: ateliergs.fi

    • huijattu5

      Samoja kokemuksia, tilasin tuotteen kuukausi sitten, ei toimitusta, ei rahojen palautusta, eivät vastaa sähköpostiin.

    • Jepulis222

      Paska firma

    • Besviken

      Tilasin itsekin ko. nettikaupasta pari tuotetta ja tulo kesti yli 2 viikkoa. Toinen tuotteista oli aivan väärä ja tiedustelin heidän ohjeiden mukaan palautuskäytäntöjä sähköpostitse. Ensimmäiseen viestiin ei vastattu, toisen kerran tiedustellessani sain yleiset palautusohjeet. Lähetin väärän tuotteen yli kuulausi sitten takaisin ja odotan ilmeisesti turhaan vielä tänäkin päivänä maksamaani ja tilaamaani tuotetta. Sähköpostiin ei jälleen ole vastattu.

    • Ronja899

      Olen tilannut viime vuonna muistaakseni 2-3 kertaa ja tänä vuonna jo neljä kertaa eikä koskaan ole ollut ongemia. Kerran olen palauttanutkin ja kaikki meni hyvin. Ainoastaan joulun aikaan tilauksen tulo kesti kauemmin kun ton 2-8 arkipäivää mut siitä muistaakseni tiedotettiinkin. Ite voin kyllä suositella. Mun lempishortsit on just glamshopilta ja pari ihanaa korua tuli just. Tykkään!

    • dios

      Ei kannata tilata tollasista,mä en tilaa juuri keneltäkään,no H&M nyt keväällä,ne tuli 1vko,ja voi luottaa että saa tavaran.

    • ensuosittele

      En todellakaan suosittele tätä sivustoa kenellekään! Itse tein tilauksen ja maksoin tuotteen heti. Kahden viikon päästä ihmettelin kun postia ei tullut. Laitoin sähköpostia, ei vastausta. Uhkailin kuluttajansuojalla ja vihdoin sain vastauksen. Kyseinen tuote oli jo loppunut eikä tästä ilmoitettu minulle mitään. Rahat sain kyllä takaisin mutta paska maku jäi suuhun.

    • lankesinmyös

      Tajusin lukea näitä kommentteja vasta tilattuani.. olen tilannut 2 viikkoa sitten eikä mitään ole kuulunut. Tilasin 4 tuotetta, mitä mun kantsii kirjottaa niille sähkäriä? Sais edes rahat takaisin..

    • MeniHermo

      Joo älkää tilatko mitään! Eivät vastaa mihinkään, lähetä tuotteita jne. Vien asian poliisille ja kuluttajansuoja ihmiselle. Tehkää muut samoin jos ette ole saaneet rahojanne jne! Muuten huijausfirma saa vaan jatkaa!!!!!

      • Anonyymi

        Joo, kyllä tämän kyseisen putiikin toiminta on vähintäänkin epäilyttävää. Tuotteet tulevat näköjään jostakin Kiinan piolesta ja ovat mitä ovat??
        Tilasin kengät 21.11.20 ja luvattiin tuotteet parissa viikossa. Tuotteita ei kuulunut vielä joulukuun 20. 12....joten laitoin sinne viestiä.
        Viestiin ei vastattu heti....vaan vasta runsaan viikon kuluttua. Viestissä mainittiin, että ei ole heidän vastuulla, jos tavara ei saavu perille...???
        Silloin alkoivat kellot soida.
        Suljin korttini varmuuden vuoksi. Olin juuri seuraavana päivänä menossa tekemään rikosilmoitusta, kun lävähti postin lähetyskirje , että tavara noudettavissa R-kioskista.
        No...lähdin heti noutamaan ja avasin paketin.
        Kengät olivat siustiä kiinalaista tekoa, pientä kokoa, joka ei mahtunut edes jalkaan. Siis ovat ns. Pahvikengät ....siis eivät suomalaiseen keliin.
        Jäin nuolemaan näppejäni, MUTTA EN TUOTA PRO MUOTI a suosittele kenellekään.
        "Haiskastaa rikolliselta korttien kalastajalta"
        Olkaahan tarkkana!!!


    • Aivan surkeaa palvelua! Puolitoista kuukautta olen odottanut töistä osaa tilauksesta ja minulle vastataan että tuote muka jo lähetetty. Mitään en ole saanut. Sähköpostiin vastataan viikon viiveellä jos sitäkään. Älkää ostako tuolta mitään!!!

    • Ärsyttääää

      Nyt ärsyttää menin tilaamaan vaatteita pari viikkoo sit eikä vieläkään tullut ja nyt vasta näin tän😈

    • Hediiii

      Olisimpa lukenut näitä viestejä ennenkuin tilasin... kolme viikkoa alkaa olemaan täynnä, eikä tuotetta näy. Toiseen sähköpostiin vastatttiin ja ihmeteltiin vain että eikö ole tullut. Älkää missään nimessä tilatko glamshopista mitään!!!! Sinne tais rahat mennä.

      • S_s

        Näin 2018 en myöskään suosittele vaatteet saapuivat kyllä ihan sovittuun aikaan, mutta se haju mikä kaikissa oli 🤮 ja yksi tuote ei saapunut, yksi oli väärä ja yhdestä selvästi väärää kokoa olevasta oli leikattu kokolappu pois. S-postia laitettu ja vastausta jäädään odottelemaan.


    • Triiiiiii

      Hui.. menin itekkin tilaamaan, maksoin heti n.85e arvosen tilauksen. Sivuilla pyydettiin ilmoittamaan tilauksen "lisätiedot" kenttään jos tilaus pitäisi saada mahd. Nopeasti perille. Tilasin 15.11, lisätietoihin kyselin olisko mahdollista saada tuote perille 25.11. Vaatteet tulisivat käyttöön tietyissä pippaloissa, eikä niillä muuten ole edes käyttöä. Jos tulee myöhässä, menee palautukseen. Jos ei tuotteita koko tämän kuun aikana ala näkymään, saan sellasen paskahalvauksen että luoja sitä ihmistä suojatkoon, kenet saan glamshopista kiinni.

      • Triiiiiii

        Tarina päättyikin suht hyvin. Eilen soitin firmaan, kerrottiin että tuotteeni ovat pakattavana, ja todennäköisesti saapuisivat perjantaina (tänään). Epäilin, mutta sainkin postista saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja hain paketin. Paketista uupuivat yhdet farkut, joten luonnollisesti ärsytti. Sormet sauhuten aloitin pienen avautumissähköpostin, mutta ajattelin kuitenkin vielä tarkistaa tilitietoni. Kummasin koko viestin pois huomatessani, että puuttuvien farkkujen hinta oltiinkin jo palautettu tililleni.
        Plussat; valikoima on todella laaja, hinnat edullisia, ja (minun tapauksessani) tililleni oltiin palautettu puuttuvan tuotteen hinta
        Miinuksia; pitkä toimitusaika, tosin minulle kerrottiin että on ollut nyt paljon ruuhkaa. En ole varma, olisinko saanut pakettiani ajoissa perille, ellen olisi soittanut ja kysellyt pakettini perään. Voi hyvinkin olla mahdollista että pakettini todella oli juuri silloin pakattavana, kun soitin, en tiedä. Sähköpostiviesteihini ei vastattu, sekin nyppi. Puhelinnumero piti metsästää y-tunnuksien avulla googlesta, koska kaupan sivuilla ei numeroa ollut.

        Paketti kuitenkin perillä, juuri ajoissa, eikä tarvinnut huudella palautettavien rahojeni perään niistä puuttuvista farkuista. Jos tilaan verkkokaupasta vielä joskus, otan laskulla. Ihan vaan sen takia, ettei mahd. puuttuvista tuotteista veloiteta, eikä varmasti tarvitse alkaa kyselemään rahojensa perään. Sähköpostia ongelmatilanteissa laittaisin "muodon vuoksi", mutta soittaisin kuitenkin vaikka seuraavana päivänä. Yhden tilauskerran perusteella on vaikea arvioida verkkokaupasta tilaamisen luotettavuutta, mutta tässä nyt tällainen stoori tälläkertaa. Vaatteita en ole vielä kokeillut päälleni, mutta hyvältä näyttää :)


      • Triiiiiii

        Ja tulihan siinä pettymys. Erittäin korkeavyötäröiset farkut kokoa XL, eivät mahtuneet millään. Epäilin ensin että onko lähetetty väärä koko, kun housuissa ei missään lapussa lukenut kokoa eikä pesuohjeita. Koittaessa myös kädet värjääntyivät sinisiksi. Pakkauslistan mukaan koon piti olla XL. Ylimpien nappien kohdalla ympärysmitta oli venyttämällä juuri ja juuri sen 65cm. Ei siis mikään ihme ettei mahtunut... Tutkin hieman asiaa, toisella verkkosivulla samat farkut, tismalleen samoilla myyntikuvilla (tai glamshopilla oli vain yksi kuva, toisessa paikassa paljon enemmän kuvia.), ja myös kokomerkinnät erosivat toisistaan (numero-ja kirjainkoot). Todennäköisesti ovat siis jotkut kiinalaiset pilipalikopiot kyseisestä housumerkistä. Tilaanani paidan printtiteksti oli huonolaatuinen myös kun tarkemmin tutkiskeli, joten EN TILAA ENÄÄ.


    • Voikoolla

      Olen tilannut kaksi kertaa tänä vuonna ja kerran viime vuonna (tai sitä edellisenä vuonna, en muista tarkkaan). Mitään ongelmaa ei oo ollut koskaan. En ymmärrä miksi jollain on tuollaisia kokemuksia?

    • Ärsyttää1234

      Voi ei! Tein yli sadan euron tilauksen.. Nyt ei kuulu ei näy ja sähköposteihin ei vastata ja puhelinnumeroa ei löydy et soittaisi. Pari vuotta sit tilasin ja kaikki meni hyvin.

    • Huijarifirmat

      Fiskarsforum.fi ja Tollinjatevesi.fi ovat huijareiden kenkäsivustoja ja niistä ei saatuotteita ollenkaa!

      • kusetettukettu

        Just selailin näitä ja hämärältä vaikuttavat... Onko muilla kokemuksia?


    • Tiina690

      Jos tarkoitatte glamshop.fi verkkokauppaa niin siellä lukee että ne on toiminut jo vuodesta 2011. Ei kai mikään yritys voi toimia noin kauan jos se huijaisi... nää jutut kuulostaa aika mustamaalaamiselta ja oliskohan yhden ja saman henkilön kirjoittamia. Ei noin voi vaan olla. Taitaa kilpailija tai yksi pettynyt asiakas yrittää mustamaalata kuitenkin nähtävästi melko isoa yritystä ainakin niiden verkkokaupasta päätellen. Ei mikään iso tai edes pieni yritys toimi jos noi jutut olisi totta.

    • Huonopalvelu

      Toinen tilaus tälle vuoteen ja 2 viikko taas kulunut, sähköposteihin ei myöskään vastattu. Ei kannata tilata jos kiire saada tuote. Itse haksahdin -10% tarjoukseen.

    • Huijattua

      Toimituksessa kestää todella kauan ja sitten tulee eri tuotteita mitä alunperin piti tulla. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tämän putiikin kanssa. Olisinpa lukenut täältä ensin.

    • Lisalopez

      Mulle tuli vaate jossa jotain valkoista likaa ja tekonahkaosassa naarmuja :/
      En suosittele

    • Kuopio

      Muutaman kerran olen tilannut tältä firmalta vaatteita kuluneen vuoden aikana. Jokaisessa tilsuksessa on ollut vähän häikkää,sähköposteihin vastaavat aina n.1-2viikon kuluttua,palautusohjeita odottelin ensimmäisellä kerralla niin kauan että 14 päivän palatusaika oli jo mennyt umpeen. Tästä ei onneksi tullut itselle laskua. Sitten on ollut vääriä tuotteita,puuttuvia tuotteita jne. Nyt olen tilannut paketin ja odottanut kahdeksan päivää. Katsotaan millon tulee. Aina olen ottanut Klarna-laskun niin ei ole tarvinnut odotella rahoja,suosittelen. Yhden kerran jouduin uhkaamaan haastemiehellä yms.niin sitten vastasivat s-posteihin rivakasti ja sain -10% lahjakortin. Että semmonen on tämä kauppa :D Älkää maksako etukäteen mitään,helpottaa

    • Anonyymi

      Vuosia sitten tilailin tältä firmalta aika ahkeraan vaatteita, eikä ollut ongelmia. Tavarat tuli muistaakseni noin viikossa, ja vaatteet/korut oli sitä mitä pitikin. Kunnes sitten kerran jouduin odottelemaan tilaustani järkyttävän kauan! Varmaan joku 2-3viikkoa siinä ainakin meni. (en ottanut vielä tuossa kohtaa kyseiseen firmaan yhteyttä, eli en tiedä olisinko saanut mitään vastausta...) No, lopultakin pitkän odottelun jälkeen paketti saapui. En muista oliko kyseessä vaate vai joku koru, mutta sain väärän tuotteen. Oliko sitten väri väärä vai väärä koru tai jotain.. No, siihen loppui mun Glamshopin rahoittaminen. Pitkä odotteluaika ja väärä tuote herätti aika suuren epäluulon kyseistä firmaa kohtaan. En yksinkertaisesti uskaltanut/viitsinyt tilata heiltä enää mitään. Ja nyt heidän nettisivuja selatessa olen huomannut, että kovin on tutunnäköistä tavaraa. Ainakin meikkisiveltimet, meikkipussit ja alusvaatteet on tarjolla myös Wishillä.

    • Anonyymi

      Tein tilausken 10 päivää sitten. Olen lähettänyt spostia milloin se lähetetään? ei vastausta, eivätkä vastaa puhelimeen. Otin laskulla onneksi . Peruin tilaukseni nyt viestillä, sekä spostilla. Todella surkea firma. Itse odotan että toimiva firma vastaa sposteihin saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 päivän sisällä. Paska maku jäi, en tilaa koskaan enää mitään.

      • Anonyymi

        Huonoja asialaspalvelijoita


      • Anonyymi

        Itse tilasin kanssa viikko sitten kolme tuotetta mutta edelleen lukee että tilaus odottaa käsittelyä. Äsken laitoin spostia sinne että perun tilaukseni. Onneks otin itsekkin laskulla.


    • Anonyymi

      Tilasin lämpökäsineet 27/11-20 rahat menee tililtä 31/12-20 käsineitä ei ole vieläkään tullut. Teen rikosilmoituksen, kun firmasta ei olla yhteydessä.
      Olen useaan kertaan viestitellyt. Onkohan joku feikkifirma, mietityttää. Visakortin suljin varoiksi.

    • Anonyymi

      Ala-arvoinen firma!!

    • Anonyymi

      Tilasin kengät ja meni reilusti yli kuukausi. Kiinasta tuli pikakirjeenä ihan hirveät kengät,ei olleenkaan vastaa kuvaa.Väri levinnyt ympäri kenkää. Support-tiimi ei vastaa,kun kysyn palauteksesta. PASKA HUIJARI FIRMA on PRO MUOTI

    • Anonyymi

      Tämä virma on ihan perseestä ,elkää ihmeessä tilakko mitään ,mullekkin tuli 40 e turha menetys ,ei kannata mennä käräjille ,mutta vituttaa kumminki ,opiksi tämä viesti kaikille.

    • Anonyymi

      Älkää ikinä tilatkin mitään , tulee väärää tai ei vastaa mainosta . Jos tulee , Itse pitää maksaa Palautus vaikka selvästi vika lähetyspäässsä ja rahaa ei kuulu takas . Rikosilmoitus ok !

    • Anonyymi

      Käytän enää suomalaisia nettikauppoja joilla myös kivijalka liike jonne voi kävellä sisään .. muoti pro huijausta alusta loppuun

    • Anonyymi

      Älkää ikinä tilatk muoti proosta et saa mitä tilaat vaan mitä sattuu tulemaan , mainos täyttä valetta , itse maksat palautuksen mutta rahoja et saa..... tai ehkä ne tuodaan kävellen ... huijausta todellakin

    • Anonyymi

      paskaa palvelua

    • Anonyymi

      Tällä yrityksellä taitaa olla sama meno edelleen. Tuotteita ei tule, puhelimeen ei vastata eikä tule vastauksia sähköpostiinkaan. Älkää tilatko täältä mitään.

      • Anonyymi

        Olen kerran tilannut ja toimitus tuli normaalisti. Nyt olen odotellut toista tilausta jo noin 2 viikkoa. Laitoin viestiä välissä kun ei kuulunut ja seurantalinkissä ei tapahtunut mitään. Oli yksi tuote loppunut, eivätkä olleet siitä ilmoittaneet!?Vaihdoin toiseen tuotteeseen ja odottelen tuleeko pakettia.


    • Anonyymi

      Minulla myös huonoja kokemuksia glamshopista. Tilauksesta kului kolmatta viikkoa, eikä pakettia näkynyt. Kyselin perään, ei vastausta. Kun paketti sitten tuli, toinen oli jotain kiina kamaa ja toinen aivan erilainen kuin myyntikuvassa. Laitoin asiasta viestiä, eikä taaskaan vastausta, ei edes pahoittelua.

    • Anonyymi

      Joo ei voi suositella. Todella huono laatu vaatteissa ja toinen vaate oli likainen😅 Postimaksut piti maksaa palautuksesta kuitenkin.

    • Anonyymi

      Selvä
      Huonot vaateet, maku ruoka mitä saa syödä ostaa psykiatrian rahapussi varastaminen,kun on rahansa tuhlsnnut sormi peliinsä,muut tekee makua huono ruoka kassat Suomi 2022

    • Anonyymi

      Tilasin rintaliivit 7.9, tuli jo karhulasku, eikä näy liivejä. Todella pettynyt.

    • Anonyymi

      Tilasin GlamShopista hameen, vasta sen jälkeen tulin lukemaan kokemuksia siitä verkkokaupasta. Pistin hieman katkeroituneena viestiä yritykselle, kun ei ollut kahteen ja puoleen viikkoon kuulunut hameesta mitään eikä seurantakoodissakaan ollut edistystä näkynyt. Sen jälkeen kun kyselin hameen perään he laittoivat sen postiin ja oikea hame tuli perille

    • Anonyymi

      Varokaa tätä yritystä, eli älkää missään tapauksessa maksako tilausta suoraan luottokortilta tai pankkitililtä!!! Itse olen odotellut tilauksen käsittelyä jo pitkälle toista kuukautta, ja olen lähetellyt useita viestejä sähköpostitse ja somen kautta aamatta minkäänlaista vastausta. Vasta yhteydenotto Klarnan kautta tuotti tulokseksi yhden sähköpostin, jossa kerrottiin, että tuotteen saanti on viivästynyt, mutta tuote on lähiaikoina saatavissa. Tilaukseni on kuitenkin edelleen käsittelemättä, eli tuo viestikin saattaa olla pelkkää valetta. Klarnahan on yrityksille tärkeä yhteistyökumppani, joten heidän oli pakko lähettää tuo viesti. Vastenmielinen firma.

    • Anonyymi

      Tein tilauksen glamshopista pari viikkoa sitten, eikä sitä näköjään ole otettu edes käsittelyyn. Laitoin sähköpostia, että haluan peruuttaa koko tilauksen. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tapahtuu. Minulla ei muuta olekaan kuin aikaa, kiusata kaikki arveluttavat firmat hermoromahduksen partaalle, pitääkin jo alkaa verrytellä. :)

    • Anonyymi

      Hiukka pelästyin, kun vasta tilattuani luin näitä kommentteja. Sain kuitenkin tuotteeni 4 päivää tilauksen jälkeen ja tuote oli täysin kuvauksen mukainen. Tyytyväinen 🤩

    • Anonyymi

      Fenevo putiikki on paska huijausfirma. Älkää erehtykö ostamaan sieltä mitään. Tuotteet ihan paskoja

    • Anonyymi

      Heillä on puhelinnumerokin. Miksi ette soita sinne ja kysy tilannetta?

    • Anonyymi

      Sain paketin ei vastannut odotuksia yritin lähettää takaisin mutta maksaa 58@ ja tulli päällä.niin se ei kannattannu voi heittää roskiin se olihuono kauppa. Mutta vahingosta ei rikastuu mutta toivottavasti viisastuu en tila enä .

      • Anonyymi

        En kyllä usko sinua. Tämä on Suomalainen pulju. Ei ole mitään tullimaksua. Palautusohjeet sain ihan sähköpostilla kun pyysin.


      • Anonyymi

        Olet tainnut sekoittaa johonkin ulkomaalaiseen nettikauppaan.


    • Anonyymi

      Onko Turkuunkin nykyään tullimaksut :D :D :D

    • Anonyymi

      Oma kokemukseni: Asiakaspalvelu ystävällinen. Tuotteet tulivat nopeasti, mutta eivät olleet minulle kuitenkaan sopivia. Palautus onnistui hyvin. Ei huonoja kokemuksia.

    • Anonyymi

      Ei kannate tosiaan tilata. Lähetykset kestää eikä sähköpostiinkaan helpolla vastata.😡

    • Anonyymi

      Surkeaa palvelua!

    • Anonyymi

      Heillä kylläkin lukee, että pääsääntöisesti toimitus 2-8 arkipäivän sisällä. Itse olen tilannut Glamshop.fi sivustolta muutaman kerran. Kaikki on sujunut ihan hyvin. Yhdet tuotteet lähetin takaisin ja ei ollut mitään ongelmaa vaihdoin ne toisiin tuotteisiin. Toisesta tilauksesta pidin kaksi ihanaa paitaa. Ei mitään valittamista.

    • Anonyymi

      Kenkabutik.fi on huijaussivusto!! Älkää ostako mitään!!

    • Anonyymi

      Olen tilannut monta kertaa. Valitsin kyllä laskun maksutavaksi, kun luin täältä nämä huonot kommentit. Osa tuotteista on ollut ihania ja osa ei sopivia. Mutta näinhän se usein menee naistenvaatteissa. Kaikki ei sovi omalle vartalolle. Minulla ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa. Muutama ihana paita ja neule heiltä on tullut pidettyäkin ja yhdet mukavat legginsit sekä ainakin kaksi mekkoa. Sähköposteihin vastaavat kyllä todella hitaasti. Pyydän heiltä heti sähköpostilla palautuslomakkeen, kun olen tehnyt tilauksen, ettei tarvitse sitä enää miettiä kun tilaus on jo saapunut.

    • Anonyymi

      Laitoin pienen tilauksen Glamshop.fi :lle ennen isompaa tilausta, ihan vain testatakseni tuleeko sieltä koskaan mitään perille. Ei vaikuta tulevan. Sähköpostiinkaan eivät vastaa.

      [email protected]

      Lienee nämä hyvät kokemukset pelkkää mainontaa ja totuus löytyy huonoista kokemuksista.

      En suosittele tilaamaan mitään Glamshopista tämän kokemukseni perusteella.

    • Anonyymi

      Kolme kertaa olen heiltä tilannut. Toimitusaika oli kyllä todella pitkä. Taisi vierähtää 2 viikkoa (sivuilla lukee 2-8 arkipäivää). Vaatteet ovat aika pieniä. L koko on isoin koko ja sekin vähän pienemmän puoleinen. Vastaa jo enemmän M kokoa. Joistain tuotteista löytyy kyllä XL kokoakin. Paidat jotka pidin ovat ihan hyviä. Nytkin päälläni on heiltä tilattu neulepaita. Vastaavat sähköposteihin kyllä tosi hitaasti. Olen monta viestiä heille laittanut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe