albatros travel

matkakuumetta1

Onko hyviä tai huonoja kokemuksia Albatros Travelistä? Hieman esim. pohdituttaa, ettei yritystä ole suomalaista osoitetta.

76

20802

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miiru1

      Olemme lähdössä Willi länsi reissulle. Yksi tuttavan tuttava käynyt ja kovasti kehui.
      Yhtiön toimisto on Köpiksessä.

      • Petetyt

        Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!


      • Miiru1
        Petetyt kirjoitti:

        Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!

        Ainakin kaikki järjestelyt on toiminut hyvin. Opaskin kuulemma oli tosi hyvä.
        Kerron sitten kun palaamme reissusta toukokuussa.


      • huijari? koijari?
        Petetyt kirjoitti:

        Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!

        HUIJARIN TEKSTIÄ? Jos olisi asiaa, olisi varmasti kirjoittanut perustelut väitteelleen.


      • Afri
        Petetyt kirjoitti:

        Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!

        Itse Afrikan kiertomatkalla helmikuu 2016. Kaikki hoidettu hyvin. Huippu opas. Matkalla muita todella monia matkoja tehneitä. Kaikki kehuivat ko firman järjestelyjä


      • Jeesmatkat

        Ollut kahdesti Albatrosin reissulla Afrikassa. Molemmissa kohteissa kaikki toimi erittäin hyvin. Loistava opas. Ei kertakaikkiaan mitään valittamista.


    • Urbanus

      Olimme Albatrossin matkalla Toscanassa pääsiäisviikolla. Matka oli todella onnistunut. Matkaohjelma oli tiivis ja matkalla joutui paljon tekemisiin muitten matkalaisten kanssa. Tämä mietitytti ennakkoon, mutta turhaan - matkaseura oli todella mukavaa ja samanhenkistä. Matkat ja matkaohjelmat on etukäteen informoitu sen verran hyvin, että varmaankin matkaan "karsiutuu" väkisinkin samanhenkistä porukkaa.
      Opas oli erittäin hyvä, mikä varmasti isolta osalta teki matkasta mielenkiintoisen .
      En tunnista kyllä noita aikaisempia kommentteja meidän matkastamme. Kaikki osanottajat olivat tyytyväisiä ja sen osoituksena viimeisellä yhteisellä illallisella lahjoitimme oppaalle pullon erinomaista Toscanalaista viiniä.
      Ainakin Toscanaa voimme suositella!
      Ainoa miinus oli kylmä hotellihuone osalla porukasta. Siihen ei saatu parannusta viikon aikana.

      • Miiru1

        Täällä ollaan San Franciscossa. Oikein hieno matka. Opas tosi hyvä. Varaamaan vaan Albatross matkoja.


      • Villi Länsi -matkalainen
        Miiru1 kirjoitti:

        Täällä ollaan San Franciscossa. Oikein hieno matka. Opas tosi hyvä. Varaamaan vaan Albatross matkoja.

        Todella hyvä ja mielenkiintoinen matka, erittäin hyvä opas ja kaikki toimi moitteettomasti. Suoritusmatka on (4200 km) ajoa mutta välimatkat ovat Amerikassa pitkät. Upeat kansallispuistot ja nähtävyydet palkitsivat istumisen.


      • pikku myy
        Miiru1 kirjoitti:

        Täällä ollaan San Franciscossa. Oikein hieno matka. Opas tosi hyvä. Varaamaan vaan Albatross matkoja.

        Kerro vähän lisää matkasta. Miten kaupunkipysähdykdet on järjestetty? Varusteet, mitä ei ainakaan tarvitse :)


      • Miiru1

        Nyt vasta huomasin, että kyselit. Kaupunkipysähdykset hyvin järjestetty. Hotellit keskustassa. La:saa Hollywoodissa. Paljon nähtävää koko ajan. Kanjoneilla oli aika viileää eli myös lämmintä mukaan. Hieno reissu. Suosittelen.


      • Anonyymi

        Olin Toscanan matkalla 1.-7.4.2023 kotiin tuomisena flunssa kylmän ja likaisen huoneen vuoksi. Viimeisenä yönä elukka puri selästä yöpaitaan tuli veriläiskä . Selässä kutina. Vuode huono. Ikivanhat likaiset huopapeitot. Inhotti koko vuode. Huoneen lattia oli likainen pölyä paljon sängyn alla. Lattiaa ei siivottu koko aikana
        Suohkusta tuli kylmää vettä ajoittain kun lämpö ei ollut päällä kun hotelli säästi kaasua. Yleisissä tiloissa ei ollut lämpö päällä koko aikana.

        .4.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin Toscanan matkalla 1.-7.4.2023 kotiin tuomisena flunssa kylmän ja likaisen huoneen vuoksi. Viimeisenä yönä elukka puri selästä yöpaitaan tuli veriläiskä . Selässä kutina. Vuode huono. Ikivanhat likaiset huopapeitot. Inhotti koko vuode. Huoneen lattia oli likainen pölyä paljon sängyn alla. Lattiaa ei siivottu koko aikana
        Suohkusta tuli kylmää vettä ajoittain kun lämpö ei ollut päällä kun hotelli säästi kaasua. Yleisissä tiloissa ei ollut lämpö päällä koko aikana.

        .4.

        Hei! Miksi kärvistelit sellaisessa huoneessa? Silloin pitää heti antaa palautetta hotellille ja/tai oppaalle ja he katsovat mitä asian korjasmiseksi voi tehdä!


    • mila9

      Hei !

      Nimimerkki "petetyt" kertoisitko tarkemmin mitä tarkoitat että Albatros travel on huijarifima. Itse oli alkuun innolla lähdössä Toscanan matkalle, mutta mieleen on hiipinyt epäilys että onko kaikki hyvin kyseisessä firmassa. Minkälaisia pettymyksiä sinulla on ollut ?

      Kysyin nimittäin puhelimitse tarkempia tietoja syyskuun matkojen lentoaikatauluista mutta sain niin epämääräisiä tietoja, että rupesi hieman epäilyttämään, mistä on kysysmys. Onko niitä matkoja ollenkaan tulossa. En uskalla kuitenkaan varata ennenkuin saan tarkat tiedot matkasta kellonaikoja myöten, mutta niitä en ole saanut.

      • Urbanus

        Kerroin jo aikaisemmin meidän onnistuneesta Toscanan matkasta... Kyseenalaistan nimim. "Petetyt" kaltaiset arvostelut, joissa ei ole mitään perusteluita...
        Itselläni oli kyllä aivan päinvastainen käsitys puhelinneuvonnasta keskusteltuani heidän kanssaan, useampaankin otteeseen, matkakohdetta "arpoessa"... Infopuhelin sijaitsee Tanskassa, missä on sitten suomalainen palveluhenkilöstö...
        Pääsiäisen matka tapahtui Norwegianin lennolla. Samalla lennolla oli myös Aurinkomatkalaisia. Lento oli Roomaan, josta linja-autolla sitten Chianciano Termeen. Samasta hotellista suoritettiin kaikki retket, mikä oli kätevevää...
        Toscanan matkaopas Joonas tietää paljon ja teki matkaohjelmasta tosi mielenkiintoisen.
        Ainahan matkalla saattaa sattua jotain, mikä ei miellytä kaikkia. Omasta asenteestakin on paljon viihtyminen kiinni. Meitä oli 40 henkilöä ja lähes kaikkien kanssa tuli keskusteltua - kukaan ei ilmaissut, että olisi katunut matkalle lähtöä. Moni alkoi suunnittelemaan jo seuraavaa matkaa.
        Muutaman huoneen kylmyys oli kyllä harmituksen aihe...
        Rohkeasti mukaan, avaralla mielellä, niin kaikki menee varmasti hyvin...
        Niin...noiden lentojen aikatauluja on varmasti aika mahdoton näin varhaisessa vaiheessa tietää, kun Albatros käyttänee useita lentoyhtiöitä ja aikataulut samoillakin yhtiöillä vaihtelevat noin pitkällä ajalla.
        Seuraavaa matkaa suunnittelemme Sorrentoon...


    • Hazardi Hasse

      Olin Amerikan alkulähteillä- matkalla, ennakkoon hieman epäilytti mutta oli tosi hyvä reissu ja hintansa väärti! Hyvin järjestetty ja omaa aikaa myös runsaasti! Lähden toistekin Albatrossin "siivelle"!

    • Huijaavat esitteiden kuvilla, saatat joutua rotankoloiseen huoneeseen ja jos et muista paikanpäällä valittaa kirjallisesti niin unohda jopa se 10% reklamaatiomaksu joka on maksimi mitä hyvittävät.
      Åitini sai hissikuilujen välissä olevan sokkeloisen yksiön ilman parveketta vaikka lisämaksusta 270€ piti olla parveke ja kaikki mitä esitteessä luvattiin. Ei ollut luxusta eikä edes rauhaa. Eikä myöskään palautusta matkan hinnasta. Emme suosittele jos haluat sitä mitä tilaat.

    • wixzu

      Epäilytti lähteä tuntemattoman matkatoimiston kiertomatkalle.
      MUTTA kaikki pelasi ! Opas oli tosi ammattitaitoinen -hyvä Juha !
      Turha valitella jälkeenpäin, kun opas voi heti käsitellä valituksen eli vaikka heti vaihtaa
      uuden huoneen. Kyllä sitä on itsekin joutunut muutamalla matkalla "rotankolon" vaihtamaan. Kiertomatkoilla on tosi mukavaa ja täsmällistä porukkaa ;tosi maailman- matkaajia. Onneksi juntit, örveltäjät ja marisijat tajuavat pysyä pois näiltä matkoilta.
      Se meidän matka oli: Inspiroiva itärannikko :USA-Kanada . SUOSITTELEN !!!

    • EaAl

      Hei!
      Hyviä kokemuksia matkalta. Kannattaa lähteä, hinnat halvemmat, oppaat ammattitaitoisia ja mukavia. Turhat hienostelut puuttuu aitoja kokemuksia kustakin kohdemaasta. Reissuun vaan Albatros-Trvelin mukana!

    • huhta

      Olimme syyskuun lopussa Islannin matkalla! Todella asiantuntija opas Kaisa. Kertoi kaikesta ja hotelli oli hyvä ja retket mahtavia!
      Nyt lähdemme Villi Länsi matkalle Kaliforniaan! Odotamme innolla ! Saimme kuulla vain hyvää keväällä samalla matkalla olleille!

    • Nabucco

      Loistava oopperamatka Veronaan. Joonas opas oli ihan paras ja kaikki toimi. SUOSITTELEN.

    • qrst

      Olimme keväällä 2015 Toscanassa.KAIKKI sujui todella hyvin. On luotettava matkanjärjestäjä. Lentoaikataulut saa noin pari kuukautta ennen matkaa. Nyt toukokuussa olemme luottavaisin mielin lähdössä Sorrentoon.

    • astmaatikko

      Pysyykö astmaatikko ryhmän vauhdissa mukana? Eli onko kävelytahti kovin ripeää?

    • astmaatikko

      nostan ylös

      • Anonyymi

        Soittivat Albatrosilta että Ecuadorin matkalle on paikka, jossa on toinen matkustaja hytissä risteilyn ajan , muuten huone omassa käytössä . Hinta matkasta 900 e edullisempi kuin kokonaan omalla huoneella ja hyvillä. Virkailija Mirka ehdotti että mietin asiaa pari päivää , haluanko lähteä. Olin odottanut jonotuslistalle vapautuvaa paikkaa . Soitin Albatrosille kahden päivän kuluttua , sama virkailija Mirka sanoi paikkani ja toisen henkilön paikan ostaneen pariskunnan eikä ole enää mahdollista tulla matkalle mukaan . Melkoinen ohari ja käsittämätöntä toimintaa Albatrosilta !


    • miirukka

      Viime vuonna svengaava etelä. Tänä vuonna etelä Korean kiertomatkat. Molemmat hyviä. Jälkimmäinen matka hyväkuntoisille, koska paljon kävelyä. Suosittelen Albatrossia. Myös willi länsi ja pitkä matka andalusiaan tehty. Todella hyvät hotellit ja oppaat.

    • Miisai

      Keväällä 2015 Toscanassa. Todella hyvä ja mielrnkiintoinen matka. Oppaamme Joonas paras ikinä. Oli aidosti kiinnostunut kultturista, historiasta, taiteesya ja se näkyi ja kuului opastuksessa. Päivät oli pitkiä, mutta kun asuttiin koko aika samassa hotellissa, ennätti kuitenkin hyvin palautua seuraavaan päivään. Olin ensimmäistä kertaa Toscanassa, toivottavasti ei viimeistä. Kaikkiaan hyvin järjestetty, mielenkiintoinen matka.

    • Tyytyväiset

      Olimme neljän naisen porukalla Kauneinta Portugalia kiertomatkalla 2014 keväällä ja kaikki olimme todella tyytyväisiä matkaan. Majoituimme Cascaisissa ja hotelli oli kuvauksen mukainen, opas aivan loistava Portugalin historian, maantieteen, kulttuurin ja politiikan asiantuntija ja piti ryhmästä huolta lähes 24/7.
      Muista Albatross Travelin järjestämistä matkoista minulla ei ole vielä kokemusta, mutta tämän perusteella olen innokas lähtemään uudelleen mukaan.

    • Matkaton

      EI kovinkaan korkeaa arvosanaa voi antaa. Meidän matkamme peruuntui . Olimme varanneet pakettimatkan ja tämä matkatoimisto vahvisti varauksen. Maksoimme matkan, eikä toimisto ilmoittanut muuta kuin vahvistuksen maksun saapumisesta. Siis uskoimme kaiken olevan kunnossa, mutta kuinka ollakaan, noin viikon kuluttua ilmoitettiin meille, että meidän (2 hlö) pitäisi maksaa noin 1000 euroa lisää, jotta matka toteutuisi. Vastausaikaa aikaa saimme ruhtinaalliset 2 vuorokautta. Periaatteessa jopa tuo vastausajan lyhyyskin on kuluttajansuojan vastainen. Koska tämä vaikutti niin selvästi vedätykseltä päätimme vaatia maksun takaisin. Sen saimme, mutta emme suinkaan saaneet takaisin luottokorttiprovisiota, joka on sangen huomattava. Tämän kokemuksen perusteella en tule käyttämään toimistoa koskaan. Luonnollisesti en myöskään suosittele.

    • PyhänTapionmonastery

      Nimimerkille "Tyytyväiset" esittäisin kysymyksen, että tosiaanko teille kaikille neljälle järjestettiin tämä kiertomatka, varmaan tuottoisa reissu järjestäjän kannalta? Mutta noin muutoin, kuinka moni näistä Arial Travelsin ilmoittamista matkoista oikeastaan koskaan toteutuu, kuka missä tietää? Ko. järjestäjän sivujen kieli on jo niin omituisen huonoa suomea, ettei se herätä luottamusta. Jos Suomeen matkoja suuntaava järjestäjä vähänkään haluaisi nähdä vaivaa, mikä olisi helpompaa kuin "suomentaa" sivujensa kirjoitukset, näin vain ei tapahdu. Arial Travel siis edelleenkin vie asiakkaitaan vierailulle esim. pyhän Tapion luostariin, vaikka missään muualla, koko maailmalla, sellaista paikkaa ei tunneta, ei suomennoksena eikä ilman!
      Vaikuttaa siltä, että tällä matkanjärjestäjällä on tarjolla paljon enemmän matkoja kuin he koskaan elävässä elämässä kykenisivät hoitamaan ja järjestämään, kertokoot nyt alkuun vaikka ensimmäisestä oikeasti järjestämästään Sahalinin saarten matkasta yms., yms.!

      • Häh-täh-ai-on-vai

        Täällä keskustellaan Albatros Travel-yrityksestä eikä Arial Travel-toimistosta, joka on kai eri yritys?


    • Eppula

      Neljällä matkalla olleena voin sanoa että ovat hyvinkin hintansa väärti, oppaat pääosin hyviä esim Intia Sari ja Toscana Joonas.

    • tyytyväinentytti

      Kaikki sujui todella hyvin Tokiossa jouluk.2016. Uutta matkaa suunnitellaan

    • Safarille

      Kerran Tansaniassa ja kahdesti Etelä-Afrikassa Albatrossilla. Kaikilla matkoilla järjestelyt ja oppaat ensiluokkaisia. Hinta/laatu -suhde paras mahdollinen. Emme enää muita matkatoimistoja edes katsele.

    • Kiertomatkalainen

      Kahdella Albatross Travelin matkalla olleena voin suositella. Eka matka oli 2015 Etelä-Englantiin (lennot norskilla), opas asian tunteva, oli jonkin verran omaa aikaa, mielenkiintoiset kohteet ja kivat matkakumppanit (suht hintavia kiertomatkat ovat, että perus kännituristit ei tule :D), ja hyvät hotellit.

      Toinen matka oli Portugaliin 2016, yöpymiset Estorilissa (3km Cascaisista). Samat kehut pätee tähänkin matkaan. Lennot oli TAPilla ja se onkin ainoa miinus, mutta hirveät lentojen kellonajat ei ole matkatoimiston vika (lähtö Helsingistä vähän vaille viisi aamulla, takaisin Helsingissä neljältä aamulla). Oli yksi "oma" päivä, jolloin ei lähdetty yhdessä mihinkään, mutta opas antoi kyllä hyvin vinkkejä mihin mennä. Sama koski lähtöpäivää, kun kone lähti vasta illalla Lissabonista.

    • Mietteliäs26v

      Minkä ikäistä porukkaa kyseisillä matkoilla yleensä käy?

      • samakiertomatkalainen

        Ylläolevan kommentin (kiertomatkalainen) kirjoittaja vastaa, että noilla kahdella (Etelä-Englanti ja Portugali) ikähaitari oli parikymppisistä about seitsemänkymppisiin. Montaa yksinmatkaavaa ei ollut (molemmilla pari-kolme), vaan lähinnä vanhempi-lapsi -kaksikoita ja pariskuntia. Taisi olla parit kaveruksetkin (ainakin yksi opettajakaksikko toisella matkalla).


    • Heitai

      Olemme tehneet kaksi matkaa Albatrossilla puolenvuoden sisällä . Pitkä Fuengirolaan ja kahdeksan päivää Toscanassa. Molemmissa järjestelyt toimivat erinomaisesti . Hyvin suunnitellut paketit: puolihoito, hyvä opas ja retket. Jostain syystä matkaseurakin valikoidun ystävällistä. Jatkossa varma valinta.

    • Tros

      Olemme tehneet kolme matkaa (Willi Länsi, Inspiroiva Itä-rannikko ja Mahtavat Kalliovuoret) Ei mitään valittamista! Seuraavaksi vuorossa Borneo. Erinomaiset oppaat, suosittelen lämpöisesti :)

    • Kokenutmatkaaja

      Kävimme Albatrossin Svengaava Etelä musikkimatkalla, jonka ohjelma ja suomalainen opas aivan loistavia. Roots musan diggareille todellinen löytö. Kaikki toimi luvatusti ja itse asiassa ohjelmaa oli ennalta ilmoitettua enemmänkin. Suosittelen varauksetta.

    • helenaturusta

      Tulinpa juuri Mandelan jäljillä- matkalta Afrikasta. Loistomatka ja loisto-opas Joonas.
      Uudelleen Albatros-matkalle ilman muuta!

    • Kiinnost

      Kokemuksia Kreikan matkoista? Onko tuo kulttuuri/kokkausmatka uusi tuote? Lähdössä yksin matkaan ja jänskättää, että miten jaksaa kaksi viikkoa vieraassa seurassa.

    • Muoto

      Ensi marraskuussa olisi matka Peruun , Machu Picchulle, onko kokemusta millainen matka on?

    • Lerici

      Piemonte ja Cinque Terre kiinnostavat syksyllä mutta mistään tämän matkanjärjestäjän sivuilta en löytänyt hotellitietoja, näytösmielessä jopa varasin, mutta ennen maksua ei tietoa hotelleista eikä niiden sijainnista (Piemonte 3 yötä, La Spezian alue 4). Printtimainokset lehdissä ovat ammattimaisia, mutta jossain mättää. Kahdeksan päivän matkan hinta on n € 1600, väkisinkin miettii taas kerran kannattaako satsata valmismatkoihin...

      • päivännouto

        Hei, olemme olleet kahdella Albatrossin matkalla, molemmat ammattitaitoisesti vedettyjä. Hotellitiedot tulevat postitse vähän ennen matkaa, samoin lentoliput. Paljon olemme tehneet omatoimimatkoja aiemmin, nyt siirryimme valmismatkoihin eikä yhtään kaduta. Ainakin Albatrossin Tokion matka ja Kanadan kiertomatka olivat mainiosti järjestettyjä, erittäin hyvät oppaat, tietoa jaettiin runsaasti ja mitä oppaat eivät tienneet, ottivat selvää ja aina kertoivat. Matkakohteet esim. Kanadassakin oli huolella valittu, emme olisi voineet olla tyytyväisempiä. Seuraavan matkamme olemme jo varanneet tästä matkatoimistosta, suosittelen lämpimästi!


    • Hitaammin

      Huono kokemus paras pitkä Portugaliin- matkasta maaliskuussa. Ensinnäkin Portugalissa on tuolloin kylämää, sataa ja tuulee kovasti joka päivä. Cascaisissa hotelli on kovin syrjässä kaikesta. Remontti yläkerroksissa aiheutti kokopäiväistä melua. Retkillä kävelyvauhti armottoman kova. Matkan hintaan tulee päivällisjuomista n 200 euroa lisämaksua, vettäkään ei maksutta saa, vaikka sen olettaisi kuuluvan puolihoitoon. Emme suosittele.

    • AN791

      Hyviä on. Otin kerran talteen koalan kuvan.

    • pirkko80

      Kolme Albatros travel-matkaa tehneenä en yhdy edellä oleviin harmituksiin. Oppaat loistavia, huone vaihdettiin, jos ei kelvannut. Mukavaa, eri-ikäistä matkaseuraa ja kiintoisat ohjelmat. Etelä-Korea-Japani on nopeatahtinen, muttei liian rasittava. Pitkä USA:n bussimatka oli hyvin tauotettu. Yksi matka peruuntui ( liian vähän osanottajia) ja siitä ilmoitettiin ajoissa. Ohjelmien lisämaksut valinnaisista kohteista on ilmoitettu matkaohjelmassa. Vertailun vuoksi teimme Kiinan kierroksen Olympialla: loistava opas, hieno ohjelma, mutta hinta oli tuntuvasti kalliimpi. Nyt valitsimme Albatros travelin Etelä-Amerikan kierroksen, ja syynä oli tuntuva hintaero verrattuna Olympian vastaavaan ohjelmaan.

    • pirkko80

      En ymmärrä väitettä, ettei ole Albatros travel - yritystä. Heidät tavoittaa hyvin puhelimitse ja sähköpostilla ja he pitävät matkan varanneisiin yhteyttä. Albatros travel on tanskalainen perheyritys ja se selviää, jos lukee Albatrosin nettisivut. Matkat on varattava hyvissä ajoin ja erityispyynnöt otetaan huomioon (esim. lentopaikka koneessa). Kustannukset on ilmoitettu ohjelmassa ja valinnaiset kohteet maksetaan matkan maksun yhteydessä. Ja matkalla oppaat ovat järjestäneet apua ongelmissa, sillä he antavat kännykkänumeronsa matkan ajaksi.

    • Tupuna49

      Olin Vietnamin kierroksella 2016 Albatros Travelin kanssa, matka upea, hyvä opas ja paljon nähtiin. Ainoa mikä kummastutti, oli että opas keräsi paikan päällä n. 100 euroa per henkilö tipeiksi paikallisoppaille ja kuskeille. Tämä keruu ilman mitään kuittia. Tämä kyllä pitäisi sisällyttää matkan hintaan kuten aiemmin Tema-matkoilla ja Lomalinjan matkoilla. Tästä menettelystä oli kyllä mainittu matkatoimiston nettisivuilla, mutta minulla jäi kyllä vähän epäluuloinen olo.

      • Anonyymi

        Koska olet tipeistä kuitin saanut?


    • VanhaPatu

      Olin syksyllä 2017 ensimmäistä kertaa Albatrossin järjestämällä matkalla kohteena Irlanti. Matka oli kaikin puolin hyvin järjestetty ja matkanjohtaja erityisen pätevä. Omaa aikaakin oli varattu ihan mukavasti. Itselleni jäi varsin hyvä kuva yrityksestä.

    • matkustellaan

      Albatrosin mukana kumppanini kanssa: USA- kierto eteläisissä valtioissa mm Atlanta Memphisin Graceland, New Orleans, Meksiko: lähinnä intiaanialueilla kiertomatka, Italia- 3vkoa Sorrentossa, Espanja- Benalmadena 4 vkoa, olemme lähdössä uudestaan Espanjan Aurinkorannikolle nyt syksyllä ja keväällä Italiaan Venetsia ym. Olemme siis varanneet kuusi matkaa ja tähän asti olemme olleet erittäin tyytyväisiä-- opas todella on asiantuntija ja lähes aina paikalla-- ryhmät kun on majoitettu samaan hotelliin eikä siroteltu ympäriinsä. Tästä se iso etu, että retki-ja lentokenttäkuljetukset eivät sisällä tylsää hotellilta hotellille ajelua. Nämä matkat eivät ole rantaloma/juopottelureissuja. Espanjan ja Italian pitkillä matkoilla oli tarjolla omakustannushintaisia lisäretkiä-- mm. Napolin ooppera, Sorrenton kansanmusiikkiesitys, viinitupa, Malagan reissut automuseoon, taidemuseoon. espanjan kielikurssitunteja, vaellusta Mijas- Fuengirola jne. Pidimme hinta-laatusuhdetta erittäin hyvänä. Ihmettelin tuota 200 ekun illallisjuomalaskua-- meidän hotelleissa vesipullo taisi maksaa pari euroa ja viinipullo 10 euron paikkeilla- jämät sai juoda vaikka seuraavana iltana, kymppejä meidän juomalasku oli neljältä viikolta.

    • päivännouto

      Olemme mieheni kanssa olleet kahdella Albatrossin matkalla, molemmat todella ammattitaitoisesti toteutettuina. Tokion matkalla oppaamme Lotta oli aivan ensiluokkainen opas ja matka muutenkin hienosti toteutettu! Viimeksi matkasimme Kanadan kiertoajelulla ja siinä Jaana oli loistava opas, Kanadan kiertomatkan Albatros oli koonnut erittäin mielenkiintoiseksi ja nähtävyydet ja hotellit aivan mainioita. Suosittelen lämpimästi tätä matkatoimistoa, olemmekin jo varanneet sieltä seuraavaksi kevään matkamme Eurooppaan.

    • MatkakuumeUSA

      Minkä ikäistä seuraa noilla matkoilla yleensä liikkuu? Mua kiinnostaisi etenkin joku monipuolinen Willi Länsi- tai eksoottinen Afrikan safari -kiertomatka muutaman vuoden päästä kun olen vähän tienannut rahaa. Oon vasta 23-vuotias ja musta tuntuisi vähän oudolta reissata porukassa jossa on lähinnä vain jotain 50 keski-ikäisiä ja varttuneita, eikä muita nuoria aikuisia ollenkaan.

    • Anonyymi

      Me ollaan parhaillaan Albatrossin kiertomatkalla Irlannissa. On ollut tosi hieno ja hyvin järjestetty matka jo tähän mennessä. Hyvätasoiset hotellit erinomaisilla paikoilla, hyvät ateriat puolihoidossa, erinomainen ja mukava opas, hienosti suunniteltu ohjelma, kiva porukka jne. Ei kertakaikkiaan mitään moittimista. Ihmettelen, että pystyvät järjestämään näin laadukkaita matkoja hyvin kohtuuhinnalla!

    • Anonyymi

      Tällä Irlannin matkalla porukka on aika iäkästä, pääosin varmaan 60 . Muutama vähän nuorempi mukana. Tällaiset valmiit matkat varmasti houkuttelevat enemmän varttuneempia väkeä.

    • Anonyymi

      Hyviä arvioita. Suunnittelemme Afrikan matkaa ensivuodelle. Pitkälti varmistui matkatoimisto.

    • Anonyymi

      Albatrosilta tarjottiin paikkaa Ecuador& Galapagos- matkalle marraskuulle. Hinta oli 900e normaalia matalampi koska risteilyosuudelle ei ollut tarjota omaa hittiä. Albatrosilta virkailija Mirka ehdotti että voin miettiä matkan varaamista viikonlopun yli ja soitin sopimuksen mukaan maanantaina varatakseni matkan. Albatrosilta sama virkailija ilmoitti , että paikka on myyty. Albatrosilta pitää vain varata buesness-paikat ko ostajalle. Miksi näin ? Luotettavaa ? Ajatus ja sydän mätää täynnä.

    • Anonyymi

      Kohteleeko matkatoimisto Albatros huonommin yksin matkaavaa?
      Tietylle matkalle on mahdollista ilmoittautua jonoon , jos vapaa paikka tulee , Albatrosilta ilmoitetaan. Ilmoittivat vapaasta paikasta ja lupasivat pitää paikkaa 2 päivää varattuna. Kun palasin asiaan , ilmoitettiin Albatrosilta, että minun paikkani ja toinen vastaava paikka olikin myyty pariskunnalle. Albatrosilta virkailija ilmoitti, että yrittävät nyt saada pariskunnalle vielä buesness- paikat , koska pariskunta oli ko paikat asettanut reunaehdoksi.
      Olen tehnyt neljä Albatros-matkaa , Peruun ( kaikki hyvin , opas Ullaa lukuunottamatta ) ,Meksikoon ja Väli-Amerikkaan ( erinomainen opas Irma , Etelä-Afrikkaan ( kaikki ok ).
      Pettymys nyt Albatrosilta toimintaan on suuri.

    • Anonyymi

      Albatrosilla edullisemmat hinnat mutta oppaat vähemmän asiantuntevia kuin Olympialla ta Lomalinjoilla. Esim Peru on upea maa mutta oppaan pitäisi olla asiantunteva ja asiallinen .

    • Anonyymi

      Hyvä kokemus Namibia matkalla syksy 2018 ja nyt tulevana syksynä 2019 California. Odotan kovasti matkaa ja luotto korkealla.

    • Anonyymi

      Kaipailen lisää kokemuksia Afrikan matkasta kys. firmalta.
      Kun matkassa on mukana opas niin selviytyykö vähän matkustellut ummikko näillä matkoilla? Onko opas yleensä mukana jo lennoilla? (vaihto mietityttää kun en ole paljoa lentänyt)
      Miten paikanpäällä Loungessa viihtyy yksinäinen täti?
      Ja vielä yksi kysymys, suositteletteko näitä Afrikan matkoja vai kannattaako valita toinen matkanjärjestäjä?

      • Anonyymi

        Jos et ole vielä ehtinyt tehdä matkaa Afrikkaan, tiedän todella hyvän pienen matkatoimiston: Koonono Matkat. Teimme marras-joulukuussa 2019 heidän matkansa Etelä-Afrikkaan. Ensin vajaan kahden viikon kiertomatka ja vielä viikko lepolomaa Stellenboschin pienessä, kauniissa kaupungissa. Opas Stefan suomalainen, mutta asuu Kapkaupungissa. Matka oli täydellinen: opas loistava, heillä on pienet ryhmät, illallispaikat todella hyviä, pienet majapaikat viehättäviä. Matkaohjelma erinomainen, kattoi kaiken Kapkaupungin ja muun eteläisen Etelä-Afrikan näkemisen arvoisen. Varmasti menemme muillekin heidän matkoilleen, suosittelen!


    • Anonyymi

      Onko kokemuksia tuosta Johannesburgin lähistöllä sijaitsevalla Zebra Country Lodgesta? Ilmeisesti Albatross Travelin oma? Näitä matkoja olen katsellut ja kokemukset kiinnostaisi.

    • Anonyymi

      Albatross Travelin infoon ei voi luottaa. Soitin ja meilasin, että olen huono osaamaan paikkoihin ja englanninkielentaitoni on huono. Sieltä vakuutettiin että opas on koko ajan mukana auttamassa. Maksan nimenomaan suomalaisen oppaan mukana olosta ja avusta sekä ryhmämatkasta, koska omatoimimatkalle en pysty.
      Matkaopas jätti meidän kapakan kohdalle. Siinä voi istua tai kierrellä omin päin kaupunkia ja hävisi paikalta. Nähtävyyksissä annettiin englanninkieliset luurit korville, sieltä olisi pitänyt osata näppäillä, mikä kohde oli kulloinkin kyseessä ja kiertää omin päin koko paketti; taidenäyttely, historiallinen kylpylä tai linna. Mitään opastusta ei laitteen käyttöön annettu ja aikaa tosi vähän. On selvää että jäin lähes kaikesta paitsi. Opas kiirehti varsinaisia nähtävyyskäyntejä niin että pääsi livahtamaan yksin kaupungille siinä kaupungissa olon loppuajaksi.
      En missään tapauksessa olisi lähtenyt matkalle, jolle tarvitaan ehdottomasti omatoimisen matkaajan taidot, joita minulla ei ole.
      Lähetin palautteen matkasta, jossa harmittelin tilannetta. Mitään ei ole kuulunut. Harmittaa valtavasti turhaan maksettu palvelu ja matkan vaatimaton anti juuri minun tasoiselle, jonka olin selkeästi kertonut matkatoimistolle. Kannattaisiko valittaa jonnekin muualle (minne) tällaisesta narratuksi tulemisen kokemisesta?

    • Anonyymi

      En suosittele ko. firman matkoja.Ryhmäkoko molemmilla reissuillani neljänkymmenen
      luokkaa.Viimeiset kun tulee bussista ulos,niin opas kärkijoukkoineen jo sadan metrin päässä.Huonojalkainen jää auttamattomasti.
      Jos noita kahta matkanvetäjää pitäisi yhdellä sanalla kuvata,se olisi:ylimielinen.
      Hotellit olivat epäsiistejä,syrjäisillä alueilla.

    • Anonyymi

      Yhden matkan tein,siinä tuli ne kaksi samalla kertaa,eka ja vika.
      Opas kulki välillä aika suttuisenakin kassi kädessään,jossa teksti "REBEL".
      Tuli selväksi,että valkoinen mies on riistäjä.
      Palattuani lueskelin yhtiöstä ja selvisi,että se on pahasti kallellaan villapaitaisiin
      pyöreärillisiin aatteisiin.

      Matkalle siis,jos aate natsaa.

    • Anonyymi

      Kahdesti matkannut Uzbekistan 9 ja Kazakstan 7,5.
      Kazakstanin oppaalla oli jonkinlaisia henkisiä ongelmia ja paikallisopas vätys.
      Uzbekistanissa paikallisopas terävä ja vanhempi Suomi opas kontrolloi päältä turhaa joka asiaa sotkematta.

    • Anonyymi

      Joitakin vuosia sitten olin USA-matkalla tällä firmalla.
      Mieleeni jäi kun eräänä päivänä opas kertoi espanjalaisten aloittaneen
      skalpeerauksen.Illalla googlettelin mieleeni jääneillä sanoilla asiaa.
      Yllätys yllätys.Teksti oli nettikirjoituksesta jonka tekijä ei
      jutusta selvinnyt.Aatesuunta oli tuli hyvin sevästi esille.
      Piti sitten etsiä skalpeerauksenkin historiaa.Sitä on harjoitettu jo
      1300-luvulla.Kolumbus syntyi 1451.
      Valehtelua kai ei ole kielletty.Luottamusta se ei kuitenkaan herätä.

    • Anonyymi

      No jopas!

      Itse olin erittäin tyytyväinen ensimmäiseen ryhmämatkaani,
      Etelä- Afrikan tasavalta pohjoisesta etelään,
      helmi-maalis 2020. pst. Olen matkaillut yli 20 vuotta, joten kokemuspohjaisesti voin kehua.
      Oppaana oli Joonas. Reipasta vauhtia ja paljon tiedon jakamista.

      Luulenpa, että matkan onnistumiseen vaikuttaa oppaan ammattitaito,
      paneutuminen ja innostus valitsemaansa ammattiin. Taito pitää ryhmä kasassa ja hoitaa reissu ohjelman mukaiseksi.


      "Paha sana kantaa kauaks, mut hyvä ei lähellekkään !"
      Myös hyvä matkaseura vaikuttaa onnistuneeseen kokemukseen.
      Jokainen omalta osaltaan voi vaikuttaa postitiivisesti muiden ryhmämatkalaisten kokemuksiin.

      "Iltapalaverin" kokoonkutsuja Leena lähettää terveisiä Oulun Kahvehuoneeseen Hilkalle , Lahteen x 2, Ansa ja Aune Luumäeltä, Kustavin vipeltäjille
      sekä kaikille muille mukana olleille, jotka eivät valittaneet järjestämästämme hösellyksestä matkan aikana.
      No Joonas piti kuria ;))))
      "The Lions sleep tonight"

      Että näin mukavaksi koin Abatrossin ryhmämatkan!
      Jo tekis mieli taas lähtee.

    • Anonyymi

      Itse suosittelen tarkastamaan tarkkaan etukäteen mitä on luvattu, koska tällä firmalla on oman kokemukseni mukaan tapana luvata enemmän kuin mitä oikeasti saa. Esim. Albatross Travelin mukaan 4-päivän matka tarkoittaa kolmea päivää yksi matkapäivä, vaikka ohjelmassa alussa luvattiin neljäntenä päivänä olevan myös tutustuminen matkan alueeseen. Tästä minulla on kirjallinen vastaus heiltä, koska minä petyin todella paljon tähän reissuun ja matkatoimistoon. Kun ovat Suomen ulkopuolella niin heidän on helppo sanella sieltä käsin mitä esim. reklamaatioihin vastaaan = eli olla hyväksymättä niitä. Ainoa tapa on varoittaa ihmisiä etukäteen. On varmasti reissuja, jotka menee hyvin ja sitten niitä, jotka ei mene hyvin. Näinhän elämässä moni asia menee. Mutta kyllä minulle jäi vahvasti "huijattu" ja "rahat pois". Olin siis Ooppera-matkalla. Oopeera lipun hinta oli (jälkeenpäin nähtynä) kahdelta ihmiseltä 256 euroa ja me maksoimme pelkästään paremmista paikoista 260 euroa matkaan sisältynyt normaalin kategorian hinta (jota ei kerrota). Opas oli tehnyt virheen ja laittanut molempiin lippuihin minun nimen ja tämän seurauksena emme päässeet matkatoverini kanssa vierekkäisille paikoille. Tämän opas kuittasi olankohautuksella "voit itse järkätä viereiset paikat ennen esitystä". Eli mistä palveluista oppaalle maksettiin???? Siitä, että asiakas hoitaa itse asiat, jotka hän oli mokannut. Mutta pahin reklamaation aihe minulla oli, että kun matkaa varattiin ja maksettiin, niin meillä luki ohjelmassa 4-päivän matka ja neljännelle päivälle oli laitettu matkakohdekin. Kuitenkin tämä oli poistettu ja sinä päivänä (tai aamuna, koska hotellilta lähdettiin klo 6) oli vain lento. Ja tämä on Albatros Travelin mukaan ihan ok, koska heidän mukaansa matkapäivän voi laskea ohjelmaan kuuluvaksi päiväksi. Heidän mukaan ovat informoneet asiasta, mutta olen käynyt kaikki sähköpostit läpi ja minulle ei ole tullut tästä informaatiota. Eli nyt mietin voisko kääntyä kuluttjasuojalautakunnan puoleen, koska tämä on todellakin huijausta.
      ELI TARKASTAKAA JA VERRATKAA MITÄ OLETTE OSTANEET, JOTTA ETTE JOUDU PETTYMÄÄN. HE EIVÄT OLE ASIAKKAAN PUOLELLA EIVÄTKÄ VÄLITÄ VAIKKA JOKU VALITTAA. ON KUIN HALPALENTOYHTIÖT = EIVÄT KORVAA EIVÄTKÄ MYÖNNÄ!

    • Anonyymi

      Olin heidän Portugalin kiertomatkallaan ja kaikki onnistui hyvin.

    • Anonyymi

      Itselleni kävi juuri tuo että luvattiin enemmän kuin pidettiin.Kohteita jätettiin käymättä.(Pitkä reissu).Syy näytti olevan oppaan laiskuus ja tunto siitä että hän voi tehdä mitä haluaa.Reklamoin firmalle joka seisoi oppaansa tukena ja ilmoitti että kohteet ovat ilmaiskohteita joihin ei ole pakko viedä matkaajia.Kootos albatros.

    • Anonyymi

      Olen jo vuosia hehkuttanut kaikille tutuilleni Albatros Travelia ja heidän matkojaan. Matkat ovat olleet hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Myös viimeisin reissuni, Espanjan ja kiertomatka oli Albatrosin järjestämä, mutta se olikin sitten poikkeus sääntöön.

      Matka oli todella huonosti suunniteltu, ja siinä oli lukuisia, merkittäviä puutteita. Opas oli kyllä perillä kohteesta (Marokosta, Espanjasta ei niinkään), mutta muuten kyllä itse oppaan työ ei ollut hänellä hallussa. Apua häneltä oli ongelmatilanteissa turha pyytää. Englantia taitamattomille hän käänsi paikallisoppaiden puheet silloin kuin muisti.

      Matkalla yövyttiin viidessä eri hotellissa. Vain yhdessä hotellissa huoneissa oli normaali sisälämpötila. Essaouiran hotellissa oli niin kylmä, että piti nukkua vaatteet päällä eikä suihkussa käyntiä voinut edes harkita. Albatrosin mielestä asia on ihan ok, koska he kuitenkin ilmoittivat hotellille, että voisivat seuraavalla kerralla lämmittää huoneet. Marrakechin hotellin huoneet haisivat niin voimakkaasti tupakalle, että piti ottaa astmalääkettä. Málagan hotellissa puolestaan haisi väkevä viemärinhaju ja kylppärit oli jääkylmiä, mutta koska Albatros Travelin edustaja on kerran yöpynyt samassa hotellissa, eikä ongelmia silloin ollut, ei niitä tietenkään meilläkään voinut olla. Tangerin hotellissa oli siivottomat tilat, ötököitä vuoteessa, lavuaarit eivät vetäneet ja lukoissa murtojälkiä, mutta se on ihan ok, koska hotelli on kuulemma aiemmin ollut suosittu.

      Siirtyminen Espanjasta Marokkoon tapahtui autolautalla. Matkalaukut jätettiin kannella olevaan konttiin. Tangerin satamassa ei ollutkaan matkustajasiltaa, joten jouduttiin kantamaan isot matkalaukut todella jyrkkiä portaita pitkin autokannelle. Jos siinä olisi horjahtanut, se olisi ollut henki pois. Lautasta poistuttiin autoramppia pitkin, mikä ei vastannut minkään valtakunnan turvallisuusstandardeja.

      Meidän piti matkustaa luotijunalla Tangerista Casablancaan, mutta opas oli unohtanut tilata liput ja juna oli loppuunmyyty. 2 tunnin junamatka muuttui 5,5 tunnin bussimatkaksi. Yksi matkalainen oli ostanut matkan vain tuon luotijunan houkuttelemana, junaharrastaja kun oli. Hän pyysi myöhemmin oppaalta apua lippujen ostossa, että pääsee omatoimisesti käymään junalla lyhyemmän matkan, mutta eipä opasta kiinnostanut auttaa.

      Minä olin ollut Casablancaan päästyä jo 5 päivää mahataudissa. Opas sanoi jo Espanjassa, että hän tietää Marokossa hyvän reseptivapaan vatsalääkkeen, joka on tehokas ja tepsii kyllä. Kun lopulta kysyin lääkkeen nimeä, jotta voin lähteä apteekkiin, hän ei sitä suostunut minulle kertomaan.

      Matkalla oli mukana myös yksi onnettomuudessa lievästi vammautunut henkilö. Opas sanoi jo lentokentällä, että hän ei tuosta ota mitään vastuuta, huolehtikaa te, että hän pysyy mukana. Albatrosin mielestä tämäkin on ihan ok, kyllähän se on muiden matkalaisten tehtävä. Aina kaupunkikierroksilla (=basaareita kiertäessä) joku joutui jättäytymään viimeiseksi ja vahtimaan, ettei tämä henkilö katoa. Paljon puhuttiin ja ohjelmassakin mainostettiin Marokon taianomaisia soukeja, joissa voi tehdä mahtavia löytöjä. Harmi vain, että kierroksen alussa opas aina sanoi, että ei saa pysähtyä eikä jäädä jälkeen, joten kukaan ei voinut seisahtua mitään katselemaan. Niin sitä sitten aina kierrettiin ankanmarssia jonossa soukista toiseen.

      Matkalla Essaouiraan pysähdyimme lounastauolle Safin kaupunkiin. Meidät vietiin merenrantaravintolaan ja istutettiin terassille. Lämpötila oli tuolloin n. +8, joten oli tosi jees istua ulkona. Osa siirtyi sisälle ravintolaan, joka oli kyllä sekin jääkylmä, mutta eipähän ainakaan tuullut kylmästi mereltä. Alkuruokaa odoteltiin yli tunti, ja sen päälle vielä pääruokaa toinen mokoma. Ruoka oli muka etukäteen tilattu, mutta vähän epäilen, että oli tullut paikallisoppaalla toinen "pikku unohdus". Saimme ruoan jälkeen bussissa haukut paikallisoppaalta, koska olimme tyytymättömiä ja myös näytimme sen. Ei kuulemma ole hänen hommansa huolehtia, että homma toimii. Toisen luennon saimme häneltä matkalla lentokentälle, kertoi, kuinka hyvä opas hän on, eikä 24 vuoden aikana yksikään asiakas ole ollut tyytymätön. No, nyt on.

      Matkan jälkeen matkatoimisto pyysi palautetta matkasta julkaistavaksi heidän nettisivuillaan. Jännä homma, minun palaute julkaistiin vasta 1,5 kuukauden päästä, kun kyselin sen perään.

      Reklamoimme Albatros Travelia heti matkan jälkeen. Keräsin kaikilta matkalla olleilta heidän kommenttejaan, joiden pohjalta kirjoitin loppujen lopuksi 14 sivua palautetta koko ryhmän nimissä. Pyysin heitä myös soittamaan, jotta voisimme keskustella matkan käänteistä. Eivät kuulemma ota palautetta vastaan puhelimitse. 8 viikon käsittelyn jälkeen päättivät hyvittää 70 € peruuntuneesta junamatkasta ja epäonnistuneesta lounaasta Safissa. Kaikki muu oli Albatros Travelin mukaan sujunut juuri niin kuin pitääkin. 70 € hyvitystä 2000 euron matkasta, jossa oli enemmän huonoa kuin hyvää. Vastasin Albatrosille, että tuo on jo asiakkaan pilkkaamista.

    • Anonyymi

      Varasimme tammikuussa 2023 Albatros Travel:n kahden viikon Thaimaan matkan ajalle 18.1.-2.2 2024. Lähiomainen kuoli yllättäen 27.12.2023, hautajaiset sovittiin lauantaille 3.2., vuorokausi paluumme jälkeen. Matkan puolivälissä tuli tieto lentolakosta 1-2.2. Toinen viikko kuluikin sitten paikan päällä matkaoppaan kanssa keskusteluun ja päivittäiseen sähköpostailuun sekä Albatrosin että lentoyhtiön kanssa (20 mailia ja yksi LinkedIn-viesti). Hautajaisten missaaminen ei ollut meille vaihtoehto, siksi yksinkertainen tavoitteemme oli keskeyttää matka, saada Albatros ja/tai Qatar Airways aikaistamaan paluumme päivää ja päästä Suomeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1. eli ennen lakon alkamista.

      Ei onnistunut. Minulle jäi vahva käsitys, että lentoyhtiö ja matkanjärjestäjä väistivät aktiivisesti yhteydenottojani, eivät aktiivisesti halunneet edesauttaa tilannettamme. Lopulta vaihtoehdoksemme jäi ostaa omalla kustannuksella edullisimmat (yhteensä 2000 eur) peruutuskelpoiset paluuliput viimeiselle lakkoa edeltävälle lennolle (30.1.), jolla oli vielä kaksi economy-luokan paikkaa. Päätimme keskeyttää matkamme ja siirtyä omin järjestelyin 29.1. lentokenttähotelliin, josta vetosin vielä puhelimitse Albatrosin Suomen toimistoon keskustelemalla virkailijan kanssa. Viimeisenä vetoomuksenamme ja pyyntönämme oli tuolloin Qatar Airwaysin paluumme uudelleenaikatauluttaminen joko samalle tai seuraavalle päivälle. Toimiston esihenkilö ei lupauksestaan huolimatta vastannut minulle sähköpostitse tai soittamalla takaisin. Siksi lensimme ostamillamme lipuilla 30.1. lennolla Suomeen.

      Palattuamme saimme Qatarilta 2.2. viestin, jossa meille annettiin mahdollisuus vaihtaa paluuaikaa tai vaihtoehtoisesti hakea korvausta peruuntuneesta paluusta matkanjärjestäjälle (Albatros Travel). Täytin ja lähetin korvaushakemuksen. Albatros kieltäytyi kaikista korvausvaatimuksista, mukaan lukien siirtämästä saamaansa korvausta meille.

      Taitaa jäädä tulevat matkat Albatrosilla toteutumatta.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe