Penilukko asiaa

Tuula71

Miehelläni on ollut nyt kolmekuukautta käytössä penislukko,annan hänen laueta 2-4 kertaa kuukaudessa, joko hän hyväilee itse tai minä hyväilen häntä joskus hän saa hinkata peliään jalkaväliini pikkareiden päälle. Lauettuaan laitan mieheni aina nuolemaan sotkut pois. Annan mieheni käyttää vain minun alusasujani, kun penislukko on käytössä. Painetta lisätäkseni käsken mieheni haistella minun alakertaani ja peppuani, melkein päivittäin otan lukon pois käsken hyväillä kaluaan seisokkiin mutta hän ei saa laueta lisätäkseni painetta. Olen miettinyt miten muuten voin nöyryyttää miestäni, kertokaa ideoita. Oletteko esim. Kertonut ystäväpiirillenne miehienne laittamisesta lukkoon.

60

7898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cuckold!

      Nöyryyttämisestä en niin tiedä, mutta paineita lisäisi takuuvarmasti jos "joutuisin" katselemaan, kuinka vieraan miehen kalu sinuun uppoaisi!

    • M26 lukittuna

      Pidä häntä niin pitkää lukittuna ettei enää seiso ollenkaan. Mun tyttöystävä halusi kokeilla siveyslukkoa ja aluksi hän aukaisi sen kerran viikossa. Aika kuitenkin pitenni koko ajan ja hän piti munaani lukittuna yli 5kk. Tämän jälkeen hän jätti minut... Oli kuulemma käynyt vieraissa koko ajan koska mieskuntoni ei riittänyt tyydyttämään häntä.
      Nyt lukon poistamisesta on 3kk aikaa eikä penis toimi vieläkään kunnolla. Pitkään lukittuna olevaan munaan ei pääse verta ja paisuvaiskudokset tukkiintuvat. Saan oikein kiihottavissa tilanteissa pienen erektion mutta en kunnon seisokkia. Olen 26v

      • Kutistuu

      • Metallia

      • jos liian pitkään?
        Metallia kirjoitti:

        Tuolla muovihärpäkkeellä ei sitten ole mitään tekemistä miehen siveysvyön kanssa-lelu.

        Mutta eikö mikä vaan härpäke voi liian pitkään käytettynä aiheuttaa kutistumista?

        http://www.cuckoldplace.com/28_16241_1.html
        "chastity and shrinking"


      • apuva!!!
        jos liian pitkään? kirjoitti:

        Mutta eikö mikä vaan härpäke voi liian pitkään käytettynä aiheuttaa kutistumista?

        http://www.cuckoldplace.com/28_16241_1.html
        "chastity and shrinking"

        Tuo kutistuminen alkoi hieman pelottamaan. Miten sitä voisi ehkäistä ilman että lopettaa siveysvyön käytön? En halua lopettaa ikinä


      • apuva!!! kirjoitti:

        Tuo kutistuminen alkoi hieman pelottamaan. Miten sitä voisi ehkäistä ilman että lopettaa siveysvyön käytön? En halua lopettaa ikinä

        Itse voin sanoa ettei vaikuta mitenkään ,vaikka on pisempääkin lukossa.


      • kumiorja

        onko pakko käyttää niitä muovileluja jotka on renkaalla pallien takaa kiinni.
        Itse olen ollut n. 2,5 vuotta my-steelin vyössä joka on enemmän housujen mallinen.
        Niissä vehkeet pääsee kovettumaan eikä tule ongelmia mieskunnon kanssa


    • jaakko5

      voit lisätä toimiin vielä käyttäen liukastetta itseesi ja ajelemalla dildoa sisään ja ulos.Lisäksi voit pukea miehellesi palvelian asun ja pitää häntä palvelijana.

    • Tuula71

      Kiitos vastauksia toivotaan lisää. Nyt ukkokultani on saanut haistella jalkojani kun tulen töistä, mutta lisä idat ei olisi pahitteeksi.

    • ideanikkari

      Kotona ollessa salli miehesi pitää vain pikkuhousujasi ja t-paitaa. Laita miehesi siivoamaan mekko päällä. Laita hänet runkkaamaan edessäsi niin että olet itse täysissä pukeissa ja mies alasti. Mutta mitä sitten teettekin kotona niin se on sinun ja miehesi välinen asia. Muille kertomalla pettäisit miehesi luottamuksen katkerimmalla mahdollisella tavalla sillä hän on kertonut sulle haluistaan ja suostunut leikkeihin koska luottaa sinuun sekä rakastaa sinua.

    • No huhhuh

      Vaikuttaa epäterveelliseltä. Ei ole sellaista naista, jonka antaisin häiritä penikseni toimintaa ja pilata paisuvaiskudoksen. Peniksen pitää päästä ainakin yöllä nukkuessa vapaasti erektioon sen toiminnan takaamiseksi.

      ja millainen nainen ei halua oikeaa seksiä sis. yhdyntää oman miehensä kanssa useita kertoja viikossa? Harrastaako jonkun muun kanssa?

      • puhtia mieheen

        Siivousta alastomana, lukittuna tietenkin. Emäntä tarkastaa välillä jälkiä ja jos tulos ei miellytä, sama uusiksi, mutta nyt remmin säestyksellä. Kymmenisen iskua pakaroille ja reisille, johan alkaa paikat kiiltämään. Mattopiiska on myös tyyliin sopiva (rottinkinen) tai perinteinen koivuraippakippu, siitä kun tahtoo tuoreenakin irröta lisää roskia.....


    • feminisation

      Miehelle leveä kaulapanta paksusta nahkasta jonka saa lukittua pienellä lukolla,avaimen pidät itselläsi.Pakota miehesi pitämään aikuisten teippivaippoja ja muovihousuja,melko nöyryyttävää olla märissä vaipoissa..Kunnolla piiskaa säännöllisesti.Kynsilakkaa,meikkaus asujen lisäksi,peruukki,korkkarit..

    • Tuula71

      Miehelläni munat lukossa, minun pikkarit pyykkikorista jalassa ja rintsikat, verkkareiden ja paidan alla. Ystäväni tulee iltapäivällä käymään. Olen kiusoitellut miestäni, että kerron mitä hänellä on vaatteiden alla kiihoitta itseänikin ystäväni reaktio.

      • Cuckold!

        Toivottavasti osaat sen kertoa vihjailevasti, ikäänkuin kautta rantain, jotta tuo miehesi tuskainen tunne asian paljastumisesta vieraalle, pitkittyy!


      • Voisit vaikka pitää kaverisi kanssa kaksin saunaillan ja otaa pari rentoutavaa.
        Voisit vaikka alkaa kertomaan kautta rantain kaverilessi että löysin tälläiset sivut missä kerrotaan näistä asioista.
        Kun iltavanhenee ja olette vähän huppelissa voit näytää sivuja kaverillesi ,jos kaverisi on kiinostunut asiasta,niin voit kertoa että mieheni joutuu käytämään siveysyötä ja naisten asuja kun hän on kotona.
        Jos kaverisi on kiinostunut tästä,seuravan kerran voit pukea miehesi,etkä kerro hänelle että kaverisi tulee kylään.
        Olet vahingossa laitanut kaikki hänen vaateensa pesuun ja koneen päälle.
        Avaat oven vahingossa oven auki,kun miehesi on pukeutunut asuun.
        Olet vaan hämentynyt asiasta.
        Voit pitää kaveris kanssa illan istuaiset ja miehesi palvelee teitä ja nautitte siitä.
        Kun kaikki tietävät asian niin voitte nautia siitä.


    • Tuula71

      En viitsinyt kertoa ystävällini mitään miehestäni minua alkoi itseä nolottamaan. Mieheni kertoi olleensa erittäin kiihottunut ja noloissaan miettiessään kerron asiasta. Hän haluaisi että kertoisin jollekkin mutta en tiedä pystynkö siihen itse.

      • Cuckold!

        Jo pelkkä aikeesi siis teki tehtävänsä! ; )

        Voin kuvitella toisaalta hyvin tuntemuksesi, sillä saattaahan olla, että asiaa ymmärtämättömissa "piireissä" kertomasi saattaa varsin hyvin kääntyä sinua vastaan, tyyliin: "Voi mies parkaa, kun on tuon hullun naisen kanssa", eikö niin?


      • Mimmi..

        Kun näin nuoren miehen suihkussani niin menin mukaan. Oli anustappi hyllyssäni ja hivutin sen piukkaan peppuun ja seiso heti. Sai naida kun pitelin tappia pyllyssä, kyllä seiso pitkään kun komensin. Tiesi aina kun laitoin tapin anaaliin että pitää antaa munaa mammalle.


      • Kun kerrot asiasta,voitte nauttia siitä että teillä on hyvä palvelija.


    • Onnellinen mies

      Meillä vaimoni antaa minun laueta viikon tai kahden välein. Saan haistella ja nuolla hänen pikkareita, samalla vaimoni kertoo kuinka hän haluaisi isoa kullia ja kuinka hyvältä se tuntuisi pillussa. Minua kiihottaa paljon kun kuvittelen vaimoni panemassa iso kullista miestä. Olemme keskustelleet siitä että vaimoni kertoisi ystävälleen meidän harrastuksesta ja odotan aina jännittyneenä kun ystävätär on kylässä mutta vaimoni kiusoittelee silläkin asiallaminua. Ystävätär käy monta kertaa viikossa ja tätä leikkiä on jo jatkunut useamman viikon.

    • nuoriorja

      Laitatko koskaan lukkoa paikalleen väkisin vaikka miehellä olisi stondis? Eli painatko vain vehkeen alas ja laitat munat väkisin lukkoon? Itse löysin vanhemman naisen joka alistaa minua... kun menen hänen luokseen hän vetää housut alas ja laittaa likon paikalleen. Yleensä olen muna kovana kun hän riisuu minut muttä nainen vääntää vehkeen väkisin löysäksi... se sattuu hieman mutta kiihottaa.

    • asetelmat

      Domina/ mies subina suhteissa taitaa asetelmana olla että mies laittaa kuvaannollisesti vapaaehtoisesti kiveksensä naisensa käsilaukkuun sillä kun on löytänyt itselleen oikean valtiattaren ei muuta enää kaipaakaan:)

    • Käyttäjätunnus

      Kokeile kuinka kauan miehesi voi olla lukittuna? Oma ennätykseni on 2kk 17pv ilman helpotusta

      • Ei mun juttu

        Etkö sinä itse halua sinä aikana miestäsi ja munaa? Miehestäsi tulee eunukki kun käyttämättömänä muna surkastuu ja erektioitta ihon venymisvara vähenee (koko pienenee ainakin väliaikaisesti) ja hermot oppivat pitkään jatkettuna, että erektio on paha ja turha kun se on kivulias sekä halut vähenevät.
        Ymmärtäisin vain, jos se on miehesi oma toive tulla eunukiksi.


      • Ei mun juttu kirjoitti:

        Etkö sinä itse halua sinä aikana miestäsi ja munaa? Miehestäsi tulee eunukki kun käyttämättömänä muna surkastuu ja erektioitta ihon venymisvara vähenee (koko pienenee ainakin väliaikaisesti) ja hermot oppivat pitkään jatkettuna, että erektio on paha ja turha kun se on kivulias sekä halut vähenevät.
        Ymmärtäisin vain, jos se on miehesi oma toive tulla eunukiksi.

        Voi ainakin kiusoitella että menen tästä käymään tuolla lähikapakassa jos vaikka tärpäis jotakin mukaan.


    • siemensyksyjä

      Ihan vaan muistutukseksi, että vaikka on "kivaa" leikkiä eunukkia tms., niin pitää päästä ejakuloimaan ihan terveydellisistä syistä riittävän usein.

      http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/siemensyoksyt torjuvat eturauhassyopaa/a126654

      "Laajamittaisten seurantatutkimusten perusteella on selvinnyt, että säännölliset siemensyöksyt näyttävät suojaavan eturauhassyövältä. Amerikkalaistutkijoiden mukaan 21 tai useampia siemensyöksyjä kuussa saavilla miehillä on 33 prosenttia pienempi riski sairastua eturauhassyöpään kuin niillä, jotka joutuvat tyytymään 4–7 siemensyöksyyn"

      • penilukkoroskiin

        Paras olisi saada simensyöksy joka päivä joko naimalla tai runkkaamalla. Eturauhas syövän hoidot kun ovat siitä ikäviä että ne vievät kyvyt. Leikkaushoidossa jossa rauhanen poistetaan tulee melkein 100% varmuudella täysimpotentiksi sillä siinä katkeavat penikseen johtavat hermoradat. Toinen on että mieshormonin tuotanto lopetetaan joko kemiallisella kastraatiolla tai sitten poistetaan kivekset. Sen jälkeen mieheltä menevät seksi halut, karvoitus häviää ts,. feminisoituu ja mies lihoo saaden läski tissit. Naisen kannaltakin olisi varmasti hyvä jos miehellä olisivat kyvyt tallella vielä vanhoilla päivilläkin.


    • Vaimoni pakotti käytämään siveysyötä,pikkareita ja rintaliivejään ja palvelian asua.
      Siinä kävi niin etten osaa olla ilman niitä.Palvelian asua käytän kuun siivoan koton.
      Niihin tulin jotenkin vaan riipuvaiseksi että tuntui vaan niin orvolta.Olen joutunut ostamaan asut itse mutta hänen







      Joudun käytämään siveysvyötä,pikkareita ja rintaliivejä jatkuvasti,koska tunne itseni niin orvoksi.
      Niihin tulee vaan niin riipuvaiseksi kun niitä on käytänyt pitkään.
      Hän valitsee kyllä asut.
      Laita ensin hänelle käsraudat käsiin.sitten riisut hänet ja laitat nukeksi ikkunalle.

    • Kimmo42

      Minulla on pippeli ollut lukossa kahdeksan kuukautta. Vaimoni on oppinut tässä ajassa kiusoittelemaan ja alistamaan minua monin eritavoin. Minun täytyy pitää rintsikoita ja pikkareita sekä palvelian mekkoa usein kotona ollessa hän nuolettaa hikisukkia ja varpaitaan minulle esim. Töistä tullessa. Noin kuukausi aikaa vaimoni teki minusta oikean aisurin nussimalla huomattavasti nuorempaa miestä. Vaimoni lähetti textarin ja ilmoitti että olen nyt oikea aisuri ja hän on tulossa kotiin pillu täynnä spermaa. Sisään tullessa vaimoni käski minun riisua itseni alasti ja hän otti penislukon pois ja sanoi aisurillahan pikkupippeli seisoo tomerasti kun vaimo sai kunnon kullia.vaimoni riisui farkkunsa ja käski haistella pillua. Pikkarit olivat märät pillulimoista ja spermasta, meinasin laueta siihen kun kuvittelin kuinka vieras kulli on nussinut vaimoni pillua. Sain riisua pikkarit pois ja vaimoni meni sänkyyn makaamaan ja levitti jalkansa . Hän käski minut nuolemaan pillun puhtaaksi jonka jälkeen sain runkata ja laueta hänen rinnoille, puhdistin nuolemalla omatkin sotkuni pois. Raukeana makoillessa sängyllä vaimoni kysyi olenko onnellinen ja tällaista suhdettako kaipaan, sanoin että olen mailman onnellisin mies ja haluan että hommaat rakastajan itsellesi niin meidän suhde on täydellinen.

      • juugyi

        sitten heräsit


    • alfa

      Hmmm...Pakota käyttämään anaalitappia ja terveys-sidettä pikkuhousuissa kotona(miksei kaupungillakin ;) )...Sido ja dildota usein...Laita siivoamaan pikkarit kintuissa...Anna laeta kortsuun ja pullauta liemet hänelle suuhun...Nuoleta päivittäin pimppi ja pylly...2 orgasmia hänelle kuussa on tarpeeksi...Sido sänkyyn ja peitä silmät.Kutsu ystäväsi ja näytä hänelle "sisäkkösi" tissiliiveissä ja pikkareissa ;) ...Piiskaa usein...Käy vieraissa..Nuoleta sen jälkeen.Vaadi kuuliaista ja naisellista voihkintaa.Kerro naapureille miehesi tietämättä että hän on narttusi ♥...

    • kumiorja

      itse olen ollut n.2,5 vuotta Dominan hallinnassa.
      Erittäin harvoin pääsen edes koskettelemaan kalua.
      Domina pesee sen 2-3 kertaa viikossa ja yleensä kylmällä vedellä.
      Olen yleensä silloin silmät sidottuina ja aina kädet selän taakse sidottuna.
      Anaalissani on yleensä tappi tai sitten Domina käyttää strap-onia.
      Käytämme myös suukapulaa jossa dildo niin suuhun kuin ulospäin.
      Tällä kun tyydyttää naista ja saa kiiman tuoksut nenään on todella tuskallisen kiihottavaa olla siveysvyössä

    • Tuntuu tuo penislukko olevan jonkin verran yleistymään päin ja kokemuksesta voin sanoa, että se on toimiva laite jos sitä osaa oikealla tavalla hyödyntää.

      Itse tosin saanut nyt olla ilman lukkoa jo jonkin aikaa ja vapauden tunne on suunnaton.

    • Olen ihan samaa mieltä että olen alkanut tekemään paremmin kotitöitä kun sain jalkoväliin siveysvyön.
      Kannatan kaikkia naisia hankimaan selaisen miehelle,se tekee miehen nöyräksi käskyille

      • Matteuspa

        Hankkisin itse itselleni, mutta vaimoni ei salli.


      • Matteuspa kirjoitti:

        Hankkisin itse itselleni, mutta vaimoni ei salli.

        Vaimosi ei ehkä ole vielä ymärtämyt sen tarkoitusta.
        selitä mitä hyötyä hänelle on ja saa sen avulla sinusta yli oteen.


    • avaimenhaltijaaetsim

      Minä käytän siveysvyötä ihan vapaa ehtoisesti estämään runkkausta ja kumma kyllä olen alkanut pitää siitä, mutta minulla ei ole avaimen haltijaa jonka kyllä tarvitsisin.

    • Lopettanut

      Vie avaimet pankin tallelokeroon. Toisaalta, sivuleikkurit kyllä katkaisee näppärästi sen tapin läpi menevän rinkulan..

    • avaimenhaltijaaetsim

      se voisi kyllä olla hyvä vaihtoehto, onhan noita carlilock sun muuta avaimen haltija palveluita, mutta ne tahtoo maksaa paljon. Pankista sen taas saa liian helposti takaisin.

    • avaimenhaltijaaetsim

      kiitos, mutta annan avaimet vain naisen haltuun

    • Parastahan naisen kannalta asiassa on täydellisen hallinnan saaminen miehestä ja saa tödella nöyrän ja auttavaisen miehen joka huomio naista todella paljon.

      Oikeasti mies tekee mielellään kotityöt, hieroo naista ja palvelee kaikin puolin muutenkin mielellään.

      Onko se pahasta jos mies palvelee ja palvoo naistaan vaikkakin siihen käytettäisiin tuollaista keinoa. Itse koe asian vain todella miellyttävänä ja nautinnollista kun voi oikeasti olla alistuneena naista palvoen ja palvellen.

    • tomi789

      Tuula71 miten teillä penislukko leikit etenee olisi kiva kuulla mihin päin homma on kehittynyt.

    • Matteuspa

      Ehdotukseni, johon vaimoni ei ole suostunut, vaikka tämä voi olla teille liian kesy:
      Sujautat miehen peniksen sen verran paksuun ja pitkään muoviputkenpätkään, jottei mies voi hipelöidä kaluaan, ja sidot putkenpätkän lukollisella ketjulla miehen selän taakse kiinni. Sitten mies vain paidan yllensä.
      Sinä sitävastoin olet täysin passiivinen: Makaat alastomana selälläni vuoteella, kun mies rasvaa sinut kokonaan kiihottavantuoksuisilla voiteilla sekä pukee sinulle ihanimmat saumasukkahousut ja seksikkäimmän mekon, meikkaa sinut ja pukee kaikkein seksikkäimmät korut.
      Sipsutellessasi olohuoneeseen laiskanlinnaan ilmoitat miehelle: "Saat tuoda minulle seksikkäimmät kengät, kunhan lupaat tehdä, mitä sanon." Mies kiikuttaa järkyttävän korkeakorkoiset piikkikorkoavokkaat, joille ojennat jalkasi, joihin mies ne pukee. Sitten vahingoniloisena ilmoitat: "Lista on keittiön pöydällä. Minä teen, mihin pystyn ja sinä loput."
      Listassa on vaimolle konjakkia, jalkojen hyväilyä ym. ym. luettelo siivoustöistä, joita mies luettelee. "Arvaa, mitä noista pystyn näillä kengillä: pyyhin pölyt ja sinä teet muut!" komennat. Penis pystyssä, laukeamispisteessä mies touhuaa huokaillen, hikoillen ja vapisten...

    • voi_juku-u

      Tuo laukeamishomma 2-4 kertaa kuukaudessa kuulostaa liian ruhtinaalliselta. Itse pääsen pukille noin kerran puolessa vuodessa. Siinä mielessä käy vähän kateeksi miehesi puolesta.

    • Markus888888

      Tyttöystäväni kertoo aina jos on nähnyt hyvän näköisen miehen ja pohtii millainen kalu sillä on ja minkälainen rakastelia hän on. Naiseni kyselee myös ystävistäni joden kanssa olen ollut saunassa etää millaisia kaluja heillä on.

    • Ainavaippa

      Ihanan sairasta :)

    • Ykspluskaks

      Pistä miehesi katsomaan kuin rakastelet ja kuin vieras tuntematon mies on upottamassa pilluusi ison munan niin kerro miehellesi samalla että olisi ollut paljon kiihoittavampaa saada pilluun hyvin imettyä munaa ja pakottaisit miehesi imemään todellisen miehesi munaa jotta voisit saada paremmat spermat sisällesi ja miehellesikin jäisi siitä hyvää nuoltavaa pillusta. Kouluta joku kestävä mies naimaan tällä tyylillä miehesi vieressä. Aina kuin olet kahdestaan niin kerro miehellesi miten hyvältä kestävän miehen laukeaminen tuntuu sisälläsi etkä voi lopettaa ja toistat miehellesi tämän jatkuvasti alistaakseen häntä olemaan nöyryteetty seksikkään itsevarman kiimaisen kauniin naisen tossun alla jatkuvasti ilman armoa saadessa päivittäin orgasmeja vieraalta kestävältä mieheltä alistetun miehesi edessä

      • Anonyymi

        Tällaista mulle :)


    • Anonyymi

      Rangaisen orjaa antamalla viagran kun hän on siveysyössä. Nautin kun hän tuskissaan kun muna paisuu putkilon sisällä. Ihanan tuskaisen näköistä.

      • Anonyymi

        Kauanko olette tätä siveysvyö leikkiä harrastanu?


      • Anonyymi

        Eikä menny kuin seitsemän vuotta ton keksimiseen. Mutta silti meni väärin.Ei se Viagra sinällään kullia paisuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä menny kuin seitsemän vuotta ton keksimiseen. Mutta silti meni väärin.Ei se Viagra sinällään kullia paisuta.

        paisuttaa ja ja kasvattaa niin että putkilossa on ahdasta kokeile niin tiedät mitä tekee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauanko olette tätä siveysvyö leikkiä harrastanu?

        pari vuotta


    • Anonyymi

      Laita siveysvyöhön avaimet kaulaketjuun joka ylttää rintojen väliin. Jos joku kysyy mitkä avaimet sinulla on kaulassa niin voit kertoa.
      Sido mies kaappiin piiloon ja pyydä rakastaja sinua tyydyttämään. Sitten käsket miestäsi nuolemaan sinut. Kun lähdette matkoille niin jätä avaimet kotiin ja kerro miehelle kesken matkan että tänään haluat panna. Illalla kerrot että avaimet ei ole mukana joten etsit miehen joka pystyy sinua panemaan.

    • Anonyymi

      Eletään heikkojen miesten aikakautta kun tuollaiseen suostuu. Eikä naiset arvosta tällaista miestä kuin sen hetken ja panee niitä alfa uroksia siinä sivussa.

      Iniskää vielä kimeällä äänellä ja puhukaa ruokapöydässä tunteustanne vollottaen. Buu!

      Kerätköö itseänne! Vanhempainne hävettäisi, että on kasvattanut tuollaisia nyhveröitä.

    • Anonyymi

      H­­­ei! Om­­­a str­­eam. Sisää­­nkäynti k­aiki­­­lle, jotk­a haluavat pi­­­tää hauskaa 👉 http://7290000.com/H/2pHt6 👈

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe