ADHD/ADD TYYPEISTÄ EI VOI TULLA MITÄÄN!

karu totuus

Näin se vaa on. Puolet adhd tyypeist istuu linnas ja loput on jotai syrjäytyneitä alkoholisteja. Heittäkään kirves jo kaivoon jos lapsellenne todetaa adhd. silloin hänestä ei mitää elämää suurempaa tuu. Näin se vaan on.

13

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .....

      Ja adhd ei voida hoitaa muulla, kun amfetamiini johdannaisella huume lääkityksel.

      • valitse_ite!

        Voidaan kognitiivisella terapialla, terveellisellä ravinnolla, liikunnalla, unirytmistä huolehtimalla. Se, että monet alkoholistit ja linnakundit ovat ADHD:itä, ei tarkoita että on pakko juoda viinaa ja rötöstellä jos on ADHD. Voi myös valita toisin.


    • Yleisty seis

      Jos sinulle on käynyt niin, olen pahoillani puolestasi. Mutta kun sen tiedostat, voit parantua siitä. Kokeile edes.

    • adhd67

      Täällä ilmoittautuu yksi adhd! En ole tuomittu koskaan mistään rikoksesta, vaikka mulla on ollut kaikenlisäksi paska lapsuus, en ole alkoholisti. Olen perheellinen, sosiaalialalla työskentelevä , onnellinen nainen.

    • ökli

      On olemassa oikeasti loistavia ADHD ihmisiä itseni lisäksi on ns. tavallisissa ihmisissä alkoholisteja ja vankiloissakin ei pidä yleistää että vain ADHD ihmiset ovat sellaisia

    • Kyllä adhd pärjää

      Ex miehelläni oli adhd. Se vaikutti suhteeseemme negatiivisesti ja lopulta erosimme.

      Mies oli kuitenkin pienen menestyvän yrityksen TJ ja toisaalta aivan ihana ihminen. Ja ehdottomasti tavallista älykkäämpi myös. Pystyi superkeskittymään asioihin jotka kiinnostivat.

    • 6+14

      Ty Pennington on adhd ja hyvin on menestynyt. Se on niin itsestään ja ympäristöstä kiinni. Ei se menestyminen ole rauhalliselle ihmisellekkään taattu.

    • ADHD.n äiti

      Ompas kiva aloittaja! Entä jos tämän lukee joku nuori,jolla jo iän mukana tuomia paineita,ja jolla diagnosoitu adhd! Ei varmasti mieltä paranna! Täytyy miettiä mitä kirjoittaa! Nuori lukee....ja toteaa,että aijaa....ei meistä adhd.istä ole mihinkään! Miksi edes sitten yrittää! Koska nämä lapset ja nuorethan joutuvat yrittämään ja tekemään töitä entistä enemmän ns.normaaleihin verrattuna!
      Itse toki vielä kamppailen oman adhd tyttäreni kanssa murrosikää! Mutta muuten kuyllä ihan loistavasti menestynyt elämässään! No hällä on onni,että on vanhemmat jotka asettaa tiukat rajat! Hakee apua ajoissa,ja ottaa sairauden tosissaan!

      Pää pystyyn kaikki ADHD-lapset/nuoret/aikuiset ja vanhemmat! Elämällä on toivoa,jos sen oikein oivaltaa!

    • tiituli3

      Aloittaja ilmeisesti haluaa keskustella mun pojan kanssa, ikää pojalla 20v, koulut käyty, töitä riittää, kiva tyttöystävä(yhdessä jo n.3v), käy kalassa ja lapissa vaeltamassa vapaa-aikanaan, et ei kannata yleistää.

      • Ihana poikani

        Samoin mulla. Poika 20 v, vaikea adhd todettu 5-vuotiaana. Nyt valmistunut ammattiin, vakituisessa työpaikassa. Jo murrosiässä sai kaikista kesätyöpaikoista ylistävät työtodistukset tunnollisuudesta ja ahkeruudesta. Kaikkien pitämä, hauska ja älykäs poika.

        Meillä avainasemassa ollut lapsen oma hyväksyntä sairaudelleen. Otti murrosiässä selvää kaikesta, otti kaiken avun vastaan ja halusi selviytyä elämästä. Myös vanhempien tuki ja hyväksyntä ovat elintärkeitä adhd-lapsen tulevaisuuden kannalta.


    • Monia mielipiteitä

      Ensinnäkin, itsellänikin on kovasti ADHD piirteitä ja siksi asiasta kiinnostunutkin. Minulla ei ole nyt jakaa omaa mielipidettä, mutta joidenkin mielestä ADHD on kovasti sairauden ja luonteenpiirteen rajamaastossa, isoimmiten sairautena sitä tietenkin rummuttavat lääkejätit ja heidän talutusnuorassaan kulkevat lääkärit.

      http://www.naturalnews.com/040938_adhd_fictitious_disease_psychiatry.html#

      Kovasti yksinkertaiset ihmiset näkevät asian täysin mustavalkoisena, etsivät ainoastaan omaa mielipidettä tukevia väitteitä, olisiko aika jo tunnustaa että yhtä oikeaa vastausta ei ADHD:n suhteen ole, joten jos joku ei osaa kuin keuhkota pientä omaa mielipidettä niin silloin kannattaisi mennä itseensä ja lukea lisää, se lisää viisautta.

    • 2 adhd pojan äiti

      "karu totuus"... Niinkö itse tekisit omalle lapsellesi??? Jokainen lapsi on yhtä rakas, olkoon adhd tai mitä vaan. ADHD lapset vaikka on vilkkaita yms, niin he ovat usein myös poikkeuksellisen älykkäitä. Heidät täytyy vaan osata ohjata oikeaan suuntaan. Kun huomataan lapsena jo mitkä asiat kiinostaa niin siihen kannattaa kannustaa ja ohjata. Se että adhd lapset/ nuoret helposti syrjäytyy johtuu nimenomaan kaltaisistasi ihmisitä. Jos lasta ei ymmärretä eikä kannusteta koulussa ja yleensäkin elämässä, niin tottakai syrjäytyy...kuka tahansa syrjäytyy sillätavalla.

      Jokaiselle täytyy antaa mahdollisuus löytää se oma tiensä ja auttaa ja ohjata, niin silloin hyvä tulee :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe