Moderni yhteiskunta romahtaa, kapitalismi tuhosi kaiken

tuho tulee

Suomen väestön kuppaaminen rahoistaan jatkuvilla veronkiristyksillä, työttömyydellä ja hintojen nousulla tulee johtamaan sille tielle mitä mm. Detroit kaupunkina jo kulkee. Kun työt ja toimeentulo loppuivat, Detroit alkoi rapistua, autioitua ja muuttua aavekaupungiksi. Nykyisin siellä näyttää tältä:

http://www.weather.com/travel/modern-ruins-abandoned-detroit-photos-20130715

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2012971/From-Motown-Ghost-town-How-mighty-Detroit-heading-long-slow-road-ruin.html

http://desertedplaces.blogspot.com/2013/07/detroit-city-in-decay.html

Kapitalismi tuhosi Detroitin tulevaisuuden täysin. Ahneet autotehtaat antoivat työntekijöille potkut, jolloin katosivat työt ja toimeentulo. Lopulta katosivat myös tehtaat, omaan ahneuteensa ja kapitalismiinsa sortuneina. Ihmiset jättivät Detroitin. Ensin lähtivät rikkaimmat, sitten keskiluokka ja lopulta köyhät. Jäljelle jäi keskenään loisiva musta väestö, jonka kohtalona on todistaa miten koko Detroit lopulta autioituu ja jää seisomaan rapistuvana muistona kapitalismin totaalisesta epäonnistumisesta.

Detroit muistuttaa mihin kapitalismi johtaa kun sille annetaan valta yhteiskunnassa. Lopputulos on tuho, rikkaat vievät ryöväämänsä rahat mennessään muualle ja jatkavat tuhotyötään.

Detroit ei sitten ole muuten ainoa paikka USA:ssa, joka on tuhon oma, näitä maanpäällisiä helvettejä on muitakin:

Nämä helvetinkolot ovat osoitus kapitalismin, eli kaupallisen talouden tuhovoimasta: kaupungit autioituvat ja tuhoutuvat uskomatonta vauhtia kun väestö lähtee työttömyyden ajamana pois:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/these-12-hellholes-are-examples-of-what-the-rest-of-america-will-look-like-soon

Suomessakin köyhyys, työttömyyden aiheuttamana vie jo kaupan alan työpaikkoja ja sulkee kaupunkien keskustojenkin liikkeitä ennätysnopeudella. Pian kaupungit seisovat autioina monumentteina kun väestö poistuu muualle yhteiskunnan romahduksen ajamana.

Rikkaat tuhosivat hyvinvointiyhteiskunnan jättämällä osallistumatta sen ylläpitoon ja riistämällä koko muuta väestöä. Ahneus on tie tuhoon.

10-15 vuotta ja koko yhteiskunta romahtaa, sivistys päättyy ja edessä on totaalinen yhteiskunnan rakenteiden sekä modernin sivistyksen tuho. Sähköt, kaukolämpö, vesijohtovesi, kaikki katoavat ja loppuvat. Kaupungit hylätään, valtaosalle muutos tietää kuolemaa jo ensimmäiseen talveen ilman yhteiskunnan tuottamia perusasioita kuten juuri sähkö, juomavesi ja lämpö.

Myös NASA on onnistunut jo ennustamaan täydellisen yhteiskunnan tuhoutumisen aivan muutaman vuosikymmenen sisään. Keinoa estää tuhoa ei ole.

http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163536-nasan-tuore-tutkimus-ennustaa-tuhon-kyse-vain-vuosikymmenista

19

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuho tulee

      Toisaalta: kapitalistinen yhteiskunta ei ansaitse saada olla olemassa. Sen kuuluukin tuhoutua omaan mahdottomuuteensa. Luhistumisen jälkeen voidaan rakentaa jotakin kestävää, pehmeämpiin arvoihin perustuvaa tilalle.

      Kapitalismi oli kokeilu joka epäonnistui ja tulee johtamaan varmaan yhteiskuntien romahdukseen. Se on osaltaan luova tuho, joka hävittää kapitalismin jo ideanakin, koska katastrofaaliset seuraukset pakottavat kohti sosialismia ja kestävän kehityksen yhteiskuntaa, sitten kun lopun jälkeen palataan jollakin tasolla sivistykseen, jos palataan enää.

      Ahneus oli tie tuhoon, joten antaa sen tuhon tapahtua, ei kannata yrittää estää vääjäämätöntä. Sivistys tuhoutuu, mutta siitä säilyy jotakin ainakin maaseudulla missä eletään muutenkin suht omavaraisesti ja rauhallisesti. Urbaani kulttuuri tuhoutuu täysin.

      Ihmiskunnan modernin, kaupunkimaisen sivistyksen loppu saattaa romahduksen jälkeisen sodan myötä näyttää tältä:

      https://www.youtube.com/watch?v=yarsrru89X0

      Kohtalo, jonka ihmiskunta osakseen ansaitsee epäonnistumisensa myötä.

      • alamäessä

        Kapitalismi on nopeiden voittojen ideologiaa. Osakekauppa on isännätöntä ahneutta, jossa jatkuvuudelle ei ole sijaa, vain pikavoitoille. Tämä peli tuhoaa yhteiskunnat.


    • alfa123om2222

      Ei ihmiskunta nyt sanottavasti ole epäonnistunut, vaan aristokratia ajettiiin alas vuonna 1914, jotta kansa saisi hallita itseään noin 800 vuoden ajan. Kaikki mitä on tapahtunut vuonden 1914 jälkeen on kansojen ja kansainvallan kontolla.

      Detroit oli ehkä kaupunki, joka oli liian Mahtava Yhdysvaltojen politiikassa, taloudessa ja historiassa todelliseen arvoonsa nähden. Siksi on luonnolista, että se ajettiin alas tällaisena aikana. Jeesus sanoi tuhotkaa tämä temppeli ja kolmessa päivässä minä rakennan sen uudestaan. Ihmiskunta kykenisi Detroitin tekemään uudestaan Mahtavaksi alle kolmessa päivässä, jos tahtoisi.

      Tosiasiallista valtaa ei kapitalismilla ole ollut vuoden 1914 jälkeen. Nationalismi ja siionismi sekä myöhemmin kansallissosialismi ja sosialismi ovat olleet vallan näyttämöllä tasan sata vuotta tänä vuonna. Danielin kirjan kahdeksannessa luvussa kuvataan tosin se kaksinkamppailu, jota kutsuttiin kylmäksi sodaksi Lännen ja Idän välillä. Tuossa kamppailussa kapitalismilla oli oma roolinsa, joten ei sekään vielä henkihieverissä ole, mutta menetti vuonna 1914 hegemoniansa.

    • asdfghijkl

      Kommunistitkin hauaat täydellistyä! Eivät usko henkeä olevankaan, vaan aivan hengettömiksi heittäytyvät!

    • yyy89

      Valkonahkaiset rakensivat Detroitin ja mustanahkaiset tuhosivat sen. Kaikki kaupungit, jossa mustanahkaisia on enemmistö, hukkuvat saastaan, kurjuuteen ja rikollisuuteen. Sillä ei kapitalismin kanssa ole mitään tekemistä.

    • KLPO

      Suomalaisen pojan näky v. 1972:"Atomivoima tuhoaa ihmiskunnan 45 vuodessa!" Ja tuhoutuminen olisi v.m2017. Ja tuo näkyy monissa ihmistilastoissa! "MUTTA JUMALAN SORMI VOI KAIKEN MUUTTAA!" Raamattu

    • Liimanäppi

      Totta haastat, meidät pelastaa paluu vanhoihin hyviin aikoihin. Aikoihin, jolloin orjuus oli arvossaan ja hallitseva luokka poisti muonavahvuudesta erimieliset hyvin kepeästi. Voimme uudelleen nauttia kunnon lapsikuolleisuudesta, kulkutaudeista ja muusta arkiviihteestä. Etenkin naiset voivat arvostaa turvattua asemaansa miehen omaisuutena.

      Tosin tuon menneisyyteen paluun jälkeen on jäljellä yksi tuttu asia, pikaisen maailmanlopun odottelu.

    • Suossa ollaan

      Kokoomus ja sateenkaari hallitus vei meitä kohti tuhoa ja vie edelleenkin.

      Nyt on äänestettävä PS puoluetta, että saisimme hillittyä Suomen tämän hetken suuntausta.

      • Ottamatta kantaa politiikkaan tarkemmin, olen kyllä melko varma, ettei PS voi globaalin pyörän pyörimiseen vaikuttaa paskan vertaa. Uskon kyllä, että odottamattomia dominoilmiöitä voi tapahtua ja pienetkin teot voivat vaikuttaa, mutta pidän niitä pitkän aikavälin trendeihin nähden niin epätodennäköisen voimattomina, että plaaaaaaah.


    • klpo

      Tuholaskelmissa loppuajankohta olisi v. 2016.5 . Ihmistilastoissa myös näkyy tuo trendi. Kaiken tuhon aiheuttaa atomivoima. Tosin geenimuunnellut ravinnot aiheuttavat koeläinten tuhon 1/2 vuodessa. Profetia loppuvuodesta 2017 voi toteutuakkin.

    • alfa123om2222

      Kapitalismi, Militarismi, Nationalismi ja Siionismi ovat profeetta Sakarjan kirjan näyn mukaan neljä seppää (Smith), jotka luotiin karkottamaan neljä sarvea (mm. arabit) pois Israelista, jotta juutalaiset voisivat muuttaa takaisin omaan luvattuun maahansa. Mitään sen suurempaa takoitusta ei noilla neljällä Sepällä (Smith) ollut.

      Kyllä tuotti työtä ja tuskaa saada aikaan tuo paluu luvattuun maahan. Ja osittain se epäonnistui. Kun ei tajuttu, että Jumala pitää kiinni lupauksistaan saatiin kokea kapitalismi, kaksi maailmansotaa, nationalismi yms. Luonnon tuhoutuminen, kansanmurhia jne. Olisi ollut sangen helppoa sallia juutalaisten paluu Luvattuun maahan ihmisjärjellä ajatellen. Mutta tarvittiin todella suuria rakennemuutoksia ennen kuin se kävi edes teoriassa mahdolliseksi jäännökselle.

      Kun ajatellaan, että imperialistit saivat Amerikan, Australian ja paljon muuta valtavaa omaisuutta ja sitli he epäonnistuivat yhden pienen läänin kokoisen Luvatun maan palauttamisessa juutalaisille niin ei tiedä itkeäkö vai nauraako?

      Jos nyt sitten Jumala ottaa pois sen minkä antoi niin ilmeinen seuraava suunnitelma hänellä on Imaami Mahdin tuominen sekä sen jälkeen Antikristus ja sen jälkeen ehkä Jumalan valtakunta pikku hiljaa.

      Ilmestys 13 mukaan Lohikäärmeellä on paljon tosin valtaa, mutta Koraanin mukaan se kutsuu vain helvettiin maan asukkaita. Ilman muuta tehtävää. Ja Ilmestyksen vitsaukset koskevat eniten niitä, jotka ovat luopuneet Ilmestyksen oikeista ja totuudellisista sanoista.

      Vaikea on silti sanoa mikä Jumalan suunnitelmista seuraavaksi toteutuu: Lohkäärme, Leopardin kaltainen peto, Pedon merkki vai Imaami Mahdi ja Antikristus. Pedon merkki ei voi tulla ennen Rooman tuhoutumista ja Rooma ei puolestaan voi tuhoutua ennen Imaami Mahdin tulemista.

      Siksi lasken, että Mahdin tulee tulla seuaavaksi, In Sha Allah! Jumala takroittaa pelkkää hyvää maailmalle lähettämällä Imaami Mahdin, vaikka maailma on toiminut tuhmasti ja ajattelemattomasti. Hän on ainoa Hyvä ja antaa sataa niin hyville kuin pahoille. En tosiaan tiedä minkä vuoksi hän tahtoo siunata yhä maailmaa, joka kiistämättä on tosiasiassa kirottu ja pahan vallassa. Se on suuri mysteeri.

      • Näkökulmaa.

        "os nyt sitten Jumala ottaa pois sen minkä antoi niin ilmeinen seuraava suunnitelma hänellä on Imaami Mahdin tuominen sekä sen jälkeen Antikristus ja sen jälkeen ehkä Jumalan valtakunta pikku hiljaa."

        Tämä imaami mahdi on itse antikristus.Muslimeille mahdi on vapahtaja,joka tuhoaa vääräuskoiset,eli kaikki ei muslimit.


    • asdfghijk

      Joitakin havauntoja:punainenväri vaatteissa muuttaa kommarit palaviksi kekäleiksi ympäristön säteilyjen kautta. Nuitten säteilyjen määrä suuresti lisääntynyt!

    • marxin taustat

      Taitaa kapitalismi olla lähinnä sellainen haukkumanimi, jolla monimuotoisen ja vapaan lännen periaatteita saadaan niputettua yhteen ja haukuttavaksi.

      Samaa tapaan käytetään fasismi-termiä. Jos ei kyetä määrittelemään mielekkäästi vastustajaa, niin nimitetään sitä mielettömästi fasistiksi. Meneehän se mielettömille perille. Edes.

      Kommunismin taustat kannattaa tunnistaa, koska lähinnä eilispäiväiset kommunistit ovat (yhä) innokkaimpia kapitalismin kriitikkoja. Mutta entäpä heidän oma pesä:

      http://www.americandailyherald.com/pundits/christopher-c-m-warren/item/karl-marx-and-the-communist-religion-of-hate
      https://archive.org/stream/MarxAndSatan/MarxAndSatan_djvu.txt
      http://www.canadafreepress.com/index.php/article/42085

    • ölökytämäkkää

      Sivistys ON JO tuhottu Suomessa: moraalin yleinen rappiotila ja arvotyhjiö, jossa elämme osoittaa sen täysin kiistatta.
      Sivistyksen tuhoamisessa kapitalismia nykyisin harjoitettavalla mittakaavalla on kyllä jotain enemmänkin tekemistä asian kanssa. Kenties ihmiset eivät sitten aiemmin tunteneet sitä, miten suuri tuhoava vaikutus äärimmäisellä kapitalismin harjoittamisella on kaikkeen TODELLISESTI ARVOKKAANA PIDETTYYN.
      No, ei varmasti ole Suomen 'sisäisissä käsissä' tehdä ratkaisevia korjausliikkeitä.
      Yksi askel täällä voisi olla kuitenkin estää tulevissa vaaleissa porvarihallituksen toteutuminen ja mikäli mahdollista, kokoomuksen nouseminen edelleen hallitus"vastuuseen".

    • klpo
    • inkku3

      Jotkut Matti ja Maija myöhäset vielä availevat silmiään tässä länsimaiden tuhon tiellä, mutta joillakin on ja pysyy silmät täysin ummessa, vaikka omat lapset uhrattaisiin keskellä katua näiden muslimi hullujen toimesta

    • Mammona_tuhoaa

      Jeesus elävöittää ja hyvään kutsuu monia ja harvat sen ymmärtävät ja pyhittyvät.

    • alfa123om222

      Joka tapauksessa kapitalismi, nationalismi, militarismi ja ehkä puritanismi ovat aatteita, joiden tehtävä täyttyi, vaikka tosi vaivalloisesti. Mikä sitten on seuraava aate on yhä mielestäni: Globalisaatio, vaikka siitä nykyisin vaietaan.

      Ilmestys 13 mukaan ennen Globalisaatiota pitää antaa yksi ainutkertainen palvontateko vielä kerran Nationalismille. Kansallismielisyydelle. Itse koen, että siihen liittyy osittainen monarkian paluu kehiin. Mahdollisesti osittainen Aristokratian paluu myös. Mutta viime kädessä Globalisaatio on tie, jota kuljetaan ja johon mm. Ranskan vallankumous jo viitoitti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe