Miehet tuijottavat!

Tyttö00

Eli siis olen 172 cm pitkä brunette ja olen 13- vuotias.Olin sitten missä tahansa ( bussissa,kaupassa,kävelemässä ihan missä vaan) miehet tuijottavat minua.Jopa oma luokanvalvojani ( mies) sanoi kerran " olet niin kaunis hae malliksi".Kaikki sanovat aina että olen niin kaunis ja täydellinen että miehet varmasti " kilpailevat" minusta.Tunnen oloni tämän takia välillä hyvinkin kiusalliseksi enkä halua että pojat ja miehet roikkuvat perässäni ( koulussakaan ei saa kävellä rauhassa,pojat heti kannoilla) .
En tiedä mitä tehdä enkä halua jatkaa elämääni näin.

Vinkkejä?

21

1262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VinkkiPerse

      Vedä kauneusleikkauksella silmät otsaan ja nenä korvaan. Niin eiköhän se kilpailu miesten kesken lopu. Katseet tosin eivät...

      Eli ei oikein muuta mahdollisuutta ole, kuin teet itsesi rumaksi kuin variksenpelätin.

      P.S. Saisko kuvaa, niin osaisi arvioida tilanteen oikein ;)

    • aleksi 52v

      näytä kuva

    • jhikvfhgxfdzsrzr

      Aloitteleva noita ja loitsut - Kysyttyä


      Kysyjä
      Anonyymi vierailija

      Yhteydenottotapa
      Verkkosivu

      Vastaamassa
      Unenkulkija

      Aihe
      Aloitteleva noita ja loitsut


      Kysymys
      Jos on aloitteleva noita niin, voiko vaan netistä kerätä loitsuja ja sitten kokeilla niitä?? Ja mitkä loitsut sopivat aloittelijalle?

      Vastaus
      Ei. Ei todellakaan. Homma ei toimi todellakaan näin. On varmasti hienoa ajatella että asiat elämässä olisivat yhtä helppoa kuin CD:n ostaminen Anttilasta tai kirjan lainaaminen kirjastosta mutta se ei toimi niin. Ei edes lähelle.

      Että asian ymmärtää pitää ymmärtää mikä loitsu on: Loitsu on paketti hyvin kohdistettua ja koostettua energiaa, joka ohjaa ja saa aikaan asioita. Pelkät sanat, pelkät tekstit ja pelkät teot tietyn ohjeen tai kirjan mukaan eivät saa yhtään mitään aikaan.

      Netistä, ikävä kyllä, löytyy järkyttävä määrä eritapaisia loitsuja mutta löytyy netistä myös järkyttävä määrä ohjeita mitenkä levitoida, lukea ajatuksia tai ajaa autoa mutta kuten autonkin ajamisessa on teoria ja käytäntö kaksi eri asiaa. Et tule ikinä saamaan netistä lukemillasi loitsuilla aikaan mitään ilman oikeaa kokemusta ellei sinulla ole uskomaton mäihä.

      Eli lähtökohtaisesti loitsut eivät sovi aloittelijoille. Ei edes pari vuotta asiaa sivusilmällä opiskelleelle. Noidan pitää lähteä siitä perusteesta että ymmärtää mistä noituudessa on kyse: Noituudessa on kyse oman minän, oman kehon ja minuuden yhteydestä ympäristöön, luontoon ja maailmankaikkeuteen. Se kuulostaa kornilta mutta se on juuri sitä. Noita on yhteydessä luontoon ja luonto noitaan, ja tämä on yksi tärkeä piirre miksi loitsut toimivat kun ne tekee kokenut ja osaava noita.

      Yhteys luontoon ei ole kesän viettämistä pihalla, tai sidukan juomista terassilla. Yhteys luontoon on oman minän ja oman polun sitomista kiinteästi luontoon ymmärtäen luonnon henget, Jumalat ja Jumalattaret, ja sen hyväksymistä että kaikki on elävää, ja yhtä monella eri tasolla. Sen hyväksymistä että sinun elämäsi ei ole sen kummoisempaa kuin oravan elämä joka nakertaa puussa ruokaansa tai ohilentävän sääsken elämä.

      Kun luonnon yhteyden itsensä kanssa ymmärtää, ja tajuaa kunnolla -- Ja tarkoitan kunnolla enkä mitään hetkittäistä ahaa-elämystä, on lähellä ottaa ensimmäinen askel noituuteen.

      Ja tällöinkin ollaan vielä vuosien päässä loitsujen tekemisestä ja etenkin niiden toimimisesta.

      Oikea noituus -- Se mikä toimii. Se mitä minä teen ja mitä vaimoni tekee, se vaatii vuosien omistautumista ja tästä syystä moni TV-, leffan tai kaverien vinkkaamana innostunut nuori- tai jo vähän vanhempikin, luopuu hetken muutaman kuukauden tai viikon innostuksen jälkeen asiasta koska se ei olekaan sellaista kun luuli. Oikea noituus vaatii omistautumista.

      Noita omistautuu noituudelle eikä ihminen voi sanoa itseään kunnolla noidaksi vasta kuin vuosien harjoittamisen jälkeen. Tämä elämänpolku on valintakysymys ja nykymaailman ympäröimänä ei se helpoin valinta. Mutta ehdottomasti antoisin.

      Palaa listaan

      • nuifcyrxjyukhyh8

        Kaikki tämän artikkelin tekstin ja kuvien kopioiminen on ehdottomasti kielletty. Sisältöä voi käyttää lähteenä, mutta tekstin tai sen osien suora kopioiminen on ehdottomasti kielletty. Lue tarkemmin käyttöoikeudesta ja linkityksestä.


      • GVYUJDFYTVKBNJMIKL V
        nuifcyrxjyukhyh8 kirjoitti:

        Kaikki tämän artikkelin tekstin ja kuvien kopioiminen on ehdottomasti kielletty. Sisältöä voi käyttää lähteenä, mutta tekstin tai sen osien suora kopioiminen on ehdottomasti kielletty. Lue tarkemmin käyttöoikeudesta ja linkityksestä.

        piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


    • CFVYFGUYGBIK

      NUSSISIN

    • Mies 45v.

      Älä vaan "tällää" itseäsi. Pukeudu huomaamattomasti. Jos sinulla on pitkät hiukset, leikkauta lyhyeksi. Miehet pitävät pitkähiuksisia kauniimpana. Itse ajattelin aikoinaan, että silmälasit rumentavat... Siis "rumenna" itseäsi. Ota huomioon, että me 40-kymppiset kuitenkin huomataan kaunottaret. Kuten luokanvalvojasikin. Luultavasti kasvosi ovat profiililtaan "täydelliset" eli mittasuhteet ovat "oikeat".

    • giiiirl16

      mies 45v. ei helvetti oletko vieläkin noin lapsellinen.. 1. vaikkei ihminen "tälläytyisi" voi hän olla hyvinkin kaunis. 2. lyhyet hiukset eivät tee ihmisestä millään tapaa yhtään rumempaa ja kaikki pitävät erilaisista naisista, eli täyttä paskaa. esim. äidilläni on lyhyet hiukset, kuitenkin miehet yrittävät jokapaikassa iskeä eli juuu u 3. silmälasit eivät tee ketään yhtään rumemmaksi ja tähänkin voi sanoa että makuja on monenlaisia joten nää kaikki sun jutut oli täyttä paskaa suoraa sanottuna. ja ei en ole mikää ns "ruma" norsu vaan itseasiassa mulla on samanlainen tilanne oikeastaan kuin aloittajalla myös useamman opettajan osalta, tosin itseäni ei asia niinkään häiritse ja olen pari vuotta vanhempi:D alko vaan ärsyttämään tälläset tietämättömät perustelemattomat turhanpäiväset kommentit.. kiittimoi.

    • Onko isot daisarit?

    • rsfdedsge

      No onpa kurjaa kun saa osakseen huomiota. Voin sanoa, että ei sekään hääviä ole, jos kukaan ei osoita minkäänlaista kiinnostusta.

    • asdaghasdga

      mee muualle hankkii tollasta mielihyvää

    • itse 14.v poika

      Iha varmaa joku hirvee nörtti, joka vaa kuvittelee tollasta. TROLLI!

      • Kuolesuomalainenlaps

        Onneton äpärä ei tajua nörtti-sanan oikeaa merkitystä


    • poi16ka

      Nyt taas tajuan suunnattoman -00 vihan. 13 vuotias tyttö SUOMI24: ssa itkee kun pojat katsovat. Ehkä vaikutat helpolta? Olisiko vika siinä että näytät halvalta tai meikkaat liikaa? Älä itke vaan ota kaikki huomio hyvällä.

    • Henriikka Hopo
    • 33t

      Krhm oisit voinut pitää tuonkin omana tietonasi. Kunpa ei olisi tullut luettua tuota ihan turhasta valitat.

    • Hei,

      Huomio voi tuntua kiusalliselta, varsinkin jos on nuori ja huomiota tulee itseä vanhemmilta. Jos kommentti tuntuvat mukavalta, niistä saa nauttia, mutta jos kommentit tai huomio muuttuvat ahdistavaksi voi kommentoijille sanoa siitä. Esimerkiksi luokanvalvojan ei tarvitse kommentoida opetettavansa ulkonäköä millään tavalla.

      Muista, että olet tärkeä omana itsenäsi, et vain ulkoisen olemuksesi takia!

      Terveisin,

      Anni / Nuorten Exit

      www.nuortenexit.fi

      • Eräs norjalainen

        Oen panoseuraa vailla.


    • Aika jännä...

    • iloinenmiesv

      Olen onnellinen että olet seksikäs jo tuossa iässä
      Monet jäävät ilman miestä koska ovat rumia
      Toki haluat saada seksiä mieheltä ja mitä seksikkäämpi olet ja ja esittelet itseäsi sen onnellisempi tulet olemaan
      Voit myös käyttää seksifantasiaasai noita apuna
      Ei ole pahaa jos 45 vuotias mies haluaa sinua
      Se on luonnolllista ja ole siitä iloinen ja keimaile lisää
      en muuten osaa neuvoa

    • runaxi24

      Moni kaunotar jää ilman miestä varsinkin jos omaa viel isot rinnat. .leimataan guoraksi ja kaikki menee naimisiin niiden pikku tissisten kanssa.itse kaunis 50 vee ja tyopaikassa kkiusattiin syrjäytyminenaalkoi varhain. .kaikki vaan sen takia ettäkaunis . .kaunis hoikahko vieläkin pukeudun lihavaksi kg...löysinvaatteisiin ..en halua olla kaunis.. Tiedän että en ole ainoa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe