Starkki kotka

remonttimies.

Todella huonoa asiakas palvelua lauantaina 3.5.2014. Myyjältä kun meni jotain kysymään niin vastaukset olivat melko töykeitä, aivan kun olisimme häirinneet hänen työpäiväänsä. Kun kysyimme tiettynlaista peitelistaa niin myyjä ei vaivautunut tulemaan näyttämään meille mistä mahdollisesti löytäisimme etsimäämme tuotetta, sanoi vain "kaikki on siellä esillä, mitään ei ole piilotettu". Asiakkaita ei ollut juuri ketään muita kuin me,joten kiirettä ei voinut syyttää. No kerran se oli niin vaikeeta palvella meitä niin päätimme ettemme osta mitään. Ajoimme k-rautaan jumalniemeen, siellä oli aivan toisenlainen palvelu, myyjä tuli mukaamme ja näytti listat, paneelit, maalit, ym. tuotteet joita tarvitsimme ja vielä pakkasi tuotteet kuljetuskärryyn. Starkkiin emme enää koskaan mene, koska kyllä Kotkasta löytyy asiakasystävällinenkin rautakauppa nimittäin K-Rauta.

16

1804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tympeä kiusaaja

      Starkissa on eräs Henkilö joka ilmeisesti omistaa koko paikan.
      Hyvin töykeä ja ylimielinen.

      Tuskin tarvitsee enempää kertoa...

    • uuno rautakauppias.

      Starkin asiakaspalvelu on vitsi. Tyypillinen "rautakauppa" meininki -70 luvulta.

    • Börjetäti

      No täytyypä mennä Starkkiin etsimään Mustille kopan rakennustarvikkeita ja peräkärryn pyörän kumeja. Katotaan sitten se palvelumeininki. Saahan sinne viedä koiran ja jos jättäisinkin Mustin sen palveluhenkisen työntekijän vahdittavaksi sillä välin kun pengon niitä tee se itse hyllyjä. Lukeeko Starkin ovessa Tee se itse palvelu ?

      • Korjailija

        Strkista en osaa sanoa, mutta K raudassa on tönkkö myyjä. Tarvitsin levykiinikeitä, joka leviää reijästä laitettuna taakse. Auton kiinitys reikäkisko ei päästään pysynyt ruuveissa ja siihen piti laittaa muutamia kiinikkeitä, joka leviää pellin taakse ja kiristetään levy pysymään. Kerroin, että autoon levyyn tarvitaan sitä. AMMATTILAISENA alkoi sättimään ja sanoi. että hölmöhän sinä olet, täällä myydään vain rakennus tarvikkeita, ei auton osia. Nyt olet tullut väärään kauppaan niitä etsimään. Kun se tulee autoon, niin oikea paikka on autovaraosa kauppa. Muuloinkin sama myyjä on ollut yhtä typerä kun aina tulee vastaavanlaiset neuvot. Rautakaupan monet jutut käy muuhunkin tarkoitukseen kun rakentamiseen, mutta tuo myyjä ei sitä tajua. Riippuu tämän myyjän perusteella siitä mikä on kohde missä joku ruuvi tai muu tarvitaan. Jos tarvit ruuvin veneeseen, niin k rauta ei myy veneruuvveja, on mentävä ohjeen mukaan venetarvike kauppaan, ei rautakaupan ruuveja veneeseen. Jos tarvit laivaan kiinnittimiä, on K rauta väärä paikka, on mentävä laivan rekennus alan myymälään. Jos tarvit maatalouteen jotakin, niin K rauta on väärä paikka, on mentävä maatalous kauppaan ostamaan nauloja koska rakentaminen ei ole kysymyksessä, jos jotakin vaikka korjaa. Ainoastaa k rauta on oikea kauppa KUN RAKENNAT.


      • sotesoppaa

        Starkkiin myyjät valitaan puoluepoliittisin perustein. Sait palvelua sosialidemokraatilta.


    • Pö-Nä

      Ihme vinkumista palvelusta. Mistä ihmeestä jengi saa päähänsä että rautakaupassa olis palvelua, Starkkikin on jo kohta 65 vuotta toitottanaut että ei ole palvelua, vaan itsepalvelua. Ei rautakauppa ole kukkahattukauppa..

      "Toukokuussa 1950 Oy Starckjohann & Co. Ab avasi Suomen ensimmäisen itsepalveluperiaatteeseen perustuvan rautakaupan Lahden keskustaan."

    • Elannonmaku

      Olen lopettanut käynnit näissä surkean palvelun liikkeissä ja siirtynyt yhä enemmän ostamaan netistä ja robbarista. Starkki tosiaan on onneton liike enkä ole siellä käynyt enää alun jälkeen. Hinnatkin on täysin kilpailukyvyttömiä.

    • Peltiruuvi

      Se 10€ tuntipalkka ei varmaan motivoi! Tulospalkkaus,niin alkaa palvelu pelaamaan

      • cyprocankkuri

        Veikkaan, tehtävästä riippuen," rautamyyjien" tuloiksi noin 30000€/vuosi.


    • remppalady

      Ja naisasiakashan on Starkissa kun roskaa, ainakaan ne ei voi mitään ite tietää. Kokemusta on..

    • Saunamajuri2

      Näytti olleen jonkinlaiset juhlat Starkin tiloissa viikonloppuna. Siellä on varmaan laitettu ns. "rahaa likoon" naismyyjien kanssa. Paitsi sen yhden hapannaaman.. Likat oli meillä jatkoilla, heitin kovasti löylyä ja pesin selätkin samalla.

    • Edustaja

      Kaupoissa tekee työtään muutkin kuin myyjät. Henkilökuntaan kuuluvat myyjät palvelevat asiakkaita. Heidät tunnistat hyllyn välistä työasusta jossa on ko kaupan tunnukset. Hyllynvälissä ajoittain työskentelee myös edustajia, myynninedistäjiä, konsulentteja, tavarantoimittajia heidän toimenkuvaansa ei asiakaspalvelu kuulu ja siitä ei sinun asiakkaana tarvinloukkaantua. Hoitavat vaan oman työnsä ja siirtyvät sitten seuraavaan kohteeseen. Heillä on tämän edustamansa firman tunnus ja usein salkku, takkikin mukana. Miksi aina myyjäksi luullaan?

      • aamullakävin

        Kyllä, myös ruokakaupoissa on edustajia/myyntimiehiä jotka täyttävät tuotehyllyn, erottuvat myyjistä ihan varmasti. Ajatelkaa rautakaupan tuotevalikoimaa, hyllyjen välissä on vilskettä.Luulisin.


    • Annamunpanna

      Kerran sain Starkin myyjältä asiakas wc:ssä. Oli märkä ja ihanan lämmin. Pitäs mennä taas uudelleen vonkaamaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe