Bensan hinnan päivittäinen vaihtelu

arkena ja pyhänä

Minä ajankohtana viikosta yleensä bensa on halvinta riippumatta öljyn hintakehityksestä? Huomasin tuossa vapunpäivän iltana, että bensan hinta oli laskenut ja sitten päivää myöhemmin perjantai iltana se oli laskenut vielä enemmän. Hinnan kehityshan riippuu myös öljyn hinnasta, mutta onko joku täällä kiinnittänyt huomiot siihen, miten bensan hinta vaihtelee päivittäin eri viikonpäivinä ja juhlapyhien aikaan? Esim onko se halvempaa alkuviikosta/loppuviikosta tai viikonloppuna. Myös juhlapyhien olen huomannut vaikuttavan siten, että se kalliimpaa ennen pyhää mutta hinta saattaa laskea pyhän aikana tai heti sen jälkeen.

8

7938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neste on kallein

      Merkonomi kun tankkaa firman koslaa, firman piikkiin on hinta kallein..... ja kun pikku nihilisti lähtee viikonloppu lengille tojotallaan, se hakee halvimman hinnan. Näin ollen aina viikonlopulla on halvempaa..... maanantaina seuraa merkonomin nousu....

    • Salama McQueen

      Tätä olen itsekkin pohdiskellut, mutta en ole mitään tarkeempia seurailuja tehnyt. Arvostaisin kyllä erittäin paljon jos joku henkilö, joka on seuraillut ja merkkaillut ylös pidemmällä välillä, paljastaisi nämä tiedot, että minä viikonpäivänä olisi yleensä halvinta. Kuitenkin hyvä sivu mitä olen seuraillut on ollut polttoaine.net. Sinne melko hyvin päivitellään uusimmat hinnat.

    • tarkkaillut

      kerran viikossa nostavat hinnat korkealle 1-2 päiväksi, jonka jälkeen hinnat laskevat seuraavat 3-4 päivää. Tämä toistuu 6-7 päivän välein.

    • nuuskamuikkunen3

      Helsingin seudulla (tai ainakin Espoossa) on etenkin kesäisin sellainen kuvio, että torstaina tai perjantaina kallistuu jopa yli 5 senttiä, ja sunnuntaina tai maanantaina halpenee saman verran. Kiireiset maalle lähtijät tankkaavat kiireisesti hinnoista välittämättä?
      Hinnat pysyisivät paljon paremmin kurissa, kun ennen jokaista bensiinin ostoa kaikki googlaisivat jotain tyyliin bensan hinta Espoo, ja valitsisivat yhden niistä edullisimmista vaihtoehdoista. Tällainen pakottaisi hinnat alas. Nykytilanteessa kaikkein kallimmaaltakin monet ostavat, mikä pitää hinnat pilvissä. Ryhtiä!

      • Mututike

        Ennen laskettiin viikonlopuksi, nyt alennetaan keskellä viikkoa. Mutu on että tiistai ja keskiviikko halvimmat nykyään, torstaina jo usein korkeampi.
        Reissun lähtiessä kannattaa katsoa reitin eri paikkojen hintoja..., tosin hinta voi olla toinen kun kohdalle pääsee.


    • pumppulla

      Ihmettelin viikolla kun ei hinnat alene ollenkaan vaikkei uutisissa ollut mitään ihmeellistä arabien tai venäläisten kiristysuhkausta tai hurrikaaneja jenkeissä. No, torstaina joku muistutti että kouluilla alkaa syysloma - Siinähän se syy olikin!
      Kotimainen energiakriisi! Ja nimenomaan etelärannikolla kaikkein kalleimmat hinnat pumpuilla eli reilu 10 -15 senttiä normaalista.

      • Tankkitäyteen

        Tänään löytyi jo edukkaampia, kun syyslomalaiset oli jo mummoloissa...


    • JoskusOnLapissaHalvinta

      Jo sunnuntaina maan Neste-asemat vedättelee hintaa ylöspäin, sen on pakko, ettei se vaan ala myymään halvemmalla kuin ne kenelle se myy bulkkina. Pitkien pyhien jälkeen kun ammattiliikenne tankkaa on hinnat korkealla. Suomi on kummallinen kallismaa..... täällä Suomi-firmat nostattelee hintoja suomalaiselle... NESTE, KESKO,Finnair, VR, Rinta-jupit, Luukkoset, Viking, Kaikki hotelliketjut, Taksit, Merkkihuollot...... siinä pahimmat hinnan-nostattajat. ABC !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe