Hurgada

innoissaanlomalle

Eli kokemuksia/viisaita neuvoja kaivataan :)

Miehen kanssa suunnitellaan ekaa yhteistä lomaa ja hän ehdottomasti haluaisi mennä Egyptiin. Ei olla kumpikaan paljon matkusteltu, pakollisen Espanjan loman olen joskus käynyt. Nyt sitten huomasin, että Finnmatkat on ottaneet Egyptin takaisin kohteisiin. Eli millaisi kokemuksia teillä ihmiset on 1) Hurgadasta, 2) rantakohteiden retkistä Kairoon, 3) Finnmatkoista. Ja jos jollakulla on vinkata jonkun muun alueen kuin Hurgadan puolesta, niin vinkit otetaan myös vastaan.

Kiitos kaikille ketkä viitsii vastata! :)

3

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • innoissaanlomalle

      Hienosti kirjoitin sitten kohteen nimenkin väärin :D

    • Hurghadaan haluan

      Itse oli viime kesänä Finnmatkojen reissulla Hurghadassa Jungle Aqua Park hotellissa.

      Finnmatkojen järjestelyt olivat ihan toimivat. Lennot Finskillä mennen tullen, kenttäkuljetuksen ostin mukaan, viileään bussiin oli kiva istahtaa kuuman terminaalin jälkeen. Opas ei mukana bussissa, mutta lyhyen infon antoi ennen bussin lähtöä. Hotellilla oli parina päivänä käymässä. Finnmatkojen kautta kävimme Kairossa. Upea retki, mutta pitkä (lähtö aamu kahdelta ja paluu puolen yön aikaan). Hyvä opastus ja homma toimi muutenkin.

      Luxorissa kävimme sitten Isokarhun Mohammedin kanssa. Jos itse pitäisi valita Kairon ja Luxorin välillä, niin ehdottomasti Luxoriin. Ensinnäkin puolet lyhyempi matka ja paljon enemmän näimme läheltä faaraon aikojen Egyptiin liittyviä hieroglyfejä yms. Molemmissa reissuissa kuitenkin omat hyvät puolet.

      Snorklaamassa kävimme pariin otteeseen (ja nyt kesällä kahdeksi viikoksi lähden snorklaamaan Hurghadaan) ja se oli itselleni reissun parasta antia.

      Hurghadassa kannattaa ottaa AI ehdottomasti. Useat hotellit ovat rannalla kaukana keskustoista (joita Hurghadassa on 3). Jos snorklaaminen kiinnostaa niin kannattaa valita hotelli, jolla on ranta ja jossa on vähän koralliriuttaa. Muuten pitää päiväreissuilla (n.25e/reissu).

      Itse tosiaan tykästyin mereen ja lämpöön. Egypti on kehitysmaa monin osin ja välillä todellisuus lyö kasvoille kovaa, hotelli alueet onkin sitten erityisen siistejä.

      Nyt olen kuukauden päästä lähdössä omatoimi matkalle Hurghadaan, kun ei valmiita paketteja tehdä kuin vasta syksyllä

    • ei enää ikinä...

      yhen kerran käyny hurghadassa ja se riitti..oltiin joulukuussa äkkilähöllä.hotelli oli ihan ok..mut päivällä oli sen verran lämmin et tarkeni,illat oli viileitä.
      ruoka oli sit jotain hirveää..käytiin monessa hotellissa,ja baareissa syömässä,ja se oli aivan hirveää se ruoka.Mäkkärissä oli parhain ruoka.minäkään en nirso oo ruuan suhteen,mut tuola oli aivan hirveää. ei mitään makua ja mausteita.
      alkohooliki oli tiukassa,taksilta kysyimä että mistä saa alkoholia,niin vei jonku kaverinsa baariin joka myi tiskin alta jonku pullon,ja siinäki koitti pyytää vodka pullosta 30 egeä..
      ja naiskaverin kans käytiin,ja iltasella ku lähimä kylille,niin meikattiin tietenki...kaikki luuli meitä venäläisiksi :-D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe