Atak Apart

Onks tietoo?

Hei,

Onko kokemuksia Nazarin Atak Apart majapaikasta?

Minkälaiset huoneet ja aamiainen? Paistaako altaalle miten aurinko?

Kiitos etukäteen asiallisista vastauksista!

33

2262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lilli49

      Nostetaan tätä kun ei ole kukaan vastannut.

      Onko kukaan ollut tässä hotellissa?

    • atakapart

      Mä oon menossa tonne hotelliin 7.6, ois kiva kuulla muitten kokemuksia! :)

      • toivotaan laatua

        Ite menossa samaan hotelliin 7.6 eikä tietoa millanen on :)


      • Toivotaan!
        toivotaan laatua kirjoitti:

        Ite menossa samaan hotelliin 7.6 eikä tietoa millanen on :)

        Nonni, siellä sit törmätään! Ollaankohan ainoot suomalaiset, en löytäny oikee mistää mitää suomalaisten arvosteluja hotellista yms. Saa nähä! Kivaa matkaa :)


    • Atak

      Kertokaapa kävijät minkälainen hotelli oli? Lähtö olis pikapuoliin sinne meilläkin.

    • Siellä ollut

      Oli aivan ihana hotelli! Tosi kodikas. Suosittelen! Miestyöntekijät kyllä lirkuttelee jonkin verran.. :D

    • gghtyj

      siisti, hyvin pidetty 2 thden hotelli. hieman kuluneet huoneet mutta viihtyisät. henkilökunta mukavaa. hyvä perus aamiainen, yllättävänkin runsas. altaalle ei paista ihan aamusta mutta se pieni ja todella kuuma paikka. siivous hyvä. yleiset tilat hyvät. kyllä minä tykkäsin ja oli ehkä kolmen tähdenkin arvoinen. rannalle lyhyt matka. liikennettä paljon koska linjuri asema vieressä.

    • lizzu1

      Olimme suunnitelleet omatoimimatkaa Antalyaan Alanyasta ja ilmoitimme asiasta hotellin respaan. Tulimmekin yllättäin klo 24 samana päivänä takaisin hotelliin. Huonettamme oli käytetty (suihkussa vasta käyty,tupakoitu ja pyyhkeet laitettu oudolla lailla roikkumaan),mutta hotelli väitti ettei semmoista ole tapahtunut vaan putkirikko.
      Lisäksi respa kieltäytyi antamasta tämän takia huoneemme avainta. Soitin oppaalle ja respan pomo tästä säikähti. Samaan aikaan portaita lähti alas kävelemään 2 nuorta miestä pyyhkeet ympärillä ja laukut kädessä. Nazarin opas väitti että valehtelemme ja kielsi ehdottomasti puhumasta asiasta kenellekään. Että paskan saa pyytämättäkin. En suosittele. Nazar katsoo läpi sormien kaikkea muutakin mitä turisteille hotellissa tapahtuu,mutta ei sen enempää tässä.

    • 3333Nazar

      löysin vanhan ketjun Atak Apartista minne olen myös menossa tässä keväällä, osaisko joku kertoa onko heillä ravintola mistä saa myös lounasta ja illallista, vai vain iltapala. Kuinka pitkä matka oli rannalle ?

    • 3333Nazar

      eikö kukaan tiedä tätä hotellia, Kleopatra-rannan puolella?

      • omasänky

        Tiedetään. Totuushan on, että halvalla ei saa hyvää ja pätee tämän hotellin kohdalla. Huoneissa nukkuu, mutta siinäpä tuli huoneista kaikki. Tosi vaatimaton aamupala. mutta kyllä sillä käyntiin pääsi.Pientä purtavaa löytyy, mutta nillä hinnoilla jätimme väliin. Viikon menettelee, kahta ei. 12 euroa makso yöpyminen joten siitä voi päätellä laadun. 3 yötä oltiin ja saatiin alennusta - 2 euroa yöltä. Sitten vaihdettiin hotellia. Oltiin omatoimimatkalla 3 viikkoa ja viime viikolla palattiin suomeen.


    • 3333Nazar

      Hei sinä omasänky, mikä siinä hotellissa oli niin huonoa siis ? Oliko likaista , meluista, vai mitä ? Ymmärrän kyllä että on edullinen, mutta minulle riittää sänky ja huone missä nukkua, en aio viikon lomaani hotellihuoneessa viettää. Kerro lisää, oliko rannalle pitkä matka? Henkilökunta?

    • 3333Nazar

      Niin ja Alanyan sää tällä hetkellä, havaintoja ja todellista tietoa paikan päältä, voiko meressä uida jo ?

    • Lindamaaria

      Hei,
      Olin Atakissa viime kesänä ja minun mielestäni ihan hyvä hotelli. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan.
      Aamiainen oli ihan OK, ei hirveän runsas mutta ihan hyvä. Hotellissa mahdollisuus ruokailla, itse kävin muualla.

      Huoneet oli mielestäni todella hyvät kahden tähden hotelliksi. Aika isot kaksiot keittomahdollisuudella. Siivous tosi hyvä kun jätin joka päivä "tippipurkkiin" muutaman kolikon.

      Hyvällä paikalla ainakin niille jotka haluavat reissata bussilla muualle koska oli aivan linja-autoaseman vieressä Lyhyt kävelymatka rannalle.

      Avaimista olivat todella tarkkoja, piti aina lähtiessä muistaa jättää respaan. Kävin kerran viereisessä kaupassa avaimet mukana ja siitä kovat nuhteet:)

      Suosittelen heille jotka eivät oleta saavansa viiden tähden hotellia kahden hinnalla!

    • 3333Nazar

      kiitos, tuo kuullosti jo paremmalta. En tosiaan viikon reissulla aio olla neljän seinän sisällä, joten en halua maksaa luksuksesta, mutta kohtuullinen se pitää olla kuitenkin.
      Oliko siinä kova liikenteen melu, oliko teidän huone kadulle vai altaalle vai miten ne sijoittuu?

    • 3333Nazar

      nyt vasta huomaan että sanoit kaksio keittomahdollisuudella, ihan totta , mä ajattelin ettei sitä ole kun tää on hotelli eikä huoneistohotelli, siellä oli siis jääkaappi ja perusvarustus, oliko vedenkeitin ym ?

      • Lindamaaria

        Hei,

        Minun huoneeni ei ollut pääkadulle eikä altaalle, parveke oli sellaisella paikalla, että siinä näkyi paikallisasutusta ja pieni kadunpätkä. Ei ollut mitenkään rauhatonta.

        Atak Apart on nimenomaan huoneistohotelli joten keittomahdollisuus on tietenkin. En muista oliko vedenkeitintä mutta kattiloita ainakin ja sitten sellainen "turkkilaisen kahvin keittoastia". Muuten ihan riittävät varustukset lomailuun. Ja huom! kylppäri oli erittäin siisti.

        Olohuoneessa tuplasänky, sohva ja nojatuolit. Keittiö ja telkkari myös samassa tilassa. Huone oli melko suuri.. Makuuhuoneessa kaksi sänkyä joten tilaa kyllä riitti kun yksin olin:)


    • 3333Nazar

      kiitos, Lindamaaria, Nazarin sivuilla se on hotelli, eikä mainita mitään tuosta varustuksesta. Oletin tosiaan ettei ole huoneistohotelli, mutta ihan kiva että on.

      • Lomalle

        Kiitos kommenteista täytyy lähteä 9.5.2015 testaamaan


    • 3333Nazar

      palasin Alanyasta juuri, siellä oli lämmintä ja mukavaa. Atak Apart oli mielestäni mukava huoneistohotelli, ei valittamista, meri näkyi parvekkeelta joten sinne oli arviolta ehkä 500-600 matkaa kävellä. Uima-allas oli pieni mutta ihan mukava ja ok, tykkäsin kun olin lapsen kanssa niin oli mukavan pientä ja kodikasta.

    • Täykkäri

      Atakiin mennään ylihuomenna! Toivottavasti aamupalalla on muutakin kun leipää. :) Muutenpa ei huoneella ole niinkään väliä, kuhan saapi nukkua rauhassa!

    • 3333Nazar

      Atak Apartin aamupalalla oli leipää, sämpylöitä, leikkeleitä, juustoja, kananmunia, välillä munakasta tai nakkeja, erilaisia muroja ja hilloja, hunajaa, siemeniä ja semmosia murojen ja jugurtin kanssa syötäväksi, kahvia, teetä, minun mielestä ihan hyvä aamupala.

    • jeeeeeeeeeeeee

      Huomenna tuonne :)

    • Minea1000

      Onko kellään uutta tietoa tästä Atak Apartista?
      Onko edullisia ruokakauppoja tai ruokapaikkoja lähellä?
      Terroristeja uhmaten Alanyaan 2.4.

    • Titta99

      Huonoin hotelli missä oon ikinä ollut. Et saa pyytää edes naispuolista ystävää huoneeseesi päivällä tunniksi. Asuimme eri puolilla Alanyaa ja halusimme jutella. Soitto respasta tulee välittömästi. Eikä ilmastointi kuulu perushintaan. Lisäksi lipevä henkilökunta. Paha kellos kauas kuuluu....

      • Kv-sääntö

        Missään hotellissa ei saa viedä ulkopuolisia huoneisiin.


    • AnkeaPaikka

      Hupaisaa, miten selvästi henkilökunta mainostaa täällä kuppaista hotlaa. Käyty on, ja valitettavasti... Enempää ei tarvitse sanoa kuin: älkää menkö!

    • Siru666

      Hyvin sanottu että kuppainen hotla. Tässä hotellissa on kierous huipussaan. Lopun edellä koko mörskä....Käykää tosiaan testaamassa. Jatkuvasti on edullisia äkkilähtöjä tähän hotelliin.

    • reissuunlähtö

      Onko tuoreita kokemuksia?

      • PaskaHotla

        Tuossa edellä noita oli 4, vieläkö tarvitaan??


    • SaivatTarpeeseensa

      Minä olen kuullut että kyseisessä hotellissa olisi joukkoraiskattu useampi yksin matkustanut nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1629
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1569
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1507
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1455
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1256
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1187
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe