Uusi yrittäjiä huijava "hakupalvelu" on tullut!

11+18

Varokaa sellaista kuin yritystietohaku tai yritystietohakemisto. He sanovat, että vain päivittävät tietoja ja lukee googlesta löytyneitä tietoja koskien yritystäsi. Kun kysytään, onko muka sopimus tällaisen kanssa, he sanovat, että on ja että olet maksanut. Kuitenkaan mitään sopimusta ei ole eikä missään vaiheessa ole maksettukaan palvelusta. Tämän jälkeen he lähettävät laskun, koska sopimus mukamas solmitiin silloin kuin he puhuivat vain tietojen päivityksestä.

heidän ehdoissaan lukee, että sopimus voidaan solmia suullisesti puhelimessa. Kuitenkin väitteeseen vetoavan on näytettävä tämä väite toteen. Vaikka heillä olisi puhelinnauhat, niin sehän ei auta, koska et ole mitään sopimusta solminut.

Eli mikäli haastavat vielä tällaisen, niin ei muuta kuin riitauttamaan. helppo voittaa.

151

28351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tmi

      Sain itse tänään yritystietohausta laskun ja kyseisen palvelun olisin ottanut puhelintilauksena 06/07-2015. Mielestäni en vielä ole sairastunut dementiaan mutta kyseistä puhelua en kyseisenä päivänä ole saanut ja tarkistaessani myös puhelimestani vastatut puhelut niin ei mitään kyseistä puhelua ole tullut kyseisnä päivänä. Joten varokaa maksamasta taitaa olla huijausta

      • samaaporukkaa

        Samaan porukkaan kuuluu myös KCA-Group. Tekevät em. yrityksen kanssa toisilleen alinhankitatyyliin myyntipalvelua. Peittelevät siten jälkiään. Myyvät mm. yritystietohakua, yritystietohakemistoa jne. samalta kuulostavia palveluita. Googlaamalla löytyy yrityksen tiedot ja vastuuhenkilöt. Ilmeisesti googlaavat ahkerasti omaa yritystään, koska kaikki negatiivinen tekti häviää nopsaan.


      • Huijarimyyjiä
        samaaporukkaa kirjoitti:

        Samaan porukkaan kuuluu myös KCA-Group. Tekevät em. yrityksen kanssa toisilleen alinhankitatyyliin myyntipalvelua. Peittelevät siten jälkiään. Myyvät mm. yritystietohakua, yritystietohakemistoa jne. samalta kuulostavia palveluita. Googlaamalla löytyy yrityksen tiedot ja vastuuhenkilöt. Ilmeisesti googlaavat ahkerasti omaa yritystään, koska kaikki negatiivinen tekti häviää nopsaan.

        Yritystietohaku, yritysverkkohaku, yrittäjähaku ja viimeisin lomainfo. Nämä kaikki ovat Kca Groupin huijariporukan myymiä tyhjänpäiväisiä sivustoja. Myös Wmi solutions Oy liittyy kuvioon jotenkin.


      • Valvova_silmä

        Olen ylläpitänyt Excel-taulukkoa 7 vuotta - siihen kirjoitan jokaisen tällaisen soiton, pvm, kellonaika ja puh.nro ja soittajan nimen, sekä kuvaus käydystä keskustelusta, etenkin selvästä päätöksestäni, kyllä taikka ei.
        Jokaisen soiton kohdalla kaivan excelin esille ja katson mitä muistiinpanoja löytyy. 23.8.2016 soitti tämä yritystietohaku ja halusi "jatkaa". Yhtään vanhaa merkintää ei ollut excelissäni ja kysyin onko meillä ollut maksullista näkyvyyttä? Vastaus "Kyllä, 26.8.2015 sovittu" - mikä ei pidä paikkaansa. Kiitin ja sanoin etten ainakaan tästä eteenpäin tilaa mitään, enkä usko/muista, että meillä olisi ollut maksullista näkyvyyttä. "Harmi", kuului toisesta päästä, "hakujakin on ollut 4814 kpl, joten hyvin se toimii, mutta päätetään tämä sitten ja otetaan linkit pois".


      • Eioohelppoo

        Mulle myös soitti samaisesta numerosta mies ja väitti, että voivat periä jo maksetut laskut. Että saisin tililleni rahat näistä. Aika turhauttavaa kuunnella tuollaista paskapuhetta.


      • tehkää-ilmoituksia

        Poliisille vaan ilmoituksia! Rikosilmoitus. Nuo pitää saada jonnekin kirjattua, koska sitten ne löytyy, kun tarvitaan.


      • Vinkkiviikoksi

        Keskuskauppakamari on laatinut ohjeistuksen, miten tulee toimia, jos saa laskun, jossa viitataan tilaukseen tai sopimukseen, jota yritys ei ole tehnyt.

        1. Ilmoita viipymättä kirjallisesti laskun lähettäjälle, että sopimusta ei ole syntynyt, minkä vuoksi lasku on aiheeton etkä tule sitä maksamaan. Tee ilmoitus laskussa mainittuun osoitteeseen. Ota ilmoituksesta itsellesi kopio. Älä soita laskussa mainittuun asiakaspalvelunumeroon. Numero on usein maksullinen eikä numerosta välttämättä tavoita ketään.

        2. Jos saat laskusta maksukehotuksen, tee vastaava ilmoitus myös siitä kirjallisesti ja ota ilmoituksestasi itsellesi kopio.

        3. Jos saat perintätoimistolta perintäkirjeen, tee vastaava ilmoitus myös siitä kirjallisesti perintätoimistolle. Ilmoita, ettei sinulla ole sopimussuhdetta laskuttajan kanssa ja että lasku on aiheeton. Liitä perintätoimistolle menevään kirjeeseen myös jäljennökset laskuttajalle lähettämistäsi ilmoituksista.

        4. Jos saat perintäkirjeen, jossa uhataan maksuhäiriömerkinnällä, voit tarkistaa Suomen Asiakastieto Oy:stä, onko heillä yhteistyösopimusta kyseisen perintätoimiston kanssa ja rekisteröikö se maksuhäiriötietoja ilmoituksen perusteella.

        5. Tee tarvittaessa tutkintapyyntö poliisille.

        Muista, että perintätoimilla uhkaaminen ei ole syy maksaa aiheetonta laskua.


      • CaraMiaRomeo

        Entä jos laskuttava firma ja perintäfirma omaavat saman tj:n? Suullisesti sovittu ainoastaan 3kk sopimuksesta ja myynnin mukaan päättyy siihen. Ei päättynyt. Tuli vielä 2 laskua ja sen myötä muka syntynyt uusi sopimus. Kiistin. Kiistin myös laskut ja perintälaskun. Laskuissa oleva tilinumeromuutoksen firma ilmoitti sähköpostilla.


      • Kca-apec
        samaaporukkaa kirjoitti:

        Samaan porukkaan kuuluu myös KCA-Group. Tekevät em. yrityksen kanssa toisilleen alinhankitatyyliin myyntipalvelua. Peittelevät siten jälkiään. Myyvät mm. yritystietohakua, yritystietohakemistoa jne. samalta kuulostavia palveluita. Googlaamalla löytyy yrityksen tiedot ja vastuuhenkilöt. Ilmeisesti googlaavat ahkerasti omaa yritystään, koska kaikki negatiivinen tekti häviää nopsaan.

        Vastuuhenkilöt
        Mika Tapani Väisänen, hallituksen puheenjohtaja (11/2017)
        Näytä roolit muissa yrityksissä (4)
        Ari-Pekka Juhani Karhu, hallituksen jäsen (11/2017)
        Näytä roolit muissa yrityksissä (2)
        Petri Veikko Olavi Karhu, hallituksen jäsen (11/2017)
        Näytä roolit muissa yrityksissä (2)
        Henry Mikael Kuosmanen, hallituksen jäsen (11/2017)
        Näytä roolit muissa yrityksissä (2)
        Minttu Kristiina Lehti, hallituksen jäse


    • tukitiimi

      Ja tässä toinen: "tukitiimi",

      spammaa sähköpostilla viestejä jossa kerrotaan että kirjautuminen/rekisteröityminen on epäonnistunut ja liittymislahja/palkinto lunastamatta.

      Haluaa ilmeissti että vastaanottaja kirjautuu jolloin laskutus alkaa...

    • teudo

      Tänään tuli lasku minullekin Yritystietohausta. En ole tehnyt luettelohakuihin yhtään sopimusta tänä vuonna, eli en tännekään.
      Reklamoin heidän sähköpostiosoitteeseen, mutta outlook ilmoitti, että viesti toimitettu näille vastaanottajille tai ryhmille, mutta kohdepalvelin ei lähettänyt toimitusilmoitusta. Sähköposti on ilmeisesti kiinni. Nyt sitten pitäisi soittaa puhelimeen, josta on veloitus 1,83€/min ppm. Tienaahan sitä tälläkin kunhan tarpeeksi kauan saa asiakkaan pysymään linjoilla.

      • kjhghjkjhghj

        Olet kuitenkin heiltä joskus tilannut, tai ollut heihin yhteydessä.

        Koska menee perille, että kenenkään ei koskaan kannata ostaa mitään puhelimessa, ei edes keskustella. Puhelinmyynnissä ei koskaan ole mitään sellaista, mitä et muualta saa, joten tyly haistatus ja luuri kiinni.


      • Yx_tyyppi_vaan

        NIIN totta! Tämä on olevinaan yrittäjien keskustelupalsta, mutta kun näitä luen, niin 99,9% täällä kirjoittajista on lähinnä wannabeeyrittäjiä. Semmoista soopaa kirjoittavat, että jos yritysmaailma oikeasti olisi noitten käsissä, olisi tämä maa tuhoutunut jo ajat sitten.


    • KettuXX

      YTH Kuuluu ihan samaan kategoriaan kuin YLJ, joka nimen ja logon puolesta on tarkoitus sekoittaa YTJ -tietopalveluun. Eli YLJ ja YTH ovat kusetuksia, kun taas YTJ on Patentti- ja rekisterihallituksen ja Verohallinnon yhteinen yritystietojärjestelmä. YTJ:sta saa maksutonta tietoa yrityksistä kun taas YLJ ja YTH tuottaa aiheettoman laskun vailla mitään konkreettista vastinetta.

      Joko menitte kirjainlyhenteissä sekaisin? Se on todennäköisesti tarkoituskin !!

    • mummeli56

      Ja entä kun laskuja on tullut ja joku vahingossa maksettukin? Juuri tänään tuli taas yksi lasku YTH:lta ja ehdin jo pelätä alkavani dementoitua...

      • ihanhyvällävaan

        Kai sitä nyt sen verran tajuaa, mitä laskuja maksaa, jos ei, on syytä lopettaa toiminta mahdollisimman pian ja käydä tutkimuksissa.


    • krkfkfkfkfkfk

      Yth on ihan hirveetä paskaa muutenkin. Testasin minuutti sitten yrityshakua niin tarjosi 6 vuotta vanhaa puhelinnumeroa naapuriin muuttaneelle firmalle.

    • mediasen

      ainavaan puheluita tulee,mut fonectasta kaikki numerot ylös jotai 65kpl. Kaikki puhelut tulee samasta call centteristä niin ja tallentaa numerot puhelimeen ja ainakun soitetaan niin ei vastaa ollenkaan.on se kumma kun niitä ei saada aisoihin.useasti jo soitettu mut lankaan en oo jääny

      • Micce52__

        Itse kyllästyin myös noihin soittelijoihin. Onneksi omalla toimialalla asiakaat ovat järjestään kanta-asiakkaita, joten minun ns. julkinen numero menee aina suoraan vastaajaan. Se puhelin on kiinni ja kuuntelen viestit päivittäin sekä soitan takaisin jos asiaa on. Varsinaisilla asiakkailla on tiedossa toinen, salainen numero, joka on auki 24/7. Jos oman firman toimiala mahdollistaa, suosittelen järjestelyä. Ei ole vuosikausiin tarvinnut jutella mainostajien kanssa ;)


    • sapettaa

      Onko kukaan keksinyt keinoa, millä päästä eroon tuollaisesta? Onko tähän olemassa mitään lakia mikä auttaisi? Mulla pariin tällaiseen firmaan soittaminen maksais nyt 8,35€ puhelu 7,02€ minuutti... 2 kertaa sähköpostilla reklamoinut, ei auta, sopimusta ei voi perua...

      • collicolli

        Tuossa alla on teksti, jota käytän asiakkailleni. Läheä se sähköpostina yritykseen. Sen jälkeen tulee karhu = lähetä sama teksti uudestaan niin kauan kun huomautuksia tulee (yleensä kaksi). Lopuksi tulee perintätoimistosta karhukirje ja mahdollisesti trattauhkaus. Lähetä edelleen sama teksti perintätoimistoon ja huijarifirmaan. Riitautettua asiaa ei voi periä ja perintätoimistot tietävät tämän. Tähän mun asiakkaiden perinnät ovat aina loppuneet. Eli vastaukset AINA SÄHKÖPOSTILLA, jolloin jää todiste. EI SAA SOITTAA. Jotta asia ei olisi helppo, seuraavana vuonna saattaa sama rumba olla edessä uudestaan :)

        Tässä teksti huijarifirman laskuun ja karhuihin:
        "Liitteenä olevia laskuja XXXXXX ja xxxxxx ei makseta, koska ne ovat aiheettomia. En ole tehnyt sopimusta yhtiönne kanssa enkä tilannut teiltä mitään. En myöskään aiemmin ole ollut tekemisissä kanssanne. Kaikki minua ja yritystäni koskevat tiedot pitää poistaa välittömästi tiedostoistanne. Mikäli laskut menevät perintään, ne riitautetaan ja asiasta ilmoitetaan viranomaisille."

        Allekirjoitus ja päivä

        Ja tässä perintätoimistolle menevä viesti:
        Liitteenä oleva perintälasku pyydetään poistamaan. Asia on riidanalainen eikä sopimusta ole tehty. Alla oleva viesti on toimeksiantajalle lähetetty useamman kerran.

        "Liitteenä olevia laskuja XXXXXX ja xxxxxx ei makseta, koska ne ovat aiheettomia. En ole tehnyt sopimusta yhtiönne kanssa enkä tilannut teiltä mitään. En myöskään aiemmin ole ollut tekemisissä kanssanne. Kaikki minua ja yritystäni koskevat tiedot pitää poistaa välittömästi tiedostoistanne. Mikäli laskut menevät perintään, ne riitautetaan ja asiasta ilmoitetaan viranomaisille."

        Allekirjoitus ja päivä


    • Kuuluko "kuntahakemisto.fi" myös niihin yrittäjiä huijaaviin yrityksiin?

      • Juu_kuuluu

        Soittivat mullekkin ja väittivät että olen aiemmin ollut mukana.
        Soittivat perät 2 kertaa saman päivän aikana n 2h välein.
        Ja soittaja oli sama henkilö äänestä päätellen.


      • kuntahakemisto

        Meillä firman omistaja oli astunut tähän "kuntahakemiston" lankaan ja nytpä onkin hankaluuksia saada sopimus puretuksi.
        Asiakaspalvelunumero veloittaa lähes2e/minuutti soitosta ja sähköposteihin ei tule vastauksia. Maksumuistutukset kyllä tulee ja korko juoksee. Onko muilla kokemuksia?


    • Opinkantapäänkautta

      Pyytäkää kaikki tarjoukset ja yhteystietoselvittelyt ym kirjallisesti eli kirjeenä, sähköpostina tai telefaxilla. Ei tule yhteydenottoa ja ei ainakaan epäselvyyttä jää.

    • Anon100

      Entä Suomen Mainosmediat Oy:n Mainosturva, kuuluuko samaan kategoriaan / onko kokemuksia perintään etenemisestä?

      • Suoraselkäistätoimintaa

        Siltä tuntuu. Menin halpaan ja otin kolmen kuukauden määräaikaisen sopparin yhtiölle, ja kun tuo määräaikaisuus umpeutuu niin tuleekin uutta laskua koska "tilaus olisi pitänyt peruuttaa vähintään kaksi viikkoa ennen laskutuskauden päättymistä!.


      • viisaampikuinyrittaja
        Suoraselkäistätoimintaa kirjoitti:

        Siltä tuntuu. Menin halpaan ja otin kolmen kuukauden määräaikaisen sopparin yhtiölle, ja kun tuo määräaikaisuus umpeutuu niin tuleekin uutta laskua koska "tilaus olisi pitänyt peruuttaa vähintään kaksi viikkoa ennen laskutuskauden päättymistä!.

        Valoja päälle, yrittäjällä on velvollisuus tutustua sopimusehtoihin, miksi olette yrittäjä jos ette tiedä mitä yrittäjän velvollisuuksiin kuuluu? Puhumattakaan jos teet puhelimessa suullisen kaupan ja kaupankertauksen, eiköhän silloin ole päivänselvä asia tutustua sopimusehtoihin.. on taas niin fiksuja yrittäjiä liikenteessä että hohhoijaa


      • v.t.taa

        Olivat saaneet myös tämän 3kk paketin myytyä ja tilaushan on kestotilaus.
        Soitin kuitenkin heille hyvissä ajoin ja peruin tilauksen puhelimitse. Kerrottiin että tällä asia selvä ja uutta laskua ei tule. On myös tästä todistaja. Kuitenkin uusi lasku putkahti postilaatikkoon.
        Soitin välittömästi ja kysyin mikä maksaa koska olen peruuttanut palvelun.
        Nyt sama veijari kertoi että ei pidä paikkaansa sillä kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti. HUHHUIJAA !!! tämä riitautetaan varmuudella !!! Huijarisakkia siis MAINOSMEDIAT !


      • Yrittää_ny_sitte_tässä
        v.t.taa kirjoitti:

        Olivat saaneet myös tämän 3kk paketin myytyä ja tilaushan on kestotilaus.
        Soitin kuitenkin heille hyvissä ajoin ja peruin tilauksen puhelimitse. Kerrottiin että tällä asia selvä ja uutta laskua ei tule. On myös tästä todistaja. Kuitenkin uusi lasku putkahti postilaatikkoon.
        Soitin välittömästi ja kysyin mikä maksaa koska olen peruuttanut palvelun.
        Nyt sama veijari kertoi että ei pidä paikkaansa sillä kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti. HUHHUIJAA !!! tämä riitautetaan varmuudella !!! Huijarisakkia siis MAINOSMEDIAT !

        Ihan samoja kokemuksia. Laitoin onneksi sähköpostilla irtisanomisen, mutta silti tuli uusi lasku. Soitin, vastaaja pahoitteli ja lupasi soittaa takaisin, mutta ei kuulunut. Reilun viikon päästä siitä tuli "pahoitteluviesti" sähköpostiin, missä pyydettiin repimään lasku aiheettomana. Juurikin tässä askartelen vastalaskua aiheettoman laskun käsittelykuluista. Katotaan, miten käy.


      • Tositoimi
        v.t.taa kirjoitti:

        Olivat saaneet myös tämän 3kk paketin myytyä ja tilaushan on kestotilaus.
        Soitin kuitenkin heille hyvissä ajoin ja peruin tilauksen puhelimitse. Kerrottiin että tällä asia selvä ja uutta laskua ei tule. On myös tästä todistaja. Kuitenkin uusi lasku putkahti postilaatikkoon.
        Soitin välittömästi ja kysyin mikä maksaa koska olen peruuttanut palvelun.
        Nyt sama veijari kertoi että ei pidä paikkaansa sillä kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti. HUHHUIJAA !!! tämä riitautetaan varmuudella !!! Huijarisakkia siis MAINOSMEDIAT !

        Miten kävi?


    • sopokki

      Tässä yksi huijausyrityksen kohde lisää. Soittavat ja väittivät asian perustuvan uuteen lainsäädäntöön koskien googlea, sen jälkeen nimien tarkastus ja toivotetaan päivänjatkot, ja kaupat muka on tehty. Riitautan asian sekä sanoin vieväni laskun viranomaisille. Laskun arvo oli 173,60 euroa. Sanoin lisäksi
      että jos ottavat vielä yhteyttä katsotaan tämä yritystoimintani häiritsimiseksi mikä
      johtaa 500 euron välittömään sanktioon. Tämä siis sähköpostipalautteella, soittaa ei saa eikä pidä.

      Pirullisinta näissä on se ettei kuluttajansuoja koske pienyrittäjiä, joten kaikki turva
      on rahan takana ja nämä huijarit tietävät sen. Aion itse kokeilla miten toi sanktiojuttu
      toimii muidenkin kohdalla. Saisiko jossain välissä olla rauhassa näiltä venyttäjiltä....

      Tarkkana puhelimen kanssa pienyrittäjä suuressa Suomenmaassa.

      Siivousalan pienyrittäjä

    • Tanelikaneli

      Yritystieto-nimisestä firmasta soitettiin taas hetki sitten, soittavat joka vuosi ja huijaavat! Viime vuonna menin huijaukseen mutta puhelun päätyttyä katsoin muistiinpanot läpi ja -mitä hakupalveluja olen yritykselleni ostanut niin huomasin että olen tullut huijatuksi. Myyjä kun esittää että meillä on se 3- vuotinen sopimus jne. Kun asiasta tuli sähköpostivahvistus, soitin numeroon ja kerroin että on huijattu. Pyysivät anteeksi ja sanoivat että kyseisestä myyjästä on tullut valituksia.
      Sen olen oppinut viime vuosista, että kannattaa tehdä tiedosto koneelle jossa on kaikki ostetut palvelut, niin voi jo puhelun aikana tarkistaa pitää soittajan puheet paikkaansa.

      • Minun_keino

        Kun tuollainen firma soittaa ja väittää yritykseni olevan heille vanha asiakas niin silloin kävelen lähimmälle tietokoneelle ja kirjaudun taloushallintooni.
        Sieltä etsin sitten toimittajarekisterin ja tarkistan onko myyjän väite tosi.
        Toisinaan alkavat heitellä joitakin muita laskutustietoja että jos tärppäisi.
        Toiset taasen jatkavat vielä tinkaamista vaikka mulla on faktat näkyvillä.

        Niin ja tämä tarkistus pitää tehdä ehdottomasti ennenkuin aletaan tarkistamaan mitään tietoja.


    • Sakkesaila

      Meillekin on lähetetty aiheetonta laskua nyt Yrityshaku.fi:stä. Ei mitään perustetta eikä sivustolla riittäviä tietoja firmasta. Y-tunnuksen perusteella Kuopion veijareita.

    • Paulasintti

      Taitaa olla huijausta myös tällainen Suomen Verkkoviestintäkeskus, joka lupaa että he lähettävät suoramarkkinointikiellon kaikkiin luetteloyrityksiin, eli palvelun ostaneen yrityksen y-tunnus toimitetaan tällaiselle kieltolistalle.
      No, eipä ole hillinnyt näitä soittoja. Niitä tulee lähes päivittäin tässä nyt maaliskuussa.
      Ja ärsyttävintä näissä on tosiaan, kuten joku yllä jo kirjoitti, se, että aloittavat puhelun sillä että "olette olleet viime vuonna meidän palvelussa ja tarkistetaan näitä yrityksen tietoja." Ja kaiken kukkuraksi alkavat väittämään vastaan kun sanon että ei pidä paikkaansa. Minun ei tarvitse edes tarkistaa mistään, kun olen jo usean vuoden ajan kieltäytynyt KAIKISTA maksullisista hakupalveluista. Ja silti väittävät vastaan.
      Huijareita koko sakki. Säälittää vain ne työtään tekevät puhelinmyyjät, en kehtaa heille haistatella, vaan lopettaa puhelun sivistyneesti. Huijareitahan on ne taustavoimat.

    • Pienyrittäjävaan

      Kuntahakemisto huijaa edelleen. Varokaa myyjää. Eivät nauhoita puheluita, jotta voisi tarkistaa myöhemmin, mitä oikeasti on keskusteltu. Sain peruttua kaupan soittamalla toimitusjohtajalle ja uhkaamalla rikosilmoituksella.

    • valehtelevianilkkejä

      Jos kiistät ostaneesi heiltä palvelun, sanovat, että olemme nauhoittaneet puhelun.
      ok. pyydä purkamaan se nauhoitus puhelimessa. Jos he sanovat, että sitä ei voi kuunnella puhelimessa, se on laitonta. laki sanoo, että jos puhelu nauhoitetaan, se pitää tapahtua siten, että vastapuoli myös voi kuunnella nauhoituksen puhelimessa.
      Jos puhelu nahoitetaan, siitä pitää mainita puhelun alussa.
      Eli ei ne mitään nauhoita, valehtelevat vaan, saadakseen asian uskottavaksi.

    • valehtelevianilkkejä

      Jos kiistät ostaneesi heiltä palvelun, sanovat, että olemme nauhoittaneet puhelun.
      ok. pyydä purkamaan se nauhoitus puhelimessa. Jos he sanovat, että sitä ei voi kuunnella puhelimessa, se on laitonta. laki sanoo, että jos puhelu nauhoitetaan, se pitää tapahtua siten, että vastapuoli myös voi kuunnella nauhoituksen puhelimessa.
      Jos puhelu nahoitetaan, siitä pitää mainita puhelun alussa.
      Eli ei ne mitään nauhoita, valehtelevat vaan, saadakseen asian uskottavaksi.

      • Huijattuolo

        Osaatteko sanoa, pitääkö vastapuolen saada kuulla koko käyty puhelu nauhoitettuna? Minulle annettiin kuultavaksi vain puhelun loppuosa, jossa lyötiin lukkoon kauppa. Mutta siitä ei käy ilmi, millä arrgumenteilla kauppa syntyi, eikä mitä puhuttiin esim. laskutusaikataulusta.


      • Rumasana

        Mun mielestäni pitäisi tuolta nauhalta selvitä että puhelu nauhoitetaan (ei ollut meidän nauhalla) sekä "palvelun" sisältö, ei pelkkä "palvelun" nimi (myöskään tätä ei ole)


    • Muikkari

      Skarppina nyt lomakauden alettua. Tuli firmaan yritystietohaku.fi:n lasku ja sitten muikkari, kun ei maksettu. Ei oltu tilattu mitään eikä tilatakaan ko. firmalta. Kovia ovat yrittämään.

    • YrittäjäEspoo

      yrityshaku.fi
      Soittivat juuri ja kysyivät "jatketaanko samoilla tiedoilla"....
      en ole sopinut heidän kanssa koskaan mitään... ilmoitin ettei maksulliset kiinnosta... "vain 120/ vuosi"... kun ilmoitin ettei edelleenkään kiinnosta, ilmoittivat ok, "me sitten puretaan linkitykset"
      :-) ..vi.ddu mitä liiketoimintaa...

    • Kylläpähyvinniikyllä

      Kusettajasoiton tultua, kysy saako perustiedot olla ilmaiseksi ja tee selväksi, että maksullisia tietoja et halua.
      Jos perustiedot ei ole ilmaisia, niin pyydä poistamaan yrityksesi kaikki tiedot heidän rekisteristään ja toivottele mukavaa päivänjatkoa.
      Vältä puhelussa sanaa "kyllä".

    • oku9

      Kuntahakemisto pisti tännekin perättömän laskun. Menen huomenna poliisille tekemään ilmoituksen tästä kusetuksesta!!!

    • Yrittäjä11

      Suomen mainosturva on ottanut yhteyttä ja tarjosi sopimusta aiheettomien laskujen lopettamiseen. He tiesivät että minulle on kuulemma tulossa perusteeton lasku, Kuulemma jokin perintätoimiston listalla on minun yrityksen nimi. Kysyin heiltä että mikä perintätoimisto, he eivät voi paljastaa kuulemma tätä. Hämmästelin tätä koska en ole vastannut mihinkään puheluun mistään markkinointi firmasta ja en ole tehnyt yhtään sopimusta. onko kellään tietoa tästä yhtiöstä? Tämä vaikuttaa samalta huijauslaskutus yhtiöltä.

      • Kaike

        Siis kyseessä on juurikin Suomen Mainosmediat Oy niminen firma, josta kannattaa pysyä erossa!!


    • ärsyyntynyt

      Kyseinen firma Suomen Mainosmediat Oy on aivan täyttä HUIJAUSTA! Älkää missään tapauksessa ottako heidän palveluitaan ja nimenomaan jos he ottavat yhteyttä niin välttäkää puhelun aikana sanaa *kyllä*.. Voivat solmia yhden sanan perusteella sopimuksen mistä ei pääse irti sitten millään. Kyseisen firman yksi "pomoista" tuomittiin juuri mojoviin sakkoihin ja sai kiellon kaikesta yritystoimintaan liittyvästä. Siitä luki uutisissakin!! Perivät laskuja ennenkun ovat edes aloittaneet tekemään sitä mitä ovat luvanneet.

      • Yrittäjä2016

        Itse olen Suomen Mainosmedioiden asiakas ja olen ainakin tyytyväinen saamaani palveluun. kaikkien yrittäjien pitäisi lukea aina sopimusehdot miten toimia, omaa tyhmyyttähän se on jos ei lue.
        Itse sain kaikki peruttua ja vielä saivat rahoja perittyä minulle takaisin enemmän mitän koko palverlu minulle maksoi. Ylemmällä tekstillä varmsaan tarkoitat SVVK:ta?


      • sivutoiminenyrittäjä
        Yrittäjä2016 kirjoitti:

        Itse olen Suomen Mainosmedioiden asiakas ja olen ainakin tyytyväinen saamaani palveluun. kaikkien yrittäjien pitäisi lukea aina sopimusehdot miten toimia, omaa tyhmyyttähän se on jos ei lue.
        Itse sain kaikki peruttua ja vielä saivat rahoja perittyä minulle takaisin enemmän mitän koko palverlu minulle maksoi. Ylemmällä tekstillä varmsaan tarkoitat SVVK:ta?

        Taidat olla näiden Mainosmedia- ym. yritysten agenttina täällä kehumassa.


      • Kaike
        Yrittäjä2016 kirjoitti:

        Itse olen Suomen Mainosmedioiden asiakas ja olen ainakin tyytyväinen saamaani palveluun. kaikkien yrittäjien pitäisi lukea aina sopimusehdot miten toimia, omaa tyhmyyttähän se on jos ei lue.
        Itse sain kaikki peruttua ja vielä saivat rahoja perittyä minulle takaisin enemmän mitän koko palverlu minulle maksoi. Ylemmällä tekstillä varmsaan tarkoitat SVVK:ta?

        Heh! Kuulostat todellakin epäsukottavalta! Kenen tyhmyyttä on se, jos palvelun myyjä (Suomen Mainosmediat Oy) laskuttaa ennen, kun on palveluaan toimittanut?


      • Huoltoyhtiövaasa
        sivutoiminenyrittäjä kirjoitti:

        Taidat olla näiden Mainosmedia- ym. yritysten agenttina täällä kehumassa.

        Juuri niin meidänkin firma sai tänään heiltä laskun. Olivat muka sanoneet irti 11 hakemistopalvelua, jotka olisivat meidän yrityksen asiakkaita. Mikä on pelkkää valetta. Emme koskaan ole olleet noiden 11 hakemistopalveluiden asiakkaita. Vailla minkään näköistä perustetta lakuttivat yritystä tästä 235,60 suuruisella laskulla.
        Emme tietenkään tule heidän lähettämää laskua maksamaan.


    • kusetettus

      Yksi tyyppi uhkasi jopa rikosilmoituksella harmaan talouden tukemisesta näissä hakufirmoissa kun sattuu olemaan oy:n nimi.

      Eikö näitä saada kuriin??????

    • mitätehdä

      Suomen mainosmediasta soitettin ja sanoivat, että olen maksanut turhia hakukonemaksuja ja lupasivat periä ne takaisin minulle. tyhmä sanoin, että ottakaa sieltä perityistä maksuista ne teidän palvelumaksut. No sopimusta lähettivät ja ihmettelin summaa(190€), joten kerroin, että en ole tilannut mitään. No viikko sen jälkeen tuli korotettu maksu n. 16% korolla( 40€), jota reklamoin ja laittoivat perintään. Perintätoimisto Trust tampereelta lähetti laskun taas n. 80€ korotus.
      Kaiken lisäksi sopimuspapereissa oli 190€/3kk, mitä myyjä ei tietysti kertonut.
      Pitääkö tehdä rikosilmoitus? Olen pyytänyt tilausvahvistusta ns. palvelusopimuksesta, mutta sitä en ole saanut. Nimiä en ole laittanut mihinkään.

      • sivutoimiyrittäjä

        Täällä ollan samassa tilanteessa, kuin nimim. mitätehdä. Mulle soitettiin tuolta Suomen Mainosmediat Oy: stä. Sanoin puhelun aikana monta kertaa, että en ota mitään maksullisia palveluja, eikä mulle ole tullut mitään turhia laskuja. Sit muistin, että muutama vuosi sitten olin saanut just tuollaisen googlepalveluun liittyvän laskun ja maksanut sen, niin aloin myöntymään. Tämä myyjä väitti, että heillä on listoja yrityksistä, joiden listoilla mun tiedot muka on ja niistä firmoista olisi tulossa huijauslaskuja. Kun sit sanoin, että jos saatte mulle jotakin takaisin siitä vanhasta laskusta voihan tuota kokeilla. Missään vaiheessa ei kerrottu, että tästä tulee lasku, ennen kuin mitään varsinaista on tehty. Tää Myyjä oli Lasse Rajala ja lupasi, kun itse sitä pyysin, että saan nauhoituksen itselleni myös, mut se pitää erikseen tilata heidän asiakaspalvelusta. Kun sitten soitin sinne, sieltä luvattiin lähettää se s-postiin. Tämä lupaaja oli Sami Järvinen. Sitä ei alkanut kuulua (enkä ole saanut sitä vieläkään), joten aloin tutkia roskapostia. Siellähän olikin heiltä tullut s-posti, jossa oli paljon liitteitä. Ne oli tulleet heti samana päivänä, kuin tuo puhelu oli käyty ja huomautusaika oli 7 pv. Nyt kun ne vasta sieltä roskiksesta löysin, oli kulunut muutama päivä yli tuon ajan. Mukana oli sopimus, jollaista en kyllä tiennyt tehneeni. Paljon sellaista mistä ei ollut puhelimessa puhuttu mitään. Tietysti oli mukana myös lasku. Laitoin välittömästi s-postia sinne, että tämä oli mennyt roskapostiin, enkä aio maksaa sellaisesta, mitä ei ole tilattu. En ole saanut mitään palvelua ja kaikki oli mennyt roskapostiin. Halusin perua tuon, mutta nyt heiltä on tullut huikeita korotuksia laskuun ja tänään tuli Tampereen Laki ja Perintä Oy:ltä Haasteuhkaus ja taas melkein 100 e lisää laskua siinä. Kun pyysin sitä puhelun nauhoitusta, mulle ilmoitettiin, että se täytyy erikseen täyttää joku lomake, jolla sen voi tilata. Ja sit vielä sanoivat, että nauhoitamme vain tilauksen vahvistusosan puhelusta.


      • Kaike
        sivutoimiyrittäjä kirjoitti:

        Täällä ollan samassa tilanteessa, kuin nimim. mitätehdä. Mulle soitettiin tuolta Suomen Mainosmediat Oy: stä. Sanoin puhelun aikana monta kertaa, että en ota mitään maksullisia palveluja, eikä mulle ole tullut mitään turhia laskuja. Sit muistin, että muutama vuosi sitten olin saanut just tuollaisen googlepalveluun liittyvän laskun ja maksanut sen, niin aloin myöntymään. Tämä myyjä väitti, että heillä on listoja yrityksistä, joiden listoilla mun tiedot muka on ja niistä firmoista olisi tulossa huijauslaskuja. Kun sit sanoin, että jos saatte mulle jotakin takaisin siitä vanhasta laskusta voihan tuota kokeilla. Missään vaiheessa ei kerrottu, että tästä tulee lasku, ennen kuin mitään varsinaista on tehty. Tää Myyjä oli Lasse Rajala ja lupasi, kun itse sitä pyysin, että saan nauhoituksen itselleni myös, mut se pitää erikseen tilata heidän asiakaspalvelusta. Kun sitten soitin sinne, sieltä luvattiin lähettää se s-postiin. Tämä lupaaja oli Sami Järvinen. Sitä ei alkanut kuulua (enkä ole saanut sitä vieläkään), joten aloin tutkia roskapostia. Siellähän olikin heiltä tullut s-posti, jossa oli paljon liitteitä. Ne oli tulleet heti samana päivänä, kuin tuo puhelu oli käyty ja huomautusaika oli 7 pv. Nyt kun ne vasta sieltä roskiksesta löysin, oli kulunut muutama päivä yli tuon ajan. Mukana oli sopimus, jollaista en kyllä tiennyt tehneeni. Paljon sellaista mistä ei ollut puhelimessa puhuttu mitään. Tietysti oli mukana myös lasku. Laitoin välittömästi s-postia sinne, että tämä oli mennyt roskapostiin, enkä aio maksaa sellaisesta, mitä ei ole tilattu. En ole saanut mitään palvelua ja kaikki oli mennyt roskapostiin. Halusin perua tuon, mutta nyt heiltä on tullut huikeita korotuksia laskuun ja tänään tuli Tampereen Laki ja Perintä Oy:ltä Haasteuhkaus ja taas melkein 100 e lisää laskua siinä. Kun pyysin sitä puhelun nauhoitusta, mulle ilmoitettiin, että se täytyy erikseen täyttää joku lomake, jolla sen voi tilata. Ja sit vielä sanoivat, että nauhoitamme vain tilauksen vahvistusosan puhelusta.

        Miten aiot reagoida tuohon haastehakemukseen? Minulle on sellainen tulossa myös, koska olen kieltäytynyt maksamasta Suomen Mainosmediat Oy:ltä tullutta laskua.


      • sivutoimiyrittäjä

        Yritän eka selvittää oikeusoppineilta onko tää todella pakko maksaa.


      • sivutoimiyrittäjä

      • Kaike
        sivutoimiyrittäjä kirjoitti:

        Yritän eka selvittää oikeusoppineilta onko tää todella pakko maksaa.

        Hei, oletko Suomen yrittäjien jäsen? Itse olen ja aion olla sinne yhteydessä.


      • sivutoimiyrittäjä

        Olen jäsenenä yrittäjäjärjestössä ja soitin sinne. Käskivät lähettää tällaisen s-postin:

        Vaatimuksenne xxxx kiistetään täysin perusteettomana.

        Vaatimukset eivät perustu lakiin.

        Koen toimintanne uhkailuna ja häirintänä.

        Jos jatkatte tätä perintätoimintaanne, ryhdyn asianajajni kautta oikeudellisiin toimenpiteisiin.


      • Yx_tyyppi_vaan
        sivutoimiyrittäjä kirjoitti:

        Täällä ollan samassa tilanteessa, kuin nimim. mitätehdä. Mulle soitettiin tuolta Suomen Mainosmediat Oy: stä. Sanoin puhelun aikana monta kertaa, että en ota mitään maksullisia palveluja, eikä mulle ole tullut mitään turhia laskuja. Sit muistin, että muutama vuosi sitten olin saanut just tuollaisen googlepalveluun liittyvän laskun ja maksanut sen, niin aloin myöntymään. Tämä myyjä väitti, että heillä on listoja yrityksistä, joiden listoilla mun tiedot muka on ja niistä firmoista olisi tulossa huijauslaskuja. Kun sit sanoin, että jos saatte mulle jotakin takaisin siitä vanhasta laskusta voihan tuota kokeilla. Missään vaiheessa ei kerrottu, että tästä tulee lasku, ennen kuin mitään varsinaista on tehty. Tää Myyjä oli Lasse Rajala ja lupasi, kun itse sitä pyysin, että saan nauhoituksen itselleni myös, mut se pitää erikseen tilata heidän asiakaspalvelusta. Kun sitten soitin sinne, sieltä luvattiin lähettää se s-postiin. Tämä lupaaja oli Sami Järvinen. Sitä ei alkanut kuulua (enkä ole saanut sitä vieläkään), joten aloin tutkia roskapostia. Siellähän olikin heiltä tullut s-posti, jossa oli paljon liitteitä. Ne oli tulleet heti samana päivänä, kuin tuo puhelu oli käyty ja huomautusaika oli 7 pv. Nyt kun ne vasta sieltä roskiksesta löysin, oli kulunut muutama päivä yli tuon ajan. Mukana oli sopimus, jollaista en kyllä tiennyt tehneeni. Paljon sellaista mistä ei ollut puhelimessa puhuttu mitään. Tietysti oli mukana myös lasku. Laitoin välittömästi s-postia sinne, että tämä oli mennyt roskapostiin, enkä aio maksaa sellaisesta, mitä ei ole tilattu. En ole saanut mitään palvelua ja kaikki oli mennyt roskapostiin. Halusin perua tuon, mutta nyt heiltä on tullut huikeita korotuksia laskuun ja tänään tuli Tampereen Laki ja Perintä Oy:ltä Haasteuhkaus ja taas melkein 100 e lisää laskua siinä. Kun pyysin sitä puhelun nauhoitusta, mulle ilmoitettiin, että se täytyy erikseen täyttää joku lomake, jolla sen voi tilata. Ja sit vielä sanoivat, että nauhoitamme vain tilauksen vahvistusosan puhelusta.

        "Missään vaiheessa ei kerrottu, että tästä tulee lasku"

        Rakas Ystävä: Ilmaisia lounaita ei ole.


    • Kaike

      Suomen Mainosmediat Oy:ltä haastekirjeitä saaneet yrittäjät, meidän kannattaisi varmaan yhdistää voimavarat ja palkata yhteinen juristi. Suomen yrittäjiltä saa varmasti hyvää neuvoa, miten edetä.

      • sivutoimiyrittäjä

        Totta turiset. Itse olen aikonut kysyä ensin oikeusapuneuvoja yrittäjiltä. Jos hän on sitä mieltä, että tuota ei pidä maksaa, sitten voisin alkaa porukalla asiaa hoitaa. Pitäis varmaan tehdä esim suljettu fb-ryhmä tähän. Tosin en ole kyllä tarkastanut, josko sellainen olisi jo olemassa.


      • Huijattuolo
        sivutoimiyrittäjä kirjoitti:

        Totta turiset. Itse olen aikonut kysyä ensin oikeusapuneuvoja yrittäjiltä. Jos hän on sitä mieltä, että tuota ei pidä maksaa, sitten voisin alkaa porukalla asiaa hoitaa. Pitäis varmaan tehdä esim suljettu fb-ryhmä tähän. Tosin en ole kyllä tarkastanut, josko sellainen olisi jo olemassa.

        Laitatteko tänne tietoa, jos ryhdytte johonkin yhteistoimiin. Rahaa minulla ei ole kyllä valitettavasti laittaa yhtään mihinkään, mutta ainakin antaisin oman keisini mielellään käytettäväksi. Minulla on vasta ensimmäinen lasku selvityksen alla, mutta energiaa menee jo tämän selvittelyyn, enkä tiedä, mitä on tulossa...


      • sivutoimiyrittäjä

        Olen jäsenenä yrittäjäjärjestössä ja soitin sinne. Käskivät lähettää tällaisen s-postin:

        Vaatimuksenne xxxx kiistetään täysin perusteettomana.

        Vaatimukset eivät perustu lakiin.

        Koen toimintanne uhkailuna ja häirintänä.

        Jos jatkatte tätä perintätoimintaanne, ryhdyn asianajajani kautta oikeudellisiin toimenpiteisiin.


      • Kaike
        sivutoimiyrittäjä kirjoitti:

        Olen jäsenenä yrittäjäjärjestössä ja soitin sinne. Käskivät lähettää tällaisen s-postin:

        Vaatimuksenne xxxx kiistetään täysin perusteettomana.

        Vaatimukset eivät perustu lakiin.

        Koen toimintanne uhkailuna ja häirintänä.

        Jos jatkatte tätä perintätoimintaanne, ryhdyn asianajajani kautta oikeudellisiin toimenpiteisiin.

        Odottelen sitä haastekirjettä ja alan sitten toimia! Yrittäjiltä saa hyvää neuvoa. En tiedä, mitä tarkoittanet tuolla linkillä?


      • Huijattuolo

        Linkin perusteella (kun kopio siis mukaan koko sukunimen linkin lopussa) näyttää siltä kuin kaikki nuo luetellut firmat olisivat saman henkilön kautta linkittyneet toisiinsa. Siis sama henkilö on sekä Suomen Mainosmediat Oy:n että Tampereen Laki ja Perintä Oy:n toimitusjohtaja. Tai oli. Suomen mainosmediat Oy:n toimitusjohtaja on kyllä ilmeisesti vaihtunut. - En tiedä, onko sellainen ok, siksi vain tässä "ääneen" ihmettelin.


    • Anoppivaan

      Varoitin vävypoikaani kaikista mainosfirmoista, kun hän aloitti oman yrityksensä. Siitä huolimatta hänelle on tullut pilvin pimein laskuja Suomen Mainosmediat oy:ltä, Tehaku.fi:ltä jne. Nyt on sitten Suomen Mainosmediat oy laittanut saatavansa hakuun Tampereen laki ja perintä oy:öön. Huijareita tosissaan.

    • Kaike

      Onko teillä oikeusturvavakuutukset kunnossa yrityksessänne? Itse alan nyt seuraavaksi etsiä juristia, jos tuon haasteuhkauksen jälkeen vielä kuuluu jotain! Tällaiset yrittäjät on saatava kuriin. Oikeusturvavakuutus mahdollistaa juristin palkkaamisen, jota tarvitaan, kun tuollaiset huijarit (jotka ikävä kyllä saattavat olla myös juristeja) saadaan pysäytettyä. He luultavasti saavat rahojaan juuri sen vuoksi, kun kukaanr ei uskalla mennä sinne käräjäoikeuteen saakka, kun pelätään kustannuksia.

    • Rumasana

      Mä laitoin juuri heille sen saman rimpsun jonka he olivat laittaneet kopiona, ilman allekirjoituksiani, eteenpäin. Mutta joo, joukkokanne ja käräjille tuollaiset! Eli mukana ollaan.

      • Grilli

        Mukana kanssa, minulle luvattiin koejakso sellaisella hinnalla että kuittaantuisi kun haetaan maksettuja huijauslaskuja takaisin, olen kaikki paperit täyttänyt näistä huijaus hakemistoista ja toimittanut sovitusti suomen mainosmedioille ja mitään ei ole kuulunut, saanko laittaa heille laskun käyttämästäni ajasta?


    • kusessa

      Minä menin kanssa halpaan tuon suomen mainosmedian kanssa.Tänään tuli taas maksumuistutus s.postiin.Laitoin niille aikaisemmin viestiä että en aio maksaa tästä huijauksesta mitään.Olen puhunut yritysasiamiehen kanssa ja hän sanoi,ettei tämä yritys kuulu ennakkoveroperintärekisteriin,joten se ei ole oikea yritys.Ei ole muutenkaan rahaa ja pelottaa nyt,et miten tässä käy.Olen ollut yrittäjä vasta vähän aikaa,en kuulu mihinkään yrittäjäyhdistykseen.Jos kuuluisin,saisin ilmaista lakineuvontaa.

      • Mainosmediahömppä

        Ollaan tapeltu ko. huijarifirman kanssa viime syyskuusta asti. Eka 3 kk:n jakso pitkän väittelyn jälkeen maksettiin, ja tehtiin selväksi ettei missään tapauksessa haluta olla tekemisissä ikinä enää. Mitään vastinetta ei laskulle ole saatu ja heti jo paperit luettuamme tajuttiin, että on ihan kusetusta. Siitä huolimatta ovat lähettäneet sopimusuudistuksia ym. sälää vielä keväälläkin. Nyt tuli niinikään Tampereen laki ja perinnästä trattauhkausten jälkeen haasteuhkaus (itse keksimänsä termit?). Mikäli jatkavat, viedään mielellään asia riitaisena käräjäoikeuteen. Onneksi kaikki s-postiviestit tallessa todisteena.

        Pelaavat sillä, ettei kukaan uskalla, kun uhkailevat tratoilla ja haasteilla. Linnaan joutavat koko hemmetin loiset!


      • kusessa

        Tänään soitin poliisiin ja sain neuvon,että voin tehdä rikosilmoituksen netin kautta.He eivät voi laittaa mitään perintään,jos tällainen on tehty.


    • ariveikko

      minulle on tullut kyseisiltä yrityksiltä Scanria, rakentajainfo portaali ym Kotkankallionkatu 11 Kuopio osoitteessa toimivilta ensimmäiset laskut suoraan perintätoimistolta jopa trattaukauksilla varustettuna, Scanarian asiakaspalvulu kuitenkin ilmoitti minulle ettei esim heillä ole meidän yrityksen kanssa mitään avointa tilausta tai toimeksiantoa muttei se estänyt heilt kuitenkaan laskun lähettämistä ???
      olkaa tarkkana ja reklamoikaa heti

    • huijausyrityksenkohteena

      kuntatiedot.fi kuuluu tähän samaan sarjaan.

    • samahommavaanjatkuu

      Tuli yhteydenotto tampereenpuhelinluettelo.fi, jonka takana on hakemistohuijauksistaan tunnettu Suomen Numerokeskus Oy. Ovat keränneet tähän turhaan väliportaaliin kuulemma kaikki Tampereen firmat ja yhdistykset y-tunnuksen perusteella. Nimi ja osoite näkyvät ilmaiseksi mutta yrittävät myydä muuta ilmoitustilaa. Lähtökohtaisesti kyse ei ole aiemman kaltaisista huijauksista, koska puhelimessa selkeästi kerrottiin edellä mainittu. Puhelu kannattaa kuitenkin lopettaa lyhyeen niin ei vahingossa maksa turhasta.

    • jjj76

      Suomen Mainosmediat Oy On suurihuijari sanoo lopettavansa turhat soitot ja epäilyttävät laskut . mutta alkaa itse laskuttamaan ja asiaei muutu mihinkään . Ja irtisanominen ei ole helppoa sekä soitto sinne maksaa 2,98e/ min
      ÄLKÄÄ OTTAKO palvelua heiltä.

    • Ristr

      Käykää jututtamassa henkkohtaisesti. Itse haist vitun jokaiselle heti puhelun alussa. Eikö sitä voi käydä naamatusten juttelemassa.sitä ei kuka kiellä

    • Uhri14.07

      Suomen mainosmedia Oy:ltä soitti asiakaspalvelija Lasse Rajala ja ilmoitti, että olen maksanut turhia mainospalvelumaksuja. Hän lupasi periä rahat takaisin minulle ja sanoi, että tämä on 90% voittava asia.
      Myyjä väitti, että heillä on lista yrityksistä, joiden listoilla on minun tiedot johon olen maksanut turhaan rahat.
      Pitkän suostuttelun jälkeen suostuin siihen, että jos saatte vanhasta laskusta rahat takaisin, niin voisin kokeilla tarjoamanne palvelua.

      Myyjä oli monesti maininnut, että tästä ei tulee lasku, ennen kuin mitään varsinaista työtä on tehty.

      Jonkun ajan päästä sain sähköpostiin viesti, että asian etenemiseksi joutuu maksamaan laskun ja täyttämään maksupalautuslomakkeen .

      Sen jälkeen, kuin sain täytetty lomakkeen ja maksettua laskun en ole saanut sähköpostissa enään vastauksia pyytämiin kysymyksiin.
      En ole ollut tietoinen asian tilanteesta.
      Minut on huijattu!
      En ole saanut mitään rahoja takaisin, vaikka on väitetty asian oleva 90% voittava.

      OLKAA VAROVAISIA TÄMÄN FIRMAN KANSSA.
      TÄYTTÄ PASKAAN PUHETTA JA RAHAN KERÄÄMINEN.

    • Yrmyli

      Yleensä sanon "ei kiitos, hei" ja suljen puhelimen kun soittaja kuulostaa vähänkään kauppiaalta. Nyt soitti kuitenkin VIlle N ja tervehdittyään alkoi kertoa yrityksemme saaneemme laskuja hakemistopalveluilta jotka toimivat harmaalla alueella. He voisivat periä maksetut summat takaisin jopa 2v ajalta ja laskuttaisivat vasta sitten kun jotain on saatu aikaiseksi.

      Tässä vaiheessa vähän ihmettelin ja kysyin mistä yrityksestä Ville oikein soittaa, kun alussa hän ei sitä maininnut. Vastaus oli "Tampereen laki ja perintä."

      Juttu jatkui tyypillisellä myyntipuheella ja sitten tarkistettiin osoitetiedot ja nimeni.
      Vastasin niihin myöntävästi kyllä, pitää paikkansa.

      Sanoin kuitenkin lopuksi että en tässä tilaa mitään, vaan tarkistan viime vuosina saamamme hakemistopalveluiden laskut ja palaan tarvittaessa asiaan. Ville sanoi lyhyesti ok, kiitti kohteliaasti ja lopetti puhelun lyhyesti.

      No eipä sitten mennytkään kuin reilu viikko niin postissa tuli Mainosmediat Oy:n paksuhko kirje. Ihmettelin vähän moista kun olin varma etten ollut puhelimessa tilannut mitään joutavia hakemistopalveluita.

      Sisältähän sitten löytyi 190€ alv lasku 3kk mainosturva-palvelusta jossa myyjänä samainen Ville ja maksuaikaa ruhtinaalliset 7pv. Mukana oli myös sopimusehdot ja yksi lappunen jossa pitkä lista heidän irtisanomistaan hakemistopalveluista sekä tunnukset meille luodulle käyttäjätilille heidän palveluunsa.

      Korkeasta minuuttiveloituksesta huolimatta soitin välittömästi asiakaspalveluun, ja kieltäydyin maksamasta laskua koska palvelua ei ole tilattu. Asiakaspalvelija tuntui toimivan kuin rutiiniomaisesti kun kertoi heidän tarkistavansa tallenteen ja palaavansa sitten asiaan. Kysyin vielä ollaanko heiltä yhteydessä? Vastaus oli myönteinen.

      Laitoin vielä perään sähköpostitse reklamaation laskusta jossa mainitsin ettei palvelua ole tilattu ja lasku on aiheeton.

      Myöhemmin tulikin sitten sähköpostiin viesti jossa mainittiin että nauhoite oli tarkistettu ja tilaukseen oli vastattu myöntävästi ja lasku täytyy maksaa.

      Voi taivas! Ei näitä huijauksia tyhmät tee, miksi eivät käytä älykkyyttä ja energiaansa
      johonkin lailliseen ja tuottavaan toimintaa!

    • Kaivuujakone

      Jos kaikissa firmoissa on sama toimistusjohtaja, se on täysin lain vastaista!
      Käyn poliisilaitoksella tekemässä rikosilmoituksen molemmista firmoista!!! NÄHDÄÄN OIKEUDESSA

    • Wismen
    • yli20vyrittäjänä

      Onkohan Stubbilla takotuksena juurikin rahoittaa näitä huijareita, jotta suomen pk - sektori saataisiin polvilleen ja rahat nordean veroparatiiseihin, tästähän oli MOT - ohjelmassa jo puhetta, suosittelen kaikkia huijatuksi tulleita olemaan yhteydessä Kuluttajasuojalautakuntaan, muistakaa 14 pv:n peruutusoikeus kaikissa tilauksissa, jos ei tätä ole on toiminta TÄYSIN laitonta, olisikohan tässäkin joku jengi - kytkös taustalla, Aarnio Stubb, kuka tietää...

      • Et_ole_yrittäjä

        Tietäisit kyllä että yrittäjien väliset sopimukset kuuluvat sopimusvapauden piiriin.
        Niitä ei koske kuluttajansuoja.
        Eikä 14 vrk peruutusoikeus, yms.

        Yrittäjät tekevät keskenään sellaisia sopimuksia jotka keskenään hyväksyvät.
        Pitää vain olla tarkkana mitä hyväksyy.
        Jos on kerran huijattu niin seuraavalla kerralla tiedät miten toimit ettei huijata uudelleen.


      • ymmärtämätön
        Et_ole_yrittäjä kirjoitti:

        Tietäisit kyllä että yrittäjien väliset sopimukset kuuluvat sopimusvapauden piiriin.
        Niitä ei koske kuluttajansuoja.
        Eikä 14 vrk peruutusoikeus, yms.

        Yrittäjät tekevät keskenään sellaisia sopimuksia jotka keskenään hyväksyvät.
        Pitää vain olla tarkkana mitä hyväksyy.
        Jos on kerran huijattu niin seuraavalla kerralla tiedät miten toimit ettei huijata uudelleen.

        niin eli ensimmäinen huijaus kannattaa maksaa ja jättää sitten vasta toinen maksamatta?vai mitä tarkoitat?


      • Et_ole_yrittäjä

        Meinaan sitä ettei voi tuudittautua kuluttajasuojaan ja kaupanpurkuihin yms.
        Yrittäjän tulee olla varpaillaan, sopimuksia ei voi tehdä sillä periaatteella että ainahan ne voi perua, ei voi.

        Kuten lain nimikin kertoo "kuluttasansuojalaki" suojaa kuluttajaa yrityksiä vastaan.
        Kuluttajansuojalaki ei ota mitään kantaa b - b kauppaan.
        Yrityksillä on keskenään täysi sopimusoikeus.
        Se ei tietenkään tee hyväksytyksi näiden huijareiden toimia.

        Tänään viimeeksi sain puhelun jossa ihan vakavissaan väitettiin että vuosi sitten olin lähtenyt johonkin höpö palveluun mukaan.
        Tuota palvelua ei löytynyt omasta toimittajalistasta joten tiesin 100% varmasti etten ollut tehnyt mitään sopimuksia kyseisen firman kanssa.

        Eli yrittäjän tulee olla perillä mitä sopimuksia on tehnyt ja milloin.
        Jos pöljyyksissään tekee jonkin sopimuksen ei siitä pääse eroon muuta kuin sopimusehdoissa mainitulla tavalla, kuluttajansuoja ei auta.

        Joten tarkkuutta, tarkkuutta ja vielä kerran tarkkuutta.


    • MAINOSMEDIAT

      Täyttä huijausta

    • Pottuuntunut

      Ilmoittaisitteko miten tuo Mainosmediahuijjarifirman kanssa on edetty toimestanne. Olen myös sen uhri .

      • Pottu-untunut

        Mene poliisiasemalle tekemään rikosilmoitus, siellä tiedetään kyseinen firma ja et ole ainut joka tekee rikosilmoitusen siintä huijjarilafkasta. Ja vaadi rahasi takaisin kaikkine kuluineen


      • Huijattuolo

        Minäkin tein rikosilmoituksen. Se otettiin vastaan ja nimikkeeksi laitetttiin petoksen yritys. Seuraavana päivänä poliisi kuitenkin soitti ja sanoi, ettei tätä oikein pysty viemään eteenpäin rikoksena. Mikäli oikein ymmärsin, kysymys oli siitä, että on vaikea saada ketään vastuuseen. Poliisi oli kuitenkin samaa mieltä kanssani toiminnan hämäryydestä ja sain siis henkistä tukea laskujen (Suomen Mainosmediat ja Tampereen laki ja perintä) aiheellisuuden kiistämiseen.

        Kiitos kaikista neuvoista ja kokemusten jakamisesta tässä ketjussa!! Ne ovat auttaneet minua tosi paljon ja olen pysynyt vahvana kaikkien pelotteluitten ja isommiksi kasvavien laskujen keskellä. Uskomatonta, että vielä 4-5 kuukauden jälkeen tuli uusi perintälasku, vaikka olin kiistänyt alkuperäisen ja perintälaskun aiheellisuuden. Tässä toisessa perintälaskussa vielä kommentti: "Laskutuksen juridiset perusteet on tarkistettu toimeksiantajamme puolelta ja saatava on täten lainvoimainen." Kuinka muka voisi olla, kun toimeksiantaja on riidan osapuoli ja käräjäoikeus on se joka voi ratkaista asian.
        Tietääkseni (tieto elo-syyskuulta) Suomen Mainosmediat ei ole vienyt asioita käräjäoikeuteen saakka vähään aikaan, olikohan pariin vuoteen. Siksi kai näitä perintäkirjeitä tulee lisää. Kuulostaa armolliselta, kun luvataan vielä mahdollisuus maksaa, ennenkuin viedään käräjäoikeuteen ja tulee maksuhäiriö ja merkintä luottotietoihin. Mutta taitaa olla kysymys vain siitä, että tietäisivät häviävänsä, jos veisivät asian käräjille.


    • virka-mies

      Suomen mainosmediat ja tampereen laki ja perintä on rikostutkinnassa...loppu tulee..jos tulee

      • Tositoimi

        Missäpäin ovat rikostutkinnassa?


    • uhrinumero5463

      Minulle tuli tänään soitto kyseisestä firmasta ja kieltäydyin yhteistyöstä. Katstoaan kolahtaako minullekin siitä huolimatta lasku postilaatikosta. Jos kolahtaa, menen suoraan poliisiasemalle? Onko mahdollista myös päästä johonkin suljettuun facebook ryhmään jos sellainen on olemassa?

    • Pelkurimaksaavelat

      Tampereen yöelämässä näkyy tatuoituja kaljuja jättejä joilla lukee hupparissa tampereen laki ja perintä...
      ei ole varmasti puhtaat jauhot pussissa ja laki firman nimessä on täysi vitsi!

      • Pekkapekka12

        Näiden huijarien toiminta pitää saada kuriin!!


    • Yrittäjä45vuotta
    • Kuluttajatyhdistykää
      • eikuluttaja

        Kuluttajasuoja ei ole yrittäjiä varten, ainoastaan kuluttajia varten.


    • Gilleten-kopio

      Minullekkin on soitettu tuolta, tarjosivat partateriä ilmaiseksi vain postikulujen hinnalla, mutta hyviä ovat olleet

      • Nimimerkki334

        Jos on alle kolme terää ei voi olla hyviä


    • Tositoimi

      Onko kukaan saanut Suomen Mainosmediat nimiseltä huijariporukalta vielä haastetta käräjäoikeuteen?

      • Pottuuntunut

        Olemme saaneet , mitä tehdä ???? Ei mitään ilmeisesti . Lasku Laki ja Perinnän kautta jo huimat yli 800, oikeasti mitä nää tyypit on ! Pikku ( isoja ) rikollisia jotka saa mällätä mielin määrin , eikä kukaan mahda mitään .


      • Huijattuolo

        Oletan, että olet saanut "haasteuhkauksen", mutta et vielä haastetta käräjäoikeuteen. Onko näin? Varsinaisesta haasteesta tulee tiedoksianto käräjäoikeudelta.


    • uhriuhri

      olemme kaikki uhreja

    • onsenytkumma2

      palvelu on toiminut mielestäni hyvin.. ei ole soittoja tullut hirveästi hakemistoista... hinta on aika kova. itselläni eo ongelmia ollut yrityksen kanssa. ihme vikinää.. harmi jos olette mielestänne joutunut huijauksen kohteeksi?

      • näinsenonnähtävä

        Eihän tuo "palvelu" estä soittoja uusista hakemistoista vaan sen piti hoidella ne aiheettomat laskut, joita nämä soitot poikivat. Homma perustuu kuitenkin väärien tietojen antamiseen myyntivaiheessa eikä sille muutenkaan ole mitään tarvetta.


      • Hyväuskoinen

        Hei!

        He markkinoivat myös suoramarkkinointikieltoa , tämän mainosturvan lisäksi. Olivat myös laittaneet sopimuksen alkaneeksi paljon aiemmin, kun puhelun soittivat. Lasku tuli todella myöhässä. Irtisanoin sopimuksen heti, kun siinä on tuo irtisanoutuminen 2 viikkoa ennen sopimuskauden päättymistä. Mistä se nyt sitten katsotaan alkaneeksi?? He esiintyivät hyvin viranomaismaisesti myydessään. Tyyliin sinua on huijattu ennenkin, huijaamme siis lisää!! Kyllä yrittäjänä pitää olla aina epäilevä kaikkea kohtaan, ikävä kyllä. Oppirahoja on tullut maksettua kosolti, mutta josko tämän jälkeen oppi olisi mennyt perille, jopa minulle. Älä osta mitään puhelinmyynnistä!


    • Eii

      myö myyvä ravihevosiia eikä kesämökilöitä..eikä huijata lottovoittajiita...ottopoika

    • Huijattumies

      Kertokaapa nyt mitä tuon mainosmedian kanssa kannattaa tehdä ja miten pääsee eroon mahdollisiman nopeasti? homma menny niinku monella muullakin. Tänää tuli lasku sähköpostiin palvelusta mitä en tilannut. Laitoin välittämättömästi spostia. Että haluan sanoa palvelun välittömästi irti ja lasku on perätön koska en ole hyväksynyt mitää. Kannattaako tuo lasku vaan maksaa ja toivoa et pääsee eroon. Vai jättää maksamatta ja kiistää kaikki. Onko kukaan oikeesti päässy eroon kyseisestä huijari firmasta?

      • Meni_pieleen_heti

        Kerropa miten voi irtisanoa jonkun asian jos ei ole koskaan sitä tilannut?

        Irtisanominen on ikään kuin vahvistus tilaukselle.

        Jos tulee aiheeton lasku niin siitä reklamoidaan aiheettomana laskuna, ei lähdetä irtisanomaan mitään.


    • Huijaustako

      Fullmarketing Oy:stä tuli soitto ja esittäytyi minulle kuntatiedot.fi palvelusta Sirpana 0504682115 ja aloitti tutulla tarinalla, että päivitetään yrityksen tietoja ja kyseli olenko yrityksen asioista päättävä henkilö !!! Aloitan aina kun epäilyttävästä nrosta tulee puhelu ja käytän Haloo ja en kertonut nimeäni ja että en ole yrityksen asioista päättävä henkilö ja en sanonut koko aikana KYLLÄ sanaa. Olisivat varmaankin nauhoittaneet sen ja laittaneet tulemaan tilauksen tulemaan laskun kera. Mutta näille suoramarkkionointifirmojen soittajille on syytä varoa sanomasta mitään tietoja puhelimessa.

    • hommaeivaantoimi

      Kuntatiedot on tuttu ku$etusportaali jo muutaman vuoden takaa.

    • yritystietohakuvituttaa

      Yritystietohaku lähettää perusteettomia laskuja vaikka ei ole tilannut mitään.Monta kertaa soittavat vielä perään ja väittävät että tilaus olisi tehty ja että yritysten välisiä sopimuksia ei voi purkaa. Kun lopulta sanoo asian menevän lakimiehelle ja poliisille, niin lopultakin ainakin toistaiseksi saanee olla rauhassa. VOI P...ELE!!

    • kusetustoleranssi_nolla

      Missä nuo vatipäät fyysisesti löytää?
      Kyseessä siis huijaus numerosta 09 4246 8995

    • Kroon1

      Hei! Olen myös Suomen Mainosmedian uhri :( Miten onnistuu sopimuksen irtisanominen? Olen lähettänyt jo 3 sähköpostia, ei yhtään vastausta :(

    • Kyllästynytyrittäjä

      Hei, Suomen Mainosmedia Oy:n mukaan heillä on seuraavat palvelut:
      [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] ja asiakaspalvelu@verkkoviestintäkeskus.fi
      Eli monesta eri "palvelusta" soittavat ja tarjoavat samaa palvelua. Koittakaa nyt hyvät yrittäjät muistaa, ettei teitä koske kuluttajasuoja. Olette täysin vapaata riistaa näille ns. tietojen päivittäjille. Koskaa ei saa puhelimessa myöntyä mihinkään, vaan sanoa aina ei ja jos muka ko. palvelu kiinnostaa, niin googlailaa itse parempia mainosväyliä.

    • Tsttss

      Yrittäjän oikeusapu, laki ja perintä.... samaa puljua!!!

    • Haistakaapskavaan

      Soitti meillekkin eilen. Sanoin myyjälle että jos tulee lasku niin meen repimään sen pään irti:) Loppu puhelu siihen:)

    • UunoTurhapura

      Aina reklamaatiota eteenpäin ilman suostumusta tehdyistä kaupoista!
      Valitettavasti kolikolla on aina kääntöpuolensa. Ei ne kaikki yrittäjätkään aina niin puhtoisia pulmusia ole. 😉

    • karlevi

      ei se näköjään riittänyt että maksoin heidän laskun eräpäivänä oikein.kahden viikon jälkeen tuli maksumuistutus ja korkoineen ja uhkauksin . kyllä näyttää olevan kokenutta rosvojoukkoa !!!!!

    • UusiYrittäjäMiettiä

      Heitän nyt ilmoille ihan vaa pääni sisällä kulkevan ajatuksen.
      Eli oon alottanut kuun alussa uuden yrityksen ja noin viikko sitten mulle soitettii
      YTH-yritystietohausta. Ja sieltä sain tarjouksen mainonnasta ja koska oon ollu vähän pihalla uusien asioiden takia ja olin tietämätön puhelin myyjistä, niin sorruin ottamaan heiltä vastaan 6kk mittaisen infopaketin, hinta 170€.
      Tänään minulle soitettiin SVVK.sta ja kerrottiin, että tämä YTH on kusetus firma ja he auttavat minua purkamaan tulevat sopimukset ja estävät minulle tuelvat myynti soitot toisista firmoista. Ja tienkin menin ottamaan vastaan myös heidän palvetut, mutta todennäköisesti voin vielä sen perua.
      Nyt tulikin tämä ajatus mieleen, että mitäpä jos olisikin niin, että SVVK ja YTH muut samanlaiset firmat tekevät yhteisyötä.

      • Huijausyhteistyö

        Samanlainen tarina täällä myös.
        Soittivat ja esittelivät itsensä alkujaan meidän kunnan palveluhakemiston nimissä, ja että saamme heidän kautta kunnan palveluhakemistoon nimemme ja sitä kautta näkyvyyttä. Missään puhelun vaiheessa ei käynyt ilmi, että tämä ei oikeasti liity meidän kunnan asioihin millään lailla. Noh, uutena yrittäjänä tähän suostuttiin. Tässä kohtaa vielä tietämättömänä että on kusetusta koko touhu. Seuraavana päivänä SVVK.fi soitti ja kertoi että meitä on huijattu kys. yrityksen eli Yritystietohaku.fi kanssa. Selitti asiansa ja kertoi että pystyvät estämään heidän touhunsa ja perumaan kaikki laskut, hintaan XXX 6kk , sanottiin että ei osteta että hoidetaan itse. Laittoi kuitenkin tarjouspyynnön sähköpostiin.
        Tässä vaiheessa alettiin googlettelemaan molempia firmoja ja selvisi aika pian että kumpikaan ei ole sitä mitä sanoo. Soitettiin Suomen Yrittäjien lakiapuun, jossa kertoivat heti että on tuttu tilanne, ja kertoi ohjeet miten toimia. Eli laskuja ei makseta, kirjallinen reklamaatio firman sähköpostiin jne. Näin ollaan nyt tehty.

        Seuraavana päivänä taas soittivat Yritystietohausta että mikä on ongelma kun ei kelpaakaan palvelu. Kerrottiin asia, että kauppasivat ihan väärillä perusteilla meille tuota pakettia ja kauppaa ei synny. Pyydettiin poistamaan meidän tiedot puhelun aikana, sekä kerrottiin että emme maksa laskuja koska palvelu on ihan muuta kuin mistä sovittiin. Kovasti tämä rouva intti vastaan, puhui päälle yms. Lyötiin lopulta luuri korvaan kun ei kantanut mihinkään. Laitettiin vielä sähköpostilla tiivistetysti tämä puhelu, ja vielä kirjallisena että irtisanomme sopimuksen koska se on myyty meille väärin perustein, odotellaan soittaako taas. Jos vielä soittaa niin pyydellään todistusta siitä että on sopimus tehty, eli nauhoite puhelusta. Ainiin, kertoihan se myöskin että on sopimusehdot ja tilausvahvistus lähetetty meidän firman sähköpostiin silloin kun sopimus on tehty, näin ei kuitenkaan ole. Sanoi lähettävänsä sen uudelleen, johon sanoin että voi lähettää sen suoraan poliisin sähköpostiin.

        Kyllä nämä Yritystietohaku.fi ja Suomen Verkkoviestintäkeskus jollain tapaa puljaa kimpassa, ihan käsittämätöntä että on laillista touhua. Ihmettelivät kovasti Suomen Yrittäjissä myös että on laillista touhua, eikä saada loppumaan.


      • Anonyymi
        Huijausyhteistyö kirjoitti:

        Samanlainen tarina täällä myös.
        Soittivat ja esittelivät itsensä alkujaan meidän kunnan palveluhakemiston nimissä, ja että saamme heidän kautta kunnan palveluhakemistoon nimemme ja sitä kautta näkyvyyttä. Missään puhelun vaiheessa ei käynyt ilmi, että tämä ei oikeasti liity meidän kunnan asioihin millään lailla. Noh, uutena yrittäjänä tähän suostuttiin. Tässä kohtaa vielä tietämättömänä että on kusetusta koko touhu. Seuraavana päivänä SVVK.fi soitti ja kertoi että meitä on huijattu kys. yrityksen eli Yritystietohaku.fi kanssa. Selitti asiansa ja kertoi että pystyvät estämään heidän touhunsa ja perumaan kaikki laskut, hintaan XXX 6kk , sanottiin että ei osteta että hoidetaan itse. Laittoi kuitenkin tarjouspyynnön sähköpostiin.
        Tässä vaiheessa alettiin googlettelemaan molempia firmoja ja selvisi aika pian että kumpikaan ei ole sitä mitä sanoo. Soitettiin Suomen Yrittäjien lakiapuun, jossa kertoivat heti että on tuttu tilanne, ja kertoi ohjeet miten toimia. Eli laskuja ei makseta, kirjallinen reklamaatio firman sähköpostiin jne. Näin ollaan nyt tehty.

        Seuraavana päivänä taas soittivat Yritystietohausta että mikä on ongelma kun ei kelpaakaan palvelu. Kerrottiin asia, että kauppasivat ihan väärillä perusteilla meille tuota pakettia ja kauppaa ei synny. Pyydettiin poistamaan meidän tiedot puhelun aikana, sekä kerrottiin että emme maksa laskuja koska palvelu on ihan muuta kuin mistä sovittiin. Kovasti tämä rouva intti vastaan, puhui päälle yms. Lyötiin lopulta luuri korvaan kun ei kantanut mihinkään. Laitettiin vielä sähköpostilla tiivistetysti tämä puhelu, ja vielä kirjallisena että irtisanomme sopimuksen koska se on myyty meille väärin perustein, odotellaan soittaako taas. Jos vielä soittaa niin pyydellään todistusta siitä että on sopimus tehty, eli nauhoite puhelusta. Ainiin, kertoihan se myöskin että on sopimusehdot ja tilausvahvistus lähetetty meidän firman sähköpostiin silloin kun sopimus on tehty, näin ei kuitenkaan ole. Sanoi lähettävänsä sen uudelleen, johon sanoin että voi lähettää sen suoraan poliisin sähköpostiin.

        Kyllä nämä Yritystietohaku.fi ja Suomen Verkkoviestintäkeskus jollain tapaa puljaa kimpassa, ihan käsittämätöntä että on laillista touhua. Ihmettelivät kovasti Suomen Yrittäjissä myös että on laillista touhua, eikä saada loppumaan.

        miten tämä eteni? Jättivätkö homman siihen?


      • Anonyymi
        Huijausyhteistyö kirjoitti:

        Samanlainen tarina täällä myös.
        Soittivat ja esittelivät itsensä alkujaan meidän kunnan palveluhakemiston nimissä, ja että saamme heidän kautta kunnan palveluhakemistoon nimemme ja sitä kautta näkyvyyttä. Missään puhelun vaiheessa ei käynyt ilmi, että tämä ei oikeasti liity meidän kunnan asioihin millään lailla. Noh, uutena yrittäjänä tähän suostuttiin. Tässä kohtaa vielä tietämättömänä että on kusetusta koko touhu. Seuraavana päivänä SVVK.fi soitti ja kertoi että meitä on huijattu kys. yrityksen eli Yritystietohaku.fi kanssa. Selitti asiansa ja kertoi että pystyvät estämään heidän touhunsa ja perumaan kaikki laskut, hintaan XXX 6kk , sanottiin että ei osteta että hoidetaan itse. Laittoi kuitenkin tarjouspyynnön sähköpostiin.
        Tässä vaiheessa alettiin googlettelemaan molempia firmoja ja selvisi aika pian että kumpikaan ei ole sitä mitä sanoo. Soitettiin Suomen Yrittäjien lakiapuun, jossa kertoivat heti että on tuttu tilanne, ja kertoi ohjeet miten toimia. Eli laskuja ei makseta, kirjallinen reklamaatio firman sähköpostiin jne. Näin ollaan nyt tehty.

        Seuraavana päivänä taas soittivat Yritystietohausta että mikä on ongelma kun ei kelpaakaan palvelu. Kerrottiin asia, että kauppasivat ihan väärillä perusteilla meille tuota pakettia ja kauppaa ei synny. Pyydettiin poistamaan meidän tiedot puhelun aikana, sekä kerrottiin että emme maksa laskuja koska palvelu on ihan muuta kuin mistä sovittiin. Kovasti tämä rouva intti vastaan, puhui päälle yms. Lyötiin lopulta luuri korvaan kun ei kantanut mihinkään. Laitettiin vielä sähköpostilla tiivistetysti tämä puhelu, ja vielä kirjallisena että irtisanomme sopimuksen koska se on myyty meille väärin perustein, odotellaan soittaako taas. Jos vielä soittaa niin pyydellään todistusta siitä että on sopimus tehty, eli nauhoite puhelusta. Ainiin, kertoihan se myöskin että on sopimusehdot ja tilausvahvistus lähetetty meidän firman sähköpostiin silloin kun sopimus on tehty, näin ei kuitenkaan ole. Sanoi lähettävänsä sen uudelleen, johon sanoin että voi lähettää sen suoraan poliisin sähköpostiin.

        Kyllä nämä Yritystietohaku.fi ja Suomen Verkkoviestintäkeskus jollain tapaa puljaa kimpassa, ihan käsittämätöntä että on laillista touhua. Ihmettelivät kovasti Suomen Yrittäjissä myös että on laillista touhua, eikä saada loppumaan.

        Hei! Miten teidän asianne eteni? Minulla vastaava tilanne.


    • Lkdkkknf

      Yrittäjän oikeusapu oy on samaa firmaa kuin suomen mainosmediat oy. Firman vastuuhenkilönä tällä hetkellä Hans Matias Venho. Taustalla häärää talousrikollinen Johan Fabritius. Venho on bulvaanina ja Fabritius vie rahat.

    • Anonyymi

      Tampereen Laki ja Perintä Oy sekä Suomen Mainosmedia Oy Veikka Joki-Erkkilä saaneet syytteen törkeästä petoksesta . Hyvä Veikka tiilenpäitä lukemaan

    • Anonyymi

      On aika kummallinen oikeusvaltio tämä Suomi! Pienyrittäjille lähetetään huijariyrityksistä laskuja muka puhelimessa tehdyn sopimuksen sopimuksen perusteella, ja jos laskut kiistää, niin ei sillä ole mitään merkitystä. Poliisikaan ei aloita rikostutkimusta vaikka rikosilmoituksen tekeekin. Tällä tavalla "yritysystävällinen" Suomi auttaa pienyrittäjiä! Viedään huijariyrityksiä lainsäädännöllä suosimalla rehellisten yrittäjien mahdollisuus toimia ja saadaan ne lopettamaan toimintansa huijariyritysten laskutuksen pelossa.

    • Anonyymi

      Kuuluuko Suomen asiakastieto Oy samaan kusetukseen? Sain heiltä epämääräisen mailin että 5 päivää aikaa tarkistaa yhteystiedot ja hyväksyä tiedot. En viitsi avata tuota linkkiä ja laitan viestin että poistaa kaikki tiedot yrityksestäni enkä osta heiltä mitään palveluita.

      • Anonyymi

        Jos haluat keskustella Suomen asiakastiedosta mene googleen sanalla Suomen Asiakastieto sieltä keskusteluvalikko vasemmalta "Asiakastieto huijaus" niin eiköhän sieltä sinullekin avaudu. Minua eniten kiinnosti siellä ketju "Suomen Asiakastieto - Yrittäjyys - Suomi24 Keskustelut

        Tuohon edellä mainittuun keskusteluun pääsee myös suoraan mukaan kun laittaa Googlen hakukenttään vaan tämän seuraavan lauseen:

        Suomen Asiakastieto - Yrittäjyys - Suomi24 Keskustelut


    • Anonyymi

      Kuntahakemisto huijaa nyt pienyrittäjiä 30-40 euron suuruisilla maksuvaatimuksilla, yrityksen tiedot "kuntahakemistossa" kyseessä on silkka rahastus sillä tänä päivänä jokaisen yrittäjän tiedot on TÄYSIN MAKSUTTA ytj:n portaalissa

    • Anonyymi

      Tuoreita palautteita Kuntahakemisto huijareista ovat kärynneet käyttämiensä puhelin numeroitten kautta

      Kuntahakemiston vastuuhenkilön henkilötiedot tässä eli kuka huijausta tekee

      Henkilön nimi on Timo Hirvonen on merkinnyt erehdyttävästi osoitteekseen Helsingin Kyllikinportin vaikka duunaa huijauksiaan toisella puolella Suomea

      https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2511008&tarkiste=364CF9780E0E608AE1BD309214E4D21B10E232B4

      "0409335881 Kuntahakemiston huijari. Ilmeisesti taas vapaalla jalalla ja liiketoimintakielto päättynyt saattaa käyttää myös naisystäväänsä soittajana
      Kerää ennakkosuorituksia myymällä 30-50 euron "verkkomaksu" ymmärtämättömille pienyrittäjille "verkkomaksun" muodossa.

      Agressiivinen myyntitapa puhuu kuin robotti ei anna puheenvuoroa. Huomioitavaa että jokaisen Suomalaisen yrityksen vastaavat tiedot on netissä jo aivan ilmaiseksi ytj:n kautta joten kaveri myy ilmaa. Lisäksi, odottamattomia laskuja alkaakin tulla jonossa per kuukausi jos vahingossa maksaa tämän huijarin ensimmäisen laskun. Kokemusta on joten olkaa varovaisia"

      https://www.kukasoitti.fi/numero/0409335881


      Tosi törkeä myyjä. Vaikken tehny tilausta, tuli sposti vahvistus tilauksesta, ja lasku perässä!!

      https://www.kukasoitti.fi/numero/0504765039

    • Anonyymi

      Katsokaas tuon Kuntahakemiston sisältöä jätkä on napannut yrityksiä käsittävän rekisterin PRH:lta ja julkaisee sitä nyt "omana tietonaan" kuinka monia nuista yrittäjistä on edes antanut lupansa että Hirvonen saisi julkaista heidän tietojaan yhtään missään.

      PRH:n toiminta perustuu lakiin Hirvonen ei ole muuta kuin entinen linnakundi ja KH kuntahakemisto hänen halvalla tuunattu huiputus softa

      https://www.kuntahakemisto.fi/

      Ja sivun alareuna puhelun hinta 1.83 euroa minuutti. Lähettelee turhia laskuja yrittäjille ja odottaa että härnätyt soittaisi hänelle reklamoidakseen ja menettäisi aina vähintään 5-10 euroa puhelinkuluissa

      Markkinatuomioistuin, kuluttaja-viranomainen, poliisi edellä tässä viranomaisinstanssit joihin kannattaa infota heti jos joutuu tekemisiin tämän Kuntahakemiston kanssa


      Muistakaa että tyyppi on entinen linnakundi

    • Anonyymi

      Mistä näitä riittää? Tehtiin sopimus Yrityshaku.fi yrityksen kanssa ja sieltä tuli tilausvahvistus, saate ja lasku spostilla. Parin viikon päästä tuli myös ABC-portaalit ja rakentajainfo.fi- palveluista maksumuikkarit oikein intrumin leimalla... näitten kanssa ei olla mitään sovittu. Yritykset kuuluvat samaan ketjuun Scanria Oy:n alla ja uhkaavat nauhotetulla puhelulla - eli käyttävät samaa nauhoitetta Yrityshaku.fi kanssa. ja puhelimeen ei tietysti vastata.

    • Anonyymi

      Uutena tämä "kuntahaku!" Sanokaa vain EI kiitos, luuri kiinni.
      "Etkö halua, että yrityksesi näkyy googlessa, otetaan pois"?
      Voo elämä!😂😂😂
      Poliisille pitäisi tämäkin huijari ilmoittaa!

      • Anonyymi

        Nyt on alkanut oikein urakalla taas tuo pommitus.

        Aikoinaan lähettelivät laskuja, vaikka mitään ei ollut sovittu. Niistä selviää, kun sanoo, että perutte laskun tai ilmoitetaan viranomaisille.

        Tarkkaan kannattaa valita sanat puhelimessa, mielellään ei:tä tai jos kiinnostaa, niin sähköpostiin kaikki tarvittava ja vastaa suoraan niihin.


      • Anonyymi

        En tiedä oliko sama, kun kysyin mistä soittavat. Siihen ei vastattu mitään, alkoi se ralli että pitäähän yrityksellä olla näkyvyyttä. Vastausta en siis saanut kuka tai mikä yritys kauppaa.

        Ei kiitosta latelin, mutta se ei tuntunut menevän kalloon. Sanoi että lähettää esitteet ja laskun postiin. Sanoin ettei tarvitse eikä tarvita ja näin luurin korvaan.

        Melkoista meininkiä


    • Anonyymi

      On niitä aina ollut yrittäviä haku vastaavia.

    • Anonyymi

      Nyt 2022 soitti Yritussuoja ja tarjosi palveluita.
      taustalla on Suomen verkkoviestintä konsultit.
      tarjoavat hakemistopalveluiden poistoa ja suoramarkkinointikieltoa.

    • Anonyymi

      Verkkoviestintäkonsultit soitti ja kertoi: Yrityksemme on vaarassa joutua perusteettomien laskujen kohteeksi, erinäisten netissä toimivien tahojen osalta jotka ovat rekisteröineet meidät, mikäli laskuja ei makseta ne menevät perintään ja haasteeksi asti mikäli niitä ei makseta. En viitsinyt kuunnella enkä kysynyt mitä palvelua he tarjoavat, taitaa olla suojelua ko. hyökkäyksiä vastaan. Taitaa olla M.f.a touhut rantautumassa Tampereen suunnalta. SÄÄLITTÄVÄÄ TOUHUA 24.11-22

      • Anonyymi

        Ei ole myyjät tampereella, ne irtisanottiin taloudellisten syiden vuoksi ja yritys silti pystyssä ja tytäryhtlö vuokraa hevosautoa. Taisi irtisanomiset olla vähän kiikun kaakun toimintaa


    • Anonyymi

      Edelleen toiminta jatkuu. Mihin olmoitetaan tällaisista petoksista?

      • Anonyymi

        Ei ole konsulteilla enää suomessa työntekijöitä, myyjät kaikki vaan espanjassa ja thaimaassa


    • Anonyymi

      Älkää missään nimessä ottako palvelua! Jos laittavat laskun kiistäkää tämä ja olkaa yhteydessä laki palveluihin! Kokemuksen pohjalta tämä!

    • Anonyymi

      Onko sopimuksia saatu onnistuneesti irtisanottua?
      Tarvii ottaa yhteyttä yrittäjien ilmaiseen lakineuvontaan.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1479
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1378
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1350
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1304
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe