Hotel löwe, Side turkki

Ibra

Millainen hotelli kyseessä, onko joku käynyt, muutama hyvä tarjous löytynyt kyseessä olevasta hotellista.

Elokuussa olisi tarkoitus lähteä ja kaikki kokemukset olisi tarpeen. Millainen paikka kyseessä, tuoreita kokemuksia sideen matkanneilla? Lämpöä ilmeisesti pitäisi riittää!

2

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sidessa käynyt

      Olimme toukokuun lopussa, olin kaikin puolin tyytyväinen hotelliin. Hotelli on aika rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja rannasta. Myös ihan nurkan takana on esim. hyviä ravintoiloita ja kauppoja. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hotelli oli erittäin siisti, huoneet ja yleiset tilat sekä allasalue. Hotelli on aika hiljattain rakennettu, joten kaikki on hienoa ja hyvässä kunnossa. Meidän huoneessa parveke oli allasalueelle päin. Allasalue oli mielestäni hyvä, siisti ja mukava. Uima-allaskin oli melko iso hotellin kokoon nähden. Hotellihan on aika pieni, joten siellä on mukavan rauhallista. Aamiainen oli mielestäni hyvä. Hotellin alimmassa kerroksessa oli myös pieni kauppa. Yhtenä iltana järjesttiin hotellin terassilla "Turkkilainen ilta".

      Minulla ei ole oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa hotellista. Ainut, missä oli ongelmia, oli huoneen tallelokero. Se ei toiminut kunnolla, emmekä saaneet sitä aluksi lukkoon. Muuten tosi hyvä hotelli.

    • Löweotel

      10-25.09.2014 hotellissa. Hotelli rauhallinen, ei silloin ainakaan lapsiperheitä. Henkilökunta oikein ystävällistä(varauksella). Huoneet pieniä, jopa liian. Lisävuode vei turhaa tilaa, tosin siihen vaimo sai levitellä omia asioitaan, koska yöpöytää ei sillä puolen ollut. Ilmastointi vähän tehoton, kuten yleensä Turkissa, mutta riitti sitten yöllä viilentämään ihan kivasti.
      Ravintolassa kävimme useasti syömässä ja ruoka siellä aivan hyvää ja edullista jos vertaa Siden rantakadun ravintoloihin, josta yhdestä saimme todella huonon ja kalliin aterian. Ravintolassa myös erittäin rauhallista ja palvelu ystävällistä. Tuntui paranevan mitä useammin siellä kävimme.
      Siivous hotellissa ei ollut kovin hyvää, mutta eivätpä häirinneetkään juurikaan.
      Allasalue väljä, vähän aiakkkaita ainakin tähän aikaan. Viimeisenä päivänä saimme olla kahdestaan lähes koko iltapäivän. Ainoa asia joka alkoi ärsyttää oli se Turkkilainen musiikki joka siellä soi liian paljon ja kovaa.
      Netti toimi juuri ja juuri meidän huoneessa, joka oli altalle päin Parvekkeella ihan hyvin. Aamupala suht kelvollista. Ei tietenkään mitään Thaimaan veroista, mutta ok.
      Miinuksena pitää mainita yksi asia, joka ei välttämättä ole hotellin vika. Yksi aamu päätimme käyttää "ilmaista" kuljetusta hotellissa mainostamalle Viking beachille.
      Kun pääsimme perille rannalle ja samaiselle beach club ravintolalle rannalle, mukana bussissa ollut ravintolan/rannan "sisäänheittäjä" huusi ensin perään hellouta, kun emme menneet hänen perässä ravintolan sisään. Meillä oli tarkoitus mennä rantaa pitkin kävelemään. Sitten hän tuli ravintolan rannan puolelta perään ja kertoi että hänellä on tarjota parhaat rantatuolit. vastasin että ei "no thanks" ja lisäsin että haluamme kävellä rantaa pitkin, kuten usein teemme ja jatkoin matkaa.
      Siitä hän ei sitten pitänyt ollenkaan ja sanoi kimpaantuneena että takaisin emme sitten bussilla pääse! Että tällaista ilmaista palvelua.
      Myöhemmin kerroimme hotelin vastaanotossa tapauksen ja siellä nainen "yritti" soittaa bossille(kyseinen "sisäänheittäjä" bossin ystävä"). Tietenkään boss ei vastannut. Pari päivää myöhemmin kyseinen kaveri tuli samaan aikaan vastaanottoon ja sama nainen kertoi ilmeisesti mitä rannalla oli tapahtunut. Menimme myös sinne ja siellä kaveri kertoi että ei ollut puhunut mitään sellaista. Väitti että ei ollut puhunut mitään sellaista! Siinä sitten alkoi tilanne kuumeta.
      Päätimme sitten että ei ole järkeä jatkaa väittely, vaan näytin ja kerroin hänelle että hänen päässä ei ole kaikki kunnossa ja lähdimme pois.
      Oli kuulema Kurdi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe