Vihti normituloiselle liian kallis.

Duunari...

Kunta on ulkoistanut vuokraasuntojen vuokraamisen Kunta.asunnoille.Hienoa.Kolmiosta saa pulittaa yli tonnin.Yksityiset vuokraavat hieman halvemmalla,mutta kaksioistakin saa pulittaa yli 800euroa. Kenellä on varaa asua näillä hinnoilla?Myytävät talot reippaasti yli 200 000.Vihdin kk,olkkala,ojakkala jne kulkuyhteydet surkeat,ei palveluita nimeksikään.Nummelasta kyllä hyvät kulkuyhteydet ja palvelut.Nummela kuitenkin vain yksi osa Vihtiä,Huhei.Lohjalla vuorahinnat siedättäviä ja kaikki palvelut tarjolla.

18

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylihinnoiteltu Nla

      Nummelassa on omistusasunnot liian kalliita. Samoissa hinnoissa (melkein) kuin Helsingissä. Vaikka ei tämä mikään Helsinki tai Veikkola ole. Veikkolan asuntojen kovan hinnan ymmärränkin mutta en Nummelan.

      Ei ihme että asunnot eivät mene kaupaksi kun pyydetään ylihintaa.

      Nummelasta ei ole hyvät kulkuyhteydet jos on esim. töissä vaikka Pitäjämäellä. Ja ruuha-aikana Helsingin keskustaan voi kestää matka reilusti yli tunnin.

      • sddds

        Kukaan täysijärkinen ei käy Nummelasta käsin pitskussa töissä. Eihän tuossa ole mitään järkeä, ellei tykkää istua autossa tai bussissa kolmea tuntia päivässä.


      • Järkeetaiei
        sddds kirjoitti:

        Kukaan täysijärkinen ei käy Nummelasta käsin pitskussa töissä. Eihän tuossa ole mitään järkeä, ellei tykkää istua autossa tai bussissa kolmea tuntia päivässä.

        No ei kyllä omalla autolla tarvitse mitään kolmea tuntia matkoihin käyttää. Olen tuolla suunnalla töissä ja normiliikenteessä ja ihan rajoitusten mukaan saa kulumaan aikaa 40 min. suuntaansa. Monilla pk-seudulla busseissa menee ihan sama aika.


    • fyrkkaaon

      Kyllähän nuo uudet asunnot kaupaksi näyttää menevän. Ja ei ne hinnat on niin kauan korkeat kuin maksajia riittää. Turha täällä on persaukisten itkeä...

      • rahat kaivoon

        Sekin aika on tulossa kun eivät enää mene kaupaksi-heräävät lopullisesti ettei rahat jotka otettu lainaksi vastaa sitä mikä sen asunnon todellinen arvo on eli pienempi.


    • Asunnot xxx

      fyrkkaanonille. Ei muuten mene kaupaksi. Samat asunnot pitkään myynnissä. Näkee kuvista ja katuosoitteista.

      Ja fyrkkaa on mutta en maksa turhasta. pointtina siis ... merkkilaseista voin maksaa merkkihinnan mutta kopioista en maksa samaa hintaa...

    • kotikunta

      Suomessa on 321 kuntaa Vihtiläiset ovat varallisuudessa sijalla 14.

      TILASTOKATSAUS;
      http://www.lahti.fi/www/images.nsf/files/454BECD90400E5B1C2257B7400264B6C/$file/tilastokatsaus2013_3.pdf

      Vuonna 2011 keskitulo koko maassa 26 555 € / vuosi.
      (Keskitulolla tarkoitetaan valtionveronalaisia tuloja jaettuna tulon-saajien lukumäärällä. Keskitulo on jonkin verran herkkä äärihavainnoille)
      Köyhyysraja 60 % = 1 327 € / kk

      ”Euroopan komission käyttämä köyhyysraja on 60 prosenttia mediaanitulosta eli ihmistä pidetään köyhänä, jos hänen nettotulonsa ovat alle 60 prosenttia keskimmäisen tulonsaajan nettotuloista”

      http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6yhyysraja

      Katso sivu 4

    • ccc4

      Vihdin asunnot ylihinnoiteltuja.

      Paikka on kaukana Helsingistä, ei kulje juna jne.

      • kaikki pois

        Tietysti ylihinnoiteltu kun kaikki rahanahneet välittäjät (ja myyjät) yrittää epätoivon kiilto silmissä repiä rahaa ennen romahdusta. Kuka täysjärkinen ostaa asuntoa Vihdistä, ei siellä ole mitään paitsi velkaa kunnalla maailman tappiin ja duuniin pitää mennä omalla autolla, pitkät matkat tai dösällä- kallista ja aikaa vievää.


    • perusjorma

      mitäs ne persaukiset täällä kitisee? Muuttakaa lappiin, sieltä saa halvalla.

    • Ihmevihti

      No on kyllä, tästä lävestä en tule asuntoa ostamaan... Ylihintaisesta vuokra-asunnostani onneksi pääsee helposti eroon. Nyt on tullut onneksi ennen asunnon hankintaa tutustuttua mm. Nummelan ala-asteeseen. Asunnot ovat hinnoiltaan ökymeininkiä, laatu huonoa, palvelut (etenkin tk jonka hta:n tekevistä hoitajista saisi oman kirjoituksensa) heikkoa ja se koulu...! Lasten ruokala muovitettu loukku, luokat parakeissa jotka vievät tilat välituntiliikunnalta, ei kevät- tai joulujuhlia koska ei tiloja (ja kyllä, mielestäni se on kulttuurin säilymisen kannalta ikävää) liikuntaa on silloin tällöin, jos lapset saadaan/ehditään raahata kauemmas koska liikuntasaleja ei ole jne. Asunnot kalliita, meininki kuin slummissa...

      • ihmemarisija

        Eikös se Nummelan ala-aste ole remontissa?


      • Ihmevihti

        On kyllä, ollut koko sen (3v) joita lapsiani on ko. koulussa ollut ja varmaankin tulee koko heidän ala-asteensa ajan olemaan.


    • MietteliäsD

      Katsoin mielenkiinnosta asuntojen hintoja Nummelassa. Pienestä yksiöstä saatetaan pyytää melkein satatonnia!, isommista puhumattakaan. Tuntuu vähän huijaukselta kun yksiöiden oikea hinta on tällä seudulla jotain 40-60 tonnia. Eli tavallaan jos tinkii niin tinkii normaaliin hintaan eli käytännössä ei saa alennusta ollenkaan. Olisi reilumpaa jos olisi ensin asunnon oikea hinta ja siitä lähdetään neuvottelemaan hintaa alaspäin. No, en ole kuitenkaan ostamassa, juurihan oli lehdissäkin että omaa asuntoa ei enää kannata pahemmin ostaa. Korjauskustannukset ovat niin mittavia jne.

    • Vihtiläiseksikö

      Kiinnittänyt samaan huomiota.

    • säästöä
    • TänäänTänään

      Katoin mielenkiinnosta tänään asuntojen hintoja. Kaksiosta pyydetään melkein 100.000? Huh korkeintaan laman aikana uskaltaisin ehkä 60.000 maksaa jos sitäkään, pitäis olla aika hyväkuntoinen. Aika ylihinnoitellut hinnat kun ei mene edes junaa Helsinkiin.

    • HighWayNummela

      Nummela on hyvä matkan päässä Stadista !

      Aamulla on hieman ruuhkaa mutta kun soittaa AC/DC Highway to Hell niin silloin melkein unohtaa että töihin ollaan menossa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe