KSML: Kokoomuksen Arto Satonen haluaa pidentää työpäivän

sorrettu

KSML: Kokoomuksen Arto Satonen haluaa pidentää työpäivän 8-tuntiseksi ja tätä ennen sanoi

Kaikkein paras keino olisi pidentää työaikaa. Näkisin järkevänä luopua pekkaspäivistä.

Joo joo se on sitä kokoomusta käskijä ei väsy.

On se kamalaa kun paikallinen senaattori aina työläisen selkänahkaa repimässä
ei koskaan mitään hyvää esittämässä.

28

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä Arto!

      Työntekijöille maksetaan nykyään ihan älytön määrä vapaapäiviä vuodessa kotiin. Minkään yrityksen talous ei voi kestää tällaista riistoa! Hyvä Arto! Kerrankin joku viisas uskaltaa nostaa kissan pöydälle! Tätä menoa työntekijät ovat kohta täydellä palkalla neljänneksen vuodesta kotona!

      • lihavapoika

        Ja työttömille maksetaan vielä auliimmin kotiin? Ne jotka töissä vielä jaksaa kituuttaa, niin niille lisää painetta. Hyvä ajatus! Pidempiä työpäiviä, pidempiä sairaslomia ja lisää työttömiä. Noilla konsteilla ei kukaan täyspäinen voi tosissaan väittää kansantalouden parantuvan. Ihmisiä töihin, palkitaan paremmin, kannustetaan töihin tai työllistymään. Jokainen voi itse miettiä että jos tämänhetkisiä palkkoja pudotetaan, veroja nostetaan ja työpäiviä ja -uria pidennetään, motivoiko? Teetkö ilolla ja suurella motivaatiolla töitä jotta tukia kreikkoihin saadaan maksettua, pomojen palkkoja nostettua jne.


      • Työnantaja

        Nyt on Arto oikeilla linjoilla


    • Kostamus elää

      Kokoomuksen Artsille tuli kylmänä aamu-uutisena tämä tieto, että tasa-arvoinen avioliitto ei täytä lainlaatimisen asettamia vaateita, ja siksi se hylättiin.
      http://yle.fi/uutiset/lakivaliokunta_hylkasi_sukupuolineutraalin_avioliittolain/7318743

      Voihan se joskus vielä mennä läpikin, ja silloin tilanne taas Kokoomuksenkin kannalta korjautuu.

      Siihen saakka Satonen ajaa vaan piiskaamista ja pidempiä työpäiviä työläisille. Itse ei ole valmis yhtään lyhentämään 3 kk mittaista Kansanedustajan kesälomaa ja sen päälle 2 kk mittaista Kansanedustajan joululomaa. Joululoman päälle alkaa aika pian Kansanedustajan hiihtoloma.

      Noilla työtunneilla Artolle ei taida tulla Kansanedustajan hommassa läpi vuoden laskien kuin joku 3..4 h/arkipäivä. Mutta piiskataan kansalaisia ensin, kun vielä sen homolainkin kaatoivat.

    • s d p

      s...tanan porvari itse ei tiedä työelämästä mitään, kiintösijoittaja ja kiinteitökoijari.
      suomessa aivan liikaa painotettu työntekemiseen, pitäisi siirtyä 4: pvä työviikkoon ja vähentää työssäolemista.
      eläkeiän nosto, arkipyhät pois, pekkaspäivät , porvarien kus. päisuuksia, kuka hullu äänestää niitä, mitä päässä liikkuu, holhoukseen.
      satonen ensi vaalikaudella ulos eduskunnasta, se on varma,(muistakaa äänestäjät) ei tuon tason päättäjiä eduskuntaan, jotka eivä tiedä tuontaivaallista mistään, päättämään yhteiskunnan asiosta.

    • ksslm

      Kyllä kansanedustajat tarvitsee 4-5 kuukautta lomaa vuodessa että jaksaa kalvaa tavallista palkansaajaa ja sitten saa olla vielä pois eduskunnasta jos ei huvita olla paikalla.

    • Pienyrittäjä

      Pekkaspäivät pois, kirkolliset palkalliset vapaat pois kirkkoon kuulumattomilta, sunnuntailisät pois, lomaltapaluurahat pois! Kuka idiootti nämä alunalkaen on keksinyt? Työntekijöiden oikeus? Mitä oikeuksia työnantajalla on? Maksaa vaan kokoajan lisää tekemättömästä työstä. Periaatehan kai on että työntekijä myy aikaansa palkkaa vastaan työnantajan käyttöön. Miksi maksetaan palkkaa myös siitä ajasta joka on työntekijän vapaa-aikaa?

      • kyyrä

        Tarkoitatko myös kun kansanedustajalle maksetaan makoilusta 4kk vuodessa???


    • Kenen lauluja laulat

      Muutoksen tuulet puhaltavat, eivätkä ne tuulet ole työväestön osalta kovinkaan leppoisia. Työväenliikkeen vuosikymmenten työn tuloksena saadut edut todetaan ihmeen yksimielisesti olevan taantuman ja kaiken kurjuuden syy, ja siksi niistä halutaan eroon.

      Ilmeisesti on taas tullut aika tanssia hetki kapilalistin pillin mukaan, että tyhminkin palkansaaja tietää mitä ne askelmerkit tarkoittavat.

      Muistutuksena kapitalistin askelmerkkien lyhyt oppimäärä: enemmän työtä ja vähemmän palkkaa. Ja heti perään palkansaajan lyhyt oppimäärä: vähemmän työtä ja enemmän palkkaa. Näiden kahden opin tasapaino on hyvää vauhtia järkkymässä, ja hyvä niin. Ihminen ei opi kuin kokemuksen kautta!

    • myyrä

      On mukava makoilla kesä rannoilla täydellä palkalla ja miettiä miten työläisiltä saataisiin vapaat pois ja työpäivää pidennettyä.

    • 88774

      kyllä se on niin jos porvarien ajatukset ja maailmankatsomus tuolla tasolla, alkaa työssäkäyvien työmotivaatio olla 0, se jos viitsi tilipäivänä käydä palkan nostamassa, se on jo tarpeeksi, samalla ajatuksella koko työporukka, kuka työnantajaa eniten jusettaa se paras. nimellisesti työnantajan kirjoilla.

    • Kortistoon

      Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.... Jonossa on kyllä tulijoita, jos ei oikein motivaatiota tahdo löytyä.

      • Just-risusavotassa

        Jaa. Haluatko sellaisen insinöörin jota on pidetty risusavotassa ja ojankaivuulla.
        Siinähän se on saanut alansa koulutusta ja pysynyt insinööritaidon terävimmässä kärjessä. OTA TÖIHIN OTA.


    • saatonen
    • laiskaa ja hidasta

      kyllähän se yleistynyt käytäntö palkansaajien keskuudessa, porvari hallitus syytää eu tukia ulkomaille, säästöjä ja vähennyksiä joka paikkaan, yritetään eläkeikää nostaa ja karsia etuuksia. ei palkansaaja tyhmä ole, sitoituminen ja motivaatio työtäkohtaan heikentynyt runsaasti, kun sen 8-tuntia jotenkin tappaa aikaa työpaikalla, ei positiivista- asennetta työpaikkaa kohtaan. kova ja yhteinen ay-henki.
      yritetään hallitusten ja muiden harjoittamaa markkinatalous politiikkaa, joka perustunut, pelkän velan päälle rakennettua, yrittää kustantaa työntekijöillä, erityisinä keinona ja konsteina,
      palkansaaja ei tule maksamaan mitään suomen talousvajetta kiinni, kyllä se on pelkästään rahan siirtäminen työnantajan ja valtion pussista omaan taskuun.

    • Kokoomus jyrää

      Kokoomus haluaa ilmaista työvoimaa markkinoille. Sitä saa sillä, kun velvoittaa työttömien armeijan yhteiskunnan kustannuksella tekemään töitä joista ennen maksettiin palkkaa. Myös kotimaisen työvoiman korvaaminen ulkomaisella kuuluu tähän samaan suunnitelmaan.

      Ja Satonenhan on kokoomuslainen ja sen kyllä huomaa..

    • Työnantaja

      Jos minä olisin työnantaja, niin pieni orkkuhan tässä olisi lähellä. Saisin laittaa kalliit työntekijäni ulos, ja "palkata" heidän huomenna uudestaan ja työttömyyskassa/liitot huolehtivat palkanmaksusta.

      Ja voishan sitä perustaa pienen sivibisneksenkin, kun kerran ilmaista työvoimaa alkavat tyrkyttää (jo nyt olemassa olevien "harjoittelijoiden" lisäksi).

      Ehkä Satonen ei olekaan niin tyhmä mitä olen tähän mennessä hänestä ajatellut.

    • syäkää pullamössöö v

      Työpäivät on keskiviikkoon asti (vähintään) 15 tuntisia ja siitä aletaan kiristään loppuviikkoa kohtia. Saakelin pullamössötoppahousut menkää ny jo V*****N niitten 8-tuntistenne kans.

      Mää maksan veroja sen verran päivässä kun te tienaatte bruttona viikossa!!

    • 88774

      täällä on yksi ylin toimielin , joka määrittelee mitä suomessa tehdään ja miten... ammattiyhdistysliike,,, siinä ei yrittäjien ja työnantajien jupinat paljon vaikuta, tai pistetään yleislakko pystyyn, ja sen myötä kovat tappiot työnantajille.

    • mä äää

      Mää oon k-edustaja ja mää tartten pitkät lomot ei tyämiäs mittään lomia tartte.

      7/päiväiset työviitkot niille ja mulle 5 kuukausi lissää palkallista lommoo.

      Huom::Mää Mää Mää

    • työläinen

      Tämä pitää muistaa seuraavissa vaaleissa. Eikö hän juuri ollut nostamassa eläkeikääkin?
      Saattaa onnistua jossakin kevyissä töissä, mutta tervetuloa esim. tehtaan liukuhihnalle hommiin vielä 65 jälkeen. Niin ja ilman niitä pekkasia. Eli ei ole työläisten puolue tämä kokoomus.

    • Palkansaaja

      Työntekijät ovat työnantajalle resurssi, jota tulee hyödyntää mahdollisimman kustannustehokkaasti. Jos palkansaajan kustannustehokkuus heikkenee liikaa, tekee työnantaja korjausliikkeitä, kuten laskee työntekijänsä palkkaa tai vaihtaa hänet halvempaan.

      Näin se menee, ja senaattori Satosen manifesti on osa tätä kustannustehokkuuden etsimistä. Toinen osa on julkisen sektorin menojen karsiminen, joka sekin kuuluu Satosen&kumppaneiden ohjelmaan.

      • niinpä niin

        Satonen on yhteiskunnan tuilla opiskellut kansan elätti.


    • ruunari

      Suuta soittava joutoporukka eduskunnasta laitettava töihin jolle muuta ossaa vaikka katuja harjaan.

    • hiiteen koko jätkä

      Mitenkäs ne tonttikaupat kunnan pikkiin Satoselta oikein onnistuivat, aikamoista epärehellistä touhua Häijäässä. En luota Satoseen sitten tippaakaanl, Sasi olisi ollut asialllisempi.

    • älämölöä

      Tehdään ammattiyhdistysliike ja heidän jäsenensä onnellisiksi ja suostutaan vaatimuksiin:

      -kuuden tunnin työpäivät niin todellinen työaika laskee neljään tuntiin.
      -lomapäivät pariin kuukauteen niin ehtii talvellakin lomailla.
      -palkka vähintään samalle tasolle kuin yrittäjällä niin kateus ei iske.
      -sairauslomat täydellä palkalla ja heti.
      -irtisanoa ei saa.
      -yritys ei päätä yrityksen toiminnasta ja palkanjaosta vaan työntekijät.
      -eläkeikä 50 vee, yritys maksaa ja valtio muttei työntekijän selkänahasta veroilla.

      Ja sitten yritykset ja Suomi onkin konkurssissa Kreikka seuranaan. Osa yrittäjistä vetää itsensä naruun osa pakenee ulkomaille.

      Ja kaikki elävät onnellisina...

    • pienvalittaja

      Eikös se Jutta ja Jyrki ne olot tähän malliin pannut, ainakin se nainen sai varmaan kreikkalaista:D

    • entinen-ppth-lainen

      Yrityksessä ja sen liiketoiminnassa on vikaa, ellei ole varaa maksaa työntekijälle ansaittua palkkaa. Ja se palkka on määritelty jo, ei sitä tarvitse minkään hihhulin tulla määrittelemään uudelleen.
      Urakkatyöt jotka sovitaan työkohtaisesti on ihan eri juttu. Niissä joko pärjää tai sitten ei. PPTH Peräseinäjoella oli aikoinaan oikea kitupiikkien pesä. urakat oli mitä oli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe