Asun helvetissä

Muilla sama?

Älkää viittikö marista pikku jutuista. Mulla on joka puolella jehovalaisia naapureina. Saatana tätä kyttäämistä & jatkuvaa painostamista.

22

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lucifer kertoo

      Jos pökkivät sinua hiilihangoilla ja lämmitys paahtaa helteilläkin, minulla on sinulle uutinen. Eivät ne mitään jehovia ole.

    • viilipotta

      Mikä tahansa yhtä asukasta vastaan kääntynyt yhteisö on yhtä helvettiä. Yst terv nimim

    • ilmainen apu

      Liity heihin, kyseenalaista heidän aatteensa, he potkivat sinut ulos, saat olla rsuhassa.

    • *****

      No en tiedä onko minulla sama ongelma.. Mut nyt tiedän millaista on kun naapurissa asuu tosi paha häirikkö jolla mitä ilmeisemmin on myös mielenterveysongelmia (postiluukusta kurkkimiset toisen asuntoon ja ovikellon soittelut klo 22 maissa). Ei sillä etteikö aiemmin olisi ollut häiriköitä naapurina mut tuo ylittää kaiken pahan.. Ihan sietämätöntä suoraan sanottuna.

      • *****

        Oli kai aikonut muuttaa muualle mut saa nähdä.. Aika kriittisesti suhtaudun kaikkeen saamaani tietoon. Ei sillä ettenkö isännöitsijää uskoisi mut voi olla et häirikkö itse on valehdellut.. No senhän näkee miten se on.


      • *****

        Voisiko tähän todeta sen et sama touhu jatkuu edelleen.. Muuttunut ehkä jopa pahemmaksi. Samat tyypit oleilevat edelleen asunnossa.. Nimi vain vaihtunut ovessa ja nimikyltissä alhaalla. Asukkaana joko edellisen asukkaan miesystävä tai hänen kaveri. Sekin tietty selviäisi kun kävisi kysymässä isännöitsijän toimistossa.
        En tiedä tiesikö/aavistiko isännöitsijä asiaa mut joka tapauksessa..


      • *****
        ***** kirjoitti:

        Voisiko tähän todeta sen et sama touhu jatkuu edelleen.. Muuttunut ehkä jopa pahemmaksi. Samat tyypit oleilevat edelleen asunnossa.. Nimi vain vaihtunut ovessa ja nimikyltissä alhaalla. Asukkaana joko edellisen asukkaan miesystävä tai hänen kaveri. Sekin tietty selviäisi kun kävisi kysymässä isännöitsijän toimistossa.
        En tiedä tiesikö/aavistiko isännöitsijä asiaa mut joka tapauksessa..

        Niin.. Asukkaana on tosiaan edellisen asukkaan miesystävä mut entinen sellainen.. Tyttöystävä näköjään vaihtunut. Sekin selvisi ja ihan vahingossa..
        Mutta.. Koska homma ei varmastikaan miksikään muutu.. Ja taisi joku muukin saada tyypin touhuista tarpeekseen, ihan selvästikin.. Taitaa tämäkin (minä siis) muuttaa muualle.. Ja mielihyvin. :)


    • tässä tietoa

      Mieluummin olisin jehovantodistajien ympäröimä ku mamupatjan ja ählämin.

    • Uskonnoton

      Kokemusta on, ikävä kyllä.

      Suomessa yli 80 000 asunto-osakeyhtiötä. Alle 19 000 jehovan todistajaa. Kokolailla kehnoa tsägää, meidän yhtiöön muutti niitä, lopulta peräti kaksi perhettä. Ja jotenkin ihmeessä yksi onnistui valituttamaan itsensä taloyhtiön hallitukseen. Meillä siis omistusasuntoja. Pahempaa maanvaivaa kukaan ikinä nähnyt. Asui täällä muutamia vuosia ja sotki kaikki mahdolliset asiat, niitä selvitelty vuosienkin päästä.

      Ja kun sattuikin, jouduin naapurikiusatuksi tyypin taholta. oko propleemi alkoi, kun tuli ovelle jehova, jolle ystävällisesti selitin, ei kiinnosta. Jankutusta piisasi. Lopussa huudettiin kurkkusuorana jne. Ja seuraavassa yhtiökokouksessa selvisi, se jehova oli meidän hallituksen jäsen. Meillä suuri yhtiö, ei kaikkia asukkaita voi mitenkään ulkonäöltä tuntea. Kiusaamista, eri muodoissaan jatkui muutamia vuosia. Kaikkea ei suoraan voi laittaa tyypin niskaan, se käytti kaikenlaisia muita keinoja. Ihmeesti mun asiat olikin hankalia saada toimimaan hallituksen kanssa. Muutamia selkeitä kiusaamistapauksia oli, tekijät tuntemattomia. Ja jehovia, jo niittä piisasi ovella jatkuvasti soittelemassa ovikelloa.

      Siitä jo aikaa muutama vuosi, nyt täällä ei asu yhtään jehovaa. Ihmeesti on meininki normalisoitunut, kiusaus loppunut, asioitten hoitaminenkin hallituksen kanssa toimii tavanomaisesti. Eikä ole jehovia ovella näkynyt.

      Tein nimittäin rikosilmoituksen kiusaamisesta ja jehovista yleensäkin (laittomat henkilörekisterit). Noh, en tiedä, en ole oikeuedessa ollut, mutta paljon jouduin puhumaan poliisien kanssa. Alussa olin uhri, jossain vaiheessa syylliseksi epäiltykin, lopussa todistajan tutkinnassa. Tarkemmin en tiedä asiasta, mutta olin ilmeisimmin mukana isommassa jutussa. Viime vuonna oikeuskansleri kielsi jehovan todistajia pitämästä uhkasakon uhalla laittomia rekistereitään ja tälle vuodelle kaksi ministeriä esetti työryhmän tutkimaan jehovien epäilyttäviä oikeuskomiteoita. Loppulauselma ministereiltä oli, että järjestöllä oikeus omiin sisäisiin sääntöihinsä, mutta kaikkien uskontoryhmien noudatettava lakeja. Lopuksi kehoitus kansalaisilta ottamaan viranomaisiin yhteyttä, jos uskonnosta johtuvaa syrjintää tai muuta laittomuutta havaitsee.

      Jehovat muuten heti vetänässä rasisyikortin esiin, jos jotain ongelmaa. Alkavat syyttelemään vastapuolta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Ihan sama, kuin suomen romaneillakin. Itse en ole syytettä saanut ikinä, vaikka olenkin puhunut jehovista jehovina ja muistanut aina haukkua niitä. Kun tapahtuneet tosiasiat ovat tapahtuneita tosiasioita, ei niistä syytteitä voi nostaa.

      Että jos kiusaus jatkuu, otappa yhteyttä poliisiin. Vaikka homma ei etenenisi oikeuteen jonkin pienen asian takia, siitä jää poliisille merkintä tietoihin ja jos useampi tulee, sitten aloitetaan tutkintakin.

    • vennamoainen en oo

      Lestadiolaiset on vielä mulkumpia, ainakin luulisin? Meillä asuu porukka joka tekee asumisesta maanpäällisen helvetin kerrostalossa. Saamarin lastenraiskaajia koko lahko.

      • eläke-ukko

        Luulet ja tiedät. Vai oletko tietävinäsi. Tuskin edes tunnet kyseisiä ihmisiä.
        Kaikki se mistä kirjoitat perustuu muualta tulleeseen tietoon.


    • Ei uskontoja

      Niin täälläkin Joutsenraitilla, on hulluja kaljupäitä.

      • Munkki Tuck

        Onko jotain Hare Krishna munkkeja tai jotain ?


    • vapausollajaelää

      Jokaisessa yhteisössä, koska ne perustuvat ihmisiin, on myös tasapainottomia yksilöitä, myös kaikkien uskontojen ja uskomusten piirissä. Mitä enemmän maaplaneetalla on ihmisiä sitä todennäköisemmin myös tasapainottomien ihmisten määrä lisääntyy. Kun on rauha itsensä kanssa luo rauhaa ympärilleen. Se että asutaan samassa talossa ei velvoita naapuruuteen eli tuntemaan tuntemattomia ihmisiä. Jokaisella on olemassa oma piirinsä on se sitten pieni tai suuri mutta toisen reviirille tunkeutuminen missä tarkoituksessa hyvänsä on väärin. Siksihän meillä on ns.oma asunto eikä yhteisasumista että meillä on halintaoikeus omaan reviiriin. Taloissa on aina säännöt ja jos sääntöjen mukaan elää on hyvä olla. Satunnaista häiriötä ei voi välttää koska olemme eläviä olentoja. Kukaan ei ole niin tärkeä ihminen että jotain toista kiinnostaisi milloin hän mihinkin menee tai mistä tulee. Ihmisillä on liian suuri ego jos he kuvittelevat jonkun kiinnostuven heistä ja edes välittävän mitä he ovat tai eivät ole.

    • koikkalain

      Nyt veliseni et taida itsekkään ymmärtää, kuinka onnekas olet. Sillä Katso istut kultasuonen päällä.. kun sait jehovat ympärillesi.
      Tapauksessasi yhtyisin jehovantodistajiin, kuvannollisesti..kuvannollisesti veliseni. Olisin yksi heidän vähäisimmistä karitsoistaan.
      Vuoden... kaksi kun kuljet kaitaa polkua. Jossain vaiheessa voi varovasti ottaa uskonnollisessa yhteisössäsi puheeksi oman kodin rakentamisen.
      Auta armias sitä joukkovoimaa ja nopeutta rakennustyössä, mitä jehovilla on.. se on jotain käsittämätöntä.. Sillä katso, sinulla on asuttava talo allasi jo kahden päivän päästä eka lapionpistosta. Hallelujaa..
      Kun pihatyöt on saatu päätökseen, voi jo rustailla erokirjettä..tietenkin vain siinä valitettavassa tapauksessa, jos olet sydämmeltäsi vielä syntisäkki, senkin juoppo ja naistennaurattaja...

    • pippip13

      Joko olet tavaillut Vartiotornia ja Herätkää lehtiä? Olet varmaan huomioinut ja varautunutkin sellaiseen mahdollisuuteen, että rooli voi jäädä päälle loppuelämäksesi.
      No, näistä uskonnollisista julkaisuista tuli mieleeni eräs junamatka, jossa pelastusarmeijan tyyppi kysyi meiltä "saisiko olla Sotahuuto?" Kaverini siihen..."no, karjaise pois"

    • Vihainens

      Mun tuttu naapuri pisti 50v päävikaisen, siis kaikki lahkolaisethan on päävikaisia, puuhun nippusiteillä kiinni, sen vaimo kävi hakemassa pois kun huusi kuin sikaa ois tapettu.
      Eipä kuulemma käyny koskaan sen jälkeen
      Eihän noille lahkolaisille saa antaa periksi, nytkin on ählämit tappamassa meitä oikeita ihmisiä ilman syytä, turpiin vaan ja onnea neitsyiden hakureissulle, helvettiin päätyvät!
      Jos mulla olisi mahdollisuus niin rukoilisin että ne kaikki joutuu helvettiin, vahinko vaan että jumalaa ei ole, puhumattakaan allahista, aku ankkakin on uskottavampi.
      Siltikin lähetän jokaisessa ajatuksessani nuo paska-aivot helvettiin!

    • gbhgcfhfd

      Noh, kohta siellä on "muslimijengit" raiskaamassa ja kiusaamassa teitä? joten helvetti ei lopu?

    • pippelipom16

      Niinpä.. aloittaja muistelee parinvuodenpäästä mennyttä aikaa lämmöllä ja syvästi kaivaten. Aikaa, jonka sai viettää vartiotornin suojassa ja uskovaisten rakastavassa ja huolehtivassa ympäristössä.
      Elämässä käy usein niin, että hyvät asiat tiedostetaan liian myöhään. Asiat, ihmiset, tapahtumat, nautinnot... , tilanteet joita ei enää ole saatavilla....kaikki menneet, kuopattu ja särjetty..

    • peterpano

      Ajattele positiivisesti. Mainiota, että voit harjoitella jo eläessäsi helvetissä oloa. Emme voi tietää , mille osastolle Pietari sinut ohjaa hamassa tulevaisuudessa.

    • kaikkea_sitä

      Milloinkahan jehovat sulautuvat islamiin? Eipä taida islamistit huolia porukkaansa henkisesti noin saatanan väkivaltaista sakkia.

    • kylläsesiitä

      Pukeudu mustaan kaapuun, hommaa demonityylinen kasvonaamio, risti väärinpäin kaulaan ja alat luukuttamaan black metallia niin ehkä ne muuttaa pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe