Läskit - Laihduttakaa jos tyttöystävän haluatte!

Näin on närhenmunat!

Aina tämä sama ihmetyttävä kysymys, miksi monet läskit eivät tule ikinä pääsemään suhteeseen? Tai sitten se tulee olemaan niille kymmenien vuosien työn takana. Vastaus on siinä, että tytöt sattuu olemaan tässä iässä hyvin pinnallisia [ainakin valtaosa], kun vain se huippukuntoinen jääkiekkoilijapoika kelpaa, ja muut jäävät nuolemaan näppejään.

Mutta, nyt siihen aiheeseen : Poika saa olla vaikka kuinka paha finninaama, hirveä nörtti, peseytymättä suunnilleen kuukauden, tai jopa 40v pedofiilisetä, ennemmin kuin läski. Tämän huomaa kyllä siitä, kun netistä etsii seuraa, ja katselee tietoja : "Moi, oon 164cm ja 50kg punatukkanen tyttö...". Sitten tullaankin kohteisiin : "Oon hyvin suvaitsevainen, mut läskeillä turha toivo päästä mun kaa suhteeseen!" "Läskit [ja rumat] vittuun!" "Tulkaa kaikki komeet pojat kikkaan, rumat, läskit ja trollit painukoot helvettiin.

Sitten on tämä naistyyppi, joka kusettaa jotta läskit eivät loukkaantuisi tällä "Luonne ratkasee"-schaiballaan, joka ei pidä juurikaan paikkaansa. Ulkonäkö kyllä ratkaisee, ainakin ensimmäisen vuoden suhteessa, ja ensimmäisen vuoden aikana yleensä tajutaan, et onko tyttö sopiva suhteeseen, vai ei? Todellisuudessa nainen on itsekin näiden jääkiekkoilijabodareiden perään, mutta on vaan niin hyväsydäminen, ettei halua loukata läskejä, jotka muutenkin joutuvat olemaan hylkiön asemassa koko ikänsä.

Naiset myöskin monesti häpeävät kulkea ja seurustella läskin kanssa, mm. koska moni ihminen kyllä tuijottaa, kun poika tilaa 15 Euron juustoa, ja 5 litraa colaa, kun tyttö taasen tilaa 4 nugettia ja pienen juoman. Tästä häpeästä johtuen, nainen haluaa sinusta eroon, ennemmin tai myöhemmin! Tämäkin johtuu naisen pinnallisuudesta.

Toinen naistyyppi on se, joka on mielestäsi niin epähoukutteleva, ettet voisi seurustella tämän naistyypin kanssa, olit hoikka, tai lihava! Tämä johtuu siitä, että olet itsekin pohjimmiltasi pinnallinen, omasta ulkonäöstäsi riippumatta! Ja miehet ovat yhtä pinnallisia siinä kuin naisetkin, ellei pinnallisempia!

Sanoi kuka tahansa, mitä tahansa, niin haluamaasi kaksipuoliseen suhteeseen pääsyyn teillä on vain yksi ratkaisu, LAIHDUTA! [Turha antaa perusteluna että 40v läskit raksamiehetkin seurustelee, koska 90% niistäkin ovat olleet normipainosia nuorina]. Vaikka tämä "Laihduta, tai jää yksin"-asetelma kuulostaa hyvin raflaavalta läskin korvaan, niin tee se. Etuna meillä toimii se, että monilla läskeillä ei ole muita pahoja ulkonäöllisiä vikoja, kuin vartalo [paitsi ehkä akne], ja vaikka onkin, niin olet paljon houkuttelevamman näköinen laihana, kuin läskinä. Treenatkaa toki myös laihdutuksen jälkeen, koska dieetin aikana saattaa tulla lihaskatoa, ja tytöt tykkää treenatuista pojista!

Tätä ei suinkaan kirjoittanut mikään 15v-hokarielitisti (kuten luulette), vaan samanikäinen poika, joka oli 13 vuotta lihava, päättyi tarttua toimeen, eli laihduttaa sekä treenata hiukan, ja on nyt suhteessa mitä kauneimman naisen kanssa.

Ja ei vitussa mitään "Luonne ratkasee"-, tai "Tosirakkaus"-paskanjauhantaa kiitos, koska emme elä missään "Kaunotar ja Hirviö"-maailmassa, vaan ihan tällä paskasen kuppasessa tosimaailmassa!

8

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamalatotuus

      Hyvin kirjoitettu ja erityisesti nuo viimeiset lauseet. Kaikille merkkaa ulkonäkö jonkin verran!

      Mitä sitten tarkoittaa "läski" eli lihava? Sitä, että on pömppis/mahamakkarat, mutta muuten normaalipainoinen vai sitä että on ylipainoinen? Toisille ihmisille se merkkaa tota ensimmäistä ja joillekin tota toista, joten ota nyt sitten selvää...

      • lihas kerää rakkaudeb

        Kylläpä tuli tiukkaa settiä, juuri näin.
        Tehkäämme niin kuin legendaarinen Mr.Penis aikoinaan sanoi, "Mee läski lenkille"!


    • espaskaes

      Oonko läski jos oon 155.4cm ja 41kg :D

    • tyttö 15v.

      oot oikeessa! meille kelpaa vaan superhotit hokarijätkät, vaikka ite oltas kuinka rumia!

    • Driver Seat

      Tänks :) juuri tässä kiteytyy ne kaikki asiat mitä olen aina halunnut sanoa niille jonneille esim. koulussa että joskus läskiperse raukat saisivat edes pientä mahdollisuutta muijaan XD

    • ...

      Täyttä totta ja hyvin kirjoitettu

    • Peradeus

      Juuri näin se on. Motivaatio vain pitää saada kohdalleen ja mikäs sen parempi motivaattori kuin mahdollinen tuleva parisuhde? Olin koulussa aina se vähän pyöreä rillipää, mutta en näyttänyt kovin lihavalta, koska olin kasvanut yli 180-senttiseksi. Sitten vain päätin, että nyt alkaa se urheilu.

      Aluksi 2x2km lenkkejä maastossa kevyesti hölkäten, välissä 5min tauko. Muistan, että aikaa kului n. 13min 30sek yhteen "kierrokseen" ja sillä ei kovin korkealla Cooperin testissä olla. 20km jälkeen uskalsin lisätä kolmannen kierroksen (5min tauoilla) joka toiseen urheilukertaan ja tein 3x8 vatsalihasliikettä kotona minuutin palautuksilla. Kun sain yhden kierroksen noin 10 minuuttiin, niin ryhdyin juoksemaan kolme kierrosta (= 6km) yhtäjaksoisesti. Puolen vuoden kuluttua kunto oli jo niin kova, että tein vatsoja 50kpl minuutissa, kolme sarjaa kerrallaan ja minuutin tauko sarjojen välissä. 6km matka taas meni parhaimmillaan 27min 30sek.

      Paino putosi neljässä kuukaudessa n. 91kg - 80kg ja sen myötä rupesin vaihtamaan ajatuksia netissä naisten kanssa. Kun yksi kiinnostui minusta, niin se sai liikkumaan vieläkin kovempaa ja kun tapasin hänet kasvotusten 2kk myöhemmin, niin minua ei ollut kuulemma tunnistaa, kun olin urheillut itseni 71-kiloiseksi. Myöhemmin sitten rupesin hankkimaan lihasta päästyäni läskeistä eroon, mutta se on toinen juttu.

      Sen kuitenkin totean hieman aiheen ohi, että vaikka kuinka näytin hyvältä tyttöystävän mielestä ja ulkoisesti olin täydellinen hänen makuunsa, niin kyseinen petturi sai jäädä kotiinsa itkemään, kun sain toisen ihmisen kautta kuulla hänen pettäneen minua jo parin kuukauden suhteen jälkeen. Lämmöllä silti muistelen sitä suhdetta, meillä oli niin antoisaa seksiä joka kerta tavatessamme.

      Vaikka aina puhutaan sisäisestä kauneudesta, niin pakko toisessa on edes jotakin kiinnostavaa olla, muuten suhde ei kovin pitkään jatku vaikka kemiat pelaisivat miten hyvin tahansa.

    • Kannattaa tutustua netissä, ettei ulkonäkö vaikuta toisen mielipiteisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe