Itsensä paljastaminen tuntemattomalle

WautsiWau!

Hotellin suihkusta tultua hämärässä huoneessa, johon loisti valo pesutiloista jäin kuivaamaan itseä. Huomasin vastapäisen hotellin parvekkeella keski-ikäisen naisen olevan tupakalla. Kaunis nainen. Kalu reagoi tilanteeseen puolikovasti, jonka huomasen naisen huomanneen. Pyyhin kuin en olisi naisesta ollenkaan tietoinen. Ei näyttänyt tällä naisella olevan kiirettä, vaan katseli näkemäänsä. Kalu jäykistyi lisää, ei koko mittaansa. Tunsin nautintoa. Tätä lavastettua näytelmää kesti reilusti yli naisen tupakan polton, kunnes hän meni sisätiloihin ja homma loppui.
Nuorena muistan kun saman kylän yhdellä emännällä oli itsensäpaljastajan vinkeitä. Juuri pahimmassa iässä olimme ja hävetti. Emäntä otti aurinkoa ja hymyili meille liki alastomana. En tiedä mitä siitä sai, mutta näytti nauttivan kovasti tilanteesta. Onko naisillakin tälläistä? Kokemani perusteella on.

10

1545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kal11

      Tiedän tunteen. Kerran huomasin että hotellin vastapäisen toimiston naiset huomasivat minut suihkusta tullessa alastomana ja kiinnostuivat kovasti näkemästään, mikä nosti kalun samantien täyteen mittaan ja päätin sitten antaa heille koko shown. Silloin minäkin tunsin nautintoa. Naiset antoivat vielä aploodit ejakulaatiolle, vaikka olin olevinani etten edes huomaisi heitä. Mahtava kokemus kaikenkaikkiaan!

      • mitäpellejä

        Buuaahaa jälleen näitä peräkamari poikien satuja jallu lehdestä luettuna


      • Kal11
        mitäpellejä kirjoitti:

        Buuaahaa jälleen näitä peräkamari poikien satuja jallu lehdestä luettuna

        No, huomasivat koska asetuin ikkunan viereen että huomaisivat. Kolme naista, kaksi katsoi, yksi ei. Runkkasin ensi kertaa vieraiden nähden ja se, että kiinnostuivat, tuntui mielettömän hyvältä. Aploodit tuli.


      • Kumiin
        mitäpellejä kirjoitti:

        Buuaahaa jälleen näitä peräkamari poikien satuja jallu lehdestä luettuna

        No,hyvin on mitäpellelle jäänneet tarinat mieleen!
        Taitaa olla ainut kantopinta alastomaan naiseen?


    • peilikuvaista

      Miehen ja naisen käyttäytymismuodot ovat useimmiten "peilikuvaisia", jotta edellytykset suvunjatkamiselle syntyisivät.

      Nainen paljastelee itseään miehelle ja mies kiihottuu paljastelevasta naisesta. Aihe on niin itsestäänselvyytenä painunut ihmisen alitajuntaan, ettei sitä edes huomata, ellei se esiinny toisinpäin: mies paljastelee itseään. Oikeastaan itsensäpaljastaja, joka herättää huomiota, on aina mies.

      Tästähän on vanha vitsikin. Jos alaston nainen kekkuloi ikkunassa ja mies häntä katselee, mies on iljettävä tirkistelijä. Jos alaston mies kekkuloi ikkunassa ja nainen katselee, mies on iljettävä itsensäpaljastaja.

      Jos ihan tarkkaan ilman etukäteisodotuksia katsoo olevaa kulttuuriamme, huomaa, etta naisen vähävaatteisuus ja alastomuus on hyvin paljon sallitumpaa kuin miehen samanmääräinen vaatettomuus tai kokoalastomuus. Olemme vain siihen niin tottuneet, ettemme näe sitä, emmekä huomaa, että naiset ovat ekshibitionistisempia kuin miehet.

      Jos mainonnassa ja lehdistössä olisi yhtä runsaasti vähävaatteisia ja alastomia miehiä, kuin on naisia, se herättäisi todella huomiota.

      • xxffggh

        Työnnä todella löylykauha perseeseen


    • mnbbvc

      On naisten saunavuoro ja sekasaunavuoro. Naiset saunovat keskenään ja miehillä ei ole sinne asiaa. Naiset sen sijaan voivat tulla miesten vuorolle eikä kukaan pane sitä pahakseen. Minä yllytän vaimon miesten kanssa saunaan. Häntä ei tarvitse juuri houkutella. Minä pidän siitä kun toiset miehet näkevät vaimoni alasti. Parhaita ovat mökkisaunat joissa vaimoni peseytyy toisen miesten edessä.

      Sama pätee myös seksiin. Vieraissa käyvä mies on säälittävä tapaus. Vieraissa käyvä nainen on sinut seksuaalisuutensa kanssa ja toteuttaa itseään. Hän on haluttava tapaus. Näin ajattelen myös minä miehenä.

    • yhteinenilo

      Vaimolla ja sen parhalla kaverilla oli kun ne molemmat oli eka kerran raskaana ja vielä yhtä aikaa halu esitellä itseään ja puhua härskisti. Se oli mahtavaa aikaa. Lapsia on tullut sen jälkeen molemmille lisää mutta samanlaista sekoamista ei ole tullut vain pientä flirttiä uusissa raskauksissa.

      Ei jäänyt epäselväksi kuinka paljon maha, tissit, nännit ovat kasvanneet. Kaikki esiteltiin auliisti.

      • Buuaahaa

        Vitun idiootti satuile lisää


    • m60bi

      Miehet tietysti harrastavat itsensäpaljastelua enemmän kuin naiset, olen itse harrastanut sitä paljon ottamalla Helsingin kallioilla alasti aurinkoa. On valtavan kiihottavaa, kun joku tulee lähemmäs ja katsoo, sen sijaan en haluaisi koskaan pelästyttää ketää hyppäämällä jostain puskasta alastomana jonkun eteen.

      Kerran aurinkoa ottaessani luokseni tuli mies, joka kohteliaasti ja melkein anteeksipyydellen pyysi saada katsella pyllyäni. Hänellä oli kai jonkinlainen peppufetissi tai -mania. Pippeli ei häntä kiinnostanut, ei edes silloin, kun se laukesi maatessani vatsallani ja hänen katsellessaan paljasta peppuani. Lopuksi hän vain kiitti, että sai katsella ja lähti pois.

      Naiset harvemmin harrastavat varsinaista itsensäpaljastelua, mutta ainakin Hesassa monet vanhemmat naiset tykkäävät mennä rantakallioilta alasti uimaan tai ainakin uinnin jälkeen vaihtaa kuivan uimapuvun. He eivät näytä isommin välittävän, näkeekö joku heidät alasti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe