Arctic Nutrition

wunderbaum

Hei. Moititte turhaan verkostoalaa niputtamalla kaikki yhtiön samaan kategoriaan. Ko. yritys - Arctic Nutrition - on suomalaisten sekä muiden maiden viranomaistenkin mukaan täysin rehellisesti ja hyvin arvoin toimiva yritys. Muutoinhan yhtiön jo yli 15 vuoden taival olisi loppunut. Yhtiön liiketoiminta on jo siirtynyt Venäjälle ja Viroonkin, joissa viranomaiset ovat hyväksyneet täysin yhtiön toiminnan. Ja eikö se ole koko kansantaloudelle hyväksi kun suomalainen yritys alkaa toimia muissa maissa ja tuottaa rahaa suomen hyväksi. Aikanaan tällä samalla palstalla oli eri kirjoittajien vahvoja ja perusteltuja mielipiteitä Arctic Nutrition (ent. Ecoway) menestyksestä tai oikeammin menestyksettömyydestä.
Hyvin yhtiö on kuitenkin nostanut liikevaihtoaan ja erityisesti tulostaan näinä heikkona talouden aikoina. Senhän täytyy tarkoittaa sitä, että ainakin osa tekijöistä saa taloudellista hyötyä itselleen. Yhtiöllä on jo yli 12.000 jällleenmyyjää rekisterissään ja uusia tulee n. 150 kuukausivauhdilla. Jos asiat olisivat huonosti, ei näin voi tapahtua. Vaikka ei olisi kiinnostunut tekemään työtä verkostomarkkinoinnin parissa, ei aina ole parasta mollata toista, jotta itsellä olisi parempi olo. Johtuuko kenties kateudesta, että toiset saavat oikeasti rahaa koska ovat tehneet oikein ja systemaattisesti ja ottaneet vastuuta itsestään ja omasta kehittymisestään esim. verkostoalan ammattilaisena. Kyseessä on vain yksi tapa myydä.

32

5179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinnostais tietää

      Missä päin Suomea ne lisäravinteet valmistetaan? Tietoa ei löydy mistään ja kotimaiseksi silti väitetään. Hankala uskoa, että joku kakkoskerroksessa oleva pikku toimisto Haminassa on kummoinenkaan elintarvikelakien mukainen pilleritehdas...

      • Venäjän pillerit

        Juu, eipä Kauppakulmassa mitään valmisteta (jos pizzaa/kebabia ei lasketa, torilta saa myös lihatsuja ym.), erikokoisia liike- ja toimistotiloja siellä vain on.


    • Tiedon lähde..

      Miksi sitten yhtiön sisällä ilmapiiri on myrkyllinen ja avainhenkilöt hakeutumassa muihin hommin....?

    • Haminassakin

      Olisiko myydä syvänmerenmustikkaa?

    • lindukka

      Kas kun ei pintavesien mansikkaa. Mikä hei mättää. Kerrankin suomalainen yhtiö, joka rehellisesti ja oiekudenmukaisesti menee ulkomaille ja antaa sieltä tuloja suomeen. Rahat pois venäläisiltä, virolaisilta ja kohta svedupettereiltä ja espanjalaisilta. Tuotteet on melkoisen hinnakkaita ja palkkiojärjestelmä antaa toivomisen aihetta mutta silti. Rahaa tulee eikä sitä voi estää.
      Yhtiömme binäärijärjestelmä on hyvin kehittynyt ja siinä on useita päällekkäisiä ja rinnakkaisia palkitsemisprookollia. Ne vain täytyy tietää ja ymmärtää, jottei tule uskonpuute kun jotkut esittävät asiat tietämättömyyttään puutteelisina.
      Yhtiömme liikevaihto on n. 1.8 miljoonaa euroa ja siitä menee bonuksiin n. 1,4 miljoonaa euroa. Jokainen kuukausi tuloutuu bonuksiin n. 120.000 euroa, josta binäärijärjestelmän ylin paikka voi tulouttaa 6.000 tuhatta euroa kun maksuperusteena on tuo 10% heikommasta käsivarresta. Tämä tietenkin mikäli linjat ovat tasapainossa eli kummastakin käsivarresta nousee 60.000 euroa. Seuraavalla tasolla on kaksi tyyppiä, jotka saavat 3.000 euroa tosi helposti alapuolisen verkoston jäsenten ostamisen perusteella. Edellytys taas on että linjat menevät tasan 30.000 ja 30.000. Ja seuraavat 4 saavat 1.500 euroa ja seuraavat 8 saavat 750 euroa ja näin meillä on jo 15 suomalaista verkostomarkkinoitsijaa, joiden bruttotulot ovat yli 750 euroa. Eli yhtiössämme saavat parasta palkkaa yhtiön johto, yli 100.000 vuodessa ja ATK vastaava lähes 50.000 euroa ja kaikki yhtiömme konttorin työntekijät, sillä ylintä paikkaa ja seuraavia paikkoja ei hallinoi kukaan yhtiön ulkopuolinen. Joka tapauksessa yhtiö elää ja voi hyvin jälleenmyyjiensä tilaamilla kohtuullisen ylihintaisilla tuotteilla ja useat läheiset kaverit saavat kohtuullisia verkostopalkkioita. Heitä tosin ei ole montaa mutta joka tapauksessa verot yms. jäävät suomeen vaikka tulot tulevat ulkomaan eläviltä. Ja se 750 euroa kuukaudessa on ihan hyvä lisäansio. Tosin siihenkin kohdistuu tulonhakkimiskuluja, kuten auton käyttö, eventeissä juoksu, kahvitukset, seminaarit, osallistuminen eri tilaisuuksiin ja niiden maksut sekä käytetty aika. Todellisuudessa 750 eurosta ei juuri kulujen jälkeen jää paljoakaan, mutta kyseessä on enemmän elämätapa ja sosiaalinen viitepiiri, johon ihmiset haluavat kuulua ja paikkansa he lunastavat ostamalla yhtiön tuotteita ja tekemällä ylälinjansa talouden hieman paremmaksi. But who cares.

      • Lasketaan yhdessä

        "Yhtiömme liikevaihto on n. 1.8 miljoonaa euroa ja siitä menee bonuksiin n. 1,4 miljoonaa euroa."

        Liikevaihto = 1 800 000
        Bonuksina tuloutetaan = 1 400 000
        Erotus = 400 000

        Liikevaihto ei ole sama asia kuin liikevoitto. Liikevoitosta maksetaan bonukset. Yhtiön menojen on siis oltava alle 400 000, koska yhtiö ei voi tulouttaa bonuksina enemmän rahaa kuin mitä sillä on.

        Tuohon 400 000 euroon pitää mahtua kaikki liiketoiminnasta aiheutuvat kuluerät, mukaan lukien tuotteiden valmistus, kuljettaminen, toimistokulut, henkilökunnan palkat. Aika pieneltä summalta vaikuttaa. Jos leikitään että koko 400 000 kulutetaan tuotteiden valmistamiseen, niin jokaiselle yhtiön 12 000 jantterille valmistettaisiin kuukaudessa 2,8 eurolla myytäviä tuotteita. Jälleenmyyntihinta on toki korkeampi, mutta ei siinä myyntiartikkeleilla paljoa arvoa ole. Pitää myös muistaa, että kaikki 400 000 ei voi mennä vain Suomessa valmistettavien tuotteiden valmistukseen, sillä näemme että...

        "Eli yhtiössämme saavat parasta palkkaa yhtiön johto, yli 100.000 vuodessa ja ATK vastaava lähes 50.000 euroa ja kaikki yhtiömme konttorin työntekijät, sillä ylintä paikkaa ja seuraavia paikkoja ei hallinoi kukaan yhtiön ulkopuolinen."

        ...ainakin 150 000 euroa tuosta 400 000 menee palkkoihin. Ilmeisesti enemmän, koska konttorissa on muitakin työntekijöitä, eikä heidän palkkakulujaan kerrottu. Onkohan varsinaisten tuotteiden valmistukseen käytettävissä edes 200 000 euroa vuodessa? Sekin vain tuollaiset 17 000 euroa kuukaudessa. Siinä jää aika vähän käytettäväksi tuotantolinjan palkkoihin, raaka-aineisiin, kuljetuksiin, investointeihin jne. Verotkin pitäisi vielä maksaa.

        "Jokainen kuukausi tuloutuu bonuksiin n. 120.000 euroa"
        "Yhtiöllä on jo yli 12.000 jällleenmyyjää rekisterissään ja uusia tulee n. 150 kuukausivauhdilla. "

        Eli keskimäärin jokainen jantteri saa kuukaudessa 10 euroa bonusina. Jantterilla on toki liiketoiminnastaan kulujakin, kuinkahan moni jää voitolle?

        "Todellisuudessa 750 eurosta ei juuri kulujen jälkeen jää paljoakaan, "

        Eli keskimääräinen jantteri maksaa 10 euron bonuksestaan n. 700 euroa kuukaudessa? Aika kallis hinta sosiaalisesta viitepiiristä. Ei ole köyhien touhua tuollainen harrastus.

        Ei, kyllä nyt vaikuttaa vähän siltä että sinun täytyy keksia ihan uudet luvut jos haluat tuota yhtiötä kehua. Ei tuo sinun yhtälösi voi toteutua millään. 1,8 miljoonan liikevaihdosta riittää jaettavaksi 1,4 miljoonaa (eli 10 euroa/kk/jantteri) ihan vaan bonuksina, mutta yhtiön tuotantoon olisi käytettävissä vain 0,017 miljoonaa per kuukausi.


    • Lomalle lähtevä!

      Tää palsta on ihan turha, noi teidän kommenttinne on aika kaukka haettu mutta silti niin läheltä.
      Taitaa olla että kyseiset kirjoittajat on entisiä edustajia, kun perustyö JÄÄ ja suuri suu tekee tepposen niin kyllä se harmittaa!!!!!
      Se on jännä että tänne palstoille tullaa vuodattaa kun itse epäonnistuu.
      Niin ja noihin palkkioihin sen verran että vaikka olen itse mukana toiminnassa niin en ole ensimmäisiä! Silti yhtiö maksaa luvatut bonukset.
      Taitaa olla muuten yli 1000€ Hei eihän se voi olla mahdollista kun tää on huijausta VAI eikö sittenkään.

      Oletteko olleet yrittäjiä koskaan, ette varmaan koska kommentoitte tuolla lailla, ei taida paljon olla ymmärrystä siintä touhusta.

      Totta kai on kuluja ja alussa bonukset on pieniä kuten esim.20- 270€ Riippuu mitä tekee vai tekeekö mitään, mutta siintä se lähtee.
      VOIN OLLA ylpeä yhtiöstä joka tekee sen minkä lupaa!!!!!
      Niin ja homma toimii sekä tää on viel kivaakin.

      Tuota onko niin että jos yritys myy tuotteita otetaan esim. Ruoka kauppa, niin luuletteko että ne tuotteet valmistetaan kyseisessä kaupassa????? Haloooooo
      Taas ei ajatella nenää pitemmälle.

      Ps. En muuten kirjoittele näillä palstoilla yleensä, mutta nyt kun sattu kohdalleen niin en voinnut olla kirjoittamatta.
      Niin ja näsäviisaat ei tartte vastat tähän mitään, koska ette kumminkaa vastaa mitään järkevää!!!!

      Terveisin Asioista Tietävä ja Perillä Oleva!

      • Näsäviisaat Ry

        Jos asiat olisivat kunnossa, ei mikään myyntiä tai markkinointia harjoittava yritys käytä binääristä palkkiomallia - oli lisäpalkkiot tai bonukset sitten mitä tahansa.

        Kyseinen palkkiomalli on epäreilu edustajaa kohtaan. Oli näsäviisastelua tai ei, tämä on kylmä totuus.


      • Epäilen vahvasti.
        Näsäviisaat Ry kirjoitti:

        Jos asiat olisivat kunnossa, ei mikään myyntiä tai markkinointia harjoittava yritys käytä binääristä palkkiomallia - oli lisäpalkkiot tai bonukset sitten mitä tahansa.

        Kyseinen palkkiomalli on epäreilu edustajaa kohtaan. Oli näsäviisastelua tai ei, tämä on kylmä totuus.

        Tuo "lomalle lähtevä" tuskin tajuaa asiaa.


      • Lisätiedottaja.

      • Edelleen kiinnostaa

        No kerrohan sitten (kun kerran asioista tiedät), että missä tuotteet valmistetaan. Eli paikkakunta ja valmistajan nimi. Ja jos olet valmis myöntämään, että tuotteet on valmistettu ulkomailla, niin myös suomalaisten raaka-aineiden vientiyrityksen tiedot kelpaa.


      • ABC-kirja

        Kirjoitustaidossasi on tosin paljonkin parannettavaa.


      • ABC-kirja
        ABC-kirja kirjoitti:

        Kirjoitustaidossasi on tosin paljonkin parannettavaa.

        Siis tuon "Lomalle lähtevän".


      • Pintavedenmustikka.
        Edelleen kiinnostaa kirjoitti:

        No kerrohan sitten (kun kerran asioista tiedät), että missä tuotteet valmistetaan. Eli paikkakunta ja valmistajan nimi. Ja jos olet valmis myöntämään, että tuotteet on valmistettu ulkomailla, niin myös suomalaisten raaka-aineiden vientiyrityksen tiedot kelpaa.

        -- No kerrohan sitten (kun kerran asioista tiedät), että missä tuotteet valmistetaan. Eli paikkakunta ja valmistajan nimi. Ja jos olet valmis myöntämään, että tuotteet on valmistettu ulkomailla, niin myös suomalaisten raaka-aineiden vientiyrityksen tiedot kelpaa. --

        Eipä näy tietoa tulevan.


    • XOXOXX

      verkostomarkkinointi on tääl Turus kovassa nosteessa ja sama koskien paskanpuhumista.

      • Åbolandia Rules!

        Turku onkin aina ollut kaikessa muita edellä, onhan tämä VARSINAIS-SUOMEN pääkaupunki. Täällä on edistyksen harppauksia otettu jo ammoisina aikoina, kun muualla suomessa purtiin jäkälää ja lisättiin pettua leivän sekaan.

        Kun sittemmin erilaisten päätösten seurauksena Ruotsi-Venäjä-valta politiikan seurauksena päätettiin perustaa "Helvetti hukkuu" kaupunki, Helsinki (nimi on aikoinaan saanut ihan alkujaan innoituksensa tuosta ylevästä teemasta) josta sitten tulikin suomen pääkaupunki. Jotkut tahot ovat arvelleet, että pääkaupungin siirto olisi saanut alkunsa valtaisasta Turun Palosta 1827 mutta se ei ollut syynä.

        Sittemmin Helsinkiin kansoitettiin muualta muuttaneiden toimesta, ympäri suomea ja maakunnista kansa siirtyi toiveikkaana uuteen kaupunkiin, joiden jälkeläiset ovat nykyään niin ylpeitä "stadilaisuudestaan" - tosiasiassa hyvin lähellä olevat juuret tulevat Tampereelta, Seinäjoelta, Jyväskylästä ym.ym.

        Ei siis ihme, että Helsingissä kärsitään huonojen liikennejärjestelyjen, väkivallan ja surkean asuntopolitiikan lisäksi huonosta itsetunnosta ja juurettomuuden tunteesta.

        Mutta takaisin alkuperäiseen teemaan: Ei ole mikään ihme, että juuri Turusta ovat saaneet alkunsa kaikkein suurimmat innovaatiot ja että termi "Suomalainen Sisu" juontaa juurensa juuri täkäläisestä periksiantamattomuudesta. Hyvä Turku!


      • Siitä niin
        Åbolandia Rules! kirjoitti:

        Turku onkin aina ollut kaikessa muita edellä, onhan tämä VARSINAIS-SUOMEN pääkaupunki. Täällä on edistyksen harppauksia otettu jo ammoisina aikoina, kun muualla suomessa purtiin jäkälää ja lisättiin pettua leivän sekaan.

        Kun sittemmin erilaisten päätösten seurauksena Ruotsi-Venäjä-valta politiikan seurauksena päätettiin perustaa "Helvetti hukkuu" kaupunki, Helsinki (nimi on aikoinaan saanut ihan alkujaan innoituksensa tuosta ylevästä teemasta) josta sitten tulikin suomen pääkaupunki. Jotkut tahot ovat arvelleet, että pääkaupungin siirto olisi saanut alkunsa valtaisasta Turun Palosta 1827 mutta se ei ollut syynä.

        Sittemmin Helsinkiin kansoitettiin muualta muuttaneiden toimesta, ympäri suomea ja maakunnista kansa siirtyi toiveikkaana uuteen kaupunkiin, joiden jälkeläiset ovat nykyään niin ylpeitä "stadilaisuudestaan" - tosiasiassa hyvin lähellä olevat juuret tulevat Tampereelta, Seinäjoelta, Jyväskylästä ym.ym.

        Ei siis ihme, että Helsingissä kärsitään huonojen liikennejärjestelyjen, väkivallan ja surkean asuntopolitiikan lisäksi huonosta itsetunnosta ja juurettomuuden tunteesta.

        Mutta takaisin alkuperäiseen teemaan: Ei ole mikään ihme, että juuri Turusta ovat saaneet alkunsa kaikkein suurimmat innovaatiot ja että termi "Suomalainen Sisu" juontaa juurensa juuri täkäläisestä periksiantamattomuudesta. Hyvä Turku!

        Helsingissä on Jokerit.


      • turku= perssilmä
        Åbolandia Rules! kirjoitti:

        Turku onkin aina ollut kaikessa muita edellä, onhan tämä VARSINAIS-SUOMEN pääkaupunki. Täällä on edistyksen harppauksia otettu jo ammoisina aikoina, kun muualla suomessa purtiin jäkälää ja lisättiin pettua leivän sekaan.

        Kun sittemmin erilaisten päätösten seurauksena Ruotsi-Venäjä-valta politiikan seurauksena päätettiin perustaa "Helvetti hukkuu" kaupunki, Helsinki (nimi on aikoinaan saanut ihan alkujaan innoituksensa tuosta ylevästä teemasta) josta sitten tulikin suomen pääkaupunki. Jotkut tahot ovat arvelleet, että pääkaupungin siirto olisi saanut alkunsa valtaisasta Turun Palosta 1827 mutta se ei ollut syynä.

        Sittemmin Helsinkiin kansoitettiin muualta muuttaneiden toimesta, ympäri suomea ja maakunnista kansa siirtyi toiveikkaana uuteen kaupunkiin, joiden jälkeläiset ovat nykyään niin ylpeitä "stadilaisuudestaan" - tosiasiassa hyvin lähellä olevat juuret tulevat Tampereelta, Seinäjoelta, Jyväskylästä ym.ym.

        Ei siis ihme, että Helsingissä kärsitään huonojen liikennejärjestelyjen, väkivallan ja surkean asuntopolitiikan lisäksi huonosta itsetunnosta ja juurettomuuden tunteesta.

        Mutta takaisin alkuperäiseen teemaan: Ei ole mikään ihme, että juuri Turusta ovat saaneet alkunsa kaikkein suurimmat innovaatiot ja että termi "Suomalainen Sisu" juontaa juurensa juuri täkäläisestä periksiantamattomuudesta. Hyvä Turku!

        Ja ajattele että Turkulaistenkin juuret on Afrikan savanneilla.

        Turku ei ole muuten koskaan ole ollut Suomen valtion pääkaupunki, 3 vuotta se oli tosin Venäjään kuuluvan Suomen suurruhtinaskunnan väliaikainen hallinnon sijaintipaikka.

        Muualla sentään on tapahtunut kehitystä tuosta ajasta, Turussa edelleen purraan jäkälää ja kaivetaan nenästä räkäklönttejä sekä raavitaan hanuria, ehkä juuri siksi Turkua kutsutaankin Suomen perrseenreiäksi.


      • Turku on paras!
        turku= perssilmä kirjoitti:

        Ja ajattele että Turkulaistenkin juuret on Afrikan savanneilla.

        Turku ei ole muuten koskaan ole ollut Suomen valtion pääkaupunki, 3 vuotta se oli tosin Venäjään kuuluvan Suomen suurruhtinaskunnan väliaikainen hallinnon sijaintipaikka.

        Muualla sentään on tapahtunut kehitystä tuosta ajasta, Turussa edelleen purraan jäkälää ja kaivetaan nenästä räkäklönttejä sekä raavitaan hanuria, ehkä juuri siksi Turkua kutsutaankin Suomen perrseenreiäksi.

        Hmm...Turkua silloin tällöin parjataan. Syy ja mekanismi on sama, kuin koulukiusaajilla. Omaa heikkoa itsetuntoa koitetaan paikata muita haukkumalla.

        Valitan, ei mene läpi.


      • Muista aina
        turku= perssilmä kirjoitti:

        Ja ajattele että Turkulaistenkin juuret on Afrikan savanneilla.

        Turku ei ole muuten koskaan ole ollut Suomen valtion pääkaupunki, 3 vuotta se oli tosin Venäjään kuuluvan Suomen suurruhtinaskunnan väliaikainen hallinnon sijaintipaikka.

        Muualla sentään on tapahtunut kehitystä tuosta ajasta, Turussa edelleen purraan jäkälää ja kaivetaan nenästä räkäklönttejä sekä raavitaan hanuria, ehkä juuri siksi Turkua kutsutaankin Suomen perrseenreiäksi.

        "Turku ei ole muuten koskaan ole ollut Suomen valtion pääkaupunki,"

        Mutta Suomen pääkaupunki Turku on ollut Helsinkiä pidempään.


    • rosto 6.0

      Rahat tänne ja heti tama on rosto

    • Naavaparta

      Niin, kiinnostaa itseänikin, että missä ne tuotteet valmistetaan ja pakataan?

    • vedätys

      No Venäjä ei koskaan käynnistynyt, Viron toiminta toppasi lyhyeen kun varasto ei toiminut kunnolla, tilausten saaminen kesti vaikka kuinka kauan, jne jne....
      Saksassa oli alku kai jonkinlainen mutta ei siellä iso veto ole, eikä Ruotsissakaan. Jos katsoo esim pätevöitymisiä, niin viimeine ns. manageri tuli joskus alku syksystä...
      Itse asiassa taitaisi olla niinkin ettei kanta-asiakkuus saisi maksaa mitään, tällä yhtiöllä se maksaa 50€. Ei ainakaan esim vaateliikkeitten tai bensa-asemien kanta-asiakkuudet mitään maksa....
      Yhtiö muuttanut myös y-tunnustaan, miksi ? Ollaanko piilottamassa jotain ? Edustajien paikkoja ja kokonaisia ryhmiä siirretään linjoista toiseen jne....
      ---ei kuullosta hyvältä tuo

      • Anonyymi

        Kiitos faktoista. Tarina kuulostaa samalta kuin monissa muissakin verkostofirmoissa, kovasti kehutaan ulkomaille laajentumisella vaikka totuus usein ihan toinen.


    • vedätys

      Joku tuolla sanoi että ArcticNutrition os. ECOWAY pitää mitä lupaa: HAH! vaikka kuinka monta esimerkkiä että isonkin porukan edessä annetut lupaukset eivät pidä:
      Olen samaa mieltä, palkkiojärjestelmä ei ole kannustava,, kyllä rahat menevät muualla.
      Olis myös kiinnostava tietää mitä esim elisiiri pullo tehtaalta tullessa maksaa? OVH on 49€. arveluja kuulunut että pullon tehtaasta ulostulohinta olisi alle 10€. Hyvät on katteet ;)

      • Anonyymi

        No tiedän mukana 12 vuotta olleena ja TOSI aktiivisesti töitä tehneenä sain rakennettua jonkinmoisen jatkuvan tulon virran MUTTA sitten yhtiö päätti siirtää paremman tuottavan linjani toiselle edutajalle . Bonustuloni putosivat kolmannekseen ja samalla motivaatio meni 100%.sesti . En ole sen jälkeen kenellekään suositellut yhtiötä liiketoiminnallisesti . Ei ole kannustavaa.


    • Anonyymi

      Verkostomarkkinointi on vaikea tapa tehdä rahaa ilman että pystyy rakentamaan isoa verkostoa alapuolelleen ja silti taitaa asiakkaat loppua kaupungista kesken jos meinaa isot tulot saada?
      "Matemaattisesti verkostomarkkinointi on kuitenkin mahdoton konsepti. Koska jokaisen verkostomarkkinoinnin osallisen on värvättävä muutamia uusia markkinoijia, on sen kasvun oltava eksponentaalista, jotta se voisi pysyä pystyssä. Mikäli jokainen verkostomarkkinoija värvää verkostoonsa esimerkiksi 6 ihmistä, tarvitaan pyramidiin vain 13. polvea, että tarvittavien verkostomarkkinoijien määrä on noin kaksi kertaa enemmän kuin koko ihmiskunnan populaatio. Lopulta verkosto romahtaa ja verkostomarkkinoijat itse joutuvat maksumiehiksi. Tutkimuksien mukaan alle prosentti verkostomarkkinoijista pääsee toiminnassa voitolle."
      https://bittiraha.fi/onecoin-on-historian-suurimpia-huijauksia/

    • Anonyymi

      Onko Arctic vielä toiminnassa?

    • Anonyymi

      Miksi vaihtoi aikoinaan nimensä?

    • Anonyymi

      Arctic Nutrition on edelleen toiminnassa ja kansainvälistyy vauhdilla! Toimintaa on jo yli 20 maassa.
      Tutustu sinäkin ja lähde toimintaan mukaan, kommentoi sitten vasta kun olet kokeillut:
      https://arcticnutrition.com/ref/HS818K

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe