Ydinsota 99% todennäköinen seuraavan 100v aikana

nihilantti

Huvittaa kaikki naiivit typerät sinisilmäiset optimistit, jotka uskottelevat toisilleen, ettei ydinsota ole tänä päivänä mahdollista. Väitän kuitenkin, että maailma ei tule tuhoutumaan meteoriittiin, ilmastonlämpenemiseen, supervirukseen, nanoteknologiaan eikä robottien vallankumoukseen - vain yksinkertaisesti ihmisten aloittamaan sotaan, joka käydään ydinasein.

Perustelut sille, ettei ydinsotaa käydä, pohjautuvat aina siihen olettamukseen, ettei siinä olisi järkeä, koska molemmat osapuolet tuhoutuisivat. Ihmiset eivät kuitenkaan ajattele järjellä, vaan tunteella, joista vahvin on viha, ja silloin sodankäynnin syyksi riittää se, että vastapuoli tuhoutuu täydellisesti, eikä haittaa vaikka itsekin tuhoutuisi siinä samalla, koska vastapuolen tuhoutuminen riittää voiton aiheeksi!

Itseasiassa käy sääliksi nykynuoria, jotka tulevat tämän kauheuden todistamaan - kaikki synkät visiot ydinsodan jälkeisestä elämästä, mitkä elokuvista on moneen kertaan nähty, tulevat valitettavasti toteutumaan. Ainut vain että paljon pahemmassa mittakaavassa, koska elokuvissa asioita kaunistellaan. Tulevaisuudessa ihmishenki ei ole enää minkään arvoinen, perustarpeista kuten ruoasta ja vedestä taistellaan kuten keskiajalla ja kaikki modernin yhteiskunnan luksukset ja hienoudet jäävät vain hyvin, hyvin harvojen sodasta selvinneiden eliitin edustajien ulottuville.

Jokaisen kannattaa varautua siihen, että joku kaunis päivä - ihan milloin tahansa - yhteiskunta lakkaa olemasta. Sähköt ovat katkenneet, liikekannallepano on käynnistetty ja sotalaki asetettu voimaan. Armeijan ajoneuvot ajelevat kaduilla ja hornetit pyyhältävät taivaalla. Kännykät ja netti eivät toimi, mutta huhut kertovat, että Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu yms. kaupungit ovat joutuneet ydiniskun kohteeksi. Samoin kaikki maailman suurkaupungit ovat tuhoutuneet hyökkäyksessä ja valtava ydinlaskeuma tulee tappamaan hirveän määrän ihmisiä, jotka ovat näistä hyökkäyksistä elossa selvinneet. Hauskinta on, että tämä sota voi käynnistyä mikä sekunti hyvänsä yhdestä napin painalluksesta, eikä siihen tarvita kuin yksi ainut lähtölaukaus, joka mielestäni on jo ammuttu Itä-Euroopassa.

Älkää tehkö lapsia, älkää säästäkö rahaa vaan käyttäkää se ajoissa oman turvallisuutenne maksimoimiseksi, opetelkaa itsepuolustuslajeja ja hankkikaa ase harrastusmielessä, jos haluatte elää tulevaisuuden maailmassa. Parempi vaihtoehto on kuitenkin asua suuressa kaupungissa ihan keskustan tuntumassa ja toivoa, että ydinräjähdys tappaa sinut silmänräpäyksessä.

22

1872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HeKeKee'd

      Mua taas huvittaa tällaiset maailmanlopun povailijat. Jos yksi maa painaa sitä ydinasenamiskaa, niin muut maat possauttavat tämän ärhentelijän taivaan tuuliin.

    • Positiivista. Miksei voisi ajatella näin: Eläkää jumankauta nyt. Vaikkei mitään ydinräjähdystä tuliskaan, te ette ole täällä ikuisesti.

    • Minä taas en usko ihmisten -edes johtajien- olevan niin tyhmiä, että antaisivat vihan peitota kuolemanpelon.

      • ifhgdbj

        Toivo etten pääse jonku maan johtajaks


    • Mitä hittoa minä alan maahan jotain bunkkeria kaivamaan, jos kerran koko pallo räjähtää. Siinä bunkkerissako sitten elän 50 vuotta? Ja syön mitä?

    • jjjjjjjasd

      hohhoijaa kyllä siihen ns. ydinsotaan on niin monta vaikuttavaa tekijää että tuskin mielessä isoilla kihoilla käykään...

    • jjkkööää

      Ydinsota olisi kivaa vaihtelua arkeen. Yhteiskunnan tahtiin polkeminen on kuolettavan tylsää.

    • Pitku-illi

      Kabadababoom sanoi atomipummi, kun maahan tipahti. Jännä juttu, miten atomien halkominen tekee noin hirveästi tuhoa, mutta vaikka itse kuinka yritän saksilla tai terävällä puukolla, en mitenkään saa halkaistua atomia!

      Pyääh.

    • AlkupKirj

      Up, ajankohtaisuuden takia.

    • Maastofillari

      Siihen tuskin menee läheskään sataa vuotta,kun on tällaisia Kim-jong ja Putin tyyppisiä ihmisiä vallankahvassa.Luulisin että jossain vaiheessa Helvetti repeää valloilleen ja siihen ei auta Bunkkerit ja suojat.

    • höhhelit.tulee

      Galagtica tulee ja pelastaa koko ihmiskunnan ja jos se ei ehdi tulla, niin tulee Star Trek ja captain Picard pelastaa!

    • MMZGames

      Miksi ihmiset EIVÄT VOI ELÄÄ HETKESSÄ JA NAUTTIA KUN EI OLE MITÄÄN YDINSOTIA!

    • YdinsotaVääjäämätön

      Vielä ehtii elämään hetkessä... huomenna voi olla jo myöhäistä, te autuaan tietämättömät ja silmänsä ummistaneet lapsukaiset. Maailmanpalo on lähempänä nyt kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa.

    • Pelasitko liikaa Falloutia

      • YdinsotaVääjäämätön

        Tiedän pelin mutta en ole sitä pelannut koska en palaa enää pelejä. Visionäärit, kirjailijat kuin näköjään myös pelisuunnittelijatkin ovat oivaltaneet sen tosiasian, että ydinaseiden olemassaolo tietää ydinaseiden käyttämistä jossain vaiheessa ihmiskunnan historiaa Hiroshiman ja Nagasakin lisäksi. Nyt eletään sellaisessa maailmantilanteessa, jossa Venäjä on ajettu lähes umpikujaan jenkkien ja NATOn toimesta. Kylmän sodan aikana tämä olisi tietänyt lähes automaattisesti ydinvaihtoa (nuclear exchange), eli kumpikin maa ampuu koko ydinasearsenaalinsa vihollisensa niskaan. Näin ei kuitenkaan kylmän sodan aikana tapahtunut, koska MAD-doktriini takasi sen, että se joka näitä aseita käyttää, tuhoutuu itsekin. Tänäpäivänä kuitenkin tilanne on erilainen siinä mielessä, että kylmän sodan jälkeen Yhdysvallat oletti ydinsodan uhkan olevan ohi ja keskittyi rakentamaan maanpäällistä puolustuskalustoaan ja karsimaan ydinaseistustaan. Venäjällä näin ei toimittu, vaan siellä ydinsodaan valmistautuminen jatkui aina tähän päivään saakka; he ovat alusta asti tienneet, että ydinsota on vääjäämätön, ja siihen tulee valmistautua, maanalaisia järjestelmiä tulee kehittää ja rakentaa jatkuvasti niin, että ne kestävän ydinsodan sekä sen jälkeisen elämän. Venäjän ydinasedoktriini on myös tällä vuosikymmenellä muuttunut niin, että se on valmis vastaamaan ydinasein tavallisiin sotilaallisiin offensiiveihin. Venäjä siis käytännössä pakottaa näin NATOn ydinsotaan, mikäli NATO toimii - ja NATOhan toimii, se on varma. Ydinsodassa maanpäälliset valtiot tuhoutuvat ja edistynyt sivilisaatio lakkaa olemasta, mutta Venäjän kansan ultimaaliset selvitymismahdollisuudet ovat huomattavasti korkeammat juuri tähän sotaan valmistautumisen ansiosta.

        Lisätään tähän soppaan vielä Venäjän tärkein kauppakumppani Kiina, joka on samalla tavalla panostanut ydinsotaan valmistautumiseen mm. rakentamalla kokonaan tyhjiä maanalaisia kaupunkeja, niin on päivänselvä asia, että kun tällaisia valtavia rahamääriä on käytetty valmistautumisprosessiin, niin täytyy erittäin sinisilmäinen olla jos kuvittelee, etteikö ydinsotaa jossain välissä käytäisi.


    • ydinsotanurkantakana

      UP, ajankohtaisuuden takia!
      Pian alkaa pauke.

      • Anonyymi

        Ylös uudelleen. Nyt lähempänä kuin koskaan.


    • Anonyymi

      Uskon että ydinsota alkaa loppuviikosta. Tässä perusteluni:

      - Putinin erakoituminen ydinsotabunkkeriin lastensa kanssa
      - Venäjän "DEFCON 2" tilaan siirtyminen
      - Ukrainan ja Venäjän viimeinen tilaisuus neuvotella, joka on tuomittu kariutumaan
      - Lavrovin vakuuttelut, ettei "Venäjä käytä ydinasetta länttä vastaan"
      - Massiiviset GPS-häirinnät, mikä näkyy Suomessakin. GPS häirintää käytetään ydinohjusten lentoradan häirintään.
      - Talospakotteet, mitkä ovat rinnastettavissa sotatoimiin
      - Ukrainalle toimitetut länsimaiset aseet ja hävittäjät, mitkä ovat rinnastettavissa sotatoimiin
      - Putin on puhunut yli 10 vuotta, että ydinsota on nykymenolla vääjäämätön. Nyt ollaan vääjäämättömyydessä.

    • Anonyymi

      Kyllä venäjä varmistaa että se on 100%

    • Anonyymi

      Tik, tok, tik, tok...

      BOOM! Latvia tuhottu.

      (ohjukset nousevat siiloistaan)

      BOOM! BOOM! BOOM!

      Maailma tuhottu.

    • Anonyymi

      Breaking News: Venäjä kuljettanut ydinaseita junalla Ukrainaan.

      Kyllä se nyt vain niin on lapsukaiset, että tämä alkaa olla tässä. Toivotelkaa hyvästit ennen kuin on liian myöhäistä.

    • Anonyymi

      Ydinaseet kuljetettu Valko-Venäjälle. Israel ja USA sodassa nyt Irania vastaan. Venäjä voittamassa Ukrainan sodan. Kiina valmistautuu Taiwanin valloittamiseen.

      WW3 on jo alkanut. Ihmisapinoiden lähtölaskenta on käynnissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe