Halpoja verkkoja

airot

Onko kellä kokemusta, puuilon, motonetin kalaverkoista, saapiko niillä kalaa?

20

9367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalaukko62

      Puuilon väinöverkoilla saa hyvin kalaa mutta sotkeutuvat helpommin ja vaikeampi selvittää kuin kivikankaan verkot ja ovat huonommin kestäviä mutta hintakin on melkein puolet halvempi.

    • kalaukko1

      Onko kellään kokemusta Biltemanin verkkoloista, ovat paksu rihmasta, vahvoja verkkoja. Saako niillä kaloja. Meinasin laittaa talvikalastus verkoksi jään alle kannattaako. Mehän on matalia 150sm korkeita.

      • paulottaja

        Olen kalastanut 60v ja oen sitä mieltä että halvoilla verkoilla kyllä kalaa saa mutta ne sotkeutt paljon herkemmin kuin laatukkaat verkot.Eikä ne kestä myöskään samalla tavalla.Nipponin verkot ovat parhaita!!!


      • Anonyymi
        paulottaja kirjoitti:

        Olen kalastanut 60v ja oen sitä mieltä että halvoilla verkoilla kyllä kalaa saa mutta ne sotkeutt paljon herkemmin kuin laatukkaat verkot.Eikä ne kestä myöskään samalla tavalla.Nipponin verkot ovat parhaita!!!

        Kyllä Kivikankaan Pietarin kaksoispaulaverkot parhaita.Maksaa vaan.


    • kalastajapieliseltä

      Jos puoliammattimaisena kalastajana sanon että hinta ja kalastavuus kulkevat käsikädessä. Siitä kalastavuudesta on tehty tutkimus ja sekin puoltaa tuota väitettäni. Sama tilanne on myös muissa, vaaput halpamaissa on kalastavuudeltaan heikkoja verrattuna Suomalaiseen työhön. Mutta harrastaja kalastajalla saalis ei ole tärkeintä vaan reipas ulkoilu.

      • sokeastisuomalaista

        Ei se Suomalaisuus ole aina ole laadun tae, hinnan tae paremminkin. On tullut itsellekkin jokun kerran vastaan tunnetulta kotimaiselta vaapunvalmistaja ylihintainen vaappu, joka ei edes ui kunnolla ja silmämääräisestikkin on uintilevy ollut vinossa.


    • Eemeli.kalan.nappaa

      Kalastajana voin kertoa todella rehellisen mielipiteeni.
      Naisten käytetyillä sukkahousuillla saa kalaa paremmin kuin noilla kiinalaisilla sekunda verkoilla, joiden hankintahinta on 5 euroa kappale mutta myydään pöljille suomalaisille sairaalla ylihinnalla.

    • SeOnJokaMaksaa

      Kyllä mä ainakin ihan hyvin olen saanut saalista näillä halpisvälineillä.
      Motonetista olen ostellut ja nyt viimeksi Hong Kongissa oli katiskoita ja verkkoja tarjouksessa noin 11€ kappalehintaan.
      Omiin tarpeisiin tosiaan tulee ihan hyvin ja onpa joskus saanut ihan myyntiinkin asti riittäneitä saaliita.
      On ne tietysti heikkolaatuisempia materiaaleiltaan ja työnjäljeltään, mutta tollaset kympin pyydykset riittää mulle, jos ne parikin vuotta kestää käytössä. Ehtivät siinä ajassa maksaa itsensä takaisin.
      Ja tietysti sekin vaikuttaa, miten pyydykset säilyttää sen ajan, kun niitä ei käytä. Jos niitä seisottaa säiden armoilla ulkona ilman mitään pienintäkään suojaa, niin kyllähän hyvänkin hajalle saa hyvinkin pian.
      Tietysti jos lähtee oikein ammattilais- tai edes puoliammattilaisasenteella vesille, niin sittenhän täytyykin satsata kalustoon enempi.

    • verkkoukko

      Kalaa saa ihan hyvin, kuhaa, siikaa, haukea ja hintaan verrattuna vahvoja eikä sotkeenu sen kummenin kun muutkin verkot.

    • selkääjä

      En ole havainnut merkittävää eroa kalastavuudessa. Halpisverkot kalastavat siinä missä kalliimpi vastaava. Käsiteltävyydessä, käyttömukavuudessa ja osin myös kestävyydessä, on melkoinen ero verrattuna esim. Kivikankaan kaksoispaulaverkkoihin.

    • Moi elä ,issään nimessä osta niitä verkkoja ne ei pelitä ollenkaaan kun sekoo alapaulasta kaiken aikaa .Ainu kunnon verkko on Kivikankaan Pietarin verkko

      • Onnettomia

        Joopa joo. Halpisverkkoja ei kannata ostaa. Sotkeentuvat todella helposti ja ovat niin heiveröisestä materiaalista tehtyjä, että repeävät melkein tuulen vireestä. Ja se vitutuksen määrä on korkea, kun niitä yrittää saada järveen laskettua alapaula jatkuvasti mytyssä.
        Kalastusinto kyllä halpisverkoilla tyssää alkuunsa.


    • Kalastaja68

      Heippis ;) Tilaa Kivikankaalta Pietatin verkot niin ne on kunnolliset ei mitään halppis verkkoja kantsi ostaa esm Kivikankaan Loka verkko niillä ei tee mitään ..

    • Säästäjä

      Jään alle vedettäessä halpojen verkkojen ala-aino on liian kevyt. Verkko menee helposti "sukaksi".

    • Kokemustaon

      Omien kokemusteni mukaan ns. halppisverkoissa kiinnityssilmukat tehty todellla huonosti, joten ennen niiden käyttöä, vedä vaikka umpisolmu silmukan juureen, niin ei silmukka aukea.

    • Anonyymi

      Menin halpaan. Ei menneet nämä Puuilon verkot mereen sotkeutumatta vaikka olin ladannut ne saaviin hyvin varovasti. Saalis 2 ahventa. Itse Kivikankaan liinoista paulatuista 36 ahventa. Purin nämä erittäin omituisesti pulatut ja yhdessä käyttökerrassa rikkoutuneet verkot uutta pauloitusta varten. Eka verkossa yläpaula 30m, alapaula 24m ja liina normaali n27m. Toisen verkon yläpaula n27m, alapaula n27m ja liina 19m! Molempien 1.8m korkeiden verkkojen päätypaulat 2.2m. Täysin ala arvoista kamaa. Kiertäkää kaukaa.

    • Anonyymi

      Talvikalastuksessa pitää olla halppis verkko 5 m korkea muutoin menee sukkana jään alle.

    • Anonyymi

      Minulla on puuilosta ostettuja 10 euron verkkoja. 45mm verkkoja ja olen saanut todella paljon ahvenia niillä viime vuonna esimerkiksi. On myös kuhaa ollut verkossa ja toki oli yks 5,4 kg lahnakin. Mut ahventa yritän pääasiassa ja viime vuonnakin olin veljeni kanssa. Olin edellis iltana laskenut verkot, nostettiin ne ja oli 14 hyvän kokoista ahventa. Sitten laskettiin takas ja 3 tunnin päästä nostettiin niin sain 58 ahventa. Sellaisen kivikon ja syvänteen välille laskettiin ja osui parvi kohdalle. Minulla on 4 verkkoa aina. Muitakin hyvii reissuja on. Ne maksaa itsensä takas jos saa vaikka 10 ahventa parina kertana niin kannattaa ostaa.

    • Anonyymi

      Kivikangas pietarin verkko paras

    • Anonyymi

      Halpisverkkojen kiinnitykset täytyy jamoa uuteen uskoon, koska eivät muuten kestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe