Lapsi Kreikassa

Child at Greece

LAPSEN TUTIN NAUHASSA on SUOMEN LIPPU!!! (kuva Facebookissa)
AUTA JAKAMAAN TÄTÄ! Heinäkuun 9. pvä 2014 venäläinen turisti Natalia Filippova huomasi Nafplionissa, Kreikassa, eurooppalaisen näköisen pojan, joka nukkui vanhan romanialaisen käsivarsilla tien varrella. Poika on noin 3-vuotias ( /-), ei vielä ruskettunut, joten vaikutti saapuneen Kreikkaan äskettäin. Hänen unensa vaikutti epänormaalilta - voisi johtua huumaavista aineista. Huijasimme romanialaista saadaksemme kuvan pojasta. Seuraavana päivänä romanialaista ei enää löytynyt samasta paikasta. Kaupungin asukkaat kertoivat, että tällaisissa tapauksissa poliisi ei puutu asiaan. Aikaisemmin romania ei oltu nähty tämän lapsen kanssa. Näimme, että lapsesta oli huolehdittu, joten luultavasti hänet on ryöstetty vanhemmiltaan. Pyydämme apua kaikilta, jotka eivät ole välinpitämättömiä tilanteesta. Välitä viestiä eteenpäin. Joku etsii tätä lasta ja ehkä hänen vanhemansa näkevät sinun viestisi. Ilmoitus on lähetetty hyväntekeväisyysjärjestölle "Smile of the Child" ja joillekin kansainvälisille kadonneita lapsia etsiville järjestöille. Valitettavasti, jos ihmiset eivät puutu asiaan, pojan kohtalo on tuntematon. On hyvin tärkeätä, että tämän viestin näkisi mahdollisimman moni. Auta pelastamaan lapsen elämä!

...

Missing child at Greece

On July 9, 2014, in Nafplio (Greece), a Russian tourist Natalia Filippova saw a white European boy sleeping on the knees of an old gipsy beggar women. The boy is about 3 years old, not very much sunburnt, looks like having come to Greece recently. The way he was sleeping was unnatural, most likely he was under the influence of morphine.

The local residents said that the kid was “from the new arrival”, since he was not skinny and not sunburnt. It is suggested that he is not Greek.

We appeal to all who care about such cases! Please, repost this message! This kid may be looked for by his relatives, and it is possible that your repost will be seen by his parents.

Please, everyone who is resting at a resorts in Greece, or who lives there, call any tel. number below in case you see the kid:
1056 - hot line
2741032628 – “Child’s Smile”, Corenso branch
116-000 - Emergency service

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10204585255855934

4

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mannet vie lapsetkin
      • redwws

        Itse kirjoittelua seuranneena. Äiti oli luovuttanut lapsen hoitoon mustalaisille, kun joutui lähtemään maasta.


    • zirikl

      En tiedä miksi minua ahdistaa muisto keväällä eräiltä syntymäpäiviltä.
      Liittyy kai netissä näkemääni kuvaan 4-vuotiaasta hyvin kauniista pikkutytöstä, Löydetty Usassa kuolleena rannalta yllään pikkupaita ja sukkahousut - samanlaist kuin näkemälläni tytöllä - käärittynä myös samanlaiseen huopaan jonka jossain olin nähnyt mutta missä?
      Kun itse ä itinä on ollut vainon ja kiristyksen kohteena, niin ehkä vuosienkin takaa nousee niin kammottavat muistot että vieläkin "näkee kauhuja kaikkialla" - mitä maailma pahimmillaankin välillä on.

    • ne.on.tyhmiä

      Jotenkin toi on aikas kornia kun ihmiset vaan tekee vielä 2010-luvullakin pentuja, vaikka on keksitty kaikenlaisia ehkäisykeinoja.
      Kyllä on tyhmää sakkia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1756
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1292
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1243
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1146
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1137
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      594
      1103
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      954
    Aihe