Varokaa Tieto-Verkko.com hakemistopalvelua!

tyyne12co

Tieto-Verkko.com hakemistopalvelu liikkeellä samanlaisella konseptilla kuin Yritys-netti.com. Markkinoidaan täysin hyödytöntä hakemistoa, josta ei ole mitään hyötyä yrityksen näkyvyydelle! Koska näitä nettihakemistohuijareita on näköjään taas liikkeellä, levittäkää sanaa yrittäjien parissa, ilmoittakaa ko. puljun toiminnasta myös Suomen Yrittäjiin ja poliisille rikosilmoitus asiattomista sopimuksista.

28

3705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YhdenHengenOy

      No mikä ongelma on vastata kaikkiin "tarkistaisimme yrityksenne tiedot"-kusetuksiin yksinkertaisella viestillä: "En osta mitään maksullisia hakemistopalveluita".

      Kun heitän tämän peliin ensimmäisenä lauseena, niin puhelu on aina loppunut siihen.

      Saa käyttää.

    • Aikavarkaita ootte

      Tieto-verkko vielä vaan yrittää. Tiedoksi kaikille.

    • linnaan nämä!

      terve!

      Kyllä on todella törkeää toimintaa. Ilmoitin, että emme halua ollaan missään tekemisissä yrityksenne tai palvelunne kanssa, tämän jälkeen tuli välittömästi sähköpostiin tarjous, että näkyvyytenne loppuu keväällä 2015, kunhan allekirjoitatte sopimuksen, joka on liitteenä. Sopimus on lähinnä tilaus palvelusta, jota emme ole tilanneet tai halunneet. Myyjä esiintyi hyvin tuttavallisesti ja kertoi, että meiltä oltiin oltu yhteydessä ja haluttu päättää sopimus/yhteistyö (jota siis ei ole koskaan ollutkaan).
      Kaikki tämä kevääseen asti vain 580e/kk. Kysykää kaukana.

      olen ilmoittanut viranomaisille asiasta.

    • Luotot-on..

      Niin, mikä on vastata, että emme osta mitään ja sulkee puhelimen. Olen ollut yrittäjä jo liki 30-vuotta ja kaikenlaiset myyntipuhelut ovat lähes loppuneet, kun vastaan aina kieltävästi. Ainahan uusi puhelinmyyjä saattaa soittaa, mutta ei soita toista kertaa yleensä. Yrittäjät itse sekoilevat puhelimessa ja saavat laskun, jos se on aiheeton, niin ei pidä mennä maksamaan, siitä ei mitään seuraa, ei mene luottotiedot.

      • Kuljetusliike

        e-verkko jatkaa samaa peliä. Soitetaan kerrotaan aiemmasta soitosta jota ei ole tullut ja kiire on hyväksyä sopimus sähköpostissa. Liekkö soittajan nimi keksitty, ken tietää tai sähköpostissa oleva nimi , posti tulee [email protected] osoitteesta.
        Sitä saa mitä tilaa mainosbanneri www.e-verkko.com
        ei taida asiakkaat sitä sieltä löytää ja näitä vastaavia yritysluettelo -sivustoja riittää
        Kuinkahan moni työntekijä jaksaa päivästä toiseen puhua uskottavasti sellaisesta tuotteesta mitä nämä yritykset myy? Onko tuotteista kukaan yrittäjä saanut koskaan rahoilleen vastinetta?
        Yrittäjille voi soittaa heidän tietonsa ovat julkista tietoa. On päiviä jolloin tulee suuri määrä myyntisoittoja jotka lopetan lyhyeen.


      • e-verkko.com_huijaa

        Sain kanssa tänään puhelun E-VERKKO.COM (huijari, huijaus, petos). Epäselvällä nopealla puheella jokin miesääni selosti että "kuten olimme viime syksynä sopineet" niin hän laittaa nyt tilausvahvistuksen tästä kevätkaudesta jne jne. Eli täys kusetusyritys.

        Soitti numerosta 09-85676911


    • Tietoinen1

      Tuossa linkki myös toiseen hyvään keskusteluun aiheesta.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11569096#comment-76951497

      Rikollisia hakemistopalveluntarjoajia. Veloittavat palveluistaan alv:n ilman että kuuluvat edes alv-rekisteriin. Lisäksi huijaavat liittymään hyödyttömään hakemistoon ja uhkaavat oikeustoimilla jos eivät saa maksua.

      Kannattaa näiden kanssa muistaa, että pelkoa oikeustoimista ei ole, koska eivät ole oikea oikeudellinen henkilö. Eli vaikka olisitte laittaneet nimen paperiin, älkää missään nimessä maksako mitään. Niitä rahoja ei muuten koskaan saa takaisin. Pyörittävät toimintaa ilmeisesti ulkomailta käsin.

    • inkognito

      Tuo toinen keskusteluketju on suljettu joten tähän ketjuun varaan kannattaa jatkossa päivitellä tieto-verkko.com ja yritys-netti.com kokemuksia.

    • Huomasin

      Joo huomasin kanssa, ja viimeiset viestit siitä koskien Hongkongilaista lumefirmaa oli poistettu kokonaan.

    • inkognito

      Oiskohan toimija vaatinut keskustelun sulkemista kun saattaa pahasti bisneksiä häiritä tuollainen epäilysten herättäminen ja juoruilu. :D Ei muuta kun siirtää keskustelun tänne.

    • määvaan

      Ihan varmasti on! Mutta miksi siitä hongkongilaisesta "firmasta" ei saa puhua? Tais osua arkaan paikkaan...

    • inkognito

      Ehkä se yksilöitiin liian tarkkaan ja ylläpito ei halunnut ottaa riskiä siitä että tämä Hong Kongilainen yritys olisi todellinen toimija ja esittäisi vaatimuksia. Voi olla että ko. yrityksen nimissä on vaadittu keskustelun sulkemista. Kuitenkin tämä aihe on tärkeä ja ihmisiä tulee varoittaa tieto-verkko.com ja yritys-netti.com vedätyksistä.

    • huijari-soitti

      Joku deeku soitti eilen ja kyseli yrityksen tietoja, haluaisi päivittää, hetken kuunneltua kysyin mitä vittua te oikeasti haluatte ja kun kysely vaan jatkui sanoin ettei liittyä mihinkään palveluun ja jos joku lasku tulee teen heti välittömästi rikosilmoituksen. Siihen deeku vastasi että "saatte tehdä ihan minkälaisen rikosilmoituksen haluatte, mutta päivitetään nyt nämä yrityksen tiedot" mihin vastasin että ja vitut, mihinkään vitun nettirekisteriin ei meidän tietoja tarvitse laittaa.

      Saa nähdä tuleeko lasku, jos tulee vien poliisille heti.

    • saisampua

      Vai oiken "hakemistoPALVELU"

      Ihan täysiä roistojahan nämä kaikki yritysrekisterit ovat

    • ingoknito
    • Jan36

      Jaahas. On tieto-verkon pojat taas liikkeellä. Muistakaahan olla allekirjoittamatta mitään!

    • Gotham

      Ei noille pidä mitään maksaa. Ilman Y-tunnusta eivät voi kuin räkyttää ja purra kintuille. Perinnällä uhkailevat mutta lopettavat kun ei rahaa mene antamaan. Ilmoitus poliisille jos kovin ahdistelevat

      • älävaanmaksamitään

        Tosiaan! He uhkailevat lakituvalla, perinnällä ja kyselevät esimiehen tietoja yms. Mutta MISTÄÄN niistä ei kannata välittää. Joten älkää ihmeessä maksako yhtään mitään!!! Näistä pitäisi saada varoitusta yrittäjille laajemminkin


    • seuraajaminäkin

      Sama tyyppi/tyypit on kyseessä ihan varmasti. Eikä poliisi voi muka näille mitään. Kyllä yrittäjäjärjestöjen pitäisi pitää isompaa meteliä ja varottaa varsinkin aloittavia yrittäjiä näistä huijareista. Toisaalta vaarattomiahan ne on, kun tosiaan ei yrityksillä (millään näillä) ole y-tunnusta, mutta harmia ja vaivaa aiheuttavat paljon. Y-tunnukseton yritys ei ole yritys, eikä siten pätevä sopijaosapuoli. Kun vain kaikki tietäisivät näistä, niin loppuisi rahastus. Koska kyllä joku aina menee lankaan, kun kerran vain jatkavat tuota touhua.

    • Pertti42

      e-verkko nimellä toimivat myös...

    • julkinenorganisaatio

      E-verkko tosiaan aloittanut pommittamisen. Älkää missään tapauksessa vahvistako mitään viestejä tms. Ei löydy Y-tunnusta tai mitään kunnon yhteystietoja.

      • kaarnapaatti

        voikoha ulkomaalasella yrityksellä olla ees y tunnusta..?. tuskin mun mielestä, eikös se oo vaan suomalaisille yrityksille.. sivujen perusteella tuo e verkko näyttäs oleva ulkomaisen yrityksen tuote tms, tuskin tuotteellakaa y tunnaria.. sivuston soppariehtojen perusteel ainaki.. ulkomainen yritys tarvinee suomesta laskutusfirman joka hoitaa veroja, palveluita suomeen myydessä.. sähköpostiosote ja joku yhteydenottolomake näkyy olevan tuolla "yhteys" osiossa ainaki...


      • VATnumber

      • kaarnapaattii

        se nyt lieneelähes kaikilla tiedossa... mutta eihän tuo näytä eurooppalainen olevan..? kiinaan hong konginn näyttäs osote ainaki menevän..


    • jepsisjeejee

      Nimim. kaarnapaatti on yksi näistä huijareista ja siksi puolustelee. Ei tarvi y-tunnusta.. suomes firma joka hoitaa laskutuksen ja verot... JOOPAJOO alkaa olla jo säälittävän rajamailla näiden toiminta. Vai mitä "Pasi Karjalainen" :D

    • muuan_puhelun_kohde

      Edelleen nämä eVerkon ihmiset aktiivisia - puhelu tuli numerosta 09 856 76911.

    • E-verkko_huijarin_kohde

      Sama e-Verkko ja Suomi-Info soittelee edelleen samalla kaavalla. Soittaja on aina sama tyyppi, mutta nimi muuttuu. Esiintyy ainakin nimillä Tommi Rantonen, Matti Järvinen, Tommi Virtanen ja Jari Koskinen. Mikään näistä ei ole tietenkään hänen oikea nimensä.

      Kaikilla kerroilla hän on antanut ymmärtää tarkistavansa, haluammeko käyttää heidän "palveluaan" ja hyvin nopeasti myöntynyt kun olen ilmoittanut, ettemme tarvitse heidän palveluitaan. Tämän jälkeen hän ilmoittaa, että palvelu keskeytyy noin puolen vuoden päästä ja hän lähettää tästä vielä vahvistusviestin, johon haluaa vastauksen.

      Jos hän on teihin yhteydessä, niin ÄLKÄÄ VAHVISTAKO HÄNELTÄ TULEVAA VIESTIÄ mikäli ette halua maksaa seuraavan puolen vuoden aikana noin 6000 euron laskua!

      Sitoudutte nimittäin vahvistuksen lähettämällä ko. "palveluun" ja kalliiksi tulee. Oikeastihan meillä ei ole olemassa olevaa ja päättyvää sopimusta kyseisen palvelun kanssa, vaan tämä vahvistus on samalla tilaus.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe