Panosuhde.com

Huh huh

Tässä hyvä artikkeli siitä mikä todellisuus on näillä treffipalstoilla joilla esiintyy lähinnä himokkaista vain seksiä etsiviä naisia.

Kaveri kertoo rohkeasti omalla nimellään miten saa rahaa siitä että esiintyy siellä naisena ja yrittää saada miehet lähettämään mahdollisimman monta maksullista viestiä.

Luulisi että viimeistään tämän jutun jälkeen myös viranomaiset kiinnostuvat näistä palveluntarjoajista!!!

http://www.hs.fi/sunnuntai/Sampo 35 on treffisivuston himokas nainen/a1407475332014?ref=tf_iHSisboksi630-a&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage&jako=c02119e9a56e597452c75e273dd3f4f2

55

9260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei yllättänyt

      No onpa touhua! Kyllä varmaan kaikki ovat tienneet totuuden näistä palveluista, mutta hämmästyttävää että joku kertoo näin avoimesti miten ihmisiä yksinäisiä miehiä kusetetaan. Kaiken kukkuraksi kaveri kertoo vielä omalla nimellään tehneensä töitä pimeästi. Luulisi verottajankin kiinnostuvan :)

      Aiheesta on näköjään kaksi aloitusta, mutta kirjoittakaa tähän ketjuun (tässä on linkkin HS:n uutiseen) niin on helpompi seurata keskustelua aiheesta.

    • gbdg

      Onko oikeasti olemassa niin TYHMIÄ miehiä että maksavat 2 € per lähetetty viesti jossais panosuhde.com:ssa !!! Ihan oikein että menettävät rahansa!

      Hesarin juttu oli hyvä, kannattaa lukea!

      • ei oo todellista

        Todella vaikea tajuta, että joku maksaa juttelusta??!! Pakkohan niitten on jollain tasolla tajuta, että jos joku alaston parikymppinen misu oikeesti haluais jutella, niin sen vois tehdä ilmaiseksikin. On niiiiin paljon eri palstoja, chattejä, maileja, kikkejä, tindereitä ja mitä vielä, että miks kukaan joutuis maksamaan.... Omaa tyhmyyttä!


    • fhfdhda

      Älkää valittako. Jos ei parikymppistä isorintaista blondia ole saatavilla, ihan hyvin voi vetää Sampo Syreeniä kakkoseen

    • thaöhtahta

      Tämän, jos minkä, voisi Suomi24 nostaa tuohon esille. Vaan epäilenpä. Vanhat sedät oikeasti luulevat että nuoret naiset ovat heistä kiinnostuneita, näitä keskusteluja saa lukea tasaisin väliajoin. Saisi nyt kaikki tyhmimmätkin miehet tajuta mistä on oikeasti kyse. ;)

    • Kimmo_A

      Kannatetaan. Tämä kannattaisi ehdottomasti nostaa etusivulle!
      Nyt herätys Suomi24

    • VEM

      Niin ja kuinka moni mies esiintyy ihan huvikseen vaan näillakin palstoilla naisena.

    • flsdhk

      Varmasti esiintyy myös huvikseen, mutta siinä on vissi ero. Tässä tapauksessa palveluntarjoaja on palkannut tämän kaverin esiintymään naisena ja pitkittämään keskusteluja mahdollisimman paljon koska jokainen lähetetty viesti maksaa. Ja ei tämä kaveri ollut edes ainoa, vaan jutun mukaan myös 6 muuta henkilä oli palkattu samaan hommaan.

    • paree paikka....

      Eiköhän se pian nouse ... ko lätkäisin tän tonne yksinäisyys topikkiin...

    • bgf

      Mikä/missä on yksinäisyys topikki?

      • yksi polku

        Ensin aihealueesta Suhteet, sen alta Tunteet ja sieltä viimeisenä löytyy Yksinäisyys. Voi sinne muitakin polkuja pitkin kai mennä, mutta tuosta ainakin näkyi löytyvän.


    • Melkoista touhua

      Ihme että kaveri sai potkut :)

      Jos tää ihan aidosti tuli jollekin yllätyksenä, ihmettelen.

      Tai tuli se mullekin siinä mielessä että olen luullut palveluntarjoajien itse luovan feikkiprofiileja, mutta oikein palkattua väkeä ketä vastaa niihen tulleisiin viesteihin yllätti minut.

      Mainittakoon vielä että aloituksessa oleva linkki vie Helsingin Sanomien juttuun jossa tälläisellä epämääräisellä deittisivustolla työskentelevä Sampo Syreeni kertoo avoimesti kuinka hän saa palkan siitä että vastailee lukemattattomien feikkiprofiilien nimissä miesten lähettämiin viesteihin panosuhde.com sivustolla.

      Tai ei vastaile enää kun sai antamansa haastattelun jälkeen potkut :D

    • Niinpä niin

      Mä rekisteröidyin noin vuosi sitten johonkin vastaavaan palveluun, ihan sen takia että pääsin selailemaan profiileja. Yllätys yllätys Päijät-Hämeestä oli naisia moninkertaisesti suomi24 treffeihin verrattuna. Keskella arki yötäkin löytyi monta sivullista onlinenä olevia himokkaita naisia Päijät-Hämeen alueelta :) Ja mikä parasta, en laittanut omaan profiiliini mitään tietoja itsestäni, jätin sen täysin tyhjäksi. Siitä huolimatta naisilta tuli päivittäin noin 10 viestiä :) Ja ne olisi päässyt lukemaan kun olisit tilannut maksullisen paketin :D

      Mites se vanha sanonta meni?
      Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.

      • tyhmiä kaikkialla

        näinhän se menee että tyhmää kusetetaan minkä ehditään! ei tarvitse olla kauhean fiksu ihminen että noista jo NÄKEE että ei voi pitää paikkaansa, itseään voi siis syyttää! itsekin rekisteröidyin tuolle sivulle mutta kun luin käyttöehdoista että ei ole oikeita ihmisiä siellä niin en rahojani hassannut!

        suosittelen muuten lukemaan vähän tuon "uhrin" taustoja ja ajatusmaailmaa, voi olla että alkaa sympatiat hiljalleen katoamaan kun huomaa millaista yhteiskuntaa hän oikein haluaisikaan kannattaa! http://www.tyrannyofmajority.net/collective/libertaari_puhtaustesti/user/decoy


      • Syreeni.S
        tyhmiä kaikkialla kirjoitti:

        näinhän se menee että tyhmää kusetetaan minkä ehditään! ei tarvitse olla kauhean fiksu ihminen että noista jo NÄKEE että ei voi pitää paikkaansa, itseään voi siis syyttää! itsekin rekisteröidyin tuolle sivulle mutta kun luin käyttöehdoista että ei ole oikeita ihmisiä siellä niin en rahojani hassannut!

        suosittelen muuten lukemaan vähän tuon "uhrin" taustoja ja ajatusmaailmaa, voi olla että alkaa sympatiat hiljalleen katoamaan kun huomaa millaista yhteiskuntaa hän oikein haluaisikaan kannattaa! http://www.tyrannyofmajority.net/collective/libertaari_puhtaustesti/user/decoy

        Eipä vaikuta Syreeni ihan täysipäiselta kaverilta!


    • rvetb

      Erittäin törkeetä kusetusta käyttää ihmisten yksinäisyyttä hyväksi tuolla tavalla!

    • sitä saa mitä tilaa
    • 8+19

      Myös iltasanomat kirjoittaa aiheesta

      www.iltasanomat.fi/digi/art-1288724244272.html

    • Stoppi huijareille

      Toivottavasti poliisi lähtee selvittämään tätä kunnolla. Olisi aika saada stoppi tälläisille huijareille! Vaikeaa se tosin on kun tämäkin yritys on rekisteröity ulkomaille :(

    • nnnnnnnnn

      Kas,, koko panosuhde.com-sivusto on "kadonnut"...

      • ennusmerkit

        Väliaikaisesti kadonnut. Pian se palaa uudella nimellä ja vanhalla tyylillä takaisin. Saattaa tosin olla esim. kuukausikin hiljaiseloa...


    • jujujuju

      Ei se mihinkään ole kadonnut, just kokeilin ja kyllä ainakin mulle sivut pelittää vielä.

      Hauskana yksityiskohtana mainittakoon että etusivulla on peukku ylöspäin ja sen ympärillä teksti all profiles hand-checked :)))

      • Sampo.S

        Sampo Syreeni itse henkilökohtaisesti tarkastanut kaikki profiilit :)
        Tosin suurimman osan hän on luonut niistä itse


    • Siis....?

      ........himokkaita seksiä etsiviä naisia? Mitä höpäjät. TV:ssä näytettiin miten mies pukeutuu naiseksi ja huijaa HIMOKKAITA SEKSIÄ VONKAAVIA MIEHIÄ!
      Miehiä jotka tuijottaa ja himoitsee, varmalla runkkaakin, kun luulee miehen olevan nainen mutta tuokin mies paljastaa itsensä myöhemmin että hän onkin mies. Hänellä on vain peppu ja vartalo kuin naisella kunnes hän paljastaa kainalokarvansa ja rinnattomuutensa.
      Saattaahan noita naisissakin olla. Naiset ovat alkaneet kulkea vonkujamiesten polkuja. Näin kuvottavia miehet voi olla ja on kuvottavaa jos naiset lähtee samoille poluille!

      • gndgmd

        Onkohan sulla mennyt tämän keskustelun pointti hieman ohi???


    • hfoiu

      Hiljaista ollut uutisrintamalla tämän suhteen. Toivottavasti poliisin ja verottajan kiinnostus ei ole kadonnut.

    • nsnsm

      Ei jumalauta mitä tuohua! Vinkkaan tästä ainakin verottajalle koska tässähän aivan suoraan sanotaan: "Palkkiot voidaan maksaa ulkomaisesta yrityksestä verovapaana" Eikä tämä ole sitä paljon puhuttua veronkiertoa?

      • samoja töitä tehnyt

        noi hommat tehdään aina freelancerina (kts. verohallinnon sivuilta) joten ei ole mitään veronkiertoa, paitsi jos toimii kuten tämä sampo eikä maksa mitään! verotuksen suhteen siis ihan sama asia kuin mikä tahansa muu freelance työ.


    • megakallishuora

      Uusi deitti nussiminua.com pääset oikeasti kympillä nussimaan pylyyn ja 1050eurolla vittuun minuutiksi

      • Rahaa se vaan on

        No ei ole kallista :D


    • supermursu1

      No voi kauheeta jos joku keksi miten rahaa tehdään ja miten työntekijöille maksetaan palkkaa. Se on tyhmä mikä maksaa eikä se mikä myy :(

    • Kusetusta

      Sama meininki jatkuu alla olevilla sivustoilla. IP-osoite on kaikille 37.187.153.219:

      18plusdating.com
      adult-chat24.com
      adult-club24.com
      adultdate24.com
      adultfake24.com
      adultfinder24.com
      adultflirt24.com
      adultlove24.com
      dirty-affairs.com
      esexhookups.com
      euroadultclub.com
      euroadultdate.com
      euroaffairs.net
      eurosextalk.com
      maxxflirt.com
      maxxsexx.com
      meet2flirt.com
      mysecretmind.com
      nordic-date24.com
      nordicfinder24.com
      nordicsexclub.com
      sexxxchat24.com
      vip-adult.com

      • Paskaduuni

        Ne listatusta sivustoista jotka ovat suomenkielisiä (n. 90%), löytyy samat käyttäjänimet kuvia myöten. Kuka mukamas vaivautuisi tekemään saman profiilin 25:een sivustoon? Ei kukaan.

        Kyseessä on automaattisesti generoidut profiilit, joihin on hommattu alipalkattuja "Samposyreenejä" hoitamaan viestittely pahaa-aavistamattoman asiakkaan kanssa.


    • ToistoaJokaSivu

      Päivitystä. Sivuja on jo 31 kappaletta:

      euroadultdate.com
      euroaffairs.net
      maxxflirt.com
      nordicfinder24.com
      no.dirty-affairs.com
      dirty-affairs.com
      dirty-affairs.com
      18plusdating.com
      adult-chat24.com
      18plusdating.com
      adultlove24.com
      maxxflirt.com
      adultdate24.com
      mysecretmind.com
      lustdaters.com
      adultfinder24.com
      eurofinder24.com
      sensurert.com
      nordic-date24.com
      eurofinder24.com
      flirt-lovers.com
      flirt-lovers.com
      lustdaters.com
      sensurert.com
      vip-adult.com
      adultlove24.com
      meet2flirt.com
      adult-chat24.com
      nordicsexclub.com
      nordicsexclub.com
      adult-club24.com

    • Tiesin_tämän

      Kaikilla vastaavilla sivustoilla seuranhakijoista 95% on miehiä ja loput on "naisia" tai maksullisia naisia.

    • adultwoio

      Nosto.

    • Lisää_Kusetusta

      Varokaa myös näitä sivustoja. Sama meininki kuin panosuhde comissa. Homma on viety näissä astetta pidemmälle: sivustojen robotit lähettävät asiakkaalle täkyviestejä heti kirjautumisen jälkeen. Niitä tulee yleensä viisi kappaletta tunnin aikana. Jos asiakas vastaa viestiin, työntekijä ottaa feikkiprofiilin hallintaansa ja alkaa tätä kautta keskustelemaan asiakkaan kanssa.

      Adult-live-chat24.com
      flirtkontakter.com
      love-chatting.com
      lovely-meetings.com
      onlineaffair24.com
      sexylove24.com
      Sex-chat-dating.com
      smartaffair.eu
      vipadult-dating.com

      • SamaKuinEdelläkin

        Sori, piti sanoa rekisteröitymisen jälkeen, ei kirjautumisen.


    • Kiinnostunut312

      Alla vastaavia sisarsivustoja, joilla on kiistaton kytkös panosuhde.comiin (jotkut Panosuhde.comin profiilikuvaukset ja allaolevien sivustojen robottien lähettämät täkyviestit ovat identtisiä). Sivustojen määrä lisääntyy muutamalla joka kuukausi.


      - 24-dating.com
      - 24adultchat.com
      - 24adultdating.com
      - 24datingchat.com
      - 44chat.com
      - adult-kontakter.com
      - Adult-live-chat24.com
      - adult4udating.com
      - adultaffair24.com
      - adultdating24.net
      - adultlivechat24.com
      - affair-chat.com
      - affairchatting.com
      - beatrixsecrets.com
      - chat-affairs.com
      - chatting4love.com
      - dating-affair.com
      - dating-online24.com
      - discreet-chat.com
      - discreet-meeting.com
      - eroskontakter.com
      - erotisk-chat.com
      - euroadultflirt.com
      - fastwebchat.com
      - flirt4luv.com
      - flirtkontakter.com
      - hot-chat.eu
      - hotfriends.eu
      - kontaktweb.net
      - love-affair24.com
      - love-chat-dating.com
      - love-chat24.com
      - love-chatting.com
      - lovely-affair24.com
      - lovely-dating.com
      - lovely-meetings.com
      - online-chat-dating.com
      - online-dating24.com (www.cupido-treff.com)
      - onlineaffair24.com
      - onlinedatechat.com
      - onlinekontakter.com
      - onlinetreff24.com
      - onlinexxxdating.com
      - persondate.com
      - scan-sexdate.com
      - seksisuhde24.com
      - Sex-chat-dating.com
      - sexchat-dating.com
      - sexylove24.com
      - singeldate.net
      - singledate24.com
      - smartaffair.eu
      - unnamedchat.com
      - vipadult-dating.com
      - vipkontakter.com
      - xxxkontakter.com
      - youdate24.com

    • TekaritHeiluu

      Edelläolevan jatkeeksi sivustojen yleisissä ehdoissa kohdassa 2 todetaan seuraavaa:

      "2. Dream Media 4U LTD in tarjoamat palvelut

      Helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen verkkoportaalimme tarjoaa käyttöösi SEX Kontaktit palvelua jossa voit käyttää mobiilichattia keskustellaksesi ihmisten kanssa Premium SMS:n avulla. Käyttääksesi palvelua sinun tulee luoda käyttäjäprofiili ja kirjautua sisään tunnuksellasi. Käyttäjäprofiilisi sisältämän tiedon avulla sinuun voidaan myöhemmin ottaa yhteyttä ja voit sen avulla osallistua keskusteluryhmiin ja keskusteluihin. SEX Kontaktit antaa käyttöösi mukavan chattipalvelun tukihenkilöstön joka hoitaa tulevat chattikeskustelut kanssasi. Asiakasprofiilimme eivät sisällä mitään tunnistuskeinoja. SEX Kontaktit palvelun avulla saat Premium SMS:n kautta monenlaisia puhelintuttuja ja voit ehdottaa chatteja ilman kustannuksia. Sinua veloitetaan SEX Kontaktit palveluksista ainoastaan vastatessasi chattipyyntöön kännykälläsi. Voit siis lähettää päivittäin enintään kaksi tekstiviestiä kuluitta ja maksat ainoastaan normaalin käyttämäsi internetverkkoyhteyden maksun."

      Jos luit edellä olevan ajatuksella läpi, huomasit varmasti kohdan "SEX Kontaktit antaa käyttöösi mukavan chattipalvelun tukihenkilöstön joka hoitaa tulevat chattikeskustelut kanssasi". Kun asiaa kyselee "tukihenkilöltä", ei hän sitä myönnäkään. Sen lisäksi kaikki asiakkaalle näkyvät profiilit ovat palveluntarjoajan luomia feikkejä. Asiakkaat eivät näe toistensa profiileja. Tämä on testattu ja varmaksi todettu!

      Kusetus etenee näin: asiakas saa rekisteröidyttyään ensimmäisen tunnin aikana viisi robotin lähettämää täkyviestiä. Ne perustuvat etukäteen valmiiksi kirjoitettuihin viestipohjiin. Viestit alkavat toistua jos kirjaudut useammalle sisarsivustolle. Jos asiakas vastaa niihin, työvuorossa oleva tukihenkilö ottaa ohjat käiinsä ja jatkaa keskustelua siitä eteenpäin. Viesti maksaa asiakkaalle 2,5 eurosta ylöspäin. =)

      Tukihenkilöltä on turha kysellä onko hänellä näppinsä pelissä tässä huijauksessa. Hän joko väistelee kysymystä tai ei vastaa siihen ollenkaan tai on esittävinään tietämätöntä. Tämä on testattu lukuisia kertoja.

    • HarmaaTalous

      Taas yksi Panosuhde.com-tyyppinen huijaussivu lisää: bamboodate.com.

      Sivuston naisprofiilista käsin vastaileva työntekijä vaikuttaa olevan sama kuin henkilö, joka vastailee kahta viestiä ylempänä olevilla sivustoilla sekä sivustoilla, jotka on mainittu 29.7.2015 23:43 viestissä. Kieliasu on hyvin tunnistettavissa. =)

      • MieskunnanHäpeä

        Bamboodeitistä ja sen sisarsivustoista käsin vastailee Sampo Syreenin manttelinperijä admin-oikeuksineen. K.o. selkärangaton kuvatus heitti minut monta kertaa ulos kun aloin hiillostaa häntä. =)

        - bamboodate.com
        - naughty-club.com
        - naughty-partners.com
        - eurofriendfinder.com
        - salainensuhde.com


    • semmosia.miehiä.joo

      Sallikaa mun nauraa!
      Enpä tiennyt mokomasta ennenkuin tälle palstalle eksyin.
      Siis onko tämä todellisuutta vai jotain vitsailua? Onko OIKEESTI miehet noin tyhmiä ja hulluja että jonkun p.rseen takia olette valmiit maksamaan itsenne konkkaan?!
      On "se" kumma kapine kun ohjailee koko ruumista, menee aivojenkin ohi ja tukahduttaa maalaisjärjen. Ei ole ihme että maailma on se mikä se on. Ei hyvä tosi.

    • 7678tyyuggky

      Näistä suomalaisia seuralaispalveluista: panokaverit, smsdeitti ja salainensuhde on keskusteltu myös Suomi24-palstalla.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14656866/seuralaispalvelujen-mainokset-treffeissa-uudistune

      Mainitut palvelut perustavat jatkuvasti päivittäin uusia ns. mainosprofiileja Suomi24:n Treffit-palveluun. Nytkin tuoreita mainosprofiileja:
      https://treffit.suomi24.fi/profile/957247
      https://treffit.suomi24.fi/profile/957242
      https://treffit.suomi24.fi/profile/957125
      https://treffit.suomi24.fi/profile/957126

      Kovin nihkeästi ilmiannoista huolimatta ylläpito noita mainosprofiileja Treffeistä poistaa. Viikonloppuna ei ole ylläpito/moderointi Treffit-palvelussa edses paikalla.
      Lieköhän Suomi24/Aller mukana tuossa seurapalvelubusineksessa????

      Treffit-palvelussa olevat mainosprofiilit ja niissä mainitut nikit ovat mainituissa palveluissa petkuttamassa miehiä kirjoittamaan viestejä, eli ovat sielläkin pelkkinä rahastajina.

    • varoittelija

      Naughtybook- ja badults- alkuiset sivut ovat myös samankaltaisia huijaussivustoja. Erikoista oli se, että naisena esiintyvät houkuttelivat itseään mm. suomi24-sivustolla tai iskuri.netissä. Ilmoitukset olivat mm. tyyliin: kaksi rouvaa etsii panoseuraa. Jos ilmoitukseen vastasi, heiltä sai vastauksen ja pyydettiin lukemaan heidän ilmoituksensa huijaussivustolla, jossa heidän kanssaan pystyy juttelemaan ilmeisesti vain maksamalla maksun. Iskuri-sivustolla puolestaan oli muutama täysin käsittämätön ilmoitus, jossa ulkomaalainen nainen oli mukamas yliopiston opettaja ja nyt hän oli saapunut minun kaupunkiini opettamaan. Ilmoituksessa hän etsi seksiseuraa. Kun hänelle vastasi, hän kertoi että hänellä on ilmoitus jollain toisella sivustolla. Sen kautta hänelle voi jutella lisää. Sivusto oli tietysti juuri tällaisella huijaussivustolla. Siellä oli hänen alastonkuviaankin. Joo kuka yliopiston opettaja todellakin tulee Suomeen opettamaan ja samalla etsimään seksiseuraa. Yksinäisiä miehiä jymäytetään todella paljon netissä. Voisipa sinne ilmoitusten joukkoon pistää varoitustekstejä epäilyttävistä ilmoituksista. Älkää vastatko. Älä ainakaan koskaan maksa mistään deittisivusta yhtään mitään.

    • BumpUpTheMessage

      Uppista.

    • TrueEvil

      "Panosuhde.com" is back. Tällä kertaa eri sivustonimellä ja ulkoasulla. Samat profiilit löytyvät täältäkin, kuten mm. legendaarinen Tessa, josta käsin Sampo Syreeni aikoinaan kusetti asiakkaita.

      www.adultlove.club

      • TrueEvil

        Kuvio on selvä. Ei mitään uutta:

        Minä:
        Upee nainen!

        Sivuston feikki:
        moi! kiitoksia :) onkos siellä upea mies?

        Minä:
        On siinä tapauksessa jos sä et ole sivuston tukihenkilö (support staff). :)

        Sivuston feikki:
        voi apua :D Mikä siis? En tietääkseni?

        Minä:
        Hah. En odottanutkaan, että myöntäisit. Kai tästä hommasta sulle jonkinlaista taskurahaa tulee. Pimeänä tietysti. :)

        Sivuston feikki:
        Okei, harmi ettei sua sit kiinnosta seksi : Dtai tutustua ees.


    • Jatko-Jorma

      Mites tuo Adult Fun Club.? Aivan selkeästi yhden tai kahden miehen pyörittämä huijauskulissi? https://adult-fun.club/

      • Jepulis123456789

        Sitä itseään.


    • Markkinattarpeenmukaan

      Ihan oikein tollasille parisuhdekyvyttömille runkkareille.

    • JärkiKäteen

      Esim. flirtticlubilla (huijaussyytösten varalta?) Usein kysytyt kysymykset kerrotaan:
      Muita asioita
      Millaisia ​​profiileja tämä sivu sisältää?
      Tämä sivusto sisältää yhteisiä käyttäjä- ja viihdeprofiileja. Viihdeprofiilit ovat kuvitteellisia profiileja, jotka eivät ole käytettävisä fyysisiin tapaamisiin.

      Eli tunnustavat, että profiilit ovat kuvitteellisia feikkejä. Joten höylätkää vain luottokorttia kuvitteellisten profiilien takia, jotka eivät johda fyysisiin tapaamisiin!

      Kaikki ulkomailta Suomeen rantautuneet seksideittipalstat, joissa on rohkeita kuvia ja tekstiä, ovat samanlaista huijausta. Toisinsanoin keinoaly tekee pfofiilit ja vastailee, jotta vinguttaisit korttia ahkerasti.

      Johan tuon sanoo järkikin, jotta tavallinen oikea ihminen ei laita pillunkuviaan ja härskiä tekstiä noille palstoille. Mutta kiimassa ilmeisesti järki sumenee?

      • LihaaJaVertaOlen

        Asia kerrotaan ehdoissa, mutta kun juttelet sivuston feikin kanssa niin sitä ei myönnetäkään. Ei, vaikka sanoisit että asia todetaan ehdoissa! Ne on laitettu sinne ehtoihin pelkästään lakiteknisistä syistä. Millainen yritys kieltää se olemassaolon (hiljaisuudella tai esittämällä tietämätöntä) kysyttäessä, ihmettelen vaan. =)


    • Tico

      Tuolla oli paljon noita sivuja ja mä nyt taistellu että saisin profiilit niistä pois, mutta eipä oo mahdollista..

    • SuponProfiloija

      Naiset eivät hakeudu pornosaiteille. Pornokokemusten hakeminen on ihan niiden MIESTEN juttu, joilla ei ole mitään sosiaalisia taitoja ja joiden käsitys parisuhteesta tai naisista perustuu vain pornoon. Jos oikeasti tahtoisi tutustua naisii, kannattaa hankkiutua eroon pornosta ja alkaa katsella romanttisia elokuvia. Niistä voi oppia kuinka paljon limaiset pornokokemukset naisia kiinnostavat.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe