INVENTAARIO

Kaikensa antanut

Omistan pienen firman keskeisessä Suomessa. Tilikausi päättyy poikkeuksellisesti toukokuun lopussa. Koska kuunvaihde sattui sinä vuonna viikonlopulle, pyysin konttoristi Eiraa avukseni inventoimaan tarvikevarastoa.
Eira on puoleensa vetävän näköinen 40-sinkkunainen. Hoikka, pitkät raajat , hyvin kimmoisan näköinen takapuoli. Olin usein kuvitellut minkälaista seksiä tuo nainen voisi tarjota. Työnantajana asia oli kuitenkin jäänyt suunsoiton asteelle.

Lauantai-aamupäivällä aloitimme työmme. Tarvikevaraston hyllyjen välissä kyykkiessämme pakostakin takamuksemme koskettivat toisiaan. Jokakerta Eiran takapuolen hipaistessa omaani tunsin sävähdyksen nivusissani.
Hyllyt oli laskettu, enää oli pienen myymälän vuoro. Siinä oli työtä n tunniksi yhdelle. - Minä voin lasekea myymälän niin sinä voit jo alkaa hinnoitella, Eira sanoi tulessamme varastosta myymälään.
-Kuule,tässä on työskennelty jo useampi tunti pelkällä kahvilla ja kekseillä. Mites olisi jos hakisin meille pizzat, kysyin.
-Kyllä passaa, Eira vastasi. Tuo minulle Vegetariono.
-Ok, entäs juoma.
-Perhana , punkkua ja kuivaa. Ei makeeta.
- Saamasi pitää, vastasin ja lähdin ostoksille.

Palattuani näin Eiran lopettaneen myymälässä ja aloittelevan hinnoittelua.
-Neiti Näpsä, nyt pissalle. huikkasi tullessani takaovesta ruokailutilaan.
-Ei kuseta mutta pizza kyllä maistuu.
Ruoikaillessamme juttelimme niitä näitä ja nautiskelimme yllttävän hyvänmakuista punaviiniä. Huomasin Eiran poskien punotuksesta punaviinin alkaneen vaikuttaa. Tarinointimme kääntyi vähitellen ihmissuhteisiin ja viimen seksiin.-En ole saanut, tai ei ole ollut tilaisuutta naiskennella pariin kuukauteen heitti Eira kysyessäni hänen tyydytysasteestaan. -Voi perhana, tuo asia pitäisi hoitaa pois mielenpäältä, vastasin kiusoittelen. - Mikä ettei, milioin ja missä, vastasi nainen kirkkain katsein. -Vaikka heti, tuossa konttorihuoneen sohvalla.
-Sitten aletaan. Hämmästyin todenteolla kun hän avasi paitansa napit, kohotti rintaliivinsä tissien yläpuolelle ja tulli seisomaan eteeni nännien hipoessa huuliani. Hipaisin huulillani terhakoita , jo kovettuneita nännejä ja heteken päästä molemmat käteni hieroivat rintoja. Rinnat olivat yllättävä pienet mutta nännit taas kuin metsämansikat. Eira hieroi rintojaan naamaani ja minä laskin käteni hänen kiinteille pakaroilleen Yhtäkkiä Eira kumartui, avasi vyöni, vetskarini ja kaivoi jo kovettuneen kullin housuistani suuhunsa. Voi taivas mitä suuseksiä sain työntekijältäni. Välillä terska suuhun. Sitten nuoleskelua kuin nauttisi jäätelötötteröä käden hyväillessä pallejani. Välillä taas jäätelötikkua, kielen liukuessa pitkin kyrvänvartta. - Hei nyt riittää, minäkin haluan tehdä sinulle hyvää, kuiskasin. Lopsahtaen kyrpäni luiskahti Eiran suusta hänen noustessaan ylös. Konttorin sohvalle mentäessä olimme molemmat jo alastomina. Painoin Eiran varovasti sohvalle selälleen ja levitin jänen hoikat reitensä erilleen. Voi mikä ihana näky. Hyvin sheivattu, kiimanesteistä kimalteleva pillu levisi eteeni. En ehtinyt napaan suutelemaan kun mieliteki tuon helmeilevän, pimpan kimppuun. Levitin pillunhuulia ja työnsin kieleni märkään pilluun. Nuolin, imin, sormetin ja haroin toisella kädellä hänen rintoja.
- Tule nyt, en kestä enää, sai Eira sanottua huohotuksen lomassa.
-Kohotin kasvoni pillulta ja aloin ohjata mulkkua tuonne nyt jo täysin kiimanestettä valuvaan pilluun. Pilli oli yllättävän tiukka, mutta hitaasti painaen kulli eteni kohden päämäärää. Muutaman hitaan työnnön jaälkeen Eira pyysi rajumpaa tehoa. Nyt en säästellyt jyskytin kuin höyryvasara hokanlantion paukutellessa altapäin takaisin. Voi saatan vittu, nyt tulee orkku, Eira huohotti allani. J todella tuli. Hän raastoi hiuksiani ja tärisi kuin horkkatautinen. Kireä pillu supisteli kyrpääni ympärillä. Annoin naisen rauhoittua muutaman toivin ennenkuin pyysin häntä käymään sohvalle kontalleen. Kiinteiden pakaroiden alapuolella pillu sykähteli orgasmin jälkimainingeissa hänen pyllistyessään eteeni. Nyt aikaillut vaan työnsin kerta painasulla kyrvän juurta myöten tuohon lemmenluolaan. Nain niin kovaa kuin vain voin ja Eira työnteli kimmoisia pakaroitaan takaisi yhtä antaumuksella. Tunsin takapuolen liikkeistä Eiran lähestyvä taas huippua, joten annoin palaa niin paljon kun vartalostani potkua lähti. Saimme lähes yhtäaikaa. Eira lysähti mahalleen ja minulta tuli niin että tuntui kus varpaista olisi kynnet lähteneet. Lepäillessämme kuohunnan jälkeen sohvalla Eira totesi. Huh huh, tulipas kerrakin kunnon viikonloppulisät, näillä pärjää taas ainakin kasikuukautta. Ei muuten pärjännyt.

1

5629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyrpäni kynnet

      Omistan pienen kullin. Eira on puoleensa vetävän näköinen jyskytin. Hämmästyin todenteolla Eiran takapuolen paukutellessa hänen pyllistyessään eteeni. Huh huh. Kiinteiden pakaroiden alapuolella supisteli terska. Hipaisin huulillani naamaani kun hän avasi suunsoiton tyydytysasteestaan. Lopsahtaen Eira luiskahti mahalleen ja tärisi kuin höyryvasara hyllyjen välissä. Rinnat olivat jo kovettuneita mutta nännit taas koskettivat pakostakin toisiaan. Yhtäkkiä sain työntekijältäni mulkkua suuhun ja käteni hieroivat pallejani. Sitten hän kohotti nännit tissien yläpuolelle. Voi saatan vittu, nyt tulee kiimanestettä housuistani, Eira totesi. Eiran varpaista kynnet oli lähteneet kerta painasulla. Kohotin kyrvän juurta ennenkuin lähdin ostoksille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe