Kuinka yleistä douppaaminen?

Pöhhkö

Kuinka yleistä douppaaminen voimannostokisa ukkeleilla?
Mietittyttää vain jos alta 30v jätkä tekee yli 200kg sarjaa penkissä ja kyykkäilee yli 300kg. ...että natuna tuommoset tulokset nuin nuorena?

Vai onko vaan että niitä ei testata kisoihin tai sit ei jää kii koskaan?

13

2171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bodaaja

      Riippuu täysin liitosta. Meillä on SVNL ( Suomen voimannostoliitto) sekä FPO eli.ammattilaisliitto. SVNL:n alaisessa toiminnassa ollaan tarkkoja, ja käyttäjiä ilmenee todella harvoin. Pro liitossa sen sijaan se on arkipäivää. FPO tekee yhteistyötä Wpc ja Gpz liittojen kanssa.

    • pöhhkö

      Eli FPO:ssa doupataan mahdollisesti ?

      • Bodaaja

        Siellä se on huomattavasti yleisempää. Yleisesti FPO mielletään douppisarjaksi ja SVNL natu sarjaksi. Pidän sitä itse hyvänä asiana, koska monet kuurittajat hakeutuvat suoraan sinne kisaamaan. Täten kuurittelijatkin voivat kisata rehdisti, kun monilla muillakin on sielä samat lähtökohdat.


    • kuntoileva_natu

      Jokainen 200 penkkaava käyttää hormooneja ja muita huumeita. Natuna ei kukaan (paitsi joku kerran vuosisadassa synyvä ihmetekejiä) penkaa paljoakaan yli 100 kilon.

      Hormoneja ja muita myrkkyjä käyttävillä on kitustuneet kivekset, siis sellaiset olemattomat rusinat. Muna ei seiso ja koko ajan on hirveä agressio ja pelkotila päällä. Henkisen epävakauden takia sitten "vaingossa" pahoinpidellään vaimot ja lapset sekä saadaan turpaan baarissa.

      • ex.roinari

        Juu itekin lopetin bodyhommat (painoin massakaudella, siis aina, 124 kiloa ja pituutta on 173) koska aina käydessäni baarissa känniset työläiset huutelivat ja vittuilivat minulle. Jos minulla oli kuuri päällä niin lähdin helposti mukaan näihin kähinöihin ja sain kerta toisensa jälkeen turpaani tavallisen näköisiltä miehiltä. Samoja kokemuksia oli muillakin roinaavilla kavereillani, usein maanantaisin oli treeneissä useammallakin roinarilla silmä mustana ja nenä vinossa. Vaimo ja lapset tuli kanssa ajettua hankeen kerran jos toisenkin kun oikein roid rage yltyi.

        Nyt kun olen siirtynyt natuna kuntoilemaan en saa enää turpaani (koska näytän tavalliselta jampalta enkä siksi joudu silmätukuksi niin helposti) ja vaimon ja lastenkin on helpompi olla kun isi ei enää huuda ja hajota kalusteita. Niin ja kyllä se vaimo tykkää siitäkin, että alakertakin taas toimii.


    • mulla3vreeniä

      Onko edes mahollista että alta 30v sälli tekis natuna sarjaa penkis yli 200kilol ja sarjaa 300kg kyykys..maastavetoo 350kilol yköstä..? Tiiä sitten miten asian laita on mutta tuntuu vaa että nuihin tuloksiin tarvis aika paljo reeni vuosia..Ja nuitahan ei monikaan saa natuna koskaan vaikka reenais 30vuotta..? vai oonko ihan väärässä?

      • erit. harv.

        Ehkä yksi sadasta oikein treenaava, syövä ja palautuva pystyy noihin mave ja kyykkytuloksiin naturaalina, yksi tuhannesta yli 200 kilon penkkiin natuna.


    • Vertailija

      On se hyvä että olet sen noin tarkasti laskenut... Mitäs jos keskityttäisiin vaan siihen omaan treenaamiseen ja jätettäis noi vertailut ja jossittelut vähemmälle?

    • veteran9

      IPF on roinaliitto. Tiedän monta junioriakin jotka roinaavat.
      Roinan saa helposti valmentajan kautta. Valmentaja haluaa tietenkin tuloksia. Ei roinaa, ei tuloksia.

      Tulos tai ulos. Raakaa on peli. Testaamista pitäisi tehostaa.

      • naturaali

        vuosi 2014 kärytön voimanostovuosi suomenvoimanostoliitossa.


    • eivanhaaliittoa

      Vähenemään päin se on voimanostossa. Johtuen yleisestä asennemuutoksesta nostajilla. Ei enää kuvitella niin vahvasti että kaikki käyttää. Ja voimanosto (SVNL) alainen on varmaan testatuimpia lajeja koko urheiluskenessä jos lisenssimääriin vertaa. Taisi olla määrällisestikkin jotain kolmanneksi eniten testejä tehty suomessa jos kaikkia lajeja verrataan. Silti sinne aina joku huijarikin saattaa eksyä. Itsestäsi voit olla varma, joten kannattaa keskittyä siihen oman itsensä kehittämiseen luonnollisissa rajoissa ja tsekata mihin se riittää. Jos menestystä tulee niin sehän se vasta hiveleekin mieltä, kun taviskansa ihmettelee että voiko tuommoisia rautoja nostaa ilman hormooniloita. :D Ihmettelee ne sitä joka tapauksessa sen jälkeen kun vaikka yli 150 kg penkistä tai 200kg kyykystä otat. Tsemiä treeneihisi. Keskity siihen omaan etenemiseesi.

    • dirtydeeds

      Eräskin 16-vuotias SVNL / IPF-nostaja on käynyt parin vuoden kuluessa yhteensä viidessä dopingtestissä, eli testaaminen on arkipäivää. Nolla käryä SVNL:ssä 2014 kertonee, että ahkera testaaminen pitää yhä useamman lääkeainerikollisen huijarin pois ainoan virallisen voimanostoliiton kisoista. Testit ovat kuitenkin kovin kisapainotteisia, eli ahkeraa kisaajaa testataan usein. Harjoituskaudelle toivoisi testaamista ja nimenomaan niille, jotka jättävät jostain syystä tiettyjä arvokisoja käymättä "tähdäten.kuntoa" pitkin vuotta yhteen kisaan. Silloin nostajat olisivat siinä päätavoitekisassakin enemmän samalla viivalla riippumatta siitä, harjoitellaanko maan alla vai uskaltaudutaanko läpi vuoden ihan kisoissa käymään.

    • doui

      Ei douppia, rehellistä peliä ja treeniä vain.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe