Lenovon kone?

Lenovo(ko)?

27

3209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asefasee

      Näytönohjain ei ole kovin tehokas pelikäyttöön, jotain pasianssia vois ehkä pelailla :)

    • Lenovo(ko)?

      Onko kyseisessä koneessa kosketusnäyttö, sillä Gigantin asiakaspalvelu väittää niin, mutta teknisissä tiedoissa lukee, että EI kosketusnäyttöä?

      • optiosanktio2

        No siellä sekä myymälässä nyt väitetään mitä sattuu, varsinkin jos huomataan että kysyjä/ostaja ei ole täysin perillä tekniikasta.

        Kannattaa pyytää ostamallesi koneelle mustaa valkoisella mitä se pitää sisällään. Gigantille (kuten nonille muillekkin suurille ketjuille) kootaan tarjouskoneet koneet, sanosko suoraan... aika tarkoitushakuisesti osaksi sellaisista halvoista komponenteista ettei kokonaisuus toimi välttämättä siten kuin se parhaimmillaan pystyisi.

        Tässäkin on i7 prosessoti ja sitten isketään näytönohjaimeksi Graphics 4400 joka löytyy jo kolmen-neljänsadan koneesta. Ohjain sinänsä ihan ok mutta torppaa kokonaisuuden heikompaan kategoriaan mihin se muuten i7 prosessorin omaavana kuuluisi jne....


      • Kosketusnäytöllä ei oikein tee mitään läppäreissä. Se on tablettien ja kännyköiden juttu.


      • ksdjhgjd
        vapunen kirjoitti:

        Kosketusnäytöllä ei oikein tee mitään läppäreissä. Se on tablettien ja kännyköiden juttu.

        Kosketusnäytöllä tekee näytön vain suttuiseksi ja naarmuiseksi. Kielletty lapsilta alle 20 vuotta.
        Mutta jos liike väittää, että koneessa on kosketusnäyttö, pitää se siinä olla.


      • jspjspwww
        vapunen kirjoitti:

        Kosketusnäytöllä ei oikein tee mitään läppäreissä. Se on tablettien ja kännyköiden juttu.

        Tuttavani 63v sanoo, että se on näpprä lisä, jos haluaa surffailla netissäkin. Itse olen mökillä Android tabletissa käyttänyt kosketusnäyttöä, ja olen kyrpiintynyt moniin kirjoitusvirheisiin joita tabletilla tuli. Ostin nyt läppärin, johon olisi kyllä saanut myös kosketusnäytön (tilaamalla ns. tehtaalta) . Joku myi vähän käytettyä saman merkkistä ja mallista läppäriä, josta tämä kosketusnäyttöominaisuus puuttuu. Ostin sen käytetyn, koska hinta oli käytetyssä muuten kohtuupaljon alempi.


    • älä osta!

      Ota myös huomioon, että tuo i7 on tuplaydin prossu ja U (virtaa säästävä) malli. Eli ei se mikään huima ole. Tolla integroidulla ei pelata mitään pelejä, pl. miinaharava/pasianssi.

      Miksi et rakenna konetta osista mITX koteloon? Ei vie tilaa nimeksikään ja pääsisit pelaamaan kunnon näytöltä. 22-24" näytöt maksaa alta 150€.

      Tässä pari valmista pakettia.

      http://www.mikroaitta.fi/index.php?id_product=78250&controller=product

      ja SSD kovalevyllä

      http://www.mikroaitta.fi/index.php?id_product=66413&controller=product

      Nuo pieksee mennen tullen kannettavan. Ero on älytön jo ihan normaali käytössä. 6-ydin prossu ja ssd kovo, voi veljet!

      • lisäys..

        Jos on pakko saada kannettava, niin ota i5 prossulla ja erillisellä näytönohjaimella. Seuraa tarjouksia. Lue murobbs kannettava tietokone tarjous ketjua. cdon.com:issa yleensä kovia tarjouksia, menevät päivässä yleensä eli silmät auki.


      • Laatua halvalla.
        lisäys.. kirjoitti:

        Jos on pakko saada kannettava, niin ota i5 prossulla ja erillisellä näytönohjaimella. Seuraa tarjouksia. Lue murobbs kannettava tietokone tarjous ketjua. cdon.com:issa yleensä kovia tarjouksia, menevät päivässä yleensä eli silmät auki.

        Lenovo Amd prossulla ja kahdella näytönohjainpiirillä on tehokkaampi ja sillä voi pelatakin, eikä maksa kuin 400€.


    • ex-lenovo

      lenovo on kiinalainen paska. Oma 800€ koneen runko murenee käsiin ja kone on puolentoista vuoden vanhana käyttökelvoton. 3 vuoden takuulla ei ole merkitystä koska takuu ei käytännössä toimi. Takuuhuolto on ulkoistettu ulkomaille asti. Kuluttajariitalautakunnassa noin kahden vuoden jono.

      • acerflop

        Kerroppa sitten se merkki niin googletan vastaavia tapauksia.
        Aceria ei kannata ainakaan ostaa jos Lenovokin murenee käsittelyssäsi.


      • LLLenovooo

        Kaikki koneet on nykyään tehty Kiinassa tai muualla kaukoidässä.
        Lenovolla parhaimmat, kestävimmät läppärit ovat Thinkpadeja, siis esim. Thinkpad T-580 tai T-480, mutta ovat myös kalliimpia. Ne on tehty yritysten käyuttöön. Jos tyyppimallin perässä on lisäksi S-kirjain, on se myös ohuempaan koteloon tungettu ja kalliimpi. Näin sanoi Lenovoista tietävä myyjä. Lenovo on IBM:n läppärin jatkaja, kiinalaiset ostivat IBM:n läppärituotannon. Luultavasti laadunvalvonta pelaa hyvin. Kuluttajamallit ovat halvempia ja ehkä niissä on vikoja enemmän, halvempia osia.


    • ex-lenovo

      Kannattaa googlailla ja youtubetella harkinnassa olevaa konetta vaikka sanan "broken" kanssa. Lenovosta löytyy tuhansittain vittuuntuneita käyttäjäkokemuksia. liitännöillä ja teknisillä arvoilla ei ole mitään merkitystä jos itse kone ei kestä. Yksi ammattikorjaa varoitteli jopa helvetin kalliin Macbook pron kestävyydestä.

      • Grosshaupterin

        Mikähän sinun mielestäsi on sitte kestävä kone. Minulla on nimittäin kotona 2 MacBook pro:ta toinne 3 v ja toinen 9 v vanha ja toimivat edelleen moitteetta.

        Valitisisin edelleen Macin, jos käyttis olisi enemmän kuin Tiikeri eikä Yosemite. Eriten ottaa päähän IPhoton meno systemaattisesti huonompaan suuntaan. Kuvien halintaa on nykyään todella hankalaa. Ja iTunes haluaa pistää kaiken musiikin tiettyyn kirjastoon se ei osaa tehdä linkkiä.

        Tästä syystä ja Macin luottokorttipolitiikan syystä, se on tiedettävä käyttäjän luottokortin numero, en halua enää käyttää Macciä vaan vaihtoehdot on Ubuntu tai Windows.


    • fdsafdsa

      Mikä tahansa i-sarjan Intel riittää nettikäyttöön, samoin esimerkiksi AMD:n 6 ja 8 sarjat (kunhan välttelee AMD E1 ja E2 malleja)

      Mikä on kevyttä pelaamista? Vähäinen pelaaminen vaatii aivan yhtä paljon tehoa kuin runsas pelaaminen. Jos taas kyse on nettiselaimella pelattavista peleistä, mikä tahansa netin selaamiseen tarkoitettu kone riittänee.

      Kiiltävä pinta näytössä (joiden levinneisyydestä saamme "kiittää" Appleä) on tarkoitettu peittämään takana olevan näyttöpanelin heikkoa kuvanlaatua. Mattapintaiset näytöt ovat parempia => vähemmän heijastuksia, eikä yritä peitellä mitään.

      Koska läppärit ovat aina hitaampia kuin pöytäkoneet, kannattaa harkita mallia jossa on SSD-levy, koska se tarjoaa perinteistä mekaanista levyä paremman keston ja suorituskyvyn.

      Jos laatua haluaa, niin: http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=66_601&products_id=122007

      Tosin jos pelaat jotain muuta kuin selainpelejä, kannattaa vakavasti miettiä pöytäkonetta.

      Ote gigantin läppärin tiedoista: "Näyttö. 15.6" LED-taustavalaistu näyttö, jossa terävä ja kirkas HD 1366 x 768 -resoluutio." Tuo on hyvin tyypillinen edullisen/halvan läppärin resoluutio. Käytännössä tuo vastaa kutakuinkin sitä, mitä 15" putkimonitoreissa oli 90-luvulla... eli kun avaat vaikka iltalehden, ruudulle mahtuu suunnilleen yläosan mainos ja aina saa olla skrollaamassa sivua.

      Tässä pari esimerkkikuvaa resoluution vaikutuksesta: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ab/Resolution_chart.svg/700px-Resolution_chart.svg.png

      http://media.bestofmicro.com/U/P/331585/original/desktoprescompare_500px.png

      http://www.logicalincrements.com/peripherals/images/screen/resolution.png

      • fdsafdsa

        "VGA (D-Sub) -liitäntä ulkoiselle näytölle."

        Jos läppärissä ei ole HDMI-liitintä (että saisi kiinni esimerkiksi telkkariin tai ulkoiseen näyttöön), niin pidän tätä kyllä aikamoisena heikkoutena. Analoginen VGA on kuvanlaadultaan aika heikko vaihtoehto.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      yllä on jännä kommentti

      lenovo on kiinalainen pasha
      ei kiinassa ole pashoja ne on muslimeita
      ottomaanien valtakunnassa eli siis vanhassa Turkissa

      Lenovon entinen nimi on IBM
      Lenovo on maailman suurin

      OSTA ILMAN MUUTA I7 jos on edullinen viidensadan pinnassa
      itselläni on i7 ja vääntää kaiken halvimmalla taloyhtiöliittymällä vitonen kuussa


      http://www.lenovo.com/us/en/

      http://www.gartner.com/newsroom/id/2960125
      Lenovo held onto its position as the worldwide leader in PC shipments in the fourth quarter of 2014, with 19.4 percent of the market (see Table 1).

    • yäk

      Lenovo...............alle vuoden kone..........ollut nyt takuukorjauksessa yli kolme viikkoa.....
      ei mitään ole kuulunut...ostettu citymarketista..........eivät ota kantaa....älkää ostako
      CM Lenovo

      • lenovo100s

        Joo, ihan sama juttu. Kone hajosi alle kuukaudessa ja on nyt ollut jo yli kuukauden takuuhuollossa. Ei kauhean hyvää mainosta merkille.


    • kjh321gfdsa

      Osta MSI kerralla niin ei tarvii heti vaihtaa!
      mutta
      pelaamista varten ainakin 12 tai 16 gb RAM muistia niin pääset alkuun.
      https://www.msi.com

    • no-itse-ostin

      Joo eli itse ostin Citymarketista Lenovo merkkisen kannettavan, pari vuotta sitten. Ei mitään vikaa edelleenkään ja nyt pyörii Windows 10 samassa koneessa. Sieltä suositeltiin nimen omaan tätä kannettavaa oli vielä asiantuntija paikalla, joka tiesi näistä laitteista.

    • 2104

      Kyllähän Lenovo on laadukkasti tehty kone verrattuna esim. Hp:n viritelmiin.

    • lennu-ja-hoopee

      Muistetaan myös, että halpiskoneet ovat halpiskoneita - merkistä riippumatta. Onhan se kurjaa, että 400 eurolla ei saa yli 1000 euron konetta, mutta niin se vaan on.

      Lenovon Thinkpadit ja HP:n Elitebookit ovat hyviä yritysläppäreitä. Molemmilla merkeillä on myös monen tasoisia koneita kuluttajamarkkinoille.

    • kehnoOn

      Muusta en tiedä mutta mun Lenovossa on ainakin todella huono kamera, kuva on niin surkea ettei sillä kyllä videopuheluita ilkeä lähetellä.

    • Viiru

      Voiko lenovo 120S:ään liittää tulostimen ja skannerin?

      • 33535353

        Jos tulostin on LAN verkossa. Voi verkko tulostimena käyttää helposti. Eli kyllä jos tulostin sisältää mahdollisuuden yhdistää verkkoon ja siihen voi yhdistää.

        Wifi vastaanotin tai ethernet.
        (Voi USB:llä ehkä yhdistää, en ole varma.)
        (En ole expertti tulostin asioissa. Katso liitin ja sen ominaisuudet.)


    • muuta-en-tiedä

      Lenovo on laadukkaista osista tehty, nyt Fujitsu on myös liittynyt siihen. Lenovo myy hyvin tällä hetkellä. Itsellä myös pelittää hyvin, hyvät ominaisuudet. Kaikissa ei kuulemma ole 🙂

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe