Haluan kostaa entiselle ihastukselleni!

Empty heart

Oon siis 14v tyttö, joka OLI ihastunut 40v naiseen. Kun tapasimme ensimmäisen kerran hän suorastaan hakeutui mun seuraan. Hän hymyili ja oli mulle yliystävällinen. Olimme myös yhdessä vaiheessa facessa kavereita, mutta mä poistin hänet listalta. Syy oli yksinkertainen: Se ämmä leikki vaan tunteillani, koska se oli sen mielestä oikein hauskaa. Se ämmä oli aluksi liian ystävällinen, mut sit pikku hiljaa siitä paljastu täys sika. Se pikku hiljaa paljasti todellisen luontonsa. Se rupes ilkeeks, se haukku mua yms. Se mm. sano et se ei oo koskaan vihannu ketään yhtä paljon ku mua. Mä vastasin siihen samalla mitalla takaisin, eli lähdin muualle, ja poistin hänet kaverilistaltani. Mutta en ole vieläkään päässyt hänestä yli. Joten kysymys kuuluu: miten kostan sille ämmälle? Haluan että hän kärsii mahdollisimman paljon.

16

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teppo..moi

      trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein trolli trollimpi trollein

      • Empty heart

        Ei, en ole trolli. Jos ei ole järkevää sanottavaa, niin älä kommentoi ollenkaan.


    • Sannnnnnni

      Ok, no mennään sillä oletuksella ettet ole. Mikä sitten on ongelma?
      Jos 40 nainen on teinistä romanttisesti kiinnostunut niin se on poliisijuttu, ei Suomi24 juttu.
      Jos 40 tyyppi, nainen tai mies, ihan vain kettuilee teineille niin se on säälittävää ja kertoo ongelmista.
      Puhu vaikka nettipoliisi Fobballe.

      • Empty heart

        En oikein haluais poliisia mukaan kuvioihin. Olen tässä nyt miettinyt sen maineen pilaamista. Mainehan sioille on tärkein. Se hyvä maine, jolla saa toisia luulemaan itseään hyväksi. Joten miten saisin sen maineen romutettua ilman poliisin apua? Mulla on vielä ne viestit tallessa.. Mietin olisiko niistä jotain hyötyä?


      • Tossa kohtaa kannatta miettiä myös sitä, että kyseinen henkilö on syyllistynyt
        vakavaan rikokseen, ja sitä että sinä et mahdollisesti/ todennäköisesti ole ainut
        rikoksen uhri, joten jo muiden kannalta kehottaisin puhumaan aluksi jollekkin aikuiselle.
        Tai ottamaan vaikka anonyymisti tyhteyttä vaikka:

        http://www.mll.fi/nuortennetti/info/lasten_ja_nuorten_puhelin_ja_net/

        Mutta suosittelisin etenemään: Koulukuraattori>kouluterveydenhoitaja>Poliisi.

        Toivon todella että tämä olis trolli, mutta kaiken varalta. Voimia ja hyvää jatkoa.


      • urpo_122
        Anon_30 kirjoitti:

        Tossa kohtaa kannatta miettiä myös sitä, että kyseinen henkilö on syyllistynyt
        vakavaan rikokseen, ja sitä että sinä et mahdollisesti/ todennäköisesti ole ainut
        rikoksen uhri, joten jo muiden kannalta kehottaisin puhumaan aluksi jollekkin aikuiselle.
        Tai ottamaan vaikka anonyymisti tyhteyttä vaikka:

        http://www.mll.fi/nuortennetti/info/lasten_ja_nuorten_puhelin_ja_net/

        Mutta suosittelisin etenemään: Koulukuraattori>kouluterveydenhoitaja>Poliisi.

        Toivon todella että tämä olis trolli, mutta kaiken varalta. Voimia ja hyvää jatkoa.

        totaa.. mihinköhän ihmeen rikokseen?


    • ,,,,,

      jos 40v on sairas ?

    • PedoedoPedoPedoPedoPedo

      MItä vikaa?? Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,Pedo,

    • Javieläkostaisit

      Kuules nyt tyttö! Jos totta, niin ehkä nainen oli sulle hyvin ystävällinen, koska ajatteli sulla olevan ehkä vaikeaa. Halusi auttaa, mutta huomasikin, että sä haluat muuta. Silloin nainen hermostui ja alkoi pitää sua kiusankappaleena. Sä tietysti vedit herneet nenään.

    • eikannata

      Miettiessä kostoo, aattelee et sitten tulee parempi olo, mut ei tuu. Myöhemmin taas se, jos on kostanu saattaa ruveta vaivaan ja usein rupeekin. Oikeestaan ei kannata tehä mitään. Aikaa myöten se kostonhalu tuntuu yhä etäsemmält ja hassummalt. Se niiku menee ohi, vaik saattas kestää vuosiaki.

    • VastuuAikuisella

      Miksi et halua kertoa poliiseille? Siksikö, ettet halua sotkea muita elämäsi kuvioita tähän? Vai tuntuvatkohan omat herkät ja kauniit ihastumisen tunteesi sinusta vielä niin aroille, ettet tahdo tuoda niitä retosteltavaksi kylmään poliisimaailmaan?

      Oli miten oli, minusta nelikymppiseltä naiselta saa odottaa jo kypsää käytöstä, ettei tämä ala haukkumaan teinityttöä! Vaikket tahtoisi puhua poliiseille omista tunteistasi, niin voisitko kertoa heille, miten ikävästi olet tullut kohdelluksi, ja kysyä mitä oikeuksia sinulla on tällaisessa tilanteessa puoliesi pitämiseen?

      Minusta tekisit oikein, kun kertoisit tapahtuneesta viranomaiselle, tai vaikka edes terveydenhoitajalle tms, joka voisi auttaa sinua viemään asiaa eteenpäin. Juuri sillä tavalla saisit kostosi, mutta myös apua sinulle itsellesi. Jokin syyhän siihenkin on, että ihastuit tuon ikäiseen ihmiseen? Kenties rakkauden ja huolenpidon kaipuu?

    • Huolehdi-itsestäsi

      Olet alaikäinen. Jos aikuinen tekee jotain laitonta velvollisuutesi on ilmiantaa hänet, ettei rikoksentekijä harjoita samaa muita kohtaan. Muuten olet kuin "varastetun tavaran piilottaja".
      Mietin myös etsitkö äiti-hahmoa elämääsi? Jokainen tarvitsee ymmärtävän, hellän äidin.
      Tuo 40:nen vaikutti ihan minun äidiltäni. Ensin hyvä kuin karhu-emo ja sitten häätää pois ilkeillen...Mitä sinä lapsi-kulta elämääsi kostoihin haaskaat?! Kosto voi kääntyä oman pääsi ylle. Jos pilaat hänen maineensa, luuletko aikuisen neuvottomana istuvan, itkien...
      Se eukko tietää, miten satuttaa sinua paljon pahemmin. Jos joku sinua satuttaa,
      yritä olla itsellesi sitäkin kiltimpi, äläkä tee asiaa pahemmaksi. Ihastuksesi ovat vielä edessäsi...

    • pilluko

      Oliko kyseessä jotain yhdyntää yms tms??

    • Odottele tuo sakkolihan aika ohi ja ota sit yhteyttä uudelleen. Ei kukaan järkevä ryhdy sakkolihaan. Miehet on tietty erikseen.

    • toiveparemmasta

      Kuulehan nuori neito , sinun kannattaa kertoa asiasta jollekin aikuiselle , vaikka koulun terveydenhoitajalle tai jollekin luotettavalle ihmiselle , että saat aikuisen näkökulman ja avun itsellesi. Tämän naisen puheet vaikuttavat lapsellisilta ja kypsymättömiltä..Selvitä asia , oman itsesi takia , ettei se jää sinulle painolastiksi...mutta jätä mietteet kostamisesta , se on lapsellista ja typerää..Opettele hyväksymään ja kunnioittamaan itseäsi , anna ajan kulua , käy koulu hyvin ja ponnistele elämässä eteenpäin , kyllä se oikea rakkaus sieltä eteesi joskus tulee.Ala harrastamaan jotain mukavaa , jollei ole rahaa , niin käy vaikka lenkillä ja nauti luonnon kauneudesta .Elämässä on paljon kaunista.

    • mummelii

      Se mm. sano et se ei oo koskaan vihannu ketään yhtä paljon ku mua. Mä vastasin siihen samalla mitalla takaisin, ELI LÄHDIN MUUALLE, ja poistin hänet kaverilistaltani.

      Minne ja miten 14 v. lähtee muualle. Eiköhän se koti ja koulu pidä aloillaan? Feispuukista kaverin voi poistaa.
      Epäilen trolliksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe