Sipoonsuomenkielinensaunakerho

sipposeppo

Onko kukaan kuullut tästä kerhosta? Kuulin jotain että sillä olisi vaikutusta kunnan päätöksentekoon ja yhteyksiä vapaamuurareihin?

21

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuppoUno

      Miksi metro meni länteen eikä itään... SSSK oli tässäkin päätöksessä mukana - nimet julki PRKL!

    • SibboSipoo

      Siellä saunassa rakastellaan miesten kesken

    • PikaJuna

      SuppoUno- kyllä se metro on meidän kesken jo sovittu. Se koukkaa Keravan kautta. Odotellaan vaan Keravan päättäjien hyväksyntää. Rahat on on jo siirretty Bahaman tileille.

    • KarppiPerttinen

      Nämä SSSK ”kerhon” jäsenten Lonkerot yltävät kunnassa kuulemma joka paikkaan. Ei ilmeisesti sattumaa sekään, että totuus Lemminkäisen temppelistä hautautui sadeveden mukana sedimenttiin. Tai, että Matti Nykänen keikkailee Keisarissa vähintään 3 krt vuodessa.

      • Totuustuleevieläesille

        Lemminkäisen temppeli oli vain harhautus että saataisiin salattua sen luolan oikea käyttötarkoitus. "kerho" taisi olla siellä jo ennen Ior Bockia. Kummasti sekin kaivaminen loppui, ei ole uutisissakaan ollut enää mitään siitä.


    • SweaMamma

      Huhupuheiden mukaan kaikki jäsenet ovat vanhoja Sipoolaisia jääriä joiden juuret syvällä Sipoon savimaassa - periaatteesta vastustavat kaikkea kehitystä! Ovat mm. käyneet istuttamassa liito-oravia keski-eurooppalaisen marketin tontille! Minä kun niin pidän heidän makkaroista ja Keravalle saakka ajettava - samperi kun vihaksi pistää!

    • SariKalmelainen

      Minä olen kuullut, että alunperin tämän ”kerhon” kehitti kunnalla töissä ollut liikuntapaikkojen hoitaja joskus 90-luvulla. Hänellä oli tapana syysiltaisin soudella Savijärvellä kumiveneellä, kiuaskivet repussaan. Sittemmin hän yritti kumota kaksikielisyyden Sipoossa ja demilitarisoida Pohjois-Paippisen.

      • SipooUnited

        Pohjois-paippisen voisi myydä kiinalaisille kaatopaikaksi. Eihän siellä ole mitään järkevää ja eihän niiden puhettakaan ymmärrä.


    • YlpeäEspoolainen

      Minkä takia jos te Sipoolaiset ootte joskus tullu puusta alas, ni piti kiivetä sinne takas????

      • AnjaPurjo

        Mene sinä espoolainen takaisin olariin nauttimaan epäonnistuneesta kaupunkisuunnittelusta, tämä ryhmä on Sipoolaisille!


    • Ringa_Hopo

      Toivottavasti kukaan siitä porukasta ei ole päättäjänä. Mieheni kaveri on kerhossa mukana. Eivät edes sauno kunnolla. Poreissa istuvat ja juovat pienpanimoiden oluita.

    • Minäpäs_kerron

      Minä taas olen kuullut että Myyraksessa oli puhuttu että vastaanottoapulainen oli kertonut että eläinlääkärille oli tuotu niitten bileistä lammas jota oli grillattu tukankihartimilla.

      • Pentti_Hirvonen_Hinthaar

        Nämä SSSK:n jäsenethän grillaavat menoisaaan aina kokonaista lehmää vartaassa ja tanssivat sen ympärillä kumisaappaat jalassa. ALASTI. Olutta ne penteleet osaavat ottaa...


    • Köpä69

      Kuulin joitain vuosia sitten eräältä valtion virkamieheltä että Helsingin tekemässä Sipoon alueryöstössä oli mukana pienen sipoolaisen salaseuran vaikutusvaltaisia jäseniä. Jollain tavalla hyötyivät siitä tai siinä oli jokin pidemmälle tähtäävä suunnitelma, mutta tämä ei halunnut kertoa enempää vaan hiljeni täysin. Asiasta jäi outo tunne vaivaamaan mieltä.

      • SaunaSebbo

        Työkaverini pikkuserkun naapuri tiesi kertoa, että tämä porukka kokoontuu kerran vuodessa myös Helsingissä. Muuta ei suostunut kertomaan.


      • Naapurivalvoo

        Ei taida enää Sipoon pienet piirit riittää tai paljastumisuhan takia ovat koittaneet Sipoossa pitää pienempää profiilia viime vuodet. Mitähän kaikkea löytyis, jos sais kaikki niiden jutut selville. Mistähän ne öky-autotkin on pihoille ilmestyneet?


    • Rullasuksija

      Muuan hiljainen hiihtäjä joskus 2000-luvun alussa Storörenin jäillä ohimennen kirosi jostain pitkään jatkuneesta kaunasta RKP:n kanssa ja puhui ovelasta juonesta sen pulauttamiseksi pihalle vallankahvasta.

      • Stalkkis

        Kuulin huhuja, että ensi viikonloppuna olisi Helsingissä jonkinlaiset illanistujaiset? Onko kellään tiedossa missä niitä vietetään, olisin menossa stalkkaamaan 📸


      • CaptainEsbo

        Vietimme perheeni kanssa kesällä viikonloppua Sipoon saaristossa. Aluksi oli oikein mukavaa istua veneemme terassilla, mutta yhtäkkiä Marino Swingit, (vai mitä ne saatanan pärisijät ylitehokkailla moottoreilla olivatkaan), pilasivat perheemme illan. Olimme juuri asettumassa rapujen syöntiin, kun Marinot ajoivat ohitsemme, jättäen melkoiset aallot jälkeensä, jolloin snapsitarjotin tippui veneeni tiikkilattialle. Tämä pilasi iltamme, koska en ollut varautunut varapullolla.


      • Lombo_like_del_mondo
        Stalkkis kirjoitti:

        Kuulin huhuja, että ensi viikonloppuna olisi Helsingissä jonkinlaiset illanistujaiset? Onko kellään tiedossa missä niitä vietetään, olisin menossa stalkkaamaan 📸

        Pikkuvinkki vaan ettei ne ainakaan Kalliossa olé. Ehkä Sipoolaiseen tapaan jossain meren rannalla...


    • 29.9.2018

      29.9.2018

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1398
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      26
      1137
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1033
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe