USA:n aggressio rajumpaa kuin Natsi-Saksan

Verta ja Suolia

ja oikeastaan ainoa oleellinen ero on siinä, että Natsi-Saksalla ei ollut globaaleja orginsaatioita legitimoimassa tätä terroria kuten USA:lla on (NATO, World Bank, YK, OECD ...)

Niinpä Irakin teurastaminen ei johtanut tai Vietnamin massamurhat eivät johtaneet Nurnbergin oikeudenkäyntiin jossa Kennedy, Johnson, Bush ja Obama olisi saaneet hirttotuomion. USA:n aggression vastustajat sen sijaan leimataan rikollisiksi. Vähän sama kuin jos Ranskan vastarintaliike, Jugoslavian ja Norjan partisaanit olisi julistettu terroristeiksi ja Belgia roistovaltioksi kun uskalsi vastustaa Natsi-Saksaa.

154

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seis siionatsismille

      USA:n taloudellisen vallan kahvassa ovat judaistit jotka määrävät USA:n ulkopoliittisen suunnan. Israel on ainoa valtio maailmassa jolla on oikeus osallistua USA:n kongressiin koska Israelin ja USA:n kaksoiskansalaisuus oikeuttaa myös israelilaiset USA:n poliittiseen päätöksen tekoon.

      Natsismi on kuollut tai se on jalostunut siionatsimiksi. Vainotuista on tullut vainoajia jotka ovat ottaneet oppinsa vanhoilta kiusaajiltaan!

      • Saas nähä mite käy

        Konkurssiin menee varmaan aika pian, käsittämättömät suuret universaaliset velat eikä pätäkkää tai muutakaan maksaa, kiina jos sulkee raha hanat ni se oli sitä myöten stoppi. käy varmaan samalla lailla ku neuvostoliitolle ja hajoaa osiin ku kaikki pätäkät menee sotakoneistoon


      • Vedä huulesi vinoon

        Saksan ashke-natsi kasaarijuutalaiset tosiaan jalostivat liikkeensä illumiNatZionismiksi. Vainoajat ovat yhä samat vainoajat. Juutalaisvetoinen Usa on ottanut operatiiviseen käyttöönsä ulkoistetun esinahkansa Naton (Belgradin mattopommitukset, Libya 26000 pommituslentoa), joka taas on vastine SS-joukoille.


      • että silleen

        Natsi-Saksa kylläkin yritti murtautua ulos Yhdysvaltojen (sitä hallitsevan juutalaiseliitin) tyranniasta. Mutta muuten ihan tervettä USA kritiikkiä, joskin vertaus Natsi-Saksaan on typerä. Natsi-Saksa on täydellinen esimerkki siitä, miten käy kun yrittää murtautua ulos tästä länsimaisesta piilotyranniasta.


      • niiihkööö
        Saas nähä mite käy kirjoitti:

        Konkurssiin menee varmaan aika pian, käsittämättömät suuret universaaliset velat eikä pätäkkää tai muutakaan maksaa, kiina jos sulkee raha hanat ni se oli sitä myöten stoppi. käy varmaan samalla lailla ku neuvostoliitolle ja hajoaa osiin ku kaikki pätäkät menee sotakoneistoon

        Mistä se Kiina saa sitten sitä teknologiaa ja kulutustavaroita, kiinalainen mongoloidi tomppeli kun ei osaa edes kasata sitä puhelinta sähläämättä.


      • miten ovat

        Juutalaisilla ei siis ole sinun mielisairaan sekopään mielestä oikeutta puolustautua ryssän hampaisiin asti aseistamia vaippapäitä vastaan. Jokaisen Sukhoin jonka pistävät paskaksi stingereillä sietäisi saada laajemmaltikin ylistystä.


      • Suomen Sviatoslav
        Vedä huulesi vinoon kirjoitti:

        Saksan ashke-natsi kasaarijuutalaiset tosiaan jalostivat liikkeensä illumiNatZionismiksi. Vainoajat ovat yhä samat vainoajat. Juutalaisvetoinen Usa on ottanut operatiiviseen käyttöönsä ulkoistetun esinahkansa Naton (Belgradin mattopommitukset, Libya 26000 pommituslentoa), joka taas on vastine SS-joukoille.

        Tässä piileekin vaara, että kasaarijuutalaiset sekoitetaan oikeisiin juutalaisiin jotka ovat rauhallista väkeä.

        "9. Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga"

        Nämä kasaarijuutalaiset ovat tuo saatanan synagooga.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.2.html

        Ja eräs symboli: http://blog.timesunion.com/rebdeb/files/2011/10/The-Bull-of-Baal.jpg

        Juurikin nämä kasaarijuutalaiset olivat Abraham Lincolnin murhan takana, koska Lincoln ei suostunut käymään ottamaan sotalainaa sisällissodassa näiltä kasaaripankkiireilta, samoin Lincolnin tukija Tsaari Aleksanteri II murhattiin samasta syystä, ei suostunut ottamaan lainaa Cityn pankkiireilta.

        Mielenkiintoinen episodi Aleksanteri II:n ja Abraham Lincolnin ystävyydestä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kalevala_(korvetti)#Yhdysvaltain_sis.C3.A4llissota

        Murhattujen Romanovien muistolle: https://www.youtube.com/watch?v=-UCjS5wfG60


      • Venäjän juutalaiset ja suurin osa koko maailman juutalaisista eivät polveudu Palestiinan juutalaisista vaan mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen noin vuonna 740 jkr. Ilman kasaarikansan kääntymistä juutalaisuuteen nykyisin tuskin olisi minkäänlaista juutalaisuutta tai ainakin juutalaisten määrä olisi kovin vähäinen. Tämän tosiasian juutalaisten historiasta myöntävät myös juutalaisten omat teokset.

        Otavan suuri ensyklopedia vuodelta 1982 on niitä harvoja suomenkielisiä tietosanakirjoja, jotka uskaltavat vihjaista kasaareihin Venäjän juutalaisten esi-isinä: "kasaarit, turkk. kansa, jonka luomaan suurvaltaan keskiajan alkupuolella kuului suuri osa et. ja it. Venäjää. Kasaarien valta oli mahtavimmillaan 700-luvulta alkaen. Eräiden käsitysten mukaan suuri osa ns. itäjuutalaisista polveutuu kasaareista."

        Kasaarien yllättävää häviämistä historian lehdiltä kuvaa Benjamin Freedman (itsekin kasaarien jälkeläinen) kirjassaan "The Truth about Khazars" (New York, 1954) seuraavasti:
        "Vuonna 1948 luennoin Pentagonissa Washingtonissa suurelle joukolle korkeita USA:n upseereita, jotka pääosin kuuluivat sotilastiedustelun G 2 osastoon, räjähdysherkästä geopoliittisesta tilanteesta Itä-Euroopassa ja Lähi-idässä. Silloin kuten nytkin tämä alue oli potentiaalinen uhka maailmanrauhalle ja tämän kansan (amerikkalaisten, suom. huom.) turvallisuudelle. Selitin heille täydellisesti kasaarien sekä kasaarien kuningaskunnan alkuperän... Puheeseeni reagoi eräs hyvin valpas everstiluutnantti, joka kertoi olevansa yhden USA:n suurimman ja tieteellisesti arvostetuimman korkeakoulun hirstorian osaston rehtori. Hän oli opettanut historiaa 16 vuotta. Hänet oli juuri kutsuttu Washingtoniin sotilastehtäviin. Hämmästyksekseni hän kertoi, ettei hän ollut koko historianopettajan uransa aikana kuullut sanaa 'kasaari', ja kuuli sen nyt ensimmäisen kerran.

        Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa. Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

        Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille. Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen. Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa. Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan, lähinnä Unkariin ja Espanjaan. Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

        Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashkenasim) polveutuvan kasaareista.
        Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen, eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi. Kasaarien uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin vuonna 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja kutsui maahan edustajia kolmesta sen ajan pääuskonnosta eli islamista, kristinuskosta ja talmudismista, jota viimeksi mainittua on myöhemmin alettu kutsua juutalaisuudeksi.

        Vallanhimoinen kunigas Bulan mieltyi talmudismiin, jonka harjoittajat saisivat hänen tulkintansa mukaan Messiaan tullessa haltuunsa kaikkien kansojen rikkaudet ja kaikki kansat orjikseen. Talmudismista tehtiin kasaarivaltakunnan virallinen uskonto. Babyloniasta kutsuttiin rabbiineja, jotka perustivat kouluja Talmud-opetusta varten. Koko kasaarikansa mukaan luettuna jäännökset kasaareihin sulautuneista kansoista käännytettiin nopeasti talmudismiin, ja fallos-kultti kiellettiin.

        Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja P


      • kissamies57 kirjoitti:

        Venäjän juutalaiset ja suurin osa koko maailman juutalaisista eivät polveudu Palestiinan juutalaisista vaan mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen noin vuonna 740 jkr. Ilman kasaarikansan kääntymistä juutalaisuuteen nykyisin tuskin olisi minkäänlaista juutalaisuutta tai ainakin juutalaisten määrä olisi kovin vähäinen. Tämän tosiasian juutalaisten historiasta myöntävät myös juutalaisten omat teokset.

        Otavan suuri ensyklopedia vuodelta 1982 on niitä harvoja suomenkielisiä tietosanakirjoja, jotka uskaltavat vihjaista kasaareihin Venäjän juutalaisten esi-isinä: "kasaarit, turkk. kansa, jonka luomaan suurvaltaan keskiajan alkupuolella kuului suuri osa et. ja it. Venäjää. Kasaarien valta oli mahtavimmillaan 700-luvulta alkaen. Eräiden käsitysten mukaan suuri osa ns. itäjuutalaisista polveutuu kasaareista."

        Kasaarien yllättävää häviämistä historian lehdiltä kuvaa Benjamin Freedman (itsekin kasaarien jälkeläinen) kirjassaan "The Truth about Khazars" (New York, 1954) seuraavasti:
        "Vuonna 1948 luennoin Pentagonissa Washingtonissa suurelle joukolle korkeita USA:n upseereita, jotka pääosin kuuluivat sotilastiedustelun G 2 osastoon, räjähdysherkästä geopoliittisesta tilanteesta Itä-Euroopassa ja Lähi-idässä. Silloin kuten nytkin tämä alue oli potentiaalinen uhka maailmanrauhalle ja tämän kansan (amerikkalaisten, suom. huom.) turvallisuudelle. Selitin heille täydellisesti kasaarien sekä kasaarien kuningaskunnan alkuperän... Puheeseeni reagoi eräs hyvin valpas everstiluutnantti, joka kertoi olevansa yhden USA:n suurimman ja tieteellisesti arvostetuimman korkeakoulun hirstorian osaston rehtori. Hän oli opettanut historiaa 16 vuotta. Hänet oli juuri kutsuttu Washingtoniin sotilastehtäviin. Hämmästyksekseni hän kertoi, ettei hän ollut koko historianopettajan uransa aikana kuullut sanaa 'kasaari', ja kuuli sen nyt ensimmäisen kerran.

        Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa. Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

        Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille. Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen. Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa. Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan, lähinnä Unkariin ja Espanjaan. Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

        Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashkenasim) polveutuvan kasaareista.
        Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen, eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi. Kasaarien uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin vuonna 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja kutsui maahan edustajia kolmesta sen ajan pääuskonnosta eli islamista, kristinuskosta ja talmudismista, jota viimeksi mainittua on myöhemmin alettu kutsua juutalaisuudeksi.

        Vallanhimoinen kunigas Bulan mieltyi talmudismiin, jonka harjoittajat saisivat hänen tulkintansa mukaan Messiaan tullessa haltuunsa kaikkien kansojen rikkaudet ja kaikki kansat orjikseen. Talmudismista tehtiin kasaarivaltakunnan virallinen uskonto. Babyloniasta kutsuttiin rabbiineja, jotka perustivat kouluja Talmud-opetusta varten. Koko kasaarikansa mukaan luettuna jäännökset kasaareihin sulautuneista kansoista käännytettiin nopeasti talmudismiin, ja fallos-kultti kiellettiin.

        Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja P

        Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Nämä ns. ashkenasim-juutalaiset polveutuvat suoraan kasaareista, ja ns. sefardijuutalaiset osittain Espanjaan muuttaneista kasaareista ja osittain Espanjaan muuttaneista Palestiinan juutalaisista. Historiallinen tosiasia on, että kasaareista polveutuu nykyään yli 90% maailman juutalaisväestöstä. Lisäksi kasaarit ovat sulauttaneet sefardijuutalaiset itseensä, joten luontevaa on puhua kasaareista, kun puhutaan siitä kansasta, joka käyttää itsestään ilmaisua "juutalaiset".

        Tsaarinvalta oli uhka Venäjän kasaareille, ja kasaarit olivat uhka tsaarinvallalle. Tsaarit eivät päästäneet kasaareita hallitsemaan kauppaa ja pankkitoimintaa, kuten kasaarit olivat tehneet monissa muissa maissa. Kasaareilla oli rajoitetut alueet, missä he saivat asua. Kasaarien ja muun väestön välillä oli jatkuvia kahnauksia, jotka johtuivat useimmiten siitä, että kasaarit taitavina keinottelijoina saivat haltuunsa venäläisten maatiloja ja lisäksi he raunioittivat monia tiloja häikäilemättömällä koronkiskonnalla. Usein puhkesi pogromeja -- juutalaisvainoja -- joissa kasaareja raa'asti surmattiin.

        Kasaariaktivistit ryhtyivät jo varhain käyttämään murhia poliittisessa taistelussaan. Kristityn murhaaminen oli Talmudin mukaan sallittua ja jopa hyvä teko. Monet tsaarit joutuivat murhayritysten kohteeksi, mikä lisäsi poliisitoimia kasaareja vastaan. Kasaarit onnistuivat murhaamaan tsaari Aleksanteri II:n vuonna 1881. Kasaarien johtama sosialistisen vallankumouspuolueen terroristisiipi murhasi vuosien 1901-1906 välillä kuusi ministeriä. Tällainen poliittisen väkivallan käyttö oli tuntematonta venäläisille. Se oli puhdas kasaariperinne, joka myöhemmin vallankumouksessa sai suunnattomat mittasuhteet.

        Jotta voi ymmärtää kasaarien politiikkaa täytyy tuntea kasaarien uskonto. Kasaarien uskonto perustuu Talmudiin, joka on kokoelma rabbiinien tulkintoja Toorasta eli "vanhinten perinnäissäännöille", jota Jeesus vastusti ja josta Hän käytti nimitystä "fariseusten hapatus". Talmudin mukaan juutalaiset ovat kansana se Messias, jolle kuuluvat kaikki maailman rikkaudet. Juutalaisen tulee noudattaa Mooseksen lakia toisiin juutalaisiin nähden, mutta ei gojimeihin eli ei-juutalaisiin.


      • Haans.eA
        Saas nähä mite käy kirjoitti:

        Konkurssiin menee varmaan aika pian, käsittämättömät suuret universaaliset velat eikä pätäkkää tai muutakaan maksaa, kiina jos sulkee raha hanat ni se oli sitä myöten stoppi. käy varmaan samalla lailla ku neuvostoliitolle ja hajoaa osiin ku kaikki pätäkät menee sotakoneistoon

        Impperialisti on impperialisti vaikka voissa paistaisi. Ja konkurssissa kuten koko systeemi - kapitalismi. Juuri tästä syystä usassa mellakoidaan ja työttömyys on valtava, vaikka herrrliinin sanomat (hs) yrittää muuta valehdella puhuessaa liki "täystyöllisyydestä". Täystyöllisyys impperialisteissa on ainoastaan "kansalliskaartilla", joka yrittää pitää levottomuudet taka-alalla, kovat tietenkin piipussa ja panssarivaunut kaduilla.

        Eihän impperialisteissá näin pitänyt käydä, vaan venäjällä, mikäli on suomen porrrvarillista valtamediaa uskominen?


      • huijarilleeee

        USAn vallankahvassa ovat asetollisuus ja suuri raha. Riippumatta uskonsuunnasta ja kansallisuudesta. Nuo natsihöperrykset voisitte jo unohtaa todistamattomina.
        Harvinaisen vähän on ollut Israelissa ihmisoikeusrikkomuksia jos verrataan alueen muihin valtioihin ja varsinkin edesmenneseen Natsi-Saksaan.
        Mikään asia ei mennyt oikein kirjoituksessasi. Hölmö huijari.


      • 160cmkääpiö
        kissamies57 kirjoitti:

        Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Nämä ns. ashkenasim-juutalaiset polveutuvat suoraan kasaareista, ja ns. sefardijuutalaiset osittain Espanjaan muuttaneista kasaareista ja osittain Espanjaan muuttaneista Palestiinan juutalaisista. Historiallinen tosiasia on, että kasaareista polveutuu nykyään yli 90% maailman juutalaisväestöstä. Lisäksi kasaarit ovat sulauttaneet sefardijuutalaiset itseensä, joten luontevaa on puhua kasaareista, kun puhutaan siitä kansasta, joka käyttää itsestään ilmaisua "juutalaiset".

        Tsaarinvalta oli uhka Venäjän kasaareille, ja kasaarit olivat uhka tsaarinvallalle. Tsaarit eivät päästäneet kasaareita hallitsemaan kauppaa ja pankkitoimintaa, kuten kasaarit olivat tehneet monissa muissa maissa. Kasaareilla oli rajoitetut alueet, missä he saivat asua. Kasaarien ja muun väestön välillä oli jatkuvia kahnauksia, jotka johtuivat useimmiten siitä, että kasaarit taitavina keinottelijoina saivat haltuunsa venäläisten maatiloja ja lisäksi he raunioittivat monia tiloja häikäilemättömällä koronkiskonnalla. Usein puhkesi pogromeja -- juutalaisvainoja -- joissa kasaareja raa'asti surmattiin.

        Kasaariaktivistit ryhtyivät jo varhain käyttämään murhia poliittisessa taistelussaan. Kristityn murhaaminen oli Talmudin mukaan sallittua ja jopa hyvä teko. Monet tsaarit joutuivat murhayritysten kohteeksi, mikä lisäsi poliisitoimia kasaareja vastaan. Kasaarit onnistuivat murhaamaan tsaari Aleksanteri II:n vuonna 1881. Kasaarien johtama sosialistisen vallankumouspuolueen terroristisiipi murhasi vuosien 1901-1906 välillä kuusi ministeriä. Tällainen poliittisen väkivallan käyttö oli tuntematonta venäläisille. Se oli puhdas kasaariperinne, joka myöhemmin vallankumouksessa sai suunnattomat mittasuhteet.

        Jotta voi ymmärtää kasaarien politiikkaa täytyy tuntea kasaarien uskonto. Kasaarien uskonto perustuu Talmudiin, joka on kokoelma rabbiinien tulkintoja Toorasta eli "vanhinten perinnäissäännöille", jota Jeesus vastusti ja josta Hän käytti nimitystä "fariseusten hapatus". Talmudin mukaan juutalaiset ovat kansana se Messias, jolle kuuluvat kaikki maailman rikkaudet. Juutalaisen tulee noudattaa Mooseksen lakia toisiin juutalaisiin nähden, mutta ei gojimeihin eli ei-juutalaisiin.

        Ei yhtään lainasanoja turkkilaisista kielistä, miksi?


      • punkkupiirinjäsen
        niiihkööö kirjoitti:

        Mistä se Kiina saa sitten sitä teknologiaa ja kulutustavaroita, kiinalainen mongoloidi tomppeli kun ei osaa edes kasata sitä puhelinta sähläämättä.

        Tietyt piirit usan politiikassa ovat itseasiassa kaikkia itsenäisiä kansakuntia vastaan lukuunottamatta Israelia.Globaalissa maailmassahan nationalismihan on muiden suussa kielletty kirosana paitsi jos on semitisti. Etkö ole sitä huomannut?
        Vain semitisti saa virallisesti olla nationalisti.


      • suurtukikohta

        VASTAVUOROISESTI : israel on usan suurin sotilastukikohta usan ulkopuolella, ylivoimaisesti


      • mafia.valtio

        Juutalaismafia tehnyt vallankaappauksen Usassa


      • piirakkaralli

        Kennedyn murhanneet salaliittolaiset väärensivät ja hävittivät suuren osan todistusaineistoa.

        SS agentti Kellerman varasti sairaalasta kaikki röntgenfilmit ja kuvat.

        Kennedyn murhan ikuistanut Zabruderin filmi retusoitiin vastaamaan salaliittolaisten luomaa virallista valhetta, eli vain yksi takaapäin ampunut salamurhaaja.

        Zabruderin filmistä retusoitiin Kennedyn ammottava verinen pään haava mustaksi, naaman eteen kaksoisvalotettiin verinen läiskä ja Willian Greerin kädestä poistettiin murha-ase.

        http://tinypic.com/view.php?pic=11lh3x5&s=9 kuusikuvavertailu

        Zabruderin filmin ruuduilta olisi pitänyt siis näkyä tämä Kennedyn pään vamma.

        http://kuvanjako.fi/u9er2 Kennedy Tippit päät

        Jacqueline Kennedy oli ensimmäinen joka näki tuon ammottavan haavan, ja pelästyi, tämän huomaa selvästi Zabruderin filmistä.

        Salaisen palvelun agentti Clint Hill oli siis toinen, joka näki välittömästi lähietäisyydeltä Presidentti Kennedyn ammottavan aukon pään oikeassa takaosassa, ja näin hän sitä kuvaa Warren komissiolle:

        Mr. SPECTER. Mitä huomioita teit Presidentti Kennedyn kunnosta saapuessanne sairaalaan?
        Mr. HILL. Hänen (Presidentti Kennedyn) päänsä oikea TAKAOSA oli poissa. Se lojui takaistuimella. Hänen aivonsa oli näkyvissä. Verta ja aivonpalasia oli ympäri auton TAKAOSAA. Mrs. Kennedy oli yltäpäältä veressä. Verta oli niin paljon, ettei voinut sanoa oliko muita vammoja, kuin se SUURI AMMOTTAVA HAAVA pään oikeassa TAKAOSASSA.

        http://kuvanjako.fi/452nq retusoitu mustaksi = salaliitto
        http://kuvanjako.fi/qvud6 viisikuvatodistelu takaraivo pois


      • Aivanhulluatouhua

        KYLLÄ! EU:n pitäisi ottaa pesäero USA:n nyt.
        Hitlerkin vaikuttaa Trumpin rinnalla kohta pyhäkoulupojalta.


      • anti-impp

      • Anonyymi

        Venäjän juutalaiset ja suurin osa koko maailman juutalaisista eivät polveudu Palestiinan juutalaisista vaan mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen noin vuonna 740 jkr. Ilman kasaarikansan kääntymistä juutalaisuuteen nykyisin tuskin olisi minkäänlaista juutalaisuutta tai ainakin juutalaisten määrä olisi kovin vähäinen. Tämän tosiasian juutalaisten historiasta myöntävät myös juutalaisten omat teokset.
        Otavan suuri ensyklopedia vuodelta 1982 on niitä harvoja suomenkielisiä tietosanakirjoja, jotka uskaltavat vihjaista kasaareihin Venäjän juutalaisten esi-isinä: "kasaarit, turkk. kansa, jonka luomaan suurvaltaan keskiajan alkupuolella kuului suuri osa et. ja it. Venäjää. Kasaarien valta oli mahtavimmillaan 700-luvulta alkaen. Eräiden käsitysten mukaan suuri osa ns. itäjuutalaisista polveutuu kasaareista."
        Kasaarien yllättävää häviämistä historian lehdiltä kuvaa Benjamin Freedman (itsekin kasaarien jälkeläinen) kirjassaan "The Truth about Khazars" (New York, 1954) seuraavasti:
        "Vuonna 1948 luennoin Pentagonissa Washingtonissa suurelle joukolle korkeita USA:n upseereita, jotka pääosin kuuluivat sotilastiedustelun G 2 osastoon, räjähdysherkästä geopoliittisesta tilanteesta Itä-Euroopassa ja Lähi-idässä. Silloin kuten nytkin tämä alue oli potentiaalinen uhka maailmanrauhalle ja tämän kansan (amerikkalaisten, suom. huom.) turvallisuudelle. Selitin heille täydellisesti kasaarien sekä kasaarien kuningaskunnan alkuperän... Puheeseeni reagoi eräs hyvin valpas everstiluutnantti, joka kertoi olevansa yhden USA:n suurimman ja tieteellisesti arvostetuimman korkeakoulun hirstorian osaston rehtori. Hän oli opettanut historiaa 16 vuotta. Hänet oli juuri kutsuttu Washingtoniin sotilastehtäviin. Hämmästyksekseni hän kertoi, ettei hän ollut koko historianopettajan uransa aikana kuullut sanaa 'kasaari', ja kuuli sen nyt ensimmäisen kerran.


      • Anonyymi
        huijarilleeee kirjoitti:

        USAn vallankahvassa ovat asetollisuus ja suuri raha. Riippumatta uskonsuunnasta ja kansallisuudesta. Nuo natsihöperrykset voisitte jo unohtaa todistamattomina.
        Harvinaisen vähän on ollut Israelissa ihmisoikeusrikkomuksia jos verrataan alueen muihin valtioihin ja varsinkin edesmenneseen Natsi-Saksaan.
        Mikään asia ei mennyt oikein kirjoituksessasi. Hölmö huijari.

        NaZionistit kaappasivat vallan Usassa


      • Anonyymi
        niiihkööö kirjoitti:

        Mistä se Kiina saa sitten sitä teknologiaa ja kulutustavaroita, kiinalainen mongoloidi tomppeli kun ei osaa edes kasata sitä puhelinta sähläämättä.

        No ei ainakaan usasta joka on maailman velkaisin valtio, ja porkkanapää siinä.....


    • Barack Obama

      Kiitos tuestanne...

      Barack Obama

      ...nyt riennän taas auttamaan Kiovan natseja

      • Natsikokkareet

        Niinistö tuo Kiovan natsit myös Suomeen, ja ennen pitkään Suomi lakkaa olemasta itsenäinen maa.


      • olensamaamieltä
        Natsikokkareet kirjoitti:

        Niinistö tuo Kiovan natsit myös Suomeen, ja ennen pitkään Suomi lakkaa olemasta itsenäinen maa.

        Itsenäinen valtio ei voi olla EUn jäsen.


    • timanttiupotuksin

      USA ja EU ovat eväänsä syöneet, jos Afrikasta ja muualta kehitysmaista varastettuja luonnonantimia omikseen ilkeää kutsua. Kaikkein kamalinta on Hollywoodin ja Cannesin näivettyminen eivätkä Bilbaon Guggenheimin ja Montreauxin kohtalotkaan yhtään inhimillistä otusta kylmäksi jätä. Euroviisuista on toivoa jäädä edes jotakin jäljelle, koska Fäänlaand on mukana talkoolaululla.

      • turhaan valehtelet r

        Kehitysmaita raiskaavat nimenomaan Venäjä ja Kiina.


      • mitätulisanottua

        Valehteleva evakkojätös, pahimmat kehitysmaaraiskaajat on Usa, Englanti ja Ranska


      • Anonyymi
        mitätulisanottua kirjoitti:

        Valehteleva evakkojätös, pahimmat kehitysmaaraiskaajat on Usa, Englanti ja Ranska

        Ei pidä unohtaa I$I$raelia


    • lopaalit akressiot

      Ihan osuva rinnastus. Se lobaali ulottuvuus fasismiin tuli myöhemmin.
      Italian fasistit lähti sotaretkelle Abessiiniaan mutta kun sotkeutuivat heti alkuunsa kengännauhoihinsa niin Aatun joukot piti mennä apuun.
      Rommel tappeli myöhemmin Afrikassa enemmänkin.
      Paitsi nykyisenlaista kovaa uhoa, näiltä Nato-intoilijoilta ei löytyisi edellytyksiä tositoimiin kuten ei Italian fasisteiltakaan löytynyt.
      Kun uskotaan että ollaan Isomman jätkän turvissa uskaltaa vähän turhempikin räkyttää.

      • ruski häviää aina

        Suur-Venäjä suli viime kerralla Suomen kinoksiin ja nyt Donin laakiolle.


      • Anonyymi

        Lakoonista tekstiä


      • Anonyymi

        Kohta maailma palaa


    • dtthh wtgh wsrtgh sr

      On tärkeää ymmärtää, että Palestiinaa miehittää Aasiasta lähtöisin olevat khasaarijuutalaiset, samat juutalaiset pyörittävät Usaa ja Nato on Usan ulkoistettu esinahka.
      http://www.jewsnews.co.il/2014/02/24/study-finds-no-evidence-of-khazar-origin-for-ashkenazi-jews/

      http://4.bp.blogspot.com/-AeERNGevHV4/UN1URgKoEKI/AAAAAAABWDk/Bgx3LHSil-s/s1600/ultra-orthodox20jews2.jpg

      A group of Caucasus Jews circa 1876. While there were many Jews living in Georgia, Armenia and the Caucasus, the claims that all of European Jewry stemmed from the 8th century Khazar empire is not only baseless, it is politically motivated.




      http://cdn.jewsnews.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/09/Screen-Shot-2014-09-04-at-6.21.22-PM.png

      • DNAeivalehtele

        Ehei ollenkaan se ei pidä paikkaansa koska juutalaisten miespuolisten geenit ovat suurelta osin J.ryhmää joka paikantuu Välimeren pohjukkaan. Juutalaisten serkuuja ovat armenialaiset ja kurdit. Eniten J ryhmää on kuitenkin esim. Saudeissa ja Pohjois-Kaukasiassa.
        Epäillään kadonneiden juutalaisryhmien paenneen sinne vuoristoiseen kaukasiaan.


      • Perelius

        Ei todellisia ja alkuperäisiä juutalaisia juurikaan ole.
        Juutalaiset yrittivät perustaa omaa valtiotaan 2000v sitten, ja taistelivat silloin miltei viimeiseen mieheen. Silloin kävi juutalaiseksi miltei kuka hyvänsä joka vain tarttui aseeseen. Nyt vielä, kun kasaarit ovat sekaantuneet juutalaisuuteen, niin juutalaisista tuskin voidaan puhua edes seemiläisinä.
        Palestiinalaiset ovat sitä alueen alkuperäiskansaa, ja nykyjuutalaisilla ei ole mitään tekemistä edes raamatun kanssa.


    • ryu ryu rtu rtu rtu

      French Report ISIL(ISIS) Leader Al-Baghdadi Jewish Mossad Agent!
      by http://www.veteranstoday.com/, 4 Aug 2014
      Simon Elliot, aka Al-Baghdadi, son of Jewish parents, Mossad agent
      -
      In French
      Abu Bakr al-Baghdadi, so-called ”Caliph,” the head of ISIL (Islamic State in Iraq and the Levant is, according to sources reputed to originate from Edward Snowden, an actor named Elliot Shimon, a Mossad trained operative.

      • veritifine

        Ihme bagdadi kun yhtenä viikkona on pommitettu kuoliaaksi ja kohta taas on nähty jossain elossa, vähän samanlainen kummitus kuin Osama Bin Ladenkin, molemmat CIA:n keksintöjä


      • Anonyymi

        Mielisairaat khazarijyytiloiset pyörittävät Usaa mafiaottein.


    • Fuuri Faatana

      Jotkut väittävät USA:n olevan SUURI SAATANA.

      Ehkä pitää paikkansa.

      • suurinsaatana

        USAtana on ainut saatana, ja nyt on muutenkin liian myöhäistä tehdä enää mitään.


      • Anonyymi

        gwregre
        srwgwrgwreg
        wregwregwtg
        asewgwegweg
        egwetg
        Totta tosiaan nenä apinat hallitsevat maailmaa rautaisella otteella, Saksan nazileiri muutti Palestiinaan ja Amerikkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        gwregre
        srwgwrgwreg
        wregwregwtg
        asewgwegweg
        egwetg
        Totta tosiaan nenä apinat hallitsevat maailmaa rautaisella otteella, Saksan nazileiri muutti Palestiinaan ja Amerikkaan.

        Usa tuki natseja ja otti ne sodan jälkeen suojiinsa, saivat työpaikat CIA:sta, NSA:sta yms.


      • Anonyymi
        suurinsaatana kirjoitti:

        USAtana on ainut saatana, ja nyt on muutenkin liian myöhäistä tehdä enää mitään.

        Tää on kyl niin totta


      • Anonyymi

        Nouseeko vielä wanhalla?


      • Anonyymi
        suurinsaatana kirjoitti:

        USAtana on ainut saatana, ja nyt on muutenkin liian myöhäistä tehdä enää mitään.

        Montako sotaa Usa aloittaa tänä vuonna, veikkauksia kehiin.


    • globaali NWO

      Miksi Ranska ja USA tekivät 26 000 pommi-iskua piskuiseen Libyaan?

      Kuolikohan siellä useampi kuin 12 siviiliä?

      • USAonISIS

        Tuhansia kuoli, pommitusten tarkoitus oli tasoittaa tietä Al-Qaidan terrorihyökkäykselle.


      • kiitos.kiitos

        Nyt Libya on kaaoksessa, kuten Syyriakin, kiitos lutikkavetoinen USAtana


      • yhteensattumako

        Tarkoitat tietenkin jutikkavetoista


      • Anonyymi

        Gaddafi ei suostunut naZionistien orjaksi.


      • Anonyymi

        Gaddafi ei suostunut naZionistien orjaksi.


    • FREE.Libya

      Länsimaiden aiheuttama kaaos Libyassa ei ota laantuakseen, sensuurin takia meillä ei ole käsitystä mikä siellä on tällä hetkellä tilanne, mutta pakolaisia virtaa koko ajan tuhansittain.

    • Ihmettelijät666

      Kiristääkö Usa Euroopan valtioita?

    • jvuvhjvjvhvjvhv

      Se on kauheeta, ihan hirrrrveeetä

    • natsitolijuuuuutalaisia

      aksan ashkenatsileiri muutti Amerikkaan ja Palestiinaan

    • Druid-Wiltman

      Usan imperiumin romahtaminen tapahtuu 4-5 vuoden sisällä kun rahoitusta ei riitä enää sekä sotilaalliseen hegemoniaan, velanhoitoon että yhteiskunnalliseen vakauteen. Haurastuminen teräksessä on jo selvästi havaittavissa.

    • jvkvhcvjvjcjvjc

      Hcuifufgjvjv igvuigig ivigi ivuv

    • usauloseuroopastausaulos

      Ulosusauloseiroopastausauloseiroopasta

    • ibkvucuighkvucihkvu

      Sammamieltä

    • uviohigihkhkbkbkv
    • anti-natsi
    • gifugihlvuigkb

      Suomenkin eliitin taskut täynnä tuoreita seteleitä

      • Kunniavieraat

        Kokoomus kutsui 46000 terroristia Suomeen


    • kbbigihigigigugigu

      https://m.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg



      Zionists and Israel are pitting Christians (especially Christian West) against Muslims. Zionists and Israel created 911, Iraq Wars, Syrian crisis, Iranian nuke crisis, ISIS, Al-Qaeda, Daesh and all so-called "Muslim" terrorist attacks in Europe, to make Christians hate Muslims ...all with the intention to make Christians hate Muslims and wage wars on Muslim countries....

    • ddfdsssssssjj

      Emil Maurice, tämä ashke-NAZI-juutalainen isoisä perusti NAZI-puolueen, varttijuutalainen Hitleri oli puolueen jäsen numero 1 ja Emil numero 2

      Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
      Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1, on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja sefardijuutalaisilla

      Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Stern kirjoitti kirjeen NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen

      Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten

      Hitlerin juutalaiset sotilaat
      100 000-150 000 juutalaista marssi Hitlerin armeijassa, myös kaksi sotamarsalkkaa

      Gudrun Himmler, natsijohtajan Heinrich Himmlerin tytär on jo vuodesta 1951 kuulunut Stille Hilfe-organisaatioon, jonka pyrkimyksiä on natsien löytäminen ja pidätyksissä avustaminen.

      Katrin Himmler on Heinrich Himmlerin veljen tytär, hän on naimisissa ISRAELILAISEN kanssa ja heillä on yhteinen JUUTALAINEN lapsi.

      Matthias Göring Goes Kosher, Matias on natsijohtajan Ernst Wilhelm Göringin poika, Matthias asuu ISRAELISSA, rakastaa israelilaisia viinejä ja kosher ruokaa, kaulassa Matthiaksella on davidin tähti kaulakoru ja hän aikoo kääntyä JUUTALAISUUTEEN.

      Hilde Schramm on Hitlerin arkkitehdin Albert Speerin tytär, hän tekee työtä Berliinin JUUTALAISTEN ja kristittyjen välien parantamiseksi, lisäksi hän on perustanut rahaston, jolla tuetaan JUUTALAISIA naisia.

      http://timesonline.typepad.com/comment/2008/03/nazi-descendant.html

      http://www.smh.com.au/news/book-reviews/the-himmler-brothers/2007/10/26/1192941320122.html

      http://www.spiegel.de/international/0,1518,415430,00.html

      http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/7-1930-1999/hitler.html

      My Nazi father shot women with babies in their arms from this balcony, I am tormented by how much of him is in me' ... Monika, daughter of camp commander Amon Goeth

      Monika Goethin isä oli keskitysleirin nazikomentaja, joka ampui parvekkeeltaan lapsiaan kantavia naisia.

      Näyttääkö Monika arjalaiselta...vai ju....?

      http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/2864489/Relatives-of-Nazi-Germanys-monsters-talk-about-how-they-feel.html

      http://www.youtube.com/watch?v=eSAgNJp64G8 Massacre Of Ukraine 10 Million Slaughtered At The Hands Of Jewish Communists

    • kbivuvbkvkv

      https://m.youtube.com/watch?v=luNgPO-vqBw


      Hitler oli zionistien juoksupoika, joka lähetettiin Venäjälle miehittämään Bakun öljykentät, toinen tehtävä oli juutalaisvaltion perustaminen Palestiinaan.

    • rgrrmmmmtm

      terroristiKHAZAARIJUTIKAThallitsevatUSAA

    • IloveItnow

      KOK LOVE TERO

    • MilläPlaneetallaAsut

      ilman usaa sulla ei ois tätä internettiäkään jossa kitistä! sulla ei ois elokuvia, ei tietokoneita, ei kännykkää, ei vapautta jne jne jne ... jne jne jne .. lista on loputon..

      • vakoilutrollijenkit

        Niin!
        Ilman USAa olis paljon paremmat systeemit.
        Nyt nettikin on pelkkä vakoilualusta; kiitos jenkeille!


    • äölhclhclyl

      Ilman eurooppalaisia, ei olis koko Usaa

    • ffgyffghfxgfddf

      Haukio on maan äiti ja Niinistö on maan ISIs

    • dfghjiidcg

      KOKOOMUSkutsui36000isisTEROAsuomeen

    • Joukkopsykoosiapukkaa

      Jotakin vikaa tuossa jenkkien uutisoinnissa on,eilen oli Youtubessa videoita missä epäiltiin että Kim menettää valtansa Pkoreassa koska kansa kuolee nälkään ja on alkanut kapinoida mutta jo tänään on video missä Pkorean hedelmäsatokin on suurimpia koskaan,kuten videosts näkyy ja kansalla ei ole mitään syytä hätää. Ketä tässä nyt sitten pitäisi oikein uskoa?https://youtu.be/M7Tvyqof2R0

      Tulee vaan mieleen onko jenkeillä vain niin suuri trauma sosialismia kohtaan että pelkän kommunismi sanan kuuleminenkin saa heidät suunniltaan pelosta ja hyökkäämään ko systeemiä vastaan oli sitä sitten missäpäin tahansa maailman maista? Pianhan ne näkee kaikki muut maat enemmän tai vähemmän kommunistisina ,vihollisina ja alkavat hyökkäillä joka suuntaan ja jopa omassa maassaankin. Aikas hullua etteikö sanois.
      En ihmettele yhtään miksi jenkkivastaisuus on niin suurta monissakin maissa,mitä freedomia ja demokratiaa se tuo tuollainen on? Ennemminkin pahinta diktatuuria ikinä.

    • kclhcckh

      Viimeisen 100 vuoden aikana Usa on hyökkäillyt sinne tänne ryöstelemään

      • Maailmanmafiako

        Miksi kapitalistinen maa ei pärjää omillaan, miksi sen pitää jatkuvasti ryöstellä maailmalla.


    • Maailmanmafia

      Koko Usan talous perustuu muiden maiden ryöstämiselle.

    • Zionistijuude

      Onko Niinistöllä esinahka tallella?

    • fdgjfhgjmfhgjmfhgjm

      fhgjmfhgjfhgjf gjfgjfjggfj rjrtjrtjrj rrytj.

    • TohtoriTässäTerve

      Otas nyt ne lääkkees ja rauhoitu.

      • Lääkkeetloppu

        Onko sulla jotain tarjolla?


    • HeilIsrael

      ööö,Jos vastustat USA.ta siitä seuraa.... talouspakotteita... ^^

    • Ihmis_hirviö

      Parasta aikaa Putler runkkaa katsellen kuvia pommituksista kuolleista lapsista.

      • ddcee34

        Putinin silmiä hivelee kun jenkkien työkalu,jihadisti taistelijat yksi toisensa hiljennetetään ikuisesti Syyriassa.hyvä Putin!


      • Anonyymi

        ISISrahell on pommitellut iloisesti vuosikymmeniä aseettomia palestiinalaisia, varsinkin palestiinalaiset lapset ovat näiden bazkiaisten suosikkikohteita.


    • UnserSeligerAdolf

      Juutalainen kaiken ihmiskunnan terrorin takana.

    • natsi.usa

      Usa loi Saksan natsit, ja sinne ne takaisin pakeni, Suomessa vielä kourallinen

    • cvbxcvbxcv

      Trump on naimisissa Eva Braunin kanssa.

    • khazarijutikat

      Usa ja ISISrael ovat ashke-NAZI-saksan jatkumoita!

      • Anonyymi

        Kyllä pääosaa Natsi-Saksan kukistamisessa kiistatta esitti NL. Noin 85% Saksan miestappioista (kaatuneet haavoittuneet) tuli itärintamalla.


    • maailmanmafia

      Mitä tähtilippunatzi tekee Suomessa?

    • Terrorisminkehto

      Saksan natsien tuki tuli Usasta, ja Usaan Saksan natsit pakenivat.

    • aggressiiviset

      Aloittajan aggressio Putinin luokkaa. Tämä hänen idolinsa pommittaa koko ajan siviileitä Syyriassa.

    • jokojono

      joko Usa on jättänyt Irakin öljylähteet rauhaan?

    • Paskakokkareet

      Kokoomus ja Siniset ovat Suomessa USA:lle vastaavia kuin mitä Hitlerille olivat hänen SS-pataljoonansa eri puolilla Eurooppaa, eri valtioissa.

      Kokoomuslaisten lahtareiden luonnetta kuvaa hyvin tämä seuraava;

      " - Vain harvassa maassa voidaan väittää, että yhteistyö natsi-Saksan kanssa sujui hyvin. Suomi on tässä suhteessa poikkeus, dokumentissa todetaan."

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118023-natsidokumentti-synkka-vaite-suomen-ss-sotilaista

      • Anonyymi

        Kaikki paha maailmassa syntyy valejuutalaisten harjoittamasta terrorismista


    • alkujajuuri

      Usan khazarijuudet synnytti saksan natsismin, ja Amerikkaan ja Usaan Saksan natsit pakenivat sodan jälkeen

      • Anonyymi

        Mielipuoli khazarijuutalaislauma on kaapannut vallan Usassa ja johtaa sitä mafian ottein.


    • USAkiimaONvakavasairaus

      USA-kiimaisten vähä-älyisyys huvittaa myös siksi, koska palsta on todistanut etteivät ne raukat uskalla katsoa totuutta silmiin, miksi Norjan valtio ja kansa ovat rikastuneet omalla öljyllään, ja miksi amerikkalaiset öljy-yhtiöt ovat rikastuneet Venezuelan öljyllä, kun valtio ja kansa ovat ajautuneet talouskatastrofiin.

    • Anonyymi

      SDP ja muut edistykselliset voimat ovat aina taistelleet sen puolesta, että palestiinalaiset saavat oman maan ja Israel lakkaa olemasta.

    • Anonyymi

      Tavalliset pieni- ja keskituloiset, sekä köyhistä köyhimmät, eli jo viidesosa Suomen kansalaisista, on ajettu UMPIKUJAAN, josta ei ole muuta ulospääsyä, kuin kuoleminen.

      http://jannekejo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266344-yksipuoluejarjestelma-suomen-kapitalistinen-talouskasvupuolue

      Uusi hallitus, ei poikkea millään tavalla, ex-äärioikeistohallituksesta, eikä mikään "pienpuolue" ole ratkaisu mihinkään. Ajavat samoja agendoja, kuin eduskuntaan päässeet, jos sinne asti päätyvät.

      1000€/kk MINIMIELÄKKEIKSI - osoittaisi edes jonkinlaista inhimillisyyttä, vaikka se ei ole vielä, edes köyhyysrajan yläpuolelle riittävä toive.

      "Eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan" julisti uusi pääministeri Rinne.

    • Anonyymi

      Nämä, Usa:n kansalaisiksi, kansallisuutensa vaihtaneet, äärioikeistolaiset veroparatiisisijoittajat, omistavat käytännössä koko Suomen valtion, eduskunnan, tiedotusvälineet, armeijan, poliisin, yritykset, yhtiöt, ja kansalaiset:

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      http://jannekejo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266344-yksipuoluejarjestelma-suomen-kapitalistinen-talouskasvupuolue

      Maanpetokselliset hyökkäyshävittäjä-hankkeet, ovat heidän keksintönsä ja hankkeensa. Eläkeyhtiöiden jättiomaisuuksien varastaminen, ei enää riittänyt, palatsien ja ökyhotellien, lomalentoyhtiöiden ym rakenteluun, "nälkä" kasvoi syödessä, nyt on saatava 60 maanpetoksellista hyökkäyshävittäjää.

      Suomiko demokratia ja oikeusvaltio ? Ei ole ollut, enää aikoihin. Totalitaristinen, fasistinen DIKTATUURI, on osuvampi kuvaus.

      Yleisradio, tuo nykyinen, rikkaiden viihdekeskus, ex-tiedotusvälinekin, nimittää oikeuksiaan vaativia, Suomen kansalaisia "YLEISÖKSI".

    • Anonyymi

      nineoneonemissinglinks

    • Anonyymi

      Leninistit raiskasivat pelkästään 200 000 naista ja lasta Berliinissä ja pari miljoonaa Saksassa. Jotkut naiset raiskattiin yli sata kertaa.

      PUNA-ARMEIJA RAISKASI MUUTEN MYÖS NAISET, JOTKA VAPAUTETTIIN KESKITYSLEIREILTÄ porttien avaamisen jälkeen JA MYÖS VENÄLÄISNAISET eikä siinä kaaoksessa ehditty selvittää mitään ”Red Army troops raped even Russian women as they freed them from camps”.

      Raiskaajat pystyttivät Länsi-Berliinin puolelle Tiergarteniin raiskauksista muistuttavan muistomerkin pelotteeksi, Tuntemattoman sotilaan patsaan, brittiläiselle miehitysvyöhykkeelle, ja sen edessä seisoi venäläinen vaihtovartijasotilas, jolla siis oli päästy Unter den Lindeniltä itä-Saksasta Brandenburgin Toriin kautta patsaalle. Itä-Saksalaiset kutsuivat patsasta tuntemattoman raiskaajana patsaaksi ”Grab des unbekannten Gewalttäters”.

    • Anonyymi

      Wake up, Bro...

      The Zionist has you...

      Follow the 911MissingLinks.

      Knock, knock, Bro.

    • Anonyymi

      PPPSYKOPAATITkhazarijuutiloisetKAAPPASIVATvallanAMERIKASSAjaTERRORISOIVATTsenAVULLAkokoMUUTAmaailmaa

    • Anonyymi

      Katsokaa dokumentti 911MissingLinnks

    • Anonyymi

      Diiba daaba duu, uubi duu.

    • Anonyymi

      Diiba daaba duu, uubi duu.

    • Anonyymi

      Pelkurimainen ISISraelin armeija pommittaa taas Usalta lahjaksi saamillaan sotakoneilla aseettomia palestiinalaisia.

    • Anonyymi

      iuutalaiset ovat kaapanneet kaiken vallan Usatanassa.

    • Anonyymi

      uutalaiset ovat kaapanneet myös Suomen

    • Anonyymi

      Tää on kyllä aina ajankohtainen, ja nyt enemmän kuin koskaan. Corona on ponsivedätys.

    • Anonyymi

      Jälleen uusi zionistien gusetus goymin pään menoksi, kohta koko elinkeinoelämä ja poliittinen päätöksenteko on verenhimoisen ja ahneen zionistin hallussa

    • Anonyymi

      Juutaloispankkiirien aiheuttama pandemia, mutta kuinka laajalti USA:n johto on tässä mukana? Ainakin sen armeija järjesti sotilaslaboratoriossa kehitetyn SARS-CoV-2 viruksen levittämisen Wuhaniin siellä pidettyjen sotilasurehilun MM-kisojen aikana lokakuun lopulla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kapitalistien (= kako-kepuli-"demarit") seuraava valehteluaalto tulee tässä:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16302703/15-mrd-euron-virus-aika-kallis--(haans)

      Nyt siis "terroristi" on viruksen kaapuun naamioituna.

      Oikeito-ylen ja muiden oikeistomedioiden avulla ne testaavat, uppoaako valheet tälläkin kertaa, kun propakointinsa jälkeen kysyvät, mitä luulette asioista !

      Paskat on siis housussa, velkapiikit tapissa, edellisen valehtelun seurauksena:
      Kun nokia vei tuotannon Kiinaan, se teki sen kustannussyistä. Kun porrrvari juonit teille paskahousuille "nolla"-korkoja, että ottaisitte asuntovelkaa, oli porrrvari jo tuonut Halpatyövoiman maahan, teille Kalliita kämppiä rakentamaan !!!

    • Anonyymi

      Natzismi tuli Amerikasta, ja siellä se voi hyvin vieläkin, nyt sulkivat Coronahuijauksella koko maan, ja jenkki on nöyrää poikaa.

    • Anonyymi

      Loppu Suomi huutokaupataan nyt halvalla NaZionisteille.

    • Anonyymi

      Corona virus on tarkoituksella valmistettu ja levitetty, jotta suurin osa maailman väestöstä saadaan ottamaan rokote, joka sisältää nanoteknologiaa, rfid sirun, joka kommunikoi uuden 5G verkon kautta kaksisuuntaisesti, ainoastaan sirun valmistaja tietää tarkkaan, mitä kaikkea toimintoja sirulla on, ainakin ihmisten paikantaminen realiaikaisesti.

      • Anonyymi

        Vois hyvinkin olla paitsi,hallitukset vaan tekis siitä 100% julkisen,mikäli et ota paikannussiruja joita ei voi poistaa kehostasi,menetät ihmisoikeutesi ja sinut määrätään kuolemaan.
        Mikään voima ei vois sitä estää jos näin päätettäisiin ja siionistit säätäisivät tämän lain maailmaan ilomielin koska kaikki rikollisuus ja pahiksena olo saadaan kitkettyä ja se päättyisi maailmasta saman tien ja samoin satoja miljardeja säästyisi hallitusten rahoja vuosittain.

        Ja varmaan tuleekin kohta, positiiviset asiat alkaa painaa vaakakupissa jo enemmän kuin negatiiviset eli vain absoluuttinen yksilönvapaus.
        Loppuisipahan ainakin kaikenlainen scammaus ja muu huijaus ja ryöstöt sekä varkaudet kun aina jäisi kiinni.

        Ja olisi siitä hyötyäkin esim.liikenteessä ,autot ja kaikki kulkuneuvot voitaisiin tehdä väistämään törmäyksiä kun tiedettäisiin koko ajan missä joku liikkuu,mutta samat sirut pitäisi laittaa myös suurille villieläimillekin verenkiertoon jotta autot voisi väistää myös niitä. Luonnonaiheuttamia törmäyksiä on ääri vähän ja mitä on ,niille ei oikein mahda mitään,mutta kolarikuolemat saataisiin, ehkä ylinopeus/liika tilannenopeus suistumisia lukuunottamatta ,kyllä minimiin.


    • Anonyymi

      Dollarigorilla. Roistovaltio.

    • Anonyymi

      USA-Kokoomuksen palkkatrollit trollaavat täälläkin Kiinan vastaista valhepropagandaa, koska trollit palkan maksajineen tietävät että itse Saatana, USA, levitti viruksen Wuhaniin.

    • Anonyymi

      KatsokaaHyväDokumenttielokuva911MissingLinks

    • Anonyymi

      Ben Zonat uuniin !

    • Anonyymi

      kauhiaa menoa

    • Anonyymi

      Mitä aggressio tarkoittaa?

    • Anonyymi

      Täällä näyttää olevan mielenkiintoinen ennakkosensuuri.

    • Anonyymi

      Vihervasemmiston psykoosisiipi taas kirjoitellut satujaan.

    • Anonyymi

      Ai että tämmöinenkin ketju on vielä tallella?!

    • Anonyymi

      Ammentoin kolotusta nyt

    • Anonyymi

      AshekeNazi NaZionistit johtavat Usaatanaa ja koko maailmaa.

    • Anonyymi

      Psykopaatit AshekeNazi NaZionistit johtavat Usaatanaa ja koko maailmaa.

    • Anonyymi

      Suomeakin johtaa psykopaatit juu.....

    • Anonyymi

      Yo maan

    • Anonyymi

      ammentoin kolotusta, vat te fak

    • Anonyymi

      nummaa ummarra uhtaa mitaa

    • Anonyymi

      USA tuho voisikin tuoda rauhan maailmaan. Kiina onkin noussut maailman suurimmaksi taloudeksi (IMF, ostovoimakorjattu bkt muut reaalitalouden tunnusluvut)

    • Anonyymi

      USA on Lucifer joka on viimeiset yli 50 vuotta urkkinut tietoonsa kaikkien Euroopan maiden johtajien sähköpostit ja puhelut, sekä käyttänyt saamiaan arkaluontoisia ja muita tietoja päättäjien kiristämiseen. Piilolesbo Merkel, joka ei voi tulla kaapista ulos, on vain yksi esimerkki kiristysen uhreista jotka ovat toimineet kuin marionetit, USA:n vedellessä naruista.

    • Anonyymi

      Korona on vain yksi rahastuskeino

    • Anonyymi

      Psykopaatit NaZionistit pitävät maailmaa panttivankeinaan

    • Anonyymi

      No onhan tällä USA:n nykyaggressiolla natsiajan saksalaisen miehen mielenvikainen poika kiihottajana ... oikein presidentin oikeuksin.

    • Anonyymi

      Leningradin trollit kaivaa vanhoja provojaan.

      • Anonyymi

        Jos ei tunne vanhoja guzetuksia, on tuomittu guzetettavaksi jatkossakin.


    • Anonyymi

      Bidenistit eivät ole oppineet historiasta mitään.

    • Anonyymi

      Usan taloudellisen vallan kahvassa ovat judaistit, jotka määräävät Usan ulkopoliittisen suunnan.

    • Anonyymi

      Asiallista vertailua faktojen pohjalta. Lisätään tähän vaikka asia josta Suomi ja länsi ovat tarkoin vaienneet rummuttaessaan 24/7 Venäjän pahuutta Ukrainan sodassa.

      Nimittäin, USA:n aseteollisuus järjesti asemyyntiä lisätäkseen, eli bisnesvoittoja haaliakseen, Jemenin sodan vuonna 2015. Siitä alkaen USA on myynyt aseita Saudi-Arabian liittokunnalle yli 500 miljardin dollarin arvosta ja myös itse osallistui sotatoimiin alkuvaiheessa, mutta ilmeisesti myöhemmin sotilaat on vedetty pois ja toiminta on keskittynyt asebisneksellä voittojen käärimiseen. Jemenin sodassa on tapettu lapsia USA:n sotateollisuuden voittojen vuoksi moninkertaisesti enemmän kuin on lapsia kuollut Ukrainan sodassa.

    • Anonyymi

      Cabbala on hallinnut myös Eurooppaa suvereenisti jo 100 vuotta

    • Anonyymi

      Nythän Suomesta on tullut USA:n alusmaa, ja jenkkien joukot ovat Suomen Lapissa odottamassa hyökkäyskäskyä Venäjälle. Kuka olisi uskonut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Putin on naZi.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe