Therianit tänne päin~

Romej

Therianit, olkaa hyvät ja ilmoittautukaa :). Kertonaa toki jotain itsestänne, olisi kiva tietää että millaisia therianeita täällä Suomenmaalla oikein liikuksii :D. Ja mainitkaapa vielä että kiinnostaisiko laumaan liittyminen, sillä omaan laumaani olisi nyt jäsenhaku käynnissä.

Olen Romej, laumani alfa, susi-therian.
Omassa luonteessani therianisuuteni näkyy siinä, että ulvon, murisen, vingun, ja uikutan kuin susi. Puolustan minulle tärkeitä henkilöitä henkeni uhalla, enkä pettäisi laumaani missään maailman nimessä. Neljällä käpälällä juokseminen käy minulta yhtä helposti kuin kahdellakin, ja korkeutta pystyn nelin jaloin hyppäämään tällä hetkellä 90cm.
Ulkonäössäni therianisuuteni taas näkyy siinä, että rakastan pitää häntää, kaulapantaa ja toisinaan myös valjaita. Koulussa en pidä häntää enkä valjaita, sillä en usko että se koituisi minulle hyväksi. Jos koulussamme olisi joku toinen, joka pitäisi häntää yms, niin toki silloin itsekin pitäisin. En ole tarpeeksi rohkea ja luottava ihmisiin pitääkseni häntää koulussa yksin...
Pantaa pidän koulussakin, mutta siten että siinä on susikuvioitu huivi päällä ja että se näkyy vain vähän.

Laumani on suht uusi, eikä sillä ole vielä nimeä. Siihen kuuluu vasta muutama jäsen, joten uusia laumaehdokkaita otetaan innolla vastaan :). Tärkein periaate laumassani on, että kenenkään therianin ei tarvitsisi olla yksin, ja että voisi lauman seurassa toteuttaa omaa itseään ja omia periaatteitaan kuten itsestä tuntuu. Tämä lauma on kuin perhe, kaikki pitävät toisistaan huolta ja auttavat toisiaan. Eli sanokaa vaan jos kiinnostaa, niin voidaan jutella lisää esim. sähköpostin kautta ^^

PS: Jos et usko therianeihin ja haluat kuluttaa elämääsi haukkumalla ja halventamalla meitä jotka uskovat, niin mietippä kerran tai kymmenesti, onko se sen arvoista? Anna meidän uskoa mihin haluamme, niin me annamme sinunkin uskoa siihen mihin sinä haluat. Kiitos.

182

7539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minöö45

      Siis uskotaanko tässä, että on susi tai sinne päin? Löytyykö jostain lisätietoa asiasta. Kuullostaa nimittäin aika jännältä.

    • Romej

      Eli therian on yksinkertaisesti ihminen, joka uskoo tai tietää omaavansa kokonaan tai osittain jonkin eläimen sielun. Eli on eläin ihmisen kehossa "susi lampaan vaatteissa".

      http://therian-guide.com/index.php/2-introduction.html

      Tuolta saa laajempaa englanninkielistä infoa. Sano vaan jos haluut et selvennän jotain suomeksi.

      • eläinon

        Ihminen on eläin


      • Anonyymi
        eläinon kirjoitti:

        Ihminen on eläin

        Jep


    • Totuutta etsivä

      Onko tässä kyse siitä että uskotte tosissanne olevanne eläimiä sisältä päin vai onko kyseessä vain tietynlaista roolipelaamista? Hassu kysymys ehkä mutta ihmisistä ei aina voi olla varma.

      • Susipoika

        Minä itse olen therian. Uskon että olin aiemmassa elämässäni susi. Kun kuolin sieluni päätyi jotenkin ihmisen kehoon, mutta koska olen ihmisen kehossa olen toki ihmismäinen. Kutsun itseäni usein puoli sudeksi. Se on vain helpompaa. Halusipahan vaan kertoa hiukan omasta näkemyksestäni. Toki jotkut muut therianit saattavat uskoa eri asioihin.


      • Lotusxd
        Susipoika kirjoitti:

        Minä itse olen therian. Uskon että olin aiemmassa elämässäni susi. Kun kuolin sieluni päätyi jotenkin ihmisen kehoon, mutta koska olen ihmisen kehossa olen toki ihmismäinen. Kutsun itseäni usein puoli sudeksi. Se on vain helpompaa. Halusipahan vaan kertoa hiukan omasta näkemyksestäni. Toki jotkut muut therianit saattavat uskoa eri asioihin.

        Kaikki therianit ei usko että ne oli entisessä elämässään eläimiä, mä oon esimerkiksi sellaseksi kutsuttu ku jumittunut therian. Mä uskon että oon jumissa tässä ihmiskehossa, ja mun pitäis olla oikesti eläin. Se on raskasta, joo.. mut ei sille voi mitää


      • Anonyymi

        Sanaa therian on todella vaikea selittää, mutta ihminen joka uskoo olevansa/olleen eläin on therian, mutta tietää silti, että on ihminen. Ikäänkuin olisit jumissa väärän eläimen kehossa


      • Anonyymi

        Juups siis therian on ihminen joka uskoo omaavansa jonku eläimen sielun tai sillee joten siis nii se ei oo mitään roolipelaamista ja siinä ei uskota että on just nyt eläin vaan se tarkottaa että sulla on ollu entinen elämä jossa oot ollu joku eläin tai jotku on saattanut olla ihan ihminenki ite oon kettu kissa gepardi therian ja niitä voi siis löytää ns ittestä lisää ku vaa seuraa vaik omaa käytöstä ja vaik tutkii toimiiko joku eläin joissain asioissa samalla tavalla ku sä.


      • Anonyymi

        Olen itse therian ja on kyse siinä että me uskomme tai tiedämme omistavamme eläimen sielun tai osittain.


      • Anonyymi

        Voi olla myös että viime elämässä oli eläin. Siis tuntuu vaan siltä


    • Romej

      Tämä on totta, eikä missään nimessä roolipelaamista.

      • Anonyymi

        Ok ok kaikki tietää ei tarvii alkaa räyhää pikku asiasta ku se ei vaan tienny.


      • HeKeKee'd

        :D Assassin värväämässä taas ropeen.

        Mutta asiasta kukkaruukkuun: Osaako susi kirjoittaa nettiin?


      • HeKeKee'd kirjoitti:

        :D Assassin värväämässä taas ropeen.

        Mutta asiasta kukkaruukkuun: Osaako susi kirjoittaa nettiin?

        Osaa, jos on elänyt koko elämänsä ihmiskehossa ihmisten kulttuurissa.


    • Romej

      Therian tarkoittaa nimenomaan ihmistä, joka uskoo SIELUNSA olevan suden. Keho, aivot, keuhkot ynnämuut ovat siis ihmisen.

      • enkeksinimimerkkiä1234

        Ei nyt aina välttämättä suden vaan ihan minkä eläimen tahansa


      • Lotusxd

        Ei vaan suden


    • Romej

      Ei, therianit eivät ole furryja. Furryt ovat ihmisiä jotka haluaisivat olla anthropomorfisia eläimiä tai ovat muuten kiinnostuneita furry fandomista (johon muuten kuuluu paljon muutakin kuin se mitä luulet).

      • Anonyymi

        Furry eivät halua olla eläimiä...


      • Anonyymi

        Mä olen therian meidän luokan pojat sanoo koko ajan että me ollaan fyrryja se on ärsyttävää 😂😂😂😂😂


    • Uskovatko "therianit" (en ole koskaan kuullut tuota sanaa siksi lainausmerkit) sielunvaellukseen? Onko tuo jokin New Age -uskon lieveilmiö?

      Väite että juokset neljällä käpälällä yhtä hyvin kuin kahdella vaikuttaa melko uskomattomalta ellet juokse erittäin huonosti kahdella jalalla... Mistä saakka olet uskonut olleesi susi ihmisen ruumiissa?

    • Romej

      Totta se kuitenkin on. En toki yhtä nopeasti pingo nelin käpälin kuin kaksin käpälin, mutta helppoa se silti on :). Nopein vauhtini neljällä käpälällä on sellaista jonkin verran nopeampaa hölkkätahtia.
      Olen aina ollut tietoinen siitä, että sieluni on suden, mutta therian -käsitteestä kuulin vasta vuosi sitten.

    • Romej

      Ja tuosta sielunvaelluksesta vielä että jotkut therianit uskovat siihen, jotkut eivät. Itse en oikein tiedä mitä siitä ajatella (en ole vielä pohtinut asiaa tarkemmin), mutta olen aina avoin uusille ajatuksille enkä siksi kiellä tai puolla ajatusta sielunvaelluksesta.

      • Susi-tyttö000

        Täällä -00 susi tyttö, ja olisin mahdollisesti halukas liittymään laumaan.
        Mutta ensin pari kysymystä:
        Oletko tyttö vai poika?
        Minkä ikäinen olet?
        Keitä/mimmoisia henkilöitä laumaasi kuuluu?
        Miten laumasi toimii (yhteyden pitoa lähinnä netissä, vai ihan IRL)?
        En ole varma kauan osaisin elää laumassa "alamaisena" sillä olen alfa-luonne, mutta en myöskään viihdy yksin, saa nähdä.


    • Kakarame

      Heivain.
      Ilmoittaudun mukaan susi-therianiksi. Sattumoisin satun olemaan Romej:in laumalainen, kappas vaan n.n

      Therianisuus esiintyy mussa vähän milloinkin eritavalla. Vingautettua, uliseminen, ulkominen, murina ja muu ääntely on iha arkipäivää.

      Yleensä satun tuntemaan kanssa 'haamuraajoina' korvia, mutta häntää en.

      Liikuskelee yleensä jokapuolelle neljällä tassusella, ihan hauskaa puuhaa on juu ^.....^ Mut parasta siinä on ehkä esteiden hyppääminen :D! En oo mitannu esteitteni korkeutta sillon kun viimeksi yritin ennätyksiä, mutta silloin alkuaikoina pääsin 50cm, mutta siitäkin on jo korotettu jonkin verran.

      Mä käytänpantaa kaikkialla muualla, kun koulussa ja sukulaisilla. Kyl mä muuten koulussa käyttäisin, mutta kun noi vanhemmat ei oikeen tykkää ajatuksesta. Mulla on vähä milloin mikäkin panta. Mun rakkain nahka-pantonen katos paripäivää sitte yllättäen. Nyt mulla on sen tilalla semmoinen fleece-heijastin-panta. Teen niitä yleensä uusia sitä mukaa kun jaksan, tykkään erilaisista ja omaperäisistä pantosista, kunhan niistä huomaa et se todella yrittää esittää pantaa : D

      Häntäkin pidän kotosalla ja joskus satun käyttämään myös kaupungilla. Muiden therianeiden kesken käytän aina häntyliä ihmisten ilmoilla.

      Mut juu x3

      • Kajahnir

        Wuff :3
        Kivaa että en oo ainoa Suomessa x3
        Ilmoitan itseni susitherianiksi. Therian olen ollut jo monta vuotta, lähiaikoina hiljaiseloa pitäneenä. Nykyisin olen enempi "aktiivisempi".
        Kaulapantaa pidän aina. Koulussakin. Häntää pidin joskus ihan koulussakin mutta nykyisin en sitä tekisi. Mutta toisten therianien seurassa todellakin.
        *Nostaa tassua ja heiluttaa häntöö.* Tämä viesti sen takii että ihmiset näkisi että therianejakin on useampia. 8D
        tervehdys susiystävilleni :3


      • Hei kajahnir!
        Säki oot siis therian. Ois kivaa tutustuu, ku itekki susi therian. Onko yhteystietoja?


      • hhhmmmmM

        Vähä myöhäs joo, mutta käytän ite usein häntää ja mulla on ollut yhen kerran panta koulussa, mutta mua katottiin vähän jännästi. :D Mun panta on nyt hävinnyt, enkä saa ostaa uutta.

        Oon tällä hetkellä tosi hyvässä laumassa, jota rakastan.

        Tunnen usein haamuraajoina korvia ja joskus häntää. Mun kaveri ei tykkää therianeista, ja mun vanhemmat ei usko niihin. :D En uskalla kertoa siitä, mutta ei se mua haittaa. :D


      • Anonyymi
        Kajahnir kirjoitti:

        Wuff :3
        Kivaa että en oo ainoa Suomessa x3
        Ilmoitan itseni susitherianiksi. Therian olen ollut jo monta vuotta, lähiaikoina hiljaiseloa pitäneenä. Nykyisin olen enempi "aktiivisempi".
        Kaulapantaa pidän aina. Koulussakin. Häntää pidin joskus ihan koulussakin mutta nykyisin en sitä tekisi. Mutta toisten therianien seurassa todellakin.
        *Nostaa tassua ja heiluttaa häntöö.* Tämä viesti sen takii että ihmiset näkisi että therianejakin on useampia. 8D
        tervehdys susiystävilleni :3

        Hellouuuuu! Kajahnir et ole todellakaan ainut Suomessa! Olen itse therian XD . Tiesitkö että therianit käyvät ulvomassa joka neljännes päivä kuukaudesta klo ilta 5-7 ;D


        Ystävällisin terveisin:karhu therian


      • Anonyymi
        Kajahnir kirjoitti:

        Wuff :3
        Kivaa että en oo ainoa Suomessa x3
        Ilmoitan itseni susitherianiksi. Therian olen ollut jo monta vuotta, lähiaikoina hiljaiseloa pitäneenä. Nykyisin olen enempi "aktiivisempi".
        Kaulapantaa pidän aina. Koulussakin. Häntää pidin joskus ihan koulussakin mutta nykyisin en sitä tekisi. Mutta toisten therianien seurassa todellakin.
        *Nostaa tassua ja heiluttaa häntöö.* Tämä viesti sen takii että ihmiset näkisi että therianejakin on useampia. 8D
        tervehdys susiystävilleni :3

        Hellouuuuu! Kajahnir et ole todellakaan ainut Suomessa! Olen itse therian XD . Tiesitkö että therianit käyvät ulvomassa joka neljännes päivä kuukaudesta klo ilta 5-7 ;D


        Ystävällisin terveisin:karhu therian


    • Shadow_Blackmoon

      Heips! ^-^
      Olisi mahdollisesti halukas liittyy laumaan, kun ei oo kiva olla mikää louneri ja olis muutenki kiva tavata muita therianeja ja saada lisää kamui. :)
      Mut joo... oon nollaykköne. (en tiiä oonko liian nuori ;_;)
      En oo ollu kauaa susi therian tai ylipäätään therian.
      Oon tyttö :D
      Puolustan mulle tärkeitä ihmisiä.
      En käytä viälä pantaa tai häntää koska pitäis saada häntä valmiiks kun teen itte sen ja pitäis käydä ostaa panta :D
      Mää ulvon ja murisen.

      No tossa on jotain tietoo musta. Mutta tosiaan olis kiva olla jossain laumassa. :)

      • Anonyymi

        Moi Mäki olen therian ois kiva tutustua on 9v


    • Huntgirl

      Hei:) Oon 00 susi tyttö ja en käytä pantaa koska en tykkää siitä tunteesta jos jotai on kaulassa. Mulla on voimakkaasti yli kehittyneet aistit joka voi vaikuttaa tähän:). En oo missää laumas ja ois kiva kuuluu johnki laumaa:3 En oo ollu kauaa therian.

      • MoonWolf808

        Heii! Olen susi-ja kettutherian(kissa myös) Ja oon myös tyttö. Käytän lyhyttä häntää ja pannan etin jostaa jossaan vaiheessa. En oo ollu kauaa therian mut mulla on erittäin hyvä kuulo- ja hajuaisti. Ja pidän käsiä aina juostessani (ja yleensä muutenkin) rinnan edessä.

        T:MoonWolf :)


      • Ehkäkissa
        MoonWolf808 kirjoitti:

        Heii! Olen susi-ja kettutherian(kissa myös) Ja oon myös tyttö. Käytän lyhyttä häntää ja pannan etin jostaa jossaan vaiheessa. En oo ollu kauaa therian mut mulla on erittäin hyvä kuulo- ja hajuaisti. Ja pidän käsiä aina juostessani (ja yleensä muutenkin) rinnan edessä.

        T:MoonWolf :)

        hei, itellä tosi vaistomaisesti tulee kädet rinnan eteen, ja oon huomannu itessäni paljon kissan piirteitä(mm. rakastan nukkua, toi kädet rinnan eessä, nään tosi hyvin pimeessä, toimin aikalailla vaistojeni varassa jotka on ihan hyvät), voin tosi usein samaistuu kissoihin ja kissat tuntuu tosi tutuilta ja kaikkee, oon miettiny et voisinko olla therian..? Oon useesti tätä miettiny ja kuulostaa luontevalta et oisin, mut en sit tiiä. Mut oon sit taas tooosi seurankipee ja rakastan ihmisten läheisyyttä joten varmaan oon sitä seurallisempaa osiota? Mutsiis, mistä tiedätte olevanne therianeja? Oon tosi epävarma täst asiasta mut ehkä viel joskus löydän sen mitä oikeesti oon :D


      • Anonyymi
        Ehkäkissa kirjoitti:

        hei, itellä tosi vaistomaisesti tulee kädet rinnan eteen, ja oon huomannu itessäni paljon kissan piirteitä(mm. rakastan nukkua, toi kädet rinnan eessä, nään tosi hyvin pimeessä, toimin aikalailla vaistojeni varassa jotka on ihan hyvät), voin tosi usein samaistuu kissoihin ja kissat tuntuu tosi tutuilta ja kaikkee, oon miettiny et voisinko olla therian..? Oon useesti tätä miettiny ja kuulostaa luontevalta et oisin, mut en sit tiiä. Mut oon sit taas tooosi seurankipee ja rakastan ihmisten läheisyyttä joten varmaan oon sitä seurallisempaa osiota? Mutsiis, mistä tiedätte olevanne therianeja? Oon tosi epävarma täst asiasta mut ehkä viel joskus löydän sen mitä oikeesti oon :D

        Voit olla esim itsekkin toimin asioissa kun kissa ja sillee. Esim mä oon kissa gepardi kettu therian. Ja niitä voi löytää lisää mutta ne kolme on ainoat jotka nyt oon löytäny. Sun kannattaa lukee vaikka lisää therianeista tai vaikka jos susta todella tuntuu et voisit olla nii kannattaa seuraa sun toimintaa ja kyllä sä vielä löydät sen. Ei ainakaan kannata luovuttaa kyllä se löytyy!!


    • Rikiou

      Mäkin voisin olla kiinnostunut liittymään johonkin laumaan, mutta tuntuu et oon liian vanha (16v)?? Itellä haamuraajoina sekä korvat että häntä. En on harjotellu neljällä tassulla juoksemista koska perhe paheksuu kaikkee tähän susitherian juttuun liittyvää :/ ja pantaa en käytä koska en käyttänyt sillonkaan kun osasin suden ruumiin. Uskon siis reinkarnaatioon ja koen olleeni "edellisessä" elämässä susi

      • Rikiou

        *omasin, ei osasin ':D


    • kuulostaakoiralta

      Toki sitä mielellään kuvittelee, että oli edellisessä elämässä susi, koska susi nyt on koiraa ylväämpi olento. Mutta koska sudet eivät pidä pantaa, teidän on täytynyt olla ihan vaan tavallisia kesy koiria.

    • Yksinäinen_susi

      Moikka! Ite en oo therian(toi on mulle iha uus sana), koska tunnen olevani ihan täysin ihminen enkä oikeestaan ees usko therianeihin. Mut mus on kyl jotai susimaisii piirteitä esim. oon vähä erakkomainen ja ujo eli oon vähä niinku tälläne yksinäinen susi. XD Mä ajattelen suden itelläni vähän niinku luonteenpiirteenä. Susi vähän niinku mun "voimaeläin". XD

      • ViimeinenVipunen

        Hän sanoi YKSINÄINEN susi! Sitä paitsi monet sudet liikkuvat joko yksin tai pareittain - joskus neljän yksilön ryhmissä - kesäaikaan ja kerääntyvät vasta talvella isommaksi laumaksi.

        Susi on mahtava voimaeläin. Se on tasavahva ahman kanssa, mutta häviää karhulle.


    • Oikeaa_tietä_etsimässä

      Minä olen ehkä Kissa therian. En ole varma sillä aloin miettiä asiaa alle viikko sitten. Voisiko joku auttaa minua selvittämään olenko therian vai haluaisinko vain olla. Olen nimittäin nyt aika hukassa. En ole löytänyt netistä muita kaltaisiani. Mistä voisin tietää olenko therian, muuten kuin "tuntea sen sydämessäni".

    • Eliö1

      Olen luultavasti jokin therian. Sillä itse käyttäydyn kuin jokin eläin. Kuljen yleensä metsissä neljällä jalalla ja syön mitä milloinkin löydän sieltä metästä. Nuolen myös omia haavojani ja likaantuminen ei haittaa yhtään. Viihdyn tosi hyvin luonnossa ja muutenkin ulkona. Ja jos joutuisin tapella käyttäisin kynsiä ja hampaita. ja haistelen vähän joka paikkaa. Olen ollut tällainen niin kauan kuin muistan. Olen myös aika rohkea ainakin kaverit sanoo että olen meistä rohkein ja äitikin sanoo että olen se rohkein sisaruksistani.
      Eli voisiko siihen laumaan liittyä muitakin therianeita kun vain susi-therianeita?
      PS. Olen -02 syntynyt tyttö.

    • ridfard

      Hei Romej!
      Olen -00 syntynyt tyttö kaarinasta. En tiedä olenko susi-therian mutta tuntuu siltä. Puolustan myös minulle tärkeitä ihmisiä henkeni uhalla. Minua kiinnostaa liittyä sinun laumaasi Romej. En ole alfa mutta alamainen pystyn kyllä olemaan. Osaan kävellä neljällä "tassulla". Pidän lihasta ja käyttäydyn myös vähän kuin susi. Murisen, ja kun puolustan itsenä puren ja raavi. Haluaisin pitää häntää jos tietäisin mistä sellaisen saa. Toivottavasti tämä tieto riittää minusta. Haluan todellakin saada lisää tietoa sinusta ja laumastasi Romej-Alfa!

      • Moo.nie

        Hännän voi tehdä itse. Katso YouTubesta videoita hakusanalla Yarn tail.


      • Anonyymi

        Et olekkaan.

        T. alfa


      • Anonyymi
        Moo.nie kirjoitti:

        Hännän voi tehdä itse. Katso YouTubesta videoita hakusanalla Yarn tail.

        Minulle ostettiin häntä ja maski


    • YlpeäTherian

      Täällä yksi susi ja kissa therian. En silti voi kertoa paljon kokemuksia tai hännän, korvien ja pannan käyttöön liittyviä asioita, koska tajusin olevani therian vasta vähän aikaa sitten.

    • YlpeäTherian

      Moi! Mä oon susi ja kissa therian. Ja huomasin olevani therian pari kuukautta sitten.

    • Moo.nie

      Olen susi therian, mutta taidan olla myös kissa therian. Tunnen nimittäin vetoamusta myös kissamaisiin asioihin. Silti tiedän varmasti olevani susi. Nimeni tai entisen elämän nimeni on/oli Moonie. Tai niin olen ainakin käsittänyt. Käytän kaulapantaa, vaikka tällä hetkellä se on hukassa. En ole vielä tehnyt häntää, mutta aion kyllä ja valjaita en ainakaan vielä käytä. Korvia en myöskään käytä. Olen 11-13 vuotias (en tykkää kertoa tarkkaa ikää) tyttö ja asun Helsingissä.

    • itikkakärpäne

      Nii vissii ja meikä on kärpäs itikka

      • Halosus

        Simpsoneiden teorian mukaan se on mahdollista :D


    • IcyMoonPack

      olen susi-therian. asun Rovaniemellä ja jos joku terian ois täällä niin ois tosi kiva. mulla ja mun kaverilla on oma therian lauma joka on aika uusi et siinä on meidän lisäksi myös yks toinen tyyppi. Olen alfa siellä ja olis kivaa jos joku liittyisi meidän Icy Moon Pack laumaan. Rovaniemellä on ainakain kolme theriania jotka tiedän. pliis kumpa joku asuis Rovaniemeellä niin olis kiva tavata. tunnen joskus haamu raajoja ja rakastan metsässä ja kallioilla juoksemista. voisko joku pohjoisessa asuva therian joskus tavata?

      • Ois ollu tosi kiva liittyy siihen laumaan, mutta aasun liian kaukana.
        Haluisin tietää mitä nää "haamu raajat"on. Kuulostaa tosi oudolta ja kiinnostavalt.


    • Mursutherian

      Luulen olevani mursutherian ja olen tosissani

      • Anonyymi

        Mursu therian 😂😂😂😂😂


    • NaTAstasia

      Haluaisin liittyä laummaan ,mutta olen kettu therian. Ja en halua kertoa oiketa nimeäni joten käykö että nimeni on heta? Huomasin että oken therian koska suutun helposti ja murisen ja tykkään olla yksin kuten ketut. Olen 13 vuotias ja haluaisin ketun hännän ja sellaisen pannan ,mutten tiedä mistä saan sen.

      • Anonyymi

        Onko se häntä tapilla kiinni sit vai


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko se häntä tapilla kiinni sit vai

        ei.


    • NaTAstasia

      Ja asun harjavallassa. Mun lisäksi täällä on mun kaveri joka on susi therian ja olis kivaa jos täällä olis muitakin ja olis kiva tavata

    • Kiinnostunutihminen

      Siis tää kuulostaa tosi kiinnostavalta :o 🤔

    • björge123

      Joo satuin lukemaan tätä keskustelua ja metin että teettekö te tarpeenne sinne metsään kuin sudey tai lisäännyttekö "dog style" asennossa?

    • Susitherian

      Haluisin laumaan koska mulla ei oo mitään mihin kuuluisin. Oon ite susi therian

    • Minävaan7

      Mitä vikaa siinä on jos juoksee metsässä mielellään tai hyppii esteitä, käyttää kaulapantaa korvia ja häntää? Miksi se teitä haittaa?
      sitä en kyllä minäkään ymmärrä että puree toisia ihmisiä koska on therian, kyllä niiltä susiltakin löytyy itsehillintää!

      T: kauris/ kissa therian <3

    • Nonathewolf

      Ketään therianeita Keski-Suomesta?

      • Sassha

        Mitähän ikäpolvea mahdat olla?


      • Jana99

        Joo täällä ois yks!!


      • Anonyymi

        Asun Vantaalla


    • Ehkä_therian

      Mä en tiedä oonko mutta siis aina ku tuun esim suihkusta ravistelen itteni, tykkään juosta metsässä ja tiedän mihin astun, mun hajuaisti on hyvä ja vaistoan asioita, uin kuin koira (en osaa muuten), kulmahampaat terävät, oon aika agressiivinen jos suutun (myös fyysisesti) ja kiertelen kavereita varovasti, osaan ulvoa ja haukkua ja tykkään olla/kiipeillä kallioilla joskus myös syön raatelevasti. Ite en tykkää pitää pantaa mutta häntää tykkään jos sellainen olis... mitäs sanotte oonko therian?
      Ps. Joo on jo vuosi 2018 ja tää on tullu 2015

      • Draustein01

        No mutta ois silti kiva tietää että onko ketää vanhemmasta piireistä enää elossa? Voisin olla kans kiinnostunu näkee ihmisiä jotka ei hermostu siitä jos käyttäytyy niiku luonnostaa käyttäytyy.


      • Anonyymi

        Olen myös itse häntää käyttänyt. Löysin thearinit turrien kautta. Kun on ollut sellainen eläimellinen olo jonkin aikaa. Mietiskelen miten tästä kertoa vanhemmille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen myös itse häntää käyttänyt. Löysin thearinit turrien kautta. Kun on ollut sellainen eläimellinen olo jonkin aikaa. Mietiskelen miten tästä kertoa vanhemmille.

        Minulla on myös sellaista että en pysty nukkumaan kauhean hyvin tai silloin jos joku on hereillä.


    • Jana99

      Tervehdys vain. Olen susitherian ja minua kutsutaan nimellä Jana. Olen alfa-tyyppiä mutta tulen toki toimeen alaisenakin, siksi olisi kiva päästä johonkin laumaan mukaan. Olen Keski-Suomesta. Vietän suurimman osan ajastani metsässä. En itse pidä häntää tai pantaa, koska koen ne hiukan ahdistavina. Mutta kyselkää tarkemmin someja tai muita jos olisit kiinnostunut puhumaan aiheesta!

    • Dale_Therian

      Moi, mä oon susi therian hesasta! Itselläni löytyy jo lauma, laumassamme on on lisäkseni 4 sutta sekä yksi kissa. Aattelin nyt kertoo vähän itestäni, koska miks ei! Eli siis olen harmaan/valkoinen keskikokoinen susi. Minun toinen silmäni on kullan ruskea ja toinen vaalean harmaa. Rakastan juoksemista! Viihdyn ulkona, ja varsinkin metsissä! Luonteessani näkyy myös että olen susi. Jos olen peloissani/vihainen kyyristyn nelin kontin murisemaan/uikuttamaan. Suojelen siskoani sekä kavereitani kaikin voimin! Hajuaistini on myös todella tarkka (samoin kuulo). Rakastan ulvomista ♡♡

      En tiedä tuletko koskaan näkemään tätä viestiä mutta ajattelinpahan vaan kertoa! Toivottavasti olet löytänyt laumaasi jo jäseniä ~Dale

      • Anonyymi

        Moi! Ajattelin vain kysyä onko laumassa vielä tilaa? Mitä laumassa tehdään? Onko se netin välityksellä? D:


    • aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Hei sinä, Dale. En tiiä näätkö tätä mut ilostuin kun huomasin että tässä ikivanhassa keskustelussa jota luin, olikin myös uusia viestejä. Oon nimittäin ite therian, ei epäilystäkään. Yhdestä theriotypestäni oon jo varma, toinen, koiraeläintype on vielä sellanen josta en oo esim. Meditoimalla ottanu selvää. Oon siis ollu therian niin kauan kun muistan, en pienempänä vaan tienny että sille oli sana, ja että se oli oikee juttu. Luulin vaan aina että mun eläinmäinen käyttäytyminen, siftit (joita en tietenkään tienny sifteiks), ja esimerkiks naukuminen oli vaan mun juttuja. Sit löysin tän termin, ja tajusin kuuluvani therianeihin. Hmm.. oon ollu nyt yhessä kunnon laumassa. Tai no, perustettiinhan me mun therianystävien kanssa lauma ja kaikkea hömppää tapahtu, mut ne ei koskaan ollu kunnon juttuja. Olin laumassa viimeks viime tammikuussa-toukokuussa. Näiden kohtausten jälkeen ajattelin että parempi erakoitua kokonaan, kun huono onni seuraa ja masentaa kaikki. Useimmat laumathan on vaan sellasia.. niin. Niihin ei saa syvempää yhteyttä, laitetaan kymmenen viestiä ryhmässä päivittäin. Pitäis ensin saada aikaan ystävyys. En tiedä, tuntuisko musta pahalta ja väärältä liittyä laumaan, tuntuisko jotenkin siltä että kaikki mennyt (entinen rakas lauma jonka oon kuitenkin jättäny ja unohtanu) yhtäkkiä palaa. Tästä tuli avautuminen! Koomisen kuulosta!
      No, ikääni en kerro (kohtalaisen ipana teidän muiden mittapuulla varmaan, mutta osaan sentään käyttäytyä :DD). Niin, ja oon Hesasta.
      Jos joku mut tunteva (nettikaveri) on tullu tän lukemaan, niin varmaan tunnistaa.
      Kiitos ja hei, tätä ei kukaan tuu varmaan näkemään.
      Ai niin, jos joku luotettava ja järkevä therian tän näkee, niin pääsenkö laumaan koeajalle? Yritän taas löytää itteäni.

      • Anonyymi

        Moi aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mäkin olen therian. Kojoottisusi. Oon aina PIENESTÄ pitäen ollut eläinmäinen, ja nyt tajusin. Olen therian. Mulla on häntä ja korvat ja käytän niitä kotona ja joskus ulkona. Me mun Susitherian kaverin kanssa perustetaan ehkä lauma. Mut ikää me ei kerrota ainakaan vielä, ollaan sen verran nuoria (hehheh) ois kiva tutustuu johonki uuteen theriankaveriin *heiluttaa häntää ja nostaa tassua*. Ilmiantakaa itsenne kaikki therianit!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mäkin olen therian. Kojoottisusi. Oon aina PIENESTÄ pitäen ollut eläinmäinen, ja nyt tajusin. Olen therian. Mulla on häntä ja korvat ja käytän niitä kotona ja joskus ulkona. Me mun Susitherian kaverin kanssa perustetaan ehkä lauma. Mut ikää me ei kerrota ainakaan vielä, ollaan sen verran nuoria (hehheh) ois kiva tutustuu johonki uuteen theriankaveriin *heiluttaa häntää ja nostaa tassua*. Ilmiantakaa itsenne kaikki therianit!

        Tota ei siis oikeesti pahal mut et voi vaan sanoo et ilmiantakaa ja joo et tyylii tiiä mitä se tarkottaa en siis haluu olla mikää boomeri tai rousteri tai sellane sanoinpaha ny vaa sori


    • liars

      Ei mulla mitää therianeja vastaa oo mut miks aina susi? tai kettu ja joskus kissa? tuskin kaikki te "tunnette" et ootte ollu edellisessä elämässä just susia, tuski mitää tunnette..paremmin ymmärsin sen "ruisleipä therianinkinkin" vaikka tsoukil oliki laitettu

      • Kenties suden sielu siirtyy ihmiskehoon erityisen helposti.


      • homo.homini.lupus
        jokutyyppi19 kirjoitti:

        Kenties suden sielu siirtyy ihmiskehoon erityisen helposti.

        ihminen ihmiselle susi


    • Anonyymi

      Olen itse therian. Ja tässä niille jotka kaipaa selvennystä;

      Therian siis uskoo, että on/on ollut eläin (joko entisessä elämässään, tai nyt), mutta on ikäänkuin jumissa väärässä kehossa. Therianeilla voi tulla siftejä, jotka voivat kertoa mikä eläin he ovat/-olleet (esim. Kuulo, näkö tai hajuaisti parantuu joksikin aikaa. Niitä on muunkinlaisia) On myös paljon muuta tietoa, jota löytää ihan kirjottamalla ”therian” nettiin

    • Anonyymi

      Olen Kubo, 2-vuotias harmaasusi. Minussa therianisuus näkyy murinassa, ulvomisessa ja neljällä jalalla kulkemisessa. Metsässä tulee paljon vietettyä aikaa, ja jonkinmoisia siftejäkin tullut, mm kuulo ja näkö parantunut joksikin aikaa. Etsin laumaa, ja minut löytää instasta @kubo.therian. Muutama päivä sitten vasta loin tuon therian tilin, mutta heräsin jo 2018 alkuvuodesta.

      • Anonyymi

        En siis väitä vastaa et et olis therian ja aik myöhää oon tääl kirjottelemas mut kuiteski jos oot therian se ei tarkota et oot eläin joo en siis tiiä niinku et leikitkö vaa harmaa sutta tai sillee mut jos oot therian ei se tarkota et oot nyt just eläin vaa et oot ollu ja voi olla et oot joku koiran tyyppinen eläin jos sust näkee vaa sillee et muriset ulvot jne koska esim koiratki tekee nii joten voi olla et oot koira therian et niinku vaa luulet et oot susi therian en siis haluu sanoo pahal tai sillee mut toi on vaa mun mielipide..


    • Anonyymi

      Oon therian, mutta en oo kokenu shiftejä koskaan. Miltä ne tuntuu?

    • Anonyymi

      Moih, kun mä äsken vähän mietin et saattaisinko mä olla Therian ni huomasin et oon käyttäytyny välillä sillee kissamaisesti esim tykkään loikoilla puissa ja olla omissa oloissa ja muutenki nukkua, mulla on aika hyvä näkö pimeessä, kuulen kans aika hyvin sekä mä saatan sähistä välillä ja miu'un (en tiiä miten kirjotetaa x3) mun kisujen kanssa. En käytä pantaa koska ei tunnu mukavalta ja käyttäisin häntää jos sellassen omistaisin :(
      Mitä luulette et oonkohan mä therian. Ps mä oon siis lahesta kotosin oleva turri tyttö ja oon 11-14v :3

      Ja joo tuskin kukaa näkee tätä mut kirjotinpa kuiteski :(

    • Anonyymi

      Oon 09 therian, mut kaikki uskoo et oon feikki (iän takia.). Ja se on hemmetin rasittavaa. Haluisin vaan tyylii ig:ssä tai yt:ssä jakaa sitä asiaa et oon therian ja kertoa tyyliin mitä shiftejä oon kokenut mut ei kun on pakko tunkeutua toisten asioihin iän takia.. Saatana ku hauskaa👍


      Joo sori kuulostan siltä et oisin jotenkin vihainen teille mut tarkoituksena oli pyytää apua et kantsiiko pitää omana asiana vai oisko ok jakaa muillekin :DD

    • Anonyymi

      Tiiätte kyllä itte jos olette eläin, tunnette sen luissanne ja sielussanne.
      Itte olen 25-vuotias polytherian. Sukupuoleltani muunsukupuolinen. Minulle Theriantropia on hengellistä. Suomalaisessa muinaisuskossa uskotaan, että ihmisellä voi olla sielueläin. Ihmisellä uskotaan olevan usempi sielu (3kpl), jotka voivat olla kaikki eläimenhahmoisia. Näitten sielujen nimet ovat löyly, itse ja luonto.

      • Anonyymi

        ...ja kaikilla kolmella sielulla on oma tehtävänsä. Esim. löyly vastaa ruumiintoiminnoista.


    • Anonyymi

      Hei! Olen itse therian. Oisi kiva liittyä lauman jäseneksi. Olen aika yksinäinen. Therian eläimeni ovat susi, kettu ja kissa.

      • Anonyymi

        Moii oon kissa thearian. Mulla ei oo laumaa!! Mulla theariliasisuus (häh miten se kirjoitetaan) näkyy esim. Siinä että koen siftejä, neljällä jalalla kulkeminen on luonnollista ja helppoa, nau'un usein (miten kirjotetaan:D) tunnen haamuraajoina esim. Hännän ja korvat. Ja nautin luonnossa liikkumisesta. Yksi siftini oli kun juoksin metsässä niin kuvitteli jahtaavan kania, yhtäkkiä pääsin hyvin nopeaa! Rakastan lihaa :3 miuw miuww häntää ja korvia yms. Pitäisin jos olisi hännän aijon tehdä. Kiitos jos jaksoit lukea<333


    • Anonyymi

      Aika myöhää tääl kirjottelemas joo tiiän, mut jos jotain kissa/susi therianei viel löytys näim nii sanokaa ihmees

      • Anonyymi

        Kissa therian tääl


      • Anonyymi

        Täälläkin on kissa/susi😊


      • Anonyymi

        Itekki oon kissa ja susi therian


      • Anonyymi

        Oon Therian-kettu 🦊
        Kerron vähän itsestäni Therianina
        Nimi: Mette (en kerro oikeaa nimeä)
        Ikä:2v Therianina ja 10v oikeassa elämässä
        Luonne: Hiljainen ja rauhallinen
        Lempiasiat: Metsässä käveleskely ja pienten eläinten jahtaaminen (linnut, jänikset jne.)
        Jos tällä sivulla on enää ketään, niin olisi kiva jutella noin 8-13 vuotiaiden Therianeiden kanssa

        ~Mette🦊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täälläkin on kissa/susi😊

        Mooi mäki oon 9v vantaalainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oon Therian-kettu 🦊
        Kerron vähän itsestäni Therianina
        Nimi: Mette (en kerro oikeaa nimeä)
        Ikä:2v Therianina ja 10v oikeassa elämässä
        Luonne: Hiljainen ja rauhallinen
        Lempiasiat: Metsässä käveleskely ja pienten eläinten jahtaaminen (linnut, jänikset jne.)
        Jos tällä sivulla on enää ketään, niin olisi kiva jutella noin 8-13 vuotiaiden Therianeiden kanssa

        ~Mette🦊

        Mooi mä oon 9v haluisin tutustuu?


    • Anonyymi

      Moi oon sonja 10v oon kettu therian. Olen aika uusi therian jutuissa joten en ole maailman paras kävelimisessä neljällä jalalla enkä osaa vielä hyppia. Asun lohjalla. Mulla on vaa whatsapp eikä muita sosiaallisia medioita. Ei haittaa jos en pääse laumaan, mutta haluaisin liittyä siihen.

      • Anonyymi

        No muuten oisin sun kaa mut ku asun haapajärvellä


      • Anonyymi

        Moi sonja mä oon myös kettu therian

        ~Mette🦊


    • Anonyymi

      Olen itekin theariani mietiskelin onko joku muu käyttänyt häntää koulussa. Mielestäni hännän pitäminen tuntuu siltä että sen kuuluisi olla iha sinua. Huom tämä on vain oma mielipiteeni.

    • Anonyymi

      Minä olen kettu therian ja rakastan luontoa olen aika introverttinen, olen myös tiikeri therian tällä on nyt lunta aika paljon et en pysty tehdä quadrobicsei ulkona mutta odotan innokkaana kevättä. Harrastan quadrobicsei sisällä ja tykkään tehdä majoja/pesiä, olen yleensä piilossa tai poissa muiden ihmisten läheltä tykkään olla yksin. Minulla on myös kissa jonka kanssa leikin ja nukun kun shiftaan.

      • Anonyymi

        Siis mun yks therian type on myös kettu ja meilki on kissa:))


    • Anonyymi

      Oon kissa gepardi kettu therian.
      Minusta näkee sen kun teen kissa maisia asioita esim illalla hyppään sänkyyni kuin eläimet välillä pesen itsestäni liat pois silleen että nuolen kättäni ja alan puhdistaa😅 Joissain paikoissa kävelen kuin eläimet ja hypin juttujen yli kuin eläimet . Mulla on lauma mutta ei kovin iso ja aina otetaan mukaan OIKEITA therianeita. Rakastan uimista sadetta kiipeemistä esim isoissa puissa ja kaikkialla. Rakastan luontoa säällä kuin säällä. Jos joku ei siis tiedä mikä on therian niin kannattaa lukea siitä. Ja therian ei ole vaan siitä että tykkää vaikka tosi paljon jostain eläimestä jne. Ostettiin lauman kanssa juuri therian maskeja ne tulevat joskus 3 päivän päästä ja sitten maalaamme siis ne. Ostamme myös hännät ja sitten ei kun vaan hyppimään. :)) Muista jos et ole varma oletko therian lue lisää vaikka Googlesta tai jostain missä on oikeaa tietoa ja muista jos luulet että olet therian vain siitä että tykkäät jostain eläimestä et varmaan ole.

      • Vielläkö voisi laumaan liittyä?


    • Anonyymi

      Tulin chattaa varm aik myöhässä mut voisko kukaa sanoo sillee et mite voisin kertoo et oon therian mun vanhemmille ku ei se oo nii helppoo ja emmä ny haluu vaa sanoo et ( oon therian ) emmä vaa tiiä miten sen selittäisi niille nii joo joku vois vaik vähä auttaa ..

      • Anonyymi

        Piti kirjottaa siihen loppuun et jos joku vois auttaa.


      • Minulla on sama ongelma en tiedä miten kertoisin äitilleni että olen therian, mutta ajattelin kertoo sen sit kun aika on sopiva eli kerro se sitten kun sinusta tuntuu siltä toivottavasti auttoi


    • Anonyymi

      Moiiiiii😇😇 Oon Alisa 6 vuotias ja sain puhelimen. Mun iso sisko kertoi että on joku terian juttu. Se laitto mun kuukleen en tiiä miten kirjotetaan mut se laitto sinne terian ja nyt mä oon täällä. Mut mä oon siis terian ja nyt mä kerron miten tiiän et oon se. No siis mä rakastan yksi sarvisii ja mulla on keppi hevosia jotka on yksi sarvisia ja no mä luulen siis että oon terian koska mä niiiiiin rakastan paljon niitä🥰🥰 Ja niin joten onko täällä muita yksi sarvis terianeita. Toivottavasti tykkäsit kommentoi alle sun lempi emoji ja Ootko yksi sarvis terian heippaaaaa😊😊 Muuten mun lempi emojit on 🦄🦋🥳💖 mut joo heippaaaa🦄🦄🦄

    • Anonyymi

      Minä olen susi therrian ja teen joskus ttai aika usein suden liikkeitä

    • Anonyymi

      Haluaisin tulla laumaan, ja olen susi therian myös, mietin vain että oletteko Laihialla, Helsingissä, vai missä päin? Olen myös lojaali ja unelmoin laumasta, mutta susi ei oikein nä elämäs senior, paitsi yksin tai muiden therian ien kanss🐺

    • Anonyymi

      Oon therian! Missäs sitä voi ilmoittautua? olisi ihanaa liittyä laumaan!!!!

      • Heii! Oon itekki therian, tyypit on susi ja kysymysmerkillä vielä kissa & ilves! Ois ihanaa tutustuu suomalaisiin therianeihin! Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä ihan vapaasti, ensin tänne Suomi24, ja myöhemmin voin ehkäpäs antaa snäpinkin!


    • Anonyymi

      Ja muuten, saako laumaan liittyä muutkin therianit kuin susitherianit? Theriotyyppini on kissa ja kettu:)

      • Heii! Oon itekki therian, tyypit on susi, ja kysymysmerkillä vielä kissa & ilves! Ois kiva tutustuu therianeihin täällä Suomen alueella! Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä ihan vapaasti, snäppi löytyy, ja jos vastaat niin voin sen vaikka antaakkin!


      • Ihana ku en tiiä että tuliks se mun kommentti tähä `Anynyymi`n laittamaan viestiin- mut jos ei, ni ihan vaa että muistappa ottaa yhteyttä jos haluat tutustuu, itekki oon therian, theriotypes on susi, ja kysymysmerkillä vielä kissa & ilves!


    • Aika kiinnostava juttu. Oletko tyytyväinen olemiseesi?

    • Anonyymi

      Minä olen itse therian. En ole vielä itse varma mikä eläin olin, voisiko joku auttaa etsiä minun sisäisen eläimen? Kuolin tulipalossa 1965. Olin 2½ vuotias tai 3 vuotias. Tykkään tehdä korkeita ja lyhyitä hyppyjä! Puollustan rakastamia ihmisiä ja tykkään aurinkoisesta ja kuivasta säästä, jonkin verran sateisesta. Tykkään liikkua metsissä, niityillä ja rannoilla. Osaan hyppiä matalien esteiden yli, osaan hyppiä korkeita hyppyjä ilman mitään.

      PS. Kiitos jos auttaisit.

    • Anonyymi

      Kiitos viestistäsi, Romej. On hienoa, että olet löytänyt itsellesi merkityksellisen identiteetin therianismina ja että olet perustanut oman lauman, jossa voit jakaa kokemuksia ja tuntea yhteenkuuluvuutta muiden therianien kanssa.

      On tärkeää, että jokainen voi löytää oman tapansa olla ja ilmaista itseään. Therianisuus on yksi tapa, jolla ihmiset voivat kokea yhteyttä eläimiin ja tuntea yhteyttä tiettyihin eläinhahmoihin. Jokainen therian on yksilöllinen omassa kokemuksessaan ja identiteetissään.

      On hienoa, että tarjoat muille mahdollisuuden liittyä laumaasi ja tarjoat heille tukea ja yhteisöllisyyttä. Tärkeintä on, että ihmiset löytävät vertaistukea ja ymmärrystä toisiltaan, joten toivon, että löydät laumaasi sopivia ja samanhenkisiä jäseniä.

      Jokaisella on oikeus uskoa ja harjoittaa omia vakaumuksiaan, ja toisten kunnioittaminen on tärkeää. Jokaisella on oikeus ilmaista itseään ja tuntea yhteenkuuluvuutta sellaisessa yhteisössä, jossa he tuntevat olonsa hyväksytyiksi ja ymmärretyiksi.

      Toivon sinulle ja laumallesi iloa ja onnea tulevaisuudessa.

    • Anonyymi

      Moi, olen kissa therian joka ettii laumaa tampereelta. Ois kiva löytää lauma. Multa ei löydy snäppiä tai ig:tä.
      ~Kuu

    • moi mäkin oon therian ja haluaisin therian kavereita koska olen yksin mutta asun pikkukaupungissa niin se on vähän vaikeeta löytää muita therianeja voinko liittyä sun laumaan ja eikait haittaa jos mun teriotyyppi on kissa?

      • Hei, missä päin asuisit? Munki teriotyyppi on kissa:)

        [Jos sulla on vaikka ig ni voidaan jutella vaikka siellä]


    • Anonyymi

      Moi oon 14v susitherian Oulusta, haluaisko joku tutustuu?:)

      • Anonyymi

        Moi! Mä haluisin!
        Oon siis 9-v kettu/kissatherian🦊🍃


      • Anonyymi

        Mäkin oon therian ja oulusta:) Mun theriotype on kissa/ilves<3 Ite oon 11v:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mäkin oon therian ja oulusta:) Mun theriotype on kissa/ilves<3 Ite oon 11v:)

        Mistä päin oulua oot?🌱Ei tarvii kertoo mut ois kiva tietää ku mul ei oikein oo therian kamuja☘️😀


    • Anonyymi

      Onko tämä jotain roolipelaamista vai mitä?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itse tunnen olevani kettu. Rakastan metsässä juoksemista ja hännän pitämistä.

    • Anonyymi

      Voisiko joku viimein selittää mitä tämä tarkoittaa?

    • Mietin että onko täällä ketään jota kiinnostais järjestää joku therian meetti syksyn kibeconis (huom. Ehk jotain 11-15 vuotiait kun mulla on huono kokemus nuoremmista therianeista jotka vaan päättää että nyt ne on therianei) ? Ite oon sinne joka tapauksessa menossa niin ois kiva saada taas lisää therian kavereita! Olette ehkä huomannut minun pyörivän tuolla muissa therian keskusteluis, niin joo.

      -sumu taas täällä✨🌿

      • Anonyymi

        Hei mietin vain että olen 09 ja uusi, mutta olen alkanut miettiä että olenko therian kun tunnen olevampi vapaampi eläimenä ja että olisin oikeasti eläin. En tiedä tästä mitään joten olisin kiinnostunut tietämään miten tämä toimii. Ps. En ole vain sellainen nuori joka haluaisi olla therian. Joten jos en vaikuta feikiltä nii auttakaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hei mietin vain että olen 09 ja uusi, mutta olen alkanut miettiä että olenko therian kun tunnen olevampi vapaampi eläimenä ja että olisin oikeasti eläin. En tiedä tästä mitään joten olisin kiinnostunut tietämään miten tämä toimii. Ps. En ole vain sellainen nuori joka haluaisi olla therian. Joten jos en vaikuta feikiltä nii auttakaa.

        Hei! voi hyvin olla että olet therian. Voit koittaa medioiden tutkia itseäsi ja miettiä vielä uskotko therianien tavoin. Käy vaikka metsässä kävelyllä ja etsi joku rauhaisa paikka johon voit istua ja mieti vain theriotypeäsi tai tutki sellaista (koira eläin? Matelijat? Linnut? Yms. ). Voit myön netin avulla etsiä tietoa therianeista esim. Taigascrath tiktokissa tai kade_the_coyote YouTubessa, mutta älä usko kaikkeen!
        Toivottavasti tämä auttoi ja hyvää jatkoa! 🌿✨

        -sumu


    • Anonyymi

      Voisiko joku selittää minulle mikä on theriani? Vai häpeättekö liikaa?

      • Therian" tarkoittaa henkilöä, joka tuntee olevansa identiteetiltään jollain tasolla eläin, joka elää tai on elänyt tällä planeetallamme. Jotkin therianit uskovat omaavansa eläimen sielun, kun taas jotkin uskovat sen olevan psykologista, ihmismielen sisäistä. Therianit kuitenkin tietävät omaavansa ihmisen kehon fyysisesti.



        Henkisyyteen uskovat therianit uskovat esim. uudelleensyntymiseen, tai siihen että eri sielujen palaset ovat muuntautuneet yhdeksi kokonaiseksi.



        Psykologiset therianit taas uskovat, että eläinten tapojen omaksuminen voi johtua esim. traumoista tai yksinkertaisesti siitä, että ihmismieli on niin erityinen että kykenee luomaan erilaisia, omia kuvitelmiaan.



        Therianit eivät ole sama asia, kuin otherkinit. Therian uskoo nimenomaan siihen, että on ollut edellisessä elämässään jokin meidän planeettamme olento, kun taas erilaiset otherkinit voivat uskoa olleensa mm. taruolentoja, kuten haltioita tai lohikäärmeitä. Therian on kuitenkin myös otherkin. (Kopioin koko jutun suoraan netistä, toivottavasti ymmärrätte nyt)


    • Anonyymi

      Moi:) Ite oon sellanen yhdistelmä therian JA IHMISET THERIANT EI OO SAMA ASIA KUN QUADROBICS!!oon ite kissa susi koira!

    • Anonyymi

      Ömm..

    • Anonyymi

      Moii tännekki laitteen oisko Helsingissä laumaa? Oisin kiinnostunut siis oon koira therian + uusi

      • Anonyymi

        Onko Oululaisia therianeita täällä?

        Ps. Mette on palannut!🦊🐾🍁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Oululaisia therianeita täällä?

        Ps. Mette on palannut!🦊🐾🍁

        Mun paras kaveri kutsuu therianeita furryiksi ja muutenki halveksii niitä:(


        ~Mette🦊🐾🍁


    • Anonyymi

      Eikä!Sä vaikutat ihan supermukavalta!Mette siis.Anteeks jos tää loukka en tiiä miten mut minä vuonna oot syntynyt oon ite -12 eli 11 v

      • Anonyymi

        Eikä!Sä vaikutat ihan supermukavalta!Mette siis.Anteeks jos tää loukka

        Eikä sanoo BEDO ihan supermukava sano BEDO..se LOUKKA ? (vai laukka hevosia )
        Mitä vittua,pedofiili ei osaa edes Suomea !
        Tiedätte ketä on kyseessä,Sipilän 2015.


    • Anonyymi

      Ois kiva jos liittysitte laumaan😇

      • Anonyymi

        Ois kiva jos liittysitte laumaan😇

        PEDOFIILI METSÄSTÄÄ !


    • Anonyymi

      Onko täällä mitään laumaa kettu therian laumaa jos on niin voin liittyä🦊

      • Anonyymi

        Oon naali therian eli vähän niinkuin kettu ja mulla ei oo laumaa asun Helsingissä

        T.moon


    • Anonyymi

      Muistakaa,PEDOFIILI METSÄSÄSTÄÄ LAPSIA !

    • Anonyymi

      Moi

    • Anonyymi

      Onko täällä susi laumaa johon voi liittyy

    • Anonyymi

      Moi olen 9v therian vasta aloittelija minun theriotype on kissa olen jo laumassa mutta halusin silti kertoa itsestäni 😊

    • Anonyymi

      Toivottavasti osaatte hakea apua.

      • Anonyymi

        Mihin asiaan? Ai koulutehtäviin?😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin asiaan? Ai koulutehtäviin?😆

        Henkisiin ongelmiin.


    • Anonyymi

      Oonr

    • Anonyymi

      Moi oon koira therian asun etelä Pohjanmaalla haluisin jonkun therian ystävän oon siis 013 eli siis täytän tänä vuonna 11v

    • Anonyymi

      Mä olen polytherian Tampereelta oon 9-12v ja etsin therian seuraa mukavaa ois jos ois joku joka kiinnostuis oon kissa ja susi (pyydän että theriotypeistäni huolimatta kukaan ei epäilisi että olen feikki therian koska niin on käynyt usein) joka tapauksessa etsin seuraa Tampereelta molemman sukupuolinen Seura käy olen itse tyttö ja useat Pojat eivät oikein minusta pidä joten haen enimmäkseen mies puolisia (en tietenkään tarkoita mies puolisella miestä XD) joka tapauksessa ilmoittakaa jos kiinnostuitte (;

    • Anonyymi

      Montako vuotias olet? Ois kiva tutustua. Millä paikkakunnalla asut? Mä oon therian ja osaan hyppiä mutta hyppäsin kerran huonosti nenä murtui ja jalka venähti. Onneksi jo parani. Mä asun Jyväskylässä. Olen 10.v moikkaaaaaa!!!!🥰🥰🥰🥰🥰

    • Anonyymi

      Mä oon SUSI

    • Anonyymi

      Ottakaa yhteyttä

    • Anonyymi

      Olen itsekin Therian ( kissa ) näen kaikkia näkyjä ja tassuja kun nukun tai minulla on tylsää tassut ovat mustia ja niissä on valkoista

    • Anonyymi

      Täällä oisi ylivieskan ja Alavieskan lähellä asuva 11v tyttö (susi therian) haluutko joku tutustuu

    • Anonyymi

      Olen therian ja haluaisin liittyä laumaan jos haluat

    • Anonyymi

      Moi ois kivaa tutustuu muiden therianeiden kanssa itse olen koira therian 10 vuotta tänä vuonna kesällä 11 asun etelä pohjanmaalla

      • Anonyymi

        Mä täytin just pari päivää sitten 11 vuotta nii on kiva tietää että on suunilleen saman ikäisiä therianeita.
        Tiedän olevani therian mutta välillä alkaa vähän epäilyttä yleensä sen takia että mä mietin sitä ajatusta että joku luokkalainen saa tietää ja sitten koko koulu tietää😳
        Ja kyllä mun koulusta löytyy aika...ei kivoja tyypejä


    • Anonyymi

      Rakastan ulvoa etenkin illalla ja viihdyn hyvin pimeässä. Rakastan metsää ja eläimiä. Viihdyn hyvin yksin ja en pidä siitä jos ympärilläni on paljon ihmisiä. Voiko joku therian kertoa minulle olenko therian??????? Tahtoisin tietää!!!

    • Anonyymi

      Olenko therian? Rakastan ulvoa etenkin illalla ja viihdyn pimeässä! Rakastan metsää ja eläimiä muuta therianeihin liittyvää en tunne olenko therian??? Kertokaa!!!

    • Anonyymi

      Moi, oon 10 v susi therian laihialta. En tunne ketään toista theriania koska kukaan meidän koulusta ei kai oo therian tai ei ainakaan kerro sitä. oon aika yksinäinen koska kukaan ei usko mua tai halveksuu
      kaikkea mitä mä sanon. Olisin kiinnostunut liittymään jos ois mahdollista ?

    • Anonyymi

      Toivottavasti saatte vielä apua.

    • Anonyymi

      Itse olen lehmätherian ja nimeni on paulapauliina. en ole alpha vaan omega koska tykkään alistua kuumille alpha therianeille. Lupsän itseäni ja välillä pidän lypsyttimiäni ulkona jotta maailma näkee ne.

      Toivottavasti löydän itselleni lisää ystäviä jotka ovat myös lehmätherianeja koska olemme harvinainen yhteisö.

      EHkä voimme tehdä yhdessä vanukasta

    • Anonyymi

      Oonko therian jos mulla on semmonen pakko liike et heilutan päätä niinku joku kissa ja sit laitan itestään mun kädet niinku tassuiks testasin quadribicseja ja mulla meni tosi hyvin! Oonko therian??

    • Anonyymi

      Moi>! Löytyiskö laumaa jyväskyläst keljonkankaalt? Oon Melkein 12v kissa susi therian ja oon tyttö. Käyn soliksen (solberginkadun) koulua ja mut tunnistaa siit et mulla on mustat kissankorvat. Mulle voi tulla juttelee mut saatan säikähtää niin kannattaa ensin kertoo et mistä tuntee mut ja silleen. Jos laumaa ei löydy niin sit ois kiva jos kaverikin löytyis (mieluusti samast koulust). Oon 5C luokal. (kerroin ton ihan muuten vaan)
      Oon aik hyvä quasheis ja ne tulee luonnostaa. Jostain syystä mun kuolemiin sekä kissana että sutena liittyy valkoinen kissa/susi.
      - Varjo🐾

    Ketjusta on poistettu 44 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe