Suositelkaa it-alan työnantajaa!

parempaa yhteishenkeä ki

Olen ollut muutamassa it-alan firmassa töissä, tällä hetkellä suuressa firmassa jolla menee hyvin. Palkka on hyvä, mutta työyhteisö täysin sieltä, minne aurinko ei paista. Nyt harkitsenkin firman vaihtoa, johonkin OIKEASTI dynaamiseen ja hyvähenkiseen paikkaan. Tämänhetkisellä työpaikallani ilmapiiri on negatiivinen, kaikesta valitetaan, vastuuta kartetaan, firma ei järjestä minkäänlaisia henkilöstöjuhlia/bileitä (jotka on oikeasti merkityksekkäitä, ainakin minun mielestäni yhteishengen kannalta), työntekijät ovat jämähtäneitä, pitkälti yli 40v keski-ikänä. Saitte varmasti kuvan nykytilasta. Kyllä nyt jossain täytyy olla parempi meininki, mutta kertokaahan missä! Digiaa olen nyt harkitsemassa..

180

20643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 25 vuotta alalla

      Ei sellasta ole olemassakaan kuin joidenkin opiskelijoitten mielikuvissa. Tervetuloa vaan alalle!

      • Ei enää-

        Siis ole ENÄÄ olemassa.
        Joskus oli.


    • JämähtäminenLakkaa

      Kunhan YT:t alkavat, tulee kyllä jännitystä ja dynaamisuutta ihan tarpeeksi.

    • HRM

      Vincit, Solita, Efima, Digia jne on kuulopuheiden mukaan hyviä.
      Kannattaa selvittää ne firmat jotka pärjänneet hyvin Great place to work- kilpailussa. Isompia IT-firmoja ei näiltä listoilta valitettavasti oikein löydy. Loppupeleissähän kyse on johdon esimerkistä, kyvyistä ja asenteista. Huono ilmapiiri = huono johto.

      • koodari1233

        kaikki firmat ei näe tarpeelliseksi tuota gpw-mrkkinointiprojektia, mutta ei se niistä silti huonompia tee. kun katsoo tuota listaa, niin top10 on pari oikeasti paskaakin paikkaa.


      • 8276

        Jättäisin Digian pois listalta


      • Veltot

        Vincit, Solita, Efima, Digia

        En sanoisi noista yhdestäkään mitään positiivista.
        Kaikissa yt:tä.

        Sitten nämä kaksi (arvatkaa itse mitkä) ovat tamperelaisia joille se "haarakonttori" on Helsingissä vaikka etelä-Suomessa on suurin määrä asikkaista. Siinä ne manselaiset esittävät sitten herraa tänne etelään päin, delegoivat omatkin tehtävänsä muille ja pitävät päivässä pari kertaa tunnin kahvitunteja ja 1,5 tunnin ruokatunnin.

        En suosittele.

        Great place to Work - sillä ei ole välttämättä mitään tekemistä hyvän työpaikan kanssa. Pelkkä mainos jota firman johto yrittää tuulettaa. Käytännössä täysin turhaa.


      • Juha01298

        Enfokin pärjäsi tuossa kilpailussa hyvin mutta sen jälkeen kun HR pomo Lundell valittiin vuoden HR johtajaksi, sillä nousi kusi päähän ja tuittuilee kuin olisi aina kuukautiset pahimmillaan, oikein harvinaisen moukka käytökseltään. Luulen et mekinosallistuttiin tuohon vain sen vuoksi että Lundellin oma kilpi kiiltää paremmin. Muuten firmana sellainen keskinkertainen eli huonoimpia.


      • Whatihaveseensux

        Vincitin voi jättää pois, todella raskas paikka, ihan liikaa ihan liian junnuja , oihan liikaa samasta muotista tulleita ihmisiä. Siitä johtuen sokeat pisteet päällekkäin, usein tyhmää toimintaa. Rekrypolitiikka perseestä. Myös mansen rötvämeininki on perseestä, ei sovi pääkaupunkiseudulle.


      • Anonyymi
        koodari1233 kirjoitti:

        kaikki firmat ei näe tarpeelliseksi tuota gpw-mrkkinointiprojektia, mutta ei se niistä silti huonompia tee. kun katsoo tuota listaa, niin top10 on pari oikeasti paskaakin paikkaa.

        Toi Great Place to Work -juttu on tosiaan vajaaälyisille tarkoitettu markkinointikampanja, ei siitä voi juurikaan tulkintoja tehdä jos 50 000 yrityksestä 30 ostaa kuponkinsa maksulliseen markkinointikampanjaan.

        Niiden yritysten jotka mainostavat tuolla, tulisi oikeastaan hävetä silmät päästään. En aio ikinä halea yhteenkään listalla olleista, koska ne firmat aliarvioivat normaalijärkisiä ihmisiä. Tekevät sitä samaa varmasti työntekijöilleenkin.


    • Koodihirmu

      Ehdottomasti TCS! Ei tarvitse osata yhtään mitään, kunhan vain hoet yes yes ja valehtelet tehneesi työt. Sitten kun jäät kiinni, heiluttelet vaan päätäsi joka suuntaan ja näytät idiootilta.

    • eräs................

      herran jumala. älkää hyvät ihmiset ja sellaisiksi luonnehditut missään tapauksessa osallistu tai järjestä firman pippaloita. lopulta muodostuvat kyttäyskekkereiksi joissa johto arvioi työvoiman joko ulkoistamistarvetta tai yksilön persoonan vivahteita. yt kekkereissä muistavat nämä joko p.erseennuolijoiden muistuttamina tai itse sen vaikuttamatta mimmoisessa jurrissa sihteerinsä per-settä silloin tanssilattialla tuli puristeltua.

    • 4+6

      Luulisin että vaakon nakki olisi oiva paikka sulle.

    • IT on YT

      Samaa paskaa kaikki eri paketissa. IT alan ainoat henkilöstöjuhlat on yt neuvottelut. Mutta ei mitään, toivotetaan uudet tulijat tervetulleeksi.

    • dhffghfgh

      Olet siis Tiedolla töissä. Mikä tahansa on parempi, kuin kyseinen laitos.

    • Eikös tuota

      nokia joskus rankattiin suomen halutuimmaksi it-alan työpaikaksi. Sinne siis. Tai vaihtoehtona Ms.

      • it-guru

        Pakko yhtyä edellisiin, suuret firmat eivät ole suositeltavia. Tieto ja CGI oman kokemukseni mukaan aika jäätäviä. Pikkufirmat ovat juuri sitä, mitä ehkä haet. Solitaa ja Sinistä meteoriittia suosittelen erittäin lämpimästi. Taitavat muuten löytyä parhaat työpaikat -listauksesta.


    • nopea aika

      Tuo nykyinen työpaikkasi kuulostaa itseasiassa aika hyvältä. Pitävät töissä "jämähtäneitä yli nelikymppisiä".
      Koska ei siinä oikeasti mene kuin hetki ja huomaat itse olevasi nelikymppinen, joka kaipaa työpaikkaa, jossa voisi pysyä vaikka elämässä olisi muuta kiinnostavampaa kuin koodaus.

      • Koodari

        Muuten totta, mutta en itse ainakaan ajatellut jämähtää.


    • tehollistuminen

      Ei sitä nelikymppisenä enää viitsi koodailla kuin harrastukseksi. Parempi on haikailla kadotettua nuoruutta ja juosta tukka putkella itseään kuntoon. Sekään ei helppoa ole kun on tarpeeksi kauan istunut tuolissa, nimittäin. Jos olet jotain vaihtamassa - niin vaihdappas kuule koko alaa! Ei se vaihtamatta parane ja kestää hetken aikaa, ennen kuin uuden alan rosot alkavat tulla esiin.

      • dynaaminen 40+

        Tunnistan jämähtäneisyyden! Itse olin vuosia valtiolla, josta vaihdoin isoon firmaan ja nyt pienessä putiikissa töissä. Jokainen askel on ollut suunta parempaan.


      • Anonyymi

        Täytyy olla tosi himokoodaaja että suostuu tekee myös työkseen, ja muille, ja joita ei eettisesti halua edes tukea, niin asiakkaissa kuin firmoissa.
        Kun koodaa vain itselleen (tuotoksiaan muillekin) voi valita yhden kielen, yhden framework:n kirjastoineen, ja jonkun yksinkertaisemman.
        Hakeutuu toiselle alalle ja ei tarvii olla liukuhihnalehmänä, kanana munimassa yms. kenen fyysinen, mentaalinen, emotionaalinen terveys sitä kestää ja mihin hintaan, jos kestää?
        Valitsisivat nyt edes vain yhden kieleen ja yhden apuvälineen, mutta aina pitää olla pitkä lista sitä ja tätä ja uuttaa tuppaa sisään, aivan kuten koulussa, jossa opetellaan turhia pakkoaineita ja turhan paljon jokaista ainetta.
        Tyyppi meni sit Saksaan töihin, eikä sen koommin tarvinnut ruotsia eikä edes enkkua, eikä paljon muutakaan; meni 10v opinnot roskiin.
        IT-alalla tarvii enkkua, muttei välttämättä harrastajana juurikaan; vain sen ohjelmointikielen verran; tutoriaalit on muillakin kielillä ja käännöskoneet toimii, ja enenevässä määrin jo nyt.


    • IT-mies

      Onhan noita pääkaupunkiseudulla paljonkin sellaisia IT-firmoja, jossa töitä riittää ja ovat kokoluokaltaan sellaisia, että saattaa jopa kaikki tuntea nimeltä, jotka käytävillä tulee vastaan. Et kuitenkaan kertonut että etsitkö myynti, koodaus, tuki, kehitys, testaus vai mitä hommia. Itse työskentelen yhdessä sellaisessa keskisuuressa firmassa, mutta en ala mainostamaan, vaan tässä lista yleisesti hyvässä maineessa olevista firmoista (ei missään järjestykseesä)
      Visma Solutions
      Solteq
      Nosto Solutions
      Nitor Creations
      Koodiviidakko
      Dream Broker
      ZEF Solutions
      Arcusys
      Futurice
      Vincit
      Eficode

      jne jne..

      • Insinööri, 4 v

        Onhan noista muutamiin tullut haettua, mutta eivät edes vastaa "Valitettavasti...". Hiljaisuutta vain. Noh, jatketaan nykyisessä firmassa vielä, jos sitten ulkomailta tärppäisi paremmin.


      • koodari1234

        jaa että eficode ja arcusys. enpä huonompia firmoja olekaan nähnyt, paitsi ehkä javerdel.


      • JavaHullu
        Insinööri, 4 v kirjoitti:

        Onhan noista muutamiin tullut haettua, mutta eivät edes vastaa "Valitettavasti...". Hiljaisuutta vain. Noh, jatketaan nykyisessä firmassa vielä, jos sitten ulkomailta tärppäisi paremmin.

        Älä huoli, monesti sisään pääseminen on pelkästä säkästä kiinni. Itse en joskus päässyt johonkin tasoltaan surkeaan firmaan töihin, mutta pääsin kuitenkin Vincitiin, joka taas on täynnä huippukoodareita.


      • Uppista90
        koodari1234 kirjoitti:

        jaa että eficode ja arcusys. enpä huonompia firmoja olekaan nähnyt, paitsi ehkä javerdel.

        Aamen. Eficode on pohjanoteeraus. Perjantain kalja korvaa sen ettei ole esimiestä, ei keharia, ei mitään mahdollisuutta kehittyä ja töitä tehdään ilman kunnon prosesseja sekoillen. Kahdessa vuodessa ei yhtään kunnon keskustelua ns. Esimiehen kanssa. Luojan kiitos vaihdoin, mutta ovihan on ollutkin pyöröovi.Hurjasti efforttia rekryissä että saadaan korvattua poislähtijät. Opinnarvostamaan keskijohtoa kun näin miten kamalaa on kun kaikki keskijohdon tehtävät jätetään tekemättä. Yhtään muutosta ei saatu läpivietyä.Nahkahousuhemmo satuili strategiasta ja sen muutoksista, mikään ei jalkautunut.


      • UudenTyyppistäTekemistä
        JavaHullu kirjoitti:

        Älä huoli, monesti sisään pääseminen on pelkästä säkästä kiinni. Itse en joskus päässyt johonkin tasoltaan surkeaan firmaan töihin, mutta pääsin kuitenkin Vincitiin, joka taas on täynnä huippukoodareita.

        Olen IT-alan hommissa ja tehnyt töitä pääasiassa tietyn tuotteen parissa. Ei siis ohjelmointia sanan varsinaisessa merkityksessä. Nyt webbikehitys on alkanut kiinnostaa. Olen muinoin ja myöhemminkin aina silloin tällöin koodaillut omaksi huvikseni, joten en ole aivan kujalla mistä on kyse. Onko tältä taustalta mahdollista päästä ns. parempiin IT-firmoihin (Esim. tuo Vincit) kehityshommiin jos vaikkapa oma toimisesti ottaa jonkin webbi frameworkin haltuun ja rakentelee malliksi pari omaa projektia? Vai odotetaanko noissa, että olet ollut joku Future Crew:n koodari vaippaikäisestä lähtien.


    • LifeIsTooShortForJav

      Valtio tai kunta - koskaan en menisi yksityiselle enää töihin. Parempi palkka, varma (kyllä, edelleen, usko vaan) työ, pitkät lomat, leppoisa tahti.

      Tämä on tosin kieroutunut foorumi ja ollut sitä pitkään. Joka kolmas viesti käsittelee koodaamista tai sovelluskehitystä. Nykyisessä työpaikassanikaan kukaan ei (edes osaa) koodaa koskaan riviäkään mitään, vaikka töissä on datanomia, Ins, DI, FM, TkL asentajista ja suunnittelijoista protekti- ja muihin päälliköihin ja johtajiin.

      IT-ala sisältää ihan helvetisti muutakin kuin ohjelmointiin liittyviä asioita. Itse alta 30v, korkeakoulututkinto ja en osaa koodata edes hello worldia katsomatta opasta. Palkka kolmen ja puolen tienoilla ja vuosilomaa riittää. Kokeneemmilla työkavereilla palkat 4-5 k tienoilla kun pääsään päällikkötasolle.

      Voisitte palstan moderaattorit tehdä pari eri palstaa IT-alalle, sovelluskehitystyö ja IT-työ erikseen. EI tätä nykyistä palstaa jaksa kuin vilkaista silloin tällöin ja aina puhutaan samaa höpöä JAVA sitä arkkitehti tätä. Ei muuta.

      • koodaava manageri

        Päälliköille ja johtajille sun muille alalla pörrääville tyhjäntoimittajille olisi kyllä erinomaisen terveellistä osata koodata edes se hello world. Koodaaminen on kuitenkin se it-alan ydinjuttu ja jos siitä ja ohjelmistokehitykseen liittyvistä mekanismeista ei ole omakohtaista kokemusta ja näkemystä, niin ohkaiseksi se substanssi tuppaa jäämään ja johtamisjälki on sitten sen mukaista. En lähtisi it-alan "ammattilaisena" kovin laajalti retostelemaan, etten osaa koodata ja ettei ole tarvekaan.


      • MyyttinenMiestyövuos
        koodaava manageri kirjoitti:

        Päälliköille ja johtajille sun muille alalla pörrääville tyhjäntoimittajille olisi kyllä erinomaisen terveellistä osata koodata edes se hello world. Koodaaminen on kuitenkin se it-alan ydinjuttu ja jos siitä ja ohjelmistokehitykseen liittyvistä mekanismeista ei ole omakohtaista kokemusta ja näkemystä, niin ohkaiseksi se substanssi tuppaa jäämään ja johtamisjälki on sitten sen mukaista. En lähtisi it-alan "ammattilaisena" kovin laajalti retostelemaan, etten osaa koodata ja ettei ole tarvekaan.

        Vielä kun jotkut koodikyvyttömät manageerit luulevat, että sovelluskehitys on liukuhihnatyötä, niin siitäkös soppa syntyy. Ja edelleenkään se lapsi ei synny yhtään nopeammin kun lisää 2 naista.


      • Koodari

        Minua taas päin vastoin huvittaa sinunlaisesi pellet, jotka kuvittelevat olevansa IT-alan töissä :D

        P.s. itse olen koodari ja palkka noin 4k.


    • petruit

      kysy ouluun Microsoftille
      siellä on nyt tilaa

      • cmc

        Negatiivinen ilmapiiri syö miestä ja motivaatiota! Valtion johto peräänkuuluttaa innovatiivisuutta. Yritäpäs olla innovatiivinen, kun työkaveri valittaa koko ajan vieressä kaikesta. Tähän keskusteluunhan on tullut monta hyvää vinkkiä paremman ilmapiirin työpaikasta. Huono ilmapiiri on yleensä merkki osaamattomasta tai välinpitämättömästä johdosta.


    • RypsiJaRapsi

      I hope you don’t mind my contact via interjnet. My reason for doing so is that I have an exceptional opportunity in Finland for a technical AX specialist. My customer is offering fast track career progression in to management, 6 weeks’ vacation, and only booking consultants in for 3 days per week meaning you have more time to tackle and problems and educate yourself. They also offer flexible working hours, home office and an exceptional basic salary.

    • kuivaaruutia

      Santahaminan it tykistö, suosittelen lämpimästi.

    • ...

      Pieni firma: www.ferusbestia.com

    • Saija.

      Suosittelen kunnalle tai valtiolle menemistä. Kummastakin kokemusta sekä myös Fujitsusta.

      Fujitsu oli kamalin työpaikka ikinä. Juoruamista koko ajan ja piikittelyä. Sieltä saa kenkää jos sairastuu vakavasti tai et suostu nuolemaan peppuja..

      • Ei CGI

        Sitten et tiedä kamalasta mitään. Fujitsulla olin useamman vuoden ja mielestäni se oli monella tapaa ok työpaikka. Juoruamista on joka paikassa, missä on ihmisiä töissä. Jos haluat nähdä huonon työpaikan, kannattaa kokeilla CGI:tä. Paskempaa työpaikkaa et tältä planeetalta löydä. Hulluna saat tehdä töitä, kun koko muu porukka on director tai muulla tittelillä olevia ja heiltä on ihan turha odottaa kontribuutiota mihinkään. Viisastelevat vain kokouksissa saamatta mitään aikaiseksi. Suurin osa Novon aikaisia suojatyöpaikkalaisia, joita ei ole saatu tai haluta saada YT-neuvottelujen yhteydessä ulos. Se ainoa, joka saa jotakin aikaiseksi, heitetään palkkioksi ulos talosta sopivan tilaisuuden tullen. Eli siinä hyvä työpaikka kaikille, jotka omaavat masokistisen luonteen, olit sitten koodari, määrittelijä, testaaja, projektipäällikkö tai joku muun suorittavan tason hemmo.


      • Sisäsiittoinen

        Kyllä CGI on kuule parempi kuin Fujitsu. Molemmista kokemusta.


    • HRM
      • Marks48

        Ei nyt aivan noinkaan. Listalle pääsee suorittamalla ennalta tiedossa olevat seikat ja katsomalla että tietyt speksit ovat kunnossa. Esim. vuonna 2013 listalla ollut eficode puhuu työn tekijöistään selän takana johtoa myöten ja kyttää kirjaimellisesti seläntakana kaikkea mitä työntekijät tekevät. Ylitöitä teetetään yli työehto sopimusten ja ilman lisäkorvausta. Mutta pääsee great place to work listalle koska on tehnyt jotain kyselyitä missä kysytään työntekijöiltä esimerkiksi onko työpisteesi ergonomiaan kiinnitetty huomiota. Ei paljoa lohduta joku ergonomia jos muut asiat on persiillään.


      • Yhh5556

        ei ole eficoden tyyli muuttunut.jengiä juoksi ulos paskan johdon vuoksi paljon viime vuonnakin.koko ajan vaan tyyppejä katosi vierestä.


    • NähtyMonesti

      Sama se oikeestaan joka paikassa. Silloin kun myynti vetää ja on kasvua, aijaa sentään, että ollaan "great place to work" ja henkilöstöosasto sekä pomot hehkuttavat kilvan työnantajan hienoutta saunailloissa ja virkistyspäivillä. Ja tyhmimmät tietysti nielevät kaiken siimoineen päivineen ja uskovat sen firman olevan jotenkin erikoinen hengeltään ja kulttuuriltaan..
      Mutta kaikki muuttuu siinä vaiheessa KUN talous menee alas, käynnistetään kustannus-säästöt ja yt:t. Entinen ulkokultaisuus muuttuu raadollisuudeksi kuin taikaiskusta. Sitä pahemmin mitä enemmän on säästettävää.

      • koodari123123

        Ehkä se voi olla sitten parempi mennä sellaisiin firmoihin, jotka eivät osallistu tuollaisiin kilpailuihin - säästävät nekin osallistumismaksut ja käyttävät ne henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

        Huomatkaa, että GPW on markkinointia. Toki taustalla on myös sitä, että asioita käydään läpi, laitetaan kuntoon ja kysytään henkilöstöltä, että onko nyt hyvä. Mutta yrityksen kannalta kyse on markkinoinnista. Tyytyväisyys voi olla hyvä ilman tuota markkinointipanostustakin.

        Toki IT-alalla, jossa tuotanto on vielä käsityötä, on näillä enemmän merkitystä kuin vaikka valmistavassa teollisuudessa, jossa tuotantoa hoitaa jo robotit.


    • HRM

      Kuinka moni GPW- listan yrityksistä on mielestänne yt-neuvotellut taikka irtisanonut työntekijöitään viime aikoina

      • YTYTYTYT

        Yleisen sarjan top20 firmoista on pikavilkaisulla käsittääkseni kuudessa tainnut olla YT-neuvottelut muutaman vuoden sisällä. Pienten yritysten sarjoissa firmat sen verran pieniä ettei yhteistoimintalaki edes koske kaikkia.


      • koodari123123
        YTYTYTYT kirjoitti:

        Yleisen sarjan top20 firmoista on pikavilkaisulla käsittääkseni kuudessa tainnut olla YT-neuvottelut muutaman vuoden sisällä. Pienten yritysten sarjoissa firmat sen verran pieniä ettei yhteistoimintalaki edes koske kaikkia.

        ja vaikka koskisikin, ei niistä tarvitse julkisesti huudella. Esimerkkeinä Reaktorin YT taannoin.


      • JavaMan
        koodari123123 kirjoitti:

        ja vaikka koskisikin, ei niistä tarvitse julkisesti huudella. Esimerkkeinä Reaktorin YT taannoin.

        VINCIT laajentaa Helsinkiin.. SOLITA avaa toimiston Ouluun! Tällaisia upeita ja menestyviä yrityksiä Suomi tarvitsee!


      • nörttitypypi123123
        JavaMan kirjoitti:

        VINCIT laajentaa Helsinkiin.. SOLITA avaa toimiston Ouluun! Tällaisia upeita ja menestyviä yrityksiä Suomi tarvitsee!

        Hki nyt kannattaakin avata. Toi Solitan tempaus on vähän hankalampi, asiakkaat on kuitenkin 99% pk-seudulla heidänkin bisneksessään.


      • Simo-Seppo
        nörttitypypi123123 kirjoitti:

        Hki nyt kannattaakin avata. Toi Solitan tempaus on vähän hankalampi, asiakkaat on kuitenkin 99% pk-seudulla heidänkin bisneksessään.

        Saavat varmaan halvalla osaavaa Nokia-porukkaa nyt sisään taloonsa Oulussa. Täytyy olla kehittäjäporukkaa, jotain ajasta ja paikasta riippumatonta työtä koska Oulusta käsin ei kyllä paljon asiakkaita hoidella. On se vaan niin hevon kuusessa koko paikka.


      • koodari123123
        Simo-Seppo kirjoitti:

        Saavat varmaan halvalla osaavaa Nokia-porukkaa nyt sisään taloonsa Oulussa. Täytyy olla kehittäjäporukkaa, jotain ajasta ja paikasta riippumatonta työtä koska Oulusta käsin ei kyllä paljon asiakkaita hoidella. On se vaan niin hevon kuusessa koko paikka.

        Syy halpuuteen on rapautunut osaaminen - eli hetkeksi saa halvalla, mutta kun vuosi-kaksi menee ja uudet teknologiat on hyvin hallussa - pitää joko palkka tuplata tai triplata että on linjassa muiden vastaavien osaajien kanssa tai kaverit lähtee lätkimään.


      • NähtyMonesti
        JavaMan kirjoitti:

        VINCIT laajentaa Helsinkiin.. SOLITA avaa toimiston Ouluun! Tällaisia upeita ja menestyviä yrityksiä Suomi tarvitsee!

        Vincit - taitaa firman keski-ikä olla alle 30v nykyään. Melkein naurattaa, miten jossain vaiheessa huomaavat, että liki kaikki työtekijät onkin "jämähtäneitä nelikymppisiä". Ja YT:t kehiin kun "arvostamme harrastuneisuutta" ei enää todeudukaan näillä keski-iän kiireissä. Lehdessä oli juttu jostain Vincitin tyttökoodausporukasta, joka yrittävän viilata linssiin naisia alalle. Siihen kun tytöt muutaman alkuvuoden jälkeen pyöräyttävät parit mukulat, ovat kunnon tovit kotona hoitovapaalla ja huolehtivat perheen arjen pyörimisestä vapaa-ajat niin alkaa alan todellisuus valjetta. Työnantaja tuumaa äkkiä, että harrastuneisuus on jäänyt takaa-alalle ja jäljellä on pelkkiä keski-ikäisiä ämmiä, joiden palkka on aivan liian kova suhteessa työpanokseen ja osaaminen uudesta tekniikasta X toisen vuoden opiskelijan tasoa...


      • Pitäköön tunkkinsa
        NähtyMonesti kirjoitti:

        Vincit - taitaa firman keski-ikä olla alle 30v nykyään. Melkein naurattaa, miten jossain vaiheessa huomaavat, että liki kaikki työtekijät onkin "jämähtäneitä nelikymppisiä". Ja YT:t kehiin kun "arvostamme harrastuneisuutta" ei enää todeudukaan näillä keski-iän kiireissä. Lehdessä oli juttu jostain Vincitin tyttökoodausporukasta, joka yrittävän viilata linssiin naisia alalle. Siihen kun tytöt muutaman alkuvuoden jälkeen pyöräyttävät parit mukulat, ovat kunnon tovit kotona hoitovapaalla ja huolehtivat perheen arjen pyörimisestä vapaa-ajat niin alkaa alan todellisuus valjetta. Työnantaja tuumaa äkkiä, että harrastuneisuus on jäänyt takaa-alalle ja jäljellä on pelkkiä keski-ikäisiä ämmiä, joiden palkka on aivan liian kova suhteessa työpanokseen ja osaaminen uudesta tekniikasta X toisen vuoden opiskelijan tasoa...

        Tuosta harrastuneisuuden hehkutuksesta johtuen en hae tuohon Vincitiin töihin. Se tarkoittaa juuri tuota, että kun elämässä alkaa olemaan muutakin kuin koodaus, niin pian yt:t rävähtävät käyntiin. Ellet sitten ole päässyt nousemaan pomoksi. Pomoilla on oikeus muuhun elämään, mutta koodarien pitää harrastaa kaikki uudetkin tekniikat vapaa-ajallaan.


      • Harrastuksena YT
        Pitäköön tunkkinsa kirjoitti:

        Tuosta harrastuneisuuden hehkutuksesta johtuen en hae tuohon Vincitiin töihin. Se tarkoittaa juuri tuota, että kun elämässä alkaa olemaan muutakin kuin koodaus, niin pian yt:t rävähtävät käyntiin. Ellet sitten ole päässyt nousemaan pomoksi. Pomoilla on oikeus muuhun elämään, mutta koodarien pitää harrastaa kaikki uudetkin tekniikat vapaa-ajallaan.

        Tähän on tosiaan menty. Sertifikaatteja pitää suorittaa (ne on kirjattu henkilökohtaisiin tavoitteisiin) ja teknologiat pitäisi hallita kulloisenkin asiakkaan tarpeiden perusteella, mutta opiskeluun on varattu täsmälleen 0 työtuntia ja kursseille ei ole mitään asiaa. Jos vaatimukset haluaisi täyttää, tarkoittaisi se kaiken vapaa-ajan käyttämistä itseopiskeluun. Työskentelyolosuhteet ovat menneet sairaiksi parin viime vuoden aikana ja burn-out häämöttää. Kortisto alkaa tuntumaan houkuttelevalta vaihtoehdolta.


      • sdfsdfsdfdsf213213
        Harrastuksena YT kirjoitti:

        Tähän on tosiaan menty. Sertifikaatteja pitää suorittaa (ne on kirjattu henkilökohtaisiin tavoitteisiin) ja teknologiat pitäisi hallita kulloisenkin asiakkaan tarpeiden perusteella, mutta opiskeluun on varattu täsmälleen 0 työtuntia ja kursseille ei ole mitään asiaa. Jos vaatimukset haluaisi täyttää, tarkoittaisi se kaiken vapaa-ajan käyttämistä itseopiskeluun. Työskentelyolosuhteet ovat menneet sairaiksi parin viime vuoden aikana ja burn-out häämöttää. Kortisto alkaa tuntumaan houkuttelevalta vaihtoehdolta.

        Toi on muuten totta myös täällä VincIT:llä. Aika iso osa porukasta on nuoria, VincIT on siis niin sanottu junnufirma - kun ei tiedä muualta, ei osaa arvioida. Mutta me muutamat, jotka olemme olleet muuallakin, niin voimme sanoa että kiiltokuvan alla on vähän karumpi meno.


      • Koodari
        Harrastuksena YT kirjoitti:

        Tähän on tosiaan menty. Sertifikaatteja pitää suorittaa (ne on kirjattu henkilökohtaisiin tavoitteisiin) ja teknologiat pitäisi hallita kulloisenkin asiakkaan tarpeiden perusteella, mutta opiskeluun on varattu täsmälleen 0 työtuntia ja kursseille ei ole mitään asiaa. Jos vaatimukset haluaisi täyttää, tarkoittaisi se kaiken vapaa-ajan käyttämistä itseopiskeluun. Työskentelyolosuhteet ovat menneet sairaiksi parin viime vuoden aikana ja burn-out häämöttää. Kortisto alkaa tuntumaan houkuttelevalta vaihtoehdolta.

        Vincitiä ei ainakaan sertifikaatit ym. rahastuspaska voisi vähempää kiinnostaa vaan oikea osaaminen.

        Kaikenlaiset kurssit ym. koulutukset myös ovat aivan tyhjänpäivästä paskaa, jossa ei oikeasti opi mitään. Vain tekemällä oppii. Jos ei ole valmis käyttämään yhtään aikaansa oppimiseen, niin se on voi voi. Ihan vapaasti voi pysyä siellä kortistossa itkemässä.


      • Koodari
        sdfsdfsdfdsf213213 kirjoitti:

        Toi on muuten totta myös täällä VincIT:llä. Aika iso osa porukasta on nuoria, VincIT on siis niin sanottu junnufirma - kun ei tiedä muualta, ei osaa arvioida. Mutta me muutamat, jotka olemme olleet muuallakin, niin voimme sanoa että kiiltokuvan alla on vähän karumpi meno.

        Et ole ilmeisesti ollut koskaan töissä missään OIKEASTI karussa softafirmassa, jossa kytätään joka minuutti ja joulubileet tarkoittaa käyttiksen asentamista uudestaan :)


      • TrolliSaatana
        Koodari kirjoitti:

        Vincitiä ei ainakaan sertifikaatit ym. rahastuspaska voisi vähempää kiinnostaa vaan oikea osaaminen.

        Kaikenlaiset kurssit ym. koulutukset myös ovat aivan tyhjänpäivästä paskaa, jossa ei oikeasti opi mitään. Vain tekemällä oppii. Jos ei ole valmis käyttämään yhtään aikaansa oppimiseen, niin se on voi voi. Ihan vapaasti voi pysyä siellä kortistossa itkemässä.

        Niin...monestihan se on niin, että asiakkaat niitä höpöhöpösertifikaatteja vaativat, eivät ohjelmistotalot. Asiakkaat ovatkin harhaluuloinensa yleensä aivan täysin pihalla kaikesta mahdollisesta.


      • Harrastuksena YT
        TrolliSaatana kirjoitti:

        Niin...monestihan se on niin, että asiakkaat niitä höpöhöpösertifikaatteja vaativat, eivät ohjelmistotalot. Asiakkaat ovatkin harhaluuloinensa yleensä aivan täysin pihalla kaikesta mahdollisesta.

        Nimenomaan. Asiakkaat vaativat, jonka johdosta myös työnantaja vaatii, mutta toki edellyttää opiskelun tapahtuvan 100% vapaa-ajalla.


      • vincit-kooderi
        Pitäköön tunkkinsa kirjoitti:

        Tuosta harrastuneisuuden hehkutuksesta johtuen en hae tuohon Vincitiin töihin. Se tarkoittaa juuri tuota, että kun elämässä alkaa olemaan muutakin kuin koodaus, niin pian yt:t rävähtävät käyntiin. Ellet sitten ole päässyt nousemaan pomoksi. Pomoilla on oikeus muuhun elämään, mutta koodarien pitää harrastaa kaikki uudetkin tekniikat vapaa-ajallaan.

        Ei se harrastuneisuus niin paljoa täällä merkkaa, ite en ollut moneeeeen vuoteen tehnyt mitään omia projekteja ja silti täällä ollaan.


    • ei ylitöitä

      Sodexho tai Amica.Itse vaihdoin
      Nokialta tiskin toiselle puolelle aikoinaan.
      En kadu.Lounastauolla voin käydä vastapäisessä
      Amicassa jos tympii.

      • HRM

        Vincit vastaa kaikkiin saamiinsa työhakemuksiin päivässä. Yhtiöllä on loistava asenne, nostan hattua.


      • NopeaaOikeasti
        HRM kirjoitti:

        Vincit vastaa kaikkiin saamiinsa työhakemuksiin päivässä. Yhtiöllä on loistava asenne, nostan hattua.

        Ei tuo niin paljon vie aikaa. Hei siis oikeesti!

        If (hakija.ikä < 35) {
        If (hakija.koulutus == DI) {
        If hakija.arvosanaKA > 4 {
        hakija.lahetaTarkastettavaksi();
        }
        }
        } else
        hakija.lahetaKiitosEI ();


      • TrolliSaatana
        NopeaaOikeasti kirjoitti:

        Ei tuo niin paljon vie aikaa. Hei siis oikeesti!

        If (hakija.ikä < 35) {
        If (hakija.koulutus == DI) {
        If hakija.arvosanaKA > 4 {
        hakija.lahetaTarkastettavaksi();
        }
        }
        } else
        hakija.lahetaKiitosEI ();

        Koodin tyyli täysin pielessä eikä tuo edes käänny, koska viimeinen sulku puuttuu. Fail.


      • saatanan apina
        TrolliSaatana kirjoitti:

        Koodin tyyli täysin pielessä eikä tuo edes käänny, koska viimeinen sulku puuttuu. Fail.

        Jep, kuka vtun apina kirjoittaa sisäkkäiset iffit jos ehdot voi laittaa samaan? Luettavuus joo, mutta tossa noi yksittäiset ehtolausekkeet kyllä niin pitkiä ole, että olis järkee...


      • paljonrekrytoinut
        NopeaaOikeasti kirjoitti:

        Ei tuo niin paljon vie aikaa. Hei siis oikeesti!

        If (hakija.ikä < 35) {
        If (hakija.koulutus == DI) {
        If hakija.arvosanaKA > 4 {
        hakija.lahetaTarkastettavaksi();
        }
        }
        } else
        hakija.lahetaKiitosEI ();

        Joo, ei tuo hakemusten läpikäynti oikeasti ole iso homma. 90% hakemuksista kun voi käytännössä hylätä jo nopean ensivilkaisun jälkeen. Nopeasti valikoituu se 10-20 nippu, jotka voisi olla sopivia. Haastatteluun sitten max viisi jos on oikea tarve. Vaivaa ylikorostetaan, usein vain unohtuu tuo vastausviestin lähettäminen. Sekin on oikeasti helppoa kun kerää talteen sähköpostiosoitteet oikeaan listaan samalla kun hakemuksen läpi vilaisee.


      • idiootithakee123
        paljonrekrytoinut kirjoitti:

        Joo, ei tuo hakemusten läpikäynti oikeasti ole iso homma. 90% hakemuksista kun voi käytännössä hylätä jo nopean ensivilkaisun jälkeen. Nopeasti valikoituu se 10-20 nippu, jotka voisi olla sopivia. Haastatteluun sitten max viisi jos on oikea tarve. Vaivaa ylikorostetaan, usein vain unohtuu tuo vastausviestin lähettäminen. Sekin on oikeasti helppoa kun kerää talteen sähköpostiosoitteet oikeaan listaan samalla kun hakemuksen läpi vilaisee.

        Totta. 90% on aika kuraa. Haetaan S-Marketin kassalta IT-asiantuntijaksi.
        Väitän, että puolet hakijoista tänä päivänä ei edes osaa lukea.

        Pahimpia on ulkkarit, jotka kääntää Google Translatella työpaikkailmoituksen, tajuamatta että suomenkieli on vaatimus, koska työpaikkailmoitus on suomeksi.


      • TrolliSaatana
        idiootithakee123 kirjoitti:

        Totta. 90% on aika kuraa. Haetaan S-Marketin kassalta IT-asiantuntijaksi.
        Väitän, että puolet hakijoista tänä päivänä ei edes osaa lukea.

        Pahimpia on ulkkarit, jotka kääntää Google Translatella työpaikkailmoituksen, tajuamatta että suomenkieli on vaatimus, koska työpaikkailmoitus on suomeksi.

        Suomen kieli kirjoitetaan erikseen. Fail.


      • onsehieano
        TrolliSaatana kirjoitti:

        Suomen kieli kirjoitetaan erikseen. Fail.

        pääsit sinäkin pätemään. hienoa.


      • apina vastaa
        saatanan apina kirjoitti:

        Jep, kuka vtun apina kirjoittaa sisäkkäiset iffit jos ehdot voi laittaa samaan? Luettavuus joo, mutta tossa noi yksittäiset ehtolausekkeet kyllä niin pitkiä ole, että olis järkee...

        > kuka vtun apina kirjoittaa sisäkkäiset iffit jos ehdot voi laittaa samaan?

        Minä. Kannatan tiedon pitämistä yksinkertaisena. Jos pitää samalla ottaa 3 ehtoa huomioon, niin se rassaa aivoja. Käsittääkseni maailman parhaat koodaajat ovat samalla kannalla kanssani, viittaan ainakin esr:ään


      • TrolliSaatana
        onsehieano kirjoitti:

        pääsit sinäkin pätemään. hienoa.

        Aika matalalla on rima, jos ala-asteella opetetuilla asioilla voi päteä.


      • TrolliSaatana
        saatanan apina kirjoitti:

        Jep, kuka vtun apina kirjoittaa sisäkkäiset iffit jos ehdot voi laittaa samaan? Luettavuus joo, mutta tossa noi yksittäiset ehtolausekkeet kyllä niin pitkiä ole, että olis järkee...

        Lisäksi tuossa arvosanaKA on todennäköisesti nimeämiskäytännön vastainen, koska keskiarvo on yhdyssana. Pitäisi siis olla arvosanaKa.


      • rths
        TrolliSaatana kirjoitti:

        Koodin tyyli täysin pielessä eikä tuo edes käänny, koska viimeinen sulku puuttuu. Fail.

        Entä jos hakija ei kerro ikäänsä? Mitä tulee vertailun ikä < 35 tulokseksi silloin?


      • Anonyymi
        apina vastaa kirjoitti:

        > kuka vtun apina kirjoittaa sisäkkäiset iffit jos ehdot voi laittaa samaan?

        Minä. Kannatan tiedon pitämistä yksinkertaisena. Jos pitää samalla ottaa 3 ehtoa huomioon, niin se rassaa aivoja. Käsittääkseni maailman parhaat koodaajat ovat samalla kannalla kanssani, viittaan ainakin esr:ään

        puhut pas... tieto kannattaa pitää yksikertaisena mutta sisäkäise iffit on täyttä paskaa. yksinkertaisesta palauta ei kiitos heti jos joku ei täsmää


      • Aimo2

        Tietokin ehtii jakaa laput ennen Joulua.


      • HRM

      • koodari123123
        HRM kirjoitti:

        Onnenpotku tuli jopa 50 uudelle osaajalle ja taas kerran myönteinen uutinen on VINCITIN ansiota.

        http://summa.talentum.fi/article/tv/uutiset/98574?utm_source=emaileri&utm_medium=Email&utm_campaign=Snowden* **Hankkiutukaa eroon Dropboxista** * Tieto neuvottelee Norjassa puolen miljardin ostoksesta&utm_term=Kuva* Tamperelainen it-talo lahti Helsinkiin - tekee tyontekijoistaan omistajia *300 x 150*&utm_content=u-626900-33466198-421358-6

        No sehän riippuu ihan siitä paljonko osakkuus maksaa, saako sillä äänivaltaa ja jakaako firma osinkoa - vai kierretäänkö tätä kautta verotusta, eli palkkakustannukset saadaan pidettyä pienempinä kun "luvataan tuottoja" - niitä tulee, tai sitten ei. Jos äänivaltaa ei ole, yhtiökokous päättää vain käyttää "luvattuja tuottoja" yrityksen kehittämiseen.


      • JavaMan

        Kyllä hienon yrityksen kuten Vincitin kehittyminen ja arvon nousu kohdistuvat sen osakkeenomistajille omistuksen suhteessa riippumatta siitä jaetaanko yrityksestä tuottoja ulos vaiko ei.


      • omistajayrittäjä
        JavaMan kirjoitti:

        Kyllä hienon yrityksen kuten Vincitin kehittyminen ja arvon nousu kohdistuvat sen osakkeenomistajille omistuksen suhteessa riippumatta siitä jaetaanko yrityksestä tuottoja ulos vaiko ei.

        aika vähän tiedät osakeomistuksesta ei-listatuissa yrityksissä.


      • Simo-Seppo
        omistajayrittäjä kirjoitti:

        aika vähän tiedät osakeomistuksesta ei-listatuissa yrityksissä.

        Voisin vaikka odottaa että tuolla kasvuvauhdilla Vincit listautuu muutaman vuoden kuluessa ja kaikki omistajat kuittaavat siinä yhteydessä todella mukavan potin myymistään osakkeista.


      • GrowthHacker
        Simo-Seppo kirjoitti:

        Voisin vaikka odottaa että tuolla kasvuvauhdilla Vincit listautuu muutaman vuoden kuluessa ja kaikki omistajat kuittaavat siinä yhteydessä todella mukavan potin myymistään osakkeista.

        Tuolla kasvuvauhdilla: http://yritys.taloussanomat.fi/y/vincit-oy/tampere/2113034-9/

        Eikä tämä ihan selity pelkästään 9 kk tilikaudella. Ehkä tämä vuosi on parempi? Onko jollain faktaa?


      • duipaduu111
        GrowthHacker kirjoitti:

        Tuolla kasvuvauhdilla: http://yritys.taloussanomat.fi/y/vincit-oy/tampere/2113034-9/

        Eikä tämä ihan selity pelkästään 9 kk tilikaudella. Ehkä tämä vuosi on parempi? Onko jollain faktaa?

        varmaan pakko olla parempi, tasettahan siellä nyt syödään. no, markkinointi kuten gpw on tietenkin investointi tulevaisuuteen. tämä vuosi näyttänee kannattiko panostus vai ei. omistaja-arvo sulaa tuossa, jos tämäkin vuosi menee pe*seelleen.


      • sargasso11
        duipaduu111 kirjoitti:

        varmaan pakko olla parempi, tasettahan siellä nyt syödään. no, markkinointi kuten gpw on tietenkin investointi tulevaisuuteen. tämä vuosi näyttänee kannattiko panostus vai ei. omistaja-arvo sulaa tuossa, jos tämäkin vuosi menee pe*seelleen.

        Totta. Kyllähän se on niin, että se on ihan sama kuinka "paras paikka" on, jos bisnes ei luista.

        Kyllä se fiilis siitä heikkenee, kun ei palkkaa pysty työntekijöilleen maksamaan.

        Odotetaanko VincITtiin YT:tä? Mitä veikataan? Ennen ensi kesää YT päällä?


      • koiranvirkahoitaa
        sargasso11 kirjoitti:

        Totta. Kyllähän se on niin, että se on ihan sama kuinka "paras paikka" on, jos bisnes ei luista.

        Kyllä se fiilis siitä heikkenee, kun ei palkkaa pysty työntekijöilleen maksamaan.

        Odotetaanko VincITtiin YT:tä? Mitä veikataan? Ennen ensi kesää YT päällä?

        No niin, nyt siellä ilmeisesti on YT päällä?


      • TrolliSaatana
        koiranvirkahoitaa kirjoitti:

        No niin, nyt siellä ilmeisesti on YT päällä?

        Joo, YT = YouTube.


    • Agile

      Vincit ja sen toimitusjohtaja ovat ajattelultaan ja toimintatavoiltaan jättiharppauksen edellä muita alan yrityksiä sekä koko markkinaa. Arvioisin että he ovat kokonaan eri tasolla kuin taantuneet ja monet liian perinteisesti ajattelevat henkilöt, joita tälläkin palstalla pyörii.

      Ollaan ylpeitä tästä yrityksestä - se tulee luomaan vaurautta paitsi omistajilleen, myös asiakkailleen, työntekijöilleen sekä koko yhteiskunnalle.

      https://m.youtube.com/watch?v=r_pOcbtY9M0
      https://m.youtube.com/watch?v=H6hFfD5YW8Y

      • vincitonparas

        mikkoko se itseään kehuu taas. hei, sä käyt p*skalla niinkuin muutkin kuolevaiset


      • HRM
        vincitonparas kirjoitti:

        mikkoko se itseään kehuu taas. hei, sä käyt p*skalla niinkuin muutkin kuolevaiset

        Efima rekryää huhujen mukaan jopa kymmenkunta uutta osaajaa. Firma on parhaiden firmojen listalla sijalla 5.
        http://www.efima.com/fi/careers/

        Avoimet paikat kertoo samalla millä alueilla ja teknologioissa tapahtuu busineksen kasvu, kappas kun eivät hae Cobol-koodareita..


      • kaikenlaisiahuhujaon
        HRM kirjoitti:

        Efima rekryää huhujen mukaan jopa kymmenkunta uutta osaajaa. Firma on parhaiden firmojen listalla sijalla 5.
        http://www.efima.com/fi/careers/

        Avoimet paikat kertoo samalla millä alueilla ja teknologioissa tapahtuu busineksen kasvu, kappas kun eivät hae Cobol-koodareita..

        Tieto rekrytoi huhujen mukaan yli 1000 uutta osaajaa ensi vuonna.


      • Aimo2
        kaikenlaisiahuhujaon kirjoitti:

        Tieto rekrytoi huhujen mukaan yli 1000 uutta osaajaa ensi vuonna.

        Tieto ostaa Evryn ja sitä kautta tulee paljon uusia kasvoja.


      • Koodari

        Vincit on harvoja yrityksiä, joissa henkilöstöasiat tehdään oikein ja ollaan unohdettu kaikki vanha perinteinen yrityssaasta, josta lähes kaikissa muissa yrityksissä edelleen kärsitään henkilöstön puukottaessa toisiaan selkään.


      • TrolliSaatana
        kaikenlaisiahuhujaon kirjoitti:

        Tieto rekrytoi huhujen mukaan yli 1000 uutta osaajaa ensi vuonna.

        Tieto lataa poispotkittavien säiliön.


      • myyntimiesvauhdissa?
        Koodari kirjoitti:

        Vincit on harvoja yrityksiä, joissa henkilöstöasiat tehdään oikein ja ollaan unohdettu kaikki vanha perinteinen yrityssaasta, josta lähes kaikissa muissa yrityksissä edelleen kärsitään henkilöstön puukottaessa toisiaan selkään.

        Hehhehehe.

        Heititkö vitsin, vain Mikkoko se siellä markkinoi taas


      • Koodari
        myyntimiesvauhdissa? kirjoitti:

        Hehhehehe.

        Heititkö vitsin, vain Mikkoko se siellä markkinoi taas

        No äläpäs nyt tukehdu sinne manageripyramidin alle :)


      • PaskaPoliisi
        vincitonparas kirjoitti:

        mikkoko se itseään kehuu taas. hei, sä käyt p*skalla niinkuin muutkin kuolevaiset

        Mulla on muuten sisäpiirin tietoa tästä, fakta on että _Mikko ei käy paskalla_.


      • Koodaripodaari324k
        PaskaPoliisi kirjoitti:

        Mulla on muuten sisäpiirin tietoa tästä, fakta on että _Mikko ei käy paskalla_.

        Ainiin, jostakinhan sen VincIT kahvin raaka-aine pitää saada. Selvisipä nyt sekin...


      • Minni884
        Koodari kirjoitti:

        Vincit on harvoja yrityksiä, joissa henkilöstöasiat tehdään oikein ja ollaan unohdettu kaikki vanha perinteinen yrityssaasta, josta lähes kaikissa muissa yrityksissä edelleen kärsitään henkilöstön puukottaessa toisiaan selkään.

        Heh, kyllä vaan aivan toisenlaisia puheita liikkuu täällä pääkaupunkiseudun ulkopuolella... "henkilöstöasiat tehdään oikein" pätee varmasti niistä päättävän henkilön mielestä :)


      • Anonyymi
        HRM kirjoitti:

        Efima rekryää huhujen mukaan jopa kymmenkunta uutta osaajaa. Firma on parhaiden firmojen listalla sijalla 5.
        http://www.efima.com/fi/careers/

        Avoimet paikat kertoo samalla millä alueilla ja teknologioissa tapahtuu busineksen kasvu, kappas kun eivät hae Cobol-koodareita..

        Ovat hyviä työpaikkakiusaamisessa kyllä, sen verran voin sanoa siellä reilun 3 vuotta työskelleenä.


      • Anonyymi
        Koodari kirjoitti:

        Vincit on harvoja yrityksiä, joissa henkilöstöasiat tehdään oikein ja ollaan unohdettu kaikki vanha perinteinen yrityssaasta, josta lähes kaikissa muissa yrityksissä edelleen kärsitään henkilöstön puukottaessa toisiaan selkään.

        Ahahahaha. Vieläkö tällä vuosikymmenellä olet samaa mieltä?


    • Pasi-hki
      • ggggjlllgdd

        Go Whore, go!


      • HomoPoikaKusipää

        Goforen toimariko se siellä markkinoi? Hyppää mereen!


      • kljlökjj
        ggggjlllgdd kirjoitti:

        Go Whore, go!

        hehe :)


    • GPTW on fuulaa

      Noi Great Place to Work sertifikaatit saadaan ostamalla konsultointia taustaorganisaatiolta ja pullaa koodareille oikeaan aikaan (= kun kyselyt tehdään).

      Kokemusta muutamasta listalla pärjänneestä firmasta. Yksi ansaitsee tittelin, toinen rajalla ja kolmannessa (smilehouse) oli YTt päällä samaan aikaan kun johto kävi hakemassa kunniakirjaa hyvin menneestä "tutkimuksesta". Näin!

    • PK77joo

      Ei ainkaan Knowit. jatkuvat YT, toimitusjohtaja on aivan pihalla ja valtaa käyttää tosiasiassa talouspäällikkö, jolla on oma agenda aina. Ammattilaiset ova jo lähteneet pois, osa laitettu, mutta suurin osa itse lähteneitä. Jos ole epäpätevä ja nautit toimitusohtajan nuoleskelusta sekä osaat ihalla jokaista aivopierua, niin tämä on sinulle oiva paikka.

    • Fujilainen

      Vaikka Fujitsua on tässäkin ketjussa haukuttu, minä ainakin olen viihtynyt hyvin jo useamman vuoden siellä. Jos jaksaa tehdä oman osuutensa kunnolla niin palkkakin nousee. Toki melkein kaikkialla, myös fujilla, on yyteilty. Mutta missä ei olisi? Jos vaatimus on 6ke kuussa ilman byrokratiaa, voi mennä kokeilemaan yrittäjyyttä...

      • Huhuhihhjhj

        Fujitsussa on se ongelma, että siellä kieroillaan. Todella sisäsiittoinen firma. Johtoryhmässä on pariskunta. Sairaita on laitettu teuraalle. Petos syytteitä ja ties mitä.


    • guuuuuugelliii

      Lestadiolaisuus painaa

      • LestaaVaan

        Painaa mitä???


    • Nimimerkkinennen

      Net Man Oy! Toimipisteitä on Espoo, Tampere, Turku, Seinäjoki, Nivala, Oulu. Hyvä työnantaja, mukavat työedut.
      www.netman.fi

      • reaktorilainen123

        Mites raideri - millainen on?


    • Lausen

      Vältä Fujitsua.
      Narsistien paikka.
      Huono koulutustaso eikä IT-ihmisiä vaan myyjiä.

    • superkooderi

      Aakkosjärjestyksessä muutama todistetusti upea paikka olla töissä Futurice, Gofore, Reaktor, Vincit. Oon yhdessä nuista itse töissä. Muissa on ystäviä töissä.

      Tässä oli nyt listattu vaan toki konsulttitaloja, joissa pääset tekemään oman firman asiakasfirmoille tuotteita.

      Jos haluaa enemmän tehdä omia tuotteita, niin siihen en osaa sanoa mikä olisi hyvä paikka, riippuu enemmän varmaan siitä mitä haluaa tehdä.

      • Entinentyöntekijä

        Lähdin tuolta, liian hipsteriä porukkaa. Kukaan jaksa vetää koko ajan firman lattea.

        Kokemusta noista ei löydy, eli jos olet yli 30v, kannattaa unohtaa...


      • Omat_tuotteet_kehitys

        Mikäli "omat tuotteet" on oleellinen kriteeri, parhaillaan yhdessä omia ohjelmistotuotteita metsäsektorille kehittävässä talossa olisi ohjelmistokehittäjän paikkaa auki, hakuaikaa 21.8 asti. Paikkakuntana Mikkeli.


      • Anonyymi

        Eiks Reaktor oo ihan paska


    • ei_tuskaa

      Tieto. Hyvä palkkataso ja varma työpaikka vuosiksi eteenpäin!

      • Muahahhahahaja

        Joo, Fujitsu tai Tieto :D


    • Qlee

      Qvantel

      • kekekdkdkkdkkd

        Eihän tuota osaa edes sanoa. Eksyy matkalla töihin.


      • nyt_on_

        Kompetenssit kohdillaan


    • 88776633442222

      Eficodella sää asentaa pyöröoven, porukkaa rekrytään paljon ja melkein yhtä paljon karkaa pois. Huonot palkat, ei kehittymismahdollisuuksia.

      • Luku378

        Joo, efillä julkisuuskuva ja todellisuus on tosi kaukana toisistaan. Alkeellinen, huumorintajuton hikipaja, yhtä paska kuin Vincit mutta peittää sen huonommin.


      • Ädndk

        Vincit rules best


      • kjhghkmngghjk
        Ädndk kirjoitti:

        Vincit rules best

        Hinkkaa sitä ankkaas


      • VINCITIZEN_KANE
        kjhghkmngghjk kirjoitti:

        Hinkkaa sitä ankkaas

        Kuulostaa jonkun CGI:läisen tai Digialaisen puheelta!


      • hjjrfcbktfdhj
        VINCITIZEN_KANE kirjoitti:

        Kuulostaa jonkun CGI:läisen tai Digialaisen puheelta!

        Ei, kyl me vincitillä just ankkaa hinkataan


    • YoungTalent2017

      CGI on paras.

      • xtuktyidfktucuy

        Missä CGI on paras?


      • kdkdkkzkznell
        xtuktyidfktucuy kirjoitti:

        Missä CGI on paras?

        Ihan kaikessa!!


      • Anonyymi

        Tiesittehän, että CGI tulee sanoista Consultation for Governance and Industry. Ja sanakirjasta kun katsotaan, niin sana Consultation = Yhteisneuvottelu.
        Vast ikään eräs CGI:ltä lähtöä tekevä henkilö kirjoitti somessa jotenkin niin kauniisti, että olen katsellut tätä melkoista meininkiä nyt jonkun aikaa ja on aika lähteä. Se oli kyllä todella nätisti muotoiltu.


    • CGITalent2017

      Täältäkin ääni CGI:lle! Täällä on tosi rento työilmapiiri ja palkkaa tulee ihan mukavasti.

    • Hvtuhkimo

      Eficode oli ahdistava paikka. Firman tyyli on myös hirveä mutta perusteeton uhoaminen.

    • exvincitnykyisintieto

      Vincit oli myös aika ahdistava - kukaan ei vastaa mistään mitään eikä ketään kiinnosta asiakkaat. Lattea litkitään ja pöhistään. Mikko ei käy edes paskalla ja kusi nousee päähän.

      • TiredOldTalent

        Täältä iso ääni CGI:lle. Joka päivä on aina erilainen. Koko ajan saa arvuutella mitä seuraavaksi tapahtuu, ulostetaanko työkaveri vierestä vai olenko minä se joka hiljaa katoaa...


      • Ei_mulla_muuta

        "Vincit oli myös aika ahdistava - kukaan ei vastaa mistään mitään eikä ketään kiinnosta asiakkaat. Lattea litkitään ja pöhistään. Mikko ei käy edes paskalla ja kusi nousee päähän."

        LinkedInissä voi hakea ihmisiä nykyisen ja edellisen työpaikan perusteella. Sieltä löytyy tasan yksi ex-vincitiläinen joka on nykyisin tiedolla!


      • Lisää.tuskaa
        Ei_mulla_muuta kirjoitti:

        "Vincit oli myös aika ahdistava - kukaan ei vastaa mistään mitään eikä ketään kiinnosta asiakkaat. Lattea litkitään ja pöhistään. Mikko ei käy edes paskalla ja kusi nousee päähän."

        LinkedInissä voi hakea ihmisiä nykyisen ja edellisen työpaikan perusteella. Sieltä löytyy tasan yksi ex-vincitiläinen joka on nykyisin tiedolla!

        Tiedolla! LOL!


      • kdkekkdkzkkekwkl
        Ei_mulla_muuta kirjoitti:

        "Vincit oli myös aika ahdistava - kukaan ei vastaa mistään mitään eikä ketään kiinnosta asiakkaat. Lattea litkitään ja pöhistään. Mikko ei käy edes paskalla ja kusi nousee päähän."

        LinkedInissä voi hakea ihmisiä nykyisen ja edellisen työpaikan perusteella. Sieltä löytyy tasan yksi ex-vincitiläinen joka on nykyisin tiedolla!

        Ja uskot että ihmiset kirjoittaa Linkediniin oikeasti totta. Lapsenuskoinen olet. Linkedin on myynti- ja markkinointikanava omalle osaamiselle ja työhistorialle sekä positiiviselle pöhinälle ja oman mielipiteen hehkutukselle. Totta tuskin puoletkaan.


      • ASDASDAJFSJKFG
        kdkekkdkzkkekwkl kirjoitti:

        Ja uskot että ihmiset kirjoittaa Linkediniin oikeasti totta. Lapsenuskoinen olet. Linkedin on myynti- ja markkinointikanava omalle osaamiselle ja työhistorialle sekä positiiviselle pöhinälle ja oman mielipiteen hehkutukselle. Totta tuskin puoletkaan.

        Jaa, eli väitätkö, että ihmiset säännönmukaisesti satuilee työhistoriansa sinne?


      • KSJGSDJKGJ
        Lisää.tuskaa kirjoitti:

        Tiedolla! LOL!

        Aika raisua kyllä haukkua vincitiä ja kehuskella tietoa........... :D :D


      • value.for.life
        ASDASDAJFSJKFG kirjoitti:

        Jaa, eli väitätkö, että ihmiset säännönmukaisesti satuilee työhistoriansa sinne?

        Kyllä mä ainakin olen poistanut Tiedon historiastani. Tai siis en sitä sinne edes kehdannut laittaa. Kyseessä oli valmistumisen jälkeinen muutaman vuoden hairahdus ko. laitokseen, josta onneksi pääsin nopeasti eteenpäin. CV:hen sitä ei kehtaa laittaa.


    • tämälankaonparas

      Sain kunnon naurut kun luin tätä lankaa.

      Joidenkin teistä tulisi miettiä koomikon roolia, niin hyvin lentää läppä eri firmoista.

      :D

    • Anonyymi

      Samaa paskaa eri paketissa kaikki tätä nykyä IT-alalla. Onnea väärästä valinnasta. Kuka harkitsee alaa sanoisin: "run forrest run".

    • Anonyymi

      En ikinä palkkaisi tyyppiä, joka pitää "bileitä/henkilöstöjuhlia" valintakriteerinä.

      • Anonyymi

        Nousukaudella ainoa syy palkata. Laskukaudella ekana pihalle vaikka laittaa vastaan niin pirusti.

        Firman ”bileet” on muutenkin ihan tuubaa ja tarpeetonta hommaa - lähinnä niille joilla ei ole omaa elämää työpaikan porttien ulkopuolella. Säälittävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nousukaudella ainoa syy palkata. Laskukaudella ekana pihalle vaikka laittaa vastaan niin pirusti.

        Firman ”bileet” on muutenkin ihan tuubaa ja tarpeetonta hommaa - lähinnä niille joilla ei ole omaa elämää työpaikan porttien ulkopuolella. Säälittävää.

        Taitaa manageri paskakasalla olla virkistysrahat taas lopussa.


    • Anonyymi

      Moni pienempi yritys tarjoaa innovatiivisen ja inhimillisen työyhteisön sekä usein kilpailukykyisen palkan. Olen ollut monen kokoisissa firmoissa manageri- ja keskijohdon tasolla ja pienten/pienehköjen meininki sopii itselleni parhaiten. Esim. Variantum on hyvässä huudossa omalla sektorillaan (PLM). Myös eCraft on hyvässä huudossa, mutta ei niin pieni enää kylläkään.

      • Anonyymi

        Fellowmind (ent eCraft) kannattaa kiertää kaukaa, jos olet kokeneempi ja osaava tekijä. Alanvaihtajille (esim. kampaajat, vaatemyyjät) varmasti hyvä paikka, koska saatte heti parempaa palkkaa ja teiltä ei juuri kukaan odota mitään. Se onkin eri asia, kuinka nopeasti nämä kaverit korvaavat projekteissa kokeneet asiantuntijat, jotka firman nyt jättävät kasvavalla tahdilla. Johdon mielestä ilmeisesti hyvinkin nopeasti, mutta siellä ei tunnu olevan vähäistäkään ymmärrystä, mitä ihmiset projekteissa tekevät.
        Jos kuitenkin tänne päädyt vaikka alanvaihtajana, niin kannattaa välttää loppuunasti FO-porukkaa. Siellä on hyvin keskinkertaista johtamista ja luokattomia esimiehiä. Ihmisten jaksaminen ja terveys on täysin toissijainen asia, kunhan oma asema ja eurot taskussa kohentuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fellowmind (ent eCraft) kannattaa kiertää kaukaa, jos olet kokeneempi ja osaava tekijä. Alanvaihtajille (esim. kampaajat, vaatemyyjät) varmasti hyvä paikka, koska saatte heti parempaa palkkaa ja teiltä ei juuri kukaan odota mitään. Se onkin eri asia, kuinka nopeasti nämä kaverit korvaavat projekteissa kokeneet asiantuntijat, jotka firman nyt jättävät kasvavalla tahdilla. Johdon mielestä ilmeisesti hyvinkin nopeasti, mutta siellä ei tunnu olevan vähäistäkään ymmärrystä, mitä ihmiset projekteissa tekevät.
        Jos kuitenkin tänne päädyt vaikka alanvaihtajana, niin kannattaa välttää loppuunasti FO-porukkaa. Siellä on hyvin keskinkertaista johtamista ja luokattomia esimiehiä. Ihmisten jaksaminen ja terveys on täysin toissijainen asia, kunhan oma asema ja eurot taskussa kohentuvat.

        Fellowmindia en suosittele minäkään kenellekään.
        Mielistelijät saavat parhaat tehtävät tai eivät tee juuri mitään.

        Muille satelee tehtäviä joka suunnasta ja toiminta on täysin organisoimatonta.

        Juuri nostamassa kytkintä sieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fellowmind (ent eCraft) kannattaa kiertää kaukaa, jos olet kokeneempi ja osaava tekijä. Alanvaihtajille (esim. kampaajat, vaatemyyjät) varmasti hyvä paikka, koska saatte heti parempaa palkkaa ja teiltä ei juuri kukaan odota mitään. Se onkin eri asia, kuinka nopeasti nämä kaverit korvaavat projekteissa kokeneet asiantuntijat, jotka firman nyt jättävät kasvavalla tahdilla. Johdon mielestä ilmeisesti hyvinkin nopeasti, mutta siellä ei tunnu olevan vähäistäkään ymmärrystä, mitä ihmiset projekteissa tekevät.
        Jos kuitenkin tänne päädyt vaikka alanvaihtajana, niin kannattaa välttää loppuunasti FO-porukkaa. Siellä on hyvin keskinkertaista johtamista ja luokattomia esimiehiä. Ihmisten jaksaminen ja terveys on täysin toissijainen asia, kunhan oma asema ja eurot taskussa kohentuvat.

        Irtisanovat todella paljon koeajalla.

        En lähtisi yrittämään onneani tuohon firmaan.


    • Anonyymi

      Sarastia - täyttä kuraa

    • Anonyymi

      Rigiaa en suosittele

    • Anonyymi

      Fellowmind (entinen eCraft) - erityisesti naiset kiertäkää tämä paikka kaukaa. Erittäin seksististä meininkiä. Kannattaa kysyä mikä on naisten vaihtuvuus.

    • Anonyymi

      Fellowmindia en suosittele kenellekään - en työntekijöille enkä asiakkaille. Heikkoa osaamista, johtamista ja etenkin esimiestyötä. Se että kerrot välittäväsi ihmisistä tai asiakkaista, ei riitä, jos konkreettiset teot puuttuvat ja selän takana puukotetaan. Kokeneet palavat loppuun ja heidät unohdetaan, koska aina voi rekrytä alan ulkopuolelta ihmisiä, joista laskutetaan sama täysi hinta asiakkaalta vailla osaamista tai kokemusta. Hauskinta on, kun osa organisaation keskeisistä rooleista täytetty bilekavereilla, joka näkyy päivittäisessä tekemisessä jatkuvasti, koska kompetenssi ei todellisuudessa riitä edes peruskonsultointiin.

      • Anonyymi

        Tämä on huomattu. Esimiehet ja projektien vetäjät eivät osaa hoitaa projekteja eivätkä hoitaa henkilöstöjohtamista.

        Työntekijän tehtäviin auttaa melkoisesti ns. Naamakerroin.
        Muuten saat eteesi aivan mitä tahansa tehtäviä.


    • Anonyymi

      Qvantel kannattaa kiertää kaukaa työnjohto on juniori/sivari tasoa ja palkkakin luokattoman huono. Liituraitaa et tässä firmassa näe eli kierrä kaukaa, jos rahaa etsit.

      • Anonyymi

        Legenda kertoi, että sai potkut kun vei hamsterin pähkinät. Tietoturva specialisti suunnittelee myös tarroja, joihin lainaa törkeästi muiden meemejä ym. copyright tavaraa että todella ammattitaitoista porukkaa ja taso hiekkalaatikko. Tärkeimpiä tehtäviä oli myös joidenkin chilien kastelu ym. Jos et kuulu johonkin vähemmistöön tai ole muuten vimmainen niin tuskin sovellut tähän lihajunaan. Etnistä ruokaa pitäisi olla valmis syömään noin 2 kertaa viikossa ja artisti maksaa itse.


      • Anonyymi

        Siellä on myös Niilo22 esittäviä karikatyyrejä seinillä ym. Epäilyttävää materiaalia "mieslapsi" työnjohdossa ei ole ajantasalla omista tehtävistään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä on myös Niilo22 esittäviä karikatyyrejä seinillä ym. Epäilyttävää materiaalia "mieslapsi" työnjohdossa ei ole ajantasalla omista tehtävistään.

        Qvantel is recruiting apply now! https://qvantel.workbuster.com/jobs/226418-support-engineer remember to ask 3000€/month sallary at start. Good luck to your rocky road.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Legenda kertoi, että sai potkut kun vei hamsterin pähkinät. Tietoturva specialisti suunnittelee myös tarroja, joihin lainaa törkeästi muiden meemejä ym. copyright tavaraa että todella ammattitaitoista porukkaa ja taso hiekkalaatikko. Tärkeimpiä tehtäviä oli myös joidenkin chilien kastelu ym. Jos et kuulu johonkin vähemmistöön tai ole muuten vimmainen niin tuskin sovellut tähän lihajunaan. Etnistä ruokaa pitäisi olla valmis syömään noin 2 kertaa viikossa ja artisti maksaa itse.

        Haha, tulostettiin viestisi noiden niilo22 kuvien viereen. Jokainen chilien kastelija Qvantelilla tietää, kuka sen on kirjoittunut.

        Harmi, että et pysynyt firmassa kun 2kk, kunnes sinut potkittiin koeajalla. Se, että haukuit ensimmäisellä viikollasi jokaista etnistä vähemmistöä, seksuaalista suuntautumista, rotua, uskontoa ja sukupuolta kansainvälisessä yrityksessä ei tarkoita, että tämä työpaikka sopii vain 'vimmaisille'.

        Myös muut sekopäiset juttusi, esim AI:n suunnittelu alienien kanssa keskusteluun, naisten hakkaaminen, huumeiden käyttö ja päiväkodin vakoileminen olivat syy potkuihisi. Näihin lisäksi mm. alkoholin käyttö työajalla, huono hygienia ja elämänkoulun diploma eivät vain sopineet tähän tiimiin/yritykseen, tsemppiä seuraavaan.

        Tarroista en osaa sanoa, mutta chilit olivat edellisen työntekijän jättämä lahja muille tiimin chilipäille. Etnisellä ruoalla taidat tarkoittaa Shalimaria ja tarkemmin palak paneer päiviä (ti,to). Hyvä että pärjäsit niillä kylmillä mikropitsoilla ja mikrohampurilaisilla tuon vähäisen ajaksi firmassa, etkä änkenyt sentään sinne mukaan.

        Ystävällisin terveisin,
        Henkilö joka järjesti potkusi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haha, tulostettiin viestisi noiden niilo22 kuvien viereen. Jokainen chilien kastelija Qvantelilla tietää, kuka sen on kirjoittunut.

        Harmi, että et pysynyt firmassa kun 2kk, kunnes sinut potkittiin koeajalla. Se, että haukuit ensimmäisellä viikollasi jokaista etnistä vähemmistöä, seksuaalista suuntautumista, rotua, uskontoa ja sukupuolta kansainvälisessä yrityksessä ei tarkoita, että tämä työpaikka sopii vain 'vimmaisille'.

        Myös muut sekopäiset juttusi, esim AI:n suunnittelu alienien kanssa keskusteluun, naisten hakkaaminen, huumeiden käyttö ja päiväkodin vakoileminen olivat syy potkuihisi. Näihin lisäksi mm. alkoholin käyttö työajalla, huono hygienia ja elämänkoulun diploma eivät vain sopineet tähän tiimiin/yritykseen, tsemppiä seuraavaan.

        Tarroista en osaa sanoa, mutta chilit olivat edellisen työntekijän jättämä lahja muille tiimin chilipäille. Etnisellä ruoalla taidat tarkoittaa Shalimaria ja tarkemmin palak paneer päiviä (ti,to). Hyvä että pärjäsit niillä kylmillä mikropitsoilla ja mikrohampurilaisilla tuon vähäisen ajaksi firmassa, etkä änkenyt sentään sinne mukaan.

        Ystävällisin terveisin,
        Henkilö joka järjesti potkusi

        Kusipäinen firma toi Qvantel, mukava nähdä että menee huonosti. Venäläiset sijoittajat pumppasivat rahaa ja nyt ollaankin kusessa. Ryssiä, paskanhajuisia intialaisia sekä idiootti Jyväskyläläisiä.


    • Anonyymi

      Suomessa it-alan osaaminen on surkealla tasolla, huonoimmat firmat löytää niistä jotka kusettavat julkista sektoria eniten.

    • Anonyymi

      Älkää johonkin vtun efiman kusetukseen ainakaan menkö, keskinkertainen/huono työpaikka yrittää esittää jotain high-endiä. Toimitusjohtaja on täys ylimielinen, kaksnaamanen pelle. Ja joo Tero, jos luet tätä - haasta kunnianoikeudesta syyte - ei vtttu kiinnosta sun 8 vuoden naaman kattelun jälkeen enää. Pelle!

      • Anonyymi

        Yhtä tyyppiä houkuteltiin sinne pelletaloon takaisin - joo sun bruttopalkka vaan putois 1500 nykysestä, että näin...


    • Anonyymi

      Kenelläkään tietoa reaktorista? Ainakin rekry alko opettaa että voisin tehdä mookin fuul stäk openin ja kannattaisi opetella reactia ja nodea.

      • Anonyymi

        Naurettavaa tästä tekee että githubissa joka siis tarttee antaa, löytyy tuo mookin fullstack open tehtynä ja noin 10 react appia ja sama node backendiä.


      • Anonyymi

        Ei kannata reaktorin vuoksi tehdä antipatioita reactia ja nodea kohtaan, heillä ei ole loppu pelissä mitään tekemistä näiden kanssa eivätkä ole siis päässeet p@skomaan niitä.


    • Anonyymi

      IT-alalla työura on usein lyhyt, eläkeikään sillä harva pääsee..

    • Anonyymi

      Älä nyt ainakaan rekatoriin mene. Siellä ei ole minkäänlaista osaamista. Pullanössö wanna bee koodareita. Sairasta pastaa täynnä koko kioski

    • Anonyymi

      Juu unohda reaktori, 3kk tuli kateltua ja kuunneltua paskanjauhamista, kuinka tehdää sitä ja tätä. Tiimissä ainoa joka osasi ohjelmoida olin minä, muut teki toivotonta spaketti koodia ja yx ei tehnyt mitään kun ei raukka parka osannu. Helvetin hyvä rekry meiniki kun paskanjauhajat palkataan ja osaajat jätetään haastattelematta.

      • Anonyymi

        niin, eikös siellä ole sellaisia pitkäkutrisia jeesuksen näköisiä ämmämäisiä parta-latte -tyyppejä, joista ei oikein tiedä onko miehiä vai naisia. Todennäköisesti transuja.

        Aika ällöö. Voin vain kuvitella hajun, mikä noista älykääpiöistä lähtee. En mene lähellekään haisevia amatöörejä.


    • Anonyymi

      Fellowmind on saanut täällä kritiikkiä, mutta itse olen ollut talossa 5+ vuotta ja viihtynyt hyvin.

      • Anonyymi

        Samoin. Sattunut hyvä esimies ja tiimi olemaan koko ajan. Taitaa olla tuurista kiinni mihin tiimiin päädyt.


    • Anonyymi

      Rakettitiedettä vastaan it- bunkkeri, sellaisella piruntorjuntaliekillä.

    • Anonyymi

      Google

    • Anonyymi

      En suosittele ensimmäistäkään it alan toimittajaa työnantajaksi. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä, jossa aidosti teet jotain muuta kuin ”laskutusastetta” etsi firma jossa on inhouse tekemistä. Toimittajilla pääset vain laskuttamaan

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe