Milloinhan saadaan kerrostalo jossa asuu vain märätyn tyylisiä

entäs jos

Olisi todella hyvä tehdä kerrostaloja jossa asuu vain;

tupakanpoltajia, olisi varmasti hauska kokeilu ainakin. ei kukaan ainakaan valitaisi hajusta kun joka paikassa saisi kävellä tupakka suussa. ja naapurilta olisi helppo pummata tupakkaa.

tai

koiran omistajia, olisi koirien laatikko pihalla ja kaikkea kivaa koirille. ja koirat saisivat mellestää ja jutella toisilleen seinänläpi rauhassa.


tai


humalaisille ja varkaille.... ainin tuo on jo olemassa sori.. joensuun rantakylässä..

9

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghettostyle!!!

      Me ollaan monasti mietitty tätä ihan samaa että miksei rauhallisesti eleleviä voi päästää johonkin keskenään ja jättää tää rupusakki ja melusakki ja haisusakki ja mikälie johonkin keskenänsä.

      Lapsiperheet omaan slummiinsa - sitä kirkumista ja huutamista jaksa kuunnella erkkikään. Ei siis lasten vanhemmatkaan jotka tuuppaavat lapsensa ovesta pihalle kaikiksi muiksi ajoiksi kuin pakollisiksi ruoka-ajoiksi ettei tarvi itse katsella/kuunnella/kärsiä. Muut sitten kärsii kun koko piha raikaa sitä mielisairasta taukoamatonta kirkunaa.

      Mannet omaan slummiinsa. Tangon laulaa kailottaminen aamuyöstä niin pihalla kuin sisätiloissakin, sukuriidat puukkohippoineen parkkiksella, yöt läpeensä pillurallin ajelu kun ei töihin tarvi herätä. Hirvee meteli noista lähtee. Kaikki mitä tehdään pitää tehdä niin että ÄÄNTÄ LÄHTEE. Voi vitun posket.

      Juopot, narkkarit, sekakäyttäjät ym omaan slummiinsa. Voivat siellä keskenään kaupata ja vertailla aineitaan ja jakaa kokemuksia. Ja pitää ne örinäbileet ja huudattaa DAISARIT DAISARIT aamuneljältä. Ja kun ne harhoissaan alkaa käydä muiden ihmisten kimppuun niin ei olisi ainakaan kunniallisia kansalaisia uhreina.

      Mamut tietenkin omaan slummiinsa jossa ketään ei häiritse kun jokainen keskustelu on aivan saatanallista kimppahuutoa ja normaali puheääni on tuntematon käsite. Siellä ei pääse naapurit häiriintymään kun akkaa ja lapsia paiskotaan seinille kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja ne kyläilyt ja leikit ja pihakutsut ym. aloitetaan yötä vasten eikä hoideta päivällä niin kuin normaalit ihmiset.

      Teinit ja alle 25 vuotiaat omaan slummiinsa missä saa huutaa ja riehua ja ajaa mopolla pillurallia vuorokauden ympäri. Paikat saa hajottaa, tupakannatsoja heitellä ja pulloja rikkoa mihin ikinä hellanlettakset haluaa.

      Musiikinjumputtajat omaan slummiinsa. Kuunnelkoon siellä kimpassa sitä basson jytkettä niin ettei muiden tarvitse.

      Tupakoitsijat ja koiranomistajat ja varkaat aloittaja jo mainitsikin. Ne myös ehdottomasti on eristettävä normaaleista ihmisistä.

      Ja sitten ne loput, rauhaa ja hiljaisuutta arvostavat, mielenterveytensä ja mielenrauhansa kovin mielellään säilyttävät, järjestyssääntöjen noudattamiseen kykenevät töissäkäyvät tai muuten kunnollista elämää viettävät ihmiset voisi päästää asumaan ihmisten alueille mistä nämä edellä mainitut ryhmät on jonnekin aitojen taakse pois siivottu. Aitojen takaa voi päästä pois jos osoittaa olevansa kykenevä noudattamaan niin ihmismäisiä käytös- ja elintapoja kuin lakeja ja järjestyssääntöjäkin.

      Ja nuo lapsiperheet ja koiranomistajat ja tupakoijat ja mannet ja muut voisi elellä kaltaistensa joukossa ihan mukavasti. Ja sitten jos alkaa ahdistaa ympäröivä meininki voi alkaa miettiä että mikä omassa käytöksessä kenties mättää kun normaali ihmiset eivät siedä keskuudessaan. Että kannattaisko ne lapset vaikka opettaa käyttäytymään tavalla josta ei ensimmäisenä tule mieleen psykoottiset pikku pirut.

      • ghettostyle!!!

        Unohtu soittoniekat: jos viulu/piano/kitara tai mikä muu tahansa soitin on harrastusväline niin slummiin vaan! Hittoako kunnon ihmisiä mölyllänne rassaatte!!!


    • kusipäidenn lähiöt

      Joihin kaikki kiljukaulat,joupot/narkkaripummit!

    • Saipa saipa tää on s

      Urheiluhullut myös omaan slummiin ettei naapurin tarvi kuunnella sitä LATUA PERKELE ja KARVATKAA PERKELE ym. eläimellistä karjunaa aina kun telkkarista tulee urheilua. Olympia- ja mm-kisat ne pahimmat kun sama huuto jatkuu pari viikkoa putkeen. Luulis että näillä jo verisuoni katkeais päästä!

    • desibeeli

      Se ei ole mikään salaisuus että seinien ääni kuuluu äänet läpi - siis suomessa. Asia johtuu että täällä ei noudateta säädöksiä ja rakentajat tekevät halvalla koska suurimalla osasta kansaa ei varaa maksaa kalliista asunnoista. Tottakai rakentajat haluvat myös omansa. Eli omahyväisyys paistaa. Kansalaisten varattomuus taas johtuu yksinkertaisesti siitä, että meillä verotetaan joka asiasta. Joten ostovoima on alhainen. Ihmisen puhe on noin 60 desibeliä. Betonin äänenläpäiseväisyys pitäisi nykysäädösten mukaan olla noin 55 desibeliä muistaakseni. Eli puheäänten ei pitäisi kuulua läpi - tämä koskee uusia taloja. Vanhoissa taloissa olematon juttu. Askelääni eristeitäkään ei monesta vanhasta talosta löydy. Myös yhteisilmanvaihdot yms ongelma suomessa. Putkituksia unohtumatta.

      Ei ihme jos vedenlaskutkin kuuluu taloissa läpi kun putkitukset asennettu näkyville. PVC muovistakin valmistetusta putkesta lähtee yllättävän kova ääni kun vettä lasketaan täysillä. On mitattu että noin 60 desibeeliä siitäkin lähtee.

      Siihen kun vielä lasketaan viellä taustamelu päälle niin totta helvetissä ihmiset herkistyy äänille. Itselläkin asunnossa noin 30 desibeeliä taustaääni. Vastaa puistosta lähtevää melutasoa. Kyllä pää helisee moisessa.

    • nassetäti

      Edelleen mainio ehdotus!

    • Hdtsydhshdkdhd

      Kyllähän kuvatunkaltainen jako on jo olemassa.
      Häiriköivä ja syrjäytynyt kuona on pakkautunut kennostoihin ja eteenpäin pyrkivä, lapsilleen hyvän elinympäristön tarjoava ja menestynyt osa asuu viihtyisillä ok-talo alueilla.

      • ei.mene.noin

        Höpöhöpö.
        Monet muuttavat ok-taloihin, koska ajattelevat että siellä saa päästellä mitä haluaa muista välittämättä.
        Kt-asujat usein lähtökohtaisesti ajattelevat, että aina jos muita ihmisiä kilometrin säteellä, heidät otetaan huomioon.


    • Jdldbdknd

      Olisi kyllä niin loistava!!!! Musiikin huudattamiseen erikoistuneet nuoriso juopot saisivat asua kerrostalossa muiden musiikkia soittavan nuorison kanssa ja ne jotka haluavat että kerrostalo on rauhallinen ja hiljainen saisivat asua omassa. Siinä sitä olisi nuorilla kova kilpailu kenen musiikki soi lujempaa ja jospa alkaisivat katsoa maailmaa toisen, sen seinän takana asuvan naapurin silmin että miltä tuntuisi kuunnella musiikkia täysillä 24/7.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe