BF3 VS BF4

trueBFplayer

Kuka ääliö oikeasti keksi tehdä Battlefield 4:stä täyttä kuraa? siinä on pakko koko prkl lipas ampuu et vastustaja kuolee, tai sit pelata hardcoree jos kaikki camppaa nurkas snipul! ja BF4:ssä sniputus on iha perseest ku sil luodil menee 500m matkas 5sekunttii nii sit kun jonnekki 1000m päähä ampuu nii ei se luoti ikinä ehi kohalle...
BF3 täys vastakohta! Mut sit siinäkin on ne paskat puolensa: 2 heat seekerii tai yks stingerin ohjus saa lentoajoneuvon paskaks ja sit jetil o melkeinpä mahdotonta laskeutuu kun toine viel jahtaa nii aina pitää hypätä pois.
Ja tänäänkin ammuin BF3:ssa 2 heikopterin ja yhden jetin lentäjän lennosta mutta BF4:ssä ei edes osu koko ajoneuvoon!

Joten BF3 on paljon parempi IMO
teidän mielipiteitä?
Ja ei mitää CoD jonneja tänne. Se on sillee et eka pelataan CoDia jossa opetellaan ampumaan kun ei siinä mitään haastetta oo. Sitten BF kun osaa jo tähdätä ja ampua, niin pääsee kokeilemaan TIIMITYÖTÄ eikä pelkkää yksinpeluuta.

7

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika hauska toi loppuosa, ottaen huomioon, että ne Battlefield on samaa arcadea kuin CoDit ja samat jonnet sitäkin tuntuu pelaavan.

      Pelaa Armaa.

    • trueBFplayer

      Juu siis CoD ja BF ei paljoo eroo toisistaan mut just ne pienet erot tekee Battlefieldistä paljon CoDii paremman. Esim CoDissa multiplayerikin on yksinpelii ja BFässä tiimityötä ja CoD on vaa semmone pska pelisarja.

      • serdhtyg

        En oo bf:ssä tiimityötä nähnykkään. Ehkä kolmen porukassa parhaimmillaan menty, loput sooloilee omiaan.


      • serdhtyg kirjoitti:

        En oo bf:ssä tiimityötä nähnykkään. Ehkä kolmen porukassa parhaimmillaan menty, loput sooloilee omiaan.

        Kyl aikanaan BF2:ssa ainakin tietyillä servuilla oli tiimityötä. Pakko olla mikki ja pakko liittyä tiimiin tai tulee fudua. Ja sekin oli sillon kun BF2 oli jo vanha peli ja teinit pois pyörimästä.


      • ★←☆→★
        timekillerx kirjoitti:

        Kyl aikanaan BF2:ssa ainakin tietyillä servuilla oli tiimityötä. Pakko olla mikki ja pakko liittyä tiimiin tai tulee fudua. Ja sekin oli sillon kun BF2 oli jo vanha peli ja teinit pois pyörimästä.

        Nii no noi 10v jonnet kyl ei mitää osaa ja ofc pitää mikki olla... :D kyl mä ite välil nään aika paljonki tiimityötä bf4:s. pelaan ite ps3.
        ajoneuvois ei voi pärjätä ilma tiimityötä... siis esim helikopterit, tankit (uskokaa tai älkää :D) tai lav


    • Pelaan BF4 usein, et pakko sanoo et kyllä tiimityötä en aika paljon. Esim: tankit kopterit jne jne. Et aika turhaa väittää noin. Tankilla kun rällää niin kaveri korjaa.

    • battef

      Jahas...hyvää työtä suomi 24 :( Kirjoitin juuri yli 4500 merkkiä pitkän analyysin battlefield nelosen ja kolmosen eroista, mutta ei näköjään mennyt läpi tänne asti, vaikka minulla luki, että viesti lähetetty. mukavaa, en nyt jaksa kirjoittaa uudestaan, jos jotain kiinnostaa, niin vastatkoon tähän ja kirjoitan huomenna tai joku toinen päivä. Aika tarkkaan analysoin pelattavuutta, ja olen pelannut lähes kaikkia BF sarjan pelejä, joten tiedän mistä puhun.
      Mutta lyhyesti nyt, että kolmonen on parannettu ja muutettu versio Battlefield Bad Company kakkosesta. BFBC 2:ssa oli monta asiaa jota pelaajakunta halusi muutettavan (esim. koptereihin tarvitsi 4-5 singon osumaa jotta ne tippuvat), joka muutettiin kolmosessa. Tuo kommentti "yksi stinger saa lentoajoneuvon rikki", eikös se vähän niin kuin mene noin. Vai kuinka monta osumaa kopterin pitäisi pystyä ottamaan. Oikeastikin kopteri putoaa singon osumasta. Kolmosessa ja nelosessa tappaminen on helppoa, ei vaadita koko lipasta, muutama osuma riittää, ja kolmosesta eroten nelosessa ei aseella ole niin suurta vaikutusta (vaikka toki on silläkin osansa), ja pitää muistaa ampua päähän tai rintaan.

      "Sniputtamisen" kohdalla sinulla on luultavasti ollut server lagi. Mutta pitkältä matkalta ampuminen on myös tehty tahallaan hankalaksi, ei siinä olisi järkeä, että luoti osuu heti siihen mihin tähtää, liian helppoa, ja en kyllä saa millään 5 sekuntia lentoajaksi vaikka kuinka yrittäisi. Korkeintaan pari sekuntia yli 1500 metrin matkalla kummassakin pelissä, joten sillä ei ole niin suurta merkitystä.
      Kolmonen ja nelonen ovat aika saman laisia pelejä, nelosesta tehty realistisempi kuin kolmosesta (kuitenkaan tekemättä siitä uutta armaa). Se, että osut kolmosessa ajoneuvoon, mutta nelosessa et, ei tee siitä automaattisesti parempaa peliä. Ja kyllä "Bäfissä" tiimityötä näkee.

      Kun Battlefield kolmosta tehtiin, vaikutti Battlefield Bad Company kakkosessa olevat asiat kolmoseen, sillä pelaajakunta vihasi tiettyjä asioita, joten niitä piti muuttaa, joten kolmonen ei saanut niin vapaita käsiä kuin nelonen, josta olisi voitu tehdä erilaisempi kuin kolmosesta. Nelonen on vain aidompi ja uudempi versio kolmosesta (kutsutaan joskus vitsinä nimellä Battlefield 3.5)
      Nelonen on kuitenkin kolmoseen nähden parempi minun mielestäni, mutta Battlefield sarjan kolmanneksi paras peli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2894
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      539
      2755
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1887
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1704
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1362
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1154
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe