Mikä on se Tiramisuun tulevan alkoholin nimi?
Se tietääkseni ei ole Amaretto.
Tiramisu
3
104
Vastaukset
- niinmontaerilaista
Kyllä se on perinteisesti amaretto-likööriä (karvasmanteleista valmistettua) Disaronno taitaa olla yleisin myyntimerkki. Toisaalta myös marsala-viiniä käytetään tiramisun maustamiseen, mikä kertoo tämänkin jälkiruoan muuntuvuudesta.
Tärkeintä tiramisussa on, että keksit eivät ole liian "märkiä" ja maskarpone-vaahto ei ole liian makeaa ja kahvi maistuu hyvin.
Esillepano ja tarjoilu on taas kunkin tekijän käsissä kunhan kaakaojauhetta ja suklaa-hippuja on riittävästi. - harkkopakastaja
Koko Suomi Leipoo sarjasta tämän kauden 4:s jakso, näet miten wannabee leipurit osaavat ryssiä Tiramisun , no ryssihän ne focacciankin *facepalm*
http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/koko-suomi-leipoo/reseptit/artikkeli/tekninen-tehtava-jakso-4-tiramisu/4339736
Itse käytän aina amarettoa, Disaronnoa saa pienessä 5cl pullossakin.
http://www.alko.fi/tuotteet/002315/- silleenjadolleen
No Välipalakin teki kesällä tosi kliinisen "foccaccian" eli teki vehnätaikinan, jonka pyöritti pieniksi palloiksi ja asetteli nämä pallot vieriviereen pellille ja uuniin.
Kun taas Gennaro näytti miten se pitää oikeasti tehdä eli öljyiset sormet taikinaan ja taikina ronskilla otteella levittäen pellille. Mausteet, tomaatit ja oliivit raffisti painaen taikinaan, öljyä päälle, kohotus ja uuniin.
Itse teen pitsan suunnilleen samalla tavalla eli kohotettu, löysähkö taikina levitetään öljyisillä käsillä uunipellille, vähän jauhoa päälle, kohotus liinan alla lämpimässä paikassa, kastike ja täytteet pintaan ja uuniin 225 asteeseen noin 15 minuuttia. Pinta on rapea ja sisus kypsän pehmeä. Parasta pizza on oikeastaan kylmänä (varsinkin tomaattinen) makean maitokahvin kera nautittuna. Nautin sen usein dagenefter näin ja todellisuudessa se maistuu paremmalta kuin uunituore tekele.
Tiramisusta vielä - ihmettelen reseptin liivatetta - mielestäni se on aivan turha aines tiramisussa - tosin teenkin tiramisuni kermavaahdon,valkuaisvaahdon, sokerin ja mascarbonen sekoituksesta.
Tiramisu on suosittu jälkiruoka Euroopassa ja ihmettelenkin, miten ihmiset uskaltavat syödä niin paljon raakaa kananmunaa - toivottavasti se kaikki on salmonella-vapaata kuumennuskäsiteltyä munamassaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 575600
Tappo Kokkolassa
Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap233557Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti
Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei281682Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?
Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei2071670- 831126
MAKEN REMPAT
Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna271107Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan
5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee49917Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille
Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel259846Välillä käy mielessä
olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.71829Mulla on kyllä
Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..35818