Ari Koivunen rock-musikaalin tähtenä

I WANNA ROCK!

235

1233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Bravo!!!!

        Ari näyttää ja kuulostaa loistavalta niin kuin aina ja roudarin tarina vaikuttaa hauskalta ja kiinnostavalta. Liput ostetaan heti kun tulevat myyntiin varmaan pariinkin Arin näytökseen.


    • stara

      taitaa nuo biisitkin olla Arille ennestään tuttuja.hyvinhän se vetää!

      • upeeta

        Hienosti vetää niin kuin aina :) Kivan näköinen nahkatakki.


    • rewklääm

      Palatsin solistit senkun paranee!

      - vähän kyllä helmiä hukkaan, sillä Palatsin musikaalit mitä olen nähnyt ovat aika rahat pois puskateatteria. Yleisön koostumus sellaista keski-ikäistä tangokanssa joka ei ikinä muutoin teatterissa käy. Toivottavasti tämä parempi.

    • "teatteriin"

      Siltä ikävä kyllä kuvan perusteella vaikuttaa. Toivottavasti laulavat mahdollisimman paljon :)

      • +-+

        Ei kiinnosta kyllä kulunut rockmusiikki, mutta Arin laulamana kyllä kuuntelee Whitesnakea kuin Gunnareitakin.


    • Ari kuvassa taas

      http://www.keskustori.fi/uutiset-2014/2642-roudari-ja-uuno-uuden-palatsin-kevaassa
      "Ari Koivunen on Roudari-musikaalissa ainakin Mike Monroe, Axl Rose ja Steve Perry.
      I Wanna Rock on Palatsiteatterin käsikirjoittama komediallinen rock-musikaali, joka kertoo tamperelaisesta roudarista Villestä, Nääs-Villestä, joka työskentelee Pelle Miljoona -yhtyeessä. Suuremmasta uneksiva Ville kokee suomalaiset ympyrät liian pieniksi. Hän karkaa Andy McCoyn ja Hanoi Rocksin kanssa Tukholmaan, Englantiin, Japaniin ja Amerikkaan. Vahvan lisämausteen Nääs-Villen maaimanvalloitukseen tuo se tosiseikka, että on puhuu vain tampereen kiältä. Villenä nähdään Ari Myllyselkä.

      Ville kohtaa musikaalissa ulkomaisia superyhtyeitä kuten Whitesnaken, Twisted Sistersin, Guns N' Rosesin, Van Halenin ja Journeyn. Lopulta reissussa rähjääntynyt Ville palaa Suomeen. Musikaalissa kuullaan muun muassa kappaleet Moottoritie on kuuma, Up Around The Bend, Here I Go Again, I Wanna Rock, Jump, Don't Stop Believing ja Welcome To The Jungle.

      Vuoden 2007 Idolsista tuttu Ari Koivunen on rock-musikaalissa ainakin Mike Monroe, Axl Rose ja Steve Perry. Koivunen vuorottelee roolissa Kimmo Blomin kanssa. Koivunen on näytellyt viimeksi ala-asteikäisenä 20 vuotta sitten.
      - Joku koulukaveri oli kesäteatterissa ja päädyin sitä kautta mukaan. En kyllä muista missä, Koivunen naurahtaa. - Pikkupojalle oli kiva, kun oli tekemistä.
      Palatsiteatterin projektiin hän lähtee mukaan heittäytymällä.
      - Lähdin mukaan tähän, kun Kimmo Blom soitti ja pyysi mukaan pari viikkoa sitten. Tunnen Kimmon entuudestaan. Ei ole vielä ihan varmaa mitä kaikkea esitän, mutta ainakin Monroeta, otaksuu Koivunen.
      Koivunen laulaa Amoral-yhtyeessä, joka esiintyy Tampereella Lost In Music -kaupunkifestivaaleilla. Sen jälkeen on luvassa Euroopan-kiertue."

      Tämä on kyllä musikaali mun makuuni kun ihana Ari esittää lähes kaikki roolit. Nyt pitäisi vaan jostain löytää tieto, minä päivinä Ari on vuorossa. Musiikkiteatteri on parasta, ei sillä tarinalla ole niin väliä.

    • Iltalehti
      • jeesjeees

        Hyvä haastattelu. Ari näyttää kyllä paremmalta ilman kajaalia, mutta kai ne pitää olla tuota musikaalia varten.


      • kajaali
        jeesjeees kirjoitti:

        Hyvä haastattelu. Ari näyttää kyllä paremmalta ilman kajaalia, mutta kai ne pitää olla tuota musikaalia varten.

        Kajaali kaunistaa kenen tahansa silmiä


    • en ymmärrä,miksi?

      täytyy sanoa,että kerran kun on nähnyt ja kuullut Ari Koivusen,niin ikinä et voi unohtaa!jäin koukkuun idolsissa,enkä irti pääse,en kyllä haluakkaan.pidän joistakin laulajista,mutta ikinä en ole jäänyt keneenkään näin koukkuun.

    • yes!

      Mun mielestä Arille sopii kajaali tosi hyvin, eli hyvä hyvä !!

    • Rainbow eyes

      Arilla on tosi kauniit silmät..meikattuna ihan fantastiset..mutta ilman meikkiäkin käy.

    • Esitysajat
    • lycka till

      Arilla on nyt aikamoista haipakkaa,on tämä rock-musikaali tammikuussa ja sitä ennen raskasta joulua,duo-keikat ,euroopan kiertue ,toivottavasti ääni kestää,eikä tuu kipeeksi!

      • ääni

        Raskain on Amoralin Euroopan kietue äänen kannalta, lähes joka ilta 50 min putkeen. Muut eivät vaikuta kovin rasittavilta äänelle.


      • voimaa ja kontrollia
        ääni kirjoitti:

        Raskain on Amoralin Euroopan kietue äänen kannalta, lähes joka ilta 50 min putkeen. Muut eivät vaikuta kovin rasittavilta äänelle.

        Näin on. Onnea Arille ja muille jätkille euroopan kiertueelle!


    • Ari & I Wanna Rock

      Arin on ilmoitettu esiintyvän seuraavissa näytöksissä:
      30.1.2015 klo 19:30 (= 2.ensi-ilta, 1:ssä 29.1 on Kimmo Blom)
      11.2.2015 klo 19:30
      18.2.2015 klo 19:30
      20.2.2015 klo 19:30
      26.2.2015 klo 19:30
      27.2.2015 klo 19:30
      28.2.2015 klo 14:00 ja klo 19:30
      11.3.2015 klo 19:30
      18.3.2015 klo 19:30
      19.3.2015 klo 19:30
      27.3.2015 klo 19:30
      9.4.2015 klo 19:30
      10.4.2015 klo 19:30
      11.4.2015 klo 19:30
      15.4.2015 klo 19:30
      16.4.2015 klo 19:30
      LIPUT Lippupalvelusta
      http://www.lippupalvelu.fi/artist/palatsiteatteri-i-wanna-rock-rockmusikaalikomedia-tickets/950911

      • I wanna rock

    • suurtampere.fi
      • MMASD

        Ei mikään helppo ensirooli esittää Mike Monroeta, Axl Rosea, Steve Perryä ja David Coverdalea. Mutta Ari voi kyllä relata koska Arihan me halutaan siellä lavalla nähdä (eikä noita hahmoja) ja kuulla Arin laulavan upealla äänellään eikä kukaan huomaa vaikka sanat välillä unohtuisikin. Itse ikävä kyllä taidan ehtiä Tampereelle vasta maaliskuussa.


      • musikaali
        MMASD kirjoitti:

        Ei mikään helppo ensirooli esittää Mike Monroeta, Axl Rosea, Steve Perryä ja David Coverdalea. Mutta Ari voi kyllä relata koska Arihan me halutaan siellä lavalla nähdä (eikä noita hahmoja) ja kuulla Arin laulavan upealla äänellään eikä kukaan huomaa vaikka sanat välillä unohtuisikin. Itse ikävä kyllä taidan ehtiä Tampereelle vasta maaliskuussa.

        voi jospa joku kiltti,ihana ihminen,joka menee tuonne Tampereelle katsomaanAria, kertois miten meni ja millainen se esitys oli ja mitä biisejä Ari lauloi jne. jne. ....


      • eijastina

        En tiedä olenko kiltti ja ihana, mutta menen katsomaan shown 31.1. päivänäytökseen ja voinhan sitten kertoakin, miltä näytti ja kuulosti :)


      • eijastina

        Hyvältä näytti ja kuulosti. Ari veti suurimman osan aikaa Michael Monroen roolia ja hyvinhän se luonnisti. Musikaalissa ei ollut hääppöistä juonta, mutta siitä viis. Ari lauloi mm. Dead by Xmas, Tragedy, Up Around the Bend, Welcome to the Jungle, Here I Go Again, Fool for Your Loving.


    • manselainen

      onnea vaan ensi-iltaan Arille,älä suotta jännitä,kyllä sä pärjäät!

      • onnea

        Arillahan on muusikon, koordinaatio urheilijan ja videopelaajan huippuunsa treenatut aivot, joten muistaa näytelmän loogisen kokonaisuuden paremmin kuin suurin osa ihmisistä. Olen nähnyt Arin esiintymässä varmaan jotain 30 kertaa ja aina ihaillut kuinka hän muistaa biisien sanat (kun kollegat esim. RJ:ssä joutuu käyttämään prompteria). Arilla on luontaista karismaa ja hän näyttää hyvältä lavalla, mietityttää ainoastaan kuinka se Mike Monroen spagaatti Arilta sujuu.


      • KimmoBlom

        Kimmo Blomkin on luonut uran musikaalitähtenä vaikka aina tavaa tuttujen, yleensä jo lapsena opittujen joululaulujen sanoja RJ keikoilla. Palatsiteatterissakin on varmasti kuiskaajat ja apuvälineet käytössä niin ettei tarvi stressata unohduksista.


    • Tsemppiä

      vauw..täällähän on hienot systeemit, ei vaan voi tykätä enää.. mutta tosiaan tsemppiä Arille ensi-iltaan !! ja ensi-illassahan saa vähän myös mokailla, se kuuluu asiaan :)

      • intoilija

        Varmasti upea show ollut. Videoita ja kuvia kehiin sitten!


    • lahjakkuus

      kun ajattelee miten erilaisissa kokoonpanoissa Ari on laulanut,esim. oma bändi,Amoral ,duokeikat ,RJ-kiertueet ,ulkomaankeikat jne.niin onhan kokemusta kertynyt,että siinä mielessä ei varmaankaan pitäis kovin vaikeaa Arille olla tuokaan musikaalihomma.sitten myöskin täytyy ihmetellä miten ihminen muistaa ja pystyy esittämään niin monenlaista musiikkia kuin Ari.idolsin aikana ihmettelin miten noinkin kokematon ihminen pystyy esiintymään televisiossa ja loppuskaboissa jäähallissa isolle yleisölle jännittämättä,tai ainakin hallitsemaan itsensä niin ,ettei se näkynyt päälle päin tai kuulunut laulussa!

    • Arionpro
      • Makkonen

    • 1arvio
    • wannarock

      Arihan osaa sitten näytelläkin,on siinä monilahjakkuus. En ole Hanoi Rocksia seurannut ja piti googlettaa nuoren Miken kuvia ja Arihan näyttää aivan Mikeltä ja on omaksunut hienovaraisesti myös Miken eleitä, liikkeitä ja asentoja. Arihan oli lavalla kuin vanha tekijä, luonteva ja itsevarma ja artikuloi selvästi ja kuuluvasti. Miken nykyistä jenkkiaksenttia ei ole tarvetta käyttääkään koska eletään aikaa ennen amerikanvuosia. Kimmo Blomista olisi ollut vaikea saada Miken näköistä. Andyn, Nääs-Villen ja muiden miesroolien esittäjät näytti 50 vuotiailta, joten esitys olisi ollut uskottavampi jos niissäkin rooleissa olisi ollut nuoria miehiä, kun esitetään 20v. Näiden ammattilaisten ylinäytteleminen tekee näistä komedioista amatöörimäistä puskateatteria; jo ensi-illassahan kriitikoidenkin tähdet meni luontevalle ja aidolle Arille ja hänen loistaville lauluesityksilleen.
      Hanoi Rocksin tarinastahan saa kiinnostavan juonen ja kaikki olennaiset vaiheet käytiin läpi. Paras siirtymä ajassa oli kun Mike-Ari tuli lavalle Lontooseen muuton jälkeen kädessään ensimmäinen sinkku ja kultainen puku oli vaihtunut pinkkiin puuhkaan ja housuihin ja pitsipaljettipaitaan ja vyöltä roikkuviin värikkäisiin huiveihin. Puvut ja peruukit näytti lavalla hienoilta ja aidoilta, paremmilta kuin kuvissa. Musiikki oli loistavaa, kuultiin paljon Hanoi Rocksin, ym. hittejä, Ari esitti jopa Thrillerin. Arin Coverdale oli komea. Rock-elämästä irtosi tietenkin paljon hauskoja vitsejä, joten musikaali oli oikein viihdyttävä ja haluan nähdä sen vielä uudelleenkin. Kannattaa tulla kauempaakin katsomaan Aria, joka näytti todella hyvältä noissa peruukeissa ja vaatteissakin.

      • kiiitos

        Hei kiitos !! olipa hyvä raportti ja kiva tietää että puvut ja peruukit näyttää paremmilta oikeasti, koska ne tosiaan vaikuttavat vähän epäilyttäviltä kuvissa.


    • hienoa

      kiitti paljon noista rapsoista,olis kyllä kiva nähdä livenä tuo esitys.en kyllä hetkeäkään epäillyt etteikö Ari tuota hommaa selvittäis kunnialla.ensinnäkin tuolla lauluäänellä ei voi epäonnistua,samoin Arin puheääni on tosi miellyttävä ja selkeä.

    • MrMonroe

      Katselin Mikeä Loirinuotiolla ohjelmassa ja olen varma, että Mr. Monroe näkisi itsensä Arin Mikessä ja toteaisi, että juuri noinhan se meni. Arin ei tarvitse edes yrittää matkia Mikeä. Toisaalta onneksi Mr. McCoy tuskin musikaalia näkee, koska Miro Honkasen Andy on aika raadollinen.

      • derrtyuii

        Iltalehden pätkästä ei saanut vaikutelmaa, että Ari olisi Mike, senverran arkaa lavalla oleminen oli, Mikehän nyt aina on omistanut lavan täysin ja ollut kukkojen kukko Jaggerin tapaan. Hienoa jos tositilanteessa Ari omaksui energisen Miken karismaattiset elkeet niin että iltiksen videolta näkyvää epämikemäistä ujoa vaikutelmaa ei syntynyt.


      • eiujo

        Jaa, mulle tuli aivan erilainen mielikuva siitä pätkästä. Ja miten niin ujo? Ari ei ole yhtään ujo, päinvastoin, normaali suomalaista huomattavasti rohkeampi. Söpö hän kyllä on, minkä joku näköjään tulkitsee ujoudeksi. Michael ei taas ole koskaan ollut söpö, vaan näyttävän kaunis.


      • omallatavalla

        Palatsiteatterin lava on 4m x 4m, joten siinä on pakko jättää energiset saksipotkut ja spagaatit tekemättä kun koko bändi on lavalla. Ari oli kyllä energinen ja hauska Mike ja ennenkaikkea kuulosti todella hyvältä, vaikka joutuukin vielä keskittymään hänelle uusien biisien sanojen muistamiseen. Loirin ohjelmassa yllätyin kuinka epävarmalta ja jopa neuroottiselta Mike vaikutti. Arissa on aitoa karismaa niin että ei tarvitse kukkoilla ja riehua, voi vain olla oma itsensä. Iltiksen videon laulupätkähän on loistava. En kutsuisi ujoksi Aria, joka on aina ollut luonteva itsensä tv-kameroiden edessä ja isoilla lavoilla esiintyessään ja joka vetää reippaasti musikaalin pääroolin hassussa asussa ilman koulutusta ja kokemusta. Ari ilmeisesti hallitsee jännityksensä hyvin ehkä biljardi- ym. kilpaharrastustensa kokemuksella. Ari sanoo, että hän ei yritä imitoida ketään vaan vetää osuutensa omalla tavallaan ja vaikuttaa näin aidolta Mikeltä, matkimalla syntyisi vain huono karikatyyri. Yleisö ja kriitikot ovat tykänneet Arin Mikestä.


      • Mike---
        eiujo kirjoitti:

        Jaa, mulle tuli aivan erilainen mielikuva siitä pätkästä. Ja miten niin ujo? Ari ei ole yhtään ujo, päinvastoin, normaali suomalaista huomattavasti rohkeampi. Söpö hän kyllä on, minkä joku näköjään tulkitsee ujoudeksi. Michael ei taas ole koskaan ollut söpö, vaan näyttävän kaunis.

        Tässä Michael siinä "peruukissa" joskus muinoin. Kieltämättä on samaa näköä, vain suu on suurempi :) siis konkreettisesti http://blog-imgs-60-origin.fc2.com/s/a/f/safarina/Michael_Monroe.jpg


    • palatsi

      ehdin tässä jo odotellakin,että milloin se haukkuminen ja mollaaminen alkaa.yllättävän monta päivää siihen menikin.kannattaa myöskin käydä katsomassa ihan livenä tuo esitys kokonaisuudessaan ja sitten voi tehdä asiallisen arvion tännekin sivustolle.

      • Mike----

        Niinpä, ja todennäköisesti kehittyy kerta kerralta. Pitänee mennä katsomaan kevään loppupuolella, niin saa nähdä kehittyneen version. Vaikka varmaan tässä alussa on ihan oma tunnelmansa, joka ehkä häviää jos esitys rutinoituu.


    • spakaati

      ja vielä jäi sanomatta sekin,että Arin vahvuus on enemmänkin tuolla laulupuolella,kuin noissa pellehypyissä.sanottakoon taas kerran!!!

    • axlr73

      7.3 näkee esityksen :)

      • axrl73

        Oli aivan loistava,menkää immeiset ihmeessä kattomaan


      • kerrokerro
        axrl73 kirjoitti:

        Oli aivan loistava,menkää immeiset ihmeessä kattomaan

        kerro vielä tarkemmin!!!!???pliis!!!


      • axlr73

        Tossa sai oikeesti nauraa ja musiikkihan nyt oli aivan loistavaa.Hyvin otettu myös yleisö mukaan.Koivusen tulkinnat ihan omaa luokkaansa unohtamatta myös muita näyttelijöitä jotka ansaitsee myös suitsutusta.


    • aamulehti

      "Ensi-illasta lähtien I Wanna Rock on saanut mahtavaa palautetta ja tunnelma on ollut katossa: "I Wanna Rock-esitys sopii Yo-talolle ja Yo-talon pankkisali esitykseen kuin peruukki Ari Koivusen päähän. Täydellisesti."
      - Outi Suoranta, Aamulehti -
      https://www.facebook.com/palatsiteatteri

    • pitkätukka

      harmi vaan ,kun Arin pitää pitää tuommoisia peruukkeja,kun ittellään on maailman upein fleda!!!!!

      • besthairgoesto

        mäkin luulin, että peruukki olisi ollut yhtä suuri pettymys kuin pipo keikoilla mutta ei se ollut; tukka kuin tukka ja hyvältä näytti. no odotin että Axlina olisi ollut oma, mutta eihän se käynyt kun hetkessä piti olla taas Mikenä.


    • yyiäpå

      "Steve Perrynä", viimeisten biisien aikana mentiin ihan omalla tukalla.

    • ValkeakoskenSanomat

      Valkeakosken Sanomissa tänään 4.2. I Wanna Rock arvio: "Parasta esityksessä ovat Mike Monroena ja monena muuna nähtävä Ari Koivunen ja ja Jussi Ojasen tulkinta Dee Sniderista. Tarinaan on koottu kiitettävästi anekdootteja etenkin Hanoi Rocksista mutta muilta osin käsikirjoitus on hutera. Myös harrastelijamaiset näyttelijäsuoritukset vievät liikaa huomiota siltä tärkeimmältä, hienoilta biiseiltä. Onneksi musiikki toimii mainiosti. Tästä iso kiitos kuuluu bändille ja Idolsista hevimaailmaan ponnistaneelle Ari Koivuselle, joka on esityksen suola. Hanoi Rocksin biiseissä Koivusen kuulas ääni ei tosin pääse aivan täysiin oikeuksiinsa.Sen sijaan esimerkiksi Whitesnaken ja Journeyn tuotokset kuulostavat Koivusen tulkitsemina miltei paremmilta kuin alkuperäiset. Puutteistaan huolimatta I Wanna Rock on viihdyttävä esitys."
      [email protected]

    • blogista

      http://taikuntaikaa.blogspot.fi/ Tämä on hauska :)
      " Kävimme musiikkiteatteri palatsissa katsomassa ensi-illassa I WANNA ROCK komedia musikaalin.
      Musikaali oli erittäin hauska ja tykkäsimme kovasti. Ari koivunen oli musikaalissa pääosassa ja yllätyimme kuinka hyvä lauluääni hänellä on.
      Palatsi on siirtynyt ylioppilastalolle missä oli aika ahtaat tilat verrattuna aikaisempaan paikkaan. Mutta toisaalta salissa oli hyvä tunnelma.
      I wanna rock kertoi manselaisesta roudarista, joka oli pelle miljoonan roudari mutta siirtyi hanoi rocksin roudariksi kiertämään maailmaa, Musikaali kertoi hanoi rocksista, miten se pääsi kuuluisuuteen ja miten ville auttoi niitä siinä.
      Mielestämme musikaalissa oli aika huono juoni, mutta hauskahan se oli. Ensin ajattelimme, että tuskin tiedämme mitään kappaleita musikaalista sillä emme ole rockista kiinnostuneita, mutta siellä laulettiin paljon klassikoita jotka mekin tiesimme :) Hyvä kokemus kaikin puolin vaikka ari koivunen olikin todella laiha mikä kauhistutti!"

    • Lisääkehuja
    • rokataan

      tulee kyllä useinkin kuunneltua noita vanhoja IDOLS-vetoja ja kyllä tuo here i go again on yksi parhaista.

      • hienosti

        Ari on kaunis ja hienosti vetää Hanoi Rocksia ym.


      • jungle

        Muuten hyvä, mut missä axl?


    • loistavaa

      WAU,MIKÄ TYYPPI TUO ARI ONKAAN!!!!TÄYTYY SANOA,ETTÄ MONILAHJAKKUUS!!!

      • 80-show

        Ihan hyvä vaikka kyseiset biisit on kyllä aika peruskauraa Arille, lukuunottamatta hanoi-rocks biisejä, jotka varmaan vielä kehittyy tosta. Kyseessä näkyy olevankin enemmän kasarikonsertti kuin musikaali.


    • elvistelee

      tuolla aiemmin joku valitti ,että Ari vaikuttaa lavalla ujolta.minun täytyy kyllä sanoa,että kaukana ujosta,pikemminkin tosi itsevarmasti esiintyy!

    • 8.6
      • MrPerfect

        Kiitos videoista! Pakkohan tämä on nähdä, niin hyvältä kuulostaa. Rocktähden rooli sopii Arille täydellisesti, mutta helpommallahan Ari pääsisi, jos tekisi soololevyn ja olisi vaan rocktähti A. Koivunen, niin ei tarvitsisi opetella repliikkejä. Tarvittaessahan niissä voi kyllä improvisoidakin kun on tuota omakohtaista kokemusta.


      • Arinlevyt
        MrPerfect kirjoitti:

        Kiitos videoista! Pakkohan tämä on nähdä, niin hyvältä kuulostaa. Rocktähden rooli sopii Arille täydellisesti, mutta helpommallahan Ari pääsisi, jos tekisi soololevyn ja olisi vaan rocktähti A. Koivunen, niin ei tarvitsisi opetella repliikkejä. Tarvittaessahan niissä voi kyllä improvisoidakin kun on tuota omakohtaista kokemusta.

        Onhan hän muutaman levyn jo tehnytkin, 5kpl ja kuudes on tulossa


      • rokkistara
        MrPerfect kirjoitti:

        Kiitos videoista! Pakkohan tämä on nähdä, niin hyvältä kuulostaa. Rocktähden rooli sopii Arille täydellisesti, mutta helpommallahan Ari pääsisi, jos tekisi soololevyn ja olisi vaan rocktähti A. Koivunen, niin ei tarvitsisi opetella repliikkejä. Tarvittaessahan niissä voi kyllä improvisoidakin kun on tuota omakohtaista kokemusta.

        Ari on niin upea ilmestys ja jos esiintyis omana itsenäänkin noin rennosti,niin olis loistava.pois myssyt ja pipot ja upeat hiukset esiin.karismaa Arilla on!


    • dontstopbelieving

      Upeita videoita! tänks!

    • tiedonjanoinen

      hei,laittakaahan taas kommentteja tulemaan minkälainen esitys tänään oli ja minkälainen Arin keikka oli ja mitä lauloi!

    • puoleenhintaan
    • DeadByXmas
    • MalibuBeach
      • MalibuBeach

        Kiitos videoista, hienoa, että ihmiset ikuistaa näitä! Menkää ihmeessä katsomaan jos ette tätä ole vielä nähneet. 2 tuntia Arin laulua, muita hyviä esityksiä, hauska stoori ja yleisö tuntuu viihtyvän. Keväällä enää 11 esitystä jäljellä http://www.lippupalvelu.fi/artist/palatsiteatteri-i-wanna-rock-rockmusikaalikomedia-lippuja/950911
        Toivottavasti Ari jatkaa myös syksyllä, mutta ei voi tietää, mitä muuta silloin on, Amoralillahan piti olla jotain suuria yllätyksiä tälle vuodelle.


    • tähtientähti

      varmaan on jotenkin mukavaa ja jollaintapaa vapauttavaa esiintyä jonain muuna,kuin omana itsenään.olen huomannut miten rento Arikin on kun esittää jotain roolia.tuommoinen esiintyminen varmaan antaa itsevarmuutta siihen omaankin esiintymiseen.voi miten mukava ois nähdä Ari tähdet,tähdet-ohjelmassa.Ari on niin muuntautumiskykyinen ja hallitsee kyllä kaikki musiikkityylit.

      • brighteststar

        Olisi tosiaan mukavaa nähdä Aria pitkästä aikaa tv:ssä. Ari hurmaisi lahjakkuudellaan ja monipuolisuudellaan esim. Tähdet tai Vain elämää -ohjelmissa nekin jotka eivät hänen uraansa ole seuranneet. IWR-musikaalissa ja RJ-konserteissa aina ohimennen kuulee ihmisten hämmästelevän Arin lahjakkuutta, monet kun eivät ole kuulleet hänestä mitään idols-vuosien jälkeen. Kuulijoita Arilla riittäisi, jos hän vaan tekisi musiikkia, mitä ihmiset kuuntelee.
        Varmaan helpointa on kuitenkin esiintyä omana itsenään, mutta Monroen pukeutumistyylistä Ari voisi omaksua näyttävyyttä ja värikkyyttä.


      • väriä
        brighteststar kirjoitti:

        Olisi tosiaan mukavaa nähdä Aria pitkästä aikaa tv:ssä. Ari hurmaisi lahjakkuudellaan ja monipuolisuudellaan esim. Tähdet tai Vain elämää -ohjelmissa nekin jotka eivät hänen uraansa ole seuranneet. IWR-musikaalissa ja RJ-konserteissa aina ohimennen kuulee ihmisten hämmästelevän Arin lahjakkuutta, monet kun eivät ole kuulleet hänestä mitään idols-vuosien jälkeen. Kuulijoita Arilla riittäisi, jos hän vaan tekisi musiikkia, mitä ihmiset kuuntelee.
        Varmaan helpointa on kuitenkin esiintyä omana itsenään, mutta Monroen pukeutumistyylistä Ari voisi omaksua näyttävyyttä ja värikkyyttä.

        Ari itseasiassa näyttää pukeutuvan erikoisen värikkäästi nykyään, ei tosin glamrockvetimiin, vaan "streetwear" ja Nintendo tyyliin :) muun muassa vihreään rotsiin ja punaisiin housuihin ja todella värikkäisiin T-paitoihin.


      • NintendoAri

        Toivotaan, että Arillekin jää tuo Maikin rooli päälle niin kuin Kimmollekin jäi Freddie kun tarpeeksi monta kertaa esittää. Nintendon sponsoripaidat on ihan kivoja, mutta vaikka Ari noita Mario ukkoja rakastaakin, pitäisi esiintyvän artistin korostaa ja tuoda esiin itseään, hyviä puoliaan ja musiikkiaan eikä jotain tuotetta.


      • mikänäky
        NintendoAri kirjoitti:

        Toivotaan, että Arillekin jää tuo Maikin rooli päälle niin kuin Kimmollekin jäi Freddie kun tarpeeksi monta kertaa esittää. Nintendon sponsoripaidat on ihan kivoja, mutta vaikka Ari noita Mario ukkoja rakastaakin, pitäisi esiintyvän artistin korostaa ja tuoda esiin itseään, hyviä puoliaan ja musiikkiaan eikä jotain tuotetta.

        jollain Amoralin keikalla Ari oli pukeutunut mustaan t-paitaan ja mustiin kapeisiin farkkuihin ja hiukset oli auki...oli aivan jumalaisen näköinen.semmoisena haluaisin Arin nähdä keikoilla.


      • tsiisuss
        NintendoAri kirjoitti:

        Toivotaan, että Arillekin jää tuo Maikin rooli päälle niin kuin Kimmollekin jäi Freddie kun tarpeeksi monta kertaa esittää. Nintendon sponsoripaidat on ihan kivoja, mutta vaikka Ari noita Mario ukkoja rakastaakin, pitäisi esiintyvän artistin korostaa ja tuoda esiin itseään, hyviä puoliaan ja musiikkiaan eikä jotain tuotetta.

        Toivottavasti ei jää :) ..ellei nyt pelleilyn vuoksi joskus


      • pyhjapah
        NintendoAri kirjoitti:

        Toivotaan, että Arillekin jää tuo Maikin rooli päälle niin kuin Kimmollekin jäi Freddie kun tarpeeksi monta kertaa esittää. Nintendon sponsoripaidat on ihan kivoja, mutta vaikka Ari noita Mario ukkoja rakastaakin, pitäisi esiintyvän artistin korostaa ja tuoda esiin itseään, hyviä puoliaan ja musiikkiaan eikä jotain tuotetta.

        Pyh pah mitä roskaa. Ari on Ari eikä sitä kiinnosta mitkään kukkoilut tai muotipelleilyt.


      • samaamieltä
        mikänäky kirjoitti:

        jollain Amoralin keikalla Ari oli pukeutunut mustaan t-paitaan ja mustiin kapeisiin farkkuihin ja hiukset oli auki...oli aivan jumalaisen näköinen.semmoisena haluaisin Arin nähdä keikoilla.

        Olen samaa mieltä! Vaikka musiikki on pääasia niin silti ari on niin kaunis, että myös mielelläni katselisin kuuntelun lisäksi..


      • lisääpaljetteja

        Olisihan se hienoa jos Ariin tarttuisi roolista halu olla rocktähti ja kiinnittää huomiota myös ulkonäköönsä. Toivottavasti Ari saa pitää sen ihanan pitsihihaisen paidan ja ne pinkit housut, kun jos Kimmo jatkaa syksyllä niin ei ne sille kuitenkaan mahdu.


      • samaamieltä

        Voisi olla erikoista ja varmasti näkemisen arvoista, jos Ari ilmestyisi seuraavalle omalle tai Amoralin keikalle pitsipaidassa ja pinkeissä housuissa! :D


      • sexylook
        samaamieltä kirjoitti:

        Voisi olla erikoista ja varmasti näkemisen arvoista, jos Ari ilmestyisi seuraavalle omalle tai Amoralin keikalle pitsipaidassa ja pinkeissä housuissa! :D

        ei taitais olla oikein Arin tyyliä!


      • higher

        just tuolle seuraavalle levelille Arin pitäisi urallaan nousta, nyt se vaan jumittaa paikoillaan vuodesta toiseen


      • samaamieltä

        No ei ihan Arin tyyliä, mutta hauska mielikuva! Tosiaan voisi kyllä esiintymisen suhteen nousta seuraavalle levelille, mä ainakin kaipaisin siihen lisää energiaa.


      • energiaaaaa
        samaamieltä kirjoitti:

        No ei ihan Arin tyyliä, mutta hauska mielikuva! Tosiaan voisi kyllä esiintymisen suhteen nousta seuraavalle levelille, mä ainakin kaipaisin siihen lisää energiaa.

        Arilla on esiintymisessä energiat kohdillaan, tietäisit kyllä jos kävisit keikoilla etkä vaan katselisi videoita. Muunlaista energiaa voit etsiä muista laulajista.


      • heitaas

        Miksi oletat etten ole käynyt keikoilla? Pidän kyllä Arista laulajana, joten muita laulajia ei ole tarvetta etsiäkään.. Lavaolemukseen kaipaisin välillä lisää sitä energiaa. Toki joihinkin soolokeikkojen biiseihin sopiikin vähäeleinen istualtaan tulkitseminen. :)


      • läsnä
        heitaas kirjoitti:

        Miksi oletat etten ole käynyt keikoilla? Pidän kyllä Arista laulajana, joten muita laulajia ei ole tarvetta etsiäkään.. Lavaolemukseen kaipaisin välillä lisää sitä energiaa. Toki joihinkin soolokeikkojen biiseihin sopiikin vähäeleinen istualtaan tulkitseminen. :)

        Mun mielestä kaikille esiintyjille riittää että on läsnä, kontaktissa yleisöön. Jokainen omalla tyylillään. Se on Arin kohdalla ihan ok, mutta aina on parantamisen varaa.


      • heitaas

        Puhut asiaa :)


      • eiikinä
        NintendoAri kirjoitti:

        Toivotaan, että Arillekin jää tuo Maikin rooli päälle niin kuin Kimmollekin jäi Freddie kun tarpeeksi monta kertaa esittää. Nintendon sponsoripaidat on ihan kivoja, mutta vaikka Ari noita Mario ukkoja rakastaakin, pitäisi esiintyvän artistin korostaa ja tuoda esiin itseään, hyviä puoliaan ja musiikkiaan eikä jotain tuotetta.

        näköjään on jäänyt Kmmo Blomille pahemman kerran tuo Freddien rooli päälle,kun esitti Freddietä VOFissakin,aika hölmöä,ei taida taidot riittää muuhun.toivon tosiaan,että Ari pysyy Arina,eikä muutu miksikään Monroeklooniksi.


    • Deadbychristmas
      • ifffiifffiii

        Minusta Ari ei ole ollenkaan riittvän monroemaisesti in your face näissä, ei laulun eikä esiintymisen suhteen. Arin mittakaavassa ehkä, mutta katsojalle ja todellisuudessa vaikutelmaa ei synny. Ja tämä oli rakentava kommentti vinkiksi, eläytyminen Miken energiaan voisi avata hanoja muutenkin energisempään lavaolemiseen. Maria Veitola sanoisi tämän paljon ilkeämmin.


      • funtsivähän
        ifffiifffiii kirjoitti:

        Minusta Ari ei ole ollenkaan riittvän monroemaisesti in your face näissä, ei laulun eikä esiintymisen suhteen. Arin mittakaavassa ehkä, mutta katsojalle ja todellisuudessa vaikutelmaa ei synny. Ja tämä oli rakentava kommentti vinkiksi, eläytyminen Miken energiaan voisi avata hanoja muutenkin energisempään lavaolemiseen. Maria Veitola sanoisi tämän paljon ilkeämmin.

        Jokaisella on oma energiansa, ei sitä poimita toisen eleistä ja olemuksesta. Sen takia on perusteltua Arin tehdä MM rooli omalla tavallaan.


    • enoisuskonu

      mikä stara,hitto Ari on tosi hyvä.tää on pakko lähtee katsomaan livenä,ihan loistavasti Ari esiintyy.

    • sirkuspelle

      ensinnäkin maria veitola ei ole mikään musiikin asiantuntija.toiseksi esitys on musikaali,ei mikään imitointikisa.sanon taas kerran,että Arin vahvuus on laulussa,ei pellehypyissä.Mike Monroen vahvuus on lavalla riehuminen ja hyppiminen,ei laulu.minusta upea musiikki ja laulu on tärkein,pellehypyt ei kiinnosta.esim.Amoralin biisit on sen verran vaativia laulettavia ja soitettavia,että siinä ei kyllä riehumaan pysty.!!!!!!meneppä sirkukseen,jos et musiikista mitään ymmärrä,sanon tämän ihan "rakentavassa"hengessä!!!!

      • 0987654

        Sirkuspelleilyä on peruukit ja musikaali. Kyse taisi olla asenteesta jolla biisit paitsi esittää niin myös laulaa. Monroe laulaa ne päin näköä, hyökkäävästi, asenteella, kuin v***uillen. Rock-laulun perusasioita ja etenkin punk-vaikutteisen laulun jota Hanoi Rocks on. Tätä heittäytymis- ja eläytymiskykyä lauluun kaivattiin ....


      • meneppäs
        0987654 kirjoitti:

        Sirkuspelleilyä on peruukit ja musikaali. Kyse taisi olla asenteesta jolla biisit paitsi esittää niin myös laulaa. Monroe laulaa ne päin näköä, hyökkäävästi, asenteella, kuin v***uillen. Rock-laulun perusasioita ja etenkin punk-vaikutteisen laulun jota Hanoi Rocks on. Tätä heittäytymis- ja eläytymiskykyä lauluun kaivattiin ....

        miksi sitten menet katsomaan musikaalia tuolla asenteella,jos et kerran pidä.mene Monroen keikalle,siellä näet tarpeeks hyppimistä!!!!


      • AriParempi

        Musikaalin nähneenä voin rehellisesti sanoa, että Ari on paljon parempi Mike kuin oikea Mike: laulaa biisit paremmin, näyttää paremmalta ja esiintyy paremmin. Musikaali sai mut kiinnostumaan Hanoi Rocksin musiikista mutta ei niitä alkuperäisiä välitä kuunnella varsinkin kun on kuullut Arin loistavat versiot.


      • ifffiifffiiiii

        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD , Halpismusikaali jossa Ari liian isoissa vaatteissa ja peruukissa laulaa nätisti, mutta legendaarinen Hanoi Rocks jää ymmärtämättä. Ja säkin juuri ilmaisit ettet tajua asiasta yhtään mitään. Olen nähnyt musikaalin, fanitan Aria, hieno ääni, mutta ihan pihalla en silti ole.


      • legenda

        Aika vaan kultaa sun 80-luvun muistot. Suomessa aina hehkutetaan kun joku saa hiukan huomiota ulkomailla (varsinkin 25 vuotta sitten), mutta oikeasti ei Hanoi Rocksin silloiset keikat ja sinkut kuulosta mitenkään erityisiltä eikä bändiä enää muisteta muualla. Suomessa Mike, Andy ja Sami vaan pitää legendaa yllä.
        Palatsiteatterin musikaalit on hauskaa viihdettä, huumorin tajuamiseen tarvitaan kuitenkin aina älykkyyttä.


      • nojustjoojee

        Palatsiteatterin musikaalit on sama kuin maakunnan kesäteatteri, huumorikin on tasoa peruukki, onpa hassua. Ihan kivaa sarjassa aivot narikkaan pienessä nosteessa. Hanoi Rocksin arvon voi todeta tuubilta edelleen ja jo nyt voi sanoa, että Amoral ei tule ikinä saavuttamaan sitä mitä Hanoi Rocks oli, pioneeri, Suosiota voi tulla enemmän, mutta Hanoin merkitys on tunnustettu ja totta. Mike energia toimii edelleen keikoilla livenä, enkä puhu saksipotkuista vaan rockista. Ari voi teknisesti olla laulun Yngwie Malmsteen Miken rinnalla, toiset tykkää, toiset kaipaa jotain muutakin.


      • haistakaakaska

        Mitä väliä kumpi on parempi jne. jne. kaks ihan eri henkilöä. Kyseessä on pienimuotoinen hassutteluteatteri, höllätkää nyt vähän sitä pipoa hyvät ihmiset. Mike on ainutlaatuinen, Ari on ainutlaatuinen, erilailla.


      • puvut
        ifffiifffiiiii kirjoitti:

        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD , Halpismusikaali jossa Ari liian isoissa vaatteissa ja peruukissa laulaa nätisti, mutta legendaarinen Hanoi Rocks jää ymmärtämättä. Ja säkin juuri ilmaisit ettet tajua asiasta yhtään mitään. Olen nähnyt musikaalin, fanitan Aria, hieno ääni, mutta ihan pihalla en silti ole.

        Ei se ihan halpa kyllä ole, liput 40 e. Vaatteet voisi olla kyllä paremmin tehty, etenkin alun puku Arin päällä. Puvustukseen olisi voinut satsata enemmän, vaikka onkin rock musikaali, niin kunnon puvustus, mukaan lukien peruukit, olisi piste iin päälle.


      • näinhänseon
        nojustjoojee kirjoitti:

        Palatsiteatterin musikaalit on sama kuin maakunnan kesäteatteri, huumorikin on tasoa peruukki, onpa hassua. Ihan kivaa sarjassa aivot narikkaan pienessä nosteessa. Hanoi Rocksin arvon voi todeta tuubilta edelleen ja jo nyt voi sanoa, että Amoral ei tule ikinä saavuttamaan sitä mitä Hanoi Rocks oli, pioneeri, Suosiota voi tulla enemmän, mutta Hanoin merkitys on tunnustettu ja totta. Mike energia toimii edelleen keikoilla livenä, enkä puhu saksipotkuista vaan rockista. Ari voi teknisesti olla laulun Yngwie Malmsteen Miken rinnalla, toiset tykkää, toiset kaipaa jotain muutakin.

        Amoral tulee saavuttamaan enemmän kuin Hanoi Rocks ikinä. Amoralin musiikki on parempaa, monipuolisempaa ja kehittyy koko ajan.


      • TavastiaLondon
        nojustjoojee kirjoitti:

        Palatsiteatterin musikaalit on sama kuin maakunnan kesäteatteri, huumorikin on tasoa peruukki, onpa hassua. Ihan kivaa sarjassa aivot narikkaan pienessä nosteessa. Hanoi Rocksin arvon voi todeta tuubilta edelleen ja jo nyt voi sanoa, että Amoral ei tule ikinä saavuttamaan sitä mitä Hanoi Rocks oli, pioneeri, Suosiota voi tulla enemmän, mutta Hanoin merkitys on tunnustettu ja totta. Mike energia toimii edelleen keikoilla livenä, enkä puhu saksipotkuista vaan rockista. Ari voi teknisesti olla laulun Yngwie Malmsteen Miken rinnalla, toiset tykkää, toiset kaipaa jotain muutakin.

        80-luvun tukat ja vaatteet on tietenkin osa komediaa, olihan Hanoi Rocksin tukat ja vaatteet hassuja jopa silloisessa pukeutumiskulttuurissa ja kimalteleviin ja kiiltäviin kuoseihin Maikki näyttää pukeutuvan vieläkin. Pienessä ja isommassakin nosteessa Hanoitakin on kuunneltu silloin Tavastialla, Lontoon klubeilla, ym., musikaalin bändi ja erityisesti Ari tosin kuulostaa loistavalta ihan selvinpäinkin kuunneltuna.


    • hyvinesiintyy

      kyllä tuota musikaalia on kovasti kehuttu.joku sanoi,että Ari on esityksen suola.

    • vitsivitsi

      ei Arin ,eikä kenenkään muunkaan pidä olla täysi klooni henkilöstä jota esittää,tässäkin musikaalissa mennään aika paljon huumorilla,joten asenne kohdalleen ja pilke silmäkulmassa katsomaan hauskaa esitystä ja hyvää musiikkia!

    • sesiitä

      onhan tässä musiikaalissa muitakin biisejä,kuin Hanoi Rocksin.moni ei vedä here i go again biisiä noin hyvin,kuin Ari.jossain arvostelussa oli kehuttu paremmaksi,kuin alkuperäistä.

    • esiintyjä

      onhan tuo Ariltakin ihan rohkea veto lähteä kylmiltään esiintymään musikaalin,ei taitais ihan jokapojalta onnistua!

    • kertokaahan

      kerrottehan oman mielipiteenne meille,jotka käytte tänään tai huommenna katsomassa musikaalin.on niin mukava kuulla ,miten itsekukin kokee esityksen.

    • moih

      ........

    • rajansakehumisellakin
      • lipunostaneet

        Kun ostaa lipun lippupalvelusta netin kautta saa aina tilaisuuden jälkeen sähköpostiin linkin ja pyynnön arvostella kyseinen tilaisuus. Mitäs ihmeellistä noissa nyt on? Muutamat tosin ei arvostele itse esitystä vaan yo-talon joistakin paikoista olevaa huonoa näkyvyyttä lavalle tai tarjoilun sujuvuutta.


      • hopäp

        Paranoid? Anyone?


      • otasiitäsittenselvää

        parikymmentä ylistää kritiikittä aika samantyyppisesti, ari koivunen oli loistava ja toimiva kokonaisuus.
        Sitten on muutama todella kriittinen ja seikkaperäinen arvio ja lopuksi ne jotka ei tykkää paikasta eivätkä pidä musikaalia etenkään toimivana kokonaisuutena.


      • oäl

        Paranoid.


      • tyyppiX

        Lippupalvelun kommenteissa tosiaan kiinnittää huomiota Arin kehujen samanklaltaisuuteen: "sokerina pohjalla", "kakun päällä loisti" ... rehellisimmät mainitsevat käyneensä katsomassa Arin takia.

        Mutta mikäs tuo yhden kommentin kuvaama tapaus oli, että Ari Koivunen ei ollut kunnossa esiintyäkseen, "stressiä ja unettomuutta", mutta sitten saapui kuitenkin? Mietin vaan että monesti männävuosina muistan kuinka vaikkapa Baddingia odoteltiin lavalle, josko kunto ilmaantuisi.


      • gugö

        Paranoid, eihän noi arvostelut o yhtään samanlaisia. Toiset kehuu musikaalia yleisesti, toiset bändiä, toiset näyttelijöitä ja toiset Aria tai sitten kaikkia näitä. Olisikohan syy tähän kenties se että ovat tykänneet musikaalista ja Arista. Jeez....


      • introvertti
        tyyppiX kirjoitti:

        Lippupalvelun kommenteissa tosiaan kiinnittää huomiota Arin kehujen samanklaltaisuuteen: "sokerina pohjalla", "kakun päällä loisti" ... rehellisimmät mainitsevat käyneensä katsomassa Arin takia.

        Mutta mikäs tuo yhden kommentin kuvaama tapaus oli, että Ari Koivunen ei ollut kunnossa esiintyäkseen, "stressiä ja unettomuutta", mutta sitten saapui kuitenkin? Mietin vaan että monesti männävuosina muistan kuinka vaikkapa Baddingia odoteltiin lavalle, josko kunto ilmaantuisi.

        luulenpa,että Ari saattaa olla hyvin introvertti henkilö,joita on yllättävän paljon näyttelijöissä ja laulajissa.heille esiintyminen ja ihmisjoukoissa oleminen on joskus hyvinkin stressaavaa ja epämieluista.


      • arvioista
        gugö kirjoitti:

        Paranoid, eihän noi arvostelut o yhtään samanlaisia. Toiset kehuu musikaalia yleisesti, toiset bändiä, toiset näyttelijöitä ja toiset Aria tai sitten kaikkia näitä. Olisikohan syy tähän kenties se että ovat tykänneet musikaalista ja Arista. Jeez....

        Iso joukko peräkkäisistä arvioista on kieltämättä samankaltaisia, mutta ehkä ihmiset ottavat huomaamattaan mallia niistä mitkä on näkyvissä, jos ovat edes jokseenkin samaa mieltä.


      • tähtienmukaan

        Siinähän on laitettu järjestykseen ensin parhaat 5 tähden arviot, sitten 4 tähden jne. ja 2-1 lopussa. Ihmiset kirjoittaa mistä tykkäsivät (Arista, biiseistä, näyttelijöistä, bändistä, juonesta, vitseistä, mistäs muustakaan?), ei kai kukaan tavallinen katsoja tuota sen syvemmin analysoi.


    • ihmeellistä

      on se vaan jännää,miten ihmiset kokevat ja kuulevat saman esityksen niin eri tavalla.

    • näinonnäreet

      paras mennä katsomaan itse,niin ei tarvii tyytyä niin ristiriitaisiin arvioihin.ilmeisesti Monroen fanit menevät katsomaan Monroeta ja pettyvät,kun lavalla ei olekaan Miken kaksoisolento suurine silmineen ja spakaateineen....mutta siellä onkin upea Ari,loistavine äänineen.

      • kuinkaksoset

        Lavalla on kyllä aika tarkka kaksoisolento, kaikki vaatteet ja peruukit on kopioitu valokuvista ja tubesta, mutta jos Ari kuulostaisi tältä ei kukaan voisi suositella musikaalia https://www.youtube.com/watch?v=CKtdkTTAicE
        Kun musikaali painottuu suurimmaksi osaksi musiikkiin tärkeintä on pääosan esittäjän laulutaito ja Palatsiteatteria onnisti kun sai loistavan Arin. Toivottavasti Ari nähdään joskus tulevaisuudessa jonkun muunkin artistin roolissa. Haluaisin nähdä myös JP Leppäluodon Juicena, mutta en ole löytänyt videoita Tuuliajolla musikaalista.


      • voihanmiket
        kuinkaksoset kirjoitti:

        Lavalla on kyllä aika tarkka kaksoisolento, kaikki vaatteet ja peruukit on kopioitu valokuvista ja tubesta, mutta jos Ari kuulostaisi tältä ei kukaan voisi suositella musikaalia https://www.youtube.com/watch?v=CKtdkTTAicE
        Kun musikaali painottuu suurimmaksi osaksi musiikkiin tärkeintä on pääosan esittäjän laulutaito ja Palatsiteatteria onnisti kun sai loistavan Arin. Toivottavasti Ari nähdään joskus tulevaisuudessa jonkun muunkin artistin roolissa. Haluaisin nähdä myös JP Leppäluodon Juicena, mutta en ole löytänyt videoita Tuuliajolla musikaalista.

        Nohh, miten tuo nyt sanoisi. Ensinnäkin Ari ei näytä Mikelta, Michael upea, Ari on enemmänkin söde, Mikella on lihakset ja hartiat vaikka on laiha, Arilla ei. Samannäköisyys rajoittuu peruukkiin, joka sekin voisi olla edes vähän oikeamman näköinen. Edes kuteet ei ole yhtä makeet, vaan jotain halpaa eurokangasglittereitä ja puku vetää ja kiskoo ja on rutussa.
        Lavaliikkumisesta. Jos haluaa esittää Mikea, niin toi videolla olis just niinkuin sen pitäisi olla, jos ei niin yhtä hyvin koko hahmo vois olla joku muu. Soundista, hanoin soundi kuuluu olla rosoinen ja säröinen, ei siloiteltu.
        Ihan ok Ari on siinä ja laulaa hyvin, mutta en kyllä suosittele edes yrittää vetää pisteitä himaan vertailemalla heitä.


      • näinhänseon

        On varmasti erilaisia odotuksia, mutta se että musikaali on amatöörimäisen tuntuinen, saattaa ymmärrettävästi joltain osin tai jopa kokonaisuutena rassata sellaisia jotka on käyneet aiemminkin teatterissa :)


      • mikevarostalkkaria

        Ei varmasti rassaa ainakaan fiksuja ja sivistyneitä teatterissa kävijöitä. Ilmeisesti yksinkertaiset ihmiset, joiden ajattelu on kovin konkreettisella tasolla, eivät kykene eläytymään näytelmään, jos joku yksityiskohta ei vastaa todellisuutta. Puvustaja on tehnyt loistavaa työtä, peruukit voisi olla aidompia, mutta Miken peruukkihan on ihan samanlainen kuin hänellä vieläkin on. Taisit olla 80-luvulla oikein Hanoin stalkkari kun tunnet vaatteiden kankaatkin.


      • kokonaiselämys
        mikevarostalkkaria kirjoitti:

        Ei varmasti rassaa ainakaan fiksuja ja sivistyneitä teatterissa kävijöitä. Ilmeisesti yksinkertaiset ihmiset, joiden ajattelu on kovin konkreettisella tasolla, eivät kykene eläytymään näytelmään, jos joku yksityiskohta ei vastaa todellisuutta. Puvustaja on tehnyt loistavaa työtä, peruukit voisi olla aidompia, mutta Miken peruukkihan on ihan samanlainen kuin hänellä vieläkin on. Taisit olla 80-luvulla oikein Hanoin stalkkari kun tunnet vaatteiden kankaatkin.

        Teatteri koostuu tarinasta, esittäjistä, lavastuksesta, puvustuksesta, maskeerauksesta, musiikista jne. Vaikka Ari laulaisi kuinka hyvin, niin se ei poista sitä tosiasiaa, että tarina on olematon, replikointi osin harrastelijamaista, peruukit on kammot ja puvustus on osin hirveä. Väriä ja kimmallusta löytyy, mutta siinä se sitten onkin. Kaiken mitä katsoja näkee pitäisi tukea toistaan, mutta nyt esityksen jälkeen jäi tunne ikäänkuin jotkut asiat eivät olisi kuuluneet joukkoon, mitäköhän ne olivat : ?


      • kokonaiselämys
        kokonaiselämys kirjoitti:

        Teatteri koostuu tarinasta, esittäjistä, lavastuksesta, puvustuksesta, maskeerauksesta, musiikista jne. Vaikka Ari laulaisi kuinka hyvin, niin se ei poista sitä tosiasiaa, että tarina on olematon, replikointi osin harrastelijamaista, peruukit on kammot ja puvustus on osin hirveä. Väriä ja kimmallusta löytyy, mutta siinä se sitten onkin. Kaiken mitä katsoja näkee pitäisi tukea toistaan, mutta nyt esityksen jälkeen jäi tunne ikäänkuin jotkut asiat eivät olisi kuuluneet joukkoon, mitäköhän ne olivat : ?

        pitää vielä lisätä edelliseen että kaiken minkä katsoja havaitsee, näkee ja kuulee :)


    • huutaa

      sori vaan,Monroe-fanit,jotka täällä niin kovin kiihkeästi arvostelette tuota musiikaalia,niin sanompahan vaan että ei tuota Miken" laulua" voi lauluksi mainita!!!

      • eioikeinkuulu

        En ole Monroe fani, mutta olen kuullut häntä festareilla, viimeksi Ruisrockissa. En usko että tälle palstalle moni Hanoirocks fani edes eksyy. Joka tapauksessa, sekä esitys että laulu ja soitto, puhumattakaaan energiasta, oli huikeata.
        Kuulostaa kyllä oudolta edes verrata kahta näin erilaista asiaa, aitoa esittäjää ja musan tekijää hänestä "kertovaan" musikaaliin. Voin kuvitella myös miltä kuulostaisi ja näyttäisi kun vastaava teatteripoppoo esittäisiä Amoralia ja Arin roolin vetäisi vaikka Isac Eliot, joskus 10 vuoden päästä :)


      • 1980

        Monroekin on kehittynyt vuosien varrella, ottanut laulutunteja ja kuntokin ja samalla lavaliikkuminen on hioutunut nykyiseen energiseen malliin. Musikaalissa eletään kuitenkin Hanoi Rocksin alkuvuosia, jolloin Mike oli aloittelija eikä suinkaan niin suvereeni esiintyjä kuin nykyisin. Hanoi Rocks fani-inttäjän mielestä ilmeisesti musikaalin Andy tai Sam tai Nasty vastaavat täysin esikuviaan, koska heistä hän ei ole esittänyt mitään kritiikkiä. Tai todennäköisesti inttäjä ei ole edes nähnyt musikaalia vaan vain noita Arin videoita.

        Totuushan on että hyvä laulaja ei tarvitse lavashowta; hyppelyyn, juoksemiseen ja tanssikoreografioihin joutuvat turvautumaan ne, joiden ääni ja tulkinta eivät riitä vangitsemaan kuulijan kiinnostusta.


      • sinäsensanoit
        1980 kirjoitti:

        Monroekin on kehittynyt vuosien varrella, ottanut laulutunteja ja kuntokin ja samalla lavaliikkuminen on hioutunut nykyiseen energiseen malliin. Musikaalissa eletään kuitenkin Hanoi Rocksin alkuvuosia, jolloin Mike oli aloittelija eikä suinkaan niin suvereeni esiintyjä kuin nykyisin. Hanoi Rocks fani-inttäjän mielestä ilmeisesti musikaalin Andy tai Sam tai Nasty vastaavat täysin esikuviaan, koska heistä hän ei ole esittänyt mitään kritiikkiä. Tai todennäköisesti inttäjä ei ole edes nähnyt musikaalia vaan vain noita Arin videoita.

        Totuushan on että hyvä laulaja ei tarvitse lavashowta; hyppelyyn, juoksemiseen ja tanssikoreografioihin joutuvat turvautumaan ne, joiden ääni ja tulkinta eivät riitä vangitsemaan kuulijan kiinnostusta.

        juuri näin ,olen täysin samaa mieltä!


      • uffafffaaa

        No se koko musikaali on yksi harrastelijatason ja coverbändin puskafarssi, kuten muutkin Palatsin musikaalit.. Siksi aivan järjetöntä edes verrata sitä maakuntien keski-ikäisille Lions-klubeille (käsi sydämellä, sellaista se yleisö on lisänä rokrok-väki) suunnattua Tampereen kännäysmatkan viihdykettä Hanoin alkuaikojen anarkiaan. Väsynyttä koko touhu. Minä en edes Hanoita kuuntele, enkä fanittanut vuonna 1984, mutta kyllä nyt jokainen Tavastiankävijä tietää, että Mike oli pyörremyrsky jo silloin. Millä te kuvittelette että ne pääsi jostain käsittämättömästä kekkoslovakiasta kaikilla staroilla hemmoteltujen brittiläisten ja jenkkiläisten nirsojen rokkipoliisiklubiyleisöjen suosioon? Loistavalla karismalla ja energisellä livellä, biisien lisäksi.


      • Palatsiteatteri
        uffafffaaa kirjoitti:

        No se koko musikaali on yksi harrastelijatason ja coverbändin puskafarssi, kuten muutkin Palatsin musikaalit.. Siksi aivan järjetöntä edes verrata sitä maakuntien keski-ikäisille Lions-klubeille (käsi sydämellä, sellaista se yleisö on lisänä rokrok-väki) suunnattua Tampereen kännäysmatkan viihdykettä Hanoin alkuaikojen anarkiaan. Väsynyttä koko touhu. Minä en edes Hanoita kuuntele, enkä fanittanut vuonna 1984, mutta kyllä nyt jokainen Tavastiankävijä tietää, että Mike oli pyörremyrsky jo silloin. Millä te kuvittelette että ne pääsi jostain käsittämättömästä kekkoslovakiasta kaikilla staroilla hemmoteltujen brittiläisten ja jenkkiläisten nirsojen rokkipoliisiklubiyleisöjen suosioon? Loistavalla karismalla ja energisellä livellä, biisien lisäksi.

        Palatsiteatterilla on nerokas liikeidea tehdä teatteria varmasti myyvän hittimusiikin perustalle: tarjolla on Abbaa, Baddingiä, Hurriganesia, Queenia, suomirokkia, tukkaheviä, jne. hyvän bändin ja taitavien ammattilaulajien esittämänä, joten yleisön viihtyminen on taattu. Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä tosin taitavat esittää kaikki muut pääroolit, joten se voi käydä vähän tylsäksi. Tosin IWR:ssäkin herrat vaihtoivat roolia niin vikkelästi, että eipä heitä edes tunnistanut, enkä ollut edes "kännäysmatkalla". Käsikirjoittaja Katariina Leino taitaa olla kasariteini ja ohjelmisto sen mukaista, joten ei ihme, että yleisökin on keski-ikäistä. IWR:ssä oli kyllä paljon myös 20-30 vuotiaita ja jopa teini-ikäisiä ja lapsiakin. En oikein osaa kuvitella, millainen tarina noiden muiden aiheiden ympärille on kirjoitettu, mutta Hanoi Rocksin tarina ainakin oli hauska ja kiinnostava ja mukavasti sidottu musiikkiin. Muutaman HR:n hittibiisin lisäksi "Hanoin alkuaikojen anarkia" ei taida enää juuri ketään kiinnostaa.


      • ifffiiiifiiifiiiii

        Ei ole kovin fiksua länkyttää Arista Hanoin herkkien tuntojen hienoäänisenä tulkkina, kun, kuten tuolla alla joku vihdoin on tajunnut, Mike on punk-laulaja. Lisäksi Hanoissa on punkia ja jos siitä esittämisestä se vimma puuttuu niin ihan oleellinen jää tarinassa ja tulkinnassa tavoittamatta. Tämä koko ketju lähti liikkeelle ihan rakentavasta kommentista, ei trollailusta, ei Hanoi-fanituksesta, mutta antaa olla. Eläkää Ari-kuplassanne.


      • äläestäkeskustelua
        1980 kirjoitti:

        Monroekin on kehittynyt vuosien varrella, ottanut laulutunteja ja kuntokin ja samalla lavaliikkuminen on hioutunut nykyiseen energiseen malliin. Musikaalissa eletään kuitenkin Hanoi Rocksin alkuvuosia, jolloin Mike oli aloittelija eikä suinkaan niin suvereeni esiintyjä kuin nykyisin. Hanoi Rocks fani-inttäjän mielestä ilmeisesti musikaalin Andy tai Sam tai Nasty vastaavat täysin esikuviaan, koska heistä hän ei ole esittänyt mitään kritiikkiä. Tai todennäköisesti inttäjä ei ole edes nähnyt musikaalia vaan vain noita Arin videoita.

        Totuushan on että hyvä laulaja ei tarvitse lavashowta; hyppelyyn, juoksemiseen ja tanssikoreografioihin joutuvat turvautumaan ne, joiden ääni ja tulkinta eivät riitä vangitsemaan kuulijan kiinnostusta.

        Täällä taitaa olla useampi "inttäjä". Tosin tällä kertaa moni kriittinen mielipide vaikuttaa vilpittämömämmältä kuin aikoihin. Mitäs jos vain hyväksyisit sen, että joillakin voi olla sellainen. Näin keskustelupalstalla sen soisi olevan toivottavaa :)


      • hanoirocksforever
        äläestäkeskustelua kirjoitti:

        Täällä taitaa olla useampi "inttäjä". Tosin tällä kertaa moni kriittinen mielipide vaikuttaa vilpittämömämmältä kuin aikoihin. Mitäs jos vain hyväksyisit sen, että joillakin voi olla sellainen. Näin keskustelupalstalla sen soisi olevan toivottavaa :)

        vähemmän mömmöjä niin onnistuu kirjoittaminenkin paremmin


      • pilkunn_lle
        hanoirocksforever kirjoitti:

        vähemmän mömmöjä niin onnistuu kirjoittaminenkin paremmin

        Enemmän ajattelua niin onnistuu lukeminenkin paremmin, typovirheistä huolimatta :)


      • hyväidea
        Palatsiteatteri kirjoitti:

        Palatsiteatterilla on nerokas liikeidea tehdä teatteria varmasti myyvän hittimusiikin perustalle: tarjolla on Abbaa, Baddingiä, Hurriganesia, Queenia, suomirokkia, tukkaheviä, jne. hyvän bändin ja taitavien ammattilaulajien esittämänä, joten yleisön viihtyminen on taattu. Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä tosin taitavat esittää kaikki muut pääroolit, joten se voi käydä vähän tylsäksi. Tosin IWR:ssäkin herrat vaihtoivat roolia niin vikkelästi, että eipä heitä edes tunnistanut, enkä ollut edes "kännäysmatkalla". Käsikirjoittaja Katariina Leino taitaa olla kasariteini ja ohjelmisto sen mukaista, joten ei ihme, että yleisökin on keski-ikäistä. IWR:ssä oli kyllä paljon myös 20-30 vuotiaita ja jopa teini-ikäisiä ja lapsiakin. En oikein osaa kuvitella, millainen tarina noiden muiden aiheiden ympärille on kirjoitettu, mutta Hanoi Rocksin tarina ainakin oli hauska ja kiinnostava ja mukavasti sidottu musiikkiin. Muutaman HR:n hittibiisin lisäksi "Hanoin alkuaikojen anarkia" ei taida enää juuri ketään kiinnostaa.

        Hyvä liikeidea kyllä. Olisipa hienoa jos vastaavaan ideaan tarttuisivat teatterin ammattilaiset, jolloin jälki voisi olla muutakin kuin vain ihan kivaa ja hauskaa.


      • ihankivamusikaali
        1980 kirjoitti:

        Monroekin on kehittynyt vuosien varrella, ottanut laulutunteja ja kuntokin ja samalla lavaliikkuminen on hioutunut nykyiseen energiseen malliin. Musikaalissa eletään kuitenkin Hanoi Rocksin alkuvuosia, jolloin Mike oli aloittelija eikä suinkaan niin suvereeni esiintyjä kuin nykyisin. Hanoi Rocks fani-inttäjän mielestä ilmeisesti musikaalin Andy tai Sam tai Nasty vastaavat täysin esikuviaan, koska heistä hän ei ole esittänyt mitään kritiikkiä. Tai todennäköisesti inttäjä ei ole edes nähnyt musikaalia vaan vain noita Arin videoita.

        Totuushan on että hyvä laulaja ei tarvitse lavashowta; hyppelyyn, juoksemiseen ja tanssikoreografioihin joutuvat turvautumaan ne, joiden ääni ja tulkinta eivät riitä vangitsemaan kuulijan kiinnostusta.

        Monroe ja koko HH on ollut oman tyylisensä voimakas sanoman välittäjä alusta alkaen, mutta sellaista ei I wanna rockissa nähdä ja se saattaa olla pettymys niille katsojille jotka ovat Hanoi Rocksia kuunnelleet. Andyn hahmo on lähimpänä oikeaa, tosin myös helpompi tehdä koska Andy on jo lähtökohtaisesti karikatyyri. Välillä hänkin voisi kyllä horjahtaa vaihtelun vuoksi vaikka vastakkaiseen suuntaan,


    • punk
      • avunsakullakin

        niin...kuka mistäkin tykkää.itse pidän enemmän upeaäänisistä laulajista ja hyvästä musiikista,hyppiminen ei kiinnosta.osaan itsekin hyppiä,jos siltä tuntuu,mutta laulaa en osaa.


      • mustavalkoiselle
        avunsakullakin kirjoitti:

        niin...kuka mistäkin tykkää.itse pidän enemmän upeaäänisistä laulajista ja hyvästä musiikista,hyppiminen ei kiinnosta.osaan itsekin hyppiä,jos siltä tuntuu,mutta laulaa en osaa.

        Arihan laulaa loistavasti, vaikka ei joka makuun olekaan, kuten ei näemmä moni muukaan stara. Minä kyllä pidän Arin äänestä, en tällä palstalla mutten olisi, mutta en sen takia sujle korviani ja silmiäni muilta elämyksiltä.
        MM on sata lasissa sen takana mitä tekee, ja se näkyy ja kuuluu. Siksi hänen esittämisensä on pieni riski vaikka pilke silmässä sen tekisikin, kuten I Wanna Rock musikaalissa on ideana ollut.


      • radiokiinni
        mustavalkoiselle kirjoitti:

        Arihan laulaa loistavasti, vaikka ei joka makuun olekaan, kuten ei näemmä moni muukaan stara. Minä kyllä pidän Arin äänestä, en tällä palstalla mutten olisi, mutta en sen takia sujle korviani ja silmiäni muilta elämyksiltä.
        MM on sata lasissa sen takana mitä tekee, ja se näkyy ja kuuluu. Siksi hänen esittämisensä on pieni riski vaikka pilke silmässä sen tekisikin, kuten I Wanna Rock musikaalissa on ideana ollut.

        kuuntelen hyvin monenlaista musiikkia(paitsi suomi-iskelmää) erilaisten laulajien esittämänä,olen musiikin suurkuluttaja,mutta kaikessa kuuntelemassani pitää olla se punainenlanka-upea lauluääni-se saa kylmät väreet ja erilaisia tuntemuksia aikaan,en kuuntele ollenkaan semmoista musiikkia,mikä ei aiheuta minkäänlaisia tunne-elämyksiä.just sellasta jonninjoutavaa tulee radiosta aamusta iltaan.myöskään hullunlailla rääkyminen ei ole laulamista.oispa kiva kuulla miten Monroe vetäis vaikka biisin..hold on to the night!


      • trickoftime

        Taisit laittaa väärän videon, eihän Monroe tuossa liikkunut yhtään. Energia taitaakin olla Miken ainoita avuja, kauneuskin on katoavaista. No onhan se nykyisin ihan symppis sentään.


      • kkhkhdhwiidwiq
        trickoftime kirjoitti:

        Taisit laittaa väärän videon, eihän Monroe tuossa liikkunut yhtään. Energia taitaakin olla Miken ainoita avuja, kauneuskin on katoavaista. No onhan se nykyisin ihan symppis sentään.

        Video on oikea, kuten Mikekin..osoituksena että energian välittämiseen ei tarvita mitään hehtaarihallia, vaan pari neliötäkin voi riittää. Mitä Miken lauluun tulee, niin se on paras mahdollinen Hanoi Rocks biiseihin. Arin tulkinnat ovat siloisia ja ivan hyviä, mutta Hanoin biisit eivät pääse parhainpaansa, muut biisit sen sijaan kyllä.


    • minäolenminä

      eipä nuo palatsin muidenkaan musikaalien esittäjät ole roolihenkilönsä kaksoisolentoja.esim,Badding ym.

      • lisääfantasiaa

        Eikä niiden kuulukaan olla kaksoisolentoja. Baddingin kohdalla esityksessä on pyritty kaivamaan esiin Baddingin henki ja olemus, ja arvioista päätellen siinä on onnistuttu. Ari ilmoitti itse että tekee roolin omalla tavallaan, koska ei ole näyttelijä. Ja kun I Wanna Rockia katsoo siitä kulmasta niin se on hyvä, ja laulut on tietenkin loistavat jos niitä ei vertaa mihinkään. No muutamaa biisiä voi kyllä hyvin vertaillakin.
        Ehkä "Mike" olisikin ollut parempi mielikuvitushahmona, niin ei tarvitsisisi vertailla.


    • kumpivaikampi

      minkähänlainen ois Monroe Kimmo Blomin esittämänä...varmaan Miken ja Feddien sekoitus!!!!????

      • kimmomonroe

        Ehkä se nähdään vielä, mutta varmaa on että ainakin erilainen kuin arimonroe :)


    • outoa

      Outoa, että monet ottavat tähän tällaisen Ari vs Mike ja Amoral vs Hanoi Rocks -asetelman.. Eihän noita voi edes vertailla: täysin erilaisia artisteja ja bändejä eri vuosikymmeneltä ja eri genreistä :D

      • tärkeinpuuttuu

        Eiköhän tämä intohimoinen Hanoi Rocks / Monroe fani ole jälleen kerran palstan vakiotrolli, jolle on aina kova pala kun Koivunen menestyy ja nyt saa vielä kautta linjan erittäin hyvää palautetta roolistaan.
        Olen aina luullut, että Monroe on huippu rocklaulaja, mutta nyt kun tämän keskustelun innoittamana olen katsonut Hanoi Rocksin ja Miken myöhempiä esiintymisiä ja videoita, tajusin että hän onkin punklaulaja. Asenne, energia, riehuminen ja ulkonäkö ei korvaa sitä että laulutaito ei ole riittävä suurempaan menestykseen.


      • jeeeeeeeee

        Nyt tarttisin sitä tykkää namiskaa. :D


      • iffiifiifiiififififi
        tärkeinpuuttuu kirjoitti:

        Eiköhän tämä intohimoinen Hanoi Rocks / Monroe fani ole jälleen kerran palstan vakiotrolli, jolle on aina kova pala kun Koivunen menestyy ja nyt saa vielä kautta linjan erittäin hyvää palautetta roolistaan.
        Olen aina luullut, että Monroe on huippu rocklaulaja, mutta nyt kun tämän keskustelun innoittamana olen katsonut Hanoi Rocksin ja Miken myöhempiä esiintymisiä ja videoita, tajusin että hän onkin punklaulaja. Asenne, energia, riehuminen ja ulkonäkö ei korvaa sitä että laulutaito ei ole riittävä suurempaan menestykseen.

        Mike punklaulaja - no shit sherlock. Oleellinen jäi silti vielä ymmärtämättä: Hanoissa on punkia. Sitä eivät esitä kuoropojat.


      • voihanei
        iffiifiifiiififififi kirjoitti:

        Mike punklaulaja - no shit sherlock. Oleellinen jäi silti vielä ymmärtämättä: Hanoissa on punkia. Sitä eivät esitä kuoropojat.

        juu totta turiset :) eräillä on täällä puurot ja vellit menneet sekaisin pahasti ja oleellinen ei ilmeisesti edes hakusessa. Ari on hyvä juttu ja Hanoi Rocks on hyvä juttu, mutta täysin eri veneissä. Musikaali on tuuliajolla niiden välissä.


      • vertailua

        "outoa"
        Se johtunee siitä että musikaalissa ne on asetettu rinnakkain jolloin vertailua on aika vaikea välttää :), jos sattuu tuntemaan Hanoi Rocksin, kaikkihan eivät tunne.


      • realmonroe
        vertailua kirjoitti:

        "outoa"
        Se johtunee siitä että musikaalissa ne on asetettu rinnakkain jolloin vertailua on aika vaikea välttää :), jos sattuu tuntemaan Hanoi Rocksin, kaikkihan eivät tunne.

        Musikaalin aiheeksi sopii tuollainen loistavan rockbändin sankaritarina menestykseen, turha sitä on realismilla pilata.


      • huonobadding
        realmonroe kirjoitti:

        Musikaalin aiheeksi sopii tuollainen loistavan rockbändin sankaritarina menestykseen, turha sitä on realismilla pilata.

        Badding - musikaali on sitten ilmeisesti pilattu realismilla, koska arvioijat kertovat sen kuvaavan hyvin ja tarkasti Baddingin olemusta.


      • molemmat
        vertailua kirjoitti:

        "outoa"
        Se johtunee siitä että musikaalissa ne on asetettu rinnakkain jolloin vertailua on aika vaikea välttää :), jos sattuu tuntemaan Hanoi Rocksin, kaikkihan eivät tunne.

        No joo, Ari/Mike-vertailu on ymmärrettävää, mutta Amoralilla ei ole musikaalin kanssa mitään tekemistä. Lähinnä sitäkin tarkoitin, että miksi pitää ollaan niin vahvasti jomman kumman artistin tai bändin puolella.. Itse pidän sekä Hanoi Rocksista että Amoralista, molemmissa on omat hyvät (ja ehkä huonot?) puolensa.


      • ifffiifiifiififii

        Joo en ymmärrä miksi puolustukseksi pitää vetää "mutta Amoral" perustelu. Tietenkin Ari on loistava Amoralissa. Mutta tämä on musikaali, jossa eiintyy Mike Monroe hahmona. En edes ymmärrä miten joku voi kokea Miken fanittamisena sen, että toivoo Arin etsivän esitysenergiaa tästä roolista. Sehän on opiskelua, joka on välttämätöntä kaikille. Arin Mike laulaa nätisti, muttei ole energinen eikä punk. Itsestään voi löytää uusia puolia jos yrittää. Jos ei yritä ei kehity.


      • ohjaajalle
        ifffiifiifiififii kirjoitti:

        Joo en ymmärrä miksi puolustukseksi pitää vetää "mutta Amoral" perustelu. Tietenkin Ari on loistava Amoralissa. Mutta tämä on musikaali, jossa eiintyy Mike Monroe hahmona. En edes ymmärrä miten joku voi kokea Miken fanittamisena sen, että toivoo Arin etsivän esitysenergiaa tästä roolista. Sehän on opiskelua, joka on välttämätöntä kaikille. Arin Mike laulaa nätisti, muttei ole energinen eikä punk. Itsestään voi löytää uusia puolia jos yrittää. Jos ei yritä ei kehity.

        Ari jopa osais ton homman, ei tarvi edes kovin kaukaa etsiä https://www.youtube.com/watch?v=kfv1hb37j9M


    • heippajanäkemiin

      väännämpä vielä kerran oikein rautalangasta ....kyseessä on siis vähän hullutteleva rockmusikaali...luulen että tässä on tarkoitus ollut tehdä viihdyttävä esitys,jossa yleisteemana on käytetty Hanoi Rocksia ja Mike Monroeta ikäänkuin punaisena lankana...ei ole tarkoituskaan,että esitys olisi tarkka kopio Hanoi Rocksin keikasta,vaan yleensäkin kasari rokista.Ari ei voi muuttua Mike Monroeksi,vaan hän tekee roolista omanlaisensa version.ensinnäkin ei ole helppoa hypätä kylmiltään teatterin lavalle esittämään toista ihmistä,kaikkine maneereineen,ilmeineen ja ulkonäköineen ja vieläpä lyhyellä varoitusajalla.eiköhän tämä vääntäminen ja jankkaaminen tästä aiheesta jo riitä.hauskoja hetkiä ja hyvää musiikkinautintoa kaikille musiikaalin parissa.

      • rautalangalle

        Kiitos selvityksestä. Tosin et kertonut mitään mitä täällä ei olisi jo noin kahteenkymmeneen kertaan kirjoitettu.


    • uparoundthebend
      • daylatedollarshot_

      • vääräpalsta
        daylatedollarshot_ kirjoitti:

        Ja tässä myös tunnelmaa
        Day Late Dollar Short
        https://www.youtube.com/watch?v=8XNqHGSr-es

        Ari saisi tänkin kuulostamaan upeelta. Andyllä oli kyllä taito tehdä tällaisia simppeleitä tarttuvia rokkibiisejä. Hanoi Rocksin ja Monroen videot voit jatkossa linkittää heidän palstalleen ja keskustella heistä siellä.


      • erilaisetlaulajat
        vääräpalsta kirjoitti:

        Ari saisi tänkin kuulostamaan upeelta. Andyllä oli kyllä taito tehdä tällaisia simppeleitä tarttuvia rokkibiisejä. Hanoi Rocksin ja Monroen videot voit jatkossa linkittää heidän palstalleen ja keskustella heistä siellä.

        Kunnioitan musiikkimakuasi ja voin hyvin kuvitella miltä biisi kuulostaisi Arin esittämänä, ehkä samantyyppiseltä kuin Hold on to the nights, romanttiselta ja utuisen kauniilta. Mutta lähetin linkin siksi että minua esityksessä koskettaa siihen puhallettu rosoinen aito herkkyys, enkä usko että tuosta voi pistää paremmaksi, vaikka Arin äänestä ja monista tulkinnoista tykkäänkin.


      • älämääräile
        vääräpalsta kirjoitti:

        Ari saisi tänkin kuulostamaan upeelta. Andyllä oli kyllä taito tehdä tällaisia simppeleitä tarttuvia rokkibiisejä. Hanoi Rocksin ja Monroen videot voit jatkossa linkittää heidän palstalleen ja keskustella heistä siellä.

        Tietenkin tänne saa vertailun vuoksi lähettää aiheeseen liittyviä videoita ja kuvia, jotka tukevat keskustelua, jota joku/jotkut yrittävät tosin kiihkeästi rajoittaa :). Täällä on puhuttu paljon musiikin tulkinnasta, ja myös Michaelin laulutaidoista, joten kyllä hyvät esimerkit ovat perusteltuja.


    • upeetamahtavaa

      olen niin monena päivänä tuijotellut näitä musikaalivideoita että piti ihan katsoa pari Amoralin videoo,missä Ari oli itsensä näköinen ja omissa hiuksissaan ja kyllä näytti ja kuullosti tosi hyvälle.eläköön oikea aito Ari ja Amoral!!!

      • kippissille

        se on kyllä totta, vive la Amoral \m/


    • welcome

      Voisko joku ottaa Arin thrillerin tai welcome to the junglen videolle. Olisi myös kiva kuulla Arin kommentit mitä hän on tykännyt roolista nyt kun varmaan puolet näytöksistä on ohi.

    • musikaalikaali

      jos vielä ikäänkuin palataan alkuun,niin eihän Ari tainnut edes tietää mihin joutuu,senhän piti vain tuurata muutama esitys ja ei todellakaan kerennyt valmistautua millään tavalla Mike Monroeksi tai sisäistää koko roolia. vaan joutui yllättäen koko kevääksi Mike Monroeksi.

      • onneaarille

        Joo, näinhän se taisi olla, mutta yllättävän hyvin näkyy menneen. Kritiikki on osa teatteria, joten jos Ari on lukenut tätä ketjua, niin ei todellakaan pidä ottaa stressiä. 90% tästä s24 kritiikistäkin on mun mielestä ollut Arille postiivista. Onnea myös tälle illalle.


      • pop
        onneaarille kirjoitti:

        Joo, näinhän se taisi olla, mutta yllättävän hyvin näkyy menneen. Kritiikki on osa teatteria, joten jos Ari on lukenut tätä ketjua, niin ei todellakaan pidä ottaa stressiä. 90% tästä s24 kritiikistäkin on mun mielestä ollut Arille postiivista. Onnea myös tälle illalle.

        Hienosti on sisäistänyt roolin ja on huippu-upea siinä ja komeasti esittää biisit! Toivottavasti Ari jatkaa teatteriuraa Amoralin ja soolouran ohella syksyllä ja myöhemminkin ja tekee joskus vaihteeksi ihan erilaisen roolin vaikka iskelmäprinssinä.


      • noei
        pop kirjoitti:

        Hienosti on sisäistänyt roolin ja on huippu-upea siinä ja komeasti esittää biisit! Toivottavasti Ari jatkaa teatteriuraa Amoralin ja soolouran ohella syksyllä ja myöhemminkin ja tekee joskus vaihteeksi ihan erilaisen roolin vaikka iskelmäprinssinä.

        Iskelmäprinssinä? Toivottavasti ei :D


      • hyväalku
        pop kirjoitti:

        Hienosti on sisäistänyt roolin ja on huippu-upea siinä ja komeasti esittää biisit! Toivottavasti Ari jatkaa teatteriuraa Amoralin ja soolouran ohella syksyllä ja myöhemminkin ja tekee joskus vaihteeksi ihan erilaisen roolin vaikka iskelmäprinssinä.

        Hienoa kuulla oikein teatteriammatttilaisen mielipide ;) mutta komeasti esittää biisit, siitä voimme olla yhtä mieltä. Toivottavasti Ari esiintyisi vastakin musikaalissa, mutta mieluummin rock sellaisessa, ja ammattimaisemmin tehdyssä kuin I Wanna Rock.


      • eituli

        Kävin eilen päivänäytöksessä tsekkaamassa toisen kerran I Wanna Rockin. Homma oli hitsautunut yhteen nyt paremmin ja Ari veti roolinsa ja lauluesityksensä todella rennosti ja taitavasti. Kukkoileva Coverdale oli erittäin hyvä ja Monroesta Ari ei yritäkään tehdä kopiota. Bändi soittaa erinomaisesti ja Miro Honkanen Andyna/Pellenä on hykerryttävä. Encoreista on vissiin Don´t Stop Believin´ vaihdettu Final Countdowniin, mistä on oikein tykännyt. mutta saihan nähdä Arin ihanat hiukset pitkillä leteillä :).


      • kivakuulla_
        eituli kirjoitti:

        Kävin eilen päivänäytöksessä tsekkaamassa toisen kerran I Wanna Rockin. Homma oli hitsautunut yhteen nyt paremmin ja Ari veti roolinsa ja lauluesityksensä todella rennosti ja taitavasti. Kukkoileva Coverdale oli erittäin hyvä ja Monroesta Ari ei yritäkään tehdä kopiota. Bändi soittaa erinomaisesti ja Miro Honkanen Andyna/Pellenä on hykerryttävä. Encoreista on vissiin Don´t Stop Believin´ vaihdettu Final Countdowniin, mistä on oikein tykännyt. mutta saihan nähdä Arin ihanat hiukset pitkillä leteillä :).

        Kiitos, hauska kuulla että esitys on kehittynyt :) millai Arin fleda oli leteillä?


      • eituli
        kivakuulla_ kirjoitti:

        Kiitos, hauska kuulla että esitys on kehittynyt :) millai Arin fleda oli leteillä?

        Ranskalaisilla leteillä molemmin puolin päätä, olisiko olleet niin koko illan ja vain kietaistu kokoon peruukkien alle. Kokemuksesta tiedän, ettei niitä väkerretä ihan hetkessä.


      • kokemustaon
        eituli kirjoitti:

        Ranskalaisilla leteillä molemmin puolin päätä, olisiko olleet niin koko illan ja vain kietaistu kokoon peruukkien alle. Kokemuksesta tiedän, ettei niitä väkerretä ihan hetkessä.

        no ne letit kyllä pitäis nähdä..ehdottomasti...ja mitä esitykseen tulee, niin tuo rentoushan tulee kokemuksesta, kun on jo useampaan kertaan tuota hommaa tehnyt,niin ei tarvii enää niin paljon jännittää,että tykkääkö yleisö ja kriitikot ja muistaako kaiken jne...nyt voi jo sitten antaa vaan mennä ja nauttia itsekin esityksestä.


    • deadbyxmas
      • mike-ari

        oon niin koukussa tähän mike-Ariin, että on masentavaa kun Ari palaa takaisin tylsäksi omaksi itsekseen, vaikka onhan se ääni kumminkin edelleen tallella


      • arikoivunenmusical

      • eituli

        Musikaali jatkaa ensi syksynä, toivotaan että Ari jatkaa myös! :)


      • eituli
        eituli kirjoitti:

        Musikaali jatkaa ensi syksynä, toivotaan että Ari jatkaa myös! :)

        Syksyn esitykset: 11.9., 26.9.,3.10.,24.10.,31.10,.13.11.,20.11., ja 5.12.


    • voieitulis

      tuleekohan se Blom nyt takaisin Monroeksi,kun loppu tuokin VOF hänen osaltaan.

      • nmuyyy

        Eikös hän tule, Arinhan on ilmoitettu olevan vain tämän kevään.


    • arimonroe

      niin mutta ei kai se tule noihin viimeisiin näytöksiin Arin tilalle,nyt keväällä.!!!??olen menossa nimenomaan Aria katsomaan.

      • MoreAri

        Ari on kevään näytöksissä ja toivottavasti jatkaa syksylläkin, vois mennä silloin vielä kolmannen kerran katsomaan.


      • YouWannaRockwithAri

        Teatterin sivulla on oikealla liput myynnissä jo syksyyn ja siellä lukee että Ari Koivunen olisi kaikissa esityksissä: http://www.palatsiteatteri.fi/show.aspx?show=I WANNA ROCK!&id=75737
        Jos olisin menossa niin varmistaisin vielä teatterista. Sivulta varmaan löytyy tiedot minne ottaa yhteyttä.


      • wannarockwithari

    • AriMikeRocks

      Ari Koivunen - Upcoming shows:
      'I Wanna Rock' -esityspäivät:
      11.4.2015 klo 19:30 Loppuunvarattu
      24.4.2015 klo 19:30 Loppuunvarattu
      15.5.2015 klo 19:30
      22.5.2015 klo 19:30 Loppuunvarattu
      23.5.2015 klo 19:30
      11.9.2015 klo 19:00
      26.9.2015 klo 19:00
      03.10.2015 klo 19:00
      24.10.2015 klo 19:00
      31.10.2015 klo 19:00
      13.11.2015 klo 19:00
      20.11.2015 klo 19:00
      05.12.2015 klo 19:00

      https://www.facebook.com/notes/ari-koivunen/ari-koivunen-upcoming-shows/10153216240229169

    • viimeisiäviedään

      Kevään viimeiset tilaisuudet nauttia I Wanna Rock musikaalista 15.5., 22.5. ja 23.5.

      • ettetsittenpety

        Nauttia? Teatteri koetaan.


    • 23.5fanitapaaminen

      23.5 esitykseen on vielä lippuja ja ennen esitystä näyttää olevan fanitapaaminen. Tarvii vain tykätä Arin facebooksivusta ja tapaamisen jälkeiseen esitykseen pääsee kaksi yhden hinnalla :) Näköjään tarvii myös ilmoittaa jos meinaa osallistua tuonne sivulle. Aika mutkikasta, mutta kannattaa varmaan yrittää. https://www.facebook.com/events/355381354650555/

      • fanitapaaminen

        Liput on ostettu. Onko joku muu jo ollut edellisessä tapaamisessa huhtikuussa? Millaista oli?


      • kuvajakuva
        fanitapaaminen kirjoitti:

        Liput on ostettu. Onko joku muu jo ollut edellisessä tapaamisessa huhtikuussa? Millaista oli?

        Olen kuullut että ei saa ottaa valokuvia omalla kameralla, vaan joku luottofani otti kuvat. Ei ole ihan satavarma tieto.


      • mitäihmettäihmettä
        kuvajakuva kirjoitti:

        Olen kuullut että ei saa ottaa valokuvia omalla kameralla, vaan joku luottofani otti kuvat. Ei ole ihan satavarma tieto.

        Siis mitä?


      • meetandgreet
        mitäihmettäihmettä kirjoitti:

        Siis mitä?

        tuollaistahan se on ulkomaisten artistien meet & greeteissäkin, vaikka en nyt uskoisi, että Ari pitää itseään niin isona starana, mikä sen tietenkin pitäisi olla


      • tuulikk
        kuvajakuva kirjoitti:

        Olen kuullut että ei saa ottaa valokuvia omalla kameralla, vaan joku luottofani otti kuvat. Ei ole ihan satavarma tieto.

        Siis kuvia saa toki ottaa, mutta kaverikuvat ottaa yksi henkilö ajan säästämiseksi ja ne toimitetaan myöhemmin ao. henkilöille. Periaatteessa näytöksissä kuvaaminen on kiellettyä, mutta ei mun kameraa ole ainakaan vielä takavarikoitu :D.


    • loistavamusikaali

      Olen nähnyt musikaalin kaksi kertaa mutta kummallakaan kerralla esityksessä ei ollut Don't stop believingiä. Onkos se jäänyt kokonaan pois vai oliko mulla vaan huonoa tuuria, kun olisin sen halunnut kuulla. Keväällä ei taida enää ehtiä Tampereelle, mutta jos Ari on mukana niin syksyllä pitää taas mennä katsomaan.

      • dfghjk

        Sulla on ollu huonoa tuuria, noi encoret vaihtelee parin biisin välillä.


    • finalcountdown
      • arionniinhyvä

        näytti ja kuullosti ihan loistavalta..kaikki jännitys oli poissa ..loistavan vapautunut esitys ja yhteishenki näytti hyvälle,Ari oli otettu porukkaan ihan satasella..varmastikin vapauttaa Arin esiintymistä omilla ja Amoralinkin keikoilla.näytti niin huippu hyvältä!


      • arionniinparas

        Arin pitäis saada esittää tuollaista hyvää rokkia eikä mitään örinämetallia. Noilla lahjoilla ja ulkonäöllä (pl. kivat letit) se olisi suuri tähti, jos musiikki olisi sellaista mitä ihmiset kuuntelee.


      • ymmärrätkö
        arionniinparas kirjoitti:

        Arin pitäis saada esittää tuollaista hyvää rokkia eikä mitään örinämetallia. Noilla lahjoilla ja ulkonäöllä (pl. kivat letit) se olisi suuri tähti, jos musiikki olisi sellaista mitä ihmiset kuuntelee.

        just meinasin sanoa,että ihanat letit...Ari ei koskaan ole Amoralin keikoilla noin vapautunut ja loistava...jollain tavalla Arille sopisi toisenlainen musiikki kuin örinä ja ...mitä tuo nyt onkaan Amoraalin nykytuotanto.Ari on niin loistava ja monipuolinen,että ei pitäis pitäytyä jossain määrätyssä gengressä,vaan antais palaa kaikilla osa-alueilla ,kun on noin lahjakas..miten sais Arin ymmärtämään uniikin lahjakkuutensa.


      • kasarikoveritähti
        arionniinhyvä kirjoitti:

        näytti ja kuullosti ihan loistavalta..kaikki jännitys oli poissa ..loistavan vapautunut esitys ja yhteishenki näytti hyvälle,Ari oli otettu porukkaan ihan satasella..varmastikin vapauttaa Arin esiintymistä omilla ja Amoralinkin keikoilla.näytti niin huippu hyvältä!

        Voi raukka Aria, pakotettu laulamaan amoraalin joukkion kanssa uutta monipuolista musiikkia kun hän todellisuudessa haluaisi laulaa puhkikulutetua kasarirokkia, ja hänet on jopa huolittu tuohon koveritoverikuntaan lähes tasavertaisena. Mikä vääryys, nyyyhhh :( Tehkää nyt joku ihmeessä jotain, minne vois valittaa?


      • vapauttakaaari
        ymmärrätkö kirjoitti:

        just meinasin sanoa,että ihanat letit...Ari ei koskaan ole Amoralin keikoilla noin vapautunut ja loistava...jollain tavalla Arille sopisi toisenlainen musiikki kuin örinä ja ...mitä tuo nyt onkaan Amoraalin nykytuotanto.Ari on niin loistava ja monipuolinen,että ei pitäis pitäytyä jossain määrätyssä gengressä,vaan antais palaa kaikilla osa-alueilla ,kun on noin lahjakas..miten sais Arin ymmärtämään uniikin lahjakkuutensa.

        Sinäpä sen sanoit, kukaan ei ole ymmärtänyt Arin lahjakkuutta, ei etenkään Amoralin kritikot, muka kehuvat Aria kyllä monipuoliseksi mutta eivät he oikeasti tajua että Arin lahjakkuus on t o d e l l a k i n vanhojen rokkibiisien esittämisessä vapautuneesti.


      • ymmärräjo
        kasarikoveritähti kirjoitti:

        Voi raukka Aria, pakotettu laulamaan amoraalin joukkion kanssa uutta monipuolista musiikkia kun hän todellisuudessa haluaisi laulaa puhkikulutetua kasarirokkia, ja hänet on jopa huolittu tuohon koveritoverikuntaan lähes tasavertaisena. Mikä vääryys, nyyyhhh :( Tehkää nyt joku ihmeessä jotain, minne vois valittaa?

        no just sulle laitoin tuohon Amoral levy 7 osioon viestiä,että katopa tuo video I WANNA ROCKISTA, on muuten monipuolinen esiintyjä.et voi sinäkään jänkyttäjä vastaan panna.olet vissiinkin tämän entisen örisijän fani,mutta yritä ymmärtää,että lahjakkuus ja karisma on se mikä pelittää..ja sitä tässä bändissä on vain ARILLA...


      • uusibändi
        vapauttakaaari kirjoitti:

        Sinäpä sen sanoit, kukaan ei ole ymmärtänyt Arin lahjakkuutta, ei etenkään Amoralin kritikot, muka kehuvat Aria kyllä monipuoliseksi mutta eivät he oikeasti tajua että Arin lahjakkuus on t o d e l l a k i n vanhojen rokkibiisien esittämisessä vapautuneesti.

        Ari on laulanut jo vuosia liikaa vanhoja covereita. Toivottavasti Ari löytää biisintekijän ja bändin joka tekee loistavia uusia rock klassikkoja. Ben Varonkin olisi voinut halutessaan olla se ja ansaita satojatuhansia levymyynnillä ja esiintymällä Suomessa ja maailmalla isojen festarien päälavoilla ja pääesiintyjänä kiertueilla ja ensimmäiset platinalevyt olisivat näyttäneet hyviltä uuden kotistudion seinällä. Mutta Varon mieluummin näpertelee progeaan kellarissaan ja tekee sen yhden vuotuisen Tuska keikkansa.


      • hyiben
        uusibändi kirjoitti:

        Ari on laulanut jo vuosia liikaa vanhoja covereita. Toivottavasti Ari löytää biisintekijän ja bändin joka tekee loistavia uusia rock klassikkoja. Ben Varonkin olisi voinut halutessaan olla se ja ansaita satojatuhansia levymyynnillä ja esiintymällä Suomessa ja maailmalla isojen festarien päälavoilla ja pääesiintyjänä kiertueilla ja ensimmäiset platinalevyt olisivat näyttäneet hyviltä uuden kotistudion seinällä. Mutta Varon mieluummin näpertelee progeaan kellarissaan ja tekee sen yhden vuotuisen Tuska keikkansa.

        Samaa olen myös minä ihmetellyt. Viime vuonnakin vain toistakymmentä keikkaa Suomesssa ja yksi Euroopan kiertue, vaikka julkaisivat levyn ja tekivät jo seuraavaa. Benillä on kyllä aivan väärät arvot, kyllä hänen tulisi ymmärtää tehdä sellaista musiikkia jolla irtoaisi stadiontähteys, nyt kun nimeomaan kunnon klassinen rokki on muodissa. Sen sijaan tekee mitä haluaa, aivan vastuutonta jo bändiäkin kohtaan.


      • oiniitäaikoja
        ymmärräjo kirjoitti:

        no just sulle laitoin tuohon Amoral levy 7 osioon viestiä,että katopa tuo video I WANNA ROCKISTA, on muuten monipuolinen esiintyjä.et voi sinäkään jänkyttäjä vastaan panna.olet vissiinkin tämän entisen örisijän fani,mutta yritä ymmärtää,että lahjakkuus ja karisma on se mikä pelittää..ja sitä tässä bändissä on vain ARILLA...

        No aivan samaa mieltä olen kanssasi, aivan huippu video, mikään ei voita kasarirokkia :)


    • Amonroe
    • Kuopioon

      Hienoa, että I Wanna Rock jatkaa vielä keväälläkin ja tulee mm. Kuopioon, lohtuna sille, joka ei saanut Aria Kuopioon RJ:ssä tänä vuonna.
      15.04. klo 19:00
      I WANNA ROCK!
      Kevätkiertue 2016, Musiikkikeskus, Kuopio

      • älänuolaise

        Eihän se ole varmaa onko Ari tuolla mukana. Jos on Amoralin keikka tai kiertue samaan aikaan niin roolin esittänee Kimmo Blom.


      • kukaanmuueikäy
        älänuolaise kirjoitti:

        Eihän se ole varmaa onko Ari tuolla mukana. Jos on Amoralin keikka tai kiertue samaan aikaan niin roolin esittänee Kimmo Blom.

        vain Ari kelpaa,en halua muita!!!


      • eimusavaanari
        kukaanmuueikäy kirjoitti:

        vain Ari kelpaa,en halua muita!!!

        Jos ei kelpaa, niin ei tarvi mennä katsomaan, kukaan ei pakota :)


      • oksitten
        kukaanmuueikäy kirjoitti:

        vain Ari kelpaa,en halua muita!!!

        Ok, hyvä sitten


      • bimbolle
        kukaanmuueikäy kirjoitti:

        vain Ari kelpaa,en halua muita!!!

        Ketä kiinnostaa mitä sä haluat?


    • syksy2016

      Kuopion 15.4. jälkeen syksyllä vielä kaksi mahdollisuutta nauttia I Wanna Rockista
      04.11. klo 19:00 ja 11.11.2016 klo 19:00

    • kiirettäpukkaa

      on aika tiukka syksy, jos Amoralin ulkomaan kiertue on syksyllä, kaikki nämä musikaalit ja RJ jne.

      • organisointia

        Tuohan on vain järjestelykysymys, Amoralin kertueaikatauluun voi tuskin paljoa vaikuttaa mutta teatteri voi kyllä sovittaa esitykset joissa Ari on mukana niin että natsaavat. RJ on helpoin koska siellä esiintyjiä piisaa.


      • jotainrajaa
        organisointia kirjoitti:

        Tuohan on vain järjestelykysymys, Amoralin kertueaikatauluun voi tuskin paljoa vaikuttaa mutta teatteri voi kyllä sovittaa esitykset joissa Ari on mukana niin että natsaavat. RJ on helpoin koska siellä esiintyjiä piisaa.

        RJ:ssä piisaa esiintyjiä, mutta minä puhuinkin Arista. eikä teatterikaan voi esitysaikoja kokoajan muutella.


      • liputmyynnissä

        Teatterin syksyn aikataulu on jo valmis ja liputkin myynnissä Autiotalon ym. syyskiertuetta lukuunottamatta. Samoin varmaankin RJ aikataulu on valmistumassa. Toivottavasti Amoralinkin kiertueet ja syksyn keikat on jo lyöty lukkoon.


      • Enusko

        että Amoral lähtee Euroopan kiertueelle.


      • miksieivätlähtisi
        Enusko kirjoitti:

        että Amoral lähtee Euroopan kiertueelle.

        Miksi et usko? Ainahan he lähtevät kun uusi levy on ilmestynyt.


      • eiongelmaa
        liputmyynnissä kirjoitti:

        Teatterin syksyn aikataulu on jo valmis ja liputkin myynnissä Autiotalon ym. syyskiertuetta lukuunottamatta. Samoin varmaankin RJ aikataulu on valmistumassa. Toivottavasti Amoralinkin kiertueet ja syksyn keikat on jo lyöty lukkoon.

        Autiotalossa on onneksi toinenkin nipa joka vapauttaa Arin tarpeen tullen kuten nyt keväälläkin.


      • saapasnäkee
        liputmyynnissä kirjoitti:

        Teatterin syksyn aikataulu on jo valmis ja liputkin myynnissä Autiotalon ym. syyskiertuetta lukuunottamatta. Samoin varmaankin RJ aikataulu on valmistumassa. Toivottavasti Amoralinkin kiertueet ja syksyn keikat on jo lyöty lukkoon.

        Miten niin varmaan RJ :kin on valmistumassa? En ole nähnyt RJ: keikoista puhumattakaan esiintyjistä jotka ilmoitetan aina tosi myöhään, mitään uutista. RJ:ssa muillakin kuin Arilla on bändikiertueita ja muita esiintymisiä, jotka vaikuttavat kokoopanoihin vielä pitkälle syksyyn.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe