Telefinland vs. Sonera

Entinen asiakas

Minulla on Saunalahden liittymä, joka katkoo , pätkii ja säksättää. Voisinkin syyttää puhelinta, mutta moni on kertonut samanlaisita blackouteista omissa liittymistään, ilman, että ovat tieneet minun ongelmista. Sonera meni ja teki sen, että nosti omavaltaisesti tabletin dataliittymän kuukausihinnan viidestä eurosta kahdeksaan, joten heidän kanssaan en enää tee muita sopimuksia. Jos Tele Finland on kuitenkin oma yhtiönsä - vaikkakin valitettavasti omistajuuden kautta kytkyssä Soneraan, niiin voisin harkita kuitenkin asiakkuutta isojen teknisten ongelmien takia.. Minkälainen kytky näillä operaattoreilla on nykyään?

8

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moikka,

      kiva että olet ottanut asioita pohdintaan. Mietit mitä kytköksiä meillä kahdella operaattorilla on, niin Tele Finland toimii Soneran verkossa.

      Tele Finlandilla on oma asiakaspalvelu, oma hinnoittelu, omat ehdot, tuotteet sekä palvelut. Suosittelen sinulle lämpimästi että tutustut meihin :) Nettisivuilta löytyy monenlaista tietoa, sekä asiakaspalvelu auttaa mielellään.

      Laitan tähän muutaman hyvä nettisivun millä pääset alkuun. Autan myös tässä ketjussa jos sinulle tulee kysyttävää :)

      http://bit.ly/1t4OR1C
      http://bit.ly/1uBx2nR

      Iloisin terveisin:

      Mia@TeleFinlandPartio
      http://bit.ly/1vbqb53

      • Entinen asiakas

        Kiitos vastauksesta. Palaan asiaan!


      • Entinen asiakas

        En taida viitsiä tämän takia tehdä tunnusta Palstalle. Ongelmia on ollut kolmenlaisia: puhelin on olevinaan verkossa, mutta ei hälytä ja soittajat saavat viestin "ei tavoitettavissa". Toiseksi, erittäin usein puhelut katkeavat tai niihin tulee heti aloittamisen jälkeen blackout, jolloin äänet eivät kuului, mutta puhelu ei välttämättä katkea Näin ei ole ollut alusta asti, vaan tilanne on mennyt pikkuhiljaa huonommaksi. En ole pitänyt kirjaa, mutta arvelen, että näin käy jo joka kolmannella tai toisella puhelulla. Kolmanneksi liikkeellä ollessa on ruvennut löytymään paikkoja, joissa puhelin ei toimi ollenkaan, vaan käynnistelee itseään uudestaan kerta toisensa jälkeen ja soittaminen on siis mahdotonta. Toissa kesänä tiesin yhden paikan, nyt jo neljä-viisi taajamaa. Arvelen, että kyseessä on kuuluvuusongelma,koska aina kun puhelinen vie ko. paikkaan ongelma alkaa ja toimii muualla normaalisti pois lukien, nuo kaksi alussa mainitsemaani ongelmaa. Kyseessä on älypuhelinliittymä, mutta en tähän hätään muista minkä niminen.


    • Neon2

      Juu, sama täällä. Kotiväen kuusi liittymää siirsin juuri Saunalahdelta TeleFinlandille.
      Seuraavaksi lähtee kotilaajakaista Elisalta jonnekin muualle.

      Monta vuotta olen pyytänyt kauniisti että yhteyteni laitettaisiin kuntoon, mutta koska halua ei ole ollut (olen itse vuosien varrella löytänyt ongelman aiheuttajan) niin tehdään sitten näin.

      Turha maksaa täyttä hintaa yhteyksistä jotka ei toimi kuten pitäisi.

      • Moikka Neon2,

        lämpimästi tervetuloa meille, kiitos että valitsit meidät teidän perheen operaattoriksi :) :)

        Vinkkaan sinulle asiointikanavamme:

        Oma liittymästä pääset hallinnoimaan kaikkia omistuksessasi olevia liittymiä 24/7
        http://bit.ly/1uxKZmI

        Autamme asiakaspalvelussa myös mielellämme :)
        http://bit.ly/1rp0caO

        Iloisin terveisin
        Mia@TeleFinlandPartio
        http://bit.ly/1vbqb53


    • eitoiminuttäälläkään

      Minulla myös Saunalahden nettitikku alkoi tökkimään, kun muutin linnuntietä vain noin puolikilometriä. Samoin pojalla ollut pre paid -liittymä alkoi tämän tästä tehdä sitä, että liittymään soitettaessa kuului "Puhelimeen ei juuri nyt saada yhteyttä..." mikä oli aika iso ongelma, koska ekaluokkalaiselle nimenomaan turvaksi ja varmaksi yhteydenpitovälineeksi puhelin hankittiin... Mukavapa oli sitten iltaisin lähteä lähitietoolle huutelemaan lasta kotiin, kun alunperin oli sovittu, että soitan sitten kun kotio voisi alkaa tulle (poika ei tunne vielä kelloa) - mutta kun puhelimeen ei sitten saanutkaan yhteyttä... Joskus kokeilin jopa niin, että pojan puhelin oli kädessäni ja omallani siihen soitin - pojan puhelin oli näennäisesti ok, oli virrat ja palkit ja kaikki kohdillaan, mutta silti liittymään ei saanut yhteyttä. Toimi miten toimi, silloin tällöin, mutta ei luotettavasti lainkaan.

      Vaihdoimme sitten nuo Saunalahden liittymät TeleFinlandille, koska oma liittymänikin on melkein aina ollut sieltä ja on toiminut aina moitteettomasti. Siihen loppuivat ongelmat nettitikun ja pojan liittymän kanssa, nyt toimivat aivan moitteettomasti. Ilmeisesti Saunalahdella on ainakin meillä päin tällaisia katvealueita ihan taajama-alueellakin, että ei ihan joka paikassa sitten kunnolla toimi. Mutta onneksi on olemassa eri liittymävaihtoehtoja ja jos yksi ei toimi, niin voi kokeilla toista. Kaikissa liittymissä hyviä ja huonoja juttuja. Tarpeen mukaan sitten liittymä vaihtoon, jos entinen ei syystä tai toisesta tunnu juuri itselleen sopivalta. Saunalahden asiakaspalvelu oli kyllä oikein ystävällistä, eli ei minulla sinällään huonoa sanottavaa ole Saunalahdestakaan. Meillä se ei vain toiminut.

      • Moikka,

        tekniset ongelmat ovat aina ikäviä! Kiva kuulla että murheet niistä ovat nyt takana päin. Toivotan teidän perheen oikein lämpimästi tervetulleeksi meidän asiakkaaksi. Keskittäminen on näppärää, se mahdollistaa että samalta laskulta löytyvät kaikki perheen liittymät. Meillä tarjoukset koskevat sekä nykyasiakkaita että uusia, joten kannattaa seurailla nettisivujamme tele.fi sekä Facebookia ja Twitteriä :) Ota ihmeessä meihin yhteyttä aina jos mieltäsi joku vähänkin painaa. Autamme mielellämme kaikissa liittymää koskevissa asioissa :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

        Mia@TeleFinlandPartio
        http://bit.ly/1vbqb53


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe