Outoa Tampereella - Raisa Räisäsen katoaminen

Onnettomuus

Tämän voivat vahvistaa myös Tampereen kytät. Raisa Räisänen katosi EU-kokous viikonloppuna 1999. Esim. jotkut tiedustelupalvelut silloin maassamme tietävät mitä tapahtui, mutta etiketti määrää silencen.

21

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taitaaelääyhä

      Mutta edelleenkin se mystinen "museoauto", jonka toinen etulyhty oli rikki, pyörii mielessä... Ei sellaisilla eu-vieraat ajele. Mutta oudon hidassoutuista oli museoauton metsästys !

    • löytyvät

      Puolet Suomen poliisivoimistakin Tampereella sillon.Ihmeen hyvä mäihä sillä tekijällä siis.
      Kadonneista pitää kuiten puhua,on siis toivoa että joskus löytyvätkin.

    • iuyituyj

      Enpä tunne tapausta, mutta mitä tiedän ja kuulen niin mafia-sana on pannassa sielläkin päin. Ja tietääpä sitten, ettei tapausta edes tutkita..
      Pitäisi laittaa sotarikostuomioistuimeen nuo mafia-rikokset, jota ne ovat - ostettuja henkilöitä myöten. Hitto, mitä vaaditaan kun kyseisillä varmana tietona on omat satelliitit ja ydinpommit ja sama järjestelmä (johon pureutuvat tässäkin maassa) kuin missä tahansa!!!

      • sgsghh

        Kyllä siellä mansessa jokin toimija takana puuhailee, saas nähä pysyykö homma aisoissa vai tapahtuuko taas jotakin outouksia, poliitiikka ja vaalit niin kuin 2011.


      • Uraania

        Myymmekö jo uraania Talvivaarasta ydinpommeihin vai onko niitä jo Suomessakin?


      • Ääni
        sgsghh kirjoitti:

        Kyllä siellä mansessa jokin toimija takana puuhailee, saas nähä pysyykö homma aisoissa vai tapahtuuko taas jotakin outouksia, poliitiikka ja vaalit niin kuin 2011.

        Oliko Raisan vanhemmista jompi kumpi ehdokkaana vaaleissa?


    • keventääköhänsydänt

      Valitettavaa mutta totta,Sen tyttären kohtalosta ei taideta saada ikinä niin mitään käsitystä,ellei joku sitte kuolinvuoteellaan ala kertoa asiasta,eli tunnusta.,mutta toivottavasti edes sitte.
      Löytynyhän se tietenki olis jo,jos olis löytyäkseen ja maalliset jännökset rupeaa olemaan näille päivin muutenki jo kourallinen maantietomua.

      • dtzik

        Kamalaa ajatella, että joku vasta kuolinvuoteellaan kertoisi asiasta. Pääasia, että itse saa elää rauhassa ja vapaana. Viis omaisten kärsimyksestä.


    • MitenVoiJokuTehdä

      Mitä hänen vanhempansa tekivät työkseen?
      Joku netissä kirjoitti, että epäilee Ristikankareen ja Räisäsen katoamisen takana olevan saman hlön.

    • vatikaanissako

      Minusta on outoa, että keskustelun avaaja ensin avaa Raisan katoamisesta keskustelun ja seuraavassa lauseessa sulkee sen,
      vedoten tiedustelupalvelujen etikettiin.

      Jos jotkut tiedustelupalvelujen olisivat antaneet keskustelun avaajalle katoamisesta tietoja, niin miksi keskustelun avaaja täällä kirjoittelisi ja ainakaan tuolla tavoin?

      Avauksesta saan sen kuvan kuin keskustelun avaajalle itsellensä olisi mukavampaa, että ihmiset eivät ajattelisi muita vaihtoehtoja Raisan katoamiselle kuin sen minkä hän vain "itse tiedustelupalvelujensa" kanssa tietää ja jota hän ei meille kerro.

      Ties vaikka olisi osallinen?

      Tai sitten ei tiedä yhtään mitään mistään.

      • kaikkitutkittava

        Jos poliisimafia olisi tehtaillut nuorten murhia rahanpesun/huumeiden takia esim. joidenkin kadonneiden vanhempien ammattien takia niin tietenkin he haluaisivat muiden poliisien ja ihmisten kuvittelevan, että ne nuoret on viety ulkomaille vaikka Vatikaaniin.

        Minä tsekkaisin myös poliisit yhtenä tekijämahdollisuutena.


      • Ääni
        kaikkitutkittava kirjoitti:

        Jos poliisimafia olisi tehtaillut nuorten murhia rahanpesun/huumeiden takia esim. joidenkin kadonneiden vanhempien ammattien takia niin tietenkin he haluaisivat muiden poliisien ja ihmisten kuvittelevan, että ne nuoret on viety ulkomaille vaikka Vatikaaniin.

        Minä tsekkaisin myös poliisit yhtenä tekijämahdollisuutena.

        Tai jos kadonneiden ja kuolleiden nuorten vanhemmat ovat olleet vaaleissa ehdokkaina tai muissa luottamus- ja poliittisissa tehtävissä?


      • annukkaaa

        Sen on täytynyt olla lentävä huppis.


      • An-nikki

        Annukan lentävä huppis= Tampereen Rambo = molemmat satuolentoja.


    • parivaljakko

      Ei ole mitään poliittista tms. salajuonia. Ihan"tavallinen" seksirikollinen. Ei varmaankaan tässä tapauksessa osallisena, mutta uudenmaan alueella pyörii outo parivaljakko. Toisella vanha valkoinen paku ja kyljessä teippaukset hard time gentlemans tms. Vanha partaäijä, haalarit, epäsiisti, auto täynnä romua. Laittaa käteensä ajaessa kaikesta sotkuisuudesta huolimatta hanskat. Pelaa yhteen mustalla museoautolla ajavan siilipään kanssa. Tämä museoauto kuski ehkä 45v. Pojilla jotkut oudot kuviot. Parivaljakkona toimivat.

    • jackpotttti

      Jos voittaisin jättipotin niin antaisin miljoonan sille puhtaana käteen joka kertoo oikean vihjeen ja juttu selviää..

      • onselvä

        Anna vaan miljoona, tarvitsisin kyllä. Juttu on selvitetty, kuten niin monet muut, mistä ei kerrota ulkopuolisille


    • lusifer11

      Tässä on huomioitava, että ne poliisithan ei tutkineet SILLÄ PÄIVÄMÄÄRÄLLÄ mitään jenkkiautoja ja niihin hyppääviä teinityttöjä vaan sen kokouksen ympäristöä. Siis vaikka poliiseja oli paljon, ne olivat yhden asian ympärillä. Tietysti jos toiminta olisi ollut "hyvin epäilyttävää" niin se olisi kiinnittänyt poliisinkin huomion. Mutta samoiten tämä nyt ei kohtaa väitettä jostakin kokoukseen tulleesta, korkea-arvoisesta "illuminaattiuhraajasta", joka tarvitsi nuorta tyttöä rituaaliinsa. Jos tälläinen heppu olisi niin hän ei kyllä tälläistä kaappausta kokouskaupungissa tekisi vaan jossakin ihan muualla ...
      Tai sitten pitää olla jostakin kovaa pudonnut, jos tekisi. Jokin järjestäytynyt salaseura yms.varmasti voikin kadotuttaa ihmisiä, mutta osaa sen tehdä huomaamatta. Todistettusti tälläisiä seurojahan ei ole, mutta jos hautojakin ovat salaseurat auki kaivaneen niin miksei sitten ...
      Mutta pointti oli siis se, että tuollainen kaappaus on itse asiassa tuollaisen tapahtuman aikaan ns.helppo tehdä. Vaikka poliiseja onkin paljon niin heidän huomionsa on kiinnittynyt sen kokouksen turvallisuuteen. Todennäköisestihän tuo päivämäärä on täysin sattumaa. Mutta voisi se olla rikollisen oveluuttakin.

    • Pitkään

      Kumma juttu, että Tampereella on juttujen selvittely niin niin pitkäkestoista ettei millään mikään selviä! Mistä tulee se sanonta: " Tampereella poliisi ei nosta takapuolta tuolista, ennen kuin ruumis tuodaan näytille" Onkohan se poliisien omia keskenäisiä juttuja. esimerkkejä juuri Raisa, Karoliina, tai tämä puukottaja myös ja sen Kiinalaisen naisen. Kestihän nousi itsekseen lammesta vaikka lampi oli tutkittu siksi selvisi se, mutta kaikki jää aina pimentoon yleisesti ottaen.

      • Outolandia

        Yhdestä asiasta voidaan olla varmoja Tampereella, joku suojelee koulukotien asiakkaita ja mannet suojelee omiaan.
        Onko Tampereella joikin isompi rypäs koulukotien tai vastaavien omistajia?
        Toinen ihan oma lukunsa on Tampereen bisnes maailma.


    • hatarastimuistuu

      Tampereen keskustassa katosi ja murhattiin joku toinenkin nainen hiukan myöhemmin ja yksi muistaakseni pääsi karkaamaan? Muistelisin että sita samaista tekijää epäiltiin tästäkin katomisesta? Sillä oli joku asunto aivan siinä lähettyvillä ja muistaakseni hän juuri oli kutsuskellut näitä juopuneita nuoria naisia asuntoonsa. Joku niistä oli sitten päässytkarkuun ja kaveri jäi kiinni, mutta tappoi muistaakseni itsensä ennen kuin saatiin kuulusteltua?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe