OMITUISET OSTAJAT TORI.FI

jusju

outoa on että pyydetään tilinumero ja laittavat osoitteenkin , sitten ei näy tilillä rahoja . onneks en ole senlaisille huijareille lähettänyt.
nytkin joku juno hosio mänttä , ei mitään tietoja näy enirolla paketti olisi pitänyt lähettää ties kenen osoiteeseen.

ja yks ryhmä jolla ei olekkaan varaa, vaikka ilmoittavat haluavansa ostaa . oli sitten vaikka 5e asia. . aletaan ruikuttamaan voi kun olen köyhä .
onhan siellä tori.fi kerjäläis osastokin. miks ostetaan osastolle edes laittaa.

no onneks normaalejakin löytyy.

37

7476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opiksi otin

      Mulla kanssa kokemusta tästä, että halutaan ostaa, mutta sitten ei olekaan rahaa maksaa.. Vaikka kyse olisi tosiaan ihan pikku summista.

      Olin alun perin päättänyt, etten lähetä mitään, mutta sitten tuli tämä asiakas, joka halusi niin ostaa ja kinusi lähettämään tavaran, ja lupasi maksaa postituksen. No minä tyhmänä läksin postittamaan, ja kun olin paketin postiin saanut, niin ilmoitin ostajalle lopullisen summan postikuluineen. No eihän tämä ostaja meinannut uskoa, että postitus maksoi sen mitä maksoi, vaikka todella oli halvin mahdollinen postitus.. Alkoi siinä sitten vasta selittämään, että oli lupautunut maksamaan vain tuotteen ja postimaksun, mutta ei postipussia tai pakettia (joka nyt on sanomattakin selvää välttämätön). Naurettavintahan tässä oli se, että itse postitus pusseineen maksoi minulle enemmän kuin mitä myymästäni tavarasta pyysin.. Itse tavaralla ei kuitenkaan ollut minulle minkäänlaista arvoa (halusin vain päästä eroon), joten suostuin sitten kompromissiin, ja myin hänelle tämän tavaran puoleen hintaan. Jälkeen päin ajateltuna helpommalla olisin päässyt kun olisin vain nakannut kyseisen tavaran roskiin...Jäin minä kuitenkin hieman voitolle ja sain ainakin sellaisen opetuksen, että en lähde postittamaan ventovieraille enää mitään. Maksuakin jouduin odottamaan, kun oli ostajalla kuulemma niin paljon muitakin ostoksia, jotka piti maksaa..

      • Anonyymi

        Omaa tyhmyyttä, jos myyjä ei käytä postitukseen kierrätysmateriaalia. Pitäisi sanoa järkikin, että kulut ei pidä olla isommat kuin myytävän tuotteen arvo . Jos sulla ei ole itsellä pahvilaatikkoa ja sanomalehteä, etkä viitsi ilmaiseksikaan sitä hankkia, siirrä pakkauskulu tuotteen hintaan ja peri pelkkä postimaksu.


    • jazzter

      tori.fi toimii vain nouto periaatteella,jos silloinkaan.ei tunnistautumista ja palautehistoriaa niin kuin huutonetissä,missä voi rahat/tilinumeron lähettää jos tunnistautunut ja hyvä palaute määrä.torilla varmasti myös rehellisiä myyjiä mutta milläs otat siitä selvää. kaikki anonyymit luikerot saa touhuta siellä ihan vapaasti..

    • eihyvä huutonet

      Tuo palautehistoria on kyllä vähän kinkkinen asia. Itse en esimerkiksi saanut mitään kaupaksi huutonetissä, koska olin uusi myyjä. Vaikka olen kuinka rehellinen, en sitä millään pysty todistamaan, kun olen uusi. Kukaan ei osta uudelta mitään, joten mitään historiaa ei voi saada.
      Tori.fin kautta olen myynyt paljon tavaraa, sekä postittamalla ja nouto-periaatteella. Ostajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä, kiitoksia on tullut perästä päin postitetuistakin tavaroista.

      • jusju

        Taas yks huomio tori .fi yks haluaa ostaa edullisesti kun on sairaslomalla lapsille vaatetta ym, joululahjaa .

        sairas lomallahan saa aina enemmän kuin, palkka tai työttömyyskorvausta..

        ja SAMA henkilö myy eri nimellä 100e. housuja herää kysymys miks semosia itelle oli varaa ostaa. vai onko varastettu? .

        toinen huomio yks tilas minulta joulu tavaraa 3 viik on mennyt ei rahoja kuulu ,nyt sano etttä eläke tulossa ulkomailta . jus juu. ja on sivuilla muitakin osto ilmoituksia , tauluja ym. vaikka rahaton..


    • mikza

      minä menin kyseiselle junolle maksamaan puhelimen etukäteen, eikä sen jälkeen ole kuulunut puhelimesta eikä rahoista mitään. onneksi on tilinumero tallessa niin saa poliisit selville kenelle rahat menny ja toivottavasti hoitavat loput.

      • paha maailma

        Juno on taparikollinen jolla niin paljon ulosotossa ettei mitään varmasti saa takaisin. Töitä ei tee vaan elää kelan tuella ja huijaamisella. Kannattaa kuitenkin tehdä ilmoituksia poliisille jotta aineistoa kertyy mahdollisimman paljon.


      • piisami2_

        Kyseinen juno (nyk: jermu jepa virtanen) on meidän perheelle liki 2000e velkaa, ex kihlatulleen 400e ja toiselle 1000e. Muitakin huijauksen kohteita on useita, jos kaikki huijatut kertoisivat sen samaan aikaan rikosilmoituksen muodossa saisimme, ehkä tuon kusipään aisoihin.


    • hyvin on menny

      Olen myynyt paljonkin tavaraa tori.fi kautta, sekä postittamisella että noudolla. En postita ennenkuin ostaja on laittanut rahan tilille, ostajat ovat omasta aloitteestaan tehneet näinpäin eli pyytäneet tilinumeroni ja maksaneet ensin. En ole kohdannut mitään ongelmia. Parin vuoden kokemuksella..

    • varoitus!

      Toi Juno Hosio on saanu diagnoosin, persoonallisuushäiriö sekä alkoholipsykoosi. On huijannut tuntemiltaan ihmisiltä toistakymmentätuhatta euroa sekä varastanut omaisuutta. On hyvä puhumaan ihmisiä ympäri huijatakseen heitä. Kannattaa kiertää kaukaa.

      • haahaahaa

        Varastanut omaisuutta keneltä? Tuntemiltaan ihmisiltä?


      • piisami2_

        Kyllä tuntemiltaan ihmisiltä ja heidän kavereiltaan. Mm minulta varasti 2puhelinta, tietokoneen ja henkiöllisyyttäni käytti saadakseen pikavippejä ja myydäkseen tavaraa jota ei ole (syyte nostettu) rahaa yli tonnin, tämän lisäksi siskoltani 2tablettia, rahaa ja äidiltäni puhelimia, rahaa yms ... Harrastaa myös tähän perässä suhteisiin menoa


    • ihmetteleeee

      Pakko oli tulla kysäsee teiltä, jotka julkaisette asioita muista, että onhan varmasti todellista tietoa? Esim tässä: "Toi Juno Hosio on saanu diagnoosin...". En kyllä yhtään epäile, etteikö olisi huijari tms., mutta voitteko mennä noin vain ihmisistä sanomaan jos ette esimerkiksi tunne... Tai jos vaikka tunnette niin ette tiedä.

      • piisami2_

        Kyllä tuo diagnoosi on todellinen ja kys. Henkilön ja hänen huijauksen kohteista osan tunnen hyvin.


    • Vieläkömyynnissä

      Itseäni tympii ne, jotka lähettävät sähköpostiin kysymyksiä, että onko tavara vielä myynnissä ja kun vastaat että on, niin sitten ei enää ollakaan kiinnostuneita. Miksi kysyä jos ei ole aietta sen kummempaan?! Myös tavaran varailijat ja määrittämättömänä päivänä hakijat ärsyttävät. Tinkaajista puhumattakaan! Kyllä sen heti ensimmäisestä yhteydenotosta huomaa kuka on tosissaan. Nykyisin laitan vain s-postin ilmoitukseen ja muita yhteystietoja vasta sitten kun totean kiinnostuksen olevan aitoa.

      • MYYJ

        JOO olen huomannut saman jatkuvaa kyselyä vielä myynnis , eikä sit mitään vastausta.
        JA OMITUISET ostajat on jatkuvasti ostoilmoituksia . ,OSTETAAN TURKIKSIA ,laita kuva
        OSTETAAN HUONEKALUJA YM, ero tuli veljelle tarttis kaikkee. laitakuva. ,
        JOO on kuvaa ja hintaa jopa olen sanonut että saat päättää mitä maksat . JUS JA SITTEN SIIHEN LOPPUU. ELI EI MITÄÄN OSTAMASSAKAAN .
        PITÄISKÖ NIMI LISTAA OSTAJISTA TEHDÄ.


      • 1kunnontyöntekijä

        Luulin ratkaisseeni tuon jatkuvan kyselyongelman sillä että lisäsisn jokaiseen ilmoitukseeni tiion että poistan ilmoituksen AINA kun tuote on myyty. noo, luetun ymmärtäminen ei liene toriväen vahvuuksia sillä noita "onko vielä myynnissä"-kyselyjä tulvii aina vaan. Ehkä joistain on sitten kivaa saada sähköpostia.


    • SelvätMerkit

      Kyllä mulla alkais jo hälytyskellot soida, jos joku alkaisi kyselee tilinumeroa. Joo ei, unohda.

      • 1kunnontyöntekijä

        Miksi? Aika vaikeeta on myyä netis mitään jos ei haluu kelleen tilinumeroonsa maksamist varten antaa. Vai ookko niitäö tyyppejä jokka luulee et joku muka jotai pysty tilinumerollas tekemään, esim. tyhjään tilis? Sittenhän ei voisi pomollekaan tilinumeroo antaa palkanmaksuu varten ku sehä voi sielt vaik viiä rahaa...joopajoo.


    • Kaikkijonahty

      Ei torissa ole pelkästään ostajia, jotka lupaavat ostaa, mutta ei koskaan saa rahoja tilillesi.

      Siellä on myös myyjiä, jotka myy olematonta tavaraa. Olen yhden tälläisen huijarin saanut kiinni ja tuomionkin hänelle, edelleen jatkaa myyntiä.

      Täytyy toivoa, että hän joku päivä saa taas tuomion siten, että posessa ollaan.

      Näitä, jotka vastaavat ostoilmoitukseen ja on kauhea kiire saada rahat. Sen jälkeen katoaa taivaan tuuliin tämä myyjä.

      Yksi uusi ilmiö on myös myydä kaupasta varastettu tavara. Saatetaan olla viety edellisenä päivänä ja seuraavana aamuna se on myyty jo eteenpäin.

      Varovainen saa olla, vaikka noutaisikin tavaran.

    • kyllästynytmyyjä

      "Onko vielä myynnissä"-kyselijöitä riittää. Kerääköhän ne sähköpostiosoitteita ja
      puh.numeroita vai mitä tyhjäntoimittajia lienee.

      • Jorkkala

        Ei ole yks tai kaks kertaa kun myyjä on unohtanut ottaa ilmoituksen pois eli oikeuttaa kyllä "vieläkö on myynnissä"-kyselyt


      • 1kunnontyöntekijä

        Joo mut siinä samal ku vaivautuu kysymään tuotetta nii eikö samaan meiliin voisi ihan laittaa (jo senki takia että myyjä ottas ostajan tosissaan) muutakin merkkiä itsestään kuten ehdottaa ajankohtaa jolloin olis tulos noutamaan ja et sopiiko tms.


    • Minunehdoillani

      Itse olen tehnyt ns "mustan listan" niistä jotka tilinumeroni saatuaan eivät koskaan maksa eivätkä enää vastaa viesteihin. Toista kertaa on turha yrittääkään ostaa. Minä en enää vastaa heidän viesteihinsä. Ja aina ensin maksu tilille ja sitten vasta tavarat postiin. Lisäksi kuvaan joka ainoan lähettämäni kirjeen ja paketin, jos sattuu postilla töppäys ja menee hukkaan. Jos ei näillä minun ehdoillani mene tavarat kaupaksi, vien sitten kaatopaikalle. Vuoden verran olen näin toiminut ja listalla on jo kolmisenkymmentä nimeä tai sähköpostiosoitetta. Huutonetissä ei mene mitään kaupaksi, vuodessa saman verran kuin Torissa yhdessä kuukaudessa!! Minua ei haittaa nämä kyselijät "vieläkö on myynnissä", sillä eihän sitä voi tietää kysymättä. Itse kyllä poistan ilmoitukset heti kun myyty mutta joskus saattaa unohtua kun ilmoituksia on yli sata (myyn paljon pois koska muutan pienempään asuntoon). Sen kyllä voi todeta että suomalaiset miehet on täysin selkärangattomia. Olen yrittänyt myydä autoani jo monta kuukautta ja kun hinta on sovittu ja tulee sovittu noutopäivä, ei miestä näy eikä kuulu, eikä koskaan enää vastaa viesteihinkään. Mikä siinä on ettei voi suoraan sanoa että tulin katumapäälle enkä haluakaan ostaa, tai löysin jostain toisen auton. Turhaan poistaa ilmoituksen ja odottelee, eikä voi myydä toiselle kun on jo sovittu.

      • 1kunnonyöntekijä

        Ei koskaan kannata ilmotusta poistaa ennen kuin on tavara oikeasti vaihtanu omistajaa. Nää varaajat on usein jobbareita jokka haluu pois myyntilistoilta ne joiden kuvittelee kilpalevan heiän kanssaan.


    • b4b4b4

      Juu ja "valokuvia pitäis saada lisää". Hirveellä vaivalla niitä lähettelee, niin ostaja lupaa ostaa "kunhan tili tulee". Tili taitaa tulla tosi harvoin, kun ei oo ostajaa näkyny.

    • Hansuliini81

      Kannattaa laittaa selkeästi ilmoitukseen Esim. "vain nouto", "ei pitkiä varauksia, max 3vrk" ja jos postitus niin "rahat tilille paketti postiin", ja jos haluaan postiennakolla niin postimaksu tilille etukäteen.

      Pelkkä viesti on ollut myös kätevä...asiattomiin viesteihin voi olla reagoimatta. Jos lukee selkeästi ei postitusta niin olettavat silti että postitus kuuluu vitosen tuotteen hintaan...(postitus maksaa 7,9)Poistin itse puhelinnnumeron kun alkoi tulla yöllä viesti' tyyliin: tule hakee ...ei mitään muuta...(esim.mitä?, yhteenaikaan minulla oli kymmeniä ilmoituksia).

      Olen tosin myynyt lähinnä kalusteita, joten yleensä ollut vain asiallisia ostajia ja itsestään selvä että vain nouto.

    • s4s4s4s4s4s4

      Yritin myydä erästä tavaraa tori.fi:ssä. Huonon menestyksen kera. Minulla luki tuotteen yhteydessä "nouto". Eräs muija halusi ehdottomasti ostaa, joten olin jo aikeissa poistaa ilmoituksen. Sitten hän kirjoittikin, että enkö voisi lähettää tavaraa hänelle postitse. No, lupauduin sitten siihen. Kirjoitin, että kun maksu näkyy tililläni, postitan paketin. Muija hiljeni! Kyselin vielä perään, että voisiko hän ilmoittaa, jos ei ostakaan. Ei vastausta.
      Toinen halusi ostaa saman tavaran. Ilmoituksessa luki edelleen "nouto". Hän kysyi voisinko tuoda tavaran hänelle. Matkaa ei ollutkaan kuin n.170 km yhteen suuntaan! Ilmoitin, etten todellakaan lähde muutaman kympin tavaraa kuskaamaan toiselle puolelle Suomea. Sitten hän pyysi lähettämään tavaran.
      Sama juttu kuin edellisen kanssa. Kun piti maksaa, muija häipyi.
      Olin jo hankkinut lähetyslaatikonkin tavaralle. Onneksi en sentään pakannut vielä.
      Kolmas ehdokas olisi halunnut varata tuotteen ensi kuuhun saakka. Ajattelin, että paskat. Olkoot! Rahaa kun ei tunnu keneltäkään löytyvän. Poistin tuotteen myynnistä ja vein kirppispöytään.
      Mikähän ilo ihmiselle on keräillä toisten tilitietoja?
      Ja onko jotenkin hienoa lupailla ostaa, vaikka tietää, ettei ole rahojakaan ostoksiin.

    • Anonyymi

      Siis Tori.fi ”feidaaminen” alkaa olee kova trendi. Heitetään tarjouksia, kysellään tuotteesta lisätietoja, ollaan kiinnostuneita ostamaan kunnes loppuu se yhteydenpito kuin seinään täysin kesken ”neuvotteluiden” Siis valtaosa toimii näin, ja siis kyllähän sellasta nyt sattuu että tulee jotain muuta tms. ja unohtuu kokonaan vastata mutta suurin osa lopettaa vastaamisen omaa röyhkeyttään. Se on mielestäni turhauttavaa ja epäkunnioittavaa.. Sitten on ne myyjät jotka tekee samalla tavalla. Esimerkkinä oli tässä joku aika niin että eräästä tuotteesta oli alustavasti jo sovittu hinta ja nouto sekä noin kellonaika. Pian yhteydenpito loppui täysin.. Ei mitään vastausta. Onhan näitä. Niin monet ihmiset ovat netissä täysin epäkunnioittavia, suoraan sanottuna täysiä pellejä.

      • Anonyymi

        Mitä ihmeellistä? On myyjiä jotka ei ymmärrä miten hyvä kuva otetaan saa pyydell lisäkuvia, tai eivät viitsi kertoa mitään olennaista tuotteesta esim pyörästä runkokokoa. Kyl kaupankäynti on neuvottelua varsingin digimaailmassa. Aina ei ksuppaa synny kun löytyy toinen tai muuten joutuu jättään väliin. Jotkut myyjät olettaa et pitäs ostaa just heti kyselemättä. Kiire tarkoittaa aina jotain hämärää viisaalle ostajalle. Johan nyt myyntiilmoitukksenki teko kestää niin miksei myyjä ehtis vastailla


    • Anonyymi

      Minua huvittaa mitä te myytte
      Käytettyjä sukkia, kalsareita, hajuvesiä, rasvoja.
      Hyvä ettei puoliksi käytetty hammastahna tötterö.
      Oikeesti

      • Anonyymi

        Mäitähän kirppiksetki yäynnä osin romua siel vaa hinnat korkeemmat


    • Anonyymi

      Ainut mikä siellä liikkuu, on annetaan ilmaiseksi.
      Perseaukista sakkia kaikki tyyni.

    • Anonyymi

      Itsellänikin ollut myynnissä tuotteita jotka maksaneet 300-600 euroa.
      Ja olisin myynyt ne 30€ eurolla ja parikertaa käytetty.
      Ei mennyt otin pois, kyselyjä tuli mutta ilmeisesti rahaa ei ollut.
      Jos elämä on kiinni tuosta rahasta, niin antaa olla.

      • Anonyymi

        Meki yritetty myydä Torissa muuton tieltä tavaraa mut ei mene kaupaksi yhtään mitään. Todettu Tori ihan paskaksi. Tinkaajat, oharien tekijät, ostan tämän ja sit ku laitat maksutiedot niin ei kuulu mitään moneen päivään,sit ku ite kysyy millos maksu niin en otakaan WTF. Yks vinkuu bikineistä kuvia ihmisen päällä joten vittuillaakseen laitettiin kuva nallesta jolla biksut. Meidänkin tavarat sellasia mitä kaupoista löydy enään ym niin ei kelpaa. Tori soveltuu ainoastaan Annetaan osioon. 150 matosta tarjotaan 15 euroa. Ite en edes kehtaisi. Sitten on nämä Annetaan ilmoitukset tekstinlopussa vaihtuu kahvi pkt ym, onko niin vaikea laittaa Myydään osioon tollaset. Tehtiin testi ja varattiin kirppispöytä viikoksi ja kaikki meni kaupaksi ja vielä paremmalla hinnalla mitä torissa ois ollu et meidän torittelut loppu siihen. Lisäksi Tori toimii miten sattuu jos toimii ollenkaan ilmotuksen julkaisu kestää monta tuntia jos edes julkaistaan. Lisäksi nykyään jatkuvat whatsapp huijaus yritykset. Siinä pieni kokemus torissa myymisestä.


    • Anonyymi

      Olin ilmoittanut asuvani keskusta-alueella ja ostajaehdokas mielsi vain pääkadun keskustaksi ja pyysi minua tuomaan paketin työpaikalleen kun en asunutkaan pääkadulla. En vienyt.

      Sitten on ne ihmiset, jotka alkavat pommittaa ahdistavalla tavalla. Jos viestiin ei vastaa heti, alkaa epäkohteliaampi äänensävy. Näille tyypeille en koskaan myy mitään.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4140
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4022
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3874
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2667
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2455
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2052
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1920
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1579
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe