Ihanko ette pärjää ilman riistakameraa?

röppööröppööö

Nykyajan metsämies ei pärjää ilman gepsejä, kameroita ja useamman tonnin vehkeitä. Pitää kuva saada kotisohvalle, että mikä elukka se siellä liikuskelee.

24

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöppöröö

      Hyvä röpö, kirjootat vähän mutta silkkaa asiaa. Jotkut valaistuneet jopa kyytivät hirvikoiransa heti maastoon, kun tullee lähetys, että hirvi juuri nuolukivellä, minusta perinjuurin outoa touhustelua.
      No, ehkäpä siinä "hirvikoira" oppii hakemaan...tai jotain...
      ,

    • mellallamekkoon

      Gps pitäisi kieltää metsästyksessä. Koko homma on mennyt suoritepainotteiseksi tappamiseksi, kun kokoajan tiedetään minkä ojan reunassa se hirvi nyt on ja koska se se on tulossa jonkun passimiehen aseen eteen. Valtaosa äijistä istuu jakkaralla ja kuuntelee VHF:nta pitkästyneenä ken ei ole lähimaillakaan kyseistä tapahtumapaikkaa. Koko homma on mennyt tappamiseksi, jossa ei ole enää sitä metsästyksen makua onnistumisine ja epäonnistumisineen. Sama juttu on jänismetsällä. Ei siinä jäniksellä ole kovinkaan suuria mahdollisuuksia asiansa osaavan metsästäjän kanssa, joka vahtaa näytöltä kuinka koira ja jänis maastossa liikkuu.
      Mielestäni Gps on erinomainen laite, kun koira pitää saada metsästyksen jälkeen pois metsästä, ajattamisessa itsessään ja erilaisissa koirakokeissa, mutta metsästävän ja osaavan porukan käsissä se on aivan liian tehokas.
      Riistakameran käyttöä metsästyksessä olisi syytä myös miettiä. Ei sitä voi metsästykseksi sanoa, jos odottää riistakameran lähettävän kuvan, koska otus on tullut syöttöpaikalle ja avaa sitten ikkunan, tai hiipii nurkalle ja ampuu sen. Se on typerysten touhua.
      Vapaa-ajan metsästyksenkin ajatus on luonnossa liikkuminen ja koiran kanssa touhuilu omine onnistumisineen, mutta myös epäonnistumisineen.

      • passissa

        ei kait niillä jäniksillä ja hirvillä ole tutkapantaa? tutkapantojen ansiosta pelastetaan tuhansia metsästyskoiria hukkumiselta tai auton alta.


    • vitkavoimasäädin

      Samaan tien tulee kieltää hissit, autojen ilmastointilaitteet, vakionopeudensäätimet, absit, albit, sipsit ja synkronoidut vaihteistot sekä tasauspyörästöt.

      • uhoho

        Eipä ole auton lisävarusteita tullut metsässä käytettyä. Kuka nyt vaihdelaatikkoa metsään kantaa.


      • IIkkiikkiikk
        uhoho kirjoitti:

        Eipä ole auton lisävarusteita tullut metsässä käytettyä. Kuka nyt vaihdelaatikkoa metsään kantaa.

        Auton käyttö metsästystarkoituksessa on kielletty.


    • LUUSE...T

      Ettekä te vihreet piipertäjät pärjää kaupungissanne ilman sossua! MENKÄÄ JOSKUS EDES TÖIHIN RUOKANNE ETEEN.

    • räpsräpsräspispsis

      Riistakamera on mahtava keksintö, sillä voi nähdä kotirauharikkojatkin, ja saada todiste teosta.Huomaamattomasti.Helppoa :)

      • Rauharikkimeni

        No onko miten usein ollut näkyviä kotirauhanrikkojia?


    • Sipul

      Jokos ne nelivedot on laitettu syksyksi "Hirviralli" kuntoon?
      Joko voudit ovat arponeet lähtöruudut,(Bottakset ja Räiköset) eturiviin.
      Sihteeri ja Puheenjohtaja teetättämään metsästysrikkeitä jotta saadaan palkinto lihat
      voittajille.Joko kamppailulajien metsästäjä ottelijat ovat valittu,joista voidaan sitten tehdä
      tutkintapyyntö lisälihojen toivossa.Riistakameroilla voinee sitten ikuistaa voittajat,jopa pyytää
      pitäjän vallesmanni kuviin,josko "Sinipuolueelta kerkiää."Pohjalaiseen tapaan.

    • Vainhiiri

      Mies ilman muutamaa riistakameraa ei ole mies eikä mikään, hiiri se sellainen on!

    • pt99

      Miten minä pärjään vanhassa armeijan sarkapuvussa,-60 luvun haulikolla sekä laikani kanssa metsällä..hyvin ja sillointällöin tulee saalistakin,laika tulee takaisin kun huudan,ei jää metsälle notkumaan,ei ole tarvinnut tutkapantoja ostaa,jäljistä näen mitä metsässä liikkuu,katson poluilta mihin menevät,ei ole tullut tarvetta riistakameraan,vanha armeijan puukkokin vyöllä,olen jäänne Metusalemin ajoilta,minusta tälläinen on metsästystä.

      • Hirvikoira

        Nämä nykyiset autolla ja gps:in avulla metsästävät ovatkin puppelipoikia ja vellihousuja eivätkä mitään oikeita eränkävijöitä ja metsämiehiä. Varmaan ressukat eksyisivät jos joutuisivat ihan oikeaan korpimetsään jonne ei farkulla pääse.


    • Anonyymi

      olemme 200 luvulla piiperöt..vai onko nämä kommentoijat nin köyhiä että ei ole varaa ostaa tutkapantaa eikä muita nykyajan metsästykseen liittyviä tarvikkeita...

    • Anonyymi

      Käsi ylös kuka ei käytä autoa tai puhelinta metsästyksen yhteydessä? Eikö löytynyt... Entäs tehdastekoista asetta?

      • Anonyymi

        Hep. Vaatteena pelkät huopatossut, kesät talvet. Aseena katajajousi, jonka jänteenä jäneksen peräsuoli. Jäneksen juoksin kiinni kun ei aseessa jännettä. Nuolina pajunvarret kärkenä hylykeen siitinluu. Hylykeen uin kiinni kun ei nuolessa kärkeä. Näillä mennään.. Välillä on vähä kylymä ja ihimiset kahtoo pitkään. No se vain kasvattaa luonnetta.


    • Anonyymi

      Aloituksessa lueteltujen välineitten lisäksi täytyy vielä olla drone ja siinä kamera ja räpylöissä tietsikka, ettei tartte turhaan metsässä rämpiä, vaan voipi kannonnokassa istuksiessa ruudulta kaikessa rauhassa katella saatavissa olevia saaliskiintiöitään.

    • Anonyymi

      Niin..kehitys kehittyy..myös harrastusten ..nämä metsästyksen mollaajat ei tiedä metsästyksestä eikä metsässä liikkumisesta hönkäsen pöläystä..istutaan tietokoneitten äärellä yöt ja nukutaan päivät ja tänne kirjoitellaan mitä sattuu asiantuntematonta nuo eivät tiedä mitään luonnosta

      • Anonyymi

        Kaupallinen metsästys kunniaan. Älylaitteet ja vaatteet, mitäpä muuta voi metsästykseltä toivoa. On hienoa istua metsässä ja laulaa älylaitteiteiden äärellä, " on meillä metsässä nuotiopiiri".
        Onnittelut näille " pöörvek" metsästäjille!


    • Anonyymi

      Perseaukiset valitta kun ei ole varaa ostaa gepsiä ja riistakameroita hah hah. Menkää itkuiikat töihin *erekele

    • Anonyymi

      Riistakamera on josta mukava seurata mitä eläimiä omassa pihapiirissä pyörii.
      Koirilla ei ole tutkapantoja, mutta silti kertaakaan eivät ole metsään "unohtuneet".
      Kiharakarvainen noutaja ja harmaapystykorva. Tulevat luo kun vihellän pilliin.
      Maastossa tulee metsästysreissuilla kilometritolkulla käveltyä.
      Saalista on saatu vaikkei ole nykytekniikkaa eikä merkkivaatteita käytössä. Isälläni ei ollut edes koiraa, mutta silti aktiivisti metsästi.

    • Anonyymi

      Riemuidiootit istuu kahvipöydässä nenä kännykässä kiinni ja kun koira alkaa haukkua lähdetään useamman auton letkassa ajelemaan pitkin kyläteitä. Yksikään ukko ei vaivaudu jalkautumaan, auton penkki on oltava perseen alla. Sama tyyli jos joku yksittäinen tyyppi on vaikkapa jänismetsällä. Koira metsässä ja ukko autossa.

      Kuinka isänne ja isoisänne pystyivät metsästämään ja saivat jopa saalista kun ei liikuttu autoilla, ei ollut nykytekniikkaa, eikä tosiaan monellakaan edes kunnollista koiraa?

      Nykyiset metsästäjät ovat vellihousuja, kaikkea muita kuin erämiehiä!

    • Anonyymi

      Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukkakin jo päästä lähtenyt. Kyllä nämä nykyvärmehet olis entisajan ukoillekin kelvanneet. Vaan kun silloi ei ollut. Hommattiin vain 12 cal savuton haulikko, 16 cal mustaruudin tilalle. Oltiin sitten, niin äijää.

      • Anonyymi

        Vanhat parrat ovatkin oikeasti äijiä. Nykyajan kännykän räplääjät ja merkkivaatefirmojen mannekiinit eivät ole kunnollista erämiestä nähneetkään. Kuinka koira voi olla hallinnassa jos se on kaukana maastossa ja isäntä uuninpankolla nukkumassa? GPS kyllä näyttää missä se kulloinkin kulkee, mutta hallinnassa se hurtta ei ole. Irtokoirat ovat maaseudulla kirous.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe